Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

          Το τρίπτυχο των λέξεων που πάντα αντιπαθούσα : Υπομονή, ψυχραιμία κι ελπίδα. Και κοίτα τίτλο που διάλεξα σήμερα. Αντί να έβγαινα με τ' άρματα και νά 'γραφα , ΕΛ ΠΗΔΑ ΤΟΥΣ. Τι να κάνω κι εγώ; Μπήκα στον σιδηρόδρομο και παίζω σε αυτό το τριπάκι. Εν γνώσει μου βέβαια. Δεν μου φταίει ο διπλανός.
          Οπότε πρέπει να κάνω διαχείρηση της παράκρουσης που έχει πέσει στην ΑΕΚ. Που δρα υστερικά ακόμα και σήμερα. Έτσι είμαστε σαν Μεσόγειοι. Μια επάνω και μια κάτω. Ή στο ύψος ή στο βάθος. Ή σωθήκαμε και βλέπουμε τα μπαράζ ή πέσαμε και η ιστορία θα μας κάνει τα τρία δύο.
          Κι όλοι μιλάνε για τελικό. Για το παιχνίδι με την Κομοτινή μιλάω, αφού ολόσωστα, αν το κερδίσουμε ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΖΟΥΠΗΤΟΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΠΑΡΑΖ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ. Η ΟΠΟΙΑ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ, αν είναι τριπλή ή τετραπλή ή πενταπλή, ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ.
          Ποιά είναι η υστερία; Οτι ήδη ξεγράψαμε το τελευταίο παιχνίδι στο Περιστέρι. Σαν να μην υπάρχει. Οτι ήδη διαβάζουμε την βαθμολογία αλλιώς απ' ότι είναι. Σαν να είμαστε τελευταίοι κι οτι οι άλλοι πρέπει να χάσουν για να σωθούμε εμείς. Κι ενώ - τουλάχιστον οι συχνοί εδώ μέσα - γνωρίζανε οτι η ομάδα θα κινδυνέψει από το καλοκαίρι κι άρα η σωτηρία θα ερχόταν με βάση το πρόγραμμα στο τέλος. Τι ήμασταν φέτος; Η Μπονταφόγκο που θα έπρεπε να είχε σωθεί ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΥΛΑΙΑ; Με ποιόν; Με τον Τσουμάγκα;
            Κι ειδικά όταν ΟΛΟΙ οι ψύχραιμοι, είχαν ξεγραμμένο το παιχνίδι στα Γιάννινα. Τι έγινε ξαφνικά; Ήρθε η αναμενόμενη ήττα μεν, αλλά τους πείραξε το οτι η ΑΕΚ δεν είχε ορθολογική ανάπτυξη, ο Λίνεν δεν κατέβασε σωστά την ομάδα και δεν έκανε τις σωστές αλλαγές και τα λοιπά κατινίστικα. Μπούρδες δηλαδή.
           Και δεν μου λετε ρε παιδιά; Μόνο εμείς κάνουμε budget βαθμών; Οι άμεσα εμπλεκόμενοι, δηλαδή το τεχνικό τημ και το αγωνιστικό ρόστερ, δεν κάνουν τα κουμάντα τους; Δεν ξέρουν τι πρέπει να κερδίσουν και τι ενέργεια να βγάλουν; Αυτοί πού ζουν; Στην κατάψυξη και βγαίνουν πέντε λεπτά πριν τον αγώνα;
          Λοιπόν, να συνέλθουμε όσο μπορούμε. Γενάρης ήταν ( όποιος διαφωνεί γυρνάει πίσω στις αναρτήσεις ) κι έλεγα - ευτυχώς όχι μόνος - για τα δυό παιχνίδια στο γήπεδο μας : Την Βέροια και την Θράκη. Ε, τώρα ήρθε και το δεύτερο.
         Κύρια όμως ήρθε και κάτι άλλο: Η ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ. Η ΑΕΚ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ. ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ.
ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΕΚ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΟΤΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ.
         Τι θέλω να πω; Οτι αν τα δυό παιχνίδια στην Αθήνα είναι οι τελικοί των τελικών, με προβάδισμα θέσης και βαθμών αυτήν την στιγμή αλλά και σε πιθανή ισοβαθμία, τότε τι να πει ο Άρης που παίζει με την Τρίπολη και μετά στην Ξάνθη ή ο ΟΦΗ που υποδέχεται τον Σπανό και μετά πάει στην Τρίπολη; Αυτοί τι παίζουν; Διηπειρωτικό; Μάλλον, αφού αλλάζουν νομούς.
         Κι έρχεται ένα σενάριο, που λέει το εξής: Ο Σπανός φεύγει με βαθμό ή βαθμούς από την Κρήτη. Τα πουλητάρια τα έδιωξε όπως ξέρετε. Ο Αστέρας πάει και δίνει το ματς στο Χαριλάου, τα Γιάννινα κερδίζουν φυσιολογικά την Κέρκυρα κι άρα ακυρώνουν την όποια διάθεση της Ξάνθης για μπαράζ ( αν φυσικά κάνει διπλό στην Σμύρνη ) κι ο Άρης κάνει διπλό πλέον στην ακριτική πόλη. Η Θράκη κερδίζει την Κέρκυρα μετά, ενώ η Βέροια έχει καθυποτάξει τον Πλατανιά. Σωσμένοι όλοι και η λεβεντογέννα θα παίζει του χρόνου μόνο με δυό ομάδες, αφού ο Τσιώλης και μετά από τρεις ήττες απανωτές κερδίζει τον ΟΦΗ στο τέλος.
         Σενάριο ε; Φυσικά. Αν πάμε με τη λογική του στησίματος, ο καθένας μπορεί να λέει ο,τι θέλει και γι' αυτό τα αποφεύγω αυτά. ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟΥΜΠΑ. Σαν το σουτ του Σουμπίνιο στο δοκάρι, που φρόντισε ο μαθητής του Αλέφαντου να τον βγάλει έξω στο επόμενο λεπτό. ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ. ΟΠΩΣ Ο ΣΠΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΑΜΕΣΑ.
          Αυτά επιτάσσει η ψυχραιμία. Η προσωπική μου. Από εκεί και πέρα, παίζουν κι άλλα παρασκηνιακά. Μιλάω για φοβερά πράματα. Με ολόκληρο ταχυδρομείο φορτωμένο, τα οποία θα τα βγάλω αμέσως μετά την κατάληξη του πράματος. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ: Το αν χειρίστηκα καλά την κατάσταση σαν " δημοσιογράφος " όσο αναφορά την αξιολόγηση ή αν δεν κάνω σαν τέτοιος χειριστής, ΚΙ ΟΠΟΤΕ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟΝ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ. Σίγουρα πάντως την πληροφόρηση θα την έχετε για το τι παίζεται ή παίχτηκε στις πλάτες ΜΑΣ για να κάνετε τα κουμάντα σας. Είτε σαν ερασιτέχνες, είτε σαν ρομαντικοί είτε σαν οργανωμένοι είτε σαν επαγγελματίες.
           Υγ1. Τον Λίνεν τον έχω κράξει ουκ ολίγες φορές. Θεωρώ όμως λάθος την απομάκρυνση του, αφού του παίρνεις ό,τι σπόρια έχει δώσει. Με σκοπό να καλύψεις τον κώλο σου - ξέρει ο ενδιαφερόμενος για τι μιλάω. Φυσικά στο διάλειμμα μίλησε για παίκτες στημένους. Μπορεί κάποιοι να ήταν αλλά αποκλείεται να ήταν όλοι. ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ Ο ΦΟΥΡΤΑΔΟ ΚΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΣΩΝΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ.
           Υγ2. Καταλαβαίνω οτι τα τελευταία δεν είναι πλήρως κατανοητά, αλλά υπόσχομαι οτι θα γίνουν. Κρατείστε όμως ένα δόγμα: Όταν μπλέκεται μια διοίκηση σε στήσιμο, τότε ο προπονητής είναι σύμμαχος. Ποτέ δεν εμπιστεύεσαι παιδαρέλια.

8 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: Τάχεις βάλει με τον γιαουρτά ΤΩΡΑ. Είναι λάθος. Στην δύναμη χτυπάς. ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΉ, ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΠΟΤΑ. Μπας " και την βγάλεις καθαρή".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΓΜΑ ΠΟΝΤΩΝ,ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΟΖΑΜΒΙΚΗ.ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΑΠΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΚΑΛΗΤΕΡΑ.ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΤΥΧΗΣ ΚΑΙ ΦΑΝΕΛΑΣ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΝΕΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΕΝΑ ΔΙΠΛΟ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΚΑΥΛΕΣ Ο ΦΟΥΝΤΑΚΟΣ.ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΟΛΟΙ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ,ΟΥΤΕ ΠΑΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ,ΤΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΧΕΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΛΔ;Η΄Ο ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΧ;

    ΜΕ ΚΟΛΛΟΣΟ ΕΧΕΙ ΣΩΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρηστος Χοντζεας10 Απριλίου, 2013 00:46

    Παραείναι ψύχραιμα όσα γράφεις. Περίμενα καντήλια, η ειρωνία, αλλα θα μου πεις, τόσα ρίξαμε όλη τη χρονια,ας κάνουμε μια μέρα αργία.
    Κάτι ξέρεις εσύ και δεν μιλάς.

    Αν το badget των βαθμών το είχε κατα νου το τεχνικό τιμ,δεν θα αρπάζοταν με τους παίκτες στα αποδυτηρια. Δεν νομίζω ότι έχουν την πολυτέλεια να κάνουν καταμέτρηση βαθμών,αφού δεν μπορουν να υπολογίζουν σε κανένα ματς ότι θα έχουν βαθμούς σχετικά "σίγουρους".
    Μιλάμε για μπουρδέλο.Για κορόνα-γράμματα κάθε Κυριακή.

    Ούτε και στήσιμο παίζει,αφού ούτως η άλλως ΔΕΝ μπορούν να αποδόσουν κάτι καλύτερο απέναντι σε ομάδες έστω και μισό σκαλί καλύτερες, η ελάχιστα πιο ποιοτικές. Δυστυχώς.
    Το φτιαξιμο όλων των ομοοιδών ομάδων γύρω μας,το βλέπω. Και καλά κάνουν.Εμεις τι κάνουμε; Τίποτα. Οτι θελήσει ο μεγαλοδύναμος. Ερμαιο.
    Η φανέλα θα μας μείνει στο τέλος να την κάνουμε δώρο στην ομάδα που θα ανέβει από την Β στην Α κατηγορία.
    Ενα φόβο τον έχω,για να λέω και του στραβού πρωθυπουργού το δίκιο.
    Τρόπος του λέγειν "φόβος", αφού έιτε "πέσουμε" είτε όχι, καθόλου δεν με απασχολεί.

    Ο Λίνεν έφυγε για το "ηλεκτροσόκ". Μπας και παρθούν 3-4 βαθμοί στα δύο τελευταία ματς και δεν συμβεί το μοιραίο. Εχουν χεστεί πάνω τους στα Σπάτα.
    Αυτές είναι συμπεριφορές μικρών ομάδων που είναι μαθημενες στις μάχες της επικίνδυνης ζώνης. Δηλαδή σιγά-σιγά μαθαίνουμε και μεις.
    Δεν αρκει η φανέλα πια, αφού μετά από τόσες σφαλιάρες φέτος (αλλά και πέρσυ) τα κοκοράκια με τα κίτρινα πλέον δεν τρομάζουν ούτε τους παίκτες της επαρχίας, τους Πανθρακικούς και τους λοιπούς, οι οποίοι πλέον ξεκάθαρα μας βλέπουν σαν ΟΜΟΙΟ ΤΟΥΣ.
    Μας πηραν χαμπάρι με λίγα λόγια και πρέπει πλέον να χρησημοποιούμε μεθόδους δικές τους,για να ξελασπώνουμε.
    Θληβερά πράγματα.Ναι.

    Εμένα προσωπικα βέβαια, ποσώς με νοιάζει αν σωστά εφυγε η αν έπρεπε να μείνει ως το τέλος της σεζόν. Δεν αλλάζει τίποτα κατ ουσία.
    Να τελειώσει η κωλοχρονιά να πάψουμε-και φέτος- να ανεχόμαστε,να υποβαλόμεθα σε βασανιστήρια. Να πάρομεν μιαν ανάσα και μετά το καλοκαιράκι πάμε δυνατά για νέα καντήλια και νέες ξευτύλες.
    Φυσικά με τον κοντό στα επίσημα ξανά. Μικρα μπάτζετ, λίγα για φάγωμα, αλλά όλοι πλέον συγχρονίζονται με τις νέες συνθήκες. Και κυρίως μας έλειψαν τα πρωτοσέλιδα και το σουλατσάρισμα. Περνά, η μάλλον συνηθιζεται η κρίση και σιγ'α-σιγά βγαίνει το κεφαλάκι απ΄το πιθάρι.
    Και όλος ο κόσμος ξανά να φωνάζει "όλοι το βράδυ,στη Βανδή".

    Υ.Γ. Ο Αδαμίδης πότε απολυεται; Δεν είχε υπηρετήσει ο κερατάς; Πως το ήξερε ότι θα του χρειαστεί; Κρατούσε την θητεία καβάτζα για τα δύσκολα; Μπράβο του.

    Υ.Γ2 Ο Σπανός τι τον έδιωξε τον Αναστόπουλο και τον Μάτζιο; Οτι και καλά αυτοι φταίνε, η αυτοί είναι ύποπτοι; Γιατί καρφώνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρηστος Χοντζεας10 Απριλίου, 2013 04:06

    Και Δέλλας και Ζήκος και Μπορμποκης. Ούτε ένας ουτε δύο αλλα τρείς παρακαλώ έτρεξαν,βρέθηκαν για τον πάγκο της αγκομαχούσας ΑΕΚ. τρομερή επιτυχία ομολογουμένως της απελθούσας διοίκησης Δημητρέλου, η οποία παραδίδει την σκυτάλη στον Ντέμαρο κατα πως φαίνεται και από τα ονόματα, που σαν τρεις μάγοι έρχονται να μας πουν τα καλά νέα της αναγέννησης του κοντού άστρου.

    Κάτι πηγε να προκανει ο Λίνεν με τη συμμετοχή του Καραλή στον αγώνα με τα Γιάννενα που τον ξέθαψε,ο οποίος Καραλής ήταν-και είναι ουσιαστικά- υπό τις μανατζαραίικες οδηγίες του Ακη Ζήκου της DNA football-managment,και στην ουσία αυτός τον έφερε από την Κέρκυρα (και πιο πριν απο τον Ατρόμητο στους Φαιάκες) στην ΑΕΚ.
    Ενα κάρο πιτσιρίκια έχουμε. Που έγιναν και γνωστα κακειν κακως. Ε, δεν μπορεί. Μερικά, κάτι θα πιάσουν στηνα αγορά,σήμερα-αυριο.
    Ο προπονητης δεν ξέρω ποιος θα είναι.Ο Τραιανός ίσως. Ο Ακης μάνατζερ και ο άλλος κάτι σαν κατασκοπος.

    Πεδία, η μάλλον παιδία, δόξης λαμπρά για τους "διαμεσολαβητες μεταγγραφών" όπως είναι το επίσημο όνομα αυτης της νεόφερτης-από την υπόθεση Μπόσμαν και δώθε- απόλυτα λαμογίάρικης επαγγελματικής τάξης και ευελπιστουν γενικα ότι μιας και το αίμα πλέον πρεπει να είναι νεανικό,μετα την κκριση και λόγω στασης εμπορίου, η στροφή στις μικρές ηλικιες και το μοσχοπούλημα του νεου κρέατος,είναι μια νέα θάλασσα στην οποία κολυμπάνε οι νεόκοποι μανατζερ.

    Οπως και να έχει, νομίζω ότι η διοίκηση, το θέατρο δηλαδή των σκιών "Δημητρέλος" παραδίδει τα ηνία στους επόμενους, που δεν είναι τίποτα άλλο παρά οι προηγούμενοι,δηλαδή οι του 2004 με μερικές προσθαφαιρέσεις.
    Επιστροφή στο μέλλον.

    Ο προπονητης δεν ξέρω ποιος θα είναι.Ο Τραιανός ίσως. Ο Ακης μάνατζερ και ο άλλος κάτι σαν κατασκοπος.
    Βλέπω και τον Λυμπερόπουλο να γυρίζει,στο τέλος της χρονιάς, σαν τεχνικός διευθυντής, στο πλάι του Βανδή.

    Λεφτά δεν ξέρω που θα βρούνε για την αδειοδότηση. Το βρήκα. Δεν την παιρνουν.Απαιτουνται 12 μύρια κατα την ΟΥΕΦΑ,για να μπορει η ομάδα να τα εχει ισοσκελισμένα και να παιζει στην Ευρώπη.
    Μα ουτως η άλλως δεν πρόκειται να παιξει βρε. Αρα απο κει καθαρίσαμε.
    Θα βρεθούν 3-4 μύρια για να προχωρίσει το θέμα, θα βάλει και -ποιος άλλος;- ο κόσμος άλλα τόσα με τα διαρκείας που θα τονωθουν και θα πάνε στα 15 χιλιαδες και να'σου η χρονιά που θα βγει μια χαρα. Και με δεδομένη και την φετινή απόκτηση εμπειρίας στα "βαθειά",δηλαδή στα χαμηλά,είναι σίγουρο ότι του χρόνου θα πάμε λίγο καλύτερα. Μη σου πω ότι μπορει και να χτυπησουμε 4-5 θεση και έτσι αναγκαστούμε και πληρώσουμε στον Πλατινί τα λεφτα..
    Αλλά τι λέω. Καλύτερα στη μέση.
    Τα άκρα είναι επικίνδυνα. Ουτε πολύ πάνω, ούτε πολύ κάτω.
    ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ "Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρηστος Χοντζεας10 Απριλίου, 2013 15:48

    Απάντησε σε χρόνο "dt" ο Βιντιάδης,στο δημισίευμα του "Εθνος των Σπορ" περι Σιγκαπουριανής υπηκοότητας και αποφυγης στράτευσης.
    "Οχι" σου λεει. Δεν το δέχομαι. είμαι εδώ και περιμένω μέσα στο Μάιο του '13 να κληθώ να υπηρετήσω την πατρίδα μου.
    Κι'άλλος στο στρατό δηλαδή;
    Τι στο διάολο; Τώρα βρήκαν όλοι να υπηρετήσουν; Μήπως να μεταφέρουμε τα γραφεία,απο τα Σπάτα στο Μεγάλο Πεύκο;

    Το ωραίο είναι το : "...ενώ το όνομα της οικογένειάς μου έχει συνδεθεί με ενδεχόμενη αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ..."
    Ποια οικογένεια λέει; Ο ίδιος δεν υποτίθεται ότι θέλει; Και ποιο "πλειοψηφικό" πακέτο θα παρει η οικογένεια,αφου τα -φερόμενα ως- κεφάλαια θα τα βάλουν οι "επενδυτές" του "τραπεζίτη" Χάρις.;
    Μιλάμε για κωμωδία.
    Ρε τράβα,ε να φορέσεις τα χακί, να βάλεις και καμιά αρβύλα,να καθαρίσεις και καμιά πατάτα,να δεις την πραγματική ζωή για λιγο. Στη θερμοκοιτήδα σε έχουνε. Κακόμοιρο.
    40 χρονων μαλάκες και φοβάστε 3-6 μήνες θητεία στο πεντάγωνο.Φλώροι. Που θέλετε και επιχειρήσεις.
    Τίποτες με "όνομα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: Εντάξει αδερφέ, μην έχεις ψυχραιμία. Ποιόν θέλεις να βουτήξεις; Πες μου κι εμένα κι έρχομαι για μπούγιο.
    Υγ. Έχω κι έναν άλλον, που μου έστειλε γράμμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο οτι ξεσκονίζει την καραμπίνα του που την έχει στο πατάρι.
    ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΚΟΙΝΟΤΑΦΕΙΑ. ΕΧΩ ΑΚΡΕΣ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Είδες τι επενδυτή έχουμε; Πέραν των μύριων, είναι από τώρα ειδικός στις πλαστογραφίες αλλά και στις διαψεύσεις. Τι άλλο θέλεις δηλαδή; Μερικές φορές δεν μπορώ να σε καταλάβω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Τα πιο ωραία γαμήσια γίνονται μέσα στα τεθωρακισμένα. Έτσι λένε οι φήμες. Γαμώ την πουτάνα μου που ήμουν στο μηχανικό. Το μόνο θετικό ήταν οτι είχαμε τσάπες και αξίνες, sex toys.

    ΑπάντησηΔιαγραφή