Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΟΙ ΜΗΤΣΟΥΣ

            Λίγα πολιτικά ήθελα, αλλά πού να προκάμεις; Μιλάμε για μελέ ( για τους παλιότερους ) ή για μπουλούκι. Αυτό γίνεται στην ΑΕΚ. Έχουν πέσει όλοι πάνω στην μπάλα και η φουκαριάρα πού να πάει; Το ένα πόδι βρίσκει το άλλο και γίνεται της πουτάνας.
           Σαν το ανέκδοτο, που μπαίνει ο σύζυγος και βρίσκει την γυναίκα του με τον εραστή της. Οπότε βγαίνουν στο μπαλκόνι οι άνδρες για το πλάκωμα. Πέφτει αριστερό κροσέ από τον σύζυγο, του το μπλοκάρει ο γαμών με το δεξί χέρι. Πέφτει δεξί κροσέ, μπλοκάρεται από το αριστερό χέρι. Πάει ο σύζυγος να κλωτσήσει με το δεξί πόδι, του το πατάει ο εραστής με το αριστερό του. Επιχειρεί αριστερή κλωτσιά ο απατημένος, του πατάει το πόδι ο γαμίκουλας με το δεξί του. Κι έχουν μπλοκάρει και οι δύο, θυμίζοντας το ταγκώ που χορεύουν τα ΜΑΤ με τους αντεξουσιαστές στην Στουρνάρα. Οπότε ένας περαστικός που περνάει κάτω από το μπαλκόνι, φωνάζει στον Μήτσο ( το όνομα του άνδρα ) : " Μήτσο, Μήτσο, βάρα με τα κέρατα. "
           Ρε κάτι συμπτώσεις. Νάναι Μήτσοι και οι δύο. Οι Μήτσους που λέγανε και στην πατρίδα μου. Ο ένας που είπε την λευκή σελίδα κι ο άλλος που θέλει πλέον να σκάσει η φούσκα του. Ο ένας να επιχειρεί να στήσει τον Σπανό και να τουμπάρει την δικαιοσύνη ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ, κι ο άλλος να θέλει να την καθαρίσει την μπουγάδα για να του την δώσει για να δούμε πόσα θα βάλει επιτέλους.
            Της πουτάνας το μαγκάλι, που παίρνει νέες διαστάσεις αφού εύκολα ξαναδιακόπτεται το ματς στο Περιστέρι. Είναι επίμονοι οι Μήτσους. Κι ο ένας μπορεί να έχει ατού τον χαλκηδώνα, αλλά ο άλλος έχει το ατού του διαιτητή. Αμέ. Ξέρετε ποιός είναι ο διαιτητής. Ο Παπάς. Αυτός που δεν διέκοψε το μάτς στην Βέροια με τον Άρη. Σ' ένα κλίμα πολύ φορτισμένο συγκινησιακά και με την αγανάκτηση του ρομαντικού να βάράει κόκκινο.
              " Εσύ ρε πούστη ήρθες εδώ, που ευνόησες τον Άρη; Πώς να μην μπουκάρω μέσα;  Τι με νοιάζει που κάνω διπλό; Ρε δε πα να γαμηθείς, που σούδωσε η λίγδα δεύτερη ευκαιρία μπας και διακόψεις κάτι; "
             Αυτά είναι σενάρια βέβαια αρρωστημένων μυαλών σαν και του λόγου μου, σε ένα γήπεδο που κάθε σώφρων οπαδός του Ατρόμητου απλά δεν πρέπει να πάει. Ξέρετε γιατί. Διότι η αστυνομία έχει εγγυηθεί το παιχνίδι κι άρα όλοι καταλαβαίνουν οτι θα έχει μπόλικα χημικά. Διότι ο Σπανός - που τον στήσανε - είναι ένοχος κατά ρομαντικούς. Αφού βοήθησε τον Άρη, πρέπει να κάνει το ίδιο και με την ΑΕΚ. Κι άλλη προσθετική αγανάκτηση.
              Η οποία μεγαλώνει με το εξής: Ο Κορδρέρο τελικά, δεν εξέτισε την ποινή του στο παιχνίδι με την Κομοτινή. Όταν μηδενίζεσαι, το ματς είναι σαν να μην έγινε. Αλλά, είμαστε σίγουροι οτι δεν έγινε; Αφού εκκρεμεί μια έφεση. Αν έρθουν οι εφέτες - κάτι κεφτέδες είναι αυτοί - και πουν οτι έγινε; Τότε λόγω δικαστικού λάθους, θα πάει στράφι η προπόνηση και τα συστήματα του Δέλλα που στηρίχτηκαν στον Ισπανό; Τι, η ΑΕΚ οφείλει να σωθεί και χωρίς τον Κορδρέρο; Και καλά το ματς δεν έγινε. Τότε πώς γίνανε επεισόδια; Αν ακυρώνεται το πρόβλημα, γιατί να ψάχνω λύση; Κι αφού το ματς ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΦΕΤΣΗ; Μάλλον είμαστε στοχοποιημένοι από το παρασκήνιο του μπουρδέλου ( ναι, δεν αρκεί το γεγονός της πουτάνας αλλά πρέπει να ψάξουμε το γιατί αυτή έγινε πουτάνα κι όταν την γαμήσουμε να την κάνουμε βαρώνη κι ακαδημαϊκό ) και καταλαβαίνετε μέχρι πού πνίγομαι.
              Διότι έχω και τον Αλαφούζο, που ήταν κατά της αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος. Δηλαδή ήθελε να πέσουν 3 ομάδες. Ομάδες είπα, όχι η ΑΕΚ,  έτσι; Και τώρα που έχει πάρει το ισπανικό πρωτάθλημα και πλέον έχει και το αγγλικό, και ταμάμ πλέον φεύγει από την κεντρική διαχείριση με αλογοτροφή και ΑΕΚ, τι το παίζει άνδρας και μιλάει για παράγκες; Εντάξει να πουλήσει μηχανές και να πάρει συνδρομές, αλλά μια χαρά δεν τον πάει η φάση; Ρε κάτι έρωτες με τον Νταμπίζα.
             Η ΟΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ( παρακαλώ προσδεθείτε ) : ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΑΕΚ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΛΛΟ ΑΦΜ; ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΚΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΦΜ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΜΑΣ; Ποιός ήταν το ισχυρό χαρτί; Ο Ατρόμητος ή η Χαλκηδώνα; Το πρώτο. Ποιός όμως αγόρασε; Το δεύτερο. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΙ ΕΔΩ;
            ΟΛΟΙ ΕΝΑΝ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΝ; ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΩΝΑΣΗ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ, ΤΑ ΖΩΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ. ΑΠΟ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΕΥΡΩ. ΣΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΘΑ ΚΩΛΩΣΟΥΜΕ;
              Βομβίτσα έ; Τι να κάνουμε; Να γράφουμε μαλακίες για να περνάει η ώρα; Να ασχολούμαστε με την οργάνωση που έκλεισε την Κηφισίας ή με τους κωλοκανονισμούς ή με τους ηλίθιους της ΚΕΔ που δώσανε άλλη μια ευκαιρία στον Παπά - χάπια, να εφαρμόσει διακοπή; Να γράφουμε για τους Μήτσους που ο ένας έχει το παπί κι ο άλλος θέλει και συνεταίρους για να δείξει την δύναμη του;
            ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ. ΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΝΑΟ.
            ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΕΙ, ΕΝΑΝ ΜΗΤΣΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ. Σενάρια ε; Ε, τι να κάνω. Έγινα κι εγώ Αγκάθα Κρίστι.
              Υγ1. Θεωρητικά έτσι θα πάμε μέχρι το παιχνίδι. Αλλά επειδή τα πάντα τρέχουν, όπου χρειαστεί θα γίνει η παρέμβαση. Είπαμε. Μέχρι την επόμενη Πέμπτη της τελεσφόρησης, αν βέβαια υπάρξει διπλό ( έφεση δεν έχει γίνει ακόμα ). Μετά θα μπουν ορισμένα mails απόρρητα και μετά θα βγάλω την ανάρτηση για την συντροφικότητα.
              Υγ2. Όσοι πάτε στο Περιστέρι, σας παρακαλώ να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα. Μπορεί να έχουμε διαφορές ή ό,τι άλλο θέλετε, αλλά προέχουν οι ακεραιότητες ψυχής και σώματος. Διότι ο καθένας θάναι μόνος και πρέπει να ξέρει οτι οι γραφιάδες της ΑΕΚ, δεν θάναι εκεί. Αλλά κι όσοι  θάναι, θάναι  υπό προστασία στα μπουθ. Προσωπικά θάμαι εκεί, διότι το ποτήρι θα το πιώ μέχρι πάτου. Φυσικά στην εξέδρα. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ. ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ: ΒΟΗΘΑΓΕ ΟΠΟΥ ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ, ΕΝΩ ΕΓΩ ΕΚΤΕΘΗΚΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΣΩΖΕΙ, θεωρητικά, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΔΩ ΚΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΕ ΒΑΖΩ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΤΙ ΚΑΠΩΣ ΤΑ ΑΡΠΑΞΑ.
                     ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.

21 σχόλια:

  1. ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ....
    ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Α" ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΣ Η ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρηστος Χοντζεας20 Απριλίου, 2013 00:07

    Ενα λεπτο να τα βάλουμε σε σειρά γιατί μπερδευτίκαμε:
    Ο "ένας" Μήτσους", ο Μελισσανίδης δηλαδή, πως γίνεται να θέλει "λευκή σελίδα" αλλα και να "ψάχνει τρόπο να μείνουν τα χρέη";

    Και ο "άλλος" Μήτσος που θα μενει τελικά και που "εύκολα ελέχγεται", δηλαδή ο Δ.Χ. πως θα μείνει αφού με αγορά ΑΦΜ της Ερασιτεχνικής από άλλον αυτός- οΔ.Χ- δεν θα είναι παρόν;

    Μήπως να πάνε να γαμηθούνε και οι δύο τους να τελειώνουμε;
    Είναι μια λύση.

    Επίσης,σε προηγούμενη ανάρτηση είχες πει ότι "δεν είναι ο μονος που ΘΑ ήθελε την ΑΕΚ ο Μελισανίδης" Οτι δηλαδή υπάρχει και "ΑΛΛΟΣ".
    Μήπως το ότι δεν έχει σκοπό να την πάρει τώρα, θέλει να την κρατήσει στη φορμόλη της Α Εθνικής εμποδίζοντας τον "άλλον που θα ήθελε",ώστε όταν και άμα τον βολέψει επιχειρηματικά-τον Μελισσανίδη- να την πάρει και- όπως όλοι οι ένοχοι μεγαλοπιασμένοι έτσι και αυτός- να κάνει την "αγαθοεργία" μετα της αυτοπροβολής- και να φτιάξει άλλη μια Παναγία Σουμελα στη Φιλαδέλφεια με κοιτώνες για να κοιμούνται νταγκλαρισμένοι από τη φούμα οι οργανωμένοι, με τον Δ.Χ επιστάτη;

    Ακόμα: ο ένας Μήτσος με τον "άλλον" μιλάνε καθόλου,η έχουν τραβίξει γραμμές; Γιατι το δεύτερο,το αποκλείω. Αν ναι,τότε πως ο "ένας" Μήτσος θα μπουκάρει στο γήπεδο- και μάλιστα ΔΙΧΩΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΘΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ;
    Αν πάλι δεν μιλάνε και είναι στα χαρακώματα,τι νόημα εχει να δέχεται αντιπροσωπέιες ο "άλλος", ο Μελισσανίδης δηλαδή και να λέει "είμαι εδώ";

    Ο Δ.Χ βλέπει το βάραθρο και προσπαθει να προκαταλάβει τον Δ.Μ, αλλά ο δεύτερος του λέει "με το ραχάτι μου". Και ο "ργανωμένος" Μήτσος, προσπαθεί να εκθέσει στα μάτια του κόσμου και να φέρει προ τετελεσμένω τον "άλλο" Μήτσο, τον "δάσκαλο οδήγησης" όπως τον αποκαλέι "χαιδευτικά".

    Και ζούμε το τρελό: Ο "λευκή σελίδα" Μελισσανίδης να προσπαθει να κρατήσει την ΑΕΚ στην Α κατηγορία με τα χρέη της και ο "άλλος" Μήτσους, ο Χατζιχρήστος, ο "όποιοςμιλάει για Β Εθνικη,αυτος και η μανούλα του..." κάνει τα πάντα για να ρίξει την ομάδα έστω και στα χαρτιά, για να ξετρυπώσει τον Μελισσανίδη ώστε να μάθει "ποσα απίδια βάζει ο σάκος του".

    "εκει που είσαι ήμουνα και εδώ που ειμαι θα'ρθεις";

    Εγώ λέω να ηρεμίσουμε σήμερα και αύριο.Αλλωστε Κυριακή κοντη γιορτή.
    Και κατόπιν βλέπουμε.

    Υ.Γ Η απογοήτευση σου για τον Μελισσανίδη,είναι και εκδηλη και δικαιολογημένη.
    Είχα πει πριν καιρό: "μιλάμε πια για "τίγρη του πάρκου" και όχι της ζούγκλας".
    Του πήραν τα "μέτρα" οι εδώ παραδοσιακοί νταβατζίδες, είδαν πως τους κάνει για τις δουλειές τους,τον έδεσαν κόμπο και έτσι έβαλαν έναν "τίγρη" στην "μηχανή" τους.
    Με λίγα λόγια,όπως απλα είπες, μιλάμε για έναν κάργα συστημικό, για μια λοβοτομημένη γάτα, που πλέον δεν διακινδυνεύει τίποτα, γιατί έχει να χάσει πάρα πολλά.
    Οπως και να έχει είναι καλοδεχούμενος.
    Αλλωστε πιτσιρικάς είναι ακόμα.

    Βέβαια,αν ζούσε ο Μπάρλος, θα πέταγε και τους δύο Μήτσους από την σκεπαστη στην άσφαλτο, αλλα δεν βαριέσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρηστος Χοντζεας20 Απριλίου, 2013 00:22

    Προς Steven :
    Και ένα παραληπόμενο,(όπως μου το μετεφεραν βέβαια):
    Κατα το ντου των οπαδών στο '88 έγινε χαμός και στα επίσημα. Ο Μελισσσανίδης και ο Μπάγεβιτς είχαν ασπρίσει.Λάκισαν αμέσως.Του δε Μελισσανίδη του έφυγε το πούρο απ τα ΄χερια.
    Το "'ασπρισμα" δεν ξέρω που οφείλεται. Αν έχει να κάνει με το ότι έβλεπαν το σχέδιο -όπως μας το περγράφεις και συ παραπάνω- να χαλάει, η ότι τρόμαξαν από κάτι άλλο.
    Δεν ξέρω αν αληθεύει.
    Μου το είπε η Ντίνα που καμια φορα γράφει εδώ μέσα το Λακωνικό: "θα έρθεις";
    Της το είπε λέει άνθρωπος που κάθοταν δίπλα στους δύο.
    - Αποκλείεται, τη λέω. Τι λόγο είχαν; Επεισόδια εκει δεν έγιναν.
    - Αυτό μου είπε αυτός που ήταν παρόν". μου λέει. Εφυγαν τροχάδιν.
    - Μήπως είχαν φάει τίποτα και τους έπιασε κόψιμο;

    Ξέρεις τίποτα αδεφέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρηστος Χοντζεας20 Απριλίου, 2013 00:42

    Η δική μου η άποψη; Γενικά: ΑΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ "Ο.Κ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ "ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ", ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ (ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ)
    Και δεν αναφέρομαι στους παπάδες της Σουμελά, αλλα στους νταβατζίδες εδώ, οι οποίοι ακομα κρατάνε τα ηνία και θέλουν να τα παραδώσουν με "τρόπο" και όχι με "ανατροπές" καθότι και οι ίδοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΩΘΕΝ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.
    Ολοι έχουν να απολογηθούν κάπου και όλοι πρεπει να δείξουν προσήκοντα σεβασμό,καθότι τα γιωτ και τα πούρα απέχουν απο τα κάγκελα και τα συσίτια όσο ο κώλος από το μουνί.

    Οι -όποιες- ανατροπές, ισχύουν και επιδρούν, μόνο στο πόπολο, που βλέπει βίαιες αλλαγές στην ζωή του με αποφασεις μιας νύχτας.
    Οι έχοντες τα κλειδία του δημόσιου κορβανά,με τον ένα τρόπο η με τον άλλον ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΙΚΙΕΣ ΚΑΙ "ΜΑΧΕΣ" ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΥΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ.

    ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΦΑΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΤΡΙΒΕΣ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΟΠΟΥ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΙΨΗ ΤΡΟΦΗΣ,ΕΚΕΙ ΜΟΝΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΧΕΣ.
    ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ.

    Οι πραγματικοι "οργανωμένοι" δεν είναι ο κόσμος, οι ποδοσφαιρικές θύρες. Ειναι οι έχοντες το χοντρο μαρούλι.
    Εκει να δεις "οργάνωση" και ιεραρχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ : Ανεβαίνει τώρα επάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οταν ξεθυμαινεις απο τα νευρα και οταν εχεις καποιον να σου βγαζει την τσιμπλα ολα φαινονται τοσο ξεκαθαρα..

      Στηβεν μιας κ ειπες χθες οτι οι διαψευσεις ειναι ο Μπουσουλας..αυτος που λες οτι ανεβαινει ειναι προσφυκικο σωματειο κ μαλιστα γειτονας στην Ν.Φιλαδελφεια ?

      Διαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Πολύ ωραία τα πιάνεις και ακόμα ωραιότερα τα αποδίδεις στον γραπτό λόγο. Πάντως ο ΔΧ, ό,τι εξαγορά κι αν γίνει, θα έχει τον κόσμο. Επίσης για τα επίσημα δεν ξέρω τίποτα, αφού στο ημίχρονο σηκώθηκα κι έφυγα και πήγα απέναντι. Αν η απορία ενδιαφέρει, έχω άνθρωπο που ήταν ακριβώς δίπλα και μπορεί να μας πει. Για τον Σέρβο είχα κι εγώ μια ψιλοανησυχία που φυσικά θα έπαιρνε και τον ΔΜ σε περίπτωση μπούκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ Thomas Silly: Ναι, Θωμά μου αλλά αυτό ακόμα είναι στα σκαριά από άλλες δυνάμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργης ο Γαρατζέος20 Απριλίου, 2013 13:11

    Ο μέσος, ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΕΚτζής τι άποψη έχει?
    Ο γείτονας (εκτός από Γαρατζέος είμαι και Φιλαδελφειώτης, όπως ξέρεις), όχι ο πρόεδρος της ομάδας του, αλλά ο πελάτης, θέλει να ενωθεί η ΣΜύρνη με την Πόλη?
    Αυτοί δεν έχουν ιστορία?
    Φυσικά, ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΕΚτζήςμ φού του τα έφαγε το παρεάκι τα 180, τώρα περιμένει:
    α. Να γίνει συμμέτοχος στην παρανομία με την πτώση της δίκαιης -με το γράμμα του νόμου- ποινής αφαίρεσης.
    β. να γίνει ακόμα πιο γιουσουφάκι, περιμένοντας το Βαγγέλα να κάνει αναδιάρθρωση από 18 σε 20 (ΕΙΚΟΣΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!) συμμετέχοντες στη λίγδα.

    Και όλα αυτά με κάνουν και ΞΑΝΑ-απορώ. Πες ότι συνενωνόμεθα με τους γείτονες. Μπορεί ο ηγέτης των γειτόνων να σηκώσει το βάρος της ΑΕΚ, ακόμα και "καθαρής" από χρέη, αφού εκτός από τη νήφη, βάζει στο σπίτι του και ΟΟΟΟΟΟλο το παρεάκι (α-μέτοχοι, γιαουρτάδες, μανατζαρέοι, λαμόγια)?
    Αν γίνει συγχώνευση, ΤΟ ΣΥΓΧΩΝΕΥΜΕΝΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΝΥΦΗ ΣΕ 3-4 ΤΟ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!

    Από την άλλη ξανα-απορώ: Πες ότι σωζόμαστε είτε μέσω γάμου είτε μέσω ανοίγματος (ξανά) των ποδιών στο Βαγγέλα. του χρόνου ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ? Πάλι για τα ίδια ή και χειρότερα ΣΚΑΤΑ πάμε. Εκτός άμα θα περιμένουμε και τότε να γίνει αναδιάρθρωση στις 24 ομάδες. Γιατί όχι? Να κάνουμε και 2 ομίλους, βόρειο και νότιο για να πάρει ο ζμΠΑΟυγΚ πρωτάθλημα κι αυτός. Συμβασιλεύων.

    Ε ρε, πόσο ασπόνδυλος έχει γίνει ο νεο-έλλην...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχω χάσει τη μπάλα. Αυτός που την Κυριακή ήθελε λευκη σελίδα, τωρα προσπαθεί να πείσει τον Σπανο. Επίσης λευκή σελίδα θέλει και άλλος εκτός απο τον Μελισσανίδη (ο οποίος τώρα δε θέλει). Αυτός ο άλλος τελικά θέλει λευκή σελίδα στο ερασιτεχνικό ή αλλαγη σελίδας στην s.l.? Εκτός και αν υπάρχει και τρίτος. Επίσης ο sugar ΔΕΝ βιάζεται αφου μπορεί να αφήσει τον Δ.Χ. να πάρει την άνοδο. Οπότε αυτός που βιάζεται μάλλον και χαλάει τη δουλειά στον sugar είναι ο Απόλλων Αθηνών (πότε έγινε Σμύρνης, εγώ πιτσιρικάς στο προ-πο Αθηνών τον θυμάμαι). Ναι αλλά ποιά δουλειά χαλάει στον sugar αφου αυτός πλέον προσπαθει να αλλάξει μέχρι και τη δικαστική απόφαση. Μάλλον του τη φτιάχνει τη δουλειά ο θεός της μουσικής. Τον βγάζει απο τη δύσκολη θέση. Μάλλον τα δεδομένα αλλάζουν πολύ γρήγορα και δεν μπορώ να τα παρακολουθήσω. Δική μου αίσθηση πάντως είναι οτι του χρόνου στο ερασιτεχνικό θα πάμε ή με Δ.Χ. ή με καμιά κίνηση Δέλλα - Μπορμπόκη - Ζήκου(ο οποίος τα έσπασε με τον Ντέμη). Εάν σε δυο - τρία χρόνια είμαστε στη Β΄ με εξασφαλισμένη την άνοδο λόγω καλύτερης ομάδας, με καθαρό ΑΦΜ και με την οικονομία σε 0,5% ανάπτυξη τότε μπόρει να εμφανιστεί κάποιος. Τον sugar ΞΕ-ΧΑ-ΣΤΕ-ΤΟΝ. Αν δεν κάνω λάθος υπάρχει και άλλο θέμα προσωπικό του. Το μόνο που άλλαξε σε σχέση με την τελευταία φορά που δήλωσε οτι δεν ενδιαφέρεται, είναι οτι τον πέτυχαν να έχει πιεί 2 κρασάκια παραπάνω και του ξέφυγε μια υποψία ενασχόλησης την οποία είτε λόγω απόγνωσης είτε εσκεμμένα για να τον μπλέξουν, την έκαναν σιγουριά. Εξαλλου αν θυμάστε, την άλλη μέρα νηφάλιος έπερνε τηλέφωνα και δυσανασχετούσε. Αυτή είναι η άποψη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς J. Patikas: Και τώρα όλοι ψάχνουν, ξέρεις ποιόν; Αυτόν που θα υπογράψει είτε την πτώχευση, είτε το 109-1Α του πτωχευτικού κώδικα ( αυτό στην Β ). Φυσικά κι αλλάζουν όλα ανά πεντάλεπτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς STEVEN : Ο Δημητρέλος δεν τους κάνει? Η πτώχευση τους εξυπηρέτει όλους. Και τους παλιούς και τους νυν και τους επίδοξους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς J.Patikas: Μπορεί και να κάνει, τι να σου πω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρηστος Χοντζεας20 Απριλίου, 2013 17:08

    Μύλος. Εχει χάσει η μάνα την ΠΑΕ και η ΠΑΕ τη μάνα.
    Αλλά το διασκεδάζουμε, καθ'ότι όπως λέμε: "το ποδοόσφαιρο είναι ένα απο τα σημαντικότερα δευτερεύοντα πράγματα στη ζωή".
    Και αφού "οι 2 μικροί Μήτσιδες" δεν μπορούν να μας προσφέρουν θέαμα εντος γηπέδου,ας μας το προσφέρουν εκτός γραμμών.
    Ο ένας να θέλει και την πίτα και το σκύλο και ο άλλος να θέλει μερίδιο από την πίτα και το σκύλο να μη δαγκώνει.

    Και ο Νεστορίδης να λέει "ντρέπομαι που έπαιξα στην Εθνική Ελλάδος".
    Οτι να'ναι.

    Παίζει το σενάριο στην επόμενη περίοδο να παίζουμε με την "τραχανοπλαγιά" αλλα παίζει και το σενάριο να κάνουμε κανένα διπλό, να στραβώσει κάποιο μας εκ των Αρη ΟΦΗ,να αρθεί η τιμωρία στην έφεση και να συνεχίσουμε να παίζουμε στο "Φαραωνικό" στάδιο, να δίνουμε παίκτες στον Μαρινάκη σε αντάλλαγμα της μεγαλοκοιλίας του και μεγαλοθυμίας του να μας επιτρέπει να ζούμε σαν φυτά με σπάγκο από ένα γιαουρτάδικο της Γλυφάδας και να μας υποστηρίζει ο Αλαφούζος μπας και πουλήσει κανέναν αποκωδικοποιητή, σε αυτό το άκρως καταγέλαστο περιβάλον που λέγεται Α κατηγορία. Και να συνεχίσουν να πουλάνε "ηρωισμούς" και "Τεπελένια" η "Ωρα" και οι Κετστζόγλιδες".

    Σημαντικές μέρες ζούμε,όπως και να τις δει κανείς.
    Νισάφι με κεινη την "πορεια του 78 στους 4 του ΟΥΕΦΑ".
    Μία δεν πιάνει, μπροστά σε όσα ζούμε και σε όσα έρχονται.

    Η προοπτικη, του να ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΧΡΕΗ, ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΤΗ ΕΦΕΡΑΝ ΩΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΚΑΥΧΟΝΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΣΠΡΑ ΑΛΟΓΑ.
    Να τσακώνονται δυο -τουλάχιστον- γαιδούρια σε ξένο αχυρώνα.Με θεατές κάτι κότες κρυμένες στα χόρτα.
    Αλλοι έφτασαν να πεθάινουν χρεωκοπημένοι για την ΑΕΚ και τώρα,έχουμε κάτι μαλάκες που μετράνε τα + και τα - της όποιας κίνησης. Λες και θα αγοράσουν την Microsoft.
    Μια εταιρεία, μια ομάδα, που με απλά χρηστή διαχέιρηση πάει με αυτόματο πιλότο, και έχουμε δυο γαιδούρια, έναν που ξεκίνησε από επαγγελματίας οδηγός και θέλει να πάρει την Ερασιτενχική και έναν ερασιτέχνη που έγινε επαγγελματίας οπαδός μέσω του ερασιτεχνισμού.
    Καράφλιασε ο ένας, άσπρισε ο άλλος και ακόμα παίζουν τον "παπά".
    "βάλε τον κόσμο να βάλω τα λεφτά" λεέι ο ένας. "όχι πρώτα εσύ βάλε λεφτά και βλέπουμε" λέει ο άλλος.
    Και 600 χιλιάδες οικογένειες-που λέει και ο Τροχανάς- καθονται και τους κοιτάνε.
    Τα κόκκαλα του Σπανούδη,πρέπει να έχουν γίνει σκόνη από το τρίξιμο.

    ΤΩΡΑ είναι που θα έπρεπ να κάνει το μεγάλο θαύμα ο κόσμος. Βουρ στη Γ κατηγορία, ξεκίνημα απ΄το οικονομικο "0" αλλα με ένα ονομα βαρβάτο.
    Και να μη χρειάζεται κανένα ομαδάρχη και κανέναν πουράτο.
    Αλλα που τέτοιος συγχρονισμός. Που τέτοια αρμονία και σύμπνοια.
    ΑΥΤΟ είναι το μέγα προβλημα του κόσμου, διεθνώς και πάντοτε. Το σκόρπισμα.

    Τέλος πάντων.
    Και κάτι που διασκεδάζει και την "θα έρθεις": Εμπρός της ΑΕΚ παλικάρια,σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια, τα δύχτια σκίστε, τους πάγκους ξεκολείστε και όλα τα ρούχα πουλήστε"

    Υ.Γ Πιάνουμε κανένα φράγγάκι σήμερα στο στοίχημα;
    Και δεν πάνε να γαμηθούνε και οι Μήτσοι και οι Μήτσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τέλος ο Χατζηχρήστος απο original.Τον "στείλαμε"χτές στο δωματιάκι.Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της παραίτησης του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε Χοτζεα, τοσο καιρο ειχες ζαλισει τον ερωτα με το τιγρη και τα τιγρακια.
    Οταν στην ειχα πει κιολας οτι ονειρευεσαι ενα ιδιο (λαθρεμπορα) να σε σωσει - ΕΥΘΕΩΣ ειχες απαντησει: Ναι αυτον γουσταρω να ερθει που θα καθαρισει και θα κανει και θα ρανει.

    Τι εγινε ΡΕ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ? Επεσε συρμα και δε σου κανει αυτος τωρα?
    Η εβγαλες τη τσιμπλα επειδη ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ τι λαμογιο ειναι και αυτος και τι παιχνιδακια παιζει?


    Αιντε ΓΡΑΦΙΚΕ, διαβασε παλι 365 και ψωρα για να βγεις να κραξεις.
    Αφου σε χαλαει (και καλα) αλλα τα ξεκοκαλιζεις καθε μερα, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ?

    ΜΟΝΟ γι αυτο εισαι ετσι κ αλλιως. Κριτικος πληκτρολογιου με αποψη ΓΙΑ ΟΛΑ. Πανω απο ενα πληκτρολογιο 24-7 να καθεσαι να μας αραδιαζεις τις θεωριες της μπουρδας.

    Ο... ΓΡΑΦΙΚΟΣ Λιακοπουλος του Blog με τις 17 αναρτησεις την ημερα.
    Αμα δεν εχει τι να κανει στη ζωη του ο ανθρωπος...


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χρηστος Χοντζεας20 Απριλίου, 2013 19:32

    "ανώνυμε": Δεν κάνω καμιά κωλοτούμπα και στο blog- αν κάνεις τον κόπο και ψάξεις- υπάρχουν αναλογου ύφους σχόλια μου για τον Μελισσανίδη,από ενάρξεως του (blog) Δηλαδή απο το 2009.
    Οπως δεν "πανιγυρίζω" με τις κάθε τόσο ράδιο-αρβύλα επιστροφές του "τίγρη" ( με τις οποίες "επιστροφές" ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ) έτσι και δεν συχτιρίζω στις περιπτώσεις που δείχνει η -κάθε φορά- "επιστροφή" του να χαλάει.
    Μάλλον μπερδεύεις την "κομματική πειθαρχία" με την "σταθερή άποψη".

    ΑΛΛΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ και ΑΛΛΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ.
    Το ότι είναι "λαθρέμπορας" η ότι είναι "μεγαλολαμόγιο" το ξέρουν και οι πέτρες. Τι μας το λες τώρα; Μας διαφώτησες;
    Συνεχίζω να θέλω να έρθει. Τι να θέλω; Εσένα και τον Δ.Χ;
    Μια απαρχή για να σηκωθούμε λίγο σαν ομάδα. Μια έκρηξη,μια νέα έναρξη,μπας και ορθοποδήσει το μαγαζί, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΑ, ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ (ακόμα και απόντος του "λαθρέμπορα") ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ.(κάτι το οποίο εμπόδισε ο μαλάκας σου το 2005,αν θυμάσαι)
    ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ-ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ- ΘΕΛΩ.


    Απλώς σχολιάζουμε -πικρόχολα- τα σκαμπανεβάσματα. Οχι μόνο τα δικά του αλλά και άλλων.
    Δηλαδή τι να κάνω; Αυτό που κάνεις και συ; Η να παρακαλάω, (ότι ν'αναι) η να καταριέμαι (ότι να'ναι);
    Υπάρχει και άλλος τρόπος: Αν θες κύριε έλα, αν δεν θες, στα παπάρια μας. Τον δρόμο μας θα τον βρούμε.
    Και αν δεν τον βούμε,σαν ομάδα ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ.
    Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ.
    Ελπίζω να με κατάλαβες-επιτέλους.

    Και άσε τον "άνθρωπο που δεν έχει να κάνει τίποτα στη ζωή του".
    Αν το θέμα σου δεν είναι τα της ΑΕΚ που κουβεντιάζουμε εδώ μέσα, αλλά είναι προσωπικό, με εμένα,να σου στείλω το e-mail μου να το λύσουμε πάραυτα.





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το ότι είναι "λαθρέμπορας" η ότι είναι "μεγαλολαμόγιο" το ξέρουν και οι πέτρες. Τι μας το λες τώρα; Μας διαφώτησες;
    Συνεχίζω να θέλω να έρθει.

    Συνεχιζεις να θελεις να σε σωσει λοιπον το μεγαλολαμογιο και ο λαθρεμπορας.
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ.

    Και ολες αυτες οι ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ που αραδιαζεις επι χρονια, να παει να γμηθει ο ενας ο αλλος ο σοιμπλε ο μερκελ ο κωστοπουλος και ο κοκαλλης ειναι ακριβως αυτο.

    Ενα ΛΑΜΟΓΙΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ να σε βαλει σε καλουπι μπας και ορθοποδησεις.

    Ενα λαθρεμπορα ψαχνεις να σου πεταξει το τυρακι να σωθεις.

    Αυτο εισαι ακριβως τιποτε παραπανω τιποτε λιγοτερο.
    Ενας που περιμενει να τον ΣΩΣΟΥΝ αντι να κουνησει το κολο του μονος του (που φυσικα δε μπορει)
    Ενα Μαρινακι περιμενεις και εσυ κακομοιρη..

    Χεστηκαμε και για τον ΔΧ και για τον ΔΜ και για τον sugar τον peper τον γιουρτα και το καθε παπαρα.

    Ουτε αρχηγο εχω ουτε ψαχνω καποιον να με 'ορθοποδησει'.

    Αν δεν μπορω ΜΟΝΟΣ μου να ορθοποδησω μη σωσω.

    Οσο για το e-mail σου ΑΔΙΑΦΟΡΟ μου ειναι.

    Προσωπικα προβληματα εχω με ατομα που μπορω να μιλησω. Εσυ εισαι για να σπαμε πλακα με τα Λιακοπουλεια σεντονια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χρηστος Χοντζεας20 Απριλίου, 2013 21:02

    Γιατι χρησιμοποιείς δεύτερο πρόσωπο; Δεν "ψάχνω" να "σωθώ" εγώ.
    Για την ΑΕΚ μιλάμε, όχι για μένα. Αντίπαλο ψάχνεις,από το ίντερνετ, αντι να πας να γαμίσεις καμιά στραβή να ξεθυμάνεις;

    Εκτος και αν εσύ νοιώθεις ότι ΕΙΣΑΙ η ΑΕΚ, και δεν έχεις ανάγκη κανέναν, μεγάλε μου Γκουσγκούνη.
    Οταν και αν βέβαια έρθει, ο λαθρέμπορας ντε, μπορείς να κάνεις ένα απο τα παρακάτω:
    Η να μη ξαναπατήσεις στο γήπεδο γιατί είσαι ακέραιος και δεν θες να λερώνεσαι
    Η να έρχεσαι και να κάνεις μόκο, καθότι δεν θα ρωτήσει κιόλας την αφεντιάσου αν θέλεις να αναλαβει την ομάδα, η όχι.

    Την γνώμη σου κράτα την για την "δημοκρατικές" κάλπες.
    ΕΔΩ (στην ΑΕΚ και στην διαχέιρηση των ΠΑΕ εννοώ) ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ. Αν γουστάρεις,καλώς. Αν όχι τράβα σε άλλη παραλία.
    Τα άλλα,τα πολιτμπιρίστικα και τα μπολσεβίκικα,να τα κουβεντιάζεις με τον Χατζιχρήστο ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΙΚΕ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ "ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑ", ΚΑΘΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οπως σου ειπα και δεν μιλαω σαν προσωπο αλλα σαν οπαδος (αναθεμα και αν εχεις πατησει στο γηπεδο ποτε σου) της ΑΕΚ:

    Ενα ΛΑΜΟΓΙΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ να σε βαλει σε καλουπι μπας και ορθοποδησεις.

    Ενα τιγρη και ενα Μπομπολα. Ενα Μαρινακη και ενα Λαμπρακη. Ενα Κωστοπουλο και ενα χ-ψ λαμογιο. Να καθαριζει για την ΑΕΚ για: μια έκρηξη,μια νέα έναρξη,μπας και ορθοποδήσει το μαγαζί..

    Αυτο εισαι ακριβως τιποτε παραπανω τιποτε λιγοτερο.
    Ενας που περιμενει να τον ΣΩΣΟΥΝ αντι να κουνησει το κολο του μονος του (που φυσικα δε μπορει)

    Λες και αν δε γινει η εκρηξη η δεν ορθοποδησει το μαγαζι δεν θα ειμαστε ΑΕΚ.

    Πρεπει ντε και καλα να κολυμπησουμε στο σκατο ΠΑΛΙ.
    ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ δεν πηραμε. ΤΙΠΟΤΕ δεν καταλαβαμε τοσα χρονια απο τους Τιγρο-Enic-Μακο-Ντεμηδες
    Εκει μια απο τα ιδια αναζητας..

    Αυτο εκφραζεις ως οπαδος με τις κατα τα αλλα 'ψαγμενες' τοποθετησεις σου.

    Στο τελος της ημερας η ελπιδα σου και ολο σου το ειναι, βασιζεται σε καποιον απο αυτους που (και καλα) λοιδωρεις κατα τα αλλα..

    Στο γηπεδο παταω και ας διαφωνουσα απο την εποχη του Μπαρλου του Ζ του λαθρεμπορα του Λιβι-σταθη του Τραχανα του Μακη και του γκοντο-παρεακιου.

    Και παταω γιατι ειμαι ΑΕΚ και μου αρεσει να βλεπω την ομαδα μου, χωρις να περιμενω και να ευχωμαι να με σωσει κανενας σε αντιθεση με σενα.
    Την αγαπη μου την βλεπω την στηριζω και ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩ μονος μου και δεν περιμενω να μου διαμορφωση αποψη κανενας Χατζηχρηστος και κανενας Χοτζεας.
    Απο το πολυ 365 που διαβαζεις (για να μπορεις μετα να πεταξεις τη σαχλαμαρα σου- που κατα τα αλλα το κατηγορεις) νομιζεις οτι οποιος δεν εναρμονιζεται με το βαθυ στοχασμο της πλακας σου, ειναι οργανωση.

    Ψαξε να βαλεις ταμπελακια και αεκομετρα και αμα δεις οταν δε σου βγαινει αρχισε τα γαμησια και τα Γκουσκουνικα.

    Αντιπαλο δε ψαχνω και ΑΝ εψαχνα σιγουρα θα διαλεγα κανα σοβαρο να μιλησω, για να κλεισουμε.

    Και αν θελω να πω κατι ΕΝΙΟΤΕ (σε αντιθεση με σενα που ζεις για να γραφεις 17 μπουρδες την ημερα) απευθυνωμαι στον Blogger.

    Μη κοιτας που πεταγεσαι σαν τη κλανια να απαντησεις σε ΟΛΟΥΣ εδω μεσα.

    Εσυ οπως σου ειπα εισαι της πλακας. Ενας κακομοιρης Λιακοπουλος- που ψαχνει ενα σωτηρα να παρει την ομαδα μπας και μας σωσει απο τους Νεφελιμ και τα Ορκ του ΔΧ..
    Απλα αντι για ΔΧ θα τον λεμε ΔΜ.

    Αντε καλο βραδυ-αρκετα ασχοληθηκα μετα απο κανα μηνα και.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χρηστος Χοντζεας20 Απριλίου, 2013 22:33

    Καλώς. Μόνο να σου πω ότι ο μπλόγκερ δεν είμαι εγώ. Γιατι με τό: "Ρε Χοντζεα..." που ξεκίνησες, μαλον απευθυνοσουν σε μένα. Εκτός και αν θες να πεις "κατι" στον μπλόγκερ και το λες μέσω εμου.
    Και μακάρι να είναι αυτός ο λόγος του "λαθους" που κανείς,γιατί διαφορετικά θα πιστέψω ότι είσαι απλά βλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή