Κυριακή 21 Απριλίου 2013

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - Α Ε Κ

           Θεωρητικά η πρώτη πράξη του έργου. Με τον Ατρόμητο και τους φενταγίν ορκισμένους, με τον Παράσχο να μην μπορεί να πιστέψει οτι η ΑΕΚ μπορεί και να βρεθεί σε χαμηλότερη κατηγορία και με το πριμ να το τάζουν οι αρχηγοί. Με ένα απίστευτο παρασκήνιο που όμως έφερε τους παίκτες μας αποφασισμένους να παλαίψουν σε δικαστικές αίθουσες. Διότι το ματς αυτό, είναι μια απλή διαδικασία αφού τα πάντα θα κριθούν από τις αποφάσεις της λίγδας για αφαίρεση βαθμών κι από άλλες ομάδες λόγω εκκρεμοτήτων αλλά κι από τον γενικό δερβέναγα που λέγεται Nova - Forthnet ( καμία σημασία που η συγκεκριμένη εταιρεία είναι ακριβώς στην ίδια οικονομική θέση με την ΑΕΚ ). Αυτό το γήπεδο σήμερα επρόκειτο να είναι τέμενος για όρκους.
           Και ξεκίνησαν τα πράματα ήσυχα, και μέσα και έξω. Δεν είχαμε κάτι το περίεργο. Αν εξαιρέσεις τον Δέλλα και κάποιους περίεργους που μπήκαν μέσα ασυνάρτητα με το πλάνο. Αυτοί ήταν σαν τους δικηγόρους, που κάνουνε εφέσεις. Δήθεν να δείξουν οτι δεν ξέρουν τίποτα για το πλάνο κι οτι ακόμα υπάρχουν ρομαντικοί. Που σίγουρα υπάρχουν, υπήρχανε, υπήρξανε ή ό,τι άλλο χρόνο της ελληνικής γλώσσας μπορείς να χρησιμοποιήσεις. ΑΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΑ ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΑ.
           Ένα ΄πρώτο μέρος της πλάκας ποδοσφαιρικά, αφού καμία ανάπτυξη δεν υπήρχε διότι το μεν πνεύμα μπορεί να λέγανε τα λαμόγια οτι είναι πρόθυμο, αλλά θέλει και μια σάρκα το άτιμο. Οπότε ο Δέλλας, αποφάσισε - ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΑΦΤΙΑ - οτι για όλα έφταιγε ο Κουτρουμπής. Μιλάμε, να μπω μέσα και να ξανακάνω τον πάγκο σαν το λιμάνι της Ρόδου. Χωρίς κολοσσό. ΠΟΥ Ο ΔΕΛΛΑΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΟΛΟΣΣΟΣ.
            Τώρα τα έβαλα με τον Δέλλα; Όχι βέβαια, αλλά ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΙ.  Και να ακούγεται τόσο ωραία το διπλό στην Τρίπολη, που λυτρώνει τους πάντες. Κύρια τους ηλίθιους που ασχολούνται με το σύστημα, το παρασκήνιο του πιο βρώμικου πρωταθλήματος στον πλανήτη και τα λοιπά βλακώδη της ανακοίνωσης της οργάνωσης. Οτι θα χάσει η Nova λεφτά και τα τοιαύτα. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΟΤΙ Η NOVA - που έχασε μετά το ισπανικό και το αγγλικό πρωτάθλημα - ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ; ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΚΙ Η NOVA ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΤΩ; ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΝΩ ΕΙΣΤΕ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ . ΡΩΤΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ. " που θα έπρεπε να σκεφτούν για τα χαμένα έσοδα, αλλά ας προβλέπανε τις διαιτησίες που κατακρεούργησαν την ΑΕΚ. "
             Μιλάμε οτι ο ΔΧ δεν έγραφε τέτοιες μαλακίες. Μίνιμουμ. Ποιός ξέρει τι θα δούμε από τους επόμενους. Που γίνανε και συντάκτες.
           Δεύτερο μέρος; Αυτό που αξίζαμε πήραμε. Με την πιστολιά στο τέλος, που ήταν λυτρωτική. Σε συνδυασμό με το παιχνίδι στην Τρίπολη αλλά ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝΕ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ. ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.
                    ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΚΟΝΔΡΑΣ Ή Ο ΑΡΗΣ, που σιγά το παρασκήνιο. Άλλο κοιτάω.
                    Άλλο με καίει. ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
                    ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ. ΔΙΟΤΙ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟ ΚΑΤΙ, ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΚΑΘΑ ΚΡΙΣΤΙ.
                     ΤΩΡΑ;
                     Ένα δεύτερο ημίχρονο, που για όποιον ξέρει μπάλα, ήθελε προπονητή. Τι με νοιάζει εμένα αν κάποιοι δεν θέλανε να βλέπουν τον Λίνεν; Και που βλέπανε τον Δέλλα, τι έγινε; ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΕΜΕΤΟΣ. 
                  Θα κλείσω πολύ νωρίτερα - ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΤΙ - αφού από εδώ και πέρα, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ. Φυσικά θα δεχτώ τα πάντα σαν ανάποδη άποψη, αλλά απλά δεν θα διαφωνήσω, αφού καρακατακλείνω το κεφάλαιο αυτό. Κι όταν έχεις μηδενισμό, ουδέν αναγνωρίζεται σαν ευθύνη σου. ΔΙΟΤΙ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΜΕ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ, ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΦΕΣΗ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΖΗΤΩ ΑΠΛΑ ΕΦΕΣΗ, ΑΛΛΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΙ ΑΓΩΝΑ. ΣΤΟ ΤΡΙΠ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ.
                   Δεν υπήρχε ΑΕΚ στο γήπεδο. Υπήρχαν τα ζόμπυ του " πέστε κάτω ". Δεν έγινε καμία φάση, ούτε υπήρχε κάτι για να ελπίζω του χρόνου. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.  Δυό, τρία κειμενάκια θα βάλω, - ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΛΕΟΝ αφού η ομάδα είναι ανίκανη - και μετά ο κάθένας στον δρόμο του.
                  Ποιός είναι ο δρόμος για μένα; Ο αγωνιστικός. Χωρίς γράψιμο. Πλέον, δεν είμαστε για να βαράμε τον Καραπαπά, ούτε να είμαστε στα πληκτρολόγια. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΜΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
                    Τι μπορώ να κάνω; ΕΛΑΧΙΣΤΑ.
                   ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΑ. ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ.
                   ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΗΔΗ ΣΧΕΔΙΑΖΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ.
                  Όμως, έχω να κάνω με ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΡΑΛΑΜΟΓΙΑ.
                   ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ.

49 σχόλια:

  1. Χρηστος Χοντζεας21 Απριλίου, 2013 21:45

    Τετέλεσται.
    Μια χρονιά Γολγοθάς,έφτασε στην κορυφή.
    Να ζήσουμε να ΜΗ την θυμόμαστε (την ΑΕΚ των τελευταίων χρόνων εννοώ)

    Σήμερον και ημέρα 21η Απριλίου, ο άσθενής βρέθηκε επί της κλήνης...και στο γύψο.
    Χάσαμε "παλικαρίσια" στο γήπεδο και υποβιβαστίκαμε με το "σπαθί" μας.
    Ουτε "χάρτινα", ούτε χαρταετοί, ούτε ενστάσεις και λοιπές μαλακίες.
    Καθαρά πράγματα.
    Kαι όχι δάκρυα. Μόνο ελπίδα για το καλύτερο, αφού ο καρκίνος στο πεθαμένο κορμί,παύει να απλώνεται.
    Και δεν μας νοιάζει το κορμί,παρά μόνο η ιδέα.
    Αν και όπως είχε σχολιάσει κάποιος εύστοχα: "αι ιδέαι, δεν έχουσι ΑΦΜ".

    ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ. Και απαρχή για μεγαλύτερη ΑΕΚ.
    "προσδοκώ ανάσταση νεκρων..."
    Γιατί όπως λέει και ο γίγας: "αν δεν υπάρξει θυσία,δεν υπάρχει σωτηρία"

    Y.Γ. Αυτή τη φορά,το γκολ μπήκε στο '92 φεύγα για να μη προκάμει να μπουκάρει κανείς.
    Μπαμ και κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ημουν καπως ψυχραιμος
    Οσο κι αν ηταν προδιαγεγραμμενη η πορεία αδυνατεις να το πιστεψεις αν δε το ζησεις. Η ελπιδα πεθανε
    τωρα τι;
    Το δακρυ κυλησε
    Ευχαριστουμε Αδερφε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντάξει. Επεσαν οι τίτλοι αλλης μιάς ταινίας τού...καλού ελληνικού σινεμά και θα βλέπουμε τίς μαυρόασπρες επαναλήψεις στο μέλλον με την απαραίτητη εξυγίανση και αθωοποίηση κάποιων πρωταγωνιστών. Ετσι κι αλλιώς το ότι η ΑΕκ έπεσε, κι όχι στα χαρτιά φυσικά, είναι κάτι πού δρομολογήθηκε τη μέρα πού ο ντεμάκος πήδηξε απ΄το καραβάκι. Κατά τ΄άλλα μόνη ξανά δεν θα σ΄αφήσω και λοιπά αιώνια απολύτως ελληνικά ψέμματα.

    Την ΑΕΚ λοιπόν δεν την ριξανε ούτε οι Πλατανιάδες, ούτε η γαμωΟρίτζιναλ, ούτε το ερπετό ο Ψωμιάδης, ούτε η βαθμολογία. Τήν έριξαν τα ψέμματα ΑΕΚτζήδων και δήθεν ΑΕΚτζήδων. Ολων μεσα απ΄την ΑΕΚ. Τα΄χουμε πεί βεβαια, δεν είναι καταστροφή το ότι έπεσε η ΑΕΚ.

    Αντιθέτως θα ΕΠΡΕΠΕ να είναι ευκαιρία για λύτρωση όπως οποιαδήποτε κρίση κι οποιαδήποτε τραγωδία θα έπρεπε να είναι. Ειναι όμως ευκαιρία για λύτρωση η οικονομική κρίση για τούς Ελληνες? Αρχίδια. Πρός εμπέδωσιν: αρχίδια! Και κεί είναι ο φόβος και στην μία περίπτωση και στην άλλη. Και σ΄αυτήν τού ελλάντα και τής ΑΕΚ δηλαδή. Και καλά, στην περίπτωση τού ελλάντα είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι η κρίση δεν θα διορθώσει απολύτως τίποτα αφού δεν υπάρχει καμία μα καμία διάθεση να διορθωθεί κάτι. Στην περίπτωση τής ΑΕΚ?

    Πλάκα κάνουμε? Πέρα από μιά ισχνή μειοψηφία ΑΕΚτζήδων, οι υπόλοιποι έχουν υποστεί μετάλλαξη κι είναι μιά απ΄τα ίδια. Εγώ ανήκω στούς μαλάκες με σφραγίδα. Το λέω δημοσίως. Δεν θέλω κανέναν τίγρη, δεν θέλω κανένα κοντολαμόγιο, θέλω αν μπορώ να την σώσω εγώ. Κι όταν λέω "εγώ" εννοώ τον κόσμο τής ΑΕΚ. Κυττάω λοιπόν την πλειοψηφία και λέω αυτοί θα σώσουν? Αυτοί δεν μπορούν να σώσουν ούτε τον εαυτό τους, την ΑΕΚ θα σώσουν?

    Ρε ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, αναγνώστες τού σότου365, αλλά και κάποιοι πού έγραψαν κατά καιρούς εδώ, αλλά και αιώνιοι πασοκτζήδες και νουδούδες στην ψυχή, αλλά και συριζαιολαμόγια, δεν έπεσε η ΑΕΚ σήμερα. Εμείς πέσαμε. Εγώ, εσύ, ο παρα δίπλα, ο παρατρίτος κ.ο.κ. Δεν υπάρχει κανένα ελλάντα και κανένα ΑΕΚ. Υπάρχει το εγώ, το εσύ, το αυτός, το εκείνη, το εμείς. Εμείς είμαστε αυτά τα "πράματα", η υπόσταση τους.

    Η ΑΕΚ μού έχει στοιχήσει μιά μικρή περιουσία στην ζωη μου, και οικονομικά (για τα δικά μου δεδομένα) καί συναισθηματικά. Την ευχαριστώ όμως ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ γι΄αυτά πού μού έμαθε. Την ευχαριστώ από καρδιάς πού μού έδειξε και ΑΥΤΗ με ποιούς έχω να κάνω.
    Ειναι ένα πολύτιμο μάθημα πού ναι μεν το έχω μάθει και από άλλες πλατφόρμες αλλά την διάσταση τού μαθήματος πού λέγεται "ΑΕΚ" την βάζω σε ειδική κατηγορία. Κι αυτό, γιατί μπαίνει ο συναισθηματισμός, η αγάπη, κι είναι ευκολότατο να αρνηθείς να δείς.
    Δεν αρνούμαι λοιπόν και δεν έχω αρνηθεί να δώ αρκετά χρόνια τώρα, εξού και βρέθηκα σ΄αυτό το μπλόγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξεχωριστη μερα και για μενα.

    Δυο φορες ενοιωσα τοσο ασχημα, σημερα, και οταν ο Απολλων επεσε για πρωτη φορα στη Β" εθνικη.

    Τα παπακια μου τα παραδιδω και τα χαριζω στην πρωην αγαπη μου τον Απολλωνα.

    Χατζηχρηστο πουσταρα να πας να γαμηθεις και συ και τα 7 εκατομυρια που εχεις σε καταθεσεις.

    Στηβεν εισαι λεβεντια και το μπλογκ πρεπει να το συνεχισεις. Ειχαμε τις διαφορες μας αλλα τα πραμματα τα εγραφες σωστα.

    Μπικο







    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ matzos: Εγώ σε ευχαριστώ αδερφέ. Είναι πολύ βαθειά η πίκρα. Σαν να σου παίρνουν την παιδική σου αγάπη. Σαν να πέθανε η μάνα σου και να ξέρεις οτι μετά είσαι εσύ. Που δεν σε πικραίνει΄τόσο αυτό, όσο οτι έχεις δυό παιδικά μάτια που σε κοιτάνε.
    ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΆ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν ξερουμε πλεον τι μελλον ξημερωνει για την λατρεμενη μας ΑΕΚ..δεν ξερουμε αν θα ειναι καλυτερο εν καιρω ή χειροτερο..αυτο που ξερω ειναι οτι αυτη τη στιγμη εχω εναν κομπο στο στομαχι, η καρδια μου ειναι πετρα και τα γονατα μου κομμενα..και περιμενω καποιον να ερθει να μου ριξει μια σφαλιαρα και να μου πει να ξυπνησω απο αυτον τον γαμημενο εφιαλτη..
    ελπιζω καθε καταρα που εχω ριξει να πιασει τοπο..ουτε μια να μην παει χαμενη..
    ειναι τεραστια η πικρα μαζι με την οργη..η δικη μας ΑΕΚ να σερνεται σαν το σκυλι..
    χαιρομαι μονο που δεν φιλησε αυτη η ομαδα κατουρημενες ποδιες...που δεν προσκυνησε κανεναν Σπανο..
    ελπιζω κ ευχομαι το καθε μουνοπανο που εφταιξε εστω κ στο ελαχιστο να το πληρωσει στη ζωη του διπλο..

    μονο ΑΕΚ και στην Γ περηφανος..

    υ.γ αγωνιστικα δεν εχει νοημα να μιλησεις..4 παιχνιδια ουτε μια φαση..
    ενα θα πω μονο..εχω να δω τοσα εγκληματα προπονητικα μαζεμενα απο ενα παιχνιδι του Φερερ μεσα στη Λαρισα..
    Τσιτας αντι Πετροπουλου , Αναστακατι αντι Γκερειρο και Κατσικογιδης αντι Ρικκα..το παιχνιδι μια αλλαγη σωστη ηθελε μονο..Κατσικογιδη αντι Καραλη για να μην παλευει μονος ο Πετροπουλος..ηταν πουτανα το κλιμα το γαμησε κ ο Δελλας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ''ειναι τεραστια η πικρα μαζι με την οργη... η δικη μας ΑΕΚ να σερνεται σαν το σκυλι...
      χαιρομαι μονο που δεν φιλησε αυτη η ομαδα κατουρημενες ποδιες...
      ελπιζω κ ευχομαι το καθε μουνοπανο που εφταιξε εστω κ στο ελαχιστο να το πληρωσει στη ζωη του διπλο... ''


      τα ειπες ολα.

      Διαγραφή
  7. ΠΑΠΑΣ - ΝΟΤΙΑΣ
    ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ
    ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ
    ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΟΣ
    ΑΔΑΜΙΔΗΣ-ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΣ
    ΨΩΜΙΑΔΗΣ
    Κάποια μέρα θα ήθελα να υπάρξει μια επιγραφή στο νεο γηπεδο με τα ονοματα αυτών που έριξαν την ΑΕΚ. Να περνάμε και φτηνουμε. Να μην τους ξεχάσουμε ποτέ και να προσέχουν οι επόμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Τζίμη Πατίκα:

      Μην ξεχασουμε και τον ανδριάντα του Γρανίτσα στο νέο γήπεδο, πάνω από τον πίνακα του σκόρ.

      Διαγραφή
  8. Νοτια το προπονητικο μην ξεχασεις...βαλε στο κωλο 15 μυρια για 2 κατεστραμενα γηπεδα κ ενα ντιζαινατο κτιριο με ντους κ γυμναστηριο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρηστος Χοντζεας21 Απριλίου, 2013 23:04

    Και αυτός ο Δέλλας- μιλάμε για ΤΟ κορόιδο- κάτι λεει "θα δούμε αν το έγκλημα είναι εκ προμελέτης η εξ αμελείας". Τώρα μάλιστα. Αμα ήταν άνθρωπέ μου να κάνουμε νεκροψία, φωνάζαμε και τον Κουτσάφτη.

    Επίσης δήλωσε για τα "παδιά¨της ομάδας.
    "τα παιδιά προσπάθησαν..." "προσπάθησαν πολύ τα παιδιά" ... τώρα τα παιδιά"..."να στηρίξω τα παιδιά"... "πρέπει όλοι να πέσουμε πάνω στα παιδιά".. "αυτα τα παδιά πάλευαν μόνα τους"..."μόνα τους ήταν τα παιδιά".."τα παιδιά είναι απαρηγόρητα"..."ειναι στεναχωρημένα τα παιδιά" .."αυτά τα παιδιά ειναι πολύ στεναχωρημένα"
    .... και πάει λέγοντας.

    Οπως λέει και σε ένα άσμα του ο Ζουγανέλης "εγω έχω ένα φίλο...ένα φίλο εγω έχω...εγώ φίλο έχω ένα"
    Ρε τι ζούμε.

    Εφυγε η Αλέκα...έφυγε και ο Χατζιχρήστος. Ηρθε ο τεμπέλης Κουτσούμπας,αγαπημένο παιδί της Αμερικάνικης πρεσβειας. Αντε να έρθει και στην οργάνωση κανένας με "Αμερικάνικό" διαβατήριο και ουχί πια Ρώσσικο. Νισάφι πιά.
    ΑΕΚ=Ελλάδα δεν λέμε; Συνεχίζουμε κανονικά.

    Και μια επισήμασνη: Στο " Πέσαμε365" έχει πέσει "μαύρο". Να ειδοποιηθεί ο διαχειρηστής του site.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ-ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΓΩ-Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ.
    ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ.

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΕΣΤΩ
    ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ.
    ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ.
    ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΕΚ.ΔΕ ΛΕΩ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟ...

    ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ,ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ
    ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΕΥΚΟΛΑ.
    ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚΑΡΑ.

    ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ'ΝΑΙ.

    ΣΤΗΒΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗ ΠΙΚΡΑ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ
    ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ.
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.

    ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ.

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ 'Η ΣΤΑ ΜΙΣΑ.
    ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ.

    ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ,ΑΛΗΘΙΝΟΣ.
    ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΕΚΤΖΗΣ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΠΡΟΣΟΝ" ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ.

    ΡΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ'ΝΑΙ ΛΕΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑ22 Απριλίου, 2013 02:41

      ΦΙΛΕ ΤΑΚΗ ΤΑ ΠΕΣ ΟΛΑ...
      ΑΔΕΛΦΕ ΣΤΗΒΕΝ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ..ΕΙΝΑΙ Η ΟΑΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟΙΩΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ.

      ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ Η ΠΙΚΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΧΟΥΜΕ Κ ΣΕΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ...ΔΕΝ ΛΕΕΙ.

      Διαγραφή
  11. Οταν με το καλό γυρίσουμε, δε θα πρέπει να ξεχάσουμε τους λογαριασμους μας. Γαύρο - πανιωνακι - κομποτη - αρούλη - ατρόμητο (ατρομητος-αρης 0-1!!!!!)- δωνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρηστος Χοντζεας22 Απριλίου, 2013 01:09

    Kαι τι θα κάνουμε δηλαδή; Θα τους δείρουμε; Η θα τους νικήσουμε;
    Το δεύτερο, είναι εκ των ουκ άνευ,άρα δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω.
    Αυτοι οι οποίοι χρειάζονται "κανόνισμα", βρίσκονται εντος μας,η έχουν βρεθεί με κιτρινόμαυρα χρώματα στο παρελθόν.
    Η ΑΕΚ δεν έπεσε, και πολύ περισσότερο δεν την έριξαν.
    Αυτοέπεσε.
    Κανένας δεν μας φταίει "απ΄έξω". Ο καθένας κοιτάζει την δουλειά του,την μάδα του και καλά κάνει.

    Αυτά που άκουσα και διάβασα κυρίως για τα ενδεχόμενα παραμονής καθως και για τις πλάγιες οδούς,είναι άνω ποταμών και κυρίως καθόλου δεν θυμίζουν ΑΕΚ.
    Τι για Σηφακιδες, τι για ενστάσεις και παραενστάσεις, τι για 20 ομάδες με πρόταση του Βαγγέλα,τι ένωση με τον Ατρόμητο για να μη πιούμε το ποτήρι του υποβιβασμού.
    Και όλα αυτα για να στεκεται το χρεπι στην Λίγδα,για να κανουν πλάκα οι απέξω και να κονομάνε μερικά λαμόγια από μέσα.
    Βρε φούντο λέμε. ΦΟΥΝΤΟ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
    Το αντικείμενο του "πόθου" τους, δηλαδή της κονόμας κάποιων, η το άλλοθι και η "κρυψώνα" για κάποιους άλλους, τελείωσε. Εβαλε λουκέτο.
    Οποιος είναι μάγκας,ας ακολουθήσει μαζί της τον δύσβατο δρόμο της κλειστής κάνουλας και της ανέχειας της κκατηγορίας.
    Για να δούμε εδώ ποσα απίδια βάζει ο σάκος.

    Πάνε Βιντιάδες και Κοζώνιάδες, πάνε "λύσεις" με ιδρώτα και "σωτηρίες" στο παρά 5, πάνε "μάχες" "τελικοί" και "χαρακώματα". Πάνε πλάνα, αεροπλάνα, θεμέλια, Μεγάλες Βρετάνιες,βόθροι, "βάτραχοι" Καλλιθεωτικά", "αόρατοι εχθροί" "μισιτοί αντίπαλοι που θέλουν το κακό μας", το βρωμερό πρωτάθλημα της Λίγδας ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΨΑΧΝΑΝΕ ΚΑΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΟΥΜΕ ΜΑΛΛΟΝ,ΣΑΝ ΜΑΝΟΥΑΛΙ.
    Πάνε μέτοχοι-αμέτοχοι, πάνε Παπαδονοτιάδες, πάνε Δ.Χ. πάνε παπάκια, πάνε τα ΟΑΚΑ-"νταχάου", πάνε "θα τους γαμίσω με τα πιτσιρίκια", πάνε οι κλαψομουνιάσεις του Κωστή, πάνε και οι προσβολές των Κομπότιδων και των Τσακίριδων. Πάνε και οι κάθε τόσο έλεγχοι, πάνε και ταBDO και τα "χάλκινα", πάνε και τα ΣΔΟΕ πάνε και τα γκισέ της εφορίας και η αγωνίες για τα σφραγίσματα εισητηρίων,πάνε και οι ήττες-ξευτύλες, πάνε και τα χτυπήματα στην πλάτη, πάνε και ο ειρωνίες, πάνε και οι λύπες,πάνε όλα.
    ΠΑΝΕ ΟΛΑ.

    ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΛΕΜΕ. ΗΣΥΧΑΣΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
    Οτι έρθει, θα είναι σίγουρα καλύτερο γιατί σίγουρα δεν είναι χειρότερο μια ομάδα Α κατηγορίας να πάιζει σαν τέτοια στην Γ η στην Β, από το να παρουσιάζεται σαν ομάδα Β και Γ κατηγορίας και να παιζει στην Α σαν παντος είδους καρπαζοεισπράκτορας.
    Καλύτερα στη Γ και να έρθεις με φόρα να ρίξεις τις σφαλιάρες σου, παρά να είσαι ο αέναος Τζανετάκος της Λίγδας.
    Γλυτώσαμε λέμε.

    Και ας λένε κάποιοι το: "μα που θα πάιζουμε; Στις "Μαγούλες";
    Ναι ρε μαλάκα.Στη Μαγούλα. Δηλαδή η ντροπή,άμα εκτυλισεται στο ΟΑΚΑ,είναι πιο "life-stile";
    Oπως έλεγε και κάποια "celebrity" παλιά: "καλύτερα να κλαις μέσα σε μια λιμουζίνα,παρά στο πεζοδρόμιο";
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έπρεπε να γίνει έτσι. Γνωρίζετε πολλά περισσότερα εξ'όσων έχω αντιληφθή διαβάζοντας πίσω από τις γραμμές στις αναρτήσεις σας. Σας καλώ δίπλα στην Α.Ε.Κ. δίχως δισταγμούς και έχοντας απεμπολήσει τις έριδες του παρελθόντος. Άλλωστε κατ'ουσίαν ανέκαθεν συμφωνούσαμε, παρά την ταξική διαφορά. Και οι πιο απίθανες συμμαχίες είναι δυνατές όταν πρόκειται για την Α.Ε.Κ. δεν πρέπει να λείπει μία φωνή όπως η δική σας ακόμη και για τη διετή παρένθεση που ακολουθεί. Όλα αλλάζουν στο σύλλογο - έστω για το ευρύ φάσμα των πολλών και όχι για εσάς - μία νέα προσπάθεια ξεκινά και είναι κρίμα να μην πορευθούμε ενωμένοι. Ρωτήστε εκεί που πρέπει για τις λεπτομέρειες και τους διακριτούς ρόλους. Δεν υπάρχουν πλέον και τα πρόσωπα που πανθομολογούμενα διχάζουν και καθείς μπορεί με την tabula rasa να προσφέρει με το πάθος του (όπως εσείς) και με τις τεχνοκρατικές γνώσεις του. Εν τέλει, θεωρώ ότι επελέγη η σοφότερη των λύσεων εφόσον δεν ευρέθη σημείο σύγκλισης στην οικονομική αρωγή. Ο σκόπελος των ελεγκτών ξεπεράσθηκε και πλέον η μόνη απαρέκλιτη προϋπόθεσις είναι να είμαστε παρόντες. Επαναλαμβάνω και το γνωρίζετε, ότι άπαντα τα ενοχλητικά στοιχεία απομακρύνθηκαν - με άκομψο τρόπο είναι η αλήθεια πλην όμως ήταν η μόνη διέξοδος - το κοινό ικανοποιήθηκε και θα ικανοποιηθεί με κάποιες τυπικές ατελέσφορες διώξεις και η ατμόσφαιρα είναι πολύ ομιχλώδης ώστε να καταστεί σαφής και αντιληπτή από τους μή γνωρίζοντες το business plan. Επιθυμούμε μέχρι τα μέσα του θέρους να έχετε αποφασίσει (εάν δεν το έχετε πράξει μέχρι σήμερα, τυγχάνει να μη γνωρίζω συγκεκριμένα για τις προθέσεις σας) και ειλικρινώς αναμένουμε να διοχετεύσετε την ενέργειά σας όχι μόνον στο σχεδιασμό αλλά και στην πραγμάτωση. Η διετία θα παρέλθει πολύ σύντομα και όσοι δεν λιποψύχησαν, θα ανταμοιφθούν αναλόγως. Σας θεωρώ ιδιαιτέρως οξυδερκή και πολυσχιδή ώστε να αποσκιρτήσετε τούτη την ώρα που όλα τα εμπόδια υπερκεράστηκαν.

    Χαιρετισμούς σε εσάς και τη θαυμάσια οικογένειά σας και συγχαρητήρια για την αρτιότητα της σκέψης του γυιού σας. Ειλικρινά το γραπτό του με συγκίνησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κε Καζαμια αυτό το "παρά την ταξική διαφορά" έχει απεριόριστη πλάκα. Να υποθέσω ότι ανήκετε στην εργατική τάξη;

      Διαγραφή
    2. Έπρεπε να γίνει έτσι? Καλά εσύ δεν έλεγες οτι τώρα θα μιλήσουν τα μεγέθη? Εσύ δεν έλεγες οτι η τιμωρία έληξε? Εσύ δεν υπερασπίζόσουν το "νέο, φιλόδοξο παιδί", τον Βιντιάδη αλλά και τον Αδαμίδη, που τους την έπεφτε ο steven? Μας δουλευείς?

      Διαγραφή
  14. Χρηστος Χοντζεας22 Απριλίου, 2013 08:57

    ...παλιν ουν ο ιησους αυτοις ελαλησεν λεγων: "εγω ειμι το φως του κοσμου ο ακολουθων εμοι ου μη περιπατησει εν τη σκοτια αλλ εξει το φως της ζωης".

    Καλείσαι-αν και "άλλης τάξης"- να λάβεις μέρος,αδερφέ.Ενεργά.Στο προσκήνιο δηλαδή.
    Δηλαδή ποιος είναι αυτός που κάνει το κάλεσμα; Ο παλαιός των Ημερών; Η παλαιών Πατρών Γερμανός;

    "Εν τέλει, θεωρώ ότι ΕΠΕΛΕΓΕΙ η σοφότερη των λύσεων εφόσον δεν ευρέθη σημείο σύγκλισης στην οικονομική αρωγή".
    Επιλογή. Δηλάδη σχεδιασμένη η πτώση. Εαν συμβαίνει κάτι τέτοιο,-που ΑΥΤΟ πιστεύω και εγώ-τότε όντως είναι σοφή,ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ εως τώρα Η ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ στο μέλλον, ΔΕΝ ΖΗΜΙΩΝΕΤΑΙ.
    Ουτε οι έως χθες, ούτε οι "απο αύριο". ΟΥΔΕΙΣ

    Απεναντίας, οφελούνται. (τα κιτρινόμαυρα ΜΜΕ χαλάστικαν λίγο, για ευνόητους λόγους,αλλά αυτες είναι οι λεγόμενες "παράταιρες απώλειες")
    Θα ήθελα να μου αναφέρει κάποιος. έστω και έναν που πέρασε από την ΠΑΕ που να ήρθε σε δυσμενέστερη θέση με αυτήν την πτωση κατηγορίας στην Β, δηλαδή στην Ερασιτεχνική Γ.
    Απαντες βοελεύτικαν. Και φυσικά, αυτό το limit-down, είναι και άριστη περίπτωση τοποθέτησης χρημάτων,δηλαδή μεταφοράς κάποιου συμφέροντος καποιου μελλοντικού ενδιαφερόμενου.
    Που πλέον θα είναι αρκετοί,ζωή να χουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΑΕΚ θα ξανασταθεί στα πόδια της και θα εκδικηθεί.
    Τώρα που τα λαμόγια που την έφεραν σε αυτό το σημείο θα αρχίσουν να αλληλοκατηγορούνται ρίχνοντας ο ένας στον άλλον την ευθύνη , θα τα ξεράσουν όλα. Αυτό θα δώσει πολλή τροφή και ανάγκη ανάλυσης από το blog.
    Περισσότερο από ποτέ η ομάδα έχει ανάγκη την αγάπη του κόσμου της. Δεν θα την παρατήσουμε τώρα. Έτσι δεν είναι Στήβεν; Το blog καλύτερα να το κλείσεις πάνω στην δύναμη και όχι στην αδυναμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 3 μηνες διαρκει η περιοδος εκκαθαρισης και ουχι 30 τελικα..θα παρουν το πουλμαν και οποιος πρωτοφαει..αν ανεβεις στην Β επαγγελματικη εχεις μετα 2 επιλογες..ξαναπαιρνεις το αρχικο ΑΦΜ με ολα τα χρεη ή κανεις μια μικρη τροποποιηση στο ονομα και αλλαγη ΑΦΜ με την τροπαιοθηκη σου ανεγγιχτη..κατι σαν την Ρειτζερς οπως ακουσα τα μεσανυχτα στο ραδιοφωνο..που απο Γκλασκοου Ρειντζερς εγινε Ρειντζερς Εφ Σι..

    και οπως λεει ο ανωνυμος απο πανω..τωρα αρχιζουν τα τσοχατζοπουλεια της ΑΕΚ..ο δωσας του δωσαντος..κανεις ομως δεν ειναι αμοιρος..το καραβι το βαλτωσαν ολοι..αλλοι σαν μουτσοι αλλοι σαν καπετανιοι..

    ειναι γεγονος : πιο κομπλεξικος απο γαυρος και σκουληκι πεθαινεις..οι μεν θεωρουν οτι το 40ο πρωταθλημα που πηραν απο τον Αυγουστο ειναι ιστορικοτερης σημασιας απο τον υποβιβασμο της ΑΕΚ..για αυτο μαλλον τα κοκκινα καρεκλακια χθες ηταν περισσοτερα απο τα κατελειμμενα..και οι δε πιστευουν ακραδαντα οτι αυτη η ξαφνικη τους μεταμορφωση σε Ρεαλ Μαδριτης οφειλεται σε αγωνιστικους λογους και μονο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φανηκε οτι το παιχνιδι παραμονης ειχε χαθει απο τοτε που ηξεραν οτι δεν θα εχουν το Κοδρερο στα κρισιμα τελευταια παιχνιδια,ο κουραμπιες ο Λινεν ειναι για πολλες κλοτσιες.Τουλαχιστον με τον πανθρακα επρεπε να ηταν εκει.Και το αλλο το αινιγμα με τον αγαλματενιο Κωσταντοπουλο να παιζει σχεδον σε ολα τα παιχνιδια του πρωταθληματος ενω μας ειχε κρεμασει σε αρκετα απο αυτα παραμενει ακομα αναπαντητο.Αλλα και το ανεκδοτο Φουρταδο με τη μη χρησιμοποιηση του Κατσικοκερη ηταν για πολλα γελια.
    Μπορει να μην ειχαμε δοικηση,γηπεδο,λεφτα και παιχτες επιπεδου ΑΕΚ αλλα ακομα πιστευω οτι αυτη η ομαδα θα μπορουσε τουλαχιστον να ειχε σωθει και ανετα μαλλον αν υπηρχε προπονητης με παπαρια στο παγκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αραμπατζης,Κουτρουμπης,Μουγαιδης,Μητροπουλος,Ρικκα,Γκερειρο,Κορδερο,Πετροπουλος,κατσικοκερης,Κατιδι,Παυλης,Φουντας συν καποιοι αλλοι πιτσιρικαδες..το ροστερ σε σχεση με αλλους δεν ηταν για πεταμα..απλα ηταν κακοφτιαγμενο,τελειως αγνωστο σαν χημεια και φυσικα καθοδηγουμενο απο εναν Βλαχο στην αρχη που ποτε του δεν ειχε παιχτη κατω των 25 και μια διοικηση τραγελαφικη απο καθε αποψη..
      η συγκεκριμενη ομαδα με μια διοικηση παρουσα κ δυναμικη θα σωζοταν κ με τον Στηβεν στον παγκο..

      Διαγραφή
    2. Σιγουρα ολα απο κει αρχιζουν και τελειωνουν.Ελπιζω τωρα που της ρουφηξανε τελειως το αιμα να την αφησουν ησυχη.

      Διαγραφή
  18. ΑΕΚΑΡΑ μέχρι θανάτου ρε!

    ΤΩΡΑ αρχίζουμε.

    ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ και ο Γαλαξίας θα τρέμει!

    Ρε Στήβεν, εδώ θα τρέμει ο Γαλαξίας και εσύ κλείνεις το βλόγιον; Δε λέει ρε φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ψηλά το κεφάλι.Όπως η ΕΝΩΣΗ γεννήθηκε μετά την Μικρασιατική καταστροφή,έτσι και τώρα-μετά από μια καταστροφή-θα ξαναγεννηθούμε.Να είστε σίγουροι.Το μόνο που πρέπει να έχουμε σαν ομάδα και σαν ιδέα,είναι ΟΜΟΝΟΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. H AEK δεν έπεσε αγωνιστικά. Για οικονομικούς λόγους έπεσε.

    Γιατί;

    Διότι ακόμα και στις νήσους Βανουάτου, ομάδα με τα χρέη της ΑΕΚ δεν θα έπαιρνε άδεια συμμετοχής. Θα έπεφτε πέρυσι λόγω χρεών.

    Βέβαια στο Γιουνάν Μαχαλά, βρήκαμε τις πατέντες με παπαριές για παίκτες μέχρι 23 και 2,5 μεταγραφές (Φρουτάδο κλπ). Πώς να μην είναι φαβορί για υποβιβασμό η ομάδα μετά;

    Χάσαμε έναν χρόνο ανασύνταξης με τις φετινές μπούρδες, αλλά δεν πειράζει.

    Ερχόμαστε και ο Γαλαξίας θα τρέμει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τωρα που το σκεφτομαι..απο τοτε που ψηφιστηκε ο νομος για την 3μηνη αντι 30μηνη εκκαθαριση χρεων στην ερασιτεχνικη κατηγορια η ΑΕΚ δεν σταυρωσε ποντο..κατι ψιχουλα μονο..ξερω , ξερω ..τυχαιο..

      Διαγραφή
  21. Παιδια,δεν τελειωσε ακομα το εργο....Μην βιαζεστε..!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο σκόπελος των ελεγκτών ξεπεράσθηκε?
    Απο ποτε?
    Υπεγραψε κανενας κ.Καζαμια και πεσαμε στη Γ?
    Γιατι απο οσο λεει ο νομος (του οποιου λογω ταξικης διαφορας μαλλον πρεπει να ειστε υπερανω) στην Β κατηγορια τα χρεη συνεχιζουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ οπως και ο ελεγχος.

    Μεταφερθησαν τα χρεη σε φυσικα προσωπα και απαλλαχθηκε η ΕΡΑ πλην του 10% επι των βεβαιωμενων απο το ΣΔΟΕ χρεων?
    Εγινε οριστικο κλεισιμο βιβλιων στη ΠΑΕ και αποδοθηκαν χρεη και ευθυνες ανα περιοδο?

    Ξερετε κατι κυριε ταξικα ανωτερε καζαμια- περαν της ΚΑΚΟΓΡΑΜΜΕΝΗΣ και κακοποιημενης καθαρευουσο/δημοτικης που χρησιμοποιητε, το οποιο θα θελατε να μοιραστητε με εμας τους κοινους θνητους?

    Ποια ειναι τα ενοχλητικά στοιχεία που απομακρύνθηκαν? Και ποτε προλαβαν και απομακρυνθηκαν? Εννοιτε τον Δ.Χ τον οποιο ο ταξικα ισος προς εσας παππας (επιτηδες χωρις το κ. μπροστα) χρηματοδοτουσε κρυφα κατα 960,000 ευρω (και παρανομα μιας και ΔΕΝ περνουσαν μεσω της ΕΡΑ αυτα-ελεω κατασχετηριων) για να εχει την απροσκοπη καλυψη του στο σχεδιο Αδαμιδη-Κασνακιδη-Δημητρελου?

    Ποια ειναι τα ενοχλητικά στοιχεία που απομακρύνθηκαν?
    Αλλαξε η μετοχικη συνθεση? Αλλαξε η ιδιοκτησια?
    Αλλαξε ο προεδρος?
    Αλλαξε καν ενα μελος του ΔΣ την ωρα που γραφετε οτι απομακρυνθηκαν?
    ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ?

    Γιατι δεν γινοταν αλλιως και πια ΝΕΑ Tabula Rasa αναφερετε?

    Tabula rasa δεν ηταν το 2004 οταν αναλαβατε ως μεγεθη!! να μας σωσετε?
    Τι ζητατε ακριβως εκ νεου?

    ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΤΕ οσο πιο πολυ γινεται ολοι σας. Ταξικα ανωτεροι-τρομαρα σας, μας δειξατε την ανωτερωτητα σας, το ποιον σας και την αγαπη σας οπως και ειδαμε τα αποτελεσματα σας.

    ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΣΑΣ το σωματειο υποβιβαστηκε αγωνιστικα αλλα κυριως ΗΘΙΚΑ στα ματια ολων.
    Και το αγωνιστικο κομματι μπορει να συμβει σε ολες τις ομαδες.

    Το ΗΘΙΚΟ και το καθως πρεπει που στηριζετε και κοπτεστε με τη δηθεν ανωτερη ταξη σας και την γελοια γραφη σας (ακου εκει το θερος!!!), ειναι αυτο που μας κανει εμας τους αληθινους ΑΕΚτζηδες διαφορετικους.

    ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

    Και προς ενημερωση: ο πραγματικος οπαδος της ΑΕΚ δεν ψαχνει να ανταμοιφθει αναλογως-ΑΓΓΡΑΜΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ ΤΑΞΙΚΑ ΑΝΩΤΕΡΕ
    Ειναι ΑΕΚ για αυτα που η ομαδα και το club πρεσβευει χωρις να αναμενει κατι, περαν αυτων που ειναι.

    Αρκετα μας σωσατε ταξικα ανωτεροι ΓΕΛΟΙΟΙ που ΛΙΠΟΨΥΧΗΣΑΤΕ και βαλατε τους απιθανους μπροστα να διαλυσουν το σωματειο.

    Αφηστε ησυχη την ομαδα και το club να βρει το δρομο του ΑΝ και οταν τον βρει.

    Αρκετα με ΜΕΓΕΘΗ ΤΖΑΚΙΑ, σωτηρες Τιγρηδες-γατακια και λοιπους απιθανους.

    Δεν θα μιλησω για Μπαρλο που ειναι μοναδικος αλλα το 1/10 της ψυχης του Γενερακη-που παλευε αναλογα με ψιχουλα- αμα ειχατε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ οι λεφταδες, δε θα επρεπε να γινει εστι..

    Ετσι ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ που εχετε και το ΘΡΑΣΟΣ να εμφανιζεστε.

    Στα ΤΣΑΚΙΔΙΑ λοιπον ολοι σας και αφηστε μας στην ησυχια μας.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μπίκο προς Καζαμία22 Απριλίου, 2013 11:53

    Καλώς τον φίλο μου τον Καζαμία. Ρε, πλάκα πρέπει να κάνεις. Εσύ καλέ φίλε μου καθώς γράφεις πρέπει ταυτόχρονα να την παίζεις. Αλλιώς δεν εξηγείται!

    Χαίρομαι πολύ για το κάλεσμά σου προς τον Στήβεν διότι επιτέλους θα έχουμε την χαρά να δούμε ποιος είσαι. Και γω μαζί σας ρε μάγκες, όλοι μαζί ενωμένοι σαν μία γροθιά.

    Δηλαδή για να καταλάβω καλείς τον Στήβεν να βάλει πλάτη να ανέβει η ΑΕΚ. Ρε Καζαμία για πολλοστή φορά γίνεσαι ρεζίλι. Πως μπορείς να συνυπάρξει ένα σκουλήκι σαν και σένα με έναν ΑΝΤΡΑ σαν τον Στήβεν?

    Πάντα φλύαρος με πολλά υπονοούμενα γενικότητες και κρυπτούλης. Αν είναι να σωθεί η ΑΕΚ από κάτι ανδρείκελα σαν και σένα να λείπει το βύσσινο.

    Κατά τα άλλα το κείμενο σου ήταν καταπληκτικό, by the way στα μέσα του θέρους θα είμαι Καρδαμύλη.

    Μπίκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τι εννοείς; Θα μας συγχωνεύσει ο Μαρινάκης; Η θα πάρουμε ΑΦΜ ομάδας Α κατηγορίας;
    Η θα γίνουν οι ομάδες 20 και θα την σκαπουλάρουμε;
    Η θα κάνει τελικά την έφεση ο Παλαιολόγος Δημητρέλος,θα παιχτούν τα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα και θα το γυρίσουμε 1-2 και θα πάμε σε μπαράζ με τον ΟΦΗ και νικώντας τον θα παραμέινουμε;
    Η θα καταδικαστεί ο Αρης λόγω Σηφάκη και θα πέσει μαζι μας ΚΑΙ εκείνος;
    Τι απ΄'ολα θα γίνει;

    Ο ΟΠΑΠ στον Μελισσανιδη,τελικά. Ισως ανακοινωθεί και σήμερα.
    Τεράστια "έκπληξη". Σαν το Μαρινάκη με το φετινό "από τον Αύγουστο" πρωτάθλημα.
    Σε ένα πραγματικό φιλέτο με μεγάλα κέρδη, κι'όμως στην τελική διαδικασία,αντι να υπάρχουν τουλάχιστον 4-5 μνηστήρες, τελικά έφτασαν έναμισης δηλαδή ένας, ο νικητης.
    Αυτά είναι.

    Αναμένουμε το τελικό ποσό της προσφοράς, που θα βάλει στα ταμεία του το κράτος (γιατί γελάτε;)
    Ο ίδιος ο "τίγρης" βέβαια, δεν βάζει φράγκο τσακιστό. Ως συνήθως. Τα λεφτά είναι άλλων. Μέχρι και από Ρωσσία. Αυτός θα βάλει μόνο την "τεχνογνωσία", αν με πιάνεις.
    Και αφού καθαρίσαμε και από κει,να δούμε και τι διάολο θα γίνει και με την εικόνα προς τα έξω. Με το ίματζ.Με την ΑΕΚ. Και τέλος πάντων, με το ποδοσφαιρικό σαράκι, που ακόμα και με άσπρα μαλλιά,το ζητά ο οργανισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ρε Μπίκο, ποια Καρδαμύλη; Της Μάνης;
    Γιατί απο κει κοντά είμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Koίτα να κατέβασεις κανένα παπί,γιατί έχουμε δυσκολίες με την τουριστική περιοδο,καθότι κρίσης.
    Και να πεις και στον Χατζιχρήστο,τώρα πλέον που είναι και συνταξιούχος και με χρόνο μπόλικο,να κατέβει προς τα κάτω να φάει καμιά σιναγρίδα, που είναι και το φαί των φτωχώνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μιλάμε για τρικυμία.
    Η έφεση θα κατατεθεί κανονικά, ενώ παραμονή του αγώνα, άκουσα μετα αυτιά μου τον Δημητρέλω (με "ω" πλέον) να λέει "πρεπει να κερδίσουμε, γιατι σε περίπτωση ήττας, η έφεση δεν θα έχει πια κανένα νόημα".

    Εγώ δεν λέω αν έχει η δεν έχει. Μπορεί και να έχει.
    Τη μαλακία στο κεφάλι τους υπογραμίζω.

    Μιλάμε για εξαφανισμένους ΠΛΗΡΩΣ πλέον. Παντελώς. Ηταν εδώ και καιρό εξαφανισμένοι οι αμέτοχοι πισινοί, εξαφανίστικαν και οι μπροστινοί τους. Δεν υπάρχει τίποτα.
    Τον Κοπιτσή ακούμε,τον Ατματζίδη και κανένα παλέμαχο.

    Και έχεις και τον άλλον,τον δικηγόρο του Καφέ,τον Παναγόπουλο να υποδεικνύει τι πρέπει να κάνουν οι εξαφανισμένοι.
    "να κινηθούν ενάντια στον Αρη με την υπόθεση του άρθρου 99"
    Και να δω πως θα κινηθεί κάτι τέτοιο, όταν όλα συνομότησαν γιανα μείνει ο Αρης και ο υπουργός Χριστοπαναγίας και Καντηλιών, έκανε τα πάντα για να τον κρατήσει στην Λίγδα και κυρίως όταν στην "διορθωτική" ανακοίνωση της ΠΑΕ,μετα την γκέλα περι αναφοράς στους αποκωδικοποιητές της Νόβα και το χαστούκι που έφαγε λέει "δεν στρεφόμαστε ενάντια σε καμιά ομάδα"
    Τώρα; Τι γίνεται;

    Αυτα που μενει να γίνουν για να ολοκληρωθούν οι ξευτυλισμένες μέρες που ζούμε, είναι να κάνουν έφεση,και να ζητήσουν να παιχθουν τα εναπομείναντα λεπτά σαν τελαυταία πιθανότητα- που πρότεινε και ο Κετσετζογλου αλλά τον έβρισαν τον κακομοίρη- και επίσης να καταφερθούν ενάντια στον Αρη για την υπόθεση του αρ.99

    Και τέλος πάντων να σταφούν κατα πάντων-έχοντες έννομο συμφέρον- (μη γελάς), και ενάντια δικαίων και αδίκων.
    Να βάλουν καμια δεκαριά δικηγόρους και να ξεψαχνίσουν τα "σωθικά" κάθε ομάδας. Από πάνω ως κάτω. Από την 1η θέση ως την τελευταία.
    Ετσι,μάλιστα. Μη σου πω ότι όχι απλως΄"σώζεται" η ομάδα,ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΑ, ΑΛΛΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΟΣΦΠ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
    Οχι παίζουμε.
    Βρε άντε να γαμηθείτε.
    ΑΛΗΤΑΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΡΟΣ ΚΑΖΑΜΙΑ: Ειλικρινέστατα ευχαριστώ για την παρέμβαση σας, ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ " ΑΓΚΑΘΑ ΚΡΙΣΤΙ ". Επίσης ειλικρινέστατα ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για τις ικανότητες μου. Επίσης ευχαριστώ για την καλή άποψη που σχηματίσατε για τον γιό μου τον μεγάλο.
    ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΤΑΞΙΚΩΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ( δεν νομίζω να υπονοήσατε οτι είμαι ανώτερος σας )ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
    Ευχαριστώ για το κάλεσμα λοιπόν ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.
    Όμως αγαπητέ - κι έχοντας εξαφανίσει οπιαδήποτε έριδα του παρελθόντος - ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ. Και δεν απορροφώμαι από ανθρώπους που γράφουν ανώνυμα ακόμα και αυτήν την στιγμή και πρόκειται να ηγηθούν κάποιας αναγέννησης.
    Δεν κατηγορώ τίποτα, δεν ψάχνω τίποτα, δεν ζητώ τίποτα. ΜΕ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ.
    ΕΠΙΣΗΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΑ Ή ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΗΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΚΙ ΟΧΙ ΒΙΝΤΙΑΔΗ.
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Στηβεν τερμα οριστικα το δικο σου μπλογκ..
    αλλου θα σε διαβαζουμε ή την κρεμας την πεννα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Προς thomas silly: Την κρεμάω αδερφέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τιμη μου που σε γνωρισα .. και εξω και εδω μεσα.. ελπιζω να αναθεωρησεις..νομιζω οτι φευγεις τη χειροτερη δεδομενη στιγμη...η πεννα σου επρεπε να σταματησει με την ΑΕΚ μας πρωταγωνιστρια και περηφανη..και οχι ηττημενη και παρατημενη...

      υ.γ ολο κ σε καποια αλανα της Γ θα τα πουμε..

      Διαγραφή
  31. ΠΡΟΣ ΘΩΜΑ: Αν συνεχίσω κάνοντας κριτική, θα στοχοποιηθώ ως εχθρός. Αν συνεχίσω " μουγγός " θάναι σαν να δίνω συγχωροχάρτια στον εσωτερικό δολοφόνο που τώρα θέλει να σώσει.
    Υγ. Η ΑΕΚ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ. Φυσικά και θα τα πούμε ξανά κι όχι μόνο σε αλάνες. Σε ευχαριστώ. Τιμή και για μένα η γνωριμία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Mea culpa από τον "καζαμία".
    Ηταν που ανέλαβαν τα "μεγέθη" και γλυτώσαμε. Αμα είσαι από την πάνω τάξη, πως τα βλέπεις όλα καθαρά. Κρύσταλο.
    Στην ίδια τάξη έμεινες καιμένε.
    Μετεξεταστέος για τον Σεπτέμβρη.
    Βλαχοροκάδες με κουστούμι και ελβιέλες.
    Κωστόπουλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μια ερωτηση λοιπον οσο προλαβαινουμε πριν κλεισει ο Στηβεν το μπλογκ και αν εχει καποιος αποψη συγκεκριμενη και αξιοπιστη (τεκμηρια ασφαλως και δεν θα υπαρχουν) μηπως και μαθουμε ποτε 'την αληθεια' γιατι τουλαχιστον εμενα (και πιστευω και αλλους) με τρωει χρονια αυτο το θεμα : Τελικα τι εγινε σε εκεινο το καταραμενο ματς με τον Ιωνικο το 2004?? το 'εδωσε' ο Ντεμης πιστευοντας απεσταλμενους καλοθελητές που περναγανε μηνυματα να το παρει και αυτο ο Κοκκαλης και μετα θα ανοιγε ο δρομος για την ΑΕΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εχουμε που εχουμε τις μαυρες μας μας αποτελειωσες και εσυ Στηβεν.
    Νασαιι καλα και σε ευχαριστω για τη καθημερινη συντροφια που μου κρατησατε 4 χρονια τωρα εσυ και οι σχολιαστες του μπλογκ.Ειλικρινα η καθημερινοτητα μου θα γινει φτωχωτερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μαζέυουν υπογραφές ο Βούρος με τον Θαλασσινό για αίτημα αύξησης των ομάδων από 18 σε 20.
    Δεν την αφήνουν ούτε πεθαμένη. Τη σέρνουν δω και κει σα τον Εκτορα. Σκύλευμα κανονικό.

    Και τι είναι η ΑΕΚ ρε βόδια; "χαράτσι" που θα κριθεί στα δικαστήρια η Συνταγματικότητά του η μη; Δεν έπεσε κατηγορία αγωνιστικά; Τι ζητάτε βρε δούλοι του Σόιμπλε;
    Παντα θα υπάρχουν οι αιθεροβάμονες, οι ανεμόμυλοι αλλά και οι κομπογιαννίτες και οι υποταγμένοι.
    Επεσες ρε μαλάκα ναι η όχι; Και στα χαρτιά και στα χορτάρια και παντού. Τι ζητάς τώρα;
    Δε σε αδίκησε κανείς παρά μόνο ΟΙ ΙΔΙΟΙ που σε "διοίκησαν" από μπρος και από πίσω απ'την κουρτίνα.
    Τι στο διάολο δεν υπάρχει φιλότιμο καθόλου.

    Πέρα βέβαια από το γεγονός ότι οι ομάδες θα μπορούσαν να γίνουν 20 μονο εάν έπεφτε ο Αρης στην θέση μας, η στην θέση της Κέρκυρας.
    Τι να κάνουμε χάσατε. Ας γινόταν ο Βούρος υπουργός Αθλητισμού, να μας έκανε πρωταθλητές δίχωες αγώνες.
    Ατνε γαμηθείτε, αργόσχολοι μαλάκες.

    Με το ζόρι ρε πούστη. με το ζόρι στην Λίγδα. Εξυπηρετητές του Αδαμίδη και του Παπά είναι; Λατζέριδες; Δεν το καταλαβαίνουν ότι έτσι τραβάνε το πτωμα της ΠΑΕ από τα πόδια,ενώ αυτό ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ; ΜΠΙΤ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ; Δεν καταλαβαίνουν ότι δεν υπάρχει προκοπη στην Α κατηγορία, ούτε καν στη Β υπο τέτοια βάρη και χρεη; Δεν καταλαβαίνουν ότι υπο τέτοιες συνθήκες ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ; ΣΚΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ; ΜΑΛΛΟΝ.

    Ρε με το ζόρι να μείνει.. Ακου να δεις. Ουτε νόμοι, ούτε τίποτα. Αυτά είναι προφανώς για άλλους. Εδώ είναι Βαλκάνια. Ρε τι τραβάμε με τους πολιτκούς και τραγουδιστικούς μαλάκες.
    Να μαζέψει και ο Ψωμιάδης αμα είναι υπογραφές,για αποφυλάκηση. Και οποιος κατάδικος τέλος πάντω είναι δημοφιλής, να βγει. Και πάει λέγοντας.
    Βρε γαμώ το ξεστάυρι σας.
    Τι ζητάς ρε νεοέλληνα; Αυτό που μουτζώνεις στην πλατεία,να σε βοηθείσει να γίνεις ιδιος και όμοιος; Από τον βρωμιάρικο σύστημα να σου χαρίσει λίγη από τη λάσπη του; Λίγη παραγκούλα, λίγη φτιάξει, λίγο χώσιμο;
    Ανυπόφορε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι γραφικοι πρεπει να επιβεβαιωνουν τον εαυτο τους καθε φορα ρε Χρηστο..
      καταρχην κ αναδιαρθρωση να γινει θα γινει μονο με ομαδες που ανεβαινουν κ ουχι με οσες πεφτουν..
      και επειδη ο κοσμος της ΑΕΚ δεν δεχεται τιποτα λιγοτερο απο μια αξια πτωση οσο κ μια αξια παραμονη , αυτη η προταση θα βρει εναν τοιχο αρκετων εκατονταδων χιλιαδων περηφανων αεκτζηδων που δεν γουσταρουν να γλυφουν εκει οπου φτυνουν..
      ελπιζω ο μαλακας που μπηκε στη βουλη για να μαζευει υπογραφες κ ο συμπαθης Θαλασσινος να κοψουν τις μαλακιες και να μας αφησουν να αποδεχτουμε αυτην την πτωση μεσα στο μυαλο μας..γιατι θα παρει χρονο και αυτες οι παπαριες το μονο που κανουν ειναι να διατηρουν μια αρρωστημενη κατασταση..

      Διαγραφή
  36. Προς Ανώνυμο: 30000% με παιχνίδι στην Κύπρο. Μετά ήρθε ο γιαουρτάς και ξεκίνησε την Σιγκαπούρη ( ΑΕΚ - Βόλος 0-4 ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο καθένας για πάρτη του κι όλοι μαζί, έτσι το βλέπω εγώ την δεδομένη στιγμή. Και εξηγώ: για μένα, το αν θα ασχοληθώ με την νεκρανάσταση από δώ και πέρα ΔΕΝ είναι δεδομένο. Θα περιμένω και θα κρίνω όσο μπορώ πιό ψύχραιμα.
    Διαφωνώ μ΄αυτούς πού λένε ότι "η ΑΕΚ είναι πάνω από πρόσωπα". Αυτό μού θυμίζει την αιώνια γραφικότητα πού κάποιοι απ΄τούς 10δες καραμαλάκες ελληνες δημοσιογράφους συνεχίζουν να επαναλαμβάνουν εν έτει 2013: "το ποδόσφαιρο δεν έχει σχέση με την πολιτική" ενώ ξέρουν ΠΟΛΥ καλά ότι είναι 120% πολιτική και μετά σπόρ. Οχι. η ΑΕΚ, κι η οποιαδήποτε ΑΕΚ είναι τα πρόσωπα. Λόγω συγκεκριμένων προσώπων έφτιαξε τον θρύλο τους και λόγω συγκεκριμένων προσώπων καταποντίστηκε.
    Ενα απ΄τα μαθήματα είναι αυτό.
    Οτι αυτό πού λέμε "ιδέα" είναι τα πρόσωπα πού την απαρτίζουν. Τελεία. Αν συμβαίνει τα πρόσωπα πού κρατούν τα ηνία να είναι τέτια πού η "ιδέα" να έχει καταντήσει περίγελος τόσο το χειρότερο για μάς τούς υπόλοιπους, αν δεν έχουμε δηλαδή τρόπο να προστατέψουμε αυτό πού θεωρούμε ότι συμβολίζει η ΑΕΚ τότε έχουμε πρόβλημα σοβαρό. Κι αν δεν έχουμε λύση τότε καλό είναι να ακτικρύσουμε αυτήν την πραγματικότητα.

    Λέγοντας λοιπόν ότι θα περιμένω, εννοώ ότι αν στην νεκρανάσταση (πού δεν μ΄ενδιαφέρει αν θα γίνει απ΄την Γ΄ Εθνική η απ΄το τοπικό τών Ανω Λιοσίων) δώ τα γνωστά λαμόγια να παίρνουν μερος τότε γειά σας. Μπορώ μιά χαρά να ζήσω με την ανάμνηση. Αν δώ τον γκοντό αλλά και οποιονδήποτε άλλο πού σχετίστηκε με την απαξίωση και τον εξευτελισμό αυτής τής ομάδας να έχει έστω και επιδερμική σχέση με την νεκρανάσταση τότε ΓΕΙΑ ΣΑΣ. Ειπαμε, αυτό πού συνέβη πρέπει να είναι ευκαιρία να φύγουν οι σκουπιδανθρωποι ΔΗΘΕΝ αεκτζήδες, να καθαρίσει η ομάδα απ΄την βοθρίλα, να ξανανιώσουμε περήφανοι πού είμαστε πίσω της κι όχι να είμαστε οι καθημερινοί της σαρκαστές όπως δικαίως κάνουμε εδώ και χρόνια.
    Επειδή λοιπόν βλέπω πολλές...φυλές σπό αεκτζήδες πλέον, φυλές πού όχι απλώς δεν υπήρχαν παλιά αλλά ούτε καν η υποψία υπήρχε ότι θα τούς ανεχόταν το σύμπαν τής ΑΕΚ, δεν είμαι καθολου σίγουρος για την επόμενη μέρα.

    Και επειδή λοιπόν δεν είμαι πιτσιρικάς για να επιλέγω συναισθηματικά τι ομάδα είμαι, αλλά ως 46άρης μπορώ να επιλέξω με αυστηρή λογική ποιά ΑΕΚ θέλω (κι αυτό βασίζεται στιον συναισθηματισμό τού παρελθόντος, παραδοξότητα το ξέρω...) επιλέγω μιά ΑΕΚ καινούργια σαν την παλιά: την πολύ παλιά, την ΑΕΚ τού Μπάρλου. Δεν έχω το δικαίωμα να προωθώ την αποψάρα μου ως θέσφατο, αυτό εννοείται, μπορώ όμως να την μοιραστώ κι αυτό κάνω.

    Λέω και πάλι όμως, παρατηρώντας τίς πρώτες σπασμωδικές κινήσεις την δευτέρα, τα πρώτα σπασμωδικά σχόλια απ΄όλες τλίς κατευθύνσεις, δεν είμαι καθόλου σίγουρος τι θα ξεπηδήσει απ΄το κουφάρι τής τωρινής ΑΕΚ, δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα γουστάρω αυτό πού θα δώ το αντίθετο θα έλεγα. Δεν προτρέχω, εκτιμώ και παρατηρώ καταστάσεις, ξέροντας τι έχει συμβεί την τελευταία 10ετία ειδικά (κι εννοώ την μετάλλαξη). Ως τότε στα χαρακώματα. Μέχρι να αφήσει την τελευταία του πνοή ο άρρωστος, η και, ακόμα κι αν αναστηθεί ως ζόμπι-λάζαρος. Οτι κι αν συμβεί: στα χαρακώματα. Αυτή ηταν η στάση μου τα τελευταία χρόνια κι αυτή θα είναι και στα επόμενα.

    Κάποιοι στο σότο365 γράφουν ότι τούς εκνευρίζουν οι "σάς τα λέγαμε εμείς" τύποι. Σοβαρα ρε αρχιμαλάκες? Εκνευρίζεστε κιόλας ρε μουνόπανα? Οταν πουλάγατε σότο με τίς ορδές "επενδυτών", την "ελπίδα" τών θεμελίων και το μεγαλείο τού ντεμάκου επί χρόνια όλα ήταν "λογικά" ενώ τώρα σάς έπιασε ο...εκνευρισμός. Ναί ρε. Κάποιοι σάς τα λέγανε. Κάποιοι πού τούς κόβατε τα σχόλια και τούς αφαιρούσατε τούς λογαριασμούς ακριβώς για να ΜΗΝ σάς τα λένε και μπαίνουν σε υποψίες τα πρόβατα πού σάςδιαβάζουν. Δεν σάς "εκνευρίζουν" λοιπόν τώρα αλλά από ΤΟΤΕ πού τούς κόβατε. Γιατί? Διότι ΚΑΙ εσείς ξέρατε από τότε.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. STEVEN .
    ΤΟ BLOG ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ.ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ, ΑΘΕΛΑ ΣΟΥ,ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΣ.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ.ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ''ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ.''ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΥΝΟΥΧΙΖΕΙΣ.

    Υ.Σ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΝΤΟΥΚΛΙ ΘΑ
    ΤΑ ΠΑΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟΣΟ ''ΕΥΚΟΛΑ''.

    ΦΙΛΩΣΕΝ ΑΔΕΡΦΕ

    TASOULKAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή