Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

              Άλλο ήθελα να βάλω σήμερα - συγκεκριμένα ένα ωραίο σαρδόνιο κείμενο του Κιντή - κι αλλοιώς πάει η μούτζα για να θυμηθούμε και τα καλιαρντά. Που μάλλον αδικούν αυτούς που τότε τα μιλούσαν. Τώρα γίνεται της πουτάνας  στην κυριολεξία στο παρασκήνιο, οπότε το μουτζό έχει πιο πολύ πέραση. Ένα παρασκήνιο, που θέλοντας και μη, μου έρχεται μόνο του εδώ, αποδεικνύοντας περίτρανα αυτό που χρόνια υποστηρίζω: Οτι πραγματικό παρασκήνιο δεν υφίσταται. Ένα μικρό χωριό είμαστε, που τα πάντα τα γνωρίζει η τοπική κοινωνία, κι αν θέλει τα καλύπτει.
              Από εμένα, θα τα διαβάσετε όλα όσα γνωρίζω. Έχω ζητήσει λίγη υπομονή μέχρι να τελειώσουμε με την πειθαρχική και με το κυριακάτικο παιχνίδι ( που δυστυχώς οι πληροφορίες για στήσιμο δεν είναι καλές ). Και μετά πράγματι θα βγάλω την ανάρτηση που ζητά ο φίλος ανώνυμος με περισσή επίφαση. Τώρα δεν έχουν νόημα καβγάδες πάνω από το φέρετρο. Σας το έγραφα και χθες : " Η οργάνωση δεν μιλάει διότι τελεί τα τριήμερα. " Ούτε μέλος της νάμουνα. Σήμερα έβγαλε την ανακοίνωση της με την οποίαν ξανατοποθετείται μέσα στην οικογένεια της ΑΕΚ και μιλάει πάλι για το πιο βρώμικο πρωτάθλημα φέτος κι άλλα κουραφέξαλα κινήματα έξω από κάποια γραφεία της λίγδας. Κι αν εξαιρέσω οτι άποψη μου είναι οτι φέτος ήταν ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΟΓΩ ΠΑΝΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ, θέλω να προτείνω στην οργάνωση να τα σπάσει όλα. Να μην μείνει κωλυμπηθρόξυλο εκεί στο Μαρούσι. Διότι τώρα μπορεί να αποδείξει τον τσαμπουκά της. Όταν θα υπάρχει αστυνομία, καλώς ή κακώς. Τώρα θέλω να βάλει τις κουκούλες και να δείξει την μαγκιά της. Κι αν μπορεί να κλέψει στα ίσια ασπίδες και ρόπαλα και κράνη. Όχι μόνο παπούτσια από παρατημένες τσάντες όπως προχθές.
             Οπότε στα παραλειπόμενα, διαβάζω οτι στην υπερασπιστική γραμμή της ΑΕΚ υπάρχει το εξής : "...η αστυνομία εγγυάτο την ομαλή συνέχεια του αγώνα..." Εδώ τώρα να κλάψεις ή να γελάσεις νευρικά; Εγώ να γράφω την Κυριακή οτι οι αστυνομικοί είναι χαπάκηδες σαν αυτούς που μπούκαραν μέσα. Ο υπουργός - ναι αυτός ο εναντίον της βίας και της ντόπας - να δηλώνει οτι η αστυνομία φταίει για όλα. Σχεδόν όλες οι ομάδες να κατηγορούν για όποια επεισόδια γίνονται την αστυνομία, και νάχεις την ΑΕΚ να θέλει να χρησιμοποιήσει την αναφορά και την δήλωση της. Μια αστυνομία που δεν έκανε κανένα έλεγχο για το τι πολεμοφόδια μπαίνανε μέσα στο γήπεδο, μια αστυνομία που " δεν κατάλαβε τι επικινδυνότητας ήταν το ματς " ( Ιωαννίδης ), μια αστυνομία που μετά την μπούκα στο 75 δεν έλαβε κανένα μέτρο πρόληψης  και  μια αστυνομία που ΠΑΡΑΤΑΧΘΗΚΕ ΚΙ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΟΥΝΑ ούτως ώστε να ανοίξει κεφάλια παικτών και παραγόντων της Θράκης όταν έγινε της πουτάνας. Εν πάσει περιπτώσει μια αστυνομία, που φάνηκε για άλλη μια φορά  ανεπαρκής, τώρα θα είναι στα ατού μας. Φοβερό ε; ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
              Να συνεχίσουμε όμως, καθότι ο αγαπητός Κετσέ με έβαλε στο τριπάκι της γνωστής ελληνικής δημοσιογραφίας. Ξέρετε αυτήν που στις φυλλάδες, έχουμε στο πρωτοσέλιδο το " καλό της ομάδας " και στις μέσα σελίδες το " σωστό για τον κόσμο ". Ώρε τι γίνεται: Πηχαίος ο τίτλος
 " ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΑΕΚ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΧΡΕΗ " και από κάτω τα άλλα τα τερατουργήματα. Είσαι σίγουρος Κώστα οτι όλοι διάβασαν από κάτω; Μήπως οι περισσότεροι μείνανε στο τρίποντο και στο σκορ κι όχι στην απόδοση της ομάδας; Ναι ξέρω οτι το κοινό σου είναι υψηλού επιπέδου, αλλά ρε παιδί μου όχι και να σου ξεφεύγουν και τέτοια ανατρεπτικά. Βρε να θέλει η χήρα να κρυφτεί και η χαρά να μην την αφήνει.
             Οπότε είχαμε το παράδειγμα του Μακεδονικού για να αποδειχθεί η μελλοντική ταυτόσημη μοίρα της ΑΕΚ. Λέει το κείμενο. Εγώ όμως λέω άλλα : ΟΤΙ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕΣΩ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ. Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΛΟΓΩ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΚΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠ, ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 177 ΜΥΡΙΑ ( χωρίς την πτώση του 44 μόνο 85 όπως λέμε εδώ και καιρό ) ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ 90% ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ.
             Και βέβαια, ακόμη κι αν ο ένας νομικός φορέας ( της ΠΑΕ ) εξαφανιστεί, τα χρέη προς τους παίκτες ( νυν και πρώην ) παραμένουν. Πού; Στον άλλον νομικό φορέα. Στην ερασιτεχνική που θα αγωνίζεται στην ερασιτεχνική κατηγορία. ΚΑΙ ΛΕΣ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 7 ΜΥΡΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ, ΣΕ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΤΑ 7 ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΙ ΟΧΙ ΤΑ 177; ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, στα απλά μαθηματικά που έμαθα στο Πολυτεχνείο, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΤΟ 177 ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ 7 ΚΙ ΟΤΙ ΤΟ 7 ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 3% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.
               Οπότε κι αν η Ελλάδα είχε χρέος γύρω στο 3% του ΑΕΠ της, μάλλον θάχε αποφύγει το μνημόνιο. ΕΝΩ Η ΑΕΚ, είτε στην λίγδα είτε στην δεύτερη κατηγορία, πρακτικά ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΕΡΜΟΝΟ ΣΠΗΡΑΛ Ή ΣΕ ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ. Θα μου πεις βέβαια οτι υπάρχει ο Κιθ κι ο Δημητράκης. Σαφέστατα, και τους βλέπω τώρα που έχουν ορθώσει τα στήθη τους σαν καινούργιες Μαντώ Μαυρογένους. ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ 177 ΚΙ ΟΧΙ 7. Τα οποία 7, με κανά ντου σε κανά σπίτι, άνετα γίνονται και 1 ( βλέπε παλιές εποχές ).
            Στην όλη λοιπόν κόλαση αυτή, ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΚΙ Ο ΠΛΗΡΩΝΩΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ, όπως και στην Ελλάδα, Έχουμε και τον Δέλλα που πλέον είναι και πρόεδρος και μιλάει με τον Μώραλη για ισονομία. Κι έχουμε και τον χάπια που θέλει να αποχωρήσει αλλά μετά σκέφτεται και τα φέσια που του άφησε ο Λαυρεντιάδης και τα 100 που χρωστάει κι αυτός κι έχουμε κι ένα καλό νέο:
           " Αν η ΑΕΚ πέσει κατηγορία, τότε θα είναι ο θρίαμβος της παράγκας " ( ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ). Τι σημαίνει αυτό Κώστα μου; Επιχειρηματική ευκαιρία Κώστα μου. Είδαν τα κοράκια πτώμα. Θα δείχνει η NOVA ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΣΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ; Όχι Κώστα μου. Πόσοι αποκωδικοποιητές θα επιστραφούν Κώστα μου; Εγώ λέω όσοι αγοραστούν από τον ΟΤΕ TV Κώστα μου που θα δείχνει την ΑΕΚ. Τι σχέση έχει η πλατφόρμα αυτή με τον Αλαφούζο Κώστα μου; Ε, κάνε και την δουλειά σου σαν δημοσιογράφος. Ξανακατεβείτε στα πεζοδρόμια. Αρκετά κονομήσατε σαν αγρότες από το χρηματιστήριο. Οπότε Κώστα μου, η ΑΕΚ ΈΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΟΡΗΓΟ ΤΗΣ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ( 1 ) ΜΥΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, που σε ανησυχεί ιδιαίτερα, ΘΑ ΓΙΝΕΙ  ΜΙΣΟ. ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ. ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ " ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΥΣ " ΑΦΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑΝΑΙ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΤΡΙΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΔΧ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΤΡΑΙΝΟ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΧΩΜΑΤΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΚΙ ΑΛΛΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ :
                   " Δημοσιογράφος Ολυμπιακός αλλά κιτρινόμαυρων συναισθημάτων ". Κώστα μου πάλι θα κλείσεις.
            Υγ1. Αν η ομάδα θέλει να πάει στο ερασιτεχνικό, χρειάζεται μια υπογραφή για πτώχευση. Ακόμα δεν έχει βρεθεί ο ταλιμπάν. Αν δεν βρεθεί, απλά αγωνιστικά θα πέσει από την δεύτερη κατηγορία. Αν αγοραστεί ΑΦΜ από την τρίτη για κάποια Καλλιθέα ή Θρασύβουλο, για να γλυτώσουμε κανά χρόνο, η ΟΥΕΦΑ απαγορεύει για τριετία την συμμετοχή σε διοργανώσεις της. Τους κανονισμούς αναφέρω επειδή είμαι επαγγελματίας χομπίστας κι όχι ερασιτέχνης που το παίζει επαγγελματίας. Σαν τον δουλευταρά Έλληνα, που είχε μάθει ο ένας να δουλεύει τον άλλον και τώρα αναγκάζεται να ρίξει τα κυβικά του leasing.
             Υγ2. Έχει πράμα ακόμα... Πάντως αν υποβιβαστεί ο Άρης λόγω της υπόθεσης Σηφάκη, είναι εντελώς άσχετη υπόθεση με τους αγωνιστικούς υποβιβασμούς. Ο ΚΑΠ είναι σαφής: Ανεβαίνει άλλη ομάδα από πιο κάτω. Για να ξέρετε τι γάτα αντιπρόεδρο είχαμε. Αλλά αυτά είναι τα κακά που περνάμε: Έμεινε ο Κασνακίδης χωρίς τον τυραννόσαυρο Ρεξ. Πώς να προχωρήσει η εταιρεία; Θα μου πείτε οτι έχουμε πλέον την ΓωΓώ. Έτσι πώς έγινε, μια χαρά δεν είναι η Γάμα;
            

23 σχόλια:

  1. Χρηστος Χοντζεας17 Απριλίου, 2013 23:39

    Μετά τρεις μέρες αναμονής,άξιζε τον κόπο,αφού η ανακοίνωση που βγήκε από τον μικρό "Περισσό" εκτος απο μακροσκελης και αυτοκριτικού τύπου, τσακίζει και κόκκαλα.
    Φτιάξτε έναν καφέ, ξαπλώστε πίσω στην πολυθρόνα και ετοιμαστείτε:

    «Εμείς σαν Original 21 , σαν ένα ακόμα κομμάτι της μεγάλης οικογένειας της ΑΕΚ , θα συμμετέχουμε στο πανενωσίτικο κάλεσμα όλων των ΑΕΚτζήδων την Πέμπτη 17/4 , ώρα 12:30 , στα γραφεία της Super League , ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΩΝ 1 στο Μαρούσι, στο να δοθεί λύση για την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου . Απαιτούμε απλά ισονομία στο πιο στημένο και σάπιο πρωτάθλημα του των τελευταίων χρόνων . Δώστε την λύση που μας αναλογεί και βάλτε τους κλέφτες των ονείρων μας φυλακή!»

    Ουκ εν το πολλώ το ευ. Το μαλακίζειν, εστι φιλοσοφείν.

    Ξέχασαν βέβαια κάτι πάνω στην φούρια για την συγγραφή του παραπάνω έπους.
    Ξέχασαν να μας πουν το ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ Η ΑΕΚ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΚΕΙ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ.
    Μήπως τους περνά τίποτα από το μυαλό,γιατι από την Κυριακή το βράδυ όλοι ζούμε σε μια σύγχυση.

    Υ.Γ. Βέβαια, το πιο συνταρακτικό είναι άλλο: Είναι η ονομασία της οδού,επι της οποίας βρίσκεται η βάση εκτόξευσης της Λίγδας: Οδος ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΩΝ.
    Μιλάμε ότι όσα κατσίκια το μάθουν, θα τεζάρουν και θα ξεμείνουμε το Πάσχα από δ'α'υτα.
    Ακου "αστροναυτών". Οδός ΝΑΤΟ. Οδός Τρόικας. Οδος Τεθωρακισμένων. Οδος Στραβοπουτσαραίων. Οδος Παπανδρέου.Οδος Κίσιγκερ. Οδος Καραπουτσακλάνας. Οδος Μητσοτάκη ...(γεμάτη εκκλησάκια ασφαλώς....θα είναι τόσα πολλά, που θα μοιάζουν σα μακρόστενη Μητρόπολη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο γαρατζέος18 Απριλίου, 2013 00:22

    Καλησπέρα από ηγγλετέρα.
    Εγώ αυτό που βλέπω από δω και από κει είναι ότι ΜΟΝΟ οι οργανωμένοι και κάνα 2 καμένα θέλουν να σωθεί η ΑΕΚ στα χαρτιά.
    Προσοχή: τι να σωθεί, δηλαδή, αφού πρέπει ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ να πάει να κερδίσει τον ατρόμητο εκτός (και πάλι, να χάσει και κανείς άλλος).
    Οπότε ΠΑΛΙ πάμε Γ. Αλλά με την κηλίδα της ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ να σωθούμε στα χαρτιά. Έτσι είναι. Άκου "η αστυνομία και ο πανθρακικός θέλαν να συνεχιστεί το παιχνίδι"...
    Ο γκετζετζόγλου, τέτοιο μυαλό έχει, τέτοια λέει. Αν πάει Γ', πόσα από τα ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα και πόσοι από όοοοολους αυτούς που βγάζουν ψωμάκι θα παραμείνουν?
    Ομάδα με περισσότερους υπαλλήλους και -πιθανότατα- περισσότερους δημοσιογράφους από τη μπαρτσελώνα. Αυτά είναι.
    Εγώ φοβάμαι την άλλη μαλακία: Αναδιάρθρωση, με τον χάπια να κρατάει την ΑΕΚ στην κατηγορία για να έχει καβάτζα 8+ γκολ στα μεταξύ μας παιχνίδια. την 3η ομάδα σε εισητήρια νεκροζώντανη, +15-20% από τα διεκδικούμενα της ΝΟΒΑ σε περίπτωση πτώσης και -πάνω απ' όλα- τι? τι γαμώ τη μπουτάνα μου? Την ευκαιρία να κάνει επίδειξη σε όλους τους πίθηκες της τρούμπας που του φωνάζαν "έκανες την τρούμπα αεκάκι...γοριλάκι γοριλάκι...".
    Και απορώ και με τ' άλλο:
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΠΟΥ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ -ΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ- ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ -ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ- ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΔΥΡΩΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ? Μόνο εγώ βλέπω την αντίφαση? Πες ότι ρίχνουμε το βρωμιΑΡΗ. Πάλι με τους κομπότηδες, τους χάπιες, τους πανόπουλους και τους σπάθες θα πρέπει να κολυμπάμε μαζί στο βούρκο.
    Και κλείνω με αυτό: Εγώ βλέπω ακριβώς τις ίδιες ευκαιρίες με το στήβεν, απλά θέλει 2-3 ανθρώπους άξιους και καθαρούς. Αν δεν υπάρχουν ή μάλλον αν δε γίνεται να αναλάβουν, τότε ας διαλυθεί το μαγαζί μιά και καλή. Χέστηκα για το μελισσανίδη. Από κει και πέρα ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΠΟΙΟΙ ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ, ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ 100 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταρχήν να πώ ότι διαφωνώ επί τής σημειολογίας με τον Στήβεν (ο οποίος τίς τελευταίες μέρες είναι σε γαμηστερή φόρμα κάτι πού περίμενα ότι θα συμβεί).
    Πού διαφωνώ:
    Στήβεν, ΔΕΝ μπορεί πλέον να κάνει πισωπεταλιά ο Κετσετζόγλου. Ειναι πλέον υποχρεωμένος να γράφει αυτές τίς μαλακίες πού γράφει.

    Οταν έχεις φλομώσει ένα "κοινό" στην προπαγάνδα επί δεν ξέρω και γώ πόσα χρόνια πιά, λέγοντας του συνέχεια για επενδυτές πού έρχονται καλπάζοντας, και "αναλύοντας" τίς προσπάθειες...σωτηρίας τής ομάδας από τίς εκάστοτε "διοκήσεις" (μη γελάτε κεί πίσω αναίσθητοι..) αλλά και τα διάφορα εφκεφαλοκαμμένα "θεμέλια", ε, όπως και να το κάνεις, δεν μπορείς ξαφνικά να την κάνεις γυριστρούλα και ν΄αρχίσεις να τα λές αλλιώς. Μπορείς? Δεν μπορείς.
    Τι θα πούν οι προβατάνθρωποι από κάτω?

    Βρέ, δεν πά να σημαίνει αυτό ότι θα συνεχίσεις να λές ότι ο ήλιος ανατέλλει απ΄την δύση κι ότι η Σελήνη είναι τετράγωνη, αφού αυτό το χαρτί παίζεις μ΄αυτό θα κλείσεις και την παρτίδα. Κι αν τυχαίνει να καίγεσαι γιατί τράβηξες από 18, ε, ας πρόσεχες, δεν σού΄πε κανείς να είσαι συνέχεια στη μπλόφα. Ειμαι κατανοητός, ελπίζω.

    Αν κάτι θα΄χει πλάκα, θα είναι να κυλήσει το σενάριο όπως διαφαίνεται ότι θα κυλήσει: να πέσει η ΑΕΚ στο ερασιτεχνικό, να ξανανέβει χαλαρά, και να βρεθεί -όλως τυχαίως- κι ο επενδυτής. Εκεί να δούμε τι θα γράφει ο Κέτσε. Γιατί τότε θα χρειαστεί να κάνει τετραπλές εναέριες κωλοτούμπες για να το συμμαζέψει το πράμα, όμως αυτό δεν είναι το σημαντικό. Ετσι κι αλλιώς το "κοινό" του δεν είναι δα και μέλη τής MENSA οπότε θα επιβιώσει κι απ΄αυτό. Αλλωστε, προσωπικά, τα έχω ξαναπεί: ποιά διαφορετικότητα?

    Το σημαντικό είναι ότι ζούμε φοβερές στιγμές, και ΟΧΙ γιατί υποβιβάζεται η ΑΕΚ (σιγά την καταστροφή). Αλλά γιατί ζούμε live την τρομακτική μετάλλαξη τών ΑΕΚτζήδων, και την ζούμε εδώ κι 9 χρόνια.
    Και κάτι τελευταίο πού κολλάει στην όλη κατάσταση, ξέρεις τι λένε οι Ρώσοι? "Με το ψέμα πάς πολύ μακριά αλλά δεν γυρίζεις πίσω". Ε, είναι κάποιοι πού έχουν πεί τόσα πολλά ψέμματα την τελευταία εννιαετία πού δεν μπορούν να γυρίσουν πίσω από κεί πού έχουν πάει.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρηστος Χοντζεας18 Απριλίου, 2013 00:40

    Προς Steven: Σαν πολά και μαζεμένα του τα είπες και θα θέλει κανα 24ωρο να τα αποστηθήσει.
    Τουλάχιστον παράξενο είναι το να ακούς επισταμένως κάποιον που να επιμένειότι η ΑΕΚ πρέπει ντε και καλάνα πάιζει στην Α κατηγορία με κάθε κόστος,μόνο και μόνο για να μη βλαφθουν αυτοί που της έκαναν ζημιά.
    Παράξενα πράγματα. Μόνο αν δεν υπάρχουν οικονομικά οφέλη από διαφημίσεις κλπ. είναι παράξενα.
    Ειδ'άλλως δεν είναι καθόλου παράξενα.
    Δουλεύοντας ΑΠΟ την ΑΕΚ και "δουλεύοντας" τους ΑΕΚτζίδες.

    Η δήλωση του υπουργού "Χριστοπαναγίας", ότι "η αστυνομία δεν είχε αντηληφθεί την κρισημότητα του αγώνα" ακυρώνει πλήρως την 'οποια ελαφρυντικής μορφής έκθεση συνέγραψε μετά το ματς και αυτό θα το λάβουν σοβαρά υπ΄'οψην τους τα μέλη του ερριτίμου δικαστηρίου,αφου είναι γνωστό ότι η γνώμη του -κάθε κου υπουργού "Μαυρογιαλούρου" είναι -πάντα- βαρύνουσα, όπως και οι σχέσεις των νενέκων μαζί του.

    Στα αγωνιστικά τώρα, η μάλλον στα μισοαγωνιστικά- η δυσκολία του Ατρόμητου να κάνει ένα δεύτερο αλά Αρης διπλό για πάρτυ μας, είναι αναμενόμενη. Η ομάδα του Ιωαννίδη ήταν η τυχερή από το δωράκι του Σπανού. Δεύτερο δώρο σερι δεν νομίζω.
    Μετά θα πρέπει να μην απολύσει τον προπονητή, αλλά να φύγει ο ίδιος.
    Τι να κάνουμε, δεν προκάναμε. Αφου έπαιζε ο Αρης πρωτα εκεί και μετά εμείς. Πόσους να πρωτοβολέψει και'αυτός. Το μαγαζί έκλεισε.
    Κανεις δεν θα του πει "γιατι δεν μας βοήθησες" αφου έχει ήδη προηγηθεί το δώρο στον Αρη.
    Αρα τέλος και από κει.

    Και η πλάκα είναι να μην τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών ΄΄αυριο η ΑΕΚ- κάτι πάρα πολύ δύσκολο,αφού το πράγμα είναι δεμένο από παντού- και να θριαμβεύσει η "δικαιοσύνη" της εν σειρα αδικίας σε όλους, και τελικά να πέσουμε με το σπαθί μας.

    Να μας ρίξει η ομάδα της οποίας -πιθανόν- να πάρουμε το ΑΦΜ.
    Αυτό θα πει εκδικηση.

    Παίζει βέβαια και το σενάριο να φέρουμε "χ", να χάσει ο ΟΦΗ και να πανιγυρίσει ο Κετσετζόγου, ο Αδαμίδης, ο Δ.Χ., ο Δημητρέλος, ο Φωτίου και μερικοί αλλοι.

    Α... και ο Βιντιάδης, αφού πλέον δεν θα πάνε οι κόποι του στράφι.
    εκτος και αν συμβεί το μοιραίο.
    Ρε τώρα να πέσει η ομάδα,τώρα που πέρασε το νομοσχέδιο για τις 48 δόσεις;
    "Για δες καιρό που διάλεξε ο χάρος να σε πάρει..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρηστος Χοντζεας18 Απριλίου, 2013 01:12

    Ποιο "Χ" λέω. Χρειαζόμαστε νίκη οπως και δήποτε.
    Γάματα.
    Παραείναι τραβιγμένο και παραείναι φανερό. Είπαμε.

    Τέλος πάντων.
    Γιώργη, με την τελευταία πρόταση συμφωνώ ότι έτσι συμβαίνει.
    Ολο και περισσότεροι πλέον συμβιβάζονται με την ιδέα, ότι ΤΟ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ, ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ.

    Τόσο η προηγούμενη χρονιά, με κεινα τα στημένα, τις 4αρες απ τους Βολους τα χαστούκια από τους τυχάρπαστους, τις ειρωνείες των Τσακίριδων κλπ, όσο κυρίως η φετινή που ήταν-και είναι- μια χρονιά ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ- με συνεχεις απελπισίες και προσβολες αγωνιστικές και εξωαγωνιστικές, συν το ότι έχουμε γίνει συνθημα στις κερκίδες και παραδειγμα προς αποφυγή, όλα αυτά, όλο αυτο το καιρό παραείναι αρκετα΄πλέον ,ωστε να πειστεί, να "συμβιβαστεί" μεγάλη μεριδα του κόσμου,ότι το πικρό ποτήρι καλυτερα το πίνεις μια και έξω,παρά να εισαι στα στοματα των άλλλων μια βρισιά, η μια ειρωνια
    Δεν αντέχεται αυτό το πράγμα. Κούρασε πια.
    Σαν τους βασανισμένους που πλέον παρακαλάνε τον βασανιστή για "μια και έξω να τελειώνουμε".

    Εχει ωριμάσει πια ο καιρός και για τις πιο ακραίες σκέψεις.
    "Ακραίες" μέχρι πριν λίγο καιρό και που φάνταζαν ανυπόστατες και αδιανόητες, τώρα φαντάζουν σαν μοναδική διέξοδος.
    Είναι μεγάλη και η κούραση και η αγανάκτηση.
    Εχουν φέρει πολύ κόσμο σε σημείο "0".

    "δεν γαμιέται" σου λέει. τι χειρότερο θα πάθουμε από την συνεχη καθημερινη ξευτύλα επί χρόνια τώρα που ζούμε και μάλιστα με αυξητική πρόοδο.
    Η μη προοπτικη πλέον,είναι αυτή που χωνεύει όλο και περισσότερος κόσμος. Την φορμόλη φοβάται. Την σταθεροποίηση στην 8η θέση. Την κατάταξη στους μέτριους που "παλεύουν". Το "μάζεμα" της ομάδας και του ονόματος.

    Χίλιες φορές να μη σε πιάνουν στο στόμα τους οι πούστιδες και να πάιζεις σε άλλη κατηγορία,παρά αυτο το ξευτυλίκι πουν ζούμε.

    Πλέον η Γ κατηγορία, η η πτωχευση, τα πρωτοδικία οι συγχωνεύσεις, τα ΑΦΜ και ότι άλλο θες, ΤΟΝ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρηστος Χοντζεας18 Απριλίου, 2013 09:22

    Καλημέρα. Μεγάλη μέρα σήμερα. Πέμπτη. Και παγκόσμια ημέρα πολιτιστικής κληρονιμιάς,διαβάζω.
    Γιορτάζει η "οργάνωση". Χρόνια της πολλά ( που δεν το βλέπω).
    Και σωστά επισημαινουν τόσο ο αναρτήσας το κείμενο,'οσο και ο Γιώργος από την Αγγλετέρα, πως γίνεται κάποιοι με ανακοίνωση να ζητούν ισονομία σε ένα παραδεκτά από τους ίδιους σάπιο πρωτάθλημα.Δηλαδη τι απαιτούν; Καλυτερη θέση στη λάσπη; Μάλλον.

    Επίσης: Kαι είναι ντροπή. (και αυτό)
    Ντροπή το να αναζητά η ΑΕΚ "ψεγάδια" ανομίας η παρατυπιών -ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΔΗΛΑΔΗ- ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΡΗ Η ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΟΝ "ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ" ΤΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΦΥΓΕΙ Η ΙΔΙΑ.

    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ"; ΤΙ ΕΙΝΑΙ;
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΟΥ ΤΑ "ΧΑΡΤΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΜΩΡΗΘΟΥΝ.

    ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΑΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΠΟΤΕ ΚΟΙΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΤΑΣ ΑΠΟ ΘΕΣΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ. ΠΛΗΡΟΥΣ.

    ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ. ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΑΤΑ. ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ.
    ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ.
    ΡΕ ΦΟΥΝΤΟ ΛΕΜΕ.
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΝΤΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΝΗΓΕΙ Η ΑΕΚ-ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΒΕΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΘΝΗΣΚΟΥΝ- ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΝΗΓΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΑΙΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠ΄ΤΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΔΥΣΤΥΧΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρηστος Χοντζεας18 Απριλίου, 2013 09:56

    Kαι αναρωτιούνται πολλοι,ΟΤΑΝ και ΕΑΝ ασχοληθεί ο Μελισσανίδης με την ΑΕΚ και παράλληλα ΘΑ έχει και ποσοστό στον ΟΠΑΠ,πως αυτά θα συμβαδίσουν.
    Εύκολα.
    Γίνεται προεδρος ο Μπάγεβιτς.
    Τι άλλο νομίζετε ότι εννούσε με το "ο Ντούσαν θα επιστρέψει πάνω σε λευκη σελίδα...συγνώμη λευκό άλλογο";
    Λέτε να μη γνώριζε από τότε την αναδυόμενη παντοκρατορία του Ολυμπιακού του Κόκκαλη;
    Λέτε να μη αντιλαμβανοταν από τότε,ότι η ΑΕΚ δύσκολα θα ξανάβλεπε πρωτάθλημα;
    Λέτε να μη καταλαβαίνει το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί;
    Λέτε να μη θέλει, η να μη μπορεί να επανορθώσει, σε μεταγενέστερο χρόνο;
    Λέτε τώρα, που η επιχειρηματική αλλά και ποδοσφαιρική θάλασσα έγινε γιαούρτι και περασμένα 60 να κάθεται να βλέπει,σαν παρατηρητής;

    Αλλωστε έχει πει ξεκάθαρα ότι: "δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ με την ΑΕΚ"
    Κατανοητό;

    Επειδή ξέρουμε την κατακεφαλια την Ποντιακή, ξέρουμε,ψυχανεμιζόμαστε αυτόματα μερικά πράγματα: 1ον, ότι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ( το πότε και το πως ψάχνουμε,μόνο)
    2ον ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΟΝΤΡΑ
    και 3ον ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ "ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ" ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΕΚΤΖΙΔΩΝ Ο ΚΟΛΗΤΟΣ ΣΕΡΒΟΕΛΛΗΝΑΣ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΡΟΠΟ.

    Αυτά,είναι σαν να τα βλέπω μπροστά μου.
    Τώρα τα "πως" τα "πότε", τα "αμαν αδερφέ μου" και τα "αχ-βαχ" τα τρέχοντα, τα περνώ στο "ντούκου".
    Αυτά είναι εφήμερα.
    Οταν κάποιος βλέπει 10 χρόνια μπροστα, δεν θεωρεί εμπόδια τα τρέχοντα. (δε μιλω για μένα. Να μη παρεξηγηθώ. Εγώ δεν βλέπω ούτε καν την αυριανή ημέρα, καθότι μου είναι παντελώς αδιάφορο)

    Η καθημερινότητα, απασχολεί κυρίως τους μικρομεσαίους,γιατί με αυτήν "μάχονται" καθημερινά.
    Για κάποιον που τον απασχολέι το -όποιο-αύριο, δεν μπορεί να στέκονται εμπόδια τα τρέχοντα,τα εφήμερα, τα σε ενεστώτα χρόνο. Αυτά είναι λεπτομέριες.
    Ειδικά για κάποιον που το πρόβλημα, το θεωρεί ευκαιρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ αμα ασχοληθει ο Μελισανιδης και ο Ντουσαν και ο καθε παπαρας.
    Ο...Μελισανιδης ασχοληθηκε και την εδωσε στο Τραχανα με την γνωστη τοτε αεροπλανακι ΣΟΕ στη Κρητη.
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΞΕΡΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΔΙΝΕ Ο ΠΟΝΤΙΟΣ την ομαδα.
    Οπως μια χαρα ηξερε επι Enic οταν εκανε τον...υπαλληλο και που ηταν και τι μπουγαδα καθαριζε.

    Νισαφι με το 'γατο' που θα μας σωσει.

    Ας κοιταξει να απαλαξει τον αδελφο του και την εταιρεια του απο τις ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ πραξεις που τον βαρυνουν και παιρνει 5,5 χρονια αναβολες (αλλα που δεν ειναι και νομικα υπευθυνος) και θα σωθουμε η θα κατρακυλησουμε μονοι μας.

    Αιντε που μυριστηκαν το πτωμα και οι δυο και μου εμφανιστηκαν στο γηπεδο τελευταιο αγωνα να το παιξουν συμπασχωντες και οι δυο.

    Το μαγαζι ΤΟΣΟ εχει μεγαλε το θες? Αν ναι παρτο και τελος
    Αν οχι, αντε στο καλο και αρκετα.

    ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ εταιρεια οταν την αγοραζεις εχει υποχρεωσεις και εσοδα.
    Τα βαζεις κατω βλεπεις τι ειναι και ΑΝ θες μπαινεις.
    Το οτι δεν πληρωνεις τα χρεη των αλλων ειναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ σου και μπραβο σου.
    Αν ειναι να τη καθαρισει αλλος τη μπουγαδα ΕΣΕΝΑ τι να σε κανουμε ακριβως??

    Αρκετα με τους σωτηρες ολους τιγρηδες βγενοπουλους και λοιπους 'μαγκες'.

    Ο Ιβαν τραβηξε ενα ελεγχο, ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ απο το κρατος ρυθμισεις- σβυσιματα τοκων και λοιπα, αποφασισε και μπηκε και ΕΧΩΣΕ και 25 σε 8 μηνες μεσα.
    ΑΔΙΑΦΟΡΟ μου ειναι γιατι τα εδωσε και τι σκοπο εχει.

    Δεν καθησε να λεει να βρουμε τον Μπατμαν να βαλει 15 να βαλω και εγω αλλα 15 και ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ.

    Εκει ειναι το καταστημα μεγαλε. Χρωσταει τοσα. Αν αμφιβαλεις (και καλα κανεις) ελεγχος μονος σου.
    Αμα σου αρεσει μπες. Αν δε σου αρεσει μη μπεις.
    Τα υπολοιπα ειναι παπαριες.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ9ΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. Ο ΙΒΑΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ.Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Μ'ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ...
      ΑΥΤΟΣ ΚΟΝΟΜΗΣΕ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΡΑΒΙΑ.ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ.ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ''ΕΚΔΙΚΗΣΗ''.ΑΙΝΤΕ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΣ....


      Υ.Σ Ο ΙΒΑΝ ''ΑΓΟΡΑΖΕΙ'' ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

      Διαγραφή
  9. δεν εχει προλαβει να μυρισει το πτωμα της ομαδας μας και οι πολιτικοι το χαβα τους..σπευσανε να εκμεταλλευτουν την δικαιη τιμωρια της ζητωντας να επικρατησει το αδικο που επικρατησε στην περιπτωση του Βεροια-Αρης..
    και φυσικα δεν θα μπορουσε να λειπει ο ΣΥΡΙΖΑ.. ο ιδιος ΣΥΡΙΖΑ με τις προσφυγες και τους 131 της Ν.Φιλαδελφειας..πραγματικα ομως μας εχουν για μαλακες..ΔΙΚΑΙΩΣ βεβαια αφου δεν ειδαν φως κ μπηκαν στο μπουρδελο που καλειται Κοινοβουλιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εξαιρωντας τον απλο κοσμο που τα αισθηματα του ειναι παντα αγνα ασχετα απο το αν θελει την παραμονη ή την ερασιτεχνικη.

    Υπερ της Α κατηγοριας :

    Δημοσιογραφοι του ηλεκτρονικου κ εντυπου ρυπου. για τον ευνοητο λογο που ανεφερε ο Στηβεν.θα χαθουν γκαφρα απο τις τσεπες τους..

    Πολιτικοι. χαμενες ψηφοι καθως ενα μεγαλο κομματι των οπαδων που θελουν την ΑΕΚ στην λιγκα βλεπει οτι με πολιτικη βουληση θα μπορουσε να συμβει αυτο. οποτε εχουμε χαμενες ψηφους..που βεβαια μπορει να χαθουν κ απο την Θεσ/νικη αλλα στα @@ μας.

    η ιδια η λιγκα που θα χασει σημαντικο μερος των εσοδων της απο το συνδρομητικο και τις χορηγιες..

    το ΟΑΚΑ που θα μαραζωσει χωρις τους μαλακες. οχι οτι πληρωναμε ποτε αλλα μια στο τοσο τον χλοοταπητα τον αλλαζανε.

    οσοι συμμετειχαν στις διοικησεις που ραψανε το κοστουμι των 177 εκατ.


    Υπερ της ερασιτεχνικης :

    Αγαπουλας

    Μελισσανιδης κ λοιποι υποψηφιοι γαμβροι..

    που στοιχηματιζουμε?


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. O Μπομπ ο Κοζώνης, ο μεγαλύτερος ΑΕΚάρας του σύμπαντος, προτείνει κλειστή λίγκα με 32 ομάδες όπως το NFL του αμερικάνικου φούτμπωλ, για να σωθεί η ΑΕΚάρα παλικαρίσια.

    Βέβαια, ακολουθώντας το καλεντάρι του NFL, η κανονική περίοδος θα έχει μόνο 16 ματς και για να παίξεις και με τους 32 θα πρέπει να περάσει μία 4ετία, αλλά εντάξει, χρειάζονται και θυσίες και στο κάτω - κάτω στα Στέητς ξέρουν από διοργανώσεις επαγγελματικού αθλητικού θεάματος.

    (Πηγή: Πρακτορείο Φατμέ Γιουρτλού Μαρινάκ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο πού στο NFL δεν παίζουν όλες οι ομάδες μεταξύ τους, εξού και μόνο 16 μάτς ανα σαιζόν.

      Διαγραφή
    2. Εξ ου και η 4ετια για να παίξεις με κάποιους απο μακρινούς ομίλους...
      8 όμιλοι των 4ομάδων, παιζεις 6 αγώνες με τις ομάδες του ομίλου σου και 10 με κάποιους από τους υπόλοιπους 28.

      Διαγραφή
    3. Respect βεβαια πού πήγες και ξετρύπωσες τον Μπόμπ. Κάποια μέρα θα γραφτεί βιβλίο για τα όσα έγιναν στην ΑΕΚ στην εννιαετία κι ένα μικρό footnote θα είναι αφιερωμένο στην πάρτη του ("The Bob days").

      Διαγραφή
  12. Προς Ανώνυμο ( τον τελευταίο περί Μελισσανίδη ): Αν έχεις λίγη υπομονή, θα φρίξεις με αυτά που θα γράψω για τον Sugar.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μεσ΄τα όλα κι ο Κρασσάς:
    "...Περίοδος 2004-05... η ΑΕΚ είναι έτοιμη να διαλύσει, αλλά μπαίνει ο Ντέμης στην ομάδα και με φιλότιμο και θέληση, αρχίζει να αποκτάει μία δυναμική, εκεί που πήγε να γίνει κάτι καλό με νέα παιδιά, που... διψούσαν για ποδόσφαιρο και ήθελαν να βοηθήσουν την ΑΕΚ, κυριαρχεί το σύστημα και η κατάσταση γίνεται... μπάτε σκύλοι αλέστε.Όταν έφτασε η ΑΕΚ να έχει 30.000 εισιτήρια διαρκείας και να μπαίνουν χορηγοί που βοηθούσαν την ομάδα, διάφοροι έσπευσαν να καρπωθούν των εσόδων...
    Μάνατζερ, κόλπα με τα συμβόλαια κι άλλοι πολλοί εξωγενείς παράγοντες, διαλύοντας μία προσπάθεια που είχε ξεκινήσει να δημιουργείται και είχε όλο το μέλλον μπροστά της, παρότι οι Μπούρμποι και οι Κρασσάδες έπαιζαν κόντρα στον Ολυμπιακό, για παράδειγμα, των Τζιοβάνι, Ριβάλντο, Καστίγιο, Τζόρτζεβιτς και Τουρέ.
    Η κατάσταση ήταν ένα μπουρδέλο. Πραγματικά κρίμα για τον κόσμο και όλους όσοι αγαπάνε αυτή την ομάδα.
    Δυστυχώς, όμως, η πραγματικότητα είναι -όσο κι αν ενοχλεί- πως όπως έστρωσαν... κοιμήθηκαν, το σύστημα που επικρατούσε ήταν σίγουρο ότι με μαθηματική ακρίβεια θα... βούλιαζε την ΑΕΚ."

    Και λίγα λέει και διπλωματικά τα λέει (λογικό, αφού είναι ακόμα εν ενεργεία παίκτης) αλλά ειναι κι αυτό μιά απ΄τίς ελπίδες πού έχω στην τωρινή κατάσταση. Το να ανοίξουν δηλαδή στόματα πού τόσα χρόνια είναι κλειστά για ποικίλους λογους.
    Για να δούμε, άλλωστε είναι ακόμα νωρίς. Σε κάνα δυό μήνες από τώρα ίσως ακούσουμε πολλά κελαηδίσματα και μάλιστα μαζεμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ STEVEN : Δεν ξέρω αν μου διέφυγε αλλά δε διάβασα κάτι για τη συνάντηση sugar-ivan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αν διαβασει καποιος οσα λεγονται τωρα στη λιγκα απο τον Γρηγοριου πραγματικα θα πρεπει να τραβαει τα βυζια του..

    ''ειμαστε ΑΕΚ και ειμαστε διαφορετικοι..δεν θελουμε χαρες αλλα ισο-νομια''. με την ισονομια να εννοει οτι πρεπει να γινει και με την ΑΕΚ οτι εγινε στο Αρης - Βεροια.. ισο-παρανομια δλδ..γαμω την διαφορετικοτητα μας ρε μαλακες..μην την πιανετε στο στομα σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ J.PATIKAS: Από εμένα τίποτα. Γράφω Δημήτρη μου κάτι, όταν υπάρχει ουσία έστω και τραβηγμένη από τα μαλλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιώργης ο γαρατζέος18 Απριλίου, 2013 21:39

    Μία δήλωση:
    Από προχθές αποφάσισα και έκοψα μαχαίρι το σώτο365 και την διαδυκτιακή πράβδα της οργάνωσης. Όχι να μετράνε τα κλικ μου για να βγάζουν αυτοί οι δοσίλογοι και μπικικίνια...
    Τέλος με αυτούς, ας γράφουν ότι θέλουν για τα πιπιλισμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Περιστέρι-ΑΕΚ: τι αποτέλεσμα περιμένουμε;;; Καλησπέρα. Τελικά είχα δίκιο που διέκρινα μια δυσφορία για sugar προχθές;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. αν πεσει η ΑΕΚ τα εσοδα του Ατρομητου κ του Αστερα θα ειναι αυξημενα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή