Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΙ

            Φυσικά και δεν θα μπω σε επικήδειους. Και το εννοώ. Δεν είμαι σαν επαγγελματίες- χάλιες, που ενώ το λένε, γράφουν αυτές τις αηδίες. Την ώρα που δεν μπορούν να ζητήσουν ένα συγνώμη από τον κόσμο για τον ρόλο τους. Κατανοητό μέχρις ένα σημείο, αφού θα εξακολουθήσουν να πουλάνε Αεκοφροσύνη και να βγάζουν κάποιο λερωμένο μεροκάματο. Αυτήν την σκατά πολιτική έχουμε κι αυτήν την σκατά δημοσιογραφία, που δήθεν ελέγχει τους υπεύθυνους.
           Εδώ τώρα, έχουμε μια άλλη ντροπή: Περιφέρουν το κορμί της 90ΧΡΟΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΣΣΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΕΛΕΟΣ. ΖΗΤΟΥΝ ΛΥΤΡΑ, ΖΗΤΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΟΜΩΝ, ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΣΚΗΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΗ ΝΕΚΡΟΦΙΛΙΑ. Και δεν μασάω τα λόγια μου, όχι επειδή απέναντι μου είναι κάποιος Βούρος - που η ηθική του αντικατοπτρίζεται από το κόμμα στο οποίο υπηρέτησε αλλά και τις φωτογραφίες του κώλου του βλασταριού του - , δηλαδή κάποιος αποτυχημένος ηθοποιός, αλλά κι αν ήταν ο Ντίλιγκερ.
          Επιτέλους θα αφήσουν όλοι αυτοί οι χάλιες, όλους εμάς να πενθήσουμε; ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ; ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΑΕΚΤΖΗΣ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΜΩΡΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΠΑΛΑ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ " ακόμα και πεθαμένη η ΑΕΚ, προσπάθησε να φέρει τα πάνω κάτω και να ανατρέψει κανονισμούς, έννομη τάξη και να ρίξει άλλες ομάδες. " ΘΕ ΜΟΥ, ΤΙ ΠΛΕΜΠΑ !
         Και γυρνώντας στα της ΑΕΚ - ΚΑΙ ΕΞΟΒΕΛΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙΔΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ - ένα έχω να πω: Το οτι όσοι κάνανε ή κάνουν κουμάντο από πίσω, στην ουσία προδώσανε τον κόσμο. Που γίνανε Μπάγιεβιτς και δεν ζητήσανε ένα συγνώμη. ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.
        " Κάναμε βλακείες κι αφήσαμε αχυράνθρωπους που μας δουλεύανε. Μας φάγανε τα λεφτά που βάζαμε. Μας κακοδιαχειρίστηκαν και μας. Τώρα μπαίνουμε εμείς μπροστά - ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ - κι υποσχόμαστε κάθαρση αλλά και γρήγορη ανάταξη. " ΖΗΤΑ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ κι όποιος καταλάβει, κατάλαβε.
          Να μην γελιόμαστε. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΡΟΤΑΣΣΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ, που είναι οι μέτοχοι. Να μην φανούν στα μάτια του απλού κόσμου, οτι απέτυχαν. Είναι τραγικό αυτό, αφού κάποιοι από αυτούς θα αναλάβουν το αυριανό business plan ( για μένα ΔΕΝ υπάρχει τίποτα και τυχαίο το κάλεσμα δεν είναι αφού συνδυάζω κι άλλα γεγονότα που συμβαίνουν στην προσωπική μου ζωή - με θεωρούν κάποιοι μαλάκα ) οπότε θα αποδειχθεί το πάναπλο: ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ. Βεβαιώνοντας όλα τα αδέρφια εδώ μέσα, οτι η χαμηλή κατηγορία είναι πανδύσκολη, θέλει πολύ χρήμα ελλείψει χορηγών αλλά και λιγότερης πελατείας ( 100% θα χάσει η ΑΕΚ κόσμο, αφείστε τι διαβάζετε ) χωρίς να υπάρχει και τσαγανό συν τοις άλλοις.
           Για γυρίστε το φύλλο και διαβάστε: Κάναμε λάθος. Μας δουλεύανε οι άνθρωποι που εμπιστευθήκαμε. Κόσμε, έδωσες τόσα. Πάρε μια δωρεάν είσοδο στο γήπεδο και στήριξε. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΟ BUDGET ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ( δηλαδή για αγορά άλλου ΑΦΜ και μην μπερδεύεστε με τα τρίμηνα της εκκαθάρισης ή τον κανονισμό περί ανωνύμων εταιρειών ή τον νόμο της ΟΥΕΦΑ ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.
           Φυσικά κάποιος θα έβριζε. Άλλος θα έκανε επίθεση κιόλας. Εντάξει, ισχύουν όλα αυτά. Και τον Χριστό σταυρώσανε. Όμως θα ήταν ένα καθαρτήριο ψυχής για τους μετόχους αλλά και μια συλλογιστική για τον κόσμο. ΛΙΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΑΠΟ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;
           Τι έγινε αντ' αυτού; Ένα ειδεχθές έγκλημα εκ προμελέτης. Όχι εναντίον του δικέφαλου. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. 90 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ, ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΑΡΚΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ.
          Αντ' αυτού λοιπόν, δηλαδή αντί της αλήθειας ΓΙΑ ΕΝΩΣΙΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΜΕ ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΟΓΩ ΚΛΟΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ, αφέθηκε ο κόσμος να πηγαίνει στα γήπεδα, να χτυπιέται με τους διπλανούς του Αεκτζήδες και με τα μέσα ενημέρωσης συνέχεια να λένε οτι ο δωδέκατος παίκτης μπορεί. Σαν τον Μαύρο που θα γαμούσε με τα μωρά.
         Ασόβαρα πράματα σαν τα τεχνάσματα του περασμένου καλοκαιριού, που ναι μεν δεν υπήρχε πλάνο για πτώση, αλλά η κατάσταση ήταν ναυάγιο με έλλειψη σωστικών μέσων. Και δυστυχώς, την ώρα που όλοι λέγανε για την δουλειά των παλαιμάχων, έγραφα για σώσιμο κατηγορίας και για παρέα πανίβλακων. Πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Μετά, κάποιες δημοσιογραφάρες, και μετά την έκτη αγωνιστική άρχισαν να λένε τα ίδια, εκμεταλλευόμενοι την ΕΛΛΕΙΨΗ ΜΝΗΜΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Δολοφόνοι κοινοί, που συντηρούσαν ιστορίες που έδινε ο γιαουρτάς ΠΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ. Κι αν προλαμβάνω ή δεν προλαμβάνω την δικαιοσύνη, ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟ. ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΦΟΡΚΑΣΤ.
         Αυτό λοιπόν το παιχνίδι των τίποτε σε επίπεδο σκέψης και ικανότητας μεγεθών - τα λεφτά δεν μου λένε και πολλά αφού κι από το καζίνο μπορείς να κονομήσεις ή σαν την γυναίκα του Λεωνίδα από τα στημένα - χτύπησε για άλλη  μια φορά το DNA του Αεκτζή. ΔΙΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, και μόνο αυτός, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΘΕΑΜΑ 20% ΑΥΞΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ, ΕΦΑΓΕ ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ. ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΠΑΤΑΕΙ. ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, κι ήταν αιθεροβάμων χαρούμενος μέσα στην άγνοια του. ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ BUSINESS PLAN. ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. Ελπίζω να γίνομαι αντιληπτός.
            Δεν έχω λοιπόν τίποτα εγώ να προσφέρω στην δήθεν πρόσκληση, που όμως είχε και την ταξική αιχμή της. ΜΙΑ ΤΑΞΙΚΗ ΑΙΧΜΗ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΤΙ ΕΧΩ ΦΤΕΙΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ, ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΜΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΤΩΝ ΜΕΓΕΘΩΝ. Πώς εξ άλλου να προχωρούσε η εταιρεία μου; Διαλύοντας τον βιοπαλαιστή; ΔΕΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΤΕ. ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΜΟΥ. ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΚΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΚΙ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ, αφού μέχρι κι ο Κοπελούζος υποκλίθηκε.
         Κι είμαι περήφανος που σαν ΑΕΚ, δεν έπεσα λόγω υπόθεσης ντοπαρίσματος ή στημένων αγώνων. Είμαι περήφανος που αυτήν την αγωνία που είχα από την αρχή του φετινού πρωταθλήματος, την κράτησα και δεν έγινα ομαδάρα με κάποιον Σούλη που μοίραζε διπλά και πεντάρες σε κάτι στημένους αλήτες. ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ. Και κράτησα τα δάκρυα μου για μένα και τα παιδιά μου. Κι όλους αυτούς τους διαφορετικούς Αεκτζήδες, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ( αξίζει να το πω ) ΠΟΥ ΚΛΑΨΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. Φυσικά στις κηδείες δεν λες ευχαριστώ, αλλά κατανοείς ποιός είναι ο πούστης και ο συμπαραστεκόμενος.
            Και θα πω και κάτι τελευταίο στην ανάρτηση αυτή : Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΡΑΤΗΣΕ ΑΨΟΓΗ ΣΤΑΣΗ. ΚΑΙ, συγνώμη για όλους αυτούς που μπήκαν μέσα, ΚΑΙ, για το ξήλωμα του Χατζηχρήστου ( εντελώς δικτατορικά ) ΚΑΙ, για το βουβό πένθος στο Περιστέρι. ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ - όλοι ξέρετε - ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ BUSINESS PLAN. ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΛΕΟΝ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΟ ΕΞΗΣ:
                  Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΘΑ ΞΕΒΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ. Κι αυτό που λέω, δεν είναι ποιητικό. Είναι η πραγματικότητα που θα την καλύψουν εύκολα τα ΜΜΕ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ.
                Δεν θα είμαι εκεί. Όχι διότι είμαι ρίψασπις. Έχω αγωνιστεί σε πολύ χειρότερα μονοπάτια. Δεν θα είμαι εκεί, ΔΙΟΤΙ Η ΑΕΚ ΜΟΥ, ΠΕΘΑΝΕ. ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΔΙΟΤΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ. ΚΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΑΣΥΔΟΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΝΑ ΣΚΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟ ΑΨΥΧΟ ΚΟΡΜΙ. ΘΕΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ.
                 ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ. ΕΙΠΑΜΕ, ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΚΩΛΟΧΩΡΙ ΠΟΥ ΕΣΠΡΩΞΕ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΑΕΚΤΖΗ.

37 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΤΑΣΟΥΛΚΑ: Ειλικρινά, πιστεύεις οτι τα παρατάω στα εύκολα; ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ. Απλά εκεί μέσα ΕΙΝΑΙ ΒΟΘΡΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΣ.
    ΚΙ ΗΜΟΥΝ ΜΟΝΟΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΚΑΘΑΡΟΣ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΦΟΥΝΤΟΥΚΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΦΑΓΗΤΟ ΘΑ ΦΑΕΙ. ΥΠΗΡΧΕ ΓΛΩΣΣΑ.
    ΦΙΛΩΣΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ YELLOW_CRUISER: Αν μπορείς, φέρε το κείμενο εδώ. Θα χαθεί πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο καθένας για πάρτη του κι όλοι μαζί, έτσι το βλέπω εγώ την δεδομένη στιγμή. Και εξηγώ: για μένα, το αν θα ασχοληθώ με την νεκρανάσταση από δώ και πέρα ΔΕΝ είναι δεδομένο. Θα περιμένω και θα κρίνω όσο μπορώ πιό ψύχραιμα.
    Διαφωνώ μ΄αυτούς πού λένε ότι "η ΑΕΚ είναι πάνω από πρόσωπα". Αυτό μού θυμίζει την αιώνια γραφικότητα πού κάποιοι απ΄τούς 10δες καραμαλάκες ελληνες δημοσιογράφους συνεχίζουν να επαναλαμβάνουν εν έτει 2013: "το ποδόσφαιρο δεν έχει σχέση με την πολιτική" ενώ ξέρουν ΠΟΛΥ καλά ότι είναι 120% πολιτική και μετά σπόρ. Οχι. Η ΑΕΚ, κι η οποιαδήποτε ΑΕΚ είναι τα πρόσωπα. Λόγω συγκεκριμένων προσώπων έφτιαξε τον θρύλο της και λόγω συγκεκριμένων προσώπων καταποντίστηκε.
    Ενα απ΄τα μαθήματα είναι αυτό.
    Οτι αυτό πού λέμε "ιδέα" είναι τα πρόσωπα πού την απαρτίζουν. Τελεία. Αν συμβαίνει τα πρόσωπα πού κρατούν τα ηνία να είναι τέτια πού η "ιδέα" να έχει καταντήσει περίγελος τόσο το χειρότερο για μάς τούς υπόλοιπους, αν δεν έχουμε δηλαδή τρόπο να προστατέψουμε αυτό πού θεωρούμε ότι συμβολίζει η ΑΕΚ τότε έχουμε πρόβλημα σοβαρό. Κι αν δεν έχουμε λύση τότε καλό είναι να ακτικρύσουμε αυτήν την πραγματικότητα.

    Λέγοντας λοιπόν ότι θα περιμένω, εννοώ ότι αν στην νεκρανάσταση (πού δεν μ΄ενδιαφέρει αν θα γίνει απ΄την Γ΄ Εθνική η απ΄το τοπικό τών Ανω Λιοσίων) δώ τα γνωστά λαμόγια να παίρνουν μερος τότε γειά σας. Μπορώ μιά χαρά να ζήσω με την ανάμνηση. Αν δώ τον γκοντό αλλά και οποιονδήποτε άλλο πού σχετίστηκε με την απαξίωση και τον εξευτελισμό αυτής τής ομάδας να έχει έστω και επιδερμική σχέση με την νεκρανάσταση τότε ΓΕΙΑ ΣΑΣ. Ειπαμε, αυτό πού συνέβη πρέπει να είναι ευκαιρία να φύγουν οι σκουπιδανθρωποι ΔΗΘΕΝ αεκτζήδες, να καθαρίσει η ομάδα απ΄την βοθρίλα, να ξανανιώσουμε περήφανοι πού είμαστε πίσω της κι όχι να είμαστε οι καθημερινοί της σαρκαστές όπως δικαίως κάνουμε εδώ και χρόνια.
    Επειδή λοιπόν βλέπω πολλές...φυλές σπό αεκτζήδες πλέον, φυλές πού όχι απλώς δεν υπήρχαν παλιά αλλά ούτε καν η υποψία υπήρχε ότι θα τούς ανεχόταν το σύμπαν τής ΑΕΚ, δεν είμαι καθολου σίγουρος για την επόμενη μέρα.

    Και επειδή δεν είμαι πιτσιρικάς για να επιλέγω συναισθηματικά τι ομάδα είμαι, αλλά ως 46άρης μπορώ να επιλέξω με αυστηρή λογική ποιά ΑΕΚ θέλω (κι αυτό βασίζεται στιον συναισθηματισμό τού παρελθόντος, παραδοξότητα το ξέρω...) επιλέγω μιά ΑΕΚ καινούργια σαν την παλιά: την πολύ παλιά, την ΑΕΚ τού Μπάρλου. Δεν έχω το δικαίωμα να προωθώ την αποψάρα μου ως θέσφατο, αυτό εννοείται, μπορώ όμως να την μοιραστώ κι αυτό κάνω.

    Λέω και πάλι όμως, παρατηρώντας τίς πρώτες σπασμωδικές κινήσεις την Δευτέρα, τα πρώτα σπασμωδικά σχόλια απ΄όλες τίς κατευθύνσεις, δεν είμαι καθόλου σίγουρος τι θα ξεπηδήσει απ΄το κουφάρι τής τωρινής ΑΕΚ, δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα γουστάρω αυτό πού θα δώ το αντίθετο θα έλεγα. Δεν προτρέχω, εκτιμώ και παρατηρώ καταστάσεις, ξέροντας τι έχει συμβεί την τελευταία 10ετία ειδικά (κι εννοώ την μετάλλαξη). Ως τότε στα χαρακώματα. Μέχρι να αφήσει την τελευταία του πνοή ο άρρωστος, η και, ακόμα κι αν αναστηθεί ως ζόμπι-λάζαρος. Οτι κι αν συμβεί: στα χαρακώματα. Αυτή ηταν η στάση μου τα τελευταία χρόνια κι αυτή θα είναι και στα επόμενα.

    Κάποιοι στο σότο365 γράφουν ότι τούς εκνευρίζουν οι "σάς τα λέγαμε εμείς" τύποι. Σοβαρα ρε αρχιμαλάκες? Εκνευρίζεστε κιόλας ρε μουνόπανα? Οταν πουλάγατε σότο με τίς ορδές "επενδυτών", την "ελπίδα" τών θεμελίων και το μεγαλείο τού ντεμάκου επί χρόνια όλα ήταν "λογικά" ενώ τώρα σάς έπιασε ο...εκνευρισμός. Ναί ρε. Κάποιοι σάς τα λέγανε. Κάποιοι πού τούς κόβατε τα σχόλια και τούς αφαιρούσατε τούς λογαριασμούς ακριβώς για να ΜΗΝ σάς τα λένε και μπαίνουν σε υποψίες τα πρόβατα πού σάς διαβάζουν. Δεν σάς "εκνευρίζουν" λοιπόν τώρα αλλά από ΤΟΤΕ πού τούς κόβατε. Γιατί? Διότι ΚΑΙ εσείς ξέρατε από τότε.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΕΛΑΤΕ, ΣΩΘΗΚΑΜΕ. ΝΕΑ ΑΜΚ, αφού οι προηγούμενες ολοκληρώθηκαν. ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΣΕ ΠΟΙΑΝ ΑΕΚ; ΣΕ ΠΟΙΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ; ΜΕ ΤΙ ΟΡΑΜΑ;
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΙΟ ΧΑΖΟΥΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΝ ΓΙΟ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΙΟ ΧΑΖΟΥΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ FUTSAL. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥΣ.
    ΥΓ. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΔΗΜΗΤΡΕΛΟ, ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΒΙΝΤΙΑΔΗ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΑ 13 ΜΥΡΙΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΚΕΤΣΕΝΤΖΟΓΛΟΥ: Αφού πενθείς, γιατί δεν κλείνεις; Θέλεις να μας φέρεις ξανά ψηλά; Γιατί αγόρι μου δεν παρατάς την ΑΕΚ ήσυχη;
    Κάνεις την δουλειά σου; Ποιά ακριβώς είναι η δουλειά σου; Δημοσιογράφος θα πεις. ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ; Δεν σε πειράζει πια η Μαγούλα;
    Τίποτε άλλο δεν έχεις να κάνεις; Σε χρειάζεται η ΑΕΚ για πληροφόρηση; Ρε με το ζόρι να με ενημερώνεις;
    ΜΗΠΩΣ ΚΟΝΟΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΔΧ: Δημήτρη μου νάσαι καλά. ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕΣ ΤΟ ΟΤΙ ΣΕ ΦΑΓΑΝΕ. 21/04 ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τον ξέρετε τον Gil Scott Heron? Μεγάλος μουσικός, ψιλοάγνωστος βέβαια στούς μη-γνώστες τής αντι-εμπορικής jazz και soul, αλλά σχετικά γνωστός για ένα εκπληκτικής έμπνευσης σλόγκαν πού είχε βγάλει και πού στην δεκαετία τού 60 είχε γεμίσει ως γκράφφιτι τούς τοίχους τού Σαν Φρανσίσκο. Ειναι ένα σλόγκαν πού πιθανώς να έχετε ακούσει (χωρίς να ξέρετε, υποθέτω, ποιός το έχει πεί) και πού το έχουν υιοθέτησει σε μεγάλο βαθμό οι αναρχικοί, το εξής:
    -"...η επανάσταση δεν θα καλυφθεί τηλεοπτικά".
    Οντως. Τεράστια κουβέντα, ασύλληπτη, κι ο άνθρωπος την είπε πριν 50 χρόνια, έτσι για να καταλαβαίνουμε τι μυαλάρα είχε στο κρανίο του.

    Γιατί το αναφέρω αυτό ως μουσικό φρικιό πού είμαι? Διότι, όπως πολλά, ταιριάζει και στην περίπτωση τής ΑΕΚ:
    "...η νεκρανάσταση δεν θα καλυφθεί τηλεοπτικά". Διότι η ΝΟΒΑ δεν καλύπτει την Γ΄Εθνική (πού να τρέχουμε τώρα στα κατσάβραχα με τίς γόβες).

    Ομως, έχω κι άλλη αναφορά στην ποπ-κουλτούρα. Οχι παίζουμε. Οι πιό παλιοί ίσως θυμούνται μιά θρυλική μαυρόασπρη τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας: την Ζώνη τού Λυκόφωτος. Στην σειρά αυτή, οι πρωταγωνιστές τού κάθε επεισοδίου πού άλλαζαν κάθε φορά (ήταν αυτοτελή τα επεισόδια) ζούσαν σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου συνέβαιναν μεταφυσικά πράγματα.
    Γιατί το αναφέρω αυτό με την σειρά του?

    Γιατί και αυτό μού φέρνει στο μυαλό την τωρινή ΑΕΚ, κι όμως ναί. Εδώ έχει βγεί το φέρετρο βόλτα στο χωριό με τίς μαυροφορεμένες να ρίχνουν το κλάμα τού αιώνα από κάτω κι ο Ντιμιτρέλ ανακοινώνει...ΑΜΚ.
    Ειναι να τραβάς τα βυζιά σου δηλαδή, κανονικότατα.

    Παρακαλούμε τον ευσεβή κόσμο τής ΑΕΚ (να΄ούμε) να΄ρθει και να μάς τα ξαναμαναματακουμπήσει (να΄ούμε) ούτως ώστε να προχωρήσουμε στας απαραίτητας ενέργειας δια την αξιοπρεπήν κηδ...εννοώ σωτηρίαν τής αγαπημενης μας ομάδος. Οι Λοιποί Συγγενείς.

    Ρε, χωρίς πλάκα, τώρα, LSD παίρνετε κεί μέσα? Εχετε τριπάρει εντελώς? Εχετε ξεφύγει σε άλλη διάσταση?
    Το κορυφαίο? Το σοτο365 το καλύπτει αυτό ως...νορμάλ είδηση χωρίς ούτε ίχνος σχολιασμού.
    Σαν να βγεί σας πούμε το BBC και να δημοσιεύσει ξερά χωρίς σχολιασμό το κάτωθι:
    "...και σήμερα ο Υπουργός Αμύνης τού Λιχτενστάιν κύρηξε τον πόλεμο εναντίον τών ΗΠΑ. Στρατιωτικαί δυνάμεις τού Λιχτενστάιν αναπτύσσονται αυτήν την ώρα σε μοτέλ τού Κονέτικατ."

    Ολέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νοιωθω ευλογημενος που τον ειδα live (στις Βρυξελλες οπου ζω εδω και χρονια καθως στην Αθηνα ακυρωσε την συναυλια στο Γκαγκαριν σκορπωντας απογοητευση στους φιλους μου εκει και μετα απο λιγες μερες πεθανε προκαλοντας μεγαλη θλιψη) ενα-εναμιση μηνα πριν πεθανει... Τεραστια φυσιογνωμια και μονο μουσικα αμα το παρεις, μονο που εδω προκειται για απιστευτη προσωπικοτητα... Αν βρεις απο τα βιβλια που εχει γραψει το 'So Far, So Good' και 'Now and Then: The Poems of Gil Scott-Heron' να τα διαβασεις οπωσδηποτε... Τον σκεφτομουνα τωρα με την 'ακατανοητη' αυτη φαση στην Βοστονη και το προφητικο και ηδη επαληθευμενο πολλακις 'Winter in America'...
      Οσο για την ΑΕΚ -γιατι εχεις γραψει ενα δυο δυνατα κειμενα αυτες τι μερες- παλι ο Gil τα λεει οπως πρεπει 'I am new here,will you show me around?'...

      Διαγραφή
    2. Αν εννοείς new στο μπλόγκ, καλώς ήρθες. Δεν υπάρχει τούρ, ότι βλέπεις είναι αυτό πού είναι. Αν πάλι καταλαβαινω λάθος και δεν είσαι new βάλε και σύ μιά φωνή στον Στήβεν μπάς κι άλλαξει γνώμη και δεν το κλείσει το ρημάδι (πού δεν το βλέπω αλλά ποτέ δεν ξέρεις). Σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, η πίκρα γεννάει τα δυνατά κείμενα λέω εγώ.
      Για μουσική επικοινωνία: entitoid@yahoo.com

      Διαγραφή
  8. ΠΡΟΣ Yellow_Cruiser: Είσαι τρομερός παρόλο που οργανώνω τις άμυνες στο New Jersey.
    ΣΦΥΓΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΙΝΑΝ.
    Ο,4% προηγείται ο Σαμαράς του Σύριζα. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΣ ( νοσοκομείον περί τους Αμπελοκήπους, όπου εκεί τρυγώ κάθε χρόνο ).
    Ελπίς: Ανώμαλον ουσιαστικόν ειδικά το θέρος.
    Ελπίς- ελπίδος-ελπίδι- ελπήδα - ελλειπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Toν κόσμο,τον έχασαν. Οχι η ΑΕΚ. Οι συγκεκριμένοι αχυράννθρωποι. ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.
    Και η ΑΕΚ της Β και πολύ περισσότερο της Γ που τους "έμεινε" στα χέρια, τους είναι πλέον βαρίδι. ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.
    Οχι μόνο τους εξυπηρέτησε ποικιλοτρόπως ΩΣ ΤΩΡΑ, αλλά και με την πτώση της μπαίνουν τα πάντα στον αιώνιο πάγο. ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ.
    Οπως ΗΞΕΡΑΝ, όταν δέσμευαν μελλοντικά έσοδα-με βάση την παραμονή- ότι έβγαζαν λεφτά από "μπροστά" και τα έβαζαν σε τσέπες τρίτων,αφού όυτως η άλλως ΑΕΚ δεν θα υπήρχε για του χρόνου. ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ.

    Οπως και οι παραμυθατζίδες,"ρεπόρτερς", κοντυλοφόροι, αρθρογράφοι κλπ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΑΜΕΤΟΧΩΝ. (ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΞΕΥΤΎΛΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΤΩ Ο ΤΕΛΑΛΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΑΛΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ, ΤΩΝ "ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ" ΤΩΝ ΑΜΕΤΟΧΩΝ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ Τ Η Ν ΞΕΥΤΥΛA. ΗΞΕΡΑΝ ότι αυτή η μέρα θα έρθει. Απλά, η ρασθώνη του καθημερινού, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ, τους νάρκωσε. ΗΠΛΙΖΑΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ "ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ" ΧΡΟΝΙΑ. Δεν τους έκατσε. ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ

    Η πτώση και ο μηδενισμός του κοντέρ, ήταν μια από τις "λαμπρές ιδέες" που πρότειναν ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟ-Α-ΜΕΤΟΧΟΙ δυό χρόνια τώρα,στους κατά καιρούς μπροστινούς τους. Το ΗΞΕΡΑΝ. Το πότε,δεν τους πολυένοιαζε.
    Και τι έκαναν οι "μπροστινοί" τους; Δέχθηκαν, με τον όρο, να καθυστερήσουν τον θάνατο αφού η διαδικασία του "νοσοκομείου" ήταν επικερδής για τις "αδελφες" και τους "γιατρούς". Δηλαδή για τους ίδιους και τα δουλικά τους, τύπου "365". Το ΗΞΕΡΑΝ.

    Πως είναι δυνατόν από μια ομάδα,απο μια εταιρεία, απ΄την οποία δεν ζητα ουτε καν το ίδιο το κράτος τα απαιτούμενα, που δεν υποχρεώνει τον καταχραστή Ψωμιάδη να πληρώσει, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΙ, ΟΙ ΕΠΟΧΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΤΙΑ, ΝΑ ΜΗ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΜΕΛΙ,στα εναπομείναντα έσοδα λογής-λογής; ΗΞΕΡΑΝ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΗΞΕΡΑΝ.
    ΟΙ ΔΕ- ΜΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ ΑΜΕΤΟΧΩΝ- ΚΑΤΑΧΡΑΖΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ, ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΟΙ ΜΕΝ
    ΗΞΕΡΑΝ.

    Οπως και ο Δ.Χ που ΔΙΑΛΕΞΕ ΝΑ ΛΑΚΙΣΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΥΣΚΟΛΗ, ΣΑΝ ΑΛΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ. ΕΝΑΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ.,ΟΤΑ ΕΠΑΨΕ Ο "ΧΑΦΙΕΣ" ΝΑ ΤΟΝ "ΤΑΙΖΕΙ".
    Πράγμα για το οποίο φρόντισε αργότερα ο γιαουρτας Αδαμίδης, πετώντας του μερικά μαύρα χιλιάρικα,τον ΕΚΑΝΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ. ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
    Και "λάκισε" την κατάλληλη" ώρα. ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΛΑΚΙΣΕΙ.ΑΕΚ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ, ΑΕΚΑΚΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
    "ΚΑΘΆΡΙΣΕ" ΤΗΝ ΑΕΚ (με την βοήθεια και άλλων βέβαια) ΚΑΙ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ, ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΕΙΡΙΑΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ. ΓΝΩΡΙΖΕ λοιπον και η μαιμού.

    Και φυσικά ΗΞΕΡΑΝ τι "παραλάμβαναν" και οι supporters.( ολες οι πουστιές έχουν "υποστηρικτικά" ονόματα. Αλλιώς δεν πιάνουν) ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ. τιποτα..Οτι "παρέλαβε" ο Δ.Χ από τον Κανελλόπουλο. ΑΕΡΑ. SUPPORT ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΝ.Αυτο είναι το "έργο", η αποστολή των Μπρουσιανών και των Κασνακίδιδων. ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.
    ΟΙ ΑΦΑΝΤΟΙ ΑΜΈΤΟΧΟΙ-ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΘΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΙΔΕΣ,ΠΡΟΤΙΜΙΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΜΟΥΤΣΟΥΣ" ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥΣ- ΑΔΑΜΙΔΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΧΑΤΟ "ΠΑΛΙΟΛΟΓΟ" ΔΗΜΗΤΡΕΛΟ ΝΑ "ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ" ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΟΥΝΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ.

    ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ. ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ "ΣΥΡΜΑ" ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΤΣΙΛΙΑΔΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ: ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ.

    Δυστυχώς- ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ- η ΑΕΚ έχει με έναν πολύ άσχημο και τραγικό τρόπο, μια ευκαιρία να βγει απ΄την ρότα που ξεκίνησε απο το "ξεσπίτωμα" τη,ς "επισημοποιήθηκε" με το ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ 2004 και τελειωσε μόλις χθες, να ξαναβρει τον παλιο, καλό εαυτό της με ένα ολοκαινουριο προσωπο.

    ΑΥΡΙΟ, ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χθες μας είχε περιλάβει ο "νεοκακαουνάκης", ο Τράγκας.
    Σήμερα ο Σαγώνιας. Μετά Χαρδαβέλας, κλπ.

    "Τι συνέβει εις το ιστορικό αυτό σωματείον και εβρέθει εις τιαύτην δυσμενήν βαθμολογικήν και ουχι μόνον, θέσην";
    ΕΛΑ ΝΤΕ!
    Καταναλισκώμεθα.
    Αντε και στην πρωινή Μελέτη και στην Τατιάνα.
    Και εις ανώτερα κατώτεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δέχεται απειλές λέει ο Δημητρέλος και ζήτησε προστασία απο ΓΑΔΑ. Γιατί δεν παραιτήσε ρε Δημητρέλε να ησυχάσεις? Αντε γαμησου ρε ανδρείκελο που ακόμα και τώρα βγαίνεις και δηλώνεις "η ΑΕΚ δεν υποβιβάστηκε ακόμα". Έχεις μια ανησυχία μήπως και σωθεί ε? Μας βγάλατε τον καρκίνο μουνόπανα. Ευτυχισμένος τη μέρα που θα σε δω μέσα και εσένα και τους άλλους. Και θα λέτε "δε φταίμε εμείς, οι μέτοχοι". Και οι μέτοχοι θα απαντάνε "δεν τους ξέρουμε τους κυρίους". Έκει θα βλαστημήσετε την ώρα που τους υπηρετούσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργης ο Γαρατζέος23 Απριλίου, 2013 01:04

    @ PATIKAS: Ο γρουσουζέλος έχει παραιτηθεί από το Γενάρη. Το γκώλο του τρέχει να σώσει τώρα, διότι ξέρει ότι άμα πέσουμε, πάει για φούντο η ΠΑΕ και αυτός για παρέα στον Άκη και το Λάκη. Τι να κάνει? Παλεύει να σώσει το τομάρι του. Τομ βάλανε στην ηλεκτρική καρέκλα, του δώσαν και λίγο μέλι (όσο έιχε απομείνει στον πάτο της γαβάθας για να ξύσει)... και έσκασε η μπόμπα στα χέρια, σαν τον Σάββα τον Ξηρό ένα πράμα. Μοιραίος και άβουλος αντάμα....

    Μην απορείς για τις αντιδράσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τώρα το σκέφτηκε? Όταν αναλάμβανε τι σκεφτόταν? Όταν περίμενε τον Βιντιάδη τι σκεφτόταν? Όταν έκανε πλάτες στον κασνακίδη και τους supporters για να βοηθήσει τον Παππά τι σκεφτόταν? Τώρα είναι αργά. Τώρα είπαμε "δεν τον ξέρουμε τον κύριο". Το ίδιο ισχύει και για τον άλλο κατηγορούμενο τον αδαμίδη. Δεν ξέρατε ρε νούμερα οτι τα αφεντικά σας δε σκοπεύουν να βάλουν φράγκο? Δεν ξέρατε οτι σας θέλουν για να καθαρίσουν? Αμ το ξέρατε αλλα σαν καλά σας ερχόταν τα προεδριλίκια και το μελάκι που είχε περισέψει. Εξάλλου κοιτάγατε πίσω και δεν βλέπατε κάποιον να έχει πληρώσει, όσα και αν είχε φάει. "Εμείς θα την πληρώσουμε"? λέγατε. Θα γίνουμε κοντός στη θέση του κοντού, μουστάκιας στη θέση του μουστάκια και στο τέλος κάτι θα γίνει, κάποιος θα έρθει, κάπως θα λυθεί το θέμα. Δεν πήγενε το μυαλό σας οτι τελικά θα γίνετε Τσοχατζόπουλος στη θέση του Τσοχατζόπουλου! Μέσα κουφάλες, να ηρεμήσει η ΄ψυχή μας που μας τη βγάλατε. Αφού δεν γίνεται να πληρώσουν οι μέτοχοι (νομικά γιατί ηθικά θα πληρώσουν και αυτοί αργά ή γρήγορα) ας πληρώσουν οι μπροστινοί τους. Έστω και για παραδειγματισμό για τους επόμενους. ΄Την ΑΕΚ μπορώ να την περιμένω να επιστρέψει. Εσάς ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καθε μερα που περναει ειναι και χειροτερα τα πραγματα..

    ακομα και τωρα πανω απο το πτωμα της ΑΕΚ βρισκουν τροπο να κρατανε τον κοσμο διχασμενο αντι ενωμενο..

    να πεσει..οχι να μεινει κ να πεσει ο Αρης..οχι να παμε Γ και να μπουνε μεσα τα λαμογια..οχι η Β ειναι καλυτερη για να γυρισουμε γρηγοροτερα..στην Α παση θυσια για να μην μεινει ρετσινια..

    ο καθενας βαζει πανω απο ολα την δικη του ικανοποιηση..

    την ΑΕΚ ρε πουστη μου την σκεφτηκε κανεις..ακομα κ τωρα να κανουν σχεδια γυρω απο το πτωμα της..

    αφηστε την ησυχη ρε γαμημενοι..αφηστε να την κηδεψουμε κ να κλαψουμε..αυτος ο συφερτος γνωμεων για το πως θα περιφερουμε το σαρκιο της ΑΕΚ στην Α προκειμενου να μην κυνηγηθει κανενας πουστης ειναι η μεγιστη ασεβεια σε αυτη την ομαδα που ποτε δεν προσκυνησε κανενα λαμογιο..

    παω στοιχημα οτι θα δεχτουμε στωικοτατα ακομα κ την μεγαλυτερη ξεφτυλα που θα μας ετοιμασουν τα λαμογια..η εποχη του λαιφ σταιλ 2004 μας εκανε τοσο λοβοτομημενους που αν μας πουν οτι το καλυτερο ειναι να μας απορροφησει ο γαυρος θα βαραμε παλαμακια κ θα το δεχτουμε με τον ορο να μετονομαστει η νεα ομαδα σε ΟΣΦΚωνσταντινουπολεως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ...

    ουτε ο γαυρος..ουτε ο βαζελος..ουτε καν ο Τουρκος δεν θα εκανε τετοια ζημια στην ΑΕΚ και θα εξακολουθουσε να της καρφωνει μαχαιρια ακομα κ τωρα που εχει μελανιασει κ εχει γινει ακαμπτη..

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ οποιοι και αν ειστε..που πνιγουμε το κλαμα μας καθε μερα για να μην μας δουνε στην δουλεια .. που δεν θελω να με δει ο γιος μου να κλαιω καθε φορα που σκεφτομαι οτι η ΑΕΚ μου δεχτηκε να ασελγουν πανω της ολοι οι πουστογεροι που της ταξανε γλυφιτζουρι..

    του το εβαλα το μικροβιο ομως..σας προλαβα παλιοαρχιδια..και θα ειναι ΑΕΚ ακομα κ αν αυτη κανει δεκα χρονια να επανελθει απο τους βιασμους σας..

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ρε..κοφτε τα αρχιδια σας..σας ειναι αχρηστα..

    622 εκατ. για τον ΟΠΑΠ.. για την ΑΕΚ ουτε μια χορηγια..ΠΟΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 622; Και από αυτά ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ;
    Ουτε ένα λέω εγώ. Χα! Ρε τον άτιμο!
    Θα έρθει και η σειρά της ΑΕΚ Θωμά.

    Αλλωστε πως να έκανε χορηγία, αφου είχε εξηγήσει ο άνθρωπος ότι αν το έκανε θα φωναζαν οι μέτοχοι της Aegean. Και η δημοκρατία ειναι το παν.Τρέχει στο αίμα του.
    Ρε τον άτιμο ξανά!

    Τα 622 ζητάνε να γίνουν περίπου 700 οι εκτιμητές. Αυτοί που διαχειρίζονται τα συμφέροντα σου,ντε. Το πολιτικό προσωπικό. Και ότι παρθεί παραπάνω,καλό ειναι. Για σένα. Λάθος. Για κείνους. Αλλωστε είναι το ίδιο. Οταν ο πολιτικάντης τρώει, γεμίζει και η κοιλιά του ψηφοφόρου. Μεγάλη αγάπη. Και προσπαθούν για το καλύτερο εκει στο ΤΑΙΠΕΔ, το μεγαλύτερο κόλπο που στήθηκε ποτέ. Στήθηκε μια καλύβα και πουλάει πορσελάνες. Το έχετε ξαναδεί;
    Ζητιάνοι με κοστούμια. Για το καλό σου βέβαια. Παρακαλάνε τα "επενδυτικά σχήματα" και τους προσφορείς. Για σένα.Βέβαια. Και κύρως για τους ίδιους. Παρακάλι να δουν τα μάτια σου. Ενα τηλέφωνο, μπορεί να είναι 3 βίλες στον Ειρηνικό. μια ματιά, ένα τζιπ. Ενας καλός λόγος, είναι ένα καλό νούμερο σε κάποια οφ-σορ.: Οτι παραπάνω κερδίσουν ,προς όφελος σου είναι βρε κουτε. Θα τα σκορπίσουν άλλωστε. Θα παει για διακοπές το μέλος της επιτροπής ας πούμε και θα διαμένει σε ακριβες καμπάνες, θα τρώει τους αστακούς του, θα ξοδεύει βρε αδερφέ. Αρα, για το κοινό καλό και την οικονομική αναάπτυξη προκειται.

    Γι'αυτο και παρακαλάνε γονατιστοι,για το κάτι παραπάνω,στις τελικές προσφορές. Πάνω-κάτω απ΄το τραπέζι.:"δώσε κάτι παραπάνω βρε Δημητράκη.Εχουμε παιδάκια να μεγαλώσουμε. Εχουμε φαμέλια να θρέψουμε. Δώκε κατι ακόμα μπρε,τζάνεμ, να εχεις την ευκή της Παναγιάς και εχω βάλει στο μάτι ένα καλο ξενοδοχείο που πωλέιται κοψοχρονιά και δεν έχω μετρητά να το πάρω. Ελα μπρε, και απο μένα ότι τέλεις".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εν τω μεταξύ βρέθηκαν λεφτά,-πολλλλλλλα λεφτά- και για την ανακεφαλαιοποίηση της Eurobank. Από το ΤΧΣ.
    Πριμα πάνε όλα.

    Κάτι έλεγε για "μεγεθη" αυτός ο ταξικά γραφικός "καζαμίας".
    Που ζητά παρτενέρ για "νέο ξεκίνημα".
    Εδώ μιλάμε ότι έρχονται ανεοστρόβιλοι και κείνος λέει να φτιάξουμε γρήγορα την αχυρένια καλύβα και να μπούμε μέσα.
    Μιλάμε για ΤΟ βλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ερώτηση πρός τον Στήβεν, διαβάζοντας τα φοβερά και τρομερά πού προσπαθούν να στησουν ορισμένοι.
    Ερωτηση 1: η ιστορία με την ENIC έχει τελειώσει για την ΑΕΚ? Η υπάρχουν ακόμα τίποτα μυστηριοπαράξενες διασυνδέσεις?
    Ερώτηση 2: Ο Νασος ο Θανόπουλος προωθεί το σενάριο "μένουμε στην Β, δανειζόμαστε κι άλλα και γλέπουμε" . Πέραν απ΄το προφανέστατο, το γιατί δηλαδή ψάχνει ο τύπος να προωθήσει κάτι τέτιο, δεν υπάρχει εδώ κάτι το οξύμωρο? Κι εννοώ, ότι ακομα και σε ένα τέτιο σενάριο πάλι η ΑΕΚ θα καταλήξει στην Γ, και μιλάω αγωνιστικά. Αν δηλαδή δανειστούν 3-4 εκ. (λέμε τώρα) για να πληρώσουν οφειλόμενα σε παίκτες, μανατζερς κλπ, στο αγωνιστικό κομμάτι πάλι η ομάδα θα πάει άκλαφτη και θα πέσει περαιτέρω κατηγορία, συνεπώς? Ποιά η λογική εδώ?

    Ουτε την κηδεία δεν αφήνουν να γίνει. Οχι. Εκείίίίίίίίίί΄. Πώς θα σώσουν μερικοί το κωλαράκι τους (οι δήθεν και ταχα ΑΕΚτζήδες), αυτό είναι το σημαντικό έτσι?
    Και αν σταμάταγε εκεί το πράμα αντε να το "καταλάβω" (λέμε πάλι τώρα). Εδώ όμως έχεις το φαινόμενο να υπάρχει μεγάλο ποσοστό τού κόσμου τής ΑΕΚ (η πλειοψηφία θεωρώ) πού θέλει πάση θυσία να μείνει στη Σουπερ Λιδγα μην καταννοώντας ότι:
    -έτσι αβαντάρει αυτούς ακριβώς πού κατάστρεψαν την ομάδα
    -έτσι σιγουρεύει ότι η ομάδα θεσμοθετείται ως καρπαζοεισπράκτορας
    -έτσι δεν πρόκειται ποτέ τών ποτών να γίνει κάθαρση
    -ετσι συντελεί στην ίδια του (ήδη δρομολογημένη) την μετάλλαξη αφού το να ζητάς να συμμετέχεις σε κάτι πού ονομάζεις βούρκο διότι θεωρείς ότι αλλιώς απειλείται το "ονομα" σου ως ΑΕΚ είναι γελοίο. Αν η Σουπερ Λιγδα είναι βούρκος δεν έχει κανένα νόημα η ψυχωση τού να είμαστε εκεί πάση θυσία, με οποιοδήποτε τρόπο ακόμα κι αν είναι καραβρώμικος.

    Ομως τέτια ώρα τέτια λόγια.Για μιά ακομη φορά: η ΑΕΚ είμαστε εμείς. Η ΑΕΚ δεν είναι κάποια αφαιρετική φιλοσοφική ιδέα πού συζητιέται στα τμηματα Φιλοσοφίας πανεπιστημίων κι όπου η κουβέντα ξεφεύγει στίς σφαίρες τού φανταστικού και τού υποθετικού. Η ΑΕΚ είμαστε εμείς, εμείς επιλέγουμε "τι" είναι η ΑΕΚ. Θέλουμε να επιλέξουμε να είναι η ΑΕΚ μέρος τής βρωμιάς και τής βοθρίλας? Καλώς! Ομως τότε να κοπεί η πλάκα περί "διαφορετικότητας". Εδώ είμαστε στο τελευταίο σταυροδρόμι. Οτι αυταπάτες και φαντασιώσεις δηλαδή υπήρχαν για το τι είναι η ΑΕΚ, τώρα θα διευθετηθούν.
    Και κάτι σημαντικό:
    -οχι, δεν υπάρχει το άλλοθι ότι κάποιοι άλλοι κρατάνε τα ηνία κι άρα εμείς ως οπαδοί τής ΑΕΚ είμαστε με την σειρά μας "αμέτοχοι". Οχι. Υπάρχει κι η στάση πού θα κρατήσει ο καθένας από μάς .Εγώ την ΑΕΚ τής μπόχας πού προσπαθούν με κάθε τρόπο να εγκαθιδρύσουν τα λαμόγια ΔΕΝ την θέλω. Αν χάσω την προσωπική μου μάχη θα το παραδεχθώ, δεν είναι θέμα. Αλλά αυτή είναι η στάση μου.
    Η ΑΕΚ πού θέλουμε τώρα θα αποφασιστεί "ποιά" θα είναι, τώρα πού τα σκατά έφτασαν στον ανεμιστήρα και γεμίσανε οι τοίχοι.
    Δεν θα υπάρχει μετά, σε 5 χρόνια π.χ από τώρα, η "δικαιολογία" ότι δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Η στάση τών φίλων τής ΑΕΚ, τού κόσμου της δηλαδή, θα καταγραφεί. Ας το΄χουμε υπόψη μας αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μερικα πριν κλεισει

    Οι λυσεις ειναι απλες:
    1) Βαζεις τα minimum (2-4 εκκ) και παιζεις Β ΣΥΝΤΗΡΩΝΤΑΣ τη κατασταση. Δηλαδη μενωντας με τα χρεη εκει που ειναι και φυσικα χωρις να πανε οι ευθυνες σε ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. Αυτο τους ενδιαφερει ΜΟΝΟ
    ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ
    Βαζουν και ενα Δημητρεχα μπροστα με 100 χιλιαρικα το χρονο μισθο και απο εδω παν και αλλοι.

    2) Παει η ομαδα Γ, γινεται οτι γινεται και ΑΠΟΔΙΔΩΝΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΝΑ ΝΟΜΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΔΟ.
    Δηλαδη dear all, γιαουρτας και τιμιος Δημητρελος ΣΤΗ ΨΕΙΡΟΥ.
    Και ειδικα απο δικηγορος στο λονδινο (τρομαρα του πριν την ΑΕΚ αναθεμα και αν ηξερε που πεφτει το Mayfair) να βρεθεις στις ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ της Αυλωνας ειναι λιγο ζορι..

    ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ , ΧΕΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

    ΥΓ Ο αδελφος υποδικος για λαθρεμποριο, ο γιος σκαει 660 στον ΟΠΑΠ για το 33% (του 33%). Και ο ιδιος κρυμμενος καπου γενικα.
    Ενας καπνος Cohiba μονο εμφανιζεται αραια και που οπως στο τελευταιο ματς του ΟΑΚΑ που μας επιασε το κολοσφιξιμο.
    Α ναι, κανουμε και κανα ΤΗΛΕΦΩΝΟ για τον Αρκουδα στη Καλλιθεα και τον Ανακογλου στο μακαριτη. Μεχρι εκει ομως. Οχι τιποτε αλλο εχουμε και δωρεαν αστικα-υπεραστικα. Και μια ωρα κινητα..
    Ρε τι μου θυμιζει η ..οικογενεια. Το μουστακι λειπει

    33% του 33% λοιπον.
    Δηλαδη 220 και εκει ειναι και η Lottomatica μεσα.
    Με χθεσινες τιμες ΜΟΝΟ η μετοχη κανει 745.
    Τη δινουν για 660 με τη δουλεια να κλεινει στα 700.
    Τι ειπατε? Δε δινει Premium? Πατε καλα? Ολοκληρη Intralot παει να φορτωσει ο Αντωνοπουλος θα δωσει και premium?

    Και εσεις νομιζετε οτι ασχολειται η θα βαλει λεφτα στην ΑΕΚ...
    Ξερεις τι αποσταση ειναι παραλια-ΟΑΚΑ με τη βενζινη στα υψη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς Yellow_Cruiser: Δεν θαπροσπαθήσω να απαντήσω εγώ αντι για τον Steven,αλλά απλά θα σου μεταφέρω την διαίσθησή μου.

    Αιφνης,ενεργοποιούνται άπαντες,δια το εξής απευκταίο: Να ΜΗ πέσει στην Γ η να ΜΗ γίνει πτώχευση-λύση της ΠΑΕ.
    Από τον λαλάκα τον "καζαμία"-που δρα για λογαριασμό άλλων-και που καλεί σε νέους αγώνες τον ειρωνευθέντα απο τον ίδιο, bloger,από τους δικηγορίσκους που μπερδεμένοι ψάχνουν τρόπους να πέσει κάποιος άλλος εκτός από τον κανονικα υποβιβασμένο,δηλαδή την ΠΑΕ ΑΕΚ, από τις υπόγειες συνευρέσεις των μπροστινών τύπου αδερφού Θανόπουλου που μιλά για "μια απ΄τα ίδια και βλέπωμεν",από την τρικυμία στο κεφάλι του Δημητρέλου, που μια τα βάζει με την Νοβα-καθ' ύπαγόρευση ασφαλώς- και την 'αλλη λέει "δεν κυνηγά καμια ομάδα η ΑΕΚ" ενώ οι δικηγόροι της ΠΑΕ της οποίας προίσταται σαν αχυράνθρωπος,ψάχνουν τρόπους να πέσει κανενας άλλος, και από τα φερέφωνα τύπου "365", που ασθμαίνως και ασκόπως πια,ζητούν την πάσει θυσία ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, όλα δείχνουν ότι οι άνθρωποι αυτοί, ενώ βλέπουν το τσουνάμι,φτιάχνουν πιρόγες για να ξεφύγουν.
    Μιλάμε στην κυριολεξια για ΑΠΟΝΕΝΟΗΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ.
    Και το κυριότερο,ΑΣΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝ ΤΙ ΓΕΝΝΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΕΣ,ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ,ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ.
    ΚΑΙ ΑΡΑ-ΦΥΣΙΚΑ- ΧΩΡΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.

    Για μένα πλέον, το μόνο που έχει ερωτηματικο σε όλα αυτά που βλέπουμε να εκτυλισονται σε παράλληλο χρόνο,ειναι,από όλους αυτούς, το ποιοι και το πόσο θα κυνηγηθούν. Εαν δηλαδή θα κυνηγηθούν,τόσο όσο να φανεί ο κώλος τους, η εάν θα χωθούν και στην ψειρού
    Είναι στην διακριτική ευχέρεια του ανεμοστρόβιλου ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

    Εχει να κάνει και με το τι διαγωγή θα επιδείξουν. (π.χ. ο Χατζιχρήστος το είδε το έργο και αυτοεξορίστικε την πρώτη μέρα κι΄όλας).
    Οσο νυχτώνει, η πούτσα μεγαλώνει.

    Μιλάμε ΓΙΑ ΤΡΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Α και επειδη ξεχασα:
    Με το νεο νομο η ευθυνη παει και στο μετοχολογιο.
    Οχι οσο στους dear all-γιαουρτα και δημητρεχα αλλα παει κανονικα σε ολο το παρεακι.
    Ξερεις τι ειναι να παιζεις στη ναυτιλια να εχεις μεχρι και εισηγμενες στο NYSE και να εισαι απο υποδικος μεχρι καταδικασμενος για απατη στο ελληνικο δημοσιο?
    Και επειδη στο states δεν ειναι οπως Ελλαντα, εκει δεν περνανε αυτα.
    Για ρωτηστε και το Βαγγελη..

    Ασε που μεσα σε ολα ο τεραστιος Νοτιας θα κανει και το resort, στανη για τιποτε γιδια περιξ των σπατων.

    Ας προσεχες Νικολακη. 4 με το ζορι ΘΑ στοιχιζε (αν εκανες 5 γηπεδα-οχι 3 που εκανες, και αν εκανες και το κτιριο που ελεγες-οχι αυτο που εκανες) και πηγες να το φορτωσεις 12.
    Βαλτο τωρα στο κολο σου και κανε το παγωνι.
    Γιατι Νικολακη οποιος ειναι ΑΠΛΗΣΤΟΣ τον τρωει η μαρμαγκα στο τελος. Ειδικα αμα ειναι ΑΣΧΕΤΟΣ, τα εχει βρει ΟΛΑ ετοιμα, και βαζει καποιον dear all στη Μεσογαια και καποιον Σιμο να κανει κουμαντο στη θεση του.

    Απο τα Hamptons Νικολακη να αραζεις και να κοιτας, δουλεια δε γινεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ DIMI: Κι αυτόν κότσο τον πιάσανε πάντως. Του τα λέγανε κάποιοι, αλλά δεν άκουγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. αν κανουν πως κρατανε την ομαδα στην Β θα ειναι η μονη φορα που θα δικαιολογησω τον ταλιμπανισμο στο γηπεδο μας..να μπουνε στο πρωτο παιχνιδι κ να μην αφησουν τιποτα ορθιο..και οταν τελειωσει η τιμωρια της εδρας για 3-4 αγωνιστικες να ξαναμπουνε μεσα να σπασουν τα σπασμενα..του πουστη..θα το παρουν το μηνυμα οι θανοπουλοι και οι παπαδονοτιαδες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς Dimi. Χάθηκες. Ελπίζω να είσαι καλά.
    Για αυτά που είπες: Για όλους αυτούς,τους α-μέτοχους που ανέφερες, η δυσκολία στην οποία βρίσκονται είναι κατάσταση ευκαιρίας για κάποιον που θα μπορούσε να "παιξει" μαζί τους όσο αφορά στον τρόπο απέμπλοκής τους από την ΠΑΕ.

    Φυσικά δεν βλέπω να έχουν νομικές περιπέτειες,αφού άλλωστε τυπικά "λεφτά βάλαμε,τι φταίμε εάν τα καταχράστηκαν άλλοι" "κορόιδα πιαστήκαμε, δεν είμαστε κλέφτες".
    Το σίγουρο είναι ΕΝΑ. Οτι ΟΛΟΙ τους βρίσκονται και επιχειρούν απο θέση αδυναμίας. Από "πάνω" (από τους Παπαδονοτιάδες δηλαδή) ως "κάτω" (τους ΔημητρέλοΚασνακίδηδες δηλαδή)
    Και αυτό είναι το κυριότερο,αλλα και το καλύτερο (για μας)

    Σήμερα είχαμε και το "νέο" με την χθεσινή συνάντηση "τίγρη"-Παπά.
    Κάτι που πέρασε στο ντούκου,μιας και με το "λύκος στα προβατα" που έχουν συνηθήσει τον αποσβολωμένο κοσμάκι τα ΜΜΕ της συμφοράς, αλλά και οι τρέχουσες δυσάρεστες καταστάσεις της ομάδας,τον έχουν καταστήσει αδύναμο να διακρίνει οτιδήποτε.
    Και οι "συναντήσεις" - όχι των ιδίων προσώπων- συνεχίζονται. Και σήμερα. Και αύριο.
    Και είναι και οι πιο σημαντικές. Οι "κουφές" συνευρέσεις άλλωστε έχουν ζουμί και ουσία. Οι άλλες είναι του κώλου και για το θεαθηναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ερευνα: 8 στους 10 Ελληνες βλέπουν "αισθησιακές ταινίες".
    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 2 ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς Χρήστο και όλους: Εκεί ρίξανε και την αφεντιά μου στο τραπέζι. Ρε να μην θέλουν να καταλάβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς Χρήστο: Συνταξιούχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Στήβεν:

      Κάνε παιδιά σου λέει μετά. Να μην δίνουν τα εγγόνια στον παππού να δει τσόντα.

      Διαγραφή
  28. Εμπα μεσα steven KAI ΓAMHΣE TOYΣ εκ των εσω,τοτε θα δεις ποσοι ημασταν καναπεδατοι απο αποψη τοσα χρονια.Τωρα ο πραγματικος ενωσιτης νιωθει οτι μπορει να βοηθησει ουσιαστικα την ΑΕΚ να ξαναγινει οπως την γνωρισε,οπως την αγαπησε.Γ εθνικη λοιπον τιμια αεκτζηδικα μαζικα κι αξιοκρατικα με αξιες ΑΕΚ και το ιστολογιο ανοιχτο,για μενα προσωπικα εισαι καθημερινη επικοινωνια ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ,ΚΑΛΗ ΑΕΚ =ΚΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ...βρε λες να κανουμε την αρχη-leftover

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ...sorry για την πολλη αισιοδοξια αλλα ηπια κατι τσιπουρακια το μεσημερι κι ανεβηκα-leftover

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΡΟΣ leftover : Τι sorry αδερφέ; Μακάρι νάμουνα κι εγώ μαζί κι όχι να φτειάχνω χαρτιά με αριθμούς στο γραφείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ολοσωστος ο Dimis...Δυστυχως !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΡΟΣ conpater: Γιατί δυστυχώς; Πάντα ήταν σωστός. Δεν έγραψε τίποτε υπερβολές, ποτέ. Το οτι εγώ είχα κάποιες κόντρες, δεν λέει κάτι.
    Κατά τα άλλα, είσαι καλά; Αναμένω την κάθοδο, ειδικά τώρα που τελειώνουμε κι είμαστε ελέυθεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Οπως τα λέγαμε από καιρό.
    Στο Περαία η οργάνωση. "Δημήτρη σώσε και από μας ότι θες. ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ"
    Ποια από όλες; Η "παλιά" που μπουκάρει ακόμα, ή η νέα που ζητά να γίνει η "καλή παλιά";
    Ο μούσιας, δεν ξέρω αν πάει. Πρέπει; Τι λέτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Με δήλωση του στην επίσημη σελίδα της ORIGINAL στο Facebook, ο φυσικός ηγέτης της οργάνωσης και πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ επιβεβαίωσε την "αλλαγή σελίδας" που έκανε λόγο η ανακοίνωση πριν μερικές μέρες στο original21.com

    " Εδώ και καιρό παρακολουθώ με ιδιαίτερη λύπη μου την κατρακύλα της ΑΕΚ, που στο διάβα της κοντεύει να παρασύρει και την ORIGINAL.Επειδή πρέπει να μπει ένα STOP σε αυτό, και επειδή η ιστορία της ΓΝΗΣΙΑΣ ΘΥΡΑΣ 21 χτίστηκε με αγάπη και όχι με μίσος, αφήνω την υπόθεση της σε παιδιά παλιά και νέα, με την ευχή να την οδηγήσουν ενωμένοι και μονιασμένοι, όσο πιο ψηλά γίνεται, κοντά στην ΑΕΚ και μονό.
    Η ΚΤΡΑΚΥΛΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ... ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ... ORIGINAL.
    ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ. ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή