Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΑΓΚΑΘΑ ΚΡΙΣΤΙ

            Κατανοητό το τί γίνεται στο ταχυδρομείο ή στο τηλέφωνο. Στενοχώρια, καημός, αλλά και οργή. Στο τέλος; Μέχρι και δικανικά τεχνάσματα. Όλα πλέον τα σκέφτεται και τα προσμετράει ο Αεκτζής. Τόσα πτυχία απέχτησε από το 2004 και μετά ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΠΛΑΚΑ. Ξεκινήσαμε από το δικαστικό χαρτί, πήγαμε στο πτυχίο ελεγκτών και ορκοτών λογιστών, μετά προχωρήσαμε στα χαρτιά της γεωπονικής την ώρα που λογικά σπουδάζαμε κοινωνιολογία στον ελεύθερο χρόνο  που διαθέταμε καθώς πεταγόμασταν και σε σεμινάρια προπονητικής κι εργοφυσιολογίας.
            Κι είπαμε οτι θα περιμένουμε την οριστική δικαστική απόφαση, μέχρι να πάρει ο καθένας τον δρόμο του. Μια δικαστική απόφαση, που λόγω μπουρδέλου, μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα και πάλι και να φέρει άλλα αντί άλλων. ΚΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΜΕΙΝΕΙ. Την ώρα που θα διεκδικούν οι Καπετανόπουλοι την αφαίρεση βαθμών από τον Άρη λόγω Σηφάκη ( θυμηθείτε μια ερώτηση σε προχθεσινό υστερόγραφο μου, " είναι πολλά τα 6 μύρια; " ), την ώρα που θα ξηλώνεται ο τοπάρχης της αστυνομίας και την ώρα που θα τυλίγεται σε μια κόλλα χαρτί ο διαιτητής Τριτσώνης. Ο ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ. Ο Ο Ο Ο ΣΠΑΘΙ. Κι αγαπητέ Δημήτρη, κάνεις λάθος για τα αρχίδια του Τριτσώνη επειδή από πάνω τον παρακολουθεί ο Sugar ή επειδή του έστειλε τον βασιλομπίλαρο.
             Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΔΥΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΔΩΡΟ , ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΕΡΑΤΩΜΑ ΤΟΥ. Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΜΠΗΚΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΔΑΜΙΔΗ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΗ, τον οποίον δυό ημέρες πριν είχε διώξει ο Δέλλας από την προπόνηση ( αποκάλυψη νούμερο ένα, που δείχνει - για όσους δεν κατάλαβαν κάτι - ποιός έκανε κουμάντο μέχρι σήμερα στην ΑΕΚ ).
              Η ΣΩΣΤΗ ΑΕΚ - όποια υπάρχει πλέον - δεν ρίχνει κανέναν αντίπαλο στα χαρτιά ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ, που σήμερα πλέον διχάστηκαν κι ο καθένας ψάχνει να προστατεύσει τον κώλο του. ΑΛΗΘΕΙΑ, Ο ΒΙΝΤΙΑΔΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΘ; ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ ( άστο αυτό για προσεχώς );
               Όμως οι Αεκτζήδες, δεν διάβασαν ακόμα εγκληματολογία. Κι αν πέφτει βαρειά η συγκεκριμένη επιστήμη, καλό είναι να διαβάσουν το έργο της Αγκάθα Κρίστι που τιτλοφορείται
" έγκλημα στο Όριαντ Εξπρές ". Παλιό αλλά επίκαιρο. Εκεί που ο ντεντέκτιβ Πουαρώ, ψάχνει να βρει ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΝ δολοφόνο ενώ όλοι οι ανακρινόμενοι ύποπτοι έχουν καρφώσει κι από μια μαχαιρία στο κορμί του πτώματος.  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΕΝΑΣ, ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ.
                Διότι στην πιο κάτω κατηγορία, θα έχουμε δυό νομικά πρόσωπα : Το ερασιτεχνικό και το
" επαγγελματικό ". Με ύπαρξη μόνο του ερασιτεχνικού. Το άλλο θα εξαφανιστεί παίρνοντας μαζί του τα χρέη και τις μελλοντικές δίκες των υπεύθυνων - είτε σε επίπεδο πλημμελήματος είτε κακουργήματος - που ποιός ξέρει αν θα γίνουν και πότε. Αλλά κι όταν γίνουν, θα καταλογιστούν καινούργιες δίκες σε βάρος των μετόχων. ΔΗΛΑΔΗ, ΠΙΑΣΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ. Αυτό σούπερ βολεύει όλους τους κακοδιαχειριστές ( sic ).
             Στο ερασιτεχνικό όμως, και χωρίς χρέη, βολεύεται κι εκείνος που θέλει να πάρει μια ομάδα
 " ΛΕΥΚΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ". Δηλαδή, ο Μελισσανίδης; Εκεί δεν πάει το μυαλό σας; Εγώ λοιπόν λέω, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΠΛΕΟΝ; Για ξανασκεφθείτε. Όμως για να μην σας παρασύρω σε άλλα δήθεν υπονοούμενα, βγαίνω και γράφω με την υπογραφή μου, ΟΤΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΤΟΝΗ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Ο SUGAR, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ. Χωρίς να μου έχει δηλωθεί κάτι. Θα μου πείτε, θα στο έλεγε; Κι απαντώ: Σίγουρα, κι οπότε θα έγραφα σήμερα για την μαϊμού από το Τιμπουκτού. Λέτε ένας γραφιάς να μην ξέρει πού να πάει την κουβέντα;
              Κι ο επίδοξος αυτός αγοραστής, ΔΕΝ χρειάζεται και να βιαστεί. ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΔΧ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΕ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΦΜ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ, εντάξει δίνει ένα χαρτζηλικάκι για την άνοδο, ΚΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΑΠ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Μια Ελλάς, που μέσα στην φτώχεια της, θα ασχοληθεί με την ΑΕΚ και το νέο ΑΦΜ της στην δεύτερη κατηγορία;
              Το κουμάντο λοιπόν στην ερασιτεχνική, ποιός το έχει; Το λέει η λέξη της κατηγορίας. Ο ΔΧ με κάποιον αχυράνθρωπο του, που όποτε αποκτάει κάποια υπόσταση κοινού κι αποδοχής, άνετα του πριονίζουμε την καρέκλα με κάποια διαιτησία ή με κάποια παιδιά που αγανάκτησαν με το πούλημα της Αεκοφροσύνης. Δύσκολο; ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, αλλά όχι και ήττα από τα Άσπρα Σπίτια. Μια χαρά λοιπόν και τα χάπια και μια χαρά ξανά αρχηγηλίκι. Και μια ζωή τα συνθήματα για τους καναπεδάτους ή τους φανατικούς του πληκτρολογίου. Αν βρεθεί κάποτε επενδυτής, δεν θα περάσει από όλους αυτούς που κράτησαν ζωντανή την ιδέα;
             Σενάρια; ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ, που έλεγε κι ο Θανόπουλος στους δημοσιογράφους όταν του ζητούσαν να δείξει τα λεφτά το τότε λαμόγιο που είχε ανακαλυφτεί.
            Και τι έμεινε; ΔΥΟ ΠΡΑΜΑΤΑΚΙΑ:
                - Το μήνυμα στον Τριτσώνη για την ζωή του. ΝΑΙ, ΤΡΕΧΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ. ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ. Και να του πω, Ψωμιάδης, που  μια χαρά στην ερασιτεχνική κατηγορία, ΠΑΥΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΦΜ.
                - Ο ΑΕΚΤΖΗΣ φίλαθλος κι οπαδός, που θα παλέψει για την τιμιότητα του. ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑ ΚΙ ΑΤΙΜΑΣΤΗΚΑ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΞΑΓΟΡΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΦΜ. ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΑΙ. ΝΑ ΧΤΙΣΩ ΘΕΜΕΛΙΑ ΘΕΛΩ. Οπότε θα ξαναπληρώσει τα εισίτήρια του - σαφέστατα μειωμένα αλλά ΚΑΙ ΤΙ BUDGET ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΑ; ( για να σκορπίσω και τους φόβους όλων αυτών που φοβούνται αφανισμό - ΑΦΑΝΙΣΘΗΚΑΝ ΒΡΕ ΟΙ ΠΡΟΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΤΟΥΣ; ) ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΕΣ ΚΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑΣ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗ.
                          ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ. ΚΑΙ ΔΕΣΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΛΑΝΟΥΝ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, που θέλουν μόνο να πουλάνε :
                           Σήμερα, πουλήσανε ΑΕΚ και πήραν κάτι. Αύριο, αν γυρίσει ο ΚΑΠ ανάποδα, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ κι απλά θα τους αγοράζουν οι αντίπαλοι. ΜΕΘΑΥΡΙΟ, θα πουλάνε για άμεση επάνοδο της ΑΕΚ επάνω.
                          Τι θα πουλάνε; Την πουστιά και την εξαγορά του φρονήματος του Αεκτζή αλλά και να τελειώσει η όποια διαφορετικότητα του.
                         Αν πουλάνε, ποιός θα φταίει; ΜΑ ΒΕΒΑΙΟΤΑΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ.
                         ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ. ΠΟΥ ΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ, ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΛΕΒΑΝΕ.
                                     Ξανά την καλημέρα μου. Τελειώνω, μην ανησυχούν κάποιοι.
                        Υγ. Φυσικά και η οργάνωση θα μιλήσει αύριο. Προς το παρόν το έχει ρίξει στο τριήμερο πένθος. Πάντα η οργάνωση ήταν θρήσκα.
                  

40 σχόλια:

  1. Να προσθέσω κι εγώ την φωνή μου στούς προηγούμενους: το μπλόγκ πρέπει να συνεχίσει , πρεπει να μην κλείσει.
    Ο λόγος είναι πολύ απλός: είναι το μοναδικό σοβαρό ΑΕΚτζήδικο σάιτ πού υπάρχει. Δεν μιλάω για άλλα θέματα πού μπορεί να συζητιούνται εδώ και ειδικά στα σχόλια. Μιλάω για το ΚΑΘΑΡΑ ΑΕΚτζήδικο στοιχείο τού μπλόγκ. Με βάση αυτό, αν σταματήσει να υπάρχει το μπλόγκ τού Στήβεν σταματάει να υπάρχει σοβαρό ΑΕΚτζήδικο σάιτ στο διαδίκτυο. Προσωπικά, αν δεν υπήρχε το μπλογκ αυτό θα είχα πολλούς λιγότερους λόγους να ασχολούμαι με την καταστροφή τής ΑΕΚ (μεγάλη κουβέντα το τι εννοώ, αλλά όχι τής ώρας).
    Στήβεν, κράτα το μπλόγκ ανοικτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Steven, μην κλείσεις, σε χρειαζόμαστε.

    Δηλαδή από που θα ενημερωνόμαστε μετά? Από σώτο365?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κλείσε κι εσύ να χάσουμε κάθε επαφή με ότι θυμίζει ΑΕΚ...Γιαουρτά-Χατζηκαραγκιόζη-Αλκοολικέ ξέρει όλος ο κόσμος τι έργο επιτελέσατε τα τελευταία χρόνια και θα το μάθουν ακόμη περισσότεροι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απο οπου και αν το πιασεις το ζητημα εχει 2 οψεις μην πω κ παραπανω..
    Και η συγκρουση μεταξυ συναισθηματος ( Α κατηγορια ) και λογικης ( Γ κατηγορια) παει συννεφο..

    Με αποκλεισμενο το σεναριο να παιξουμε στη Β , μας μενουν 2 σεναρια..

    Η λογικη λεει οτι η Γ ειναι η ιδανικη περιπτωση για ενα νεο ξεκινημα..κατι ομως που δεν γινεται με τον καλυτερο τροπο καθως αν γινει αυτο θα εχει συμβει παρασκηνιακα , προδοτικα κ με μεγαλη δοση κοροιδιας σε ολο το κοσμο που την Κυριακη εκλαιγε στις εξεδρες ή που δεν εκλεισε ματι εκεινο το καταραμενο βραδυ..
    Αλλιως ειναι να στο ξεκαθαριζουν απο την αρχη και αλλιως να σου παιζουν υπουλα παιχνιδια..
    Ας παραβλεψουμε προς το παρον τον τροπο ..
    Η μια οψη του νομισματος της Γ λεει οτι η ΑΕΚ καθαριζει προς πιστωτες εκτος απο αυτες τις υποχρεωσεις που αφορουν το ποδοσφαιρικο τμημα..μικρο το κακο ομως μπροστα στα εκατομυρια που γλυτωνει...η ιδια οψη λεει οτι γινεται ελκυστικη παλι για υποψηφιους γαμβρους με σοβαρο πορτοφολι για επενδυση και γηπεδο..και τελος οτι το κυνηγητο απο το Δημοσιο θα γινει προς τα φυσικα προσωπα που την οδηγησαν σε αυτο το χαλι εστω και αν τους παρει 10 χρονια.( εδω ειναι το ζορι για το ποιος θα παρει την αποφαση να την ριξει στη Γ , βαζοντας το κεφαλι του στη λαιμητομο.)
    Η αλλη οψη λεει οτι πλεον δεν μπορεις να κυνηγησεις τα εκατομμύρια που σου εφαγε ο αγαπουλας..βεβαια μια η αλλη ειναι αν καθαρισεις με τα χρεη..απλα δεν θα εχεις κανει ζημια στον ιδιο οπως του αξιζει..οπως επισης η ασχημη πλευρα λεει οτι η ΑΕΚ σαν ερασιτεχνικη πλεον θα διοικειται απο αυτους που διοικουν τωρα τα ερασιτεχνικα τμηματα της ομαδας..δλδ τον μουσια κ την παρεα του..εστω κ για ενα χρονο..

    Το συναισθημα τωρα λεει οτι η ΑΕΚ δεν γινεται να πεσει..οτι εχει γεννηθει για τα ψηλοτερα σκαλια κ εκει πρεπει να μεινει παση θυσια..οτι πανε να την ριξουν πουστικα κ οχι αγωνιστικα..οτι δεν γουσταρουμε να βλεπουμε την ΑΕΚ κοντρα στον Ολυμπιακο Λιοσιων και την Πευκη..οτι πρεπει να μεινει εκει που ανηκει γιατι ολο κ καποια λυση θα βρεθει γιατι εισαι μεγεθος και δεν χανεσαι..
    Η αλλη οψη ομως λεει οτι δυσκολα δεν θα πεσεις αγωνιστικα μια απο τις επομενες χρονιες..οτι ο αντιπαλος σου θα ειναι η Βεροια και ο Πλατανιας και οχι οι πανω ταχυτητες..οτι θα παρακαλας να μην φας 6 παλι απο τον γαυρο ή οτι θα σου βγαινει η ψυχη να νικας την Καλλονη..

    Οταν κοπασει ο θορυβος και σταματησουν οι κορωνες των Αεκτζηδων που τωρα ξυπνησαν κ σοκαρίστηκαν τοτε ελπιζω να επικρατησει η λογικη..η οποια λογικη λεει οτι με 2 χρονιες στα χαμηλα η ΑΕΚ μπορει σε 4 χρονια να χτυπαει στα ισα το πρωταθλημα κ οχι μονο στα λογια του Μαυρου που θα τους γαμουσε με τα μωρα..

    Αν κ μαλλον στο τελος λογικα θα γινει οτι αποφασισει ο ΟΠΑΠ και η ΝΟΒΑ..

    Καλημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα κύριε Αβραμίδη,

    προσωπικά ειμαι Ολυμπιακός, αλλά μ αρέσει να διαβάζω τις ρομαντικές ανεφάρμοστες θεωρίες σας. Μου θυμίζουν κάτι ταινίες που ανοίγει το "χρονοντούλαπο" και σε ταξιδεύει σε ξεχασμένες εποχές.

    Το ζήτημα είναι σήμερα τι κάνουμε; ακομη και εμείς στον Ολυμπιακό. Θα έχετε μάθει που φωνάζαν οι κάφροι μας στον Μαρινάκη: "Έκανες τον Ολυμπιακό, ΑΕΚακι, Μαρινακη - Μαρινάκη". Η αλήθεια είναι πως για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο η κατάντια της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού μόνο κακό κάνει. Η πρότασή μου είναι μια, και την εννοώ σοβαρά:
    "η ίδρυση μιας νέας ομάδας, ΠΕΚ (Παναθηναϊκή Ένωση Κωνσταντινούπολης) όπου θα συγχωνευτούν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός. Θα κρατήσετε τα καλά στοιχεία των δυο συλλόγων, και θα γίνετε πιο ανταγωνιστικοί τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στην Ευρώπη. Για το 2013-14 ούτως ή άλλως ευρωπαϊκές υποχρεώσεις δεν θα έχετε, συνεπώς έχετε όλο τον χρόνο να το στήσετε σωστά και αξιολογα."

    Επειδή είστε μέσα στην ΑΕΚ προτείνω να το προωθήσετε. Είναι σωτήρια λύση και για εσάς και για τον Παναθηναικό.

    Καλή σας μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα διωξτε εσεις τον χοντρο , περιμενετε κ 2 χρονια να τελειωσουν τα γκαφρα του τσου λου και στο τελος μαλλον εσεις θα γινετε ανταγωνιστικοι ως προς εμας..

      Διαγραφή
    2. Από ό,τι βλέπεις, εμείς έχουμε σοβαρές και ουσιώδεις απαιτήσεις από την ομάδα μας. Έχουμε πάρει πρωτάθλημα από τον Οκτώβρη ουσιαστικά, και κράζουμε για έναν καλύτερο Ολυμπιακό. Στον Ολυμπιακό διαφωνούμε με την μέση στρατηγική που επικρατεί. Ή στήνεις μια ομαδάρα (ακόμη και αν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα από τα Χριστούγεννα) να ρίχνει 6 άρες και να παίζει μπάλα, ή βάζεις στα ντέρμπι τα τσικό για να αποκτήσουν εμπειρία.

      Διαγραφή
    3. εχετε παρει ενα πρωταθλημα που τρεχετε μονοι σας..πανηγυριζετε στις φιεστες..κραζετε για τα ματια του κοσμου οτι εχετε απαιτησεις μεγαλυτερες και οταν σας θυμωσει ο προεδρας κανετε κωλοτουμπες και ικανοποιειστε με τον Σαμαρη και τον Ολαιταν..ασε το ξερουμε το πλανο σας εδω κ χρονια..

      Διαγραφή
    4. Ποιος μεγαλος παιχτης θα ερθει για να παιξει με την ΑαεΚ και την Καλλονη; Για να του σπασουν τα ποδια τα κομπλεξικα νιανιαρα;

      Διαγραφή
  6. Γαύρε, η Τουρκία περνάει φέτος *άνετα* την Ελλάδα στην βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ (Μην πάρει και η Φενέρ του μακαρίτη Λεφτέρ Κιουτσούκαντωνιάδη το Γιουρόπα) και ξέχνα τα απ' ευθείας στους ομίλους και τα εύκολα τα φράγκα.

    Θα παίζει ο Μαρινάκης προκριματικά με καμιά Τότεναμ και χαιρετίσματα τα φράγκα τα εύκολα τ' αφρατα. Ποιος θα φέρει βαθμούς από την Ευρώπη;

    Ο Αστέρας και ο ΠΑΣ, ή η Φενέρ και η Γαλατά; Α;

    Μαρινάκ μπέη, τσοκ μπουγιούκ μπεχλιβάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι, θα τα φερει μαζεμενα η ΑΕΚ. Α, ξεχασα απο την Γ Εθνικη, τα φιλικα με ξενες ομαδες δεν μετριουνται ποντοι.

      Διαγραφή
    2. ασε την ΑΕΚ..η Ευρωπη εσενα περιμενει..και δεν χρειαζεται να ειναι η Τοτεναμ στα προκριματικα..και μια Ανορθωση φτανει..

      Διαγραφή
    3. @ Ανώνυμος

      Και για να μην λέμε και μαλακίες, τους βαθμούς την τελευταία 20ετία τους έφερνε κατά βάση ο ΠΑΟ, όχι εσείς, 'νταξ;

      Δες πόσους θα μαζέψει η Τουρκία τελικά φέτος (ίσως και κούπα με μπόνους) και αν νομίζεις ότι θα γλιτώσετε τα προκριματικά ή την μειώση των Ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη γράψε μου.

      Το άθροισμα των βαθμών που θα πάρουν ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος, ΠΑΣ και Αστερας και όλο αυτό δια 5, έναντι του μέσου όρου των βαθμων των Τουρκικών ή ακόμα και των Ελβετικών ομάδων.

      Χαιρετίσματα.

      Πάνω στις πλάτες των βαθμών του βάζελου πηγαίνατε τόσα χρόνια απ' ευθείας στους ομίλους.

      Κουκιά μετρημένα είναι.

      Διαγραφή
    4. Για αυτό σου λέω. Αφού είναι τόσο ομαδάρα ο βάζελος, γιατί δεν ενωνεστε να ξεμπερδεύετε με υποβιβασμούς και λοιπα.

      Πάντως με χαροποιεί που ο μέσος ΑΕΚτζης (όπως αναφέρεται πιο πάνω) αντί να ασχοληθεί με την Γ Εθνική, ασχολείται ακόμη και σήμερα με τον γαύρο που θα παίζει προκριματικά από τον Ιούνιο.

      Καλή φάση.

      Διαγραφή
    5. καπου τα μπερδευεις γαυρε..λογικο ομως αφου εισαι ο μετρ της κωλοτουμπας..
      αυτος που παιζει τσου λου ασχοληθηκε πρωτα με αυτον που θα παιζει Γ . ειναι ολοφανερο οτι κατι βαθια μεσα σου κ πισω σου σε ενοχλει..

      Διαγραφή
    6. Γιατι βρε thomas silly εκφραζεσαι ετσι τωρα; Κρατα το επιπεδο, εστω στο -3 που θα εισαι του χρονου. Μην το ριχνεις στα τοπικα πρωταθληματακια.

      Διαγραφή
  7. Οσο καταλάβαινε ο μέσος ΑΕΚτζής πού είχε μπλέξει το 2004 άλλο τόσο καταλαβαίνει κι ο μέσος γαύρος πού θα καταλήξει. Ποιά Τότεναμ? Με την Ελσίνκι θα κληρώνονται στα προκριματικά σε 2-3 χρόνια (μάξιμουμ) και θα κάνουν αμάν να περάσουν. Η άγνοια, όταν την παρακολουθείς ως παρατηρητής, είναι πολύ διασκεδαστική. Τρόλλαρε γαύρε, τρόλλαρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. για τους ανεπιδεκτους μαθησεως γαλουχημενους απο το κοκκαλισταν γαυρους η ζωη παει μονο ευθεια..δεν κανει ποτε κυκλους..
    αλλα ελα ομως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το πλανο σας φιλε ολυμπιακε ειναι ΕΝΑ και μονο:
    Να παιρνετε ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ τα φραγκα του ch/l.
    ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

    Για το πλανο αυτο εγιναν τα:
    *ο ΟΣΦΠ και το Αιγαλεω να κερδιζουν- ψαξε να δεις πως ο Σπαθας εχει στα Μεσαια Τρικαλα Κορινθιας ενα ξενοδοχειο (απο τα καλυτερα) αξιας 2,5εκκ ευρω κατα δηλωση του!!- χασαπης στο Πειραια το επαγγελμα του..
    *εγινε ο Γκαγκατσης που απο τη μια εβγαζε δελτιο στον Βαλνερ και απο την αλλη ενημερωνε και ΣΤΗΡΙΖΕ το χαρτινο πρωταθλητη,
    *σκονταφτε ο Αλεξανδρης και ο Ιβιτς και οι Παπουτσελοποντικηδες δινανε 'πεναλτυ' στη σεντρα (ο Τζολε πρεπει να εχει περισσοτερες φωτογραφιες στο πλανητη την ωρα που εκτελει 'πεναλτυ' απο τον Ομπαμα..)
    *εγιναν οι αδελφοι Μητροπουλοι - θωμας και βικτωρας
    *εγιναν οι ομορφιες με τον Μπεο και την δωροδοκια Ιταλου διαιτητη σε ευρωπαικο παοιχνιδι καθως και αλλων, πραγμα για το οποιο ΔΙΩΚΕΤΑΙ σε βαθμο ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ και για συσταση ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ο προεδρος σας.

    και πολλα αλλα μη παμε πιο πισω..γιατι βρωμαει.
    Εισαστε η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ομαδα στο πλανητη (α ρε θρυνε τεραστιε) με 15 στα 17.
    Ουτε η Μπαρτσα ουτε η Ρεαλ ουτε η Μιλαν ουτε η Man U ουτε η Μπαγερν η Rangers ΚΑΝΕΝΑΣ δεν καταφερε το μεγαλειο σας πουθενα στο κοσμο.

    Ουτε βεβαια κανενας ανεστησε μεγαθηρια σαν την Ferencvaros την Herenfein την Macabi την Ηapoel την Λιλ και αλλα μεγαθηρια που εκαναν και τις μοναδικες νικες τους στην Ευρωπη και μετα εξαφανιστηκαν..

    Παιξε και φετος ομιλο κια να σε δω απο του χρονου που θα θες προκριματικο. Και αν συνεχισουμε ετσι στην ευρωπη σα χωρα (εκτος αν κανει πορεια ο ...Αστερας και ο Ατρομητος!!) σε 2 χρονια θα παιζεις δευτερο προκτιματικο.

    Και αν τωρα βλεπεις Μασαντους και Γκρεκους, εκει που εβλεπες Ζιο και Καρεμπε, σε 2-3 χρονια θα βλεπεις τον Παπαζογλου-Ντανι Αλβες και τον Βλαζοδημο-Ντρογμπα.
    Οπως βλεπουμε εμεις το Φουντα και τον Κατσικογιδι..

    Μια χρονια δεν επαιξε ο θειος ch.l και πηγατε να βαρεσετε διαλυση: -65 εγραψε το κοντερ και βρεθηκε ο Βαγγελης και σας κρατησε, επειδη ΗΔΗ τα εχει παρει πισω τα φραγκα.
    ΗΔΗ προχτες εστειλε το πρωτο μυνημα για ολυμπιακες συμμαχιες κλπ.
    ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ μολι στερεψει η κανουλα του Μισελ να ζησεις αναλογες ομορφιες. Γιατι 15 χρονια χ20 μυρια κανει 300 εκκ ευρω εσοδα.
    Να σε δω ΧΩΡΙΣ αυτα ποσο μαγκας εισαι.

    Και αν θα ενωθεις με κανα Εθνικο και καμμια προοδευτικη να κανετε τον Εθνολυμπιπροοδευτικο.

    Για αρχη εγω θελω να πεσει η ΑΕΚ οπως της αξιζει να παθει.
    Να ξερει ομως οτι εχεις ΜΕΙΩΣΗ στο τηλεοπτικο 20-25% βαση συμβολαιου αν πεσει ενας εκ των ΑΕΚ-ΠΑΟ-ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ και γινουν αναλογες διακοπες συνδρομων. ΗΔΗ απο χτες εγιναν πανω απο 9,000 αιτησεις διακοπης Nova.
    Ξερεις τι σημαινει αυτο ΕΞΥΠΝΕ?

    3,5 ΕΚΚ - 25% ΧΑΝΕΙΣ αμεσα 900 χιλιαρικα το χρονο. Δηλαδη τον Τζιμπουρ που ειναι ο πρωτος σκορερ σου..

    Αιντε καλο βραδυ και καλη φιεστα..

    ΥΓ ΔΕΝ ειπα να κλεισεις.Ουτε ανησυχω για κατι. Δεν ζω γι αυτο ουτε ειμαι σαν καποιους που αναπνεουν για να γραφουν. Ειπα οτι αν ειναι να κλεισεις το κανεις απλα με μια αναρτηση και τελος. Αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρειτε τα εσεις με τον Γιδοπουλο...που του επεσαν τα καθρεφτακια απο το χερι και εσκασε η γκαντεμια στην ΑΕΚ.

      Διαγραφή
    2. Οτι ειχα να βρω εγω το εχω βρει απο τοτε που εγινα ΑΕΚ.
      Μπορει να πεφτω και να εχω 1000 καραγκιοζηδες αλλα ουδεποτε εμπλεχθηκα σε στημενα και σε δωροδοκιες, οπως το συναφι σου και ο προεδρος σου σε βαθμο ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ.
      Ουτε (ακομη) προεδρους στην φυλακη για ΔΙΑΣΠΑΘΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. Κλεφτες εχω αλλα εκλεψαν την ΑΕΚ και χρωσταω εγω σαν ΑΕΚ. Και σε αντιθεση με σενα εγω ΘΕΛΩ να τους δω μεσα ΟΛΟΥΣ και αν αυτο συνεπαγεται να πεσω στην ερασιτεχνικη ΤΟΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

      Ολυμπιακος Συλλογος Φυλακισμενων Προεδρων ΜΟΝΟ εσυ εισαι.Ουτε ο ΠΑΟ ουτε ο Αρης ουτε κανενας αλλος.

      Και οταν χρειασθηκε και ειχα ΚΑΝΟΝΙΚΗ ομαδα (και οχι παιδαρελια) για καθρεπατακια σου εριξα μια ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΗ ΤΕΣΣΑΡΑ με καποιον πατερ !!! στο παγκο και σε εστειλα να κανεις ...φιεστα με το ντορτι στο κεφαλι να πανυγηρησεις με την αποφαση του δικαστη-Γκαγκατση στο χερι..

      Που θα μας πεις να ενωθουμε με τον βαζελο!

      Σου ειπε κανενας οτι ψαχνουμε σωτηρια απο κανενα?
      Η νομιζεις οτι επειδη βγαινει μια Ψ-ΩΡΑ και ενα 365 και λεει 50 παπαριες σε 1000 καμενους, οι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ειναι ΠΡΟΒΑΤΑ σαν και σας?

      Διαγραφή
    3. Βρε για σωτηρες ψάχνετε σαν τους τρελλούς. Κάθε φορά που σκάει στο ΟΑΚΑ κάποιος υποψήφιος αγοραστής - πρόεδρος, τα σάλια σας τρέχουν από την Κηφισίας και γεμίζουν τους υπονόμους. Αλλά τέσπα.

      Διαγραφή
  10. Ειλικρινά μην ασχολείστε με γαύρους, δεν αξίζουν να απαντήσεις σε τίποτα απ'όσα λένε. Να ξέρετε ότι αξιωματικά ΔΕΝ υπάρχει αντικειμενικός γαύρος.

    Μένω εξωτερικό, σπούδασα σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια και υπάρχουν πολλοί Έλληνες. Αναγκαίο κακό, και πολύ γαύροι. Άτομα με διδακτορικά και (θεωρητικά) μυαλωμένα μιλάνε όπως ακριβώς ο Τσουκαλάς και έχουν πανομοιότυπα επιχειρήματα. Αφήστε το σας λέω. Και αν έχετε φίλους και γνωστούς που πουλάνε αντικειμενικότητα να ξέρετε στο σπίτι τους διαβάζουν πρωταθλητή.

    Όλη η μπαστουνοβλαχιά του νεοέλληνα καθρεπτίζεται επιτυχέστατα στον γαύρο. Όμως η κοκκαλική νοοτροπία "όλα δικά μου με οποιοδήποτε τρόπο ακόμα κι αν δεν τα αξίζω" πληρώνεται. Όχι από τον εκάστοτε Κόκκαλη όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρίσκουν και τα κάνουν. Αν οι ΑΕΚτζηδες ειστε χαϊβάνια, που την μια σας κλέβουν, την αλλη σας γκρεμιζουν το γήπεδο και γυρνάτε δεξιά αριστερά χωρίς να έχετε να πληρώσετε ούτε τον κηπουρό στο ΟΑΚΑ, σου φταίει μετά ο Κόκκαλης, ο Μαρινάκης κτλ.

      Και μπορεί δυο πρόεδροι του Ολυμπιακού να έχουν μπει στο μπουντρούμι, αλλά κάποιοι άλλοι δικοί σας, κατά πως γράφουν οι εφημερίδες, γυρίζανε το ελαιόλαδο δεξιά αριστερά, και δεν άνοιξε μύτη...

      Το θέμα δεν ειναι να καταλήξουμε ποιος πρόεδρος υπήρξε πιο βρωμιάρης για την ομάδα του ή τους αντιπάλους της. Όλοι τα ίδια είναι για αυτό και ασχολήθηκαν με το ποδόσφαιρο. Η μαγκιά του Κόκκαλη ήταν ότι έκανε ό,τι έκανε, αλλα οι κούπες ερχόντουσαν. Κατά καιρους σε εσάς, Τροχανάδες, Γιδόπουλοι, Ψωμιάδηδες, Μελισσανίδηδες κτλ, κάναν ό,τι έκαναν για την πάρτη τους.

      Λογικό βέβαια αφού ειστε χαϊβανια.

      Διαγραφή
    2. '' Άτομα με διδακτορικά και (θεωρητικά) μυαλωμένα μιλάνε όπως ακριβώς ο Τσουκαλάς και έχουν πανομοιότυπα επιχειρήματα. Αφήστε το σας λέω. Και αν έχετε φίλους και γνωστούς που πουλάνε αντικειμενικότητα να ξέρετε στο σπίτι τους διαβάζουν πρωταθλητή.''


      ετσι ακριβως..το ιδιο συμβαινει κ στις δικες μας παρεες οπου υπαρχουν γαυροι..εχει ποτισει καθε κυτταρο με αυτη τη νοοτροπια..
      τρανοτερο παραδειγμα οι 2 τελευταιοι ιδιοκτητες τους..πετυχημενοι και εξυπνοι με επιχειρηματολογια κ τακτικες τρουμπας..

      Διαγραφή
  11. Χρηστος Χοντζεας17 Απριλίου, 2013 15:30

    Βρε άντε γαμίσου που σαν "πρώτος άχρηστος με 40 βαθμούς διαφορά" ήρθες να πουλήσεις φτηνή ειρωνία σε ΑΕΚτζίδικο blog.
    Ας μην έπαιζαν στα ζάρια ο Νταιφάς με τον Βαρδινογιάννη το ποια ομάδα θα πάρει ο καθένας τους και θα βλέπαμε ποιος θα ενώνονταν με ποιόν.
    Παλιομαλάκα.
    Tράβα να ξεφορτώσεις κανένα τελάρο παρέα με το Τσουκαλά και άσε την ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το γαμησου ειναι με "η". Αντι να ξερεις μονο πως τον παιρνεις δεν μαθαινεις και λιγη ορθογραφια;

      Διαγραφή
    2. Προς Ανώνυμο: Είσαι φάουλ. Παίζεις ανώνυμα, κι οι άλλοι επώνυμα. ΝΙΚΟΛΑΚΗ, ΜΗΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ.

      Διαγραφή
    3. Χρηστος Χοντζεας17 Απριλίου, 2013 23:09

      Διλαδύ η ωρθογραφεία σε πίραξε μόνο;
      Καλως μαλάκας ήσε και σι.

      Διαγραφή
  12. Όλοι μας κάποτε, σε μικρή ηλικία, διαλέξαμε μία ομάδα να υποστηρίζουμε. Διάφοροι λόγοι και συγκεκριμένα ερεθίσματα μας οδήγησαν στην επιλογή μας και η επιλογή του καθενός είναι απολύτως σεβαστή. Εκτός εάν: Μεγαλώνοντας και αφού πλέον κανένας δεν έχει την ευθύνη για το πώς σκεφτόμαστε και το τι λέμε (ούτε γονείς, ούτε δάσκαλοι, ούτε φίλοι και περίγυρος κτλ) παρά μόνο το μυαλό που έχει ο καθένας στο κεφάλι του, έχει τεράστια σημασία ο τρόπος (τα επιχειρήματα, η γλώσσα, η τιμιότητα, η αυτογνωσία) με τον οποίο κάποιος υποστηρίζει την ομάδα της επιλογής του και ακόμα μεγαλύτερη σημασία ο λόγος για τον οποίο το κάνει. Για παράδειγμα ένας ολυμπιακός, τον οποίο τον σκίζει κάθε μέρα στη δουλειά το αφεντικό του, όπως η ομάδα του τις υπόλοιπες ομάδες, μόνο και μόνο επειδή έχει τη δύναμη και μπορεί να κάνει ότι θέλει και από τα τόσα καλά που υπάρχουν, αυτός διαλέγει να καταστρέφει κόσμο. Σημείωση ότι ο συγκεκριμένος ολυμπιακός του παραδείγματος, διαμαρτύρεται για αδικία, για την πλουτοκρατία και το κεφάλαιο που του πίνουν το αίμα κ.α. Αυτός λοιπόν ο ολυμπιακός, που εκτός από το αφεντικό του μπορεί να τον ξεφτιλίζει καθημερινά η γυναίκα του, τα παιδιά του κ.α. νιώθει την ανάγκη να αισθανθεί κάποιος, να νιώσει γαμίκουλας, να το παίξει άντρας ρε παιδί μου. Και αφού είναι πραγματικά ένας ΤΙΠΟΤΑΣ και δεν μπορεί να κάνει ΤΙΠΟΤΑ για να αλλάξει τη σκατοζωή του, βρίσκει την εύκολη, την ανέξοδη, τη σίγουρη λύση. ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ με τον ολυμπιακό, με τον μαρινάκη και τον κόκκαλη και νομίζει ότι τους γαμάει όλους. Νιώθει ότι είναι κάποιος, ότι ο ολυμπιακός και η προεδράρα του είναι προέκταση του πέους του. Δεν μπορεί να ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ. Δεν του φταίει όμως κανένας που η ζωή του είναι έτσι. Είναι μεγάλο παιδί πλέον. Ε, ένας τέτοιος άνθρωπος δεν αξίζει ούτε να τον σέβεσαι, ούτε να ανοίγεις διάλογο μαζί του, ούτε καν να τον ανέχεσαι. Αν αξίζει κάτι είναι μάλλον να τον λυπάσαι.
    Υ.Γ. Βρέθηκα εχθές για δουλειά σε ένα μουσείο όπου είχαν έρθει δημοτικά σχολεία. RESPECT στον 11χρονο μαθητή με τη φανέλα της ΑΕΚ. Πρέπει να είσαι ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΑΣ (και όσο τον παρατηρούσα έβλεπα ότι πράγματι είναι και μπράβο στους γονείς του)για να φοράς φανέλα της ΑΕΚ σε σχολείο τέτοιες μέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλησπερα σε ολους , τα δικα μου τα παιδια πανε στο σχολειο με μπλουζα ΑΕΚ και εγω στο μινι σοκερ ειμαι με μπλουζα ΑΕΚ.
    Οσο για τους γαυρους του blog θελα να πω οτι ευχομαι στο επομενο πρωταθλημα να λαβουν μερος μονο ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ , ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ , Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.....και να πανηγυρισει αξια ενα ακομα πρωταθλημα....

    Αα και μην ξεχασω και τον Πλατανια....Ουστ κωλογαυροι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ειλικρινά γελάω πολύ με τους γαύρους που προσπαθούν να εξισσοροπήσουν το μυαλό και την αντίληψη αμοιβάδας που έχουν με το υποτιθέμενο αίσθημα αντρίλας που σου δίνει ο σχολιασμός σε σάιτ άλλης ομάδας, πάντα πίσω από μια οθόνη βέβαια.

    Το δε όνομα του Μελισσανίδη που αναφέρουν ως απόδειξη βρωμιάς της ΑΕΚ προκαλεί ακόμα περισσότερο γέλιο, όταν ο Μελισσανίδης ήταν ιδιοκτήτης πριν 20 χρόνια, στη μόνη περίοδο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου που η καλύτερη ομάδα έπαιρνε τα πρωταθλήματα ΧΩΡΙΣ ΠΟΥΣΤΙΑ και χωρίς να έχει κανείς να της προσάψει τίποτα. Αν η AEGEAN έκλεψε ή όχι το δημόσιο μετέπειτα έχει σχέση με την ΑΕΚ μόνο στο κεφάλι ενός γαύρου.

    Συνεχίστε να μιλάτε πιθήκια, γελάω ασταμάτητα. Είναι ο μόνος λόγος που αξίζει να ρίχνει κανείς το επίπεδο του και να ακούσει τι λέτε με τις κραυγές που βγάζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χρηστος Χοντζεας17 Απριλίου, 2013 19:28

    Το "365μπρελοκ" φοβάται μηπως η ΑΕΚ έχει την τυχη του...Μακεδονικού. Ασε που-λεει-άμα πεσουμε τόσο χαμηλά, δεν θα βρεθεί άνθρωπος να μας πάρει, ουτε λεφτα για το γηπεδο θα βρεθει να δώσει κανενα πορτοφόλι,αφου θα έιμαστε μια,...ερασιτεχνική ομαδα.
    Μιλαμε για γέλια και για κλάματα.

    Το πως θα συνεχίσει να στεκεται μια ομάδα με 20 εκατομμυρια στην επόμενη σεζον και με τις εντολες της ΟΥΕΦΑ πλεον σε εφαρμογή,δεν μας λεει.
    Δεν μπορούμε λεει να ξεγελαμε την ΟΥΕΦΑ οπως πηγε να κάνει ο Μακεδονικος και εκρυψε εναν απληρωτο παικτη και τι πληρωσε η ομαδα με πτωση ακομα πιο χαμηλα,στο τοπικο.
    Βέβαια Λες να πάθουμε τα ίδια; Παναγία μου.!
    Το πως θα ΞΑΝΑΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ ομως και να παρει αδειοδοτησεις όμως και πως θα ΞΑΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ.
    Εκει η ΟΥΕΦΑ βλέπει μια ομάδα περιοπης του περίφημου Ελληνικου πρωταθλήματος και θα κάνει πίσω. Θα τρομάξει απ΄τα μεγέθη, η θα κρυφτεί ξανα πίσω απ΄την κοιλιά του Μαρινάκη,ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
    ΡΕ ΣΑΝ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΑΚΙ.

    Ο καθένας έχει την άποψη του περί του τρόπου και του ...είδους της ταλαιπωρίας, η τιμωρίας που αρμόζει στο μέγεθος ΑΕΚ.
    Ο Κετσετζόγλου- για λόγους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ-κατα την ταπεινή μου γνώμη- προτίνει την συνέχηση της ιδιότυπης μορφης τιμωρίας δια της παραμονής στην Λίγδα.Αυτήν που ήδη υφίσταται δηλαδή η ομάδα εδώ και μερικά χρόνια. Να μην αλλάξει η μέθοδος. Τιμωρία δια της συνεχους διαπόμπευσης ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,ΤΟΝ ΠΑΟΚ,ΤΟΝ ΠΑΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΦΥΛΛΑ Η ΜΠΡΕΛΟΚ. ΓΙΑΤΙ,ΑΝ Ω ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΩ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΣΟΥΡΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΧΩΜΑΤΑ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ "ΚΛΙΚΑΡΕΙ" ΣΤΟΥΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ ΜΑΣ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΑΣ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΜΑΣ; Χαθήκαμε!
    ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ;

    Και- γίγαντα- Κετσετζόγλου, αν η ΑΕΚ τελικα τιμωρηθεί ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΑ "ΧΑΡΤΙΑ". ΠΕΦΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ "ΧΑΡΤΙΑ" ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ. ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΑΠΑΡΕΓΚΛΗΤΑ-ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ δεν σημαινει τίποτα. Αλλοθι σου είναι ο Αρης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χρηστος Χοντζεας17 Απριλίου, 2013 19:29

    Επιτέλους δηλαδή γαμω το στανιό μου. Τι νοοτροπια ειναι αυτή; Ποια "χαρτιά"; Μπούκαραν; Ναι. Διεκόπη; Ναι. Ανοιξαν κεφάλια; Ναι. επενέβει η αστυνομία; Ναι. Θεωρησε ο διαιτητής ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει; Ναι. Εκδικάζεται η υπόθεση; Ναι; Υπάρχουν διακαιοδοτικά όργανα; Ναι. Εχεις δικαιωμα και υπεράσπισης αλλά και έφεσης; Ναι. Τελικά ας πούμε ότι πάιρνεται η απόφαση να χάσεις το ματς "στα χαρτιά" όπως λες με 0-3 και με βάση τους κανονισμούς σου αφαιρούνται και 3 βαθμοί.Ναι; Μπράβο. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ.
    ΕΦΤΑΙΞΕΣ-ΠΛΗΡΩΣΕΣ. ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΞΕΡΕΤΕ;
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΙΑ.

    Αν έρθω και σου βάλω φωτιά στο σπίτι, ΣΤΑ "ΧΑΡΤΙΑ" ΔΕΝ ΘΑ ΨΑΞΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ; ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ; Η ΘΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΕΙΧΕΣ ΚΑΨΕΙ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ;
    Ημαστον δηλαδή με τις διελκυστίνδες της ατιμωρισίας και του ψευτοβολέματος δια της "στραβωμάρας". Δεν βαρεθήκατε πια.
    Μια ολόκληρη χώρα έχει παει κατα διαβόλου έτσι. Μυαλό ποτε θα βάλετε;

    Δεν είναι "στα χαρτιά" λοιπόν. Απλά όπως στρώνει κοιμάται κανεις. Ειναι απλό.Δύσκολο στο χώνεμα,το ξέρω ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ.
    Ουτε και "ρομαντική άποψη" είναι, όπως κουτοπόνηρα γράφεις. Ασε τα πούστικα.
    Δεν είναι καθόου "ρομαντικό" το να επιστρέφει κατηγορίες πίσω η ΑΕΚ.
    ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ, ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΑΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ,ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ,ΤΟ "ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ" ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η "ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ" ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ, ΟΡΙΣΤΕ ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟ.
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΙΛΗΤΟ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟΝ "ΚΟΚΚΑΛΗ".

    ΝΟΜΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ. (ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΤΙΜΩΡΙΑ-ΕΞΙΛΕΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕΙ ΜΕ ΕΞΥΓΕΙΑΝΣΗ.
    ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΥΓΕΙΑ Η ΟΧΙ,ΡΕ;

    "ΧΑΡΤΙΑ" ΛΟΙΠΟΝ.
    ΟΠΩΣ ΣΤΑ "ΧΑΡΤΙΑ" ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΜΑΚΗΣ
    ΟΠΩΣ ΣΤΑ "ΧΑΡΤΙΑ" ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ,ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΝΑ ΛΑΧΕΙΟ,Η ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΣΕΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ

    ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕ.
    ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ "ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ" ( ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΧΑΡΤΟΥΡΑ,ΔΕΝ ΛΕΩ) ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ "ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ"
    ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΤΙΣ ΛΕΝΕ "ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ". "ΧΑΡΤΙΝΕΣ" ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χρηστος Χοντζεας17 Απριλίου, 2013 19:43

    Και για να δούμε πως αντιλαμβάνονται αυτοί οι ελληνάρες το "δίκιο" αλλά και να δουμε πως κάτι μαλάκες θέλοντας να υπερασπιστούν κάτι,στην ουσία το ακυρώνουν,διαβάστε "επιχείρημα" απο την "Ωρα":

    "Οταν ο Αρης τιμωρήθηκεμε...πρόστιμο για τα ΟΡΓΙΑ στη Βέροια,δεν είναι δυνατόν να θέλουν για ΙΔΙΑ περίπτωση,η ΑΕΚ να πέσει στην Β΄Εθνική"

    Δηλαδή τι σου λένε: ΟΠΩΣ ΑΔΙΚΩΣ "ΔΙΚΑΙΑ" ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ Ο ΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ-"ΔΙΚΑΙΗ" ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΜΑΣ.

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ,Ο ΤΟΜΣΕΝ ΦΤΥΝΕΙ ΣΤΙΣ ΜΟΚΕΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΦΟΥΧΤΕΛ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΜΕ ΑΝΕΣΗ;
    ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ, ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ. ΚΥΡΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Όχι αδερφέ. Μούκαψες το σπίτι; Είσαι του κατεστημένου. ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΠΤΕΥΟΜΑΙ ΣΦΟΔΡΑ.
    ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΟ ΑΠΙΤΙ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΚΑΨΕΣ. ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΩ.
    Κάνε πλάκα με την ανάρτηση απόψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χρηστος Χοντζεας17 Απριλίου, 2013 20:42

    Σήμερα ο "τελικός" για το 33% του ΟΠΑΠ και στον τελικό έφτασαν δύο σχήματα το εξής ένα: Ο Μελισσανίδης.
    Third Poind το ένα σχήμα,Αμεριάνικο και το άλλο του Μητσάρα με την "Ema Delta" την Lotomatica και δεν συμμαζεύεται.

    Και λέω ένας είναι και όχι δύο οι μνηστήρες για τι ο δεύτερος, η Αμερικάνικη εταιρεία δηλαδή, συμμετέχει για το θεαθήναι και για να μη φαίνεται κάποια "απ'ευθείας αναθεση στον "τίγρη".
    Πως είναι δυνατόν ο εξ Αμερικής ορμώμενος και εκείνων συμφέροντα εξυπηρετών Μελισσανίδης, να φτάσει στον τελικό της αγορας ενός φιλέτου, και να βρίσκεται απέναντι σε μια...Αμερικανικών συμφερόντων εταιρεία; Με τους Κινέζους,την Ιntralot κλπ να έχουν ήδη κόψει ρόδα μυρωμένα;

    Αλλωστε μιλάμε για μια εταιρεία-η Third Poind- που περισσότερο "ειδικεύεται" σε "πτωματοφαγία" και σε αγορες "assets". ΑΛλωστε έβγαλε μια 500αρα μύρια από τον τζόγο με τον "Τιτανικό" του καραφλομαλάκα. Και θα βάλει και χέρι σε επίγεια φιλέτα, που πλέον βρωμάνε κοψοχρονιά. Το βλέπω κομματάκι δύσκολο να πάρει και το 33% του ΟΠΑΠ.

    Ο δε "θείος", πήρε τα λαχεία,ίσως ορμίξει και στον ΟΔΙΕ. και θα συνεχίσει να έχει και την συνεργασία με τον ΟΠΑΠ σαν τεχνολογικός πάροχος.
    Και το χρήσμα στον πλειοδότη μπορεί να το δώσει ο Γερμανοτραφής Κόκκαλης στον "τίγρη" ο οποίος είναι και ο πλέον κατάλληλος για τον "θείο" ώστε να εξαδφαλίσει για 10 γενιές την συνέχιση του βυζάγματος του ΟΠΑΠ.
    Ο ένας βοήθησε τον άλλον και σειρά του άλλου να βοηθείσει τον έναν.
    Ποιος είναι ο "ένας" και ποιος είναι ο "άλλος" μη ρωτάτε, καθότι τα ίδια σκατά είναι και οι δύο.Απλά ο ένας καπνίζει.

    Αλλά τι μας νοιάζει; Από πίτα που δεν τρως,τι σε μέλει και αν καεί;
    Το θέμα είναι να ποτιστεί και κατάξερη κιτρινόμαυρη γλάστρα.
    Τζάμπα -δεν διαλύθηκε η ΑΕΚ το 96 και -αυτή τη φορά μας έφεξε- τζάμπα δεν θα διαλυθει και αυτή τη φορά.
    Και να δούμε τον Ντούσαν καβάλα σε κανένα λευκό γαιδούρι στη Δεκελείας.

    Εκτος και αν καταφέρει και για δεύτερη φορά τον μπουζουριάσει στη φυλακή ο Σωκράτης-Τζούνιορ αυτη τη φορά, οπότε τι να πω.
    Ειμαστε άτυχοι.
    Τουλάχιστον αυτό ,αν γίνει-να γίνει σε λιγα χρονάκια,να έχουμε προκάμει να φτιάξουμε γήπεδο και να εχουμε και κανενα πρωτάθλημα πάρει.

    Ετσι, εντάξει.
    Αλλωστε,όπως προείπαμε, από πίτα που δεν τρως τι σε μέλει και αν καεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Κανείς Κόκαλης δεν υπάρχει. Άνοια έχει πλέον. Απλά η φανέλα είναι βαρειά και παίρνουν τα στελέχη του τα τεχνολογικά, που οι άλλοι είναι άσχετοι. Φυσικά η τιμή για την " δέσμευση¨" αφαιρείται από το τίμημα εξαγοράς. Ακόμα όμως κρατάω κάτι, δοσίλογε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καταρχην να ζητησω συγνωμη εκ μερους του συν-γαυρου φιλου ανωνυμου για ατυχη κατα τη γνωμη μου σχολια.Δεν ειναι αναγκη τωρα που περναει αυτα που περναει μια ιστορικη ομαδα να λεγονται τετοια πραγματα διοτι αυριο μπορει να τα περασουμε κι εμεις.Πραγματικα στεναχωριεμαι που δεν υπαρχει μια ΑΕΚ του παρελθοντος να γουσταρω κι εγω στα μεταξυ μας ματς.Τετοια πρωταθληματα δεν τα θελω ρε.Γιαυτο θα καταντησω να με αποκλειει η μολντε και η χερενφειν,γιατι λειπει ο ανταγωνιστης μου που θα με ανεβαζει λιγο επιπεδο.
    Για τον ανωνυμο φιλο που ειπε οτι ξερει γαυρους με διπλωματα μορφωμενους κτλ αλλα που διαβαζουν πρωταθλητη,εγω φιλε μου διαβαζα φιλαθλο αλλα εκλεισε και ετσι ξεκινησα να διαβαζω εδω τον Steven.
    @Χρηστο Χοτζεα φιλε πραγματικα γ ρ α φ ε ι ς !!!σε απολαμβανω!εχεις κερδισει το σεβασμο μου με τον τροπο σχολιασμου σου.αν κλεισει ο steven ανοιξε ενα δικο σου blog!(steven no offence)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το ότι έναν άνθρωπο του χιονιού και της βροχής, τον κέρδισε-'εστω και για λίγο- η θάλασσα και η άμμος,το θεωρώ νίκη τους.
    Για τους πολλούς, η αμμουδιά,δεν είναι παρά "ρακέτες, κώλοι και ξαπλώστρα". Δεν είναι και άσχημα.
    Υπάρχει όμως τρόπος να "δεις" την αμμουδένια παραλία, όπως την "είδε" ο Στήβεν: Σαν να έχει σπάσει μια ουράνια κλεψύδρα και το περιεχόμενό της να έχει "χυθεί" δίπλα στην ακτή. Και να ξαπλώνεις πάνω της ταξιδεύωντας πάνω σε ζωές χιλιάδων και να παρασύρεσαι από συναισθήματα αμέτρητα.
    Φυσικά,απαραίτητη προυπόθεση είναι α) να είναι βράδυ με μισοφέγγαρο και β) να είσαι μόνος.

    Τέρμα με την "ποίηση" και πάμε στα "στεγνά":
    Η τιμωρία των υπευθύνων για το σημερινό κατάντημα της ΑΕΚ,-στο μπουρδέλο αυτό σαν κράτος- ΔΕΝ θα υπάρξει. Οχι μόνο γιατί είναι μπουρδέλο και μάλιστα χωρίς ρολόι αλλά και για έναν άλλο λόγο: Ο Μελισσανίδης (εκ των πρωταιτίων της κατοπινής κατάντιας) σαν επανήρθε "για να κάνουμε το χρέος μας" όπως λέει (δεν θέλω σχόλια) θα τους κρατά στην αγωνία της πιθανής καταδίκης με συνεχείς αναβολές ( όπως πολύ σωστά ισχυρίζεται και ο Στήβεν) ώστε να αποσπάσει την αιώνια ...σιώπή τους,για ότι "δουν" η μάθουν" από δω και μπρός. Γιατί να τους κυνηγίσεις και να μην τους υπόσχεσαι μια συνεχή αποφυγή του κάγκελου, με αντάλλαγμα "υπηρεσίες" τους προς εσένα;

    Ετσι γίνονται οι δουλειές. Αυτο σημαίνει όταν ακούμε "η κρίση δημιουργεί ευκαιρίες".
    Οι εμπλεκόμενοι της- όποιας- κρίσης, γίνονται "όπλα" στην κατοπινή "τάξη πραγμάτων", Οχι έρμα και τεμπέλιδες στις φυλακές για να τα ξύνουν. Οχι. Μπαίνουν στην δούλεψη ενός νέου αφεντικού που είναι πια στα πράγματα.

    Αυτό, μπορεί να είναι και μια απάντηση στον αυτοσυστινόμενο ως "Καζαμία", ο οποίος καυχάται- κάθε φορά καυχάται καθότι χαζοχαρούμενος καλλιγράφος- ότι τα "μεγέθη" (δεν ξέρω ποια εννοεί) "καπέλωσαν" τον Μελισσανίδη και του επέβαλαν τον Ρόκκα στα δεξιά του. Νϊκη των "μεγεθών" που έχουν τον "τίγρη" του χεριού τους.
    "τον Ρόκα των χαμένων χάλκινων βιβλίων της εποχής του Ντεμοτεχνείου 2004-2006"; που θα έλεγε και ο Γίωργης ο Γαρατζέος. (που είσαι αδερφέ εσύ; Χάθηκες)

    Kαι το ερώτημα είναι: ΤΟ ΝΤΕΜΟΤΕΧΝΕΊΟ "ΕΠΕΒΑΛΕ" ΤΟΝ ΡΟΚΚΑ ΣΤΟΝ "ΤΊΓΡΗ", Η Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΚΚΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ, ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ "ΛΙΜΝΟΠΑΡΕΑ" ΑΠ΄ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ;
    Νϊκησε ο Ντέμης και τα μεγέθη!
    Βλακεία απέραντη, σαν το πάρκο Σερεγκέτι.

    Ρϊξτε μια ματιά στα ονόματα που περιβάλουν τον Μελισσανίδη. Οχι μόνο στην ΑΕΚ. Γενικά.
    Τι είναι όλοι αυτοί οι "εθελοντές" πρώην "εκθετοι", "καταδικασμένοι", η "στιγματισμένοι", η τέλος πάντων "αναμεμιγμένοι" με "περίεργες παλιές υποθέσεις", που συνθέτουν το δυναμικό του "τίγρη",οχι μόνο στην ΑΕΚ,αλλά σε ΟΛΕΣ τις επιχειρηματικές τους δράσεις.
    Παντού θα τους συναντήσεις δίπλα του. Πρώην Ανθρωποι του Κόκκαλη. Του Σιμήτη. Της Δεξιάς. Του Βαρδινογιάννη, του Λάτση. Απ'όλα έχει ο μπαξές.
    Δεν λέει ποτέ όχι ο μητσάρας. Γιατί να τους πετάς, αφου μπορείς να τους "ανανήψεις" και να τους "επαναφέρεις" από άλλο δρόμο στη δράση. Οι οποίοι μάλιστα έχουν και "εμπειρία" (και μαζί και "γνώσεις")

    ΡΟΝΙΝ: Περιπλανώμενοι Σαμουράι που έχασαν τον "Σογκούν" και γυρίζουν αδέσποτοι.
    Μέχρι να περιμαζευτούν από κάποιο νέο και έτσι να πάψουν να τριγυρίζουν σαν καταραμένοι,δίχος στόχο και αιτία.
    Μέχρι να τον βρουν, λειτουργουν ως Ninja.

    Περισσότερα,στις "τρύπες", όταν με το καλό βρούν τον ιδεολογικό τους προσδιορισμό και βγούν στον "αέρα" του ίντερνετ.
    (ούτε ο Τσίπρας με τις συνιστώσες δεν έχει τέτοιο μπέρδεμα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή