Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

BUSINESS PLAN

         Είπαμε οτι θα πάμε με ταχυδρομεία. ΦΕΥ. ΜΙΚΡΟΒΙΟ. Ελπίζω και πιστεύω αύριο, να τελειώσει ο σουργελισμός με την διακοπή που ΔΕΝ έγινε αλλά και το οτι θα βάλουμε δυό γκολ σε 12 λεπτά στην Θράκη. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΕΞ ΙΝΓΚΛΕΤΕΡΑΣ. ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑ ΕΚΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΦΑΛΗΜΕΝΤΟ, ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΑΛΗΜΕΝΤΟ, ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΦΑΛΗΜΕΝΤΟ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΞΥΔΕΡΚΕΙΑ Ή μιλάμε για αγορασμένο πτυχίο. Ή μιλάμε για κλασσικό βλάκα ή μιλάμε για απατεώνα που τυλίγει γιαούρτια σε δικανικές τσανάκες.
        ΟΠΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ: ΑΥΤΗ Η ORIGINAL ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΦΑΖΕ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕ, πήγε παντού. Στα γραφεία του Παπά, του Διάκονου, του Μελισσανίδη ή του Επίσκοπου. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΠΑΝΤΑ.
       ΣΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΑΔΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΠΟΤΕ; Δεν θέλω να σκέφτεστε. Υπάρχουν εδώ μαλάκες κι εγκάθετοι να τα λένε. ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ, ήμουν , ΤΕΤΟΙΟΣ. ΚΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΤΡΕ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ, που μας γαμούσε μόνιμα. Όπως και τον teller του γκισέ, που " ε, πήγαμε στο Μονακό, πήγαμε μετά στην Θράκη, είπαμε με τον άνδρα να μην πάμε στο γήπεδο για να ξεκουραστούμε. " ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Η ΦΙΛΕΝΑΔΑ.
           Φυσικά δεν είναι το θέμα εδώ. ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ. ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ( όσο πιο αδύναμο είναι το αφεντικό τόσο πιο δυνατή είναι η γαρνιτούρα ) , ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙΑ, που δήθεν κι αυτά επιτελούν μια εργασία. ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΌΡΗΣΗΣ - αυτή είναι η δουλειά των ΜΜΕ - ΚΙ ΑΣ ΒΟΛΕΥΤΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΤΟ. Πού να βάλουν τον κώλο τους κάτω να δουλέψουν;
         Τώρα λοιπόν που γίνεται της πουτάνας, αυτή η οργάνωση που ήξερε να σπάει γήπεδα ή να χτυπάει κουδούνια, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΘΙΣΤΙΚΉ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ; ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ; ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ, ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ, ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ. Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ, ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ; ΑΥΤΟΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ. ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΟΤΟ " όποιος μιλάει για άλλη εθνική ..." ΑΛΛΑ ΣΤΟ  ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΥΤΟ ΠΕΡΝΑΓΕ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΑΦΟΥ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ ΟΠΟΙΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕ.
        Ποιό είναι το σχέδιο όμως; ΟΥΔΕΙΣ ΞΕΡΕΙ. ΡΕ ΡΙΞΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΛΟΙ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΕΨΗ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 17Ν, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΞΗΡΟΥΣ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΥΠΟΥΣ - αυτούς που έχουν πρόβλημα με μένα και την ταξική μου θέση - ΠΟΥ ΑΝΕΤΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΟΥΣ. Εντάξει συνειρμοί του τύπου, " αφού αυτός γαμάει εκείνον, κι εκείνος τον άλλον, τότε αυτός..." ( μεταβατική ιδιότης ) ΔΕΝ ισχύουν.
         Για πες. Ποιός θα είναι το διοικητικό συμβούλιο; Πού θα παίζουμε; Σε τι budget θα απολογείται η διοίκηση; Ποιός θα είναι ο ρόλος του κάθε μαλάκα που θα πάρει μια καρέκλα; ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ; ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΜΟΔΟΤΗ, όχι τους τζαμπατζήδες που οργανώθηκαν.
        Όταν λοιπόν γίνει το business plan, άντε και να πάνε τα πάθη να συνδράμουν και να οργανώσουν και κάτι στοιχειώδες. Και να πουν και ιδέες και να προτείνουν μια στοιχειώδη πορεία ή οργάνωση - μην μπερδευτείτε εσείς που βρήκατε και στέγη στα Σπάτα  με την κατάληψη - και να βοηθήσουν. ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΟΙ ΜΗΔΕΝ, ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΚΑΙ ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ. ΡΕ ΤΟ BUSINESS PLAN. ΡΕ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.
         ΡΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΕΝΙΑ, που πρόλαβε την τρίτη στην ικανότητα. Ρε τρέχει ο κόσμος. Πού τρέχει; Παντού σαν πόκεμον. Στα ψηφιακά. Χωρίς λόγο. Χωρίς ουσία. Χ'χ δεν ήταν κι ο αρχηγός; Με ακριβή την βενζίνη αλλά έξω όλοι. Κι όλοι ακούν τον Αντώνη για ανάπτυξη. ΡΕ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΣΤΗ ΡΑΓΑ;
        Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΘΕΛΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΜΠΗΚΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΛΙΘΟΣ. ΜΠΗΚΕ Η ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΡΑΔΑΚΙ. ΜΠΗΚΕ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΔΙΚΟ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΥΡΙΟ, ΤΟΤΕ ΑΝΤΕ ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ.
           ΡΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ. Για το χόμπυ.
                           ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΤΙΠΟΤΕΣ, μπας και σωθούν;
       
      

32 σχόλια:

  1. Τεράστια κουβεντα απ΄το τουίτ (μόλις πριν λίγη ώρα) τού καραπελωριου Γκάρι Λίνεκερ:
    -ο τελικός τού ΤσουΛού θα είναι ανάμεσα σε 22 παίκτες και στο τέλος όποιος κι αν είναι ο νικητής θα το πάρουν οι Γερμανοί.

    Το΄χει πάρει εργολαβία τυό το κόνσεπτ ο Γκάρι τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ Yellow_Cruiser: Εγώ δεν το βλέπω έτσι το πράμα. Νομίζω οτι η ΟΥΕΦΑ, τονώνει - κατά διαταγή - τα εθνικιστικά πάθη. Πιστεύω οτι θάχουμε μεγάλες ανατροπές και φυσικά όχι εμφύλιο τελικό. ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΤΣΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ. ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν πρόκειται να υπάρξει καμιά ανατροπή, Στήβεν. Να ανατρέψει η Μπάρτσα το 4-0 απέναντι στην Μπάγερν? Εδώ το ερώτημα είναι αν θα φάει ΚΑΤΩ από δύο και στο Καμπ Νού όχι αν θα ανατρέψει. Τι να ανατρέψει? Οι άλλοι είναι μίνιμουμ μιά κλάση πάνω, μιά ταχύτητα πάνω, μιά απ΄όλα γενικά.

    Στο Ρεάλ-Ντόρτμουντ ναί, εκεί υπάρχει μια μικρή ελπίδα για τον Ζοζε απλώς και μόνο γιατί η Ντόρτμουντ έχει απίστευτα χαμηλό μ.ο στην βασική της ενδεκάδα (αυτά πού...υποσχόταν ότι θα κάνει ο Ντέμης, και οντως έγιναν αλλά λόγω διάλυσης).
    Αν η Ντόρτμουντ κρατήσει το μάτς στην Μαδρίτη βάζοντας και αυτή γκόλ δηλαδή (εξαιρετικά πιθανό) δεν πρόκειται να υπάρξει καμία ανατροπή. Ομως αν υπάρχει αυτό το 5% υπάρχει στο μάτς τής Μαδριτης. Σε κείνο τής Μπαρτσελόνα τα διαδικαστικά θα γίνουν, κι αν η Μπαρτσελόνα το ανοίξει το μάτς θα διασυρθεί κι εκεί. Τελειωμένα πράματα.

    Κι όχι δεν υπάρει καμιά διαταγή στην ΟΥΕΦΑ ούτε στημένες κληρώσεις (κατά την ξεκαρδιστική θεωρία τού Τούρκου πού θεωρεί ότι το...κακό ήταν να παίξει με την Ρεάλ, ρε κακομοίρη, με την Μπάγερν η τα μωρά τού Κλόππ θα μέτραγες γκόλ μέχρι μεθαύριο).
    Τι συμβαίνει?
    Αλλάζει η φρουρά, είναι πολύ απλό.
    Τα΄χω γράψει από πέρσι.
    Τα επόμενα 3 απ΄τα 5 τσουλού πάνε στην Μπάγερν και γενικά η Μπουντεσλίγκα ως μόνη οικονομικά υγιής λίγκα σε ευρωπαικό έδαφος παίρνει τα ηνια. Στα επόμενα 1-2 χρόνια μίνιμουμ θα υπάρξει κι η αναμενομενη οικονιμική κατάρρευση στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.
    Κι αν η ΟΥΕΦΑ δεν εφαρμόσει το σάλαρι κάπ θα κάνουν πολλά χρόνια να σηκώσουν κεφάλι οι υπόλοιπες ευρωπαικές λίγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν το διατύπωσα σωστά: η Ντόρτμουντ λοιπόν έχει εξαιρετικά χαμηλό μ.ο ηλικίας και λόγω αυτού και ελλείματα εμπειρίας, έτσι το εννοούσα.
    Αυτό λοιπόν αναλογα την ροή τού μάτς ίσως παίξει ρόλο.
    Απ΄την μέση και πάνω πάντως η Ντόρτμουντ είναι χάρμα ιδέσθε. Ασσύληπτο τέμπο, πλέι-στέισον αυτοματισμοί και βεβαια τεράστιας κλάσης παικταράδες: ειδικά οι Ρόις, Γκέτσε, Λεβαντόφσκι (Αλέφαντε, τούς έμαθες τώρα, η ακόμα?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Ξαφνικός πόλεμος" που λέγανε και στη Βέρμαχτ.
    Ρε τι ξεπατωμα ήταν αυτό;
    4 και 4 =8
    Πάνε πίσω στην Ισπανία για ράψιμο.
    Συμφωνώ, ότι η Ντόρτμούντ θα έχει ψιλοπρόβλημα αφού είναι αλέγκρα και ντελικάτη αλλά δεν έχει μάθει να αντέχει και να παίζει υπό συνεχες σφυροκόπημα, που το δίχως άλλο αυτό θα συμβεί στη Μαδρίτη.

    Στο δε άλλο, φαινόταν η έυκολη επικράτηση της Μπάγερν, αφού και οι δυό ομάδες έκαναν "μπαμ" από μακρυά, σε τι κατάσταση βρισκονται. Αλλά όχι και 4-0 αδερφάκι μου.
    Δύσκολα έως αδύνατα τα πράγματα για τους "τσούκου- τσούκου" καθότι εκ΄τος από το ότι βρίσκονται στην δύση τους (από πέρσυ) είναι κυρίως το τρομερό μέτταλο της Γερμανικής ομάδας, η οποία δίνει την εντύπωση του σούπερ-ήρωα κόμικ. Ατρωτη. Ακατάβλητη. Γρανίτης.

    "Γερμανικές" ομάδες μόνο στο όνομα αφού στον τρόπο παιχνιδιού, δυσκολεύεσε να τις ονομάσεις έτσι.Περισσότερο με Νότιες ομάδες μοιάζουν. Ρε κάτι πράγματα να θέλει η Γερμανία να μοιασουν ολες σε αυτην με τα μνημόνια (λέμε τώρα) και η ίδια να υιοθετει νότιες ποδοσφαιρικές νοοτροπιες. Εκεινες των "τεμπέλιδων", ξέρεις.
    Πήρε και Γουαρδιόλα, μπας και μας μπερδέψει και δεν δούμε τα κέρατα πάνω στο κράνος.

    Οπως και να έχει, θα δούμε-όπως και είδαμε- πολύ καλα ματς και κυρίως έχω την εντύπωση ότι και πάλι θα βρέξει γκολ στους επαναληπτικούς,αφου τα χαμηλά σκορ, δεν έχουν πια κανένα όφελος.( για τους στροιμωγμένους Ισπανους δηλαδή)
    Βάλτε και το σπίτι σας στα "Over". Για να μη πω 4-6 γκολ και τα δυό.

    Το τρομερό,το ανεπανάληπτο θα ειναι να δούμε τίποτα απίστευτα σκορ και ανατροπές, που ίσως πειράξουν το γόητρο των Γερμανών,περισσότερο και από την ντροπιαστική συνθήκη των Βερσαλιών.

    Για να δούμε.
    Στα δικά μας τώρα, αναμένουμε την τελική απόφαση της ΕΠΟ, η οποία είναι κατα την αποψη μου δεδομένη,μετα και την επίσημη θέση της Πυθιας του Περαιά.
    Φούντο και βλέπουμε.
    Αλλωστε τι να "σώσεις". Αν δεν πέσεις τώρα, θα πέσεις το καλοκαίρι,αφού πως να συμμετασχεις και τι φάκελο να συπληρώσεις, που θες κοντά στα 20 μύρια για να μείνει ανοιχτό το παραμάγαζο του Αδαμίδη. Που θα τα βρούν; Θα τα βάλει ο Κετσετζόγλου που λέει "να σωθούμε και ύστερα βλεπουμε";
    Η θα ξανακάνουν "ΑΜΚ"; Η θα γίνει χορηγός η Σούλα, με το μπουρδέλο της;
    Και τι θα γράφει η φανέλα δηλαδή; "ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΣΕΡΝΕΙ ΚΑΡΑΒΙ"; Να παρεξηγηθεί και ο Παπάς και κάνει πίσω και δεν "συμπαίξει";
    Γιατί ΟΛΑ τα μελλοντικά έσοδα τα έχουν ήδη πουλήσει. Μέχρι και τα χαρτζιλικια των παιδιών που θα πουν τα κάλαντα, και αυτά τα δέσμευσαν.
    Τι να "δούμε" κακομοίρη; Παράσταση καραγκιόζιδων;
    Και η ΑΕΚ και ο Καραγκιόζης, από την Ανατολή ήρθαν. Να γίνουμε "Χατζιαβάτες";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προσορινός πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ο Νεστορίδης, μέχρι τις εκλογές του Ιουνίου.
    Κα ήθελα να ήξερα ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ-αν υπάρξει- ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.

    Μια χαρά καιρός είναι τότενες. Με 4-5 μήνες καλοκαιρία.
    Οτι πρέπει για χωματουργικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρόεδρος της -κατοπινής- Ερασιτεχνικής ο Μπάγεβιτς;
    Ε όχι ρε πούστη μου.
    Τέτοιο δούλεμα πια. Τέτοια καζούρα;
    Και μετά προεδρος στην ΠΑΕ ο "βάτραχος" και ο "κοντός" στην θέση του; Να δίνει ονόματα στην αστυνομία σαν Αρχηγός; Ε όχι.
    Και ο Εστερχάζι με τον Κεστπάγια σκάουτερ;
    Ο Καρανούτσος να λέει "πασατέμππο-κοκα-κόλα πορτοκαλάδα παιδιά" στις κερκιδες του "Αγία Σοφία";
    Ο Χατζιχρήστος θα ανοίξει κατάστημα ΟΤΕ-Shop στην Αλεξάνδρας και θα πουλάει αποκωδικοποιητές ΟΤΕ-tv;
    Ελα ρε.

    Ο Φουρτάδο,ξεμένοντας εδώ, θα κουβαλά τις τσάντες της Ευγενίας Μανωλίδου σαν υπηρετικό προσωπίκο και μάλιστα εμβολιασμενος.
    Ο Κατίδης θα έχει ήδη αλλάξει άθλημα και θα έχει στραφει στην ενόργανη γυμναστική. Ξέρετε...εκει καθως θα έχετε δει, χαιρετάνε τον κόσμο οι αθλητές με τον ίδιο τρόπο που χαιρέτησε και ο ίδιος σαν ποδοσφαιριστής και εν τούτοις τιμωρηθηκε.
    Παράξενα πράγματα.

    Ο Σαμαράς θα έχει γίνει πρόοεδρος στο ιδρυμα Μητσοτάκη κα ο Μητσοτάκης θα είναι πρόεδρος των "Αθανάτων". Ισόβιος. Δηλαδή,μέχρι συντέλειας του κόσμου. The Immortal Creature.
    Είναι ο μόνος που θα προκάμει την Δευτέρα Παρουσία.
    Τυχερος "άνθρωπος" ( άσε που φοβάμαι για την τύχη του Ιησού. Πάλι από προδοσία θα πάει. Θα τον καθαρίσει ο Μητσοτάκουλας για να λαμβάνει διπλό δώρο Πάσχα)
    Tα διαπλεκόμενα του φτάνουν μέχρι τον Αδη. Και κει ακόμα έχει κάνει συμφωνίες.
    100 νέους και 100 νέες για κάθε χρόνο ζωής.
    Ακόμα και ο Μινώταυρος, φαντάζει πρόσκοπος μπροστα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργης ο γαρατζέος25 Απριλίου, 2013 02:12

    Business Plan: Τσίγκινο σώβρακο, αποφυγή συνευρέσεως σε μπαξέδες με αγγούρια, αναβολή ΓΣ, άναζήτηση αχυρανθρώπων, αποθήκευση βαζελίνης μάρκας "Λάκι στο κελάκι", τηλέφωνα σε πολιτικάντηδες Β' διαλογής για αναδιάρθρωση και αναδοχή των επιδικασμένων του μάκαρου, ξεπούλημα παικτακίων έναντι πινακίου φακής....κλπ κλπ...μα ποιό business plan μας λες τώρα. Εδώ δεν είχαν όταν παγαίναμε και για πρωτάθλημα, θα έχουν τώρα που τα σκατά πιάσαν ταβάνι? τώρα απλά τρέχουν.

    Εάν ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΕΚτζής θέλει να τους ξεφορτωθεί και δεν παραμυθιάζεται πια, εάν πιάσουν φθινόπωρο με ομάδα στη Β' ή και στην αναδιαρθρωμένη λίγδα, ΜΙΑ (1) τελευταία λύση απόμεινε. Συντονίζονται άπαντες, οργανωμένοι, πιπιλισμένοι και μη και δεν πατάει ΨΥΧΗ γήπεδο. μποϋκοτάζ. Γιατί και φέτος, άμα δεν είχε μπει στο παιχνίδι ο Θωμάς με τα πουκαμισάκια τα λαχουρέ, δε θα είχαν βγάλει κάνα μπικικίνι από τα εισητήρια και τα διακρείας για να φτάσουν ως εδώ -με τους βιντιάδηδες, τους ξενιάδηδες και τις πτι σκατό-.
    Εδώ τα θέλω τα πιπιλισμένα, που τώρα με την ουρά στα σκέλια μου πήγαν και στον πόντιο για συγγνώμες και...να του παρουσιάσουν και το σχέδιο τους...για βγείτε μπροστά τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Τακη
    Μην ντρεπεσαι να γραψεις το ονομα μου, μπορει να εχω μηνες να γραψω-ξερεις το λογο- και μπορει να αρπαχτηκαμε με τον steven για καποιο λογο (παντα πανω στη κουβεντα εδω) αλλα με ξερεις απο παλιοτερα απο αυτο το blog.

    Παμε παρακατω:

    1.Εισαι μια σοβαρη ομαδα χ (Τσελσι-Μαν-Μιλαν-Παρι-Γιουβε κλπ) και θες να παρεις ενα παικταρα. Ας πουμε οτι τα λεφτα δεν ειναι το θεμα.
    Ποιον θα παρεις το Γκετσε τον Ροις και τον Μιουλερ (που λεει και μια ψυχη) η τον Μεσι τον Ντανι Αλβες και τον Ινιεστα?
    Απλη ερωτηση κανω. Και γιατι δεν βρεθηκε ΜΙΑ ομαδα να παρει ολους αυτους τους παικταραδες που μας αναφερεις?
    Ισως γιατι ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε TOP επιπεδο. Ουδεποτε γερμανος δεν ηταν Ριβαλντο-Μαραντονα-Μεσι-Βαν Μπαστεν-Γκουλιτ-Ραουλ-Ζεεντορφ κλπ
    Η καλη φουρνια πηγε στην Ιντερ και ειδες τι εκανε: ακολουθουσε τους Ολλανδους της Μιλαν..

    2. Ποσοι γερμανοι αγωνιζωνται εκτος γερμανιας σε top επιπεδο? Ποσοι ας πουμε παιζουν στις παραπανω ομαδες? Αντε σου βαζω και τον Κεντιρα μεσα.

    3. Η γερμανια εχει 5 Champions league..
    Ακολουθει η Ισπανια με ..13 λιγο πιο πισω η Αγγλια με 12 οπως και η Ιταλια (12 και αυτοι) , πιο πισω με 6 οι Ολλανδοι και 3 οι Πορτογαλοι.
    Οποτε ευχωμαι να παρετε και το φετινο ΜΠΑΣ και πιασετε το super duper Ολλανδικο πρωταθλημα.

    4. Μονο 3 στα 5? Γιατι δεν βαζεις 5 στα 5? Μετριοφρων σε κοβω. Η ακομη καλυτερα κανε προβλεψη 10ετιας: 10 στα 10. Οπως Ολυμπιακος..
    Και μετα ειμαι εγω ο Αλεφαντος..

    Δικαιωτατη η νικη προχτες (sorry εγω ζοσε -γερα παρτους τα λεφτα- με πεπιδες και κομμωτριες ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ) ασχετα αν το ενα γκολ ηταν ΚΑΘΑΡΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ OFFSIDE.
    Και να μην εμπαιναν αυτα, καθε κατεβασια βρωμαγε γκολ.
    Και δεν ειρωνευωμαι μιλαω ευθεως.

    Η Μπαρτσα (που ειναι κατα αλλους φθινουσα) εφθασε να ριχνει 17 ποντους στον Ζοσε ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ, ο οποιος γυρισε? πριν 15 μερες..
    Ομαδα δηλαδη που καθαριζει την Primera με 17 ποντους, ειναι στους 4 του Ch l με προπονητη απο το skype πριν τον αγωνα. Ο οποιος προπονητης ηταν βοηθος- σαιζον σε παγκο δεν εχει κλεισει ακομη αγωνιστικα.
    Παιζει με κατα συνθηκη αμυνα μιας και φετος ολοι μαζι δεν εχουν παιξει πανω απο 3 ματς.
    Προχτες ηταν αθλια μεν αλλα δεν ειχε βασικα στελεχη (Πουγιολ-Μασερανο) και ο Μεσι ηταν φανερα ανετοιμος
    Φυσικα και αυτο δεν αναιρει καμμια ανωτεροτητα της Bayern που εδειξε οτι ειναι με διαφορα πιο φορμαρισμενη αυτη την εποχη.

    Αλλα οσο Γκετσε και Ροις και να δω sorry αλλα εκτος του οτι ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΧΩΝΕΨΑ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, δε ψηνωμαι με τους φριτσιδες ουτε για να δω μιση ωρα μπαλλα.
    Ασε εμας τους Αλεφαντους να βλεπουμε τους τελειωμενους τους Νοτιους (Ισπανους Ιταλους Πορτογαλους ) η ακομη και Premier League, τωρα που θα παρει φορα η Γερμανια και θα μας κλ.. τα ουμπαλα με 10 στα 10.

    Καλημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχήν, να τα πάρουμε τα πράματα απ΄την αρχή:
      - οταν κάποιος πού το παίζει "γνώστης" τού ποδοσφαίρου (δηλαδή εσύ) λέει ανεπαναληπτες γραφικούρες όπως "ποιος είναι ο Ρόις και ποιός είναι ο Γκέτσε" τότε δεν εκτίθεται απλώς μόνος του αλλά τον εκθέτει κι η ίδια ζωή απλώς με το να συμβαίνει. Με παρακολουθείς η σού βάζω δυσκολούτσικα?

      - τα λεφτά ΦΥΣΙΚΑ κι είναι το θέμα. Ενός Γκέτσε η ρήτρα και μόνο κοστίζει 37εκ. χώρια τα υπόλοιπα. Και λές "ας πούμε τα λεφτά δεν είναι θέμα" συνεχίζοντας τις γραφικούρες. Ποιός θα τα πληρωσει? Η Μπάρτσα πού έχει κάνει οκτακόσες προτάσεις να πάρει τον Χούμελς απ΄την Ντόρτμουντ και απορρίπτοται μέχρι να πληρωσει την ρήτρα και δεν μπορεί διότι (δεν ξέρω αν έχεις ακουστά) είναι χρεωκοπημένη? Η...Γιούβε θα τα πληρώσει πού έχει σε δεύτερο οικονομικό επίπεδο? Η Τσέλσι πού ο Αμπράμοβιτς την έχει καραχρεώσει και τα τελεταία 2-3 χρόνια αντε να κάνει 2 (μάξιμουμ) τοπ μεταγραφές και τα υπόλοιπά είναι λιμά?

      -Ρωτάς ποιός Γερμανός παίκτης παίζει σε τοπ επίπεδο? LOL. Απάντηση: όλοι διότι παίζουν στην Μπουντεσλίγκα (η δεν σού κάνει για "τοπ επίπεδο" αυτό επειδή βλέπεις...Μίλαν?). Και κάποιοι πού παίζουν εκτός όπως μόνος σου λές: Κεντίρα, Οζιλ, αλλά και: ο Σούρλε πού έκλεισε στην Τσέλσι (τον έχεις ακουστά αυτόν η θα κάνεις πάλι το classic statement "ποιός είναι αυτός δεν τον ξέρω"?)

      - Παρεπιπτόντως, ο Πουγιόλ είναι για σένα τόσο σοβαρή μονάδα πού τον αναφέρεις ως έλλειψη στο προχθεσινό μάτς? Αυτός είναι για να κάνει πλακίτσα στην προπόνηση ο Ριμπερί ρε φίλε, ποιός Πουγιόλ και ποιός Μασεράνο τώρα, δουλευόμαστε? Η Μπάρτσα δεν πάσχει από έλλειψη παικτών αλλά από έλλειψη ιδεών. Φυσικά και αρκεί αυτό πού παίζει για να γαμάει τίς Μαγιόρκες και τίς Λεβάντε η και για να φτάνει ασθμαίνοντας στούς 4 τού Τσουλού (γινόμενη ρόμπα απ΄τις μέτριες Παρί, Μίλαν και μέχρι και την Σέλτικ) αλλά αυτό πού την έκανε διάσημη έχει τελειώσει.
      Και ξέρεις γιατί?
      Γιατί ΟΛΑ τα συστήματα εφεύρονται, εφαρμόζονται για κάποιο διάστημα, κάποιοι βρίσκουν τα αντίδοτα και τα εξουδετερώνουν, και ξανα μανά το όλο πράμα πού φυσικά κάνει κύκλους.
      Ετσι έγινε με το τοταλ φούτμπολ, με το 4-4-2 πού έγινε 4-3-3 (κ.ο.κ) με το κατενάτσιο πού όλο "τελειωμένο" είναι αλλά όλο επανερχεται. Κύκλοι ειναι αυτά. Ε, ο τωρινός τής Μπάρτσα κλείνει γιατί την έχουν πάρει χαμπάρι όλοι. Δεν είναι κακό αυτό ούτε την υποβιβάζει μαζί με όσα κατάφερε. Ειναι όμως γεγονός. Κι είναι και εντελώς λογικό. Πλέον, κι όταν λέω "πλέον" εννοώ από ΠΕΡΣΙ ηδη, το να κυττάς Μπαρτσελόνα είναι σαν να βλέπεις ταινία τού Αγγελόπουλου. Δεν υποφέρεται αυτό πού παίζει, κι ο λόγος είναι οχι μόνο μπορούν να το αντιμετωπίσουν οι καλές ομάδες άνετα αλλά ακόμα κι οι μέτριες τα ψιλοκαταφέρνουν με αποτέλεσμα το παιχνιδι τής
      Μπάρτσα να μοιάζει αργό, βασανιστικό, ανούσιο (μιά, ΜΙΑ, μ-ί-α μισοευκαιρία έκανε προχθές, καταλαβαινεις γιατί μιλάμε?).

      - τέλος, δεν σε ρώτησα αν χώνεψες τούς "φρίτσιδες". Μην τούς χωνεύεις, δεν είναι η κουβέντα μας αυτό. Αυτό όμως, μέχρι το να λές με στόμφο κιόλας (!) "ποιός είναι ο Ρόις και ποιός ειναι ο Γκέτσε, δεν τούς ξέρω αυτούς" χώρια πού έχει μεγάλη απόσταση δεν σε κάνει απλώς εμπαθή (πού άντε να το καταλάβω ως ελλάτωμα), σε κάνει Αλέφαντο.
      Και στο λέω ευθέως.
      Λοιπόν βλέπε πριμέρα εσύ (τι εννοείς παρεπιπτόντως, ότι βλέπεις Λεβάντε-Μπέτις ή απλά εννοείς το ένα και μοναδικό μάτς πού έχει να προσφέρει η Πριμέρα, δηλαδή το ελ κλάσσικο?), βλέπε και Πρέμιερ, βλέπε ότι θέλεις.
      Κι ασε "εμάς" (ποιούς "εμάς" δηλαδή, δεν καταλαβαίνω?) να βλέπουμε τα παρτάλια Ρόις και Γκέτσε.

      Διαγραφή
    2. Ποιος ειναι ο Ροις και Ποιος ειναι ο Γκετσε?
      Να πουλησει τον Ινιεστα να παρει το Γκετσε?
      Δεν εχει 37 εκκ ευρω μια ομαδα να παρει τον.... Γκετσε?
      Πλακα κανεις ετσι? Εχει η Παρι π.χ να δωσει 100 για Ιμπρα και Τιαγκο Σιλβα (απο αυτη τη κακομοιρη τη Μιλαν που ΜΟΝΗ ΤΗΣ εχει 2 παραπανω Champions απο οσο εχουν ολοι οι ... Γκετσε μαζεμενοι) και αν θελει δεν παιρνει το καθε Γκετσε..


      ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ θα δωσει τις παλαβομαρες ρητρες που βαζουν οι αχωνευτοι για ΠΑΙΚΤΑΚΙΑ της σειρας που απλα ειναι δουλεμενα μεταξυ τους και μολις βγουν παραεξω κανουν μια τρυπα στο νερο.
      Εκτος του ... Σουρλε του τεραστιου.
      Εχεις δικιο. Που να βρουν λεφτα οι Αραβες της Σιτυ, και της Παρι που να βρει λεφτα ο Μπερλουσκονι και οι Ισπανοι που εδωσαν 97 εκκ ευρω ΜΟΝΟ για τη κομμωτρια.

      Οχι θα κατσω να δω Μαινζ Αννοβερο να χαρω τεχνικη.

      ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ δεν θεωρηθηκε πρωτυπο τουλαχιστον τα 35 χρονια που βλεπω εγω μπαλλα.

      Εχω δει Αγιαξ εχω δει Μιλαν Γιουβε Ρεαλ Μπαρτσα Μαντσεστερ εχω δει Liverpool.

      Ποτε δεν ειδα το καμαρι σας τη Μπαγερν να διδασκει ποδοσφαιρο. Δε λεω για μια σαιζον λεω για οτι κανουν ομαδες οπως η κακομοιρα η Μιλαν με τους Ολλανδους, ο Αγιαξ με τη καλη φουρνια ζεεντορφ κλαιφερτ φαν νετ σααρ κλπ οπως η κακομοιρα η Μπαρτσα που δεν εχει να δωσει αν θελει τη ρητρα καποιου Γκετσε αλλα δινει μονο στο Μεσι 18 το χρονο!!!
      Αλλα 7 παιρνει ο Ινιεστα αλλα 9 ο Τσαβι κλπ κλπ

      Ναι μωρε στο Μεσι που τελειωσε στα 26 του με 4 χρυσες μπαλλες 2 champions league 5 πρωταθληματα 4 κυπελλα 2 contninental ΚΛΠ ΚΛΠ
      Τι να μας πουν τωρα μωρε αυτοι..Τελειωμενοι ειναι με κατι Παγκοσμια κυπελλα κατι Ευρωπαικα κλπ

      Μπροστα στον Ροις και στο Γκετσε που εχουν συκωσει 3 κυπελλα καφε και 2 τσαι ειναι γατακια ολοι..

      Εχεις δικιο και κακως καθομαι και ανοιγω κουβεντα.
      Εκανε γερμανικη ομαδα 2 νικες, θα κανει και αλλες 5-10 ΙΣΩΣ παρει και κουπα και φτασετε την υπερδυναμη Ολλανδια και ξαφνικα πεταχτηκατε ολοι με τους Ροις..

      Δες Μαινζ και Αννοβερο και τα μυαλα στα καγκελα.

      Διαγραφή
    3. Μα δεν ανοίγεις "κουβέντα". Το να "ανοίξεις κουβέντα" σημαίνει ότι λαμβάνεις υπόψη σου και τα επιχειρήματα τού αλλουνού, πράγμα πού δεν έχεις μάθει να κάνεις και δεν προβλέπεται κιόλας τώρα στα γεράματα.
      Ομως είσαι ανεξάντλητος ρε φίλε, αστείρευτος:
      "ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ δεν θεωρηθηκε πρωτυπο τουλαχιστον τα 35 χρονια που βλεπω εγω μπαλλα."
      Να το σχολιάσω τώρα αυτό η δεν έχει κανένα νόημα? Δεν έχει , ε? Το ξέρω, το ξέρω...

      Διαγραφή
    4. Και πού΄σαι: αφού βλέπεις Πρέμιερ (lol..) θα μάθεις και τον Σούρλε τού χρόνου τώρα πού με το καλό έμαθες και τον Γκέτσε και τον Ρόις. Αντε, κι αμα συνεχίσεις την "κουβέντα" θα σού πώ και για κανα δυό άλλους πού δεν ξέρεις ενώ παρακολουθείς αφοσιωμένος το Βαγιαδολίδ-ραγιο Βαγιεκάνο και το Σάντερλαντ-Μπρογμουιτς.
      Better late than never.

      Διαγραφή
    5. 1. Ξεκινησες τους χαρακτηρισμους στυλ Αλεφαντε ασχετε κλπ μονος σου. Δεν σου απαντησα αναλογα και κανω κουβεντα
      2. Ειπα οτι ΔΙΚΑΙΑ κερδισε η Μπαγερν και ειναι σε φορμα και καλυτερη ομαδα αυτη τη στιγμη. Αλλο αυτο αλλο να ακουω οτι δεν εχει ολη η Ευρωπη να δωσει αν θελει μια ρητρα να παρει ενα παικτη. Τωρα αν ο καθε Γκετσε κοστολογηται 37, τοτε ο Φαλακο κανει 100, ο Ινιεστα 500 και ο Μεσι 5 γαλαξιες.
      Το τι ρητρα βαζει ο καθε ενας ειναι δικαιωμα του. Αυτο ΔΕΝ αντικατοπτιζει την αξια ενος παικτη.
      Ενιοτε ΜΠΟΡΕΙ να βρεθει ομαδα και να τη πληρωσει.
      Και ο Καστιγιο επωληθει 15 εκκ, δεν λεει κατι αυτο.

      Αλλο αυτο και αλλο να λες οτι ο Abramovic (που εσκασε 57 για τον ...Τορες) δεν μπορει να παρει τον Ροις και τον καθε ενα ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ.
      Η δεν μπορουν στη Σιτυ που εχουν σκασει 650 εκκ σε 3 σαιζον να παρουν ενα Γκετσε.

      Ναι ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΔΑΞΕ ΜΠΑΛΛΑ.
      ΟΥΔΕΠΟΤΕ οσο βλεπω εγω τουλαχιστον.
      Ποτε δεν ειδα το καμαρι σας (Μπαγερν) να παιζει πανω απο μια σαιζον και να αφηνει αφωνη την Ευρωπη με τα συστηματα της τη τεχνικη της και κυριως τη διαρκεια της.
      Για αλλες ομαδες δεν μιλω καν. Φωτοβολιδες κανονικες

      Σου ειπα τι εχω δει απο το 76 και μετα.

      Τα τελευταια 5 χρονια λοιπον ΕΤΥΧΕ και ειδα τη Μπαρτσα, και χαρηκα γιατι την υποστηριζω κιολας. Πιο παλια ειχα δει αναλογα τη Ρεαλ που τη σιχαινωμαι, αυτο δεν σημαινει οτι δεν εβλεπα μπαλαρα με Ζινταν Καρλος Ραουλ κλπ.
      Προσωπικα τη μπαλλα που εχω δει με τη πιο βαρια φανελλα στην Ευρωπη την εχω δει στη Μιλαν με τους Ολλανδους+ την αμυνα που ηθελε αιτηση πρωτοκολλημενη για να φαει γκολ: Μαλντινι Μπαρεζι Κοστακουρτα με χαφ κατι παικτακια ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ τυπου Ντοναντονι..

      Ο καθενας οτι απολαμβανει βεβαια.

      Εσενα σε γεμιζει ο ...Ροις εμενα ο Ινιεστα

      Γουστα ειναι αυτα.

      Διαγραφή
    6. Τα νεα ειναι καταιγιστικα:

      Ο Abramovic εν μεσω δακρυων παραδεχτηκε οτι ενω προσπαθησε πολλακις να παρει τον ... Ροις δεν ειχε να καλυψει τη ρητρα.
      Ο Πουτιν προσπαθησε να βοηθησει αλλα δεν τα καταφερε.

      H Barcelona ακυρωσε ΟΛΑ τα συμβολαια της σε Τσαβι-Ινιεστα-Αλβες-Βιγια και εκανε προταση συγχωνευσης με τη Μπαγερν μετα τη ηττα με 4-0. Επισης χαρησε ΟΛΟΥΣ τους τιτλους στο ΑΦΜ της Μπαγερν.

      Ο Messi κρεμασε τα παπουτσια του- σταματησε να ασχοληται με τη μπαλλα στη προχωρημενη ηλικια των 26 και πλεον θα κουβαλαει τη μπουγαδα του Μυλλερ. Επισης σε τελετη θα χαρισει δημοσια και τις 4 χρυσες μπαλλες και το ρεκορ των 96 σε μια σαιζον στον.... Σβαισταιγκερ.

      Ολες οι Εθνικες ολης της Νοτιου Αμερικης αποχωρησαν ολες τις διοργανωσεις φοβουμενοι τον Ροις και τον Σουρλε.

      Η Κολομβια εκοψε το δελτιο του Φαλκαο και ζητησε τον Λεβαντοφσκι να πολιτογραφηθει Κολομβιανος.

      Οι Αραβες της Σιτι συγχωνευωνται με αυτους της Παρι πουλανε ολο το πετρελαιο για να καλυψουν τη ρητρα του Μπουχεσ-φριτζ μπας και σωθουν.

      Η Μιλαν χαριζει 2 κυπελλα στην ομοσπονδια της Γερμανιας μπας και περασει την υπερδυναμη ολλανδια (ποσο ξεφτιλα να σε περνανε ακομη και τα κακομοιρα ξαδελφακια σου).

      Που να παρει και κουπα κανας Φριτς. Δε μας σωνει τιποτε λεμε.
      Εδω 2 νικες εγιναν και πανυγηριζουμε λες και περνουμε τις κουπες 10 χρονια σερι.
      Στο λιμανι με πετρα στο λαιμο πρεπει να παμε ολοι οι Αλεφαντοι αμπαλοι..

      Διαγραφή
    7. Συνέχισε ρε DIMI, είσαι απολαυστικός. Εγώ τα΄λεγα από τότε ότι το σταμάτησες να γράφεις ήταν απώλεια. Διότι ακόμα κι η σχολή τού Αλέφαντου χρειάζεται φρεσκάρισμα.
      Δεν μού λές (ετσι για να σε τσιγκλίσω και να σού δώσω καύσιμο, μπρέ) προχθές πού έβλεπες το μάτς είχες θαμπωθεί απ΄τον...Ινιέστα, ε? Απ΄τον...Ξάβι ίσως? Τον Μέσσι δεν τον βάζω καν στην εξίσωση, έχει ξαναρπάξει τετράμπαλλο απ΄τούς "φρίτσιδες" και θα΄ρπάξει κι άλλο στο μέλλον, guaranteed. Η μήπως λειτουργείς με επιλεκτική μνήμη, Νικόλα?
      Ελα, γράψε, είσαι one man show -)

      Διαγραφή
    8. Και την Κυριακή έχει Σεβίλλη-Θερβάντες. Μην το χάσεις! Να΄χεις δηλαδή κάτι να δείς ρε παιδί μου μέχρι τήν άλλη βδομάδα πού θα ξαναδείς...Ρόις και Γκέτσε.

      Διαγραφή
    9. Aμα θελω να θαμπωσω κοιταω τις ΚΟΥΠΕΣ τα τελευταια 10 χρονια που λοιδωρεις.
      Στην Ισπανικο
      Σε συλλογικο λεγωνται Champions League
      Σε Εθνικο λεγωνται Παγκοσμιο κυπελλο και Euro x2.
      Θα μαθει ο Ινιεστα μπαλλα που θα παει. Για το Τσαβι δε ξερω ειναι και μεγαλος.
      Ο Μεσι ειναι για τετραμπαλα- γατακι μωρε.

      Στο Ιταλικο κοιταω μονο την πιο βαρια φανελλα στην Ευρωπη.
      Αυτη που εχει 7 ΜΟΝΗ ΤΗΣ οταν ολοι οι Ροις εχουν 5..
      Και που-σα χαζη- πηγε και πηρε Ολλανδους ενω ο Μορατι πηγε και ψωνισε σβερκο κατι Φριτσιδες να βλεπουν τον Μαρκο το Γκουλιτ και τον Ραικαρντ..

      Εσυ κοιτα το πατωμα αν ειναι καθαρο.

      Μακαριοι οι πτωχοι το πνευματι.

      Τοσες εχετε φαει τοσα χρονια μυαλο δε βαζετε.

      Γι αυτο αλλωστε μολις εκανε λιακαδα με 2 νικες βγηκατε απο τις κρυψωνες πανυγηριζωντας.

      Εμεις οι Αλεφαντοι εχουμε μαθει αλλιως.

      Και παλι ΦΙΛΙΚΑ και με διαθεση πειραγματος ολα αυτα.

      Αλλωστε ουτε μετοχος ειμαι πουθενα ουτε τιποτε.Και για μενα η μπαλα ειναι και καζουρα.

      Και οπως σου ειπα απο την αρχη η Μπαγερν προχτες ΔΙΚΑΙΑ εριξε 4 και λιγα ηταν.
      Μην τα ισοπεδωνουμε ολα ομως.

      Κανε μια πορεια οπως η καθε Μιλαν Μπαρτσα παιξε την αναλογη μπαλλα 3-5 χρονια και εδω ειμαστε.



      Διαγραφή
    10. Eννοείται ότι είναι φιλικά. Δεν υπάρχει κάποια έχθρα. Διαφορά γνώμης ναί. Εχθρα όχι.

      Διαγραφή
  10. Μιάμε θα γελάσουμε μέχρι δακρύων.
    Είπαμε. Αυτη είναι η καύτερη εποχή που ζούμε.
    Ο Λιμοτζόγλου-αυτός ντε που έλεγε ότι έχει έναν επιχειρηματία από πίσω του που θα έβαζε εκείνα τα 400 χιλιάρικα και μάλιστα ο "επιχειρηματίας" αυτός τσαντίστηκε και τα έκανε 900 χιλιάρικα εκ των οποίων ουδεις είδε έστω και ένα ευρώ. Και δεν το είδε γιατί πολύ απλά ο "επιχειρηματίας" που θα εμφάνιζε ο Λιμοτζόγλου, ήταν ο ...Ξενιάδης ο Βασιλάκης.

    Αυτός λοιπόν ο ποντικος ο Λιμοτζόγλου, έστειλε ανοιχτή επιστολή προς τον Μελισσανίδη και μετατρεπόμενος από άνθρωπος σε slipad για την ακράτεια, κάλεσε τον "Δημήτρη" οπως τον λέει στον Ενικό, να μπουκάρει και να πάρει την ΑΕΚ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ,ΕΠΙ ΤΗΣ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ-ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟΥ ΛΕΕΙ- ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.( ο γνωστός μαλάκας δηλαδή)

    "ΕΜΕΙΣ",λεει (ο κόσμος είπαμε,με τα 50.000 διαρκείας που θα κάνει η ΠΑΕ σε ενδεχόμενη είσοδο του "Δημήτρη") "θα πληρώσουμε την "παλιά" ΑΕΚ και εσυ βάλε τα υπόλοιπα και για το γήπεδο για να πηγαίνουμε όλοι μαζι με το πούλμαν της "Ελπίδας", κλπ-κλπ
    Και τον ειρωνεύεται στο τέλως ακραιφνώς μιλώντας για "να ξαναζήσουμε την ομορφια του ποδοσφαιρου" κλπ-κλπ.

    Κανεις στη φυλακή ποτέ. Κανεις με χρεη στην πλάτη του ποτε.ΟΧΙ σου λέει. Κανεις υπόλογος ποτέ. Η ΑΕΚ απο τις τσέπες του συνήθη ύποπτου μαλάκα να πληρώσει ΟΛΑ τα χρεή που δημηούργησαν οι "Λιμοτζόγλιδες". Και η ΑΕΚ να μη πέσει, και τα χρεη της να πληρώσουν οι μαλακες ξανά φίλοι της ομάδας και ο Μελισσανίδης, ο "Δημητράκης" να έρθει και να πάρει στα χέρια του τους "Λιμοτζόγλιδες" και να τους σηκώσει ψηλά. Βέβαια.

    Να μην υπάρχουν συνέπειες για κανέναν. ΟΧΙ. Εδώ είναι Ελλάδα "Δημήτρη". Του λέει. Νερό και αλάτι "Δημήτρη". Οι μαλάκες θα πληρώσουν τα προηγούμενα σπασμένα και εσύ "Δημήτρη" τα επόμενα. Και εμεις, οι του 2004 ήρωες, θα καθόμαστε στη μέση ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙΧΕΣ,ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ, ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ.
    "Δημήτρη" " ...μου επιτρέπεις να σε λέω Δημήτρη, έτσι δεν είναι; Μας συνδέει η αγάπη μας και τα οράματα για την ΑΕΚ...για μια ΑΕΚ απαλλαγμένοι (με "οι") από χρέη.

    Εκει που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι.

    Ρε τι πούστης που είναι ο νεοέλληνας. Ρε τι καραπούστης είναι αυτός. Ρε τι Λιμοτζόγλοι και Λιμοκοντόροι είναι αυτοί. Ο παρατημένοι απ΄τους α-μέτοχους μπροστινοι, και όλος τέλος πάντων ο μηχανισμός του 2004, βρίσκονται στα χρακώματα. Σε δυο μέτωπα. Οι μισοί δηλώνουν συμπόρευση (Λιμοτζογλοι, κοντος κλπ) και οι 'αλλοι μισοί έχουν ριχτεί σε πόλεμο απέναντι απ΄τον "Δημήτρη" για να μη πέσει η ΠΑΕ και πάρουν τα κριματα της. Εχουν μοιραστοί οι πούστιδες. Από δυο μέτωπα παλέυουν. Οι μεν συντάσονται ζητώντας επανεκίνηση δίχως συνέπειες, και οι δε απεγνωσμένα τρέχουν από εφεση σε εφεση και από καταγγελία σε καταγγελία, μπας και "σωσουν" την ΠΑΕ,στην ουσία πηγαίνοντας κόντρα στον "Δημητράκη" του Λιμοτζόγλου

    Μιλάμε για απίθανο πουσταριό. Τέτοιο κυβέρνησε-και συνεχίζει,κάτω απ΄την κουβέρτα της κρισης και των μνμονίων- να κυβερνά αυτο το μπουρδέλο,γι'αυτό και η πορεία των δύο, Ελλάδας και ΑΕΚ ήταν κοινή.

    Τέτοιοι καραπούστιδες είναι. Στα πολλά τρώνε, στα λιγα παρακαλάνε. Και στα καθόλου δίνουνε και τον κώλο τους για να σωθούνε.
    Και είμαστε στο καθόλου.
    Ρε τι γαμίσι..μόνο γαμίσι; Ξέσκισμα θέλει ο πούστης.
    Χαρείτε το λέμε. Τύφλα να έχει η Sirina Production.
    Τετοια τσόντα, θα κάνουμε καιρό να την ξαναδούμε.

    ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΨΗΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απορίφθηκε η έφεση των πούστιδων της μιας πλευράς-που λέγαμε παραπάνω.
    Η ποινή των -3 βαθμων ισχύει. Και πως αλλιώς.
    Τώρα θα μπει μπροστά το άλλο. το έσχατο. Η καταγγελία σε βάρος του Αρη για το άρθρο 99.
    Φυσικά μια απ΄τα ίδια και από κει θα έχουμε.
    Πολεμάν γυμνοί στον ήλιο,σαν την Αν Λόμπεργκ.
    Ε ρε γλέντια.

    Η παράταση του ΤΑΙΠΕΔ για βελτίωση της προσφοράς από το σχήμα Μελισσανίδη για τον ΟΠΑΠ έληξε σήμερα το πρωί. Προσφορά νέα και βελτιωμένη,με μπλε και πρασινους κόκους δεν έγινε. Και λοιπόν; Ποιος αποφασίζει; Ο ζητιάνος η ο έχων το χρήμα;

    "Την Μεγάλη Τετάρτη", τους λέει ο Μελισσανίδης θα σας πω. "τότε, εν μέσω εξέλιξης του Θείου Δράματος και κατεχόμενος πλήρως εξ ισχυρού θρησκευτικού κλονισμού σκέφτομαι καλύτερα."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό που θα με χαλάσει Charles, είναι που η μοσχάρω η Μέρκελ θα βαράει παλαμάκια για τις δύο Γερμανικές ομάδες στο Wembley μας Charles.

    Ξαναcharles.

    Oh, I say.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προφητεία Γέροντος Αμερικανοσκανδιναβού δια τους αμερικανοτραφείς φίλους μας:

    Όταν οι Minnesota Vikings καταφέρουν επιτέλους να κερδίσουν τον τελικό του Super Bowl, θα ξεσπάσει ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν αυτή είναι η προφητεία δεν έχουμε να ανησυχούμε για τίποτα. Ειναι σαν λέει να κερδίσουν το World Series οι Chicaco Cubs. Ευχαριστώ για την απρόσμενη δόση αισιοδοξίας.

      Διαγραφή
  14. Ακούω στο ραδιόφωνο ότι ο Σαγώνιας είχε προτείνει παλιότερα στον βάζελλο τον Λεβαντόφσκι αλλά απερρίφθη απ΄τούς ιθύνοντες τής ομάδας (πόσο τα γουστάρω αυτά κλισεδιάρικα) ως..."λίγος".
    Πάντα μπροστά ο βάζελλος και πάντα εκλεκτικός.
    Σού λέει, τι να μάς πεί ενας Πολωνός να΄ούμε. να μάς προτείνουν κάνα Αργεντίνο να γουστάρει η...εκλεκτική εξέδρα τού βάζελλοθ, αυτό μάλιστα.
    Αλλά όχι και Λεβαντόφσκι. Ποιός τον γαμει τον Λεβαντόφκσκι ούτε η μάνα του δεν τον ξέρει (να΄ούμε). Τι, επειδής έχει ξεκολωθεί να φορτώνει γκόλ όποιον βρεί μπροστά του?
    Εμείς εδώ στο βάζελλο έχουμε σοβαρό σκάουτιγκ και διατί να το κρύψωμεν άλλωστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προσφυγή κι ο Γκερέιρο. Ενα χερούλι απ΄το πούλμαν θα πάρει κι αυτός και θα το δειχνει μετά από καμιά 40αριά χρόνια στα εγγόνια του και θα λέει:
    "...το βλέπετε αυτό? Ειναι χερούλι απ΄το πούλμαν τής ΑΕΚ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ερώτηση προς όποιον της οργάνωσης ΞΕΡΕΙ. Αλλά να ξέρει, οχι μαλακίες. Αληθεύει οτι ο Χατζηχρήστος δεν ήθελε να φύγει και παραλίγο να πλακωθούνε στη συνάνυηση που έγινε τις προάλλες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια είναι...για το ξύλο(δεν είμαι της οργάνωσης,αλλά το ξέρω από άτομο που ήταν μέσα στο δωματιάκι,εκείνη την Παρασκευή)

      Διαγραφή
  17. Φαντάζομαι την αντίδραση του Μελισσανίδη όταν (αν) διάβασε την επιστολή του Λιμοντζόγλου:

    http://www.youtube.com/watch?v=sj_cEYFuZSY

    προσωπικά θα του έσπαγα τα μούτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Apropos, Νικόλας. Αξεπέραστος:
    http://www.sportdog.gr/article/166813/kane-ayta-poy-soy-leo-kai-tha-peraseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "βρεθηκαν" 300.000 "από έσοδα της ομαδας" για να πληρωθεί δόση του 44.
    Εμ τι νομίζατε; "λεφτά υπάρχουν" που έλεγε όσο ο άλλος με το κανό.
    Βρε το σκατο απ'το κωλο θα τους βγει.
    Θα φτυσουν αίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή