Σάββατο 6 Απριλίου 2013

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ

            Πώς σας φαίνονται αυτές οι των πραγμάτων επιτροπές της βουλής; Τραγωδίες ή κωμωδίες; Ή μήπως σοβαρά κοινωνικά έργα επιπέδου Ταρκόφσκι; Για σκεφθείτε λιγάκι. Ειδικά τώρα που κόβονται τα πάντα, από μισθούς μέχρι καταθέσεις, αλλά εκεί, το εισόδημα των συμμετεχόντων αυξάνεται αφού για κάθε συνεδρίαση ο κάθε τεμπελχανάς αμείβεται με 700 ευρώ. Εκεί δεν πάει το πρωτογενές πλεόνασμα ή μήπως κάνω λάθος;
            Και λάθος όμως να κάνω - που δεν κάνω -, αυτές οι επιτροπές υποτίθεται οτι έχουν ένα στόχο. Ποιόν; Να βρούν και να παραπέμψουν στην δικαιοσύνη - μην γελάτε - κανάν ένοχο. Ένοχο, για ποιό πράμα; Μα για κατάχρηση του δημόσιου χρήματος. Ή για συγκάλυψη καταχραστού - που τελικά στο ίδιο σημείο καταλήγουμε. Την ώρα όμως, που προωθείται από την βουλή νομοσχέδιο του να αφεθεί ελέυθερος ο καταχραστής αν επιστρέψει χρήματα. Οπότε γιατί ταλαιπωρούμαστε; Γιατί δεν βγαίνει μια διάταξη σαν τα αυθαίρετα; Όποιος θέλει δεν παγαίνει και τα νομιμοποιεί; Γιατί δεν δημιουργείται κι ένα έντυπο Ε28 που να δηλώνεις αυτοβούλως καταχρήσεις;
              Δεν είναι τόσο απλά τα πράματα. Άντε κάνουμε ένα χαρτί και μετά  έρχεται η εφορία και το ελέγχει; Τι λέτε ρε; Πρέπει να υπάρξει ένα show για τον κάργα μαλάκα που ψηφίζει κάθε τέσσερα χρόνια. Πρέπει να μαλώσει η Κωνσταντοπούλου, να βρίσει ο Κασιδιάρης, ο άλλος να βγάλει τα γυαλιά του μήπως και πέσουν τίποτε φάπες κι ο Βενιζέλος να πει τις γνωστές μαλακίες με τις οποίες παχαίνει την ώρα που όλο το σύστημα έχει πέσει επάνω του για να τον σώσει.
              Κι υπάρχει μια ουσία: 2000 ονόματα στη λίστα , που πιθανώς έκαναν φοροδιαφυγή. Κάνανε όλοι; Όχι βέβαια. Αλλά στατιστικά, ό,τι βρέθηκε στην Ισπανία και στην Γαλλία από αντίστοιχους καταλόγους, ισχύει κι εδώ. Ερευνάται πλέον η λίστα; Σαφέστατα και όχι κι εδώ είναι το πρώτο σκάνδαλο που συγκαλύπτεται.
              Πλήρωνε μαλάκα λοιπόν για το show. Το οποίο έχει επικεντρωθεί  στο καμένο χαρτί της πολιτικής " Παπακωνσταντίνου " αλλά προσέχτε. Επειδή αυτός δήθεν κάλυψε δυό τρεις συγγενείς του, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ.  Δεν είναι πράσινα τα ξαδερφάκια του. Είναι τα παιδιά του τέως υπουργού της ΝΔ, του επωνομαζόμενου Johnnie της πολιτικής.  Ασχέτως που με δυσακολία ήταν Walker κατά την είσοδο του στα υπουργεία ή στην βουλή.
             Ψιλομπλεγμένη λοιπόν η ΝΔ αλλά ταυτόχρονα, πέραν της λίστας, υπάρχει εκτός από τα 2 δις του Άκη, κι άλλο ένα δις για δυό υποβρύχια που έχει υπογράψει ο Βενιζέλος μαζί με τον ΓΑΠ. Κι αυτά γέρνουν κι αυτός είναι ο στόχος του να μείνουν ανοιχτά τα ναυπηγεία του Σκαραμαγκά, όπου εκεί παίζει μπάλα η εργατιά και το ΚΚΕ. Νάτος κι ο άλλος πόλος. Της κάθαρσης και του γενικότερου πολιτικού προβλήματος, που έχουν αποφασίσει οι κομουνιστές της εδώ ξάπλας.
              Την ώρα λοιπόν που αυτά αποκρύπτονται, φτειάχνουμε μια εξεταστική στην οποίαν ο Σύριζα είναι αποφασισμένος να λάμψει η αλήθεια. Οπότε με όλα αυτά τα επιχειρήματα που έχει, βάζει μπροστά κάτι αναφροδίσιες γκόμενες επιπέδου Κωνσταντοπούλου και γαμάνε τις επιτροπές με καβγάδες με κάποιον Άδωνι ή κάποιον Μαρκογιαννάκη που θεώρησε οτι " υβρίζονται οι γονείς μου ", την ώρα που τα ΖΩΝΙΑΝΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΛΕΙΣΕΙ.
              Και τι γίνεται; Πετάγεται η Χρυσή Αυγή και φέρνει το παιχνίδι στον τσαμπουκά. ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΤΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΆΛΥΨΗ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, αλλά που με το κατάλληλο ύφος φέρνει τους πάντες ( για τους πολίτες μιλάω ) να απομακρύνονται από την ουσία και να μιλάνε για παρλαπίπες περί φασισμού, δημοκρατίας κι άλλα γεννητικά όργανα την ώρα που η επιτροπή ΔΕΝ κάνει τις ερωτήσεις που πρέπει στον χοντρό ιπποπόταμο.
             Γιατί γίνεται αυτό; Διότι κανείς δεν θέλει να κυβερνήσει ένα σκάφος που είναι βυθισμένο πλέον και την ώρα που κρύβεται άλλο ένα σκάνδαλο που έχει σχέση με την Κύπρο. Που ο Σάλας πήρε την εκταμίευση των 500 μύριων για την εξαγορά της εκεί τράπεζας - μαζί με τις υποθήκες της ιδιοκτησίας και τα εξυπηρετούμενα δάνεια, αλλά για τα 7 δις της προηγούμενης χρηματοδότησης, ουδείς ασχολείται. Τι θυμίζει αυτό; Απλό: Έχεις ένα σπίτι με δάνεια. Στο παίρνω μαζί με τα assets του, αλλά το δάνειο θα το πληρώνεις εσύ.
           Το σημαντικό όμως είναι οτι ο λαός μαλώνει στα καφενεία για το ύφος του Κασιδιάρη ή του τάδε δημοκράτη. Για το επίπεδο της βουλής και τα λοιπά άσχετα με την ουσία. ΚΑΤΩΡΘΩΣΑΝ ΟΙ ΜΗΔΕΝ ΝΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΠΛΕΓΜΈΝΟΙ. Διότι γενικά " it takes two to tango " αλλά στην Ελλάδα έχουμε παρτουζιάρικο χορό. Που αποδεικνύεται από τις εξεταστικές που ο καθένας αναλογίζεται τα προσωπικά του φράγκα αλλά και την γενικότερη εμπλοκή των κρατικοδίαιτων κομμάτων.
           Και το εμφανές αποτέλεσμα που θα σκύψουν οι δημοκρατικές δυνάμεις να προβληματιστούν, είναι η άνοδος της ακροδεξιάς. Ναι, πλέον έχουμε και ακροδεξιό ακτιβισμό. Που δεν καταλαβαίνω τι ενοχλεί σαν αντίπαλος του ακροαριστερού ακτιβισμού, που χρόνια δραστηροποιείται σε αυτήν την χώρα. Να προβληματισθούν βέβαια δήθεν. ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΑΝΔΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ, ΠΩΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ. Ας κάνουν μερικές συγκαλύψεις ακόμα, κι ο Λεπέν του 17% στην Γαλλία - μην χέσω με τα΄συνθήματα της εκεί επανάστασης - θα μοιάζει τροπικό πιράνχας στη Μεσόγειο. Μαλάκας είναι η Χρυσή Αυγή να μην παίξει στο γήπεδο του τσαμπουκά την ώρα που από τις " δημοκρατικές " απουσιάζει η θέληση κάθαρσης;
            Αλλά και γιατί να υπάρχει αυτή; Ή μάλλον, πώς να υπάρχει αυτή; ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. Τι κάνουν λοιπόν; Τροφοδοτόυν τα άκρα εσκεμμένα, φοβίζουν τον απλό νοικοκύρη πολίτη και πλακώνουν τις εξεταστικές της λεκτικής παρωδίας και ποτέ της ουσίας. Διότι αν ο " χοντρός και ηλίθιος¨" έβγαινε μπλεγμένος, τότε θα είχαμε αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης και το 70 - 30 της μίζας, θα ερχόταν στον Σύριζα. Που φυσικά δεν μπορεί νατσιμπήσει ψηφουλάκια αφού κι αυτοί είναι ίδιοι τεμπέληδες με όλους αυτούς που κυβερνούν από την μεταπολίτευση και μετά.
             Και βγαίνουν και κάποιες φωνές που λένε οτι οι πολιτικοί " παίζουν με τη νοημοσύνη μας. " Οτι μας θεωρούν βλάκες και τα σχετικά. Αγαπητοί κι αγαπητές μην γελιέστε. Δεν παίζουν με τίποτα οι άνθρωποι. ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. Κι οπότε του δίνουν αυτό που θέλει για να πιεί τον φραπέ του. Ωραία μπισκοτοκούλουρα για το πολίτευμα ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΑΟΖ ΔΕΝ ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ - άκου όνομα για υπουργό οικονομικών - ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Την ώρα που ούτε έναν επίορκο δημόσιο υπάλληλο - μιλάμε για δολοφόνους ή παιδεραστές - δεν μπορεί να απολύσει και την ώρα που έχει 1,5 μύριο άνεργους στον ιδιωτικό τομέα. Την ώρα που ακόμα δουλεύει ο οργανισμός αποξήρανσης της Κωπαϊδας ή ο οργανισμός της Ολυμπιάδας του 2004. Την ώρα που ακόμα δουλεύουν οδηγοί ασανσέρ σε ισόγεια κτίρια.
              Αλλά μάλλον δεν προχωράνε σε τομές διότι ο Κασιδιάρης έχει αύξηση τεστοστερόνης. Αυτό τους εμποδίζει. Ή μήπως τα πάντα είναι στημένα; Εγώ προσωπικά είμαι με το δεύτερο και τις μπαρούφες περί δημοκρατίας τις ακούω βερεσέ. Όπως και τις εξεταστικές που στήνουν οι εκλεγμένοι για να παίρνουν από την τσέπη μας συντάξεις, επιδόματα και κυριότερα ελευθερίες που κατακτήθηκαν με κάποιους αγώνες. Αλλά με αυτά θα ασχολούμαστε τώρα; Εδώ αυτή η προτεκτορατική παπαριά καταδίκασε σε θάνατο τον Κολοκοτρώνη κι έδινε συγχωροχάρτια σε προδότες της Μικρασιατικής καταστροφής την ώρα που έπειθε τον λαό οτι είπε όχι στους Ιταλούς. Τώρα θα βγάλουμε άκρη; Τώρα που κι η Κανέλη η κομμουνίστρια έχει αποσυρθεί από τα πάνελ;  

27 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Μια μικρή ερώτηση: Φυσικά ο Βιντιάδης, δεν έχει κάνει τίποτε κακό στην ΑΕΚ. Κατά την γνώμη σας, έχει κάνει καλό σε κάποιες τσέπες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλά ας απαντήσει σ΄αυτό ο πιωμένος - εμείς αν πούμε κάτι θα κάνουμε κακό στην ομάδα...ο Άρης πέρασε απο το Σπανό,αν θέλουν να ρίξουν τον Πάνθρακα είμαστε τυχεροί-αν όχι... ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: Τι σε ανησυχεί; Η αλογοτροφή, τα Γιάννινα ή ο Σπανός μαζι με τον Τσιώλη; Εγώ, δεν θα έχανα την ηρεμία μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΣΤΑ 100 ΘΑ ΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ07 Απριλίου, 2013 03:10

    Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΔΗΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΝΟ ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.
    ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΣΤΟ ΒΟΡΡΑ
    ΞΥΛΟ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ
    ΞΥΛΟ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς ΚΑΙ ΣΤΑ 100...: Το μόνο που μπορώ να πω είναι συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρηστος Χοντζεας07 Απριλίου, 2013 13:28

    Oτι και να γίνει, όπως και να κάθονται τα αποτελέσματα,ΤΟ ματς για την ΑΕΚ,είναι το επόμενο με τον Πανθρακικό εντός. Πραγματικά 6ποντο ματς. Η κερδίζει και σώνεται η παρέα του Αδαμίδη,η διαφορετικά μπλέκει άσχημα.
    Αν κερδίσει,φυσικά θα δούμε αμέσως μετά και τον σαν έτοιμο απο καιρό "Ντέμη", με έτοιμα πλάνα να βγαίνει μπροστά. Βέβαια. Κάτι συσπειρωσε ο Μαύρος,τώρα αυτό θα συσπειρώσει το αλλο μέρος της πίτας. Ειμαστε έτοιμοι.Για άλλη μια χρονιά στην αφάνια της Σούπερ Λίγδας, αλλη μια χρονιά συντήρησης στη σαλαμούρα και φυσικά αλλη μια χρονιά ατιμωρισίας των υπευθύνων που κατίντησαν την ΑΕΚ ομάδα της πλάκας,του χαβαλέ,της σφαλιάρας και της γραμης υποβιβασμού.

    Στον Κετσετζόγλου έμειναν τα μνημοσυνα, "η ΑΕΚ στο χρόνο". Ετσι να συνηθίζουμε τι ειμασταν και τι ειμαστε. Σαν την Ελλάδα που κρύβεται πίσω απ΄την Ακροπολη. Μόνο και μόνο για να ζητιανέυει δανεικά.
    Το "ντεμοτεχνείο" που δεν υπάρχει,κατά τον μεθυσμένο.
    Συμμορίες εχουν αναλάβει και την ΑΕΚ και την Ελλάδα. Μπλέξαμε.

    Ο Στουρνάρας κάνει την επανάστασή του: "αμα θέλετε,πάρτε και τα κλειδιά του υπουργείου" ειπε στους τροικανούς. Σήμερα "βλέπει"-τρόπος του λέγειν- ο στραβούλιακας γερμένος μαλάκας Σαμαρας,τους τροικανούς. Από τον ίδιο κορβανα πληρώνονται και όλοι, τα ιδια αφεντικά έχουν,αλλα το έργο το παιζουν. Ολα κιόλα.Μη καταλαβει κανεις .οτι είμαστε αδερφια.

    Στις εξεταστικές τσακώνονται για να δειξουν ότι παράγουν έργο.Προεδρεύει ο στο παρελθόν ήδη σωσμένος απο μια ανάλογη "εξεταστική επιτροπή" Μαρκογιαννάκης Βοηθάει τα μεγιστα και από την μια ο Κασιδιάρης και απ΄την άλλη η κόρη του δικηγόρου του Κόκαλη και μέλος του υπηρετικου προσωπικου του Βαρδινογιάννη, του Κωνσταντόπουλου.
    Τι δεν βλεπει ο κόσμος πραγματικά αναρωτιέμαι.
    Μια συμμορία. Οχι δυο. Ουτε τρεις. Μια. Μια σπέιρα.
    Που δρα έστω και με τις χειρότερες προυποθέσεις, έστω και δίχως άλλοθι, η δικαιολογίες, τόσο απροκάλυπτα. Γιατί; Μα έιπαμε. Πιστεύουν-και σωστά- ότι ο κόσμος ειναι ΠΟΛΥ...η μάλλον,ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑΛΑΚΑΣ.

    Δεν χρειάζεται τίποτα αλλο να δει κανεις, παρά μόνο την-προδιαγεγραμμένη- πορεία της Δαμανάκη. Από το "Εδώ κωλοχανείο", στο ΚΚΕ,από κει στο Συνασπισμό και από κει στις Βρυξέλες. Στους πραγματικούς θετούς γονεις.Στους πραγματικούς πολιτικούς νονους της.
    Είπες τίποτα; Τι να πεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρηστος Χοντζεας07 Απριλίου, 2013 13:35

    Απο το ένα άκρο του τόξου, έως το άλλο τα ίδια.Από τον "βαριοπούλα" ΕΠΕΝίτη Βορίδη και ομοίως τον τζιτζιφιόγκο Γεωργιάδη, έως το άλλο άκρο τον λάτρη των Φεράρι "αριστερό" Ψαριανό και τον Μπίστη, ΑΠΑΝΤΕΣ συμφωνούν ότι οι όροι-όποιοι και αν είναι- πρέπει να τηρούνται και αλλιως δεν γίνεται και ολα γινονται για το καλό μας.

    Κοινα χαρακτηριστικά ΟΛΩΝ; Δύο. Η μάλλον τρία: α) τρώνε απ΄το ίδιο πιάτο,δηλαδή απ΄τον δημόσιο κορβανα,του οποίου την κάνουλα κρατανε οι δανειστές, β) είναι πραγματικοί φασίστες απαντες.Ειτε από "αριστερα" ξεκινώντας, είτε από "δεξιά", η κοινή τους συνισταμένη,είναι η σημερινή που βλέπουμε. Χέρι-χέρι με τον "κοσμοπολιτισμό" των μεγάλων δυνάμεων,αφου αυτες έχουν τα κλειδιά της "κουζίνας" και γ) είναι όλοι τους τεμπέλιδες. Ακάματοι. Μακρυά από δουλειά,μακρυά από ιδρώτα,μακρυα από κούραση. O κιφήνες της κυψέλης.

    Και σεις,όλοι, θα πρεπει να δώσετε μια απάντηση στον εαυτό σας στο -δίχως άλλο- βασανιστικό ερώτημα βλέποντας ολα αυτα΄τα εξώγαμα και τις πολιτικές παρτούζες: "οι δεξιοί ενστερνίστηκαν τους αριστερούς, οι αριστεροί αυτομόλισαν στις αγκάλες τη δεξιάς, η όλοι τους ειδαν το κοινό καλό και ομονόησαν στα έδρανα"
    Το τρίτο ασφαλώς. Το κοινο καλό. Λέγοντας "κοινό" βεβαιως, ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεσαι ΕΣΥ.

    Η "κοινοκτημοσύνη" αφορά μόνο το μοναστήρι. Οχι τους πιστούς. Εσύ μονο θα σταυροκοπιέσαι από φόβο,θα παρακαλας στα γραφεία τους, θα σέρνεσαι γονατιστός στους γκισέδες τους και θα ρίχνεις στο παγκάρι,θα κάνεις τα τάματα,θα γεμίζεις τις αποθήκες των κλεφταράδω και υποκριτών. Γιατι ειναι αυτό που δεν μπορείς αλλά θα ηθελες να είσαι.
    Και τους μισείς, γιατί μπορούν και ζουν πολυτελώς ακοπα και με έξοδα τρίτων. Δικά σου.

    Κάποτε ήταν της μοδας η αριστερα, γιατι απλά ηταν της μόδας και οι κρατικοποιήσεις.Τώρα είναι της μόδας οι αποκρατικοποιήσεις, οι ιδιωτικοποιήσεις δηλαδή και έτσι οι αριστεριστες με την δεξιά τσέπη, έκαναν την ανάγκη φιλότιμο και υπερασπίζονται τους δεξιους που και αυτοί,λόγω εντολών, είναι υπερ του ξεπουλήματος.
    Πας όπου πέι το πιάτο.Δεν έισαι μαλάκας να πηγαίνεις αντιθετα. Οι μαλάκες είναι στο δρόμο. Οι αφισοκολλητές, οι σημαιάκιδες, οι τυφλοι ψηφοφόροι οι απο γενια σε γενια μεταφεροντες τα συμφεροντα του οικείου βουλευτή.
    Δεν υπάρχει καμια απορία νομίζω,στο γιατί όλο το "συνταγματικο τόξο" που λεει και ο χοντρος, κλεινει και συναντιεται στο σημειο "0". Στα κρατικά ταμεία, στις παχιες βουλευτικες μισθοδοσίες και στην αναγκαιότητα συνέχισης των πάντων ΩΣ ΕΧΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ : Σιγά μην μας απειλήσει ο Κωστένογλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρηστος Χοντζεας07 Απριλίου, 2013 17:30

    Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να υπάρξει πολλαπλή ισοβαθμία,στους 33 βαθμούς.
    Ετσι όπως κάθονται τα παιχνίδια,ως το τέλος παίζει να δούμε "Χιτσκοκικό" φινάλε.
    Αν η ΑΕΚ κάνει μόνο μια νίκη ως το τέλος, φτάνει τους 33β. (η και με τρεις ισοπαλίες σερί. Καθόλου απίθανο δηλαδή)
    Το ίδιο και ο Αρης αν κάνει μια νίκη και μια ισοπαλία με Αστέρα εντός και Ξάνθη εκτός.
    Το ίδιο και ο Πανθρακικός ( ο οποίος έχει ηδη 30β) και δεδομένου ότι θα χάσει την επόμενη αγων. από την αρμάδα του Αδαμίδη και κερδίσει εντός την πεσμένη Κέρκυρα στο τελευταίο ματς,φτάνει τους 33β και αυτος.
    Τα ίδια ίσως και η Βέροια, η οποία έχει 30β. Με νίκη επί του Πλατανιά την επόμενη αγων. και ήττα με ΠΑΟ την τελευταία,φτάνει και αυτή αισίως του 33β.

    Το "Χ" στον Σπανό είναι απαραίτητο,για να μην έχει περιπέτειες η εταιρεία του Αδαμίδη και το πλάνοΒ του κοντοΑλαβάνου σέντερ-φορ.

    Αν δε παρ'ελπίδα,δεν νικήσουμε την επόμενη αγωνιστική την Θράκη στο "Νταχάου", τα όνειρα για "Λίμνη νο2" πάνε περίπατο,όπως και οι εισαγγελεις θα εντείνουν τις "αυτόβουλες" κλήσεις,καθώς θα δούμε και το ΣΔΟΕ να μπαίνει,το οποίο ΚΑΙ αυτό-όπως όλα άλλωστε- περιμένουν το σφύριγμα της λήξης της 30ης αγωνιστικής και κατόπιν θα πράξουν.

    Γιατί αν επέλθει η "καταστροφή" οπως λέει και ο Κετσετζόγλου της Ωρας για Σπορ, δηλαδή αν πέσουμε κατηγορία,τότε ΟΛΑ τα πλάνα πάνε στράφι. Και οι επενδυτές του Χάρη-που ΚΑΙ αυτοί περιμένουν την 30η αγωνιστική (μη γελάτε) ΚΑΙ ο Βιντιάδης ο Σιωπηλος, και ο Αδαμίδης, ο Θανόπουλος της Μόργκάνας,όπως την αποκαλεί κάποιος, και ο "κοντος Αλαβάνος" με το πλάνο σωτηρίας Β', και ο φουκαράς "Ξανθόπουλος"-Δημητρέλος και όλα.
    Γι αυτό προσοχή. Το νου σας ρεμάλια.

    Το έχουν δηλώσει άλλωστε ΑΠΑΝΤΕΣ. Με ένα στόμα.Αυτόβουλα εγκαλόμενοι και μη. Αμεσα και έμεσα εμπλεκόμενοι. Απο προεδροι νυν και τέως,έως μανατζερ και οργανωμένοι.: Ενα πράγμα μόνο: ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΑΕΚ,ΑΥΤΟ ΠΡΟΕΧΕΙ ΤΩΡΑ.
    Ολα τα άλλα έπονται.

    Οπως λέμε και στο pac-man: Να πάρουμε την "ζωή". Δεν είναι ώρα να κυνηγάμε ρεκόρ.. Το παν είναι να πάρουμε τους απαραίτητους βαθμούς, να κερδίσουμε την "ζωή" και κατόπιν βλέπουμε. Του χρόνου με το καλό, στην ίδια "πίστα" με τους ίδιους να μας κυνηγάνε και στα ίδια τρεχάματα. με τα ίδια παραμύθια, ίδιες ανακοπές, ίδιες σφαλιάρες και κλωτσοπατινάδες, ίδια γαμοσταυρίδια, ίδιοι "τελικοί", ίδια "περασμένα μεγαλεία".
    Ωραία "φάμπρικα".
    Δεν ξέρω αν είναι "άλλο" να είσαι ΑΕΚ, αλλά σίγουρα είναι "άλλο πράγμα" να συμμετέχεις στην συνεχή,στην κάθε λίγο και λιγάκι "σωτηρία" της.
    Ενα ποδοσφαιρικό και εταιρικό "Πάσχα" είμαστε πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Να κάνω μια ερώτηση : Αν η ΑΕΚ πέσει κατηγορία, είναι απαραίτητα τα τόσα μύρια του Βιντιάδη; χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άρχοντα ο Σπανός έκανε μεγάλο βήμα για να μας ρίξει --- ο πιωμένος ακόμη για το Βιντιάδη γράφει ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ " 100 ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ..." : Και να πεις οτι δεν τάγραψα; " Για αλογοτροφή, Τσιώλη κλπ..." Και να μην θέλουν κάποιοι να καταλάβουν. Δίπολο υπάρχει με τον Τσιώλη σε must πλέον, την αλογοτροφή επί των πυλών αλλά και την Ξάνθη να μην δίνει το ματσάκι.
    ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΒΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Πού να βρουν λεφτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Ανώνυμο: Αδερφέ, διάβασε, το από κάτω σχόλιο. Δεν είναι πιωμένος βρε, τι έχετε πάθει; Αργότερα πιθανόν να αρχίσει το ποτό. Αυτός που δηλώνει κάτι, σπάνια είναι αυτό.
    Σαν τον Ρουβά, που δήλωσε σύζυγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΡΑ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: Να σου πω, επειδή είσαι ηττοπαθής.
    Η ΑΕΚ ΘΑ ΠΕΣΕΙ.
    Εντάξει; Τελειώσαμε με τις ερωτήσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειναι θεμα ηττοπάθειας.κουβεντούλα κανουμε και σε ρωτώ λες και σε εχω διπλα μου.Ετσι φιλικα.Σε εχει εκνευρίσει ο σκολικας και την πληρωνουμε και εμείς. Χα,χα,χα.

      Διαγραφή
    2. Όχι αδερφέ. Δεν με έχει εκνευρίσει κανένας. Αντιλαμβάνομαι την καζούρα, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΩ.
      Λοιπόν, σαν οπαδό, δεν έχω συναντήσει πιο ηττοπαθή από τον Αεκτζή. Εγώ, αυτήν την αλήθεια ξέρω.
      Τώρα τα άλλα - τι δουλειά έχω με κάποιον ΠΟΥ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, που ως γνωστόν ανήκει στην Ελλάδα, - τα παίζουμε όπως θέλουμε.
      Από τον Άρη, τον κάργα δανεισμένο από τον χαπια, τον σημερινό Σκόδρα και τα λοιπά, δεν έχει να κερδίσει η ΑΕΚ τίποτα.
      Είναι θέμα αξίας. ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΑΣΣΙΚΟΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΔΕΝ ΑΝΑΓΩΡΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΠΡΟΓΟΝΟ.

      Διαγραφή
  16. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Αν πέσει η ΑΕΚ - που δεν θα πέσει- ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Ο ΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΓΑΜΟΥΣΕ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Ο ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΜΟΥ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΕΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΗΘΕΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η ΑΕΚάρα θα πάρει 5-9 πόντους τα επόμενα παιχνίδια και θα σωθεί. (Το γκολ στον Σπανό ο Αρκούδας στο 96')

    Μετά όμως τι;

    Τι πα να πει μετά τι, ωρέ;

    Μετά αναλαμβάνω ΕΓΩ.

    Βάζω τα σουβλάκια των παικτών ΔΕ-ΤΕ-ΠΑ και τα αντίσκηνα που θα χρειαστούν ώστε να στεγαστούν στα Σπάτα και να μην χρειάζονται και μετακινήσεις. (Αγαπάμε περιβάλλον και ΑΕΚ και μειώνουμε τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου).

    Θα βρω και επενδυτές για τα σουβλάκια των υπόλοιπων ημερών της εβδομάδας και οι ουρανοί είναι δικοί μας.

    Ο γίγας Φρουτάδο θα προβιβαστεί σε τεχνικό διευθυντή, γιατί από τόπι μπορεί ΕΓΩ να είμαι καλύτερος από αυτόν, αλλά αυτός παίζει τούτο εδώ στα δάχτυλα. ΟΕΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χρηστος Χοντζεας08 Απριλίου, 2013 20:07

    Το μόνο που βλέπω έως τώρα (30') στα Γιάννενα,ειναι τα Γιάννενα μονιμως στην επίθεση με 15 τελικες, και έναν παικτη της ΑΕΚ με κοκοράκι στο μαλί που όλο το φτιάχνει.
    Και πως να γλυτώσουμε...

    Και πριν αλέκτωρ λαλίσει τρεις. Να'το το1-0.
    Καλωσ'το 4-0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Χρηστος Χοντζεας08 Απριλίου, 2013 20:12

    Από 2.10 στο 1.85 ο άσσος στον οπαπ πριν την σέντρα του ματς. Οποιος προλαβε τον κύριο είδε.
    Ηδη 2-0 στο 40' είμαστε.
    "κι'όμως γυρίζει".
    Η Γη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΤΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗ Β .
    ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χρηστος Χοντζεας08 Απριλίου, 2013 21:05

    Ετοίμαζε Ανάκογλου Βλάχο όλη τη βδομάδα και έβαλε Καραλή και αλλαγή ο.. ο... οοο..Φουρτάδο.
    Η τωρινή ΑΕΚ, στη φάτσα του Φουρτάδο ειναι αποτυπωμένη. Τον βλέπετε πως είναι; Σαν υπηρέτης Αγγλου σε φρεγάτα την εποχή της αποικιοκρατίας.Για να πετάει τα κάτουρα και τα σκατόνερα στη θάλασσα.
    Ειλικρινά αισχος. Ανεξάρτητα αν είναι παίκτες μικροί ανήμποροι κλπ,-άλλωστε οτυς εχουμε εκ προοιμίου δικαιολογήσει,αλλα αυτο το αίσχος,που ξεκινά από τους μη διοικούντες και τους μπροστινούς αυτων και φτάνει ως το μεδούλι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ επ'ουδενεί να ξαναεμφανιστεί ακόμα και σε αυτην την Ελληνική σουπερ λίγδα. Χίλιες φορες να μη βλέπεις κάτι,παρά να υποβάλεσαι σε αυτο το μαρτύριο και βέβαια σε αυτην την καθημερινη ξευτύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κανονικα αυτος ο ανθρωπος πρεπει να φυγει απο την ομαδα σημερα,οχι ΑΥΡΙΟ.Ας παιξουμε με προπονητη αλλον οποιον τυχει,καλυτεροι θα μαστε.Και κατι αλλο που θα ηθελα να πω ειναι καλα θα κανουν στην διοικηση στο παιχνιδι με πανθρακα να εχουν ελευθερη την εισοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή