Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

               Σε ό,τι έχω πει, δεν παίρνω κουβέντα πίσω. Οπότε σήμερα, που ολοκληρώθηκε και το τυπικό της έφεσης - Η ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Η ΑΕΚ ΠΟΤΕ, δηλαδή να θέλει να αποδείξει οτι το παιχνίδι το διέκοψε ο Τριτσώνης κι οτι αν έπαιζε ξανά 12 λεπτά τότε θα γύρναγε το ματς -, φτειάχνω μάλλον το τελευταίο ρεπορτάζ για την ΑΕΚ μας. Θα ακολουθήσουν κάποια mails για ελαφριά ενημέρωση - καιρό τα είχα αλλά δεν ήθελα να διαταράξω την όποια προσπάθεια - και μετά ο επίλογος μου. Για τον οποίον θα προσπαθήσω να τοποθετηθώ σε σημερινό υστερόγραφο.
             Φτάνοντας λοιπόν το πρωί στο περίπτερο για τσιγάρα, χαζεύω το πρωτοσέλιδο της Ωρας. " Ο Ντέμης είναι 100% με τον Μελισσανίδη. " Μιλάμε οτι με έπιασε μια υγρασία από κάτω. Δεν έχω κάνει γυναίκα βέβαια, αλλά την ώρα που μούσκεψα, να μην έχω πούτσα να μου την χώσω; Διότι οφείλω να παραδεχτώ οτι οι κάβλες που με πιάσανε ήταν από τις γυναικείες μου ορμόνες κι όχι από έκκριση τεστοστερόνης. Κι ήταν πρωί, όπως σας είπα. Και λογικά θα είχε πάψει να δουλεύει το παρασυμπαθητικό μου σύστημα.
            Μιλάμε για ΤΗΝ, πληροφόρηση του κοινού, που αγοράζει ακόμα την φυλλάδα. Την οποία ΄παραλίγο να αγοράσω κι εγώ για να ενημερωθώ για το πώς ανέβηκε το ποσοστό στήριξης του Sugar από τον κοντό. Το ποσοστό, δεν πρέπει να το κρύψω, το υπολόγιζα χαμηλότερο. Όχι στην αμφιταλάντευση ( 50-50 ) αλλά περίπου στο 75%. Οπότε μαζί με την υγρασία, απόκτησα και μια περιέργεια για τον παράγοντα που ώθησε τον Ντέμη να ανεβάσει τα τοις εκατό του. Τελικά, επικράτησε η αυτοσυγκράτηση μου και το δόγμα του " τέλος καλό όλα καλά. "
           Δεν είναι και μικρό πράμα ο Δημοσθένης να στηρίξει τον Μελισσανίδη. Θα μου πείτε, : και ποιός είναι ο Ντέμης; Σε μένα θα το πείτε; Είστε σίγουροι; Εγώ έκοψα το γήπεδο τότε κι επανήλθα όταν έφυγε ( το ξέρουν όλοι εδώ μέσα ). Εσείς θα μου πείτε λοιπόν ποιός είναι αυτός. Εσείς που τον στηρίξατε, εσείς που φτειάξατε τα μπάνια κι εσείς που βρήκατε λογική την απόφαση του 2005. Που μάχη για την κοινή λογική έχω δώσει εδώ μέσα - στο ξεκίνημα του χώρου - κι οι πιο παλιοί θυμούνται το τι έχουμε διαβάσει. Μέχρι και το αμίμητο, " ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΟΤΣΙΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΟΥ, ΑΣ ΚΕΡΔΙΖΕ. "
             Σήμερα τι λένε τα παιδιά; Για χαμένα οκτώ χρόνια και για ΔΧ που τα παρέσυρε. Κάνω λάθος; Αν κάνω, τότε θέλω να μάθω ποιά θα ήταν η αντίδραση του μέσου οπαδού αν ξαναγύρναγε στην ΑΕΚ ο Ψωμιάδης. Για να ξέρουμε τι μας γίνεται και για να ξέρουμε τις απίστευτες ατάκες που ακούστηκαν στην συνάντηση οργάνωσης και τίγρη: " Η πουτάνα με το string πού είναι; " " Α, νάτην κι αυτή ( εκεί ήταν ). Έλα αγόρι μου γλυκό στον παππού. Έχω και κάτι μουνόπανα στο πίσω δωμάτιο αλλά θα πρέπει να τα πληρώσεις για να τα πάρεις. " " Μόνο πληρώνεσαι εσύ; Τι είσαι, πουτάνα στην Συγγρού;" Τα υπόλοιπα τα ξέρετε βέβαια αφού γλύτωσε και τον αποκεφαλισμό στο δωματιάκι ( ήθελα νάξερα ανώνυμε αν με περιμένεις ακόμα να έρθω ).
           Και θα πάμε στις εκλογές της ερασιτεχνικής, αφού η άλωση θάναι πανοικουμενική. Θα μας οδηγήσει ο Νέστορας - μην κλάσω - που καλό είναι μας πει το πώς χάθηκε το πρωτάθλημα το τότε από τον Πανιώνιο για χάρη της αλογοτροφής και για κάποια δάκρυα όταν βρισκόταν λόγω τραυματισμού στο τηγάνι. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΙΝΟ. Όπου στις εκλογές - δεν θα είναι ο τίγρης επι κεφαλής συνδυασμού - η ORIGINAL ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ ΠΟΥ ΣΠΡΩΧΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. Έχουν άλλα οράματα αυτοί και τα κατανοείτε. Δεν χρήζουν γραφής.
             Φυσικά υπάρχει και το ποδοσφαιρικό τμήμα. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΤΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗΣ ΤΙΓΡΗ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΥ. Παρότι ο τίποτας ανέβασε το ποσοστό της υποστήριξης. Ο λόγος είναι οτι δεν τον θέλει ο Παπάς. Ο τίγρης άνετα θα μπορούσε να του παραχωρήσει το βεστιάριο για κάποιους αγώνες.
              Άρα η πρώτη συμμαχία έγινε και μένουν άλλοι δύο στο παιχνίδι. Ας ρίξω την ατάκα του : " Ο τσιμεντάς πού είναι, να έρθει να ρίξει τα μπετά του; " Άρα να και η δεύτερη εντολή προς την παραδουλεύτρα που οργανώθηκε. Φέρτε τον κι αυτόν. ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. Οπότε ξέρετε το σχήμα πλέον αλλά σίγουρα διαπιστώνετε από ποιόν θα παίρνουν διαταγές τα μεγέθη. Πώς τα ακούτε αυτά; Εγώ λέω στην κατεύθυνση που υποδεικνύει ο καζαμίας. ΑΥΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΤΑΓΕΣ ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ;
          Υπάρχει βέβαια και ο Σαρρής. Τι σχέση έχει αυτός; Α, θέλουμε τίμιο πρωτάθλημα σε όλα τα επίπεδα αλλά επειδή υπάρχουν και κάποιες ψιλοεκκρεμότητες - την προδοσία πολλοί αγάπησαν αλλά τον προδότη ουδείς - όλο και κάποια μπάκια θα λάβουν χώρα. Ειδικά τώρα που δια νόμου, ΔΕΝ υπάρχει ασυμβίβαστον ΠΑΕ και ΟΠΑΠ αλλά και τώρα που η εκκαθάριση γίνεται εντός τριμήνου για τις πτωχεύσεις. Τώρα τι σημαίνουν αυτά; Λογικό είναι να ρωτάτε. Και λογικό είναι να δείτε τον χάπια το πώς θα μεταμορφωθεί του χρόνου σε χαρτοπετσέτες. Κρατείστε το αυτό για το στοίχημα του χρόνου, που η ΑΕΚ θα είναι λόγω μικρότερης κατηγορίας, λευκή περιστερά.
           Δυστυχώς ή ευτυχώς, μπήκε μπροστά μια κρεατομηχανή. Τεχνοκρατική, μην πάει το μυαλό σας σε τίποτα παλιές καταστάσεις. Αυτό θα φανεί κι από το γραφείο τύπου της εταιρείας , που είναι επιφορτισμένο όχι μόνο για ανακοινώσεις - ΑΥΤΟ ΠΙΣΥΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ - αλλά για την σύνδεση της ομάδας ( sic ) με την λίγδα, την διαιτησία και την δικαιοσύνη. Σοβαρότατοι τομείς, εξ ίσου σπουδαίοι με τον εμπορικό. Εν πάσει περιπτώσει, το μόνο που μένει είναι αυτό που έχουμε πει εδώ μέσα : Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΩΛΟΧΩΡΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΚΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ. ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΣΤΟ ΚΩΛΟΧΩΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ.
               Υγ1. Αγαπητοί κι αγαπητές, όλοι θα είμαστε εκεί. ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ: Να δημιουργήσουμε καινούργιους οπαδούς. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ, πέραν του γηπέδου. ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΧΩΡΟ. Σε αυτό θα παίξει ρόλο το πιθανό ανεβοκατέβασμα του Βελή και η συγχώνευση. Εγώ το υπολογίζω σε έναν χρόνο αλλά βλέπω τώρα τελευταία και μια υστέρηση αποτελεσμάτων. Λεπτομέρεια είναι αυτό βέβαια.
               Υγ2. Το blog αυτό υποχρεωτικά θα κλείσει. Εφόσον υπάρξει το πλάνο για την ΑΕΚ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, δεν έχει νόημα να χτυπιέται εκ των έσω. Ακόμα και σε πιθανές αποχωρήσεις στελεχών, λόγω παρέκλισης, ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΟ. Επίσης ο χώρος πλέον, δεν θα επιτρέπεται να βγάζει ειδήσεις για εσωτερικές κινήσεις σαν αποκάλυψη. Το να αποχτήσει αναγνωσιμότητα από αντίπαλους ( ποδοσφαιρικούς εννοώ ) δεν προσφέρει τίποτα. Αυτό πιστεύω οτι είναι μια λογική δικαιολογία σε όσους διατύπωσαν εδώ αλλά και σε προσωπικό επίπεδο την διαφωνία τους. Και ευχαριστώ τους πάντες. Είμαι ταγμένος στο πλάνο - ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ - και συνεχίζω πάντα όπως ήμουν : Ένας άνθρωπος της εξέδρας. Η προσωπική μου ευτυχία είναι η δουλειά μου μέσω της οποίας δεν αλώθηκα από την πλούσια οικογένεια που δέχτηκε " κατώτερο κοινωνικό ον "  αλλά και την συνέχεια που δημιούργησα. Και μόλις ξέφευγα από αυτά, είχα την τύχη να κρατήσω προσφυγικές αξίες μέσα στα φτερά του δικέφαλου ΜΑΣ  και να φέρω στον δικό μου τρόπο σκέψης κι αγωνιστικότητας, ανθρώπους που μέχρι χθες ήταν σε χρυσά παλάτια. Το πιο σημαντικό όμως ήταν που ήμουν ΕΝΑΣ Αεκτζής, κι αφήνω πίσω ΔΥΟ.  Την ώρα που θα μπορούσα να είχα απορροφηθεί από το life style. Εκεί που ρουφήχτηκε ο χαφιές κι εκεί που δεν πήγε ποτέ ο sugar.  Εγώ γνώρισα τον αγώνα ό,τι κι αν λογίζεται στον τρόπο του αγώνα. Πάντως κωλοτούμπα δεν είδα. Αυτά τα κάνουν μόνο οι τίποτες οργανωμένοι που στόχο έχουν να παραμείνουν τέτοιοι και να αλλάζουν αρχηγό δικτατορικά. Εγώ ξέρω ποιόν έχω απέναντι μου και μέχρι πού θα τον βάλω στην ζωή μου.
           Υγ3. Όποιος θα ήθελε να συνεχίσει το blog ή να φτειάξει το δικό του, καλό είναι να εκμεταλλευτεί την επισκεψιμότητα που έχουμε εδώ. Η βοήθεια μου θα είναι απεριόριστη ακόμα και σε δημοσιογραφική κάλυψη.
            Υγ4. Η ΑΕΚ τώρα πρέπει να πάει σε web radio και web tv. KAI ΚΥΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΒΔΕΛΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΡΟΥΦΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ, ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ. Το πώς σούταρε ο τάδε, είναι απλά ένα φαγητάκι. Το γιατί σούταρε έτσι, είναι πιο δύσκολο αλλά φέρνει γεύμα.

32 σχόλια:

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ Γ" ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ? ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΗΡΧΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΗΣΟΥΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ BLOG ΣΟΥ.
    ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ.....ΣΤΗΒΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργης ο γαρατζέος26 Απριλίου, 2013 00:13

      Κομίζεις καλά νέα, λοιπόν, μέσα στο ζώφο των τελευταίων χρόνων.
      Ας ευχηθούμε ότι, όπως λέει και ο Χρήστος, θα έρθει ο θάνατος για να ακολυθήσει η ανάσταση.

      Έχω 2 απορίες, που ΑΝ θέλεις μου τις λύνεις, σε παρακαλώ:

      1. Το αγαμίδι ήταν μπροστινός του παπά, σωστά? Τώρα που από το γιαουρτάδικο κάνει ότι μαλακία μπορεί για να αποτρέψει το θάνατο της ΠΑΕ, δεν ενεργεί βάσει εντολών του Παπά? Του ίδιου, δηλαδή που συμπράτει με τον πόντιο για το αντίθετο αποτέλεσμα? εάν δε σχετίζονται πιά, πότε απογαλακτίστηκε?

      2. Ο Ζήκος που γύρισε "για το καλό της ΑΕΚ" ήταν κολητός του γκοντό. Γύρισε σε διατεταγμένη υπηρεσία μπας και σώσει τον κώλο του γκοντό? Ή τοποθετείται -για πάρτη του και ίσως και σε κόντρα με τον παλιό του φίλο- για τις μελλοντικές καταστάσεις?

      Μιλάμε, όποια δημοσιογραφάκια-γαρίδες γράφουν για.....σύμπραξη γκοντό-ποντίου, λες και ο πρώτος δεν έκανε ποτέ τίποτα στο δεύτερο και λες και δεν τρέχει ποινικό ζήτημα με τα "χάλκινα βιβλία" της ΠΑΕ, αυτά ντε που ήταν "ξεχασμένα" στα υπόγεια της empire, αυτής καλέ που την έβαλε μέσα 6 μύρια...πρέπει να πάνε βουρ για το δαφί. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΜΑΛΑΚΕΣ...

      Διαγραφή
  2. Ερωτήσεις:
    1) Δηλαδή Στήβεν λες ότι υπάρχει σχέδιο συνεργασίας sugar, μωρού, μπετατζή και πόλυ? Και αν ναι, τότε ξεπεράστηκαν οι όποιες δυσκολίες υπήρχαν εδώ και ένα μήνα που είχες γράψει ένα σχόλιο γεμάτο απογοήτευση σχετικά με τον sugar?

    2)Αν υπάρχει όντως τέτοιο σχέδιο, ξαφνικά γίνονται άμοιροι ευθυνών οι αμέτοχοι και τους στηρίζουμε? Στόχος δεν ήταν να καθαρίσει η ΑΕΚ και να μπουν φυλακή αυτοί και οι μπροστινοί τους?

    Σε ευχαριστώ που μου άνοιξες τα μάτια. Θα είναι δύσκολα χωρίς το blog να μην ξέρεις τι να εμπιστευτείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ: : Όχι αδερφέ μου. Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ, ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ.
    ΕΓΩ ΕΧΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΖΑΜΙΑ.
    ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΤΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ;
    Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ.
    ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ.
    " ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΜΟΙΦΘΟΥΝ ( λάθος ορθογραφικό
    " αμειφθούν " είναι το σωστό - τι εύκολα ανακαλύπτεις αν θέλεις το επίπεδο του καθενός ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. "
    Νάσαι καλά. Σε ευχαριστώ.
    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς Γιάννη: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ.
    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ. Που απλά δεν υπάρχουν.
    Εγώ είμαι έξω από τα σχέδια. Στην ζωή μου έχω μάθει τα απλά : Αν μισείς κάτι, δεν θα πετύχεις τίποτα. Είναι αρνητικό πράμα το μίσος.
    Φυσικά καταλαβαίνω τα απωθημένα.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ. Κι εγώ πικράθηκα, αλλά μου γουστάρει πιο πολύ ο σνομπισμός του Χριστού παρά το γήϊνο του εβραίου.
    Άπό εδώ και πέρα, άνοιξαν οι ασκοί.
    Το μόνο που ελπίζω, ειναι να μην χάσουν οι Αεκτζήδες την διαφορετικότητα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν κ μου φαινεται αισιοδοξο το κειμενο εγω παλι μπερδευτηκα Στηβεν..

      αν θελει να εκθεσει τα μεγεθη αυτο σημαινει οτι προχωραει μονος ? δεν προχωραει καθολου ? το γηπεδο λεει οτι δνε μπορει μονος να το φτιαξει..μηπως υπαρχει αλλος/οι πραγματικα μεγεθη και οχι αυτα που θελει να ξεφτυλισει , με τα οποια σκοπευει να προχωρησει?

      Διαγραφή
  5. Η αξιοπρέπεια χάθηκε σταδιακά (και τελικά οριστικά) απ΄το 2004 και δώθε. Αλλοι κάνουν αυτό με το οποίο ασχολούνται σαν τα μούτρα τους κι άλλοι το κονταίνουν σύμφωνα με το υψος τους (Κομφούκιος 372 πχ), ε, κάτι τέτιο συνέβη στην ΑΕΚ.
    Φυσικά όλα είναι αναστρέψιμα. Κι έχω πεί κι άλλες φορές, δεν έχει σημασία μιά δύσκολη στιγμή η ακόμα και μιά τραγωδία αλλά το πώς αντιδράς και τι μαθαίνεις απ΄αυτή.
    Για να πώ τον φόβο μου, αυτό ακριβώς είναι το κομμάτι πού με ανησυχεί.
    Ο Στήβεν προσέφερε εδώ μιά γωνιά για όλους εκείνους τούς ΑΕΚτζήδες πού ούτε να αυτοπαραμυθιάζονται ήθελαν κι ούτε να προσκυνάνε ψεύτικους ήρωες, ήταν μιά υπερ-αναγκαία γωνιά, κάτι άλλο δεν υπήρχε και δεν υπάρχει προς το παρόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σε "εχανα" αρκετες φορες αλλα μαλλον καλο για ολους μας ειναι αυτο! κριμα που κλεινει το blog για πολλους λογους! αλλα ασφαλως εχεις και εσυ το ΛΟΓΟ σου που το κλεινεις, και ειναι απολυτα σεβαστος! c u!νασαι καλα!ΑΕΚΑΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς Στήβεν: πολλοί, μα πάρα πολλοί ΑΕΚτζήδες έχουν χάσει την διαφορετικότητα τους. Ειναι μιά πικρή αλήθεια αυτό, αλλά είναι αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΗ: Αφού τα ξέρεις από πρώτο χέρι.
    ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ: Ο Παπάς έχει κάτι που τον κρατάει ο γιαουρτάς. ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ.
    ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΩΝΕΙ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΠΑΡΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΜΗΔΕΝ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΖΗΚΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ.
    ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ.
    Και μόνο που λες Ζήκος και Δέλλας, είναι να πάω να φωνάξω προμηθευτές άσπρης για γραμμές. ΝΑ ΦΤΕΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΡΕ ΑΔΕΡΦΈ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ YELLOW_CRUISER : ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΝΑΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργης ο γαρατζέος26 Απριλίου, 2013 02:49

    Αφού, όπως λες, στήνεται σχήμα για την μανούλα ΑΕΚ, με μπροστινό πρόεδρα και ουχί κάποιον εκ των κινούντων τα νήματα, έχω και μεγάλη πρόταση για το πρόσωπο του μπροστινού.
    Θα κρατήσει ΑΠΑΝΤΕΣ ευχαριστημένους, και δει την αναγεννηθείσα οργάνωση.
    Άσε που θα είναι δήλωση εκ μέρους του ποντίου ότι είναι και πολύ λάρτζ.
    Λοιπόν, προτείνω το σχήμα του ποντίνου να κατεβάσει για πρόεδροοοοο....................................................................................................................................................................................................
    ΤΟ ΖΟΥΠΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ξέρει κανείς αν θα παίξει σχετικά σύντομα προσωρινό γήπεδο στο οικόπεδο της ΝΦ με πτυσσόμενες εξέδρες & έτσι;

    ΥΓ.

    Αυτό το "Αποδείξτε ότι δεν είστε ρομπότ " της Google με σκοτώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μαγκες δεν ξερω αν το ειδατε κιαυτο

    http://www.ppol.gr/cm/index.php?Datain=8480&LID=1

    Στηβεν εσυ ξερεις γιατι το κλεινεις αλλα να πω και γω οτι μου φαινεται οτι τωρα χρειαζεται πιο πολυ απο ποτε

    ΑΕΚ-ΛΟΝΔΙΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ''Δεν μιλάμε σοβαρά όταν εμφανίζεται ο Ντέμης να ισχυρίζεται ότι θα στηρίξει τον Μελισσανίδη. Δεν το καταλαβαίνω αυτό, διότι αρνούμαι να μπω στη λογική των πρωτοσέλιδων. Πρώτον, σήμερα ο Ντέμης Νικολαϊδης, δεν είναι σε θέση να βοηθήσει ούτε τον Μελισσανίδη, ούτε την ΑΕΚ ( ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΕΓΩ). Και δεύτερον, αν ήταν εναντίον του Μελισσανίδη ο Νικολαϊδης, τι μπορούσε να κάνει του τίγρη.''

    CLOPY PASTE FROM APODYTHRIAKIAS..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ελπίζω να συνεχίσετε ιδίως τώρα. Εστω και χωρίς ειδήσεις αφού η θέση σας θα είναι δύσκολη. Οι φωνές καρδιάς πάντα χρειάζονται.
    Κ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η μονη λυση ως πολλακις γραμμενο εδω και μηνες ειναι η οριστικη πτωχευση μεσω Γ' Εθνικης.

    Το Catch ακομη και εκει (παντα υπαρχει catch) ειναι οτι απο την μια και για τους γνωστους λογους το παρεακι Κοντο-Θανοπουλακια-Γιουρτας-Δημητρεχας κανουν οτι μπορουν για να ΜΗΝ πεσει πτωχευση. Τα ειπαμε προχτες γιατι. Το θεμα ειναι ομως ΟΤΙ και να κανουν τα λεφτα ΔΕΝ βγαινουν για να τη γλυτωσουν και αυτα τα 300 χιλιαρικα του ΟΠΑΠ ειναι αστεια πραγματα μπροστα στα ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ.
    Δανεισμος εκ νεου απο τραπεζα (τρελλη μπαρουφα-μουφα Θανοπουλου senior) δε παιζει αυτη τη εποχη οχι για ενα σαπακι σαν την ΠΑΕ ΑΕΚ που χρωσταει μεχρι και στο κηπουρο, αλλα σε σοβαρες και υγειεις εταιρειες με αποθεματικο σοβαρο.
    Ο εχων επιχηρηση γνωριζει το τραπεζικο κλιμα ΕΙΔΙΚΑ μετα το φιασκο της Eurobank πριν 10 μερες και την αποφαση του Σ.Λατση για προσωπικη καλυψη του 10%..(οχι οτι πριν ηταν καλυτερα αλλα λεμε τωρα..)

    Οποτε με 300αρες το μονο που μπορουν να δωσουν ειναι κανα ΙΚΑ εναντι και κανα ΦΜΥ. Το 44 εχει ΡΗΤΟ ΟΡΟ που αναφερει οτι σε περιπτωση καθυστερησης η μη πληρωμης δοσεως ΚΑΤΑΠΙΠΤΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ και επαναγερεται η αρχικη ΠΡΟ ΡΥΘΜΙΣΗΣ οφειλη.
    Τα 170? εχουν ΗΔΗ επιστεψει μιας και ειναι απληρωτες 2 (ΔΥΟ) δοσεις και εχει δοθει εναντι ΜΟΝΟ για μια.
    Σε 4 μηνες (πρωτο δεκαημερο Σεπτεμβριου αν δεν κανω λαθος) προστιθεται νεα δοση 1,4εκκ ευρω και παμε στις 3 απληρωτες..
    Με τα εσοδα απο τα φιλικα με τον Α.Ο Παρου, τον Α.Ο Μανης (ενεκα Χρηστου) και τον Α.Ο Κατω τραχανοπλαγιας (η ανω τραχανοπλαγια δεν δεχτηκε φιλικο) τα εσοδα ΜΠΟΡΕΙ να ειναι 1,4 εκκ αλλα σε παλιες δραχμες. Κατι λιγοτερο απο 5 χιλιαρικα δηλαδη.

    Το δευτερο Catch ειναι οτι η ΕΡΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΕΙ ΤΟ 10% των οφειλων ως μετοχος (ειδες Δημητρακη τι παθαινεις αμα κανεις κολλητιλικια?) του ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.
    Ητοι σημερα γυρω στα 3,5-4 εκκ και αν επανελθει στα 170 παμε στα 17εκκ ευρω.
    Και τα κληρονομει γιατι ειναι ΗΔΗ ΜΕΤΟΧΟΣ και ΔΕΝ θα αλλαξει το ΑΦΜ της.

    Αυτα καινε κυριοι και τα αλλα οτι το γκοντο στηριζει τον Μελισαν ειναι σαν να στηριξω εγω τον Bill Gates και ο Steven τον Warren Buffet..

    To θεμα ειναι ΚΑΘΑΡΑ η ελλειψη εσοδων και το budget του γηπεδου- σε σχεση με το ποτε θα αρχισει να αποδιδει?? η επενδυση (οπως αυτη γινει) και ποσο γρηγορα θα ξεχρεωσει ο δανεισμος.
    Εξ ου και ο Πολυς που επειδη την εχει πατησει 3-4 φορες με δαυτους δεν εχει ουδεμια ορεξη να ανακατευτει.

    Και κανενα λογο αλλωστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν είσαι ο Κετσετζόγλου (που δε φαντάζομαι) αδερφέ συγχαρητήρια στον κολλητό σου για τις επιτυχίες του και φρόντισε να δίνεις καμιά πραγματική είδηση στον κόσμο(δε θέλω απάντηση)
    ΝΙΚΟΣ/ΠΑΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα δίνει "είδηση" στο κόσμο. Βασισμένη στο δημοσιογραφικό μόττο: είδηση δεν είναι ότι σκύλος δάγκωσε άνθρωπο αλλά το αντίθετο.
      Βάση αυτού, σε ενημερώνει ότι...το γκοντό στηρίζει Μελισσανίδη. Υποθέτω οτι ο Μελισσανίδης θα ανακουφίστηκε ιδιαίτερα κατά το πρωινό χέσιμο σήμερα το πρωί.

      Διαγραφή
    2. EΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ.Ο ΜΕΛΙΣΑΝ ΑΥΤΟ Ο ΜΕΛΙΣΑΝ ΤΟ ΑΛΛΟ.ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ.10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ.ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ''ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΑΡΧ...... ΜΟΥ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ.ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΡΠΝΟΝ ΜΕ ΤΟ ΩΦΕΛΗΜΟ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ.ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΑΠΑΛΑ Ο ΓΑΤΟΣ.


      Υ.Σ Ο ΓΑΤΟΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΨΩΜΙΑΔΗ ; ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ENIC ,NETMED ,TROXANA ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΑ;
      ΜΗΠΩΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ''ΕΝΩΝΕΙ'' ΚΑΤΙ ΓΙΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΜΕΡΤΑ;

      Υ.Γ ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟ 44;ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ''ΤΡΕΛΩΝ'' Η ΛΑΜΟΓΙΩΝ;
      Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ 2004;

      Υ.Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΠΛΕΟΝ ΣΥΜΠΑΘΗ.

      Διαγραφή
    3. to keimeno to εγραψα εγω ο oulkas εκ παραδρομης αναρτηθηκε ως ανωνυμο.σορρυ.

      Διαγραφή
    4. Με την ίδια λογική πρεπει να σού είναι συμπαθείς δεκάδες άλλοι πού προκαλούν (για ΧΨ λόγους) μαζική αντιπάθεια και μίσος. Π.χ: ΓΑΠ, Κοκκαλης, Ακης, Ψωμιάδης, κ.ο.κ.

      Διαγραφή
    5. τον ΓΑΠ τον συμπαθω...οπως ολους τους χαζουληδες..

      Διαγραφή
    6. δεν απαντησες στις ερωτησεις μου.Η λογικη μου, λεει να μην πορωνομαι και να μην με παρασερνει το συναισθημα.Ειμαι αρκετα μεγαλος(53) για να ξεχωριζω την βλακεια απο τη μαλακια.η αν θελεις την ζηλεια απο τη μιζερια.Εμεις οι αεκτζηδες ,τα τελευταια χρονια,αναλωθηκαμε σε μια απιστευτη μιζερια διχασμου που τα αποτελεσματα της τα ειδαμε το βραδυ που ''πεσαμε''.Εκ των εσω.Ζερο χρεη.οποτε φιλε yellow κουραγιο σε σενα και σε μενα.

      υ.σ εχεις καλη πενα,μην χαλιεσαι με φανατισμους κ.λ.π,γραψε πραγματα μεσα απο την αεκ τζηδικη ψυχη σου.

      Διαγραφή
    7. Εμείς οι ΑΕΚτζήδες έχουμε πολλές αρρώστιες με πιό γνωστή αυτήν τής πρωσοπολατρείας. Δεν λέω κάνα μυστικό, το ξέρω, ομως και η Ντεμίτιδα (πού μόνο καταστροφή έφερε σε βάθος χρόνου) απόρροια τής πρωσοπολατρείας είναι.
      Δεν πρόκειται περί φανατισμού, τι φανατισμού άλλωστε? Ο Ντέμης είναι συνυπέυθυνος, σε μεγάλο βαθμό, για το χάλι τής σημερινής ΑΕΚ. Αν αντιπαραθέσεις αυτά πού έλεγε και υποσχόταν και διακύρρητε το 2004 με την σημερινή κατάσταση θα διαπιστώσεις το προφανές. Παραμύθια τής χαλιμάς, σότα και ελληνικά ψέμματα.
      Αν θέλουμε να δούμε την τωρινή καταστροφή τής ΑΕΚ ώς μιά καταπληκτική ευκαιρία αναγέννησης (εγώ έτσι το βλέπω) τότε ο Ντέμης και το συνάφι του δεν έχουν ΚΑΜΙΑ θέση στο αύριο τής ΑΕΚ. Αν έχουν τότε θα ξαναπάθουμε κάποια στιγμή αυτά πού πάθαμε τώρα. Νομοτελειακά.

      Διαγραφή
    8. ανεφερε μου σε παρακαλω μερικα ψεμματα και καποια σοτα.

      υ.σ περιμενω απαντησεις στις ερωτησεις που σου εκανα.

      Διαγραφή
  17. "Δηλώνω δημοσίως, όντας εμπνευσμένος από γνωστόν και ιδιαιτέρως χαμηλού πνευματικού ύψους "παράγοντα" τής ελληνικής ποδοσφαίρισης, αλλά και από posters στό παρόν μπλογκοσφαίριον, αλλά και από γνωστόν σάιτ σοτομέρωσης, ότι:
    -στηρίζω την Ντόιτσε Μπάνκ, αλλά και τίς Επτά Αδελφές (βλέπε, πετρελαικές εταιρείες, όπως και τον κύριο Σόρος και λοιπούς επιφανείς κολοσσούς τής παγκόσμιας οικονομίας σε ότι τέλος πάντων κάνουν αυτή τη στιγμή πού μιλάμε. Φτιανουν τόστ? Βαζω τυράκι. Αγοράζουν τάνκερ? Κολυμπάω από κάτω και καθαρίζω τα ύφαλα απ΄τίς αμοιβάδες. Αγοράζουν ιδιωτικά τζέτ? Στήνομαι ανάσκελα στον διάδρομο προσγείωσης ως φρένο ασφαλείας αν δεν λειτουργήσουν οι τροχοί.Κάνουν απόστολή στο διάστημα? Μπαίνω στο ντεπόζιτο τού πυραύλου και αυτοαναφλέγομαι ως ζωντανόν καύσιμον ώστε να στηρίξω την εκτόξευσιν."

    Το παραπάνω είναι απόσπασμα απ΄το επερχόμενο βιβλίο μου με τίτλο "Το γκοντό στηρίζει". Based on a true story να΄ούμε.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @STEVEN: ΣΤΗΒΕΝΑΡΑ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΕ; ΛΕΣ ΕΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΟΤΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ, ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΠΕ ΝΑΙ; ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ, ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. http://www.aek-live.gr/2013/04/blog-post_6766.html

    "Έχω μιλήσει με τον κ. Μελισσανίδη, μου ανέλυσε το όραμά του και ξέρει ότι σαν φίλαθλος θα συμμετέχω και εγώ με συγκεκριμένο ποσό, κατά το χτίσιμο του γηπέδου της ΑΕΚ. Εύχομαι στον κ. Μελισσανίδη που φαίνεται ότι επιθυμεί να παίξει ενεργό ρόλο στην υπέρβαση της σημερινής κρίσης, να βρει την χρυσή τομή και να δώσει νέα προοπτική στην ομάδα. Όλοι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα πρέπει να τον στηρίξουν"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: Με προσβάλεις αδερφέ. Δεν έγραψα μόνο για τον Πόλυ, αλλά ΚΑΙ για τον τσιμεντά. Μην προσπερνάς έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή