Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ

           Τέτοιες δεν θαυμάζουμε στην ρυθμική γυμναστική; Ε, τέτοιες βλέπουμε πλέον και στην ΑΕΚ. Μάλλον το ποδόσφαιρο έγινε ρυθμικό.
           Φυσικά κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει σε μένα. Είπαμε οτι  από την εξέδρα είναι ωραίο να βλέπεις τα κορόϊδα να σου φτειάχνουν την Κυριακή ή την Τετάρτη. Αυτό που λέει ο καζαμίας " τα μεγέθη θα φροντίζουν για το πάθος σας." Αυτά θέλω. Θέλω show men στα γήπεδα κι όχι μόνο εντός του χόρτου. Και γουστάρω φάσεις με μπιστόλια αλά members club παλιά, όπως και τουρλουμπούκια με τους διαιτητές. Γουστάρω ρε παιδιά άγριες καταστάσεις για την δόξα της ομάδας, δηλαδή τα χρήματα από κάποια κονόμα μέσω ΟΥΕΦΑ ή ρήτρας από κάποια μεταγραφή ντοπαρισμένου βοδιού.
           Και θυμάμαι όλα τα " μεγέθη " της ΑΕΚ, που ονομάζανε τον τίγρη " λαθρέμπορα ". Ο Παπάς έλεγε οτι είναι μαλάκας που ασχολείται με αυτό το ποδόσφαιρο, ο Γκίκας ονόμαζε τον sugar
" κοντότιγρο ", ο Πόλυς - μετά την εξολόθρευση του Φράγκου ( sic ) - μίλαγε για βρώμα και δυσωδία κι ο Τάκης ήταν πάντα για την λαϊκή βάση με συγκεκριμένο μοντέλο. Σκεφθείτε τι θα έλεγαν οι λιγότερο γνωστοί μικρομέτοχοι, που ήταν γλύφτες των πιο επώνυμων. Επίσης θυμάμαι εμένα, που από την αρχή αυτού του χώρου τόνιζα μόνο για την αναγκαιότητα του Μελισσανίδη. Καλώς ή κακώς.
 Άλλαξα κάτι; Έπαψε ο sugar να είναι λαθρέμπορος; Φυσικά και όχι. Όμως τώρα,  ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ. ΚΙ ΟΛΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΟΙΩΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. Ό,τι έχει γίνει θα ξαναγίνει κι ό,τι θα γίνει, έχει ξανασυμβεί.
             Φυσικά εδώ προέχει αυτή για το καλό της ΑΕΚ. Ναι; Και πριν; Πριν, δεν προέτρεχε; Ρε οξυδέρκεια. Ρε σεβασμός και υπόκλιση. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ; ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ; ΑΜΕ. ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΟΝΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ; ΦΥΣΙΚΑ. ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΝΕΟΚΤΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, Η ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 2000 ΕΥΡΩ. Αυτά λοιπόν που θα ακούσετε αύριο για προϋπολογισμούς και μαλακίες, ΑΝ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΘΑΝΑΙ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΔΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ. Για να ξέρετε τι σας γίνεται.
            Και βέβαια στο παραπάνω, θα φανούν τα πρώτα σύννεφα. Διότι όλοι όταν σχεδιάζουμε δουλειές, είμαστε ευτυχισμένοι για την επιτυχία. Θα σχεδιάσεις δουλειά για να χάσεις λεφτά; Όταν όμως στο τραπέζει θα πέσει το νούμερο το απαιτητό, τότε θα δούμε τι ψάρια πιάνει η τράτα. ΚΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ. ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ; ΕΓΩ ΚΑΖΑΜΙΑ ΜΟΥ, σαν εντολοδόχος όπως λες. Που θάπρεπε να ξέρεις οτι ο μόνος που με διατάζει είναι το ίδιο όργανο που ρωτούσε ο Καραϊσκάκης. Αν έχεις ακουστά.
          Και οι αντίρροπες δυνάμεις στην ΑΕΚ, είναι ήδη δύο: Οι παράγοντες της παλαιάς κοπής - επιπέδου Σάλα - και οι δεύτερες γενιές που απλά απέτυχαν από τον φόβο της δημοσιότητας. Υπάρχουν βέβαια κι άλλοι που βλέπουν την Ντόρντμουντ, την ομοχρώματη, σαν φωτεινό παράδειγμα αντιγραφής. Που η ΑΕΚ βέβαια δεν χρειάζεται μια δεκαετία για επιστροφή αφού εδώ είναι μπουρδέλο, δεν υπάρχει αντίπαλος και είναι παρόντα μεγέθη οικονομικά που μπορούν να δράσουν σαν καταλύτες.
            Κι αν αυτήν την στιγμή, η ΑΕΚ δεν μπορέσει να εκμεταλλευθεί το σημείο μηδέν στο οποίο βρέθηκε, τότε σε πέντε χρόνια από τώρα θα βρεθεί με τα ίδια χρέη και πλήρως αφανισμένη. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΕΣ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΕΞΗΝΤΑΡΗ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΤΑΜΠΕΛΑΚΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΔΑ ΤΙΤΛΩΝ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ.
               Που θα πανηγυριστούν τα πάντα δεόντως, αλλά δεν είναι αυτός ο στόχος. ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ: Η ΑΕΚ ΝΑ ΑΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΜΕΣΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ. ΜΕΤΑ; ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ FINACIAL FAIR PLAY. EINAI ΠΑΡΑΓΩΝ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΧΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Ο γιός του, δεν έχει το μικρόβιο του ποδόσφαιρου.
            Θα μου πείτε, " καλά μόνο εσύ τα βλέπεις αυτά; " Όχι. Τα βλέπουν κι άλλοι. ΤΟ ΒΕΒΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΕΣ. ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΑΛΛΑ ΚΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ Ο ΙΔΙΟΣ, ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ. ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΑΡΟΛΕΣ. ΜΑΛΩΝΑΝΕ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΠΟΙΟ ΚΑΙΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΞΎΛΟ, ΕΝΩ ΟΛΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΚΑΥΣΙΜΗΣ ΥΛΗΣ. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, που το καθένα έχει άλλο όνομα και άλλη τιμή, ενώ όλοι
 " ψωνίζουμε από το ίδιο καζάνι."
              Και τώρα βέβαια, δεν ξέρω πόσοι αγαπούν να βλέπουν κωλοτούμπες. Μπορεί νάναι άπειροι. Δεν θα τους κρίνω. Εμένα όμως δεν μου άρεσαν ποτέ οι τούμπες. Είχα διαλέξει άλλο άθλημα. Και σίγουρα ήξερα, οτι ο ποιών κωλοτούμπες, πιο πολύ ασχολείται με τον κώλο του παρά με το μυαλό του ή το μάτι του. Ανθρώπινο είναι. Όταν όλοι παρατηρούν τον κώλο, τι να κάνεις; Να μην βάλεις string;  Αυτό δεν γίνεται και στο beach volley; Τι διάολο, όλοι πάνε για το θέαμα ή για να πάρουν δουλειά για το σπίτι;
                Την καλημέρα μου και χρόνια καλά. Προσέχτε τις Κασσιανές. Σώζουν οικογένειες.
            
            

13 σχόλια:

  1. Προς Κωστα Κετσετζογλου:

    θα ηθελα να προτεινω να μπαινουν στο 365 ολο και περισσοτερα αρθρα με ξεκωλα και πληροφοριες αν τα νιαμου φετος το καλοκαιρι θα ειναι τελειως ξυρισμενα ή αν θα υπαρξει αντεπιθεση του brazilian style καθως τετοια αρθρα και συναδουν με το συνολικο υφος της ιστοσελιδας και κυριως τονωνουν την διαφορετικοτητα μας ως Ενωσιτες, ειδικα τωρα που το εχουμε περισσοτερο απο ποτε αναγκη στην δυσκολοτερη στιγμη της 89χρονης ιστοριας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ να πούμε- να μνημονεύσουμε- μια κουβέντα του ίδιου του Steven πριν πολυ καιρό και σε "ανυποπτο χρόνο" που έλεγε ότι '" ο Μελισσανιδης έχει το χάρισμα να βλέπει την ευκαιρία εκεί που όλοι βλέπουν την καταστροφή"

    Ηταν αναμενόμενη η ενασχόληση του "δεν ασχολούμαι",(αυτή ειναι φαντάζομαι η κωλοτούμπα του "τίγρη" στην οποία αναφέρεσαι)
    (αν και εδώ που τα λέμε, μιλάει πολύ προσεκτικά,από ότι θυμάμαι μάλιστα από τοτε που τον πρωτογνωρίσαμε. Μπορει στις πράξεις να υπερβάλει,αλλά στα λογια είναι πολύ μετρημένος και δεν εκτίθεται. Δεν ξέρω αν συμφωνείτε. Εδώ δηλάδή 'εχουμε μια περίπτωση "ανάποδη" από αυτήν που συνήθως βλέπουμε.Οχι κάποιον που μιλά και "βροντά" αλλά δεν πράτει με το ίδιο "βάρος", αλλά το αντίθετο. Εναν που ενώ μπορεί να μπουκάρει με πιστόλι κάπου και βγαίνοντας έξω, μπορεί να αρχίσει να μιλά σαν την Πυθία. "μπορεί να κρατούσα όπλο,αλλά ήταν σοκολατένιο"
    Τέτοια πράγματα.
    Προσέχει τι λέει. Απλά δεν "προσέχει" τι κάνει. Αυτό το δεύτερο είναι που εκτίμησαν σε αυτόν, τα "τζάκια" και τον έκαναν "διαμεσολαβητη", για να μη πούμε την άλλη λέξη την κακιά.

    Είχε πει λοιπόν επανελειμένως το τελευταίο διάστημα ότι "δεν υπάρχει ενεχόμενο να ασχοληθώ με τα ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ της ΑΕΚ"
    Δεν είπε ποτε ότι "δεν θα ασχοληθώ με την ΑΕΚ"
    Το ένα δεν αναιρεί το άλλο.
    Για να είμαστε και δίκαιοι μαζί του.

    Αλλοι έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης βέβαια για την κατρακύλα και το τωρινό κατάντιμα (γιατί και ο ίδιος έχει ένα ποσοστό) αλλά θα ήταν αδύνατον να μην "ασχοληθεί" με την ΑΕΚ, αφού ο καιρός ενδέικνυται για αυτό και μια χαρά το καράβι "ΑΕΚ" μπορεί να κουβαλίσει, εκτός από την ιδια και την ματαιοδοξία αλλα και πρακτικά τα συμφέροντα του "δεν ασχολούμαι" και των άλλων "τζακιών" που από δω και μπρος δεν θα τους βρωμάει το ποδόσφαιρο,αλλά θα μυρίζει κάπως καλύτερα.

    Ολα αυτά, βέβαια υπο το πρισμα ότι η ΑΕΚ με τον έναν τρόπο η τον άλλον θα εποφεληθεί, περνάνε σε δεύτερη μοίρα, αφου αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ΑΕΚ αυτη καθάυτή, και όχι το ποιο πλούσιο γαιδούρι θα την κουβαλίσει στην πλάτη του και εκείνη στην δικιά της.
    Ετσι είναι αυτά. Και από καιρό έπρεπε να συμβούν,μπας και αποφεύγαμε 10 χρόνια-ειδικά από το 2000 και μετά- ξευτύλας και μαρασμού.

    Οι "ιδέες" χρειάζονται φαί και νερό. Και στέγη. Μαλάκα Χατζιχρήστο, με τους "άγονους αγώνες" μετα "καπέλου", και τα τραπεζάκια,τα δωματιάκια,τα εφημεριδάκια και τα σκατουλάκια.
    Αντι τελικά η ΑΕΚ να υιοθετήσει την άποψή σου, απέκτησε την όψη σου. Και μοιαζει σα σκοροφαγωμένη γρια.

    Καλό Πάσχα θα έχουμε λοιπόν. Και το άξιζε ο ταλάιπωρος σύλλογος.
    Καθως θα μπαίνουμε λοιπον στην εκκλησία για την λειτουργία και το καθιερωμένο μπανιστίρι,ας ανάψουμε και ένα κερί. Και ας κοτάξουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία και ανάταση την σημαία με τον Δικέφαλο της Αυτοκρατορίας που θα κυματίζει το δίχως άλλο, δίπλα στη γαλανόλευκη του Σόιμπλε.
    Και ας αναρωτηθούμε ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ : ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΘΕΩΡΩ ΑΣΤΟΧΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΟ, αδερφέ.
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ.
    ΟΛΟΙ ΔΩΣΑΝΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ, ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
    ΠΙΑ, ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΜΒΟ.
    ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΤΟΣΟ ΗΛΙΚΙΑΚΑ, ΑΛΛΑ ΨΥΧΙΚΑ.
    ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΚΚ: Κώστα, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Να τα ανταποδώσω, μέχρις ενός βαθμού.
    ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ, ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ.
    ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΛΕΟΝ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΕΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανωνυμε σεβάσου τον χώρο που μας φιλοξενεί. Αν θες να κάνεις μια πρόταση μπορείς να στείλεις μέιλ στο αεκ365 και το αίτημα σου θα εξεταστεί από την επιτροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ''Γεννηθηκαμε για να χανουμε και οχι και για να διαπραγματευομαστε'' ελεγαν οι Αναρχικοι στον Ισπανικο Εμφυλιο το '36. Γιατι να σου απαντησω τωρα δηλαδη που κανεις τον χαζο και οτι δεν καταλαβες τι εννουσα, ειδικα την στιγμη που ο Στηβεν το επιασε και εκανε το σχόλιο που έκανε -κατα την γνωμη πολυ δυνατο...

      Ομως και μονο οτι προσπαθω τωρα να σου εξηγησω ειναι ηδη μια ηττα...

      υγ ελπιζω να μην συνεχισεις να το παιζεις χαζος και να κανεις πολιτικό σχόλιο...

      Διαγραφή
  6. Στίβεν δεν θέλω να ανταποδώσεις τίποτα. Αν θεωρείς πως έχω μερίδιο ευθύνης για την ΑΕΚ μπορώ να ζητήσω, προσωπικά από εσένα, συγνώμη. Αλλά το να κόψεις την ΑΕΚ μαζί με το μπλογκ σε αυτό το χρονικό σημείο θεωρώ πως δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα σου, όσο μπορώ να τον καταλάβω από τα γραπτά σου, όση κι αν είναι η πίκρα που έχεις νιώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μεγάλη Βδομάδα ξεκίνησε.
    Aρχισαν τα σανδάλια, οι χιτώνες..αμμοι,τουρμπάνια, καμήλες,κανάτια,γίδια,ζυγαριές,λάσπες χώματα,πρόκες σκεπάρνια,τάφοι,θεμέλια,τρύπες,ξύλα...
    Ρε σεις μήπως τελικά για τον θάνατο του Ιησού υπεύθυνοι δεν είναι οι Γραμματείς και οι Φαρισαίοι, αλλά το τότε Συνδικάτο των Οικοδόμων της Ιερουσαλήμ;
    Κάτι δεν μου κάθεται καλά...

    Υ.Γ Συναυλία του Σπανουδάκη από το Ηρώδειο. Μαγνητοσκοπημένη.Στον Αντ1
    Αξιζει τον κόπο. Ας το δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "ΘΑ 'ΡΘΕΙΣ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΚΚ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ: ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΟ 72, ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΓΙΝΟΜΟΥΝΑ ΑΕΚΤΖΗΣ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΗΡΩΕΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ.
    ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΚΛΑΙΜΕ ΛΙΓΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ψάχνουν χορηγό για το όνομα του γηπέδου.
    Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε.
    Τι; Δεν θα λέγεται Αγιά Σοφιά;
    Και πως θα λέγεται; Pireaus Arena; Ema-Delta;

    Μη ψάχνουν τίποτα. Το ιδανικό είναι ένα: "ΚΑΖΑΝ DIPI"

    Y.Γ. Σα να το βλέπω μπροστά μου. Σε 3 χρόνια, το "ΦΩΣ" θα γράφει με τεράστια γράμματα: "ΕΓΚΛΗΜΑ: ΜΕ ΠΕΤΣΙΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΑΛΙ Η "ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΠΑΠ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Dhladh re Steven mas nikhsane oi Koumparoi?De to dexomai re su ayto.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πάνω στό 13Αρι

    ευχαριστούμε γία τήν ελεύθερη φωνή σου.

    (ξέρεις .....τά κλίσε είσαι μεγάλος.....τεράστιε....θά πεθάνω χωρίς εσένα
    κι όλα αυτά)

    υγεία εύχομαι γία όλους.Κάθε Ανάσταση.
    Πειραιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή