Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Α Ε Κ

               Δύσκολο ματς ούτως ή άλλως. Με κάκιστη παράδοση στους Ζωσιμάδες και μ' έναν αντίπαλο μπολιασμένο με επιθετικό στόχο σε σχέση με μας που υποχρεωτικά κοιτάμε μόνο την σωτηρία. Δηλαδή κοιτάμε με χαμηλωμένα τα μάτια σε καθαρά αμυντικό στόχο, έξω από το DNA μας. Σε κακό αγωνιστικό χώρο και μ' έναν διαιτητή ανεπαρκή. Αυτά τα γράφω πριν το παιχνίδι, διότι είναι τα δεδομένα. Όπως και τα παρασκηνικά στα οποία έβαλε φωτιά ο Άρης ( ακόμα και στα μπατζάκια του λόγω ΄Ξάνθης ) με πολλούς πλέον ενδιαφερόμενους για σήμερα.
             Και λες, θα μπουν μέσα και τουλάχιστον θάχουν πάθος και δύναμη και διάθεση, που πολλές φορές καλύπτει την γύμνια της τεχνικής κατάρτισης. Τίποτα. Νεκρά φύσις. Παρά το ενισχυμένο κέντρο ( σωστή η χρησιμοποίηση του Ρίκα ασχέτως απόδοσης του ), γίναμε μάρτυρες της ανύπαρκτης ανάπτυξης που κύρια ήταν προϊόν της κακής ηττοπαθούς σκέψης ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ. Στο πρώτο μέρος, αν ελέγχεται για κάτι ο Λίνεν είναι για την αλλαγή σε ρόμβο.
              Αυτό όμως το οποίο μένει είναι το κλασσικό δόγμα του αθλήματος : Οι παίκτες κάνουν τον προπονητή. Όποιοι κι αν είναι αυτοί. Κι ήταν νωθροί, χαμένοι από χέρι βάσει νοοτροπίας. Αφού η μπάλα, όχι μόνο δεν πήγαινε μπροστά έστω κι άτσαλα, από αποκρούσεις, αλλά κι αν πήγαινε ποιός να την πάρει; Ο απομονωμένος Πετρόπουλος ή ο Καραλής, που θα το λέει κάποια στιγμή στα παιδιά του οτι ήρθε μεταγραφή στην ΑΕΚ; Με μεγάλη διαφορά ο χειρότερος.
               Και στο διάλειμμα, περίμενα οτι κάτι θα γίνει αφού το άγχος λύθηκε κι οτι συναντήσαμε τον πάτο στο παιχνίδι. Απέναντι σε μια ομάδα, που δεν έκανε και τα πιο αφύσικα. Και που με ένα γρήγορο γκολ, σίγουρα θα κλεινόταν πίσω. Θα σου έδινε γήπεδο και θα χτύπαγε στην κόντρα. Δεν ανακάλυψε ο συμπαθής Χριστόπουλος το βουνό αλλά ούτε και τον Μωάμεθ. Όπως εμείς πιθανώς να ανακαλύπταμε κάποια τελική προσπάθεια, που δεν ήταν και τόσο δύσκολη ακόμα και με γεμίσματα. Κι ίσως να βρίσκαμε και κάποια ευκαιρία λόγω ανικανότητας του κεντρικού δίδυμου του αντιπάλου. Φυσικά παραμένει η απορία μου, τι στο διάολο κάνουν στις προπονήσεις; Και τι κάνει ο Πετρόπουλος με την διατροφή του.
             Παίχτηκε όμως και δεύτερο μέρος. Που πρέπει κάποιος να σκεφτεί, αν θέλει τη νίκη ή τον βαθμό, ή το ποδόσφαιρο. Έστω της αλάνας. Για την οποίαν είναι επικίνδυνος ο Λινεν. Αφού είδαμε μέσα εξακολουθητικά τον Καραλή, σε ρόμβο δυό σέντερ φορ κι έτοιμη τρίτη αλλαγή τον Σταματή, ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω. Ο άνθρωπος, όχι απλά δεν είναι κόουτς, αλλά είναι κι επικίνδυνος σε επίπεδο απλής καλοκαιρινής προετοιμασίας. Ούτε για εφηβικό.
               Κι είναι αδύνατον να μπω σε λεπτομέρειες. Πέραν του προσωπικού εκνευρισμού μου, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΤΟ BUDGET.  Διότι κάποια πράματα, βγάζουν μάτια με τα οποία δεν θα ασχοληθώ αφού κι ο τελευταίος κακομοίρης καταλαβαίνει. Σίγουρα φταίνε οι παίκτες, αλλά από ένα σημείο και μετά ο Λίνεν είναι μια γερμανική ταφόπλακα που δεν ντρέπεται για ό,τι κάνει.
                Με το αποτέλεσμα απόλυτα δίκαιο, χωρίς να βλέπω την διαφορά ουσίας μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Διότι σε πολλά παιχνίδια είναι ανύπαρκτη η επίθεση - δεν έχω απαιτήσεις αφού μπορούν να κρυφτούν τα παικτάκια πίσω από την ακινησία του Ρότζερ - αλλά πλέον και το κέντρο ή κι η άμυνα δεν έχουν διάθεση να διώξουν την μπάλα οδηγώντας μας, ΣΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ( δεν λέω το πιο κρίσιμο ) ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ. Μην μπορώντας να βρω κάποιον που είχε φιλότιμο για τον ρόλο του.
             Συνήθως 'ομως τα νέα, πρέπει να ξεκινούν θετικά. Εγώ, σαν πεσιμιστής, πάω αλλοιώς.  ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ, άσχετα αν το είδα. Γνωρίζω την δημιουργική δύναμη του Έλληνα και πόσο ανύπαρτη είναι. Γνωρίζω τι καλοπερασάκιας είναι. Μα τα Γιάννινα δεν είναι ελληνική ομάδα; ΤΥΠΟΙΣ ΝΑΙ. ΟΥΣΙΑ ΟΧΙ. ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ ΒΡΩΜΑΝΕ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ και γι' αυτό ανακόπηκε ο ρυθμός στο δεύτερο ημιχρόνιο. Ο ρυθμός τους εννοώ.
             Τώρα καταλαβαίνω τι έχει να γίνει. Δυό στρατόπεδα ψυχικής ισορροπίας. Πέσαμε ή δεν πέσαμε. Δεν κατάλαβα τους " πέσαμε ". Έχουν ευκολότερα παιχνίδια οι άλλοι; Πλέον το σπορ ήρθε στην Αθήνα, " που ηρθε κι η Original και είναι εδώ μαζί σου. " Κάτι βέβαια που δεν ίσχυσε στο κωλάδικο του να βρεις γκόμενα μέσω βόλλεϋ στην κόλαση του κλειστού μας, που βέβαια είναι άλλου.
               Τι γίνεται τώρα; ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΑΕΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ. Τι να κάνουμε τώρα; Να γίνουμε μετανάστες επειδή είχαμε και μαυραγορίτες ή δοσίλογους τότε; Σιγά τα αντίπαλα που έχουμε. Την Κομοτινή στην έδρα μας και μετά τα άρματα για το Περιστέρι, που λογικά, αν θέλει να υπάρχει και μετά, θα πρέπει να κάνει διπλό στην Κρήτη. Αν δεχτούμε οτι ο παίκτης του Αστέρα αποβλήθηκε καθαρά στις καθυστερήσεις με δεύτερη κίτρινη.
               ΚΙ ΑΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΛΟ: Ο ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΜΕΣΩΣ. ΓΙΑΤΙ; ΑΠΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ: ΔΙΟΤΙ Ο ΣΠΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ. Και γι' αυτ'ο ρώταγα χθες τον ανώνυμο, τι διάβαζε στην αυτοβιογραφία του απόλυτου λαμόγιου στο ελληνικό ποδόσφαιρο : Του Αλέφαντου, που τυγχάνει μαθητής του στα γήπεδα ο Αναστόπουλος και στην δημοσιογραφία ο Γεωργίου.
                Δύσκολα; Πανεύκολα λέω εγώ. Η ΑΕΚ έγινε ομάδα έδρας και πρακτικά αντικαπτοτρίζει όλη την Ελλάδα, που πάει για ανάπτυξη ενώ είναι χρεοκοπημένη. Αυτή είναι η πραγματικότητα κι όχι μια ομάδα χωριού σαν τον Άρη που εκφράζει την τοπική κακομοιριά. Γιατί; Διότι στην ΑΕΚ υπάρχουν και κάποιοι που σκέπτονται, ενώ στον Άρη υπάρχει ο λαμογισμός τύπου Συριζα που επανέφερε αυτόν που είχε διώξει. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ.
                ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ.
            Υγ. Η θέση μου είναι βέβαια να πάει η ΑΕΚ στην κατώτερη κατηγορία και να πανε όσοι φταίνε - ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΔΙΚΑΙΟ κι όχι τους φαρισαίους - ΓΙΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΑ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ.
                       Έτσι δεν είναι Δημητράκη;

27 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΓΡΑΦΟΥΣ : Φέρτε τα επάνω παιδιά. Θα χαθεί η αγανάκτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: Έπιασα το κείμενο σου τελευταία στιγμή : Τι εννοείς να είναι ελεύθερη η είσοδος στο παιχνίδι με την Κομοτινή;
    Τι ακριβώς θέλεις; ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΩ ΕΓΩ Ή ΕΣΥ;
    ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ;
    ΝΑ ΠΛΑΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ;
    ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ;
    ΑΕΠ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ;
    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ;
    ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπλοκο στα σπατα και να μην ξαναμπει στο προπονητικο αυτος ο τυχαιος γιατι σιγουρα δεν φοραει παντελονια για να την 'κανει' μονος του.Χωρις προπονητη θα εχουμε πιο ψυχη και παθος για να παρουμε τον 'τελικο' της ντροπης.Και κατι που ειπα και ποιο πριν ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ στον 'τελικο'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς Στηβεν@
    Εχεις δικιο.Αλλα εγω το βλεπω αλλιως,ο κοσμος ειναι ο μονος που δεν φταιει για αυτα τα χαλια και ολοι πρεπει να ειναι στο γηπεδο,οι καιροι ειναι δυσκολοι αλλα μερικοι δεν σκαμπαζουν τι συμβαινει ακομα,απλα λενε..
    επεισοδια θα γινουν πληρωσεις δεν πληρωσεις,αν το παιχνιδι στραβωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρηστος Χοντζεας08 Απριλίου, 2013 22:22

    Προς Steven: Αυτο το τελευταίο,τι σπόντα ήταν;
    Τέλος πάντων. Τα είπαμε όλα. Τα λέμε όλα εδώ και καιρό. Μια λέξη-κατάσταση βγαίνει: ΚΟΥΡΑΣΗ.
    Κούραση για όλα.
    Δεν τραβάει και κανας πούστης την πρίζα να τελειώνουμε.

    Εκείνος ο Λίνεν τον τσελεμεντέ τι τον κρατά όλη την ώρα; Μήπως μαλακίζεται με το φυλλάδιο τα βράδυα; Μπορεί. Γερμανός είναι και είναι γνωστοί οι "Αριοι" για τα εξωφρενικά φετιχ τους. Μπορεί με το σπιράλ να τρυπάει τις ρώγες του και ο Φουρτάδο να του γλύφει την κωλοτρυπίδα,έχοντας ξυραφάκι στι γλώσσα. Που να ξέρω...

    Τη γλύτωσε πάλι ο Βιντιάδης. Δεν θα αχοληθομεν με το φάντασμα του Αδαμίδη,τις διοικητικες "εξελίξεις" που τρέχουν και είναι "καταιγιστικές" και με τον λοιπό συρφετό, αφού έχομεν κρισιμότατο παιχνίδι την επόμενη Κυριακή και οι συνεργάτες του Βιντιάδη, οι επενδυτες του Χάρι και το λοιπό θέατρο θα κατέβει για λίγο από τα κιτρινομαυρα ΜΜΕ. ΤΑ οποία είνα ιη μόνο κίτρινα η μόνο μάυρα. Ποτέ και τα δύο μαζί.

    Πάμε για την επόμενη Κυριακή λοιπόν.Μυστήριο. Κανονικό.
    Η τον γάμο με την μετριότητα της επόμενης χρονιάς θα έχουμε, η την κηδεία ενός κατάκοιτου με χρέη και ανομολογητους συγγενείς.





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και το τελικό σου να κερδίσουμε φίλε ο Σπανός δεν είναι σε καμία περίπτωση σίγουρος...4-5 γκολ διαφορά έχουμε αγωνιστικά και απο τον Πάνθραξ και απο τη Χαλκηδόνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια ερώτηση φίλε, ή μάλλον αρκετες, κψδικοποιημένα και σύντομα:
    α) Φεύγει ο Λίνεν. Με ποιον πάμε υπηρεσιακό;; Κωστένογλου ίσως;;
    β) βλέπεις να πέφτει ο ΟΦΗ με 32 βαθμούς;; (υπολογίζω να κάνει 1 βαθμό με Ατρόμητο μέσα και Τρίπολη έξω)
    γ) Η Τρίπολη έχασε με Πανιώνιο, Ξάνθη, τι διάολο...θα χάσει και τρίτο σερί με Άρη και μετά θα κοιμηθεί και τέταρτο με τον ΟΦΗ να τον πιει;;; Εγώ λέω ότι ή ο Άρης ή ο ΟΦΗ θα γελάσουν. Άρα, τα σημαντικά ματς είναι νίκη με Πάνθρακα (ούτε 2-0 ούτε τίποτα) και ήττα του ΟΦΗ από Ατρόμητο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου μιλάμε για το πιο βρώμικο πρωτάθλημα(μετά απο το Αγγλικό ίσως-not so sure),δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα...

      Διαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΗΡΕΜΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΠΕΦΤΟΥΜΕ; ΑΣ ΠΕΣΟΥΜΕ.
    ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ; ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ.
    ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ;
    ΣΤΟ 365;
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΔΩ;
    ΤΟ ΑΝ ΘΑΧΕΙ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΓΑΜΕΙ ΑΥΤΗΝ;
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, που όμως πάλι θάχουν κατι να γράφουν.
    ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, που είναι ψέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: Ποτέ δεν πρέπει να φύγει ο Λίνεν. Να κάψεις κι άλλο χαρτί ( αν υπάρχει ); ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΕΝΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΤΗΝ ΑΕΚ; ΤΣΙΑΡΤΑΣ, ΒΛΑΧΟΣ, ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΕΘΗ ΤΟΥ 2004.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Στηβεν@Επρεπε να ειχε φυγει απο τον αγωνα με τον πλατανια,ας το κανουν τωρα.Δεν εχει να δωσει τιποτα,κανεις φιλαθλος δεν τον θελει και απο τι λενε πλακωθηκε και με τους παιχτες.Πρεπει να φυγει οσο ποιο γρηγορα γινετε,αυτη ειναι η γνωμη μου.Και στο κατω κατω τι τον θελουμε τον προπονητη;και αν τον εχουμε δλδ και το παιχνιδι στραβωνε,οι παικτες δεν θα περνανε ολο το βαρος;ενα παιχνιδι ειναι ας τα δωσουν ολα,να κωψουν το λαιμο τους να κερδισουν,ας μπει ο Δημητρελος η ο χατζημαλακας να κοουτσαρουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΡΕ ΣΤΗΒΕΝ ΟΤΙ ΑΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΘΑΡΗ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ? Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ.ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ? ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ ΠΑΡΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρηστος Χοντζεας09 Απριλίου, 2013 00:01

    Δεν έχει καμια ουσιαστική σημασία το εάν τελικά "πέσει" η δεν "πέσει" κατηγορία.
    Αφου έχει ΠΕΣΕΙ στα μάτια όλων μας. Οχι κατηγορία.

    Ποιος θα "σωθεί" αν "σωθεό" η ΑΕΚ; ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΜΟΤΕΝΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ, Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ, ΟΙ ΑΜΕΤΟΧΟΙ, ΟΙ ΜΑΝΑΤΖΑΡΑΙΟΙ, ΟΙ ΑΝΙΔΕΟΙ ΦΤΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΠΑΤΑΙΩΝΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ- ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.
    Η "μεγάλες χαρες" η "μεγάλες λύπες" σε 2 αγωνιστικές. Ποιος να το'λεγε.
    Ποια "σωτηρία"; Να δώσω χαρα΄μέσω της συνεχους λύπης, στα καθίκια που ξεκοκάλισαν τα πάντα;


    Να δω σαν επιβραύευση του πραγματικού πεσίματος, της πραγματικής πτώσης,ε΄κπτωσης της ομάδας, τους μπροστινούς να πανιγυρίζουν την τελευταία αγωνιστική και να είναι όλοι ένα κουβάρι που θα ...παραμείνουμε στην κατηγορία. μιλάμε για εικόνες, που ούτε ο Τσουκαλάς δεν τις φανταζόταν για την ΑΕΚ.
    Τι να "σωθώ" λοιπόν, τι να "πέσω"; Τι να το κάνω; Σαν να βγαίνεις στην πλατεία με τα σώβρακα και να λες "ευτυχως"....δεν βρέχει.
    Και τι χέρια να σηκώσω, παρα μόνο για να ρίξω μούτζες και αναθέματα.
    Βρε δεν πανε να γαμηθούνε. Φούντο και φυλακή. Αν δεν υπάρξει το πρώτο,δεν υπάρχει το δεύτερο. Βέβαια στην Ελλάδα ζούμε και όπως λέει και ο "ανώνυμος" από πάνω,τιποτα δεν εξασφαλίζει το ότι θα περασουν από δικες και ποινες οι φταιχτες, αν η ΑΕΚ πέσει. Σωστό.

    Αν όμως δεν πέσει, αν συνεχίσει η ξευτύλα ξανα στην Λιγδα και του χρόνου, ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ Η ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΑΛΛΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΑΝΕΡΑ ΠΛΕΟΝ. (ΑΦΟΥ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ,ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΔΗΛΑΔΗ,ΠΟΤΕ ΔΕ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ)

    Αφου οι ιδεες δεν αποθνησκουν τι φοβαστε μια-δυο κατηγορίες πιο κάτω; Εκτος και αν δεν μιλαμε για ιδεα,αλλα για την εταιρεία μονο. Αν ειναι έτσι,ακομα καλυτερα. Ακομα πιο έυκολα. Μια κωλοεταιρεια γεματη χρεη μαυρα και κρυφα ειναι. Στείλτε τη στο διαολο με τις ευχες σας λοιπον.
    Μη φοβαστε.
    Χρεοκόπησε η Ελλαδα παρόλα αυτά; Μην ακουτε τιποτα. Ουδεν μονιμοτερο του προσορινού.
    Σιγα τα ωα.
    Στο κάτω-κάτω,αν η ομαδα δεν πεσει, πως θα το φανε το ξύλο αυτοι που πρεπει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρηστος Χοντζεας09 Απριλίου, 2013 00:28

    Το πιο πιθανό ειναι να "διώξουν" τον Λίνεν και να αναλαβει κάποιος-όποιος να'ναι- τις τελαυταιες 2 αγωνιστικές.
    Οχι φυσικά γιατι βρέθηκε ο φταίχτης, ουτε γιατι αυτος που θα έρθει θα αλλάξει το συστημα η θα προκάμει κάτι. Σε αυτες τις περιπτωσεις, οι ομάδες που παλέυουν για την αποφυγή υποβιβασμού- οπως η αφεντια μας κακη ωρα- αλλαζουν προπονητη μονο και μονο για το αποδυτηριακο σοκ. Για να παρθει το επομενο παιχνιδι. Αντε και το επόμενο. Μετα διώχνουν και κεινον και φέρνουν εναν αλλο για να παει το καραβι,αλλες 2-3 αγωνιστικες πιο περα. Ελληνικά πράγματα.

    Αρα λοιπόν,πιστεύω, ότι εάν δεν θελουν να φανε ξυλο και προστιμο (κυριολεκτικα) οι ενοικοι των Σπάτων (για την διοικηση μιλαω) θα κάνου τα πάντα. Το ματς με την Θράκη ειναι διχως αύριο.Για κάποιους,κυριολεκτικά.

    Δική μου άποψη- και βλέποντας το μοιρασμα των βαθμων τις τελευταιες αγωνιστικες μεταξυ των ομοβαθμων ομαδων γυρω μας, τα "σταυρώματα", και το γενικό βόλεμα όλων,- ειναι ότι την έχουμε άσχημα.
    Ο θεος να με κάψει,αλλα οι διοικησεις των άλλων ομάδων, κάνουν τα κουμάντα τους και σε σνδυασμο και με μια μινιμουμ αγωνιστικη προσπαθεια των ομαδων τους βεβαια,έχουν καταφέρει και "φωλιάσει" γυρω απο την φουκαριάρα και άμαθη ΑΕΚ. Και κυριως την απολυτως απροστατευτη και διχως ασπιδες διοικητικες ΑΕΚ.
    Κατι μαλακες,κάτι βοδια,κάτι δειλοι και κάτι φτάιχτες κρυμενοι βρισκονται στην ΑΕΚ. Αυτη-οι εναι η διοικηση της. Τσοραφ στο ριζικο μας. Το μονο που τους νοιαζει ειναι να σωσουν τις ευθυνες αλλων. αλλα και αυτο δεν ξερουν να το κανουν.
    Για να σωνεις ομαδες χρειαζεσαι εμπειρια. Γνωριμιες. "Κονε". Να γινονται τηλεφωνα. Να μπορεις να σκεφτεσαι και να υπολογιζεις. Να μιλας με τους καταλληλους.
    Αυτοι εδω οι Σπατιανοι,για τι πραγμα ειναι ικανοι,εκτος απο το να κάνουν καθε βδομαδα Δ.Σ της πλακας για να γελαει ο κοσμος; Τιποτα αλλο.
    Τους δουλευουν ολοι.Στο ψιλο τους εχουν. Δεν τους υπολογιζει κανεις. Ειναι αορατοι για τα πραγματα. Δεν υπάρχουν.
    Αν η ΑΕΚ "σωθει", θα οφειλεται καθαρα στην τυχη. Λαμπαδες να αναψουν,αν γινει αυτο.Γιατι θα γινει εν αγνοια τους.

    Αλλα,λεω ξανα, ότι αυτη η "φτιάξη", αυτο το βολεμα όλων που βλεπω τριγυρω, δεν μου πολυαρεσει. Ολοι θωρακιζονται και πολεμανε με ότι οπλα εχει ο καθενας, και η μονη που ειναι πραγματικα σαν παρθενα στο δασος,ειναι η ΑΕΚ. Παντελως γυμνη.
    Θα μας θαψουν.
    Αλλωστε ΔΕΝ υπαρχει απεναντι τους καποια διοικηση που θα τους επιτεθει,που θα τους εκδικηθει, που θα τους "θυμηθει" σε αλλη αναλογη ωρα. Οχι.Δεν υπαρχει τιποτα. Τον Αδαμιδη ριχνουν,τον Θανοπουλο,τον Δημητρελο και τον Χατζιχρηστο.
    "Ε και τι έγινε" σου λενε. "Στα παπαρια μας. Σιγα τα πρόσωπα Αλλωστε με την ομαδα δεν εχουμε τιποτα. Στο κάτω κάτω, ΚΑΛΟ ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΜΕ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χρηστος Χοντζεας09 Απριλίου, 2013 03:15

    Προσοχή μη πτωχέυσουμε...μη βγούμε απ΄το Ευρώ." Ειναι ευλογία το μνημόνιο".
    Προσοχή μη πεσουμε. "Μονη λυση ο βιντιάδης".
    Και όπως πηγαμε στις κάλπες να σωθουμε, να παμε και στο γήπεδο.
    Σωσαμε την ΕΛλάδα,να σώσουμε και την ΑΕΚ. Μη κάνουμε μισες δουλειές.
    Ολοι γηπεδο την Κυριακή.
    Σώσαμε τις τράπεζες,τους χοντρούς και τα αρπακτικά, να ΄σωσουμε και το γιαουρτάδικο, τον κοντό,τον Δ.Χ. κλπ.
    Οποιος μιλάει για επιστροφή στη δραχμή,αυτος και η μανούλα του να παει να γαμηθει.

    ΠΑΣΤΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.
    ΕΣΥ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΝΑ ΠΟΝΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σσσσ!
    Παιδιά μην μιλάτε καθόλου,πάλι καλά που φτάσαμε ως εδώ και δεν είμαστε πιο κάτω και από την Κέρκυρα.
    Μεγάλη επιτυχία αφού από την αρχή της σεζόν παίζουμε χωρίς προπονητή,χωρίς τερματοφύλακα,με ένα κατά λάθος ρόστερ,χωρίς διοίκηση και χωρίς λεφτά...Μπράβο μας...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να κάνουμε ότι και τα σκουλήκια. Να μην αλλάξουμε προπονητή. Να αλλάξουμε διοίκηση, μήπως και σωθούμε. Ήρθε ο Σκόρδας και διπλό στον Ατρόμητο. Και με δέκα παίκτες. Εμείς με άλλον πρόεδρο δεν θα πάρουμε τον Πανθρακικό στο ΟΑΚΑ? Και γιατί να έρθει ο Κωστένογλου? Επειδή είναι Σαρακοστή? Ας έρθει ο πρίγκιπας. Ή να πάρουμε τον Αναστόπουλο αν συμφωνεί και ο Χ΄΄Χρήστος. (τι ασχήμια είναι αυτή, βάζουν και την φωτογραφία του τα τουρκοκάναλα). Να αλλάξουμε έδρα. Να βάλουμε άλλες φανέλες. Τι μαλακία φανέλα είναι αυτή? Να προσθέσουμε στο προπονητικό team τον δρ. Πιπερόπουλο. Ή να βάλουμε αυτή την χοντρή στον ALPHA που λέει τα ζώδια, να δεί μήπως κανείς από τους τεχνικούς και τους παίκτες έχει ανάδρομο Ερμή, ή επηρεάζεται αρνητικά από την νέα σελήνη και δεν μπορεί να αποδώσει.
    Μόνο παρακαλώ, εάν καταλάβει ότι ΟΛΟΙ στην ΑΕΚ ( οπαδοί, διοίκηση, παράγοντες, παλαίμαχοι, προπονητές, παίκτες) έχουμε μπεί εδώ και καιρό στον αστερισμό της ΞΕΥΤΙΛΑΣ, και του ΟΙΚΤΟΥ, να μην το πεί πουθενά, μπας και σώσουμε την κατηγορία.
    Γιατί η ΞΕΥΤΙΛΑ έχει ξύλινο πόδι κι ακούγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εντάξει, στον ΠΑΣ χάναμε και όταν είχαμε Μαύρο - Αρδίζογλου, όχι τώρα που ο ΠΑΣ είναι ένα σκαλί πάνω από μας.

    Και τώρα, άντε πες ότι παίρνουμε 4 βαθμούς στα δύο ματσάκια με Πάνθρακα και Χαλκηδώνα και σωνόμαστε με τα τσαρούχια μας.

    Του χρόνου τι;

    Άδεια παίρνουμε; Γήπεδο φτιάχνουμε; Μεταγραφές κάνουμε;

    Εκτός αν πούμε ότι βάζουμε κάτι 16χρονα να κοιμούνται σε αντίσκηνα στα Σπάτα και τα πληρώνουμε με σουβλάκια.

    Από όλους αυτούς που ξεπάτωσαν υην ΑΕΚ, κανείς δεν θα πληρώσει. Πλήρωσε ποτέ κανείς στην Ελλάδα; (Εξαιρούνται οι μη δικτυωμένοι μικροπαραβάτες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ΑΕΚ αυτη τη στιγμη εχει ΤΡΕΙΣ (3) προεδρους διωκωμενους απο πλημμελημα μεχρι κακουργημα ΩΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Ο μονος λογος ου ο τεταρτος δεν εχει παει ακομη ειναι επειδη αποφρασισε στα 38 του να υπηρετησει, γνωριζωντας αριστα οτι ετσι γλυτωνει χρονο μιας και δεν μπορει η τακτικη αστυνομια να τον συλλαβει.

    Και αυτα ειναι ΜΟΝΟ η αρχη μιας και ο Ντεμακος εχει (περαν ολων των αλλων..) μια τρυπα 5,5 εκκ χωρις παραστατικα, κατι που και ο ιδιος εχει ομολογησει σε τηλεοπτικη του συνεντευξη. Επισης εχει καταθεσει συμβολαιο για ΑΛΛΟ ποδοσφαιρηστη στη θεση του οποιου ηρθε ο Πελετιερι. Που σημαινει οτι εκτος των αλλων, ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ και εξαπατηση της ΕΠΟ (περαν αδειας παραμονης-εργασιας κλπ)

    ΟΛΟΙ οι προεδροι- αν επιληφθει τακτικη δικαιοσυνη- μπορουν και πρεπει να διωχθουν για απατη τοσο κατα του δημοσιου (εφορια ΦΠΑ ) οσο και κατα οργανισμων (ΟΑΚΑ-ΙΚΑ κλπ)

    Ιστοριες χαμενων βιβλιων αγνωστου κατοικιας λογιστων, μεταγραφων που αλλαζαν ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ (ενσαλιβα-ραμος), εταιρειων με ΔΣ κοινα με ΜΕΤΟΧΟΥΣ της ΠΑΕ, αποροφησης αλλων ΑΦΜ απο την ΠΑΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ,χρηματοδοτησης ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ του Δ.Χ (960,000 ευρω το 2011)- για να μην ενεργοποιηθουν κατασχετηρια στην ΕΡΑ, κλπ κλπ βαρυνουν ΟΛΟΥΣ.

    Ας γεμισει λοιπον το ΟΑΚΑ να παρει και μια τελευταια ΑΡΠΑΧΤΗ Ο τιμιος Δημητρελος (το τσιρακι του Αδαμιδη και του Παπα δηλαδη) αποι τα εισητηρια. με 20-30 χιλιαδες και 15 ευρω μια χαρα θα του κατσει του ΑΠΑΤΕΩΝΑ μια 300-400 χιλιαρικα. Σαμπως θα πληρωσει κανενα η πληρωσε κανενα τοσο καιρο. ΟΛΑ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΠΑΝΕ και ολοι απληρωτοι ειναι. Κατι 200αρια εναντι δινει καθε 3 μηνες..

    Και αν μεινει κατηγορια η ΑΕΚ θα περιμενουμε τον Βιντι τον λαθρεμπορα και τον παπα να μας σωσουν για να μην παλευουμε για τη σωτηρια αλλα για να μπουμε στη δεκαδα με τον ΠΑΣ και τον Λεβαδειακο..

    Καλο βραδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χρηστος Χοντζεας09 Απριλίου, 2013 13:29

    Μύλος. Δε ξέρουν τι να κάμουν με τον Λινεν,δεν ξερουν τι να κάμουν με τα εισητήρια.
    Μεγάλο πράγμα η διαχειρηση της "σωτηριας". Οχι της Μπέλου.
    5 ευρώ είσοδο σκέφτονται. Λες και είναι οι οικονομικοι λογοι μας κρατάνε μακρυα απο τις γεμάτες κερκίδες και όχι το χάλι τους το μαύρο.
    Να φτάσουμε σε 15 μέρες να είμαστε "σωσμένοι" και μετα τραβάτε σου λέει και πνηγείτε όλοι σας. Θα βρουμε αλλους παικτες, αλλον προπονητη, αλλα λεφτα, αλλες πηγες άλλες δυνατότητες να εχουμε άλλη ομάδα στην νεα περιοδο του χρονου για να μην επαναληφθει το φετινο καρδιοχτύπι και ξευτυλίκι.

    ΠΩΣ; Με τι λεφτα, που πρεπει να σκασουν 12 μυρια για ΑΜΚ σε ένα μήνα;
    Το ερώτημα-απορια είναι ενα αλλα τριπλο, που καταλήγει στην ιδια τρυπα: Η πεφτεις αγωνιστικα,η σε περιπτωση που "σωθεις αγωνιστικα τότε πέφτεις λόγω χρεών, η ακόμα και αν κάνουν τα στραβά ματια άπαντες και μας ξαναδεχθουν στην Λίγδα, τότε ξαναβλεπουμε ενα εργο ιδιο με το φετινο, οπου θα παρακαλάμε να τελειωσει και η επόμενη αγωνιστικη περιοδος,ωστε "ετοιμοι" και με την σακουλα του γυφτου γεματη να ξαναπαμε βριζοντας στην μεθεπομενη περιοδο και ου το καθ'εξης.

    Την φυσική θεση της ΑΕΚ θα την έχει καταλαβει ο ΠΑΟΚ, οι δε Ατρομητοι Αστερες και Γιάννενα θα μπαινοβγαινουν στις Ευρωπαικες θέσεις και μεις θα κινουμαστε κάπου αναμεσα στον τρομο του υποβιβασμου η στην καλυτερη των περιπτωσεων,στην αδιαφορια της 10ης θέσης.
    Αυτο θελετε; Κυριοι. Ωρες και 365; Ποια ντροπη,ποια ξευτύλα και ποια κατάπτωση;
    Να "σωθούμε" φέτος,δεν λέω, αλλά του χρονου τι; "Πλάνο Ντέμη"; Γιατί άλλες Βιντιαδες και Κοσωνιάδες δεν βλέπω. Τελειωσε το καντιλάκι. 3 χρονια τώρα, μια "χαρα" την πηγαμε τη βάρκα με τα παραμύθια. ΤΩΡΑ αρχιζουν τα αγγούρια.
    Διαχειρηστείτε την ΑΕΚ,οπως την ανεχεστε τοσο καιρό. Το φωνάζετε. Αφου πανιγυρίζατε με τους Μαυρους,τα παιδάκια,τους Τσιαρτες, του Χαριδες και τους Βιντιάδιδες, τους Σαμπαχτσιδες τα νεα πλανα Ντεμη τους ΑΕΚάρες που δινουν και το αιμα του αρρωστου παιδιου τους,τους Φωτίου που κλαινε από την Ελβετια και όλα αυτα τα φαιδρα,τότε βάλτε τα στην επόμενη μηχανη σας και τραβάτε κατα το άγνωστο.
    Βάλε και μερικές φωτογραφιες του Μελισσανίδη και έκλεισε η χρονιά. Τη βγάλαμε και φέτος.

    Την ΑΕΚ δε την μικραινουν μονο οι κακες επιλογες, η ανικανότητα,ή οι κακες προθεσες κάποιων. Την μικραίνουν επισης και όσοι σιγονταρουν αυτα. Και όσοι -για κάποιους λογους- αρκουνται στις "τσοντες" και δεν γουσταρουν με τιποτα το καθάρισμα.
    Οσοι τρεφονται από την σμικρυνση.

    Οταν την μια αγωνιστική φωνάζεις, η γράφεις "ΑΕΚαρα" και την άλλη λες "πετάξτε τις φανέλες",εισαι καραγκιόζης.Οταν από βδομάδα σε βδομάδα οι παιάνες γίνονται λιγμοί και οι αναστασεις γίνονται αποκαθιλώσεις, τότε τι άλλο παρα διαχειρηση της μετριοτητας κάνετε και ουδεις πραγματικα ενδιαφερεται για την μεγαλη εικόνα.
    Οταν ρίχνεις λαδι στο καντιλάκι των υπευθυνων,τοτε τους συντηρεις. Δεν σωζεις καμιά ΑΕΚ

    Οταν καταχεριάζεις τους παικτες σαν αδιάφορους, όταν λες ότι ο προπονητης ειναι μαλάκας και πρεπει να φύγει, όταν λες ότι οι Σπατιανοί ειναι άχρηστοι και μικροι, οταν μιλάς για όλα αυτά, Τότε ΠΟΙΑ ΑΕΚ να πάει να στηρήξει ο άλλος; Ειναι τιποτα άλλο η ΑΕΚ εκτος απο αυτό που βλέπουμε;
    Εκτος και αν είναι οι αναμνησεις μας, τα κοντα σορτσάκια στις αλάνες των παιδικών χρόνων μας, η η Αγιά Σοφιά. Αν είναι έτσι, ΄τοτε ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ, που θα ελεγε και ο Στουρνάρας. Σαν τια καταθέσεις κάτω των 100.000. Αυτα ειναι κλεισμένα σε θυσαυροφυλάκια ψυχής. Δεν διατρεχουν κίνδυνο.
    Αυτοι που κινδυνευουν και πρεπει να σωθουν, ειναι οι μαλακες και τα λαμόγια. Οι ανίκανοι και οι κλέφτες, που μας έσειραν ως εδώ.
    ΑΥΤΟΥΣ να πάω να "σωσω" την Κυριακή;

    Αν είχατε άντερα, θα λέγατε και θα γράφατε λοιπόν: ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.Γιατί,αυτο που θα πάει να δει,να υποστηρίξει,να "σωσει", ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ.
    ΕΝΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    Για να σωθει η ΑΕΚ,πρεπει: Η να βάλουν τα πάνω από 80 μυρια που λειπουν, οι υπευθυνοι, η το μαγαζι να κλέισει. ΛΟΥ-ΚΕ-ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χρηστος Χοντζεας09 Απριλίου, 2013 14:22

    Να μη κάνουν καμια μείωση στις τιμές. Αύξηση να κάνουν.
    50 ευρώ έκαστος. Τοσα να δίνει η διοίκηση σε κάθε ριψοκίνδυνο θεατή-οπαδό, για το θάρρος του και την υπομονή του να αντέξει το θέαμα.
    Μια μικρή αποζημείωση να καταβάλουν στον καθένα μας, για φθορά ξένης περιουσίας 10 ευρω,έργω εξύβριση άλλα 10 ευρώ,προσβολή συμβόλου,άλλα 10,παράνομη κρατηση ανηλικών,ακόμα 10 ευρώ
    και παράνομη δοκιμή πυρινικών όπλων "Fourtado" άλλα 10 σύνολο 50.
    Και τρια σουβλάκια με μια κόκα-κόλα.
    Ετσι ναι. Ερχομαστε.
    Οχι να μη ξέρουμε και τα δικαιώματά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χρηστος Χοντζεας09 Απριλίου, 2013 15:12

    H κανονική ΑΕΚ έχει τον τόνο στο "Ε". Ειναι "αΕκ"
    Ασχετα αν επικράτησε να λέγεται Αεκ, με τον τόνο στο "Α".
    Αλλωστε έτσι την προσφωνούσαν οι ιδρυτές της.

    Στα αρκτικόλεξα, όταν αυτά αρχίζουν με φωνήεν ο τόνος πάει στο τελευταίο φωνήεν. (π.χ ΙΟΒΕ, ΙΕΚ, ΟΕΚ ΑΟΖ. ΑΒΕΖ (τα μακαρόνια!) κλπ

    Οταν αρχίζουν με σύμφωνο και είναι "δυσύλλαβα",τότε ο τόνος πάει στο πρώτο φωνήεν. π.χ. ( ΠΑΟΚ,ΔΕΚΟ,ΣΑΤΑ, ΠΑΜΕ. κλπ

    Εαν έχουμε κατάληξη με δυο η παραπάνω φωνήεντα εν σειρά,η αρκτικόλεξο με πάνω από 6 γράμματα(δηλαδή "σιδηρόδρομο") τότε τονίζουμε στην "λήγουσα" π.χ. ΕΕΟΜΕΧ,.ΣΕΛΕΤΕ,ΣΕΚΟΒΕ κλπ.

    Τέλος, ανάμεσα στά γράμματα ΔΕΝ μπαινουν τελείες. (εκτός και αν μια λέξη έχει περισσότερα από ένα γράμματα .π.χ. ΠΑ.ΛΕ.ΦΙ.Π.

    Αρα, φίλοι. μια χαρά μπορούμε να ξεκνήσουμε μια νέα ονομασία. ΑΕ'Κ. Με τονο στο "Ε."
    ΑΕΚ 1924 θα λέγεται η "νεα" ομάδα από του χρόνου με έδρα-προσορινά- την Ριζούπολη. Μεχρι να φτιαχτεί κάποια Αγιά Σοφιά-χωρις μιναρέδες ασφαλώς.

    Not bad...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Χρηστος Χοντζεας09 Απριλίου, 2013 19:51

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Μετά από 1.5 εκατομμύριο απολυμένους Ελληνες, απολύθηκε και ένας Γερμανός. Νισάφι ρε πούστη.
    Οπως στην κατοχή, που για κάθε νεκρό αξιωματικό της Βέρμαχτ, ξεκλήριζαν ένα χωριό, εδώ για κάθε 3.500 αυτοκτονίες, θυσιάζουμε έναν Γερμανό.

    Να το κάνει ρεπορτάζ στο "extra" ο Παυλόπουλος. Να καλέσει τον Γλέζο και τον Σώρα της "END".

    Τα λεφτά για το πακέτο της "εθελούσιας εξόδου" του Λίνεν, δεν ξέρω που θα τα βρουν.
    Μια γνώμη που έχει πέσει στο τραπέζι και το έσπασε, είναι κατα την αθρώα προσέλευση του κόσμου την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, να κληρωθούν 100 φίλοι της ομάδας με χρυσα σφραγίσματα στα δόντια,να περασουν από το ιατρείο του σταδίου και να κάνουν τις απαράιτητες εξαγωγές.Αν δεν υπάρχουν 100 σφραγίσματα,να προσμετρηθούν βέρες, καδένες σταυρουδάκια κλπ. Το πολύτιμο μέταλο να πάει για λιώσιμο και με αυτό να πληρωθεί ο Γερμανός.

    150 χιλιάρικα για 6 μήνες. Καθόλου άσχημα τέτοιους καιρούς.

    Επόμενος "προπονητής", ο κανένας φυσικά. Ποιος τρελός θα κάτσει εκει πέρα; Ποιος θα παιξει "κορώνα-γάματα";
    Αλλωστε,δεν χρειάζεται προπονητής. Δυο ματς είναι. Να πουν του Σφακιανάκη του Νότη να περάσει να πει κανένα τραγούδι, να τους εμπνεύσει και τέλος. Οτι είναι να γίνει θα γίνει.
    Βάλτε τον Κολιάδη. Ο οποίος ξέμεινε από το τιμ του Χιμένεθ,αυτομόλισε πίσω στα Σπάτα και παριστάνει τον Παπαφλεσσα, με λόγους πύρινους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χρηστος Χοντζεας09 Απριλίου, 2013 19:56

    Ασε που αν είμουν εγώ στη θέση του Δημητρέλου θα ξεπλήρωνα τον Λίνεν ως εξής: Θα του έδινα σαν αποζημείωση τρεις παλέτες εμφιαλωμένα νερά και δυο στίβες τετράδια σπιράλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χρηστος Χοντζεας09 Απριλίου, 2013 20:05

    Φυσικά τον δρόμο της απώλειας είδε και ο συμβουλάτορ του Λίνεν και "ξάδερφος" του οξύρρυγχου του Γρυσμπολάκη, ο Παπαδόπουλος. Ο επονομαζόμενος "πλατύστομος", η "φαρδύχειλος" η εν συντομία "προγουλοπλατυστομοφαρδύχειλος" ο κοινός.

    Ο Πήδουλας την γλύτωσε, λόγω ονόματος.
    ...ποτέ δεν ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Ούτε προπονητής χρειάζεται, ούτε γυμναστής. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΕΘΕΤΑ. Ο κόσμος είναι για να απολαμβάνει κάποιο θέαμα όχι να παίζει και να αγχώνεται αντ' αυτών ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΌΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΗς ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γειασαν του γιαουρτα του νεοσυλλεκτου που πριν απο 2 χρονια δεν φτανει που εφαγαν ξυλο οι γυναικες (!) των ποδοσφαιριστων του Ατρομητου εκανε και δηλωσεις οτι προκειται περι συνοικιακης ομαδος που δεν εχει την ιστορια της Α.Ε.Κ.
    Αντε τωρα οι Δημητρελοι (πως???) να παρακαλανε τον Σπανο να χαριστει την ιστορια του συλλογου αν στραβωσει το παιχνιδι με τον Θραξ...
    Εκει ομως σε εκεινο το σημειο ξεκινησε η κατρακυλα της Α.Ε.Κ -οταν τετοιες δηλωσεις θεωρουνται ''μαγκικες''... Πριν απο 2 χρονια κυριοι... Πόσα εχουν αλλαξει,ε??

    Ε, ΡΕ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή