Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

ΘΕΩΡΙΕΣ

               Ειλικρινά παίδες, έχω αρχίσει κι αισθάνομαι γραφικός. Που δεν είναι κακό, αν παρέμενα σε χώρο καφετέριας ή σε κουβέντα καθαρά ποδοσφαιρική πριν ή μετά κάποιο παιχνίδι. Σας κάνω την εξομολόγηση της γραφικότητας, επειδή καλώς ή κακώς, γράφω για την ΑΕΚ. Χωρίς να κονομάω ή να χρησιμοποιώ την τρέλα μου για παράπλευρες δουλειές. Κι ισορροπώ ανάμεσα στην αποκάλυψη για όσους με τιμούν με την παρουσία τους εδώ μέσα κι ανάμεσα σε μηνύσεις ή τίποτε άλλα που έρχονται στο ταχυδρομείο μου. Και μόνο οτι κάνω εξομολόγηση δημόσια - με ελάχιστους αναγνώστες ή κειμενογράφους γνωρίζομαι -, γραφικότητα δεν είναι;
             Οπότε ο χώρος αυτός, υπό νορμάλ συνθήκες σκέψης, οφείλει να κλείσει. Εξ άλλου δεν έσκισε και χασέδες. Ένα εξαράκι χιλιάδες βαράει πλέον καθημερινά, που καλό νούμερο είναι αλλά  δείχνει οτι μάλλον η γραφικότητα της σκέψης μου μαζί με των άλλων τακτικών γραφιάδων, ξεπεράστηκε. Από τι, δεν με πολυενδιαφέρει. Η ουσία είναι τι τραβάει η διάθεση και η σκέψη του κοινού.
            Μέσα σε αυτές τις σκέψεις και μέχρι να τελειώσουμε και με την πειθαρχική της λίγδας, θα κρατήσω κάποια πράματα που πρέπει να δημοσιευτούν. Για να μην έχω εκκρεμότητες, πράμα που το σιχαίνομαι. Θέμα μερικών ημερών είναι, οπότε ζητώ ξανά την κατανόηση σας για το πεζογράφημα που απλώνω σήμερα.
            Πιο ψύχραιμα και πλέον σίγουρος οτι τα επεισόδια χθες, ήταν κάργα στημένα. Μάζεψα το ταχυδρομείο, έκανα τα τηλεφωνήματα μου, διασταύρωσα τα βαρόμετρα μου στον χώρο, ζύγισα τα ψέματα και τις αλήθειες και τάβαλα μπροστά στα κανονικά γεγονότα. Το πρώτο ντου στο 75 την ώρα που ήμασταν ισόπαλοι κι ο Σπανός έκανε διπλό μαρς.
            Ποιός λοιπόν ήταν ο λόγος να μπουν αυτοί οι πέντε για τον τσαμπουκά; Κανένας.
             Ήταν εγκάθετοι με σκοπό να δώσουν στους υπόλοιπους μουτζαχεντίν να καταλάβουν οτι η επιχείρηση θα εκτελεστεί. Μήνυμα το οποίο ελήφθη κι όλοι περίμεναν την σπίθα. ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ. Έτσι ακριβώς γίνονται τα στησίματα. Μια προβολή, ένα λάθος σφύριγμα, ένας μουρλός και τα λοιπά. Το δάσος όμως νάναι καλά καταβρεγμένο από προωθητικό υλικό.
            Τα χρέη καταλογίστηκαν σε όσους κάνανε την αυτόβουλη παρέλαση στον ανακριτή και μιας κι ο κλοιός έσφιξε, μπήκαν μπροστά οι μηχανές. Σε τρία επίπεδα :
                    - Οργάνωση κι αγανάκτηση.
                    - Σημερινοί εμπλεκόμενοι με προοπτική.
                    - Ακόμα μεγαλύτερος δάκτυλος.
              Οι σημερινοί λοιπόν πάνε στην δεύτερη κατηγορία με δυό σκοπούς: Αν αυτοί το αποφάσισαν, συμμετοχή πιο κάτω και ξανά πτώση σε μια σαιζόν στο ερασιτεχνικό. Το ΑΦΜ αλλάζει, αγοράζεται άλλο και περιμένουμε όλοι το πότε το δημόσιο θα διεκδικήσει τα λεφτά του από το παλιό νούμερο, δηλαδή με βάση το νόμο των ανώνυμων εταιρειών από τα πρόσωπα ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Αυτό είναι σαφέστατο αλλά υπάρχει το κέρδος των πέντε, δέκα χρόνων που, ποιός ζει και ποιός πεθαίνει.
               Μέχρι εκεί μπορεί να φτάσει το μυαλό των σημερινών. Σε παράταση ελευθερίας και τίποτε άλλο. Η πολιτική τους και στην ΑΕΚ, ίδια ήταν. Άρα δεν γίνεται να αλλάξει.
               Εφαρμόζεται όμως πιο εύκολα, αν υπάρχει κάτι πιο μεγάλο πίσω από όλα αυτά, που έχει παρέχει διαβεβαιώσεις οτι οι δίκες θα καθυστερήσουν ακόμα περισσότερο λόγω γνωριμιών και η οργάνωση έχει πάρει εχέγκυα οτι θα παραμείνει στις επάλξεις.
               Προσοχή : Δεν ξέρω τίποτα κι ούτε θέλω και να μάθω.
               Γιατί; ΔΙΟΤΙ ΕΧΘΕΣ ΕΓΙΝΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
               Ο οποίος κόσμος, είναι και ο μόνος που πληρώνει. ΚΑΙ χρηματικά, ΚΑΙ συναισθηματικά. Η οργάνωση δρα με τον γνωστό τζαμπατζήδικο τρόπο, που θυμίζει πρακτικές της ελληνικής επανάστασης. Οι μέτοχοι - αμέτοχοι κερδίζουν τον χρόνο και βλέπουμε τι θα γίνει με τους μπροστινούς αργότερα, ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ. Ο πίσω δάκτυλος; Επιχειρηματικά καλά κάνει αλλά ιδεολογικά, ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.
               Υγ1. Αν το μήνυμα στο κινητό του Τριτσώνη περί θανάτου είναι αληθινό, τότε 100% είναι μεγάλος δάκτυλος από πίσω. Η οργάνωση έχει ταβάνι αλλά πρέπει τους δολοφόνους της να τους απομακρύνει. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΚΑΤ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.
              Υγ2. Φυσικά δεν μιλάμε για δεύτερη εθνική. Μιλάμε για καραμπινάτη ερασιτεχνική πλέον.
                                         Την καλημέρα μου.

30 σχόλια:

  1. ΜΗΠΩΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΔΑΚΤΥΛΟΣ? ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΡΙΧΝΕΙ?
    1)ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ
    2)ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΑ?
    3)ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ?
    4)ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΜΑΣ?
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΒΕΝ.
    ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΡΑΨΕ ΛΑΘΟΣ.ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΛΑΘΟΣ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.
    ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ....
    ΠΑΝΤΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΧΤΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ BLOG ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥΤΟ ΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαλλον και το παιχνιδακι ηταν στημενο για χ αλλα τους την χαλασε ο Μπουγαιδης.Τον οφη θελανε να ριξουν και για αυτο το οακα ηταν μπατε σκυλοι αλεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρηστος Χοντζεας16 Απριλίου, 2013 00:00

    Απάντηση: Ολοι μαζί για το χατίρι του Νο 2




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TWRA SE XRIAZOMASTAI PERISSOTERO
    E.M

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μερικές σκεψεις που μπορω να κανω 24 ωρες μετα
    -η ΑΕΚ πεφτει γιατι βαθλογικα πεφτει. Δεν ηταν χειροτερη απο αλλους υποψηφιους αλλα σιγουρα δεν ηταν καλυτερη. Τα περι καποιου πουθενα Τριτζωνη οτι και καλα μας εριξε οπως αραδιαζει το σωτο365 ειναι για να παραμυθιαστουνε ακομα και τωρα οι μαζες(!) οπως και οι απειλες οτι δεν θα τολμησουν να μας ριξουν στα χαρτια. Οταν δεν εισαι ειλικρινης με τον ευατο σου με τετοια στιγμη και ψαχνεις για δικαιολογιες τοτε δυστυχως υπαρχει και πιο κατω...
    -ο Συλλογος ειχε αρχισει να μικραινει εδω και χρονια. Ναι μικραινεις ως συλλογος οταν ξεσυννηριζεσαι τον Πανιωνιο, το Αρη, τον Ατρομητο.
    -η αποφαση του Μπαγεβιτς να παει στο λιμανι το '96 ειναι κομβικη. Διχαστηκε ο κοσμος ανεπανορθωτα. Η ιδια η Οριτζιναλ συσπειρωθηκε μεσα απο το μισος της για τον Μπαγεβιτς. Η Καλλιθεα ηταν η προβα τζενεραλε.
    -η βια εχει παρει πια τρομακτικες διαστασεις στην ελληνικη κοινωνια και το ιδιο θα γινοταν αν παιζαν την σωτηρια τους και αλλες ομαδες με τιτλους οπως η ΑΕΚ. Φανταστειτε το ιδιο στο Καραισκακη 'η στην Τουμπα. Βεβαια για να επιστρεψω στα της ΑΕΚ η ευθυνη και εδω ειναι ολη στην ομαδα. Ειναι ομως το αποτελεσμα χρονων καλλιεργειας κουλτουρας μισους μεσα στην Οριτζιναλ ως αποψη διαφορετικοτητας.
    -μικροι ανθρωποι ο γιαουρτας,θανοπουλος, δημητρελος που θελανε να φερουνε τον συλλογο στο μεγεθος τους. Ο ιδιος ο δημητρελλος σκεφτοταν οτι ειναι προεδρος στον τελικο της ιστοριας της ΑΕΚ και παραμονη του παιχνιδιου πηγε στις 02.30 στα μπουζουκια. Ζουσε τον μυθο του και αυτος για ενα βραδυ οπως ο γιαουρτας ζουσε το μυθο του οταν τα παλλικαρια της Οριτζιναλ δερνανε τα γυναικοπαιδα των παικτων του Ατρομητου.
    -Προφανως και τα χρεη ηταν δυσθεωρατα. Δεν χρειαζεται ποτε κανεις να δωσει εντολη να μπουνε 100 χουλιγκανια, ολοι το ξεραμε οτι θα γινοταν αυτο και εμεις που κλαιγαμε στις εξεδρες και βριζαμε και αυτοι που φυγανε απο την επισημων στο '70.
    -Υπαρχει καποιο μαστερπλαν ή σχεδιο βητα για την συνεχεια?? Αμφιβαλλω. Και απο ποιον. Παντως ακομα και τωρα στο ιντερνετ υπαρχει θολουρα για το τι ισχυει για τα χρεη και συμπεραινω οτι ο νομος εχει αρκετα παραθυρα ερμηνειας και επομενως απαιτειται χειρισμος απο ικανους δικηγορους δηλαδη πεδιον δοξης λαμπρον για νταβατζηδες και σωτηρες και παραμυθαδες.

    Ισως να μην γινει και τιποτα και απλα να διαλυθει η ΑΕΚ που εφτασε στο οριο της το ξεπερασε και πια περιμενουμε που θα σκασει η ελευθερη πτωση. Παντως Ντεμηδες,παλαιμαχοι,οικοπεδοφαγοι,κετσεδες σιγουρα παρακολουθουν με ενδιαφερον την πτωση αφου οταν ο κουρνιαχτος θα κατακατσει παλι θα υπαρχει κοσμος που θα ενδιαφερεται, λιγοτερος απο οτι παλιοτερα και περισσοτερος απο οτι σε αλλες ομαδες που τελευταια γινανε οι οψιμοι 'εχθροι' μας. Το μεγεθος του αποπρασανατολισμου φαινεται απο τις 'διαρροες' περι συγχωνευσης με τον Απολλωνα, λες και ειναι περιπτερο μας ο Απολλωνας, λες και δεν εχει την δικη του ιστορια,λες και δεν θα ειναι στιγμα αυτο για την συνεχεια της ''ενδοξης ιστοριας μας''.

    Συμπερασμα- δεν θα ξεφορτωθουμε εστω και τωρα Παρεακι '04,γιαουρταδες,Κετσεδες,Χατζηχρηστους,Μπαγεβιτσολογους και δεν θα κανουμε Νεα Αρχη ουτε και τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μόνο έναν μπορώ να σκεφτώ να απειλεί για τη ζωή του τον κόρακα και αυτός να κάνει κακά πάνω του: πέσε για να πέσω....
    Ποιον εννοείς ότι ίσως είναι ο δάκτυλος πίσω από αυτά;; Διακρίνω μια απογοήτευση;; (κανείς υπαινιγμός, σοβαρά, απλά ρωτάω).
    Δεν βρίσκω τον λόγο να το κατεβάσεις το blog. Εδώ το ανέβασες όταν δεν σε ήξερε κανείς, τώρα με 6.000 χτυπήματα θα πας πάσο;; Και τι ήθελες δλδ, να γίνεις κετσετζόγλου και να έχεις 100 χιλιάδες χτυπήματα τη μέρα;; Μια χαρά είσαι και δε χρειάζεται ούτε με μηνύσεις να μπλέξεις ούτε τπτ. Λίγο θα υπονοείς εσύ, λίγο θα στίβουμε εμείς τα ακατοίκητά μας, άκρη θα βγάζουμε. Ο κώδικας ήδη υπάρχει, αν και πολλές φορές ζορίζομαι. Αλλιώς, άντε κλείσε το και να ενημερωνόμαστε από το επίσημο όργανο της οργάνωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρηστος Χοντζεας16 Απριλίου, 2013 08:43

    "πέσε για να πέσω". Ωραίος! Χαρακτηριστικότατο.

    Κάποιοι,δεν έχουν καταλάβει,χωνέψει ότι η ΑΕΚ βρίσκεται εις Αδου κάθοδο.
    Περιμένουν ακόμα και...συνέχιση του ματς με τον Πανθρακικό, ή μη τιμωρία.
    Πάλι γκρίνια,πάλι φταίνε οι άλλοι,πάλι παραμύθα ότι μας κυνηγά το κατεστημένο (με το οποίο μια χαρα βολευόμασταν τόσο καρό)

    Η Αλέκα έφυγε από τον Περισσό. Ηρθε κάποιος άγνωστος,μέτριος και άγευστος, έτσι για να σιγουρευτουμε ότι ο...κίνδυνος να ξεπεράσει το 5% το ΚΚΕ έχει αποφευχθεί εντελώς. Αυτά είναι.
    Το ότι στις καλές εποχές του δικομματισμού,το ΚΚΕ είχε διψήφιο αριθμό και στις άσχημες για τον δικοματισμό τωρινες εποχές έχει...μονοψήφιο, πρέπει να προβληματίσει αρκετούς. Που πιστεύουν στον "Αγιο Βασίλη".

    Η ΑΕΚ λοιπόν,δεν παθαίνει τίποτα-για να γυρίσουμε στα δικά μας.
    Ποια αλλαγή ΑΦΜ και ποια εταιρική μορφή και ποια νομική φόρμουλα. Σιγά τα ωά.
    Με ένα πρωτάθλημα και ένα γήπεδο κατόπιν, όλα πάνε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, που έλεγε και ο μέγας πολιτικάντης γλετζές με την πουτάνα του.
    Θυμάται κανεις τον πόλεμο και τις κακουχίες του '40 σήμερα;
    Εδώ ο Σοιμπλε ζητάει πολεμικές αποζημειώσεις για τους νεκρους φαντάρους και αξιωματικούς της Βέρμαχτ. Θα κάνει μύνηση λέει στους κατοίκους του Διστόμου,για ανάλγητη συμπεριφορά και προσβολή του Ξένιου Διός.
    Δεν το έχω σε τίποτα να του βγει καμια γερή αποζημείωση. Είμαστε διαπραγματευτές γεροί άλλωστε. Τα βλέπετε.

    Τελος πάντων. Ζούμε ταραγμένες μέρες. Και σαν ΑΕΚ. Επόμενο ήταν, αφου τόσο καιρό λέμε ότι είμαστε σαν την χώρα του μνημονίου,του ήλιου,του Σαμαρά,του ΓΑΠ και της ρεμούλας.
    Η ΑΕΚ έπαψε να είναι αντικαθεστωτική και αμέσως το πλήρωσε. 80 χρόνια "διαφορετικότητας" -ότι και αυτό αν σημαίνει για τον καθένα- 80 χρόνια αντιπαλότητας με τους πραγματικούς τυρράνους, σκεπάστικαν από 9 κατοπινά "Κωστοπούλια" χρόνια, όπου μας μετέτρεψαν σε "λίμνη" με γυρίνους.
    Ειδικά απο το 2004 και μετά,ξεφλουδίσαμε τελείως και αυτό τώρα το γευόμαστε σαν αποτέλεσμα.
    Τα ίδια ισχύουν και για την "ορίτζιναλ".Δεν υπάρχει καμιά "ορίτζιναλ".Πια. Γκρέμισμα λοιπόν και στα δυο αυθάιρετα παραμάγαζα που χτήστικαν στα παλιά θεμέλια και σχεδιασμός εξ αρχής.
    Πρέπει επειγόντως να ξαναβρούμε τον δρόμο μας.
    Ελπιζουμε.
    Δεν είμαι απαισιόδοξος πάντως.

    "Η ΑEK ΦΕΥΓΕΙ, ΤΟ JOHNNY WALKER ΕΡΧΕΤΑΙ"


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να πω μια σκέψη σχετική με το αν θα συνεχίζονταν το παιχνίδι ή όχι και αν το ΝΤΟΥ που έγινε ήταν σχεδιασμένο.
    Το επίσημο κράτος δεν μπορεί να βγει στις μέρες μας και να χαρίσει λεφτά σε μία ΠΑΕ πόσο μάλλον στην ΑΕΚ που σαν μέγεθος εταιρείας και χρεών είναι τεράστια .
    Ούτε με νόμο που δεν υπάρχει,διότι θα γίνονταν ντόρος μεγάλος.
    Για αυτά τα χρέη όμως έπρεπε να δοθεί μια λύση διότι ακούγονται καθημερινά και προκαλούν. Ούτε και να τα εισπράξει μπορεί το κράτος με κάποιο τρόπο,εκτός αν κατασχέσει το πούλμαν και τον Μπουγαϊδη.
    Οπότε με μία σχετική συνεννόηση αφήνουν τα παιδάκια να μπουκάρουν μέσα και να κάνουν το γήπεδο παιδική χαρά.
    Και θα είδατε όσοι από μας είμαστε στο γήπεδο ότι ούτε αστυνομία υπήρχε αν και είχαν μαζευτεί καμιά 30.000 κόσμος και το ότι τα ΜΑΤ μπήκαν να διώξουν τα ΄΄πιτσιρίκια'' καθυστερημένα.Οπότε ΄΄έδεσε το γλυκό΄΄.
    Ποιοι κερδίζουν από αυτό; Πολλοί.
    Αρχικά,το κράτος διότι θα βγει από την δύσκολη θέση(για πολιτικούς λόγους φυσικά) να κλείσει μια προβληματική λαοφιλής εταιρεία.Λεφτά έτσι κι αλλιώς ελάχιστα θα μπορούσε να διεκδικήσει ακόμη και από τους νυν μετόχους.
    Μετά όλοι οι νυν εμπλεκόμενοι στα εταιρικά της ομάδας που όπως λέει και ο conpater ούτε που ξέρουμε ποιοι μπορεί΄να είναι.Σιγά μην πληρώσουν Κλείσιμό της εταιρείας με έναν ''άλλο'' τρόπο και καθαρίσαμε.
    Άλλες ομάδες π.χ. τα σκουλήκια που έχουν και την πολιτική αβάντα του κιτρινιάρη υπουργού.
    Άμα καθίσεις και σκεφτείς θα βρεις πάρα πολλούς φίλους και εχθρούς που θα τους συνέφερε ένα τέτοιος υποβιβασμός. Και δεν μιλάω για την Β κατηγορία γιατί κατ εμέ είναι απλώς ή αρχή της κατηφόρας.Οπότε και τα μηνύματα στα κινητά δεν είναι τίποτα άλλο, απο το μην και στραβώσει πουθενά το σκηνικό.
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ποιους βολευει η ΑΕΚ στην Α και ποιους στην Γ ..
    οπου βολευει , μπορει να μπει το θελει , εξυπηρετει κ.ο.κ.


    εγω προσωπικα ηθελα την ΑΕΚ καθαρη εστω κ αν χρειαζοταν το σημειο μηδεν..2 χρονια προσμονης ειναι καλυτερα απο 15 χρονια μαρτυριου..

    αλλα οχι ετσι ρε πουστη μου..προδοτικα..πουστικα..υπουλα..δολοφονικα..με πλιατσικο κ με καπήλευση..
    αλλοι φαινεται ειχαν τα δικα τους συμφεροντα να πεσει η ΑΕΚ στη Γ που δεν ταιριαζουν με τα θελω των πολλων..

    το αποτελεσμα ναι μεν θα ειναι το ιδιο..αλλα για εμενα ο σκοπος δεν αγιαζει παντα τα μεσα..

    και μπορει η ΑΕΚ οπως λεει ο αποδυτηριακιας να πανηγυρισει πολυ πιο συντομα με αυτη την ιστορια ενα πρωταθλημα το οποιο θα το πανηγυρισουμε περισσοτερο απο καθε αλλο..αλλα η προδοσια αυτη δεν πρεπει ποτε να ξεχαστει ουτε να μεινει ατιμωρητη..γιατι αν την ξεχασουμε θα μας ξανασυμβει..

    καλημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "...εγω προσωπικα ηθελα την ΑΕΚ καθαρη εστω κ αν χρειαζοταν το σημειο μηδεν..2 χρονια προσμονης ειναι καλυτερα απο 15 χρονια μαρτυριου....."

      Έτσι.

      Διαγραφή
  11. Θέλω να απευθύνω μια παράκληση προς τον ιδιοκτήτη του blog, την οποία θα εκφράσω όμως ως απαίτηση.

    ΟΦΕΙΛΕΙΣ να συνεχίσεις να γράφεις. Αν και όταν τα πράγματα φτιάξουν τότε μπορείς να σταματήσεις. Δεν γίνεται να διαβάζουμε (και ειδικά όσοι μένουμε εξωτερικό και εκ των πραγμάτων έχουμε λιγότερη επαφή με τα γεγονότα) τον οποιοδήποτε γράφει μπαρούφες και ζει παρασιτικά εις βάρος της ΑΕΚ.

    Αυτές τις ώρες η μεγαλύτερη υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει κάποιος είναι η ενημέρωση. Αν θα βρεθούν λίγοι ή πολλοί να σε ακούσουν δεν έχει καμία βαρύτητα και σημασία. Εσύ ΟΦΕΙΛΕΙΣ να συνεχίσεις.

    Αυτά και σε ευχαριστώ. Αναμένω τις αποκαλύψεις, το update στη σελίδα πέφτει κατά ριπάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενα αποσπασμα απο εναν απο τους πολλους δημοσιογραφους που ειπαν οτι θα μαθουν κ θα προβουν σε αποκαλυψεις..

      ''Θα συνεχίσω να είμαι κλεισμένος, αγκαλιά με τον πόνο μου, ένα με τα δάκρυά μου, μόνος μου, όμως έχω υποχρέωση απέναντι στην οικογένειά μου, στους κολλητούς μου, στα αδέRφια μου, ότι μάθω να το καταγράψω για να πληρώσουν οι υπεύθυνοι. Εκτός των εξαφανισμένων αφεντικών. Θα τα μάθουμε όλα να είστε σίγουροι. Μπορεί όχι αύριο, μεθαύριο, αλλά θα έρθει η ώρα και εγώ θα είμαι εδώ, να τα γράψω όλα έτσι ώστε να πάρει η ΑΕΚ μαζί τους όσους την έριξαν!''

      Στηβεν δεν θες να μας αφησεις να στραβωθουμε απο δημοσιογραφους που υποσχονται στα αδεRφια τους να αποκαλυψουν την αληθεια.. εχεις υποχρεωση να μας βγαζεις τις τσιμπλες..δεν γινεται να ξεκινας μια θεραπεια κ να την αφηνεις στην μεση..

      Διαγραφή
    2. Επίσης θα τα χώσει σε αυτούς που τραυμάτισαν το αθλητικό ιδεώδες στην Βοστώνη. ΑδεRφός, όχι αστεία.

      Διαγραφή
  12. "Κάποιος μου έκλεψε τις μάζες μου. Τις είδε κανείς;"

    Μάο Τσε Τουνγκ.

    Ρε Στήβεν, εδώ ο Μάο έχασε τις μάζες του και εσύ θα σταματήσεις να γράφεις για την ΑΕΚ;

    ΤΩΡΑ είναι που πρέπει να γράφεις για την ΑΕΚ, που έρχονται τα σούπερ δύσκολα.

    Τουλάχιστον με την πτώση, ίσως υπάρξει ανάκαμψη. Να σωζόμασταν φέτος και να συνεχίζαμε και του χρόνου σαν ζόμπι, παρακαλώντας μη μας ρίξει ο χάπιας 7 στο τηγάνι δεν θα αντεχόταν, άσε που μάλλον θα πέφταμε και πάλι, είτε λόγω χρεών είτε αγωνιστικά.

    Να φύγει η κόπρος του Αυγεία τώρα, όχι μετά. Αν μας φιλοξενήσει ο Απόλλων στην Ριζούπολη, έχει καλώς. Αν όχι πάμε στα Λιόσια. (Όταν και αν ΞΑΝΑφτιάξουμε γήπεδο, να μην λησμονήσουμε να στήσουμε ανδριάντα στον Γρανίτσα που πόνταρε σε 4η σερί θητεία ΠΑΣΟΚ. Αμάν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άσχετο:

    Μπαρτσελώνα ο Άρης του Σούλη. 5-1 σκόρπισε τον 3o Αστέρα με κάτω τα χέρια. Ούτε επί τίγρη το '99 τέτοιες "ομορφιές του ποδοσφαίρου". Αν ήταν από την αρχή της σεζόν στον Άρη, ο χάπιας θα είχε χάσει τον ύπνο του.

    Μήπως πρέπι να βιαστούμε να τον αρπάξουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τωρα στα χαμηλα ουδεις ιδανικοτερος απο τον Τεννε..

      υ.π υπηρχαν επωνυμοι Αεκτζηδες την Κυριακη στο γηπεδο που πηγαν, οχι για να χειροκροτησουν τυχον νικη, αλλα για να βεβαιωθουνε οτι θα πεσουμε ?

      Διαγραφή
    2. "...υπηρχαν επωνυμοι Αεκτζηδες την Κυριακη στο γηπεδο που πηγαν, οχι για να χειροκροτησουν τυχον νικη, αλλα για να βεβαιωθουνε οτι θα πεσουμε ?..."

      Έτσι φαίνεται.

      Και φυσικά το 5-1 ήταν "ομορφιά του ποδοσφαίρου", όχι αποτέλεσμα των όποιων ικανοτήτων του Σούλη. Ίσως ο Αστέρας κρατούσε δυνάμεις για τον αυριανό ημιτελικό. Και αυτό είναι το "καλό" σενάριο.

      Διαγραφή
  14. Ασχετο αλλα ενδιαφερον και νομιζω εχουμε αναγκη και απο τετοιες ειδησεις ως αντιβαρο στο κυμα βιας που μας κατακλυζει.

    Φιλος μου οπαδος του Πανιωνιου (εξηνταρης που μου λεει οτι χαιρετιουνται με χειραψια μεταξυ τους στην εξεδρα μια και οσοι εχουν απομεινει γνωριζονται πια μεταξυ τους) μου ειπε οτι στο ακουσμα του τι γινεται στο ΟΑΚΑ στεναχωρηθηκαν και αρχισαν να φωναζουν οτι δεν γινεται να πεσει η ΑΕΚ ως ''μια τοσο ιστορικη ομαδα''.

    Τουλαχιστον οι μη πιθηκοειδεις ανθρωποι ανεξαρτητως ομαδος εχουν ακομα κριση.
    Μετα τους καμμενους εντος ΑΕΚ τι θα γινει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν ειναι να κανεις κατι ΠΡΩΤΑ το κανεις και μετα το λες.
    Τι θα πει το σκεφτωμαι και υπο νορμαλ συνθηκες και μια εβδομαδα εμεινε και αμα και γραφικοτητες?

    Κανεις μια αναρτηση λες οτι ειναι να πεις και λες μετα ευχαριστω πολυ, χαρηκα, παμε για αλλα.

    Τα υπολοιπα ειναι αλλα λογια να αγαπιωμαστε. Οπως ΑΕΚ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς Ανώνυμο: όταν λέω μια εβδομάδα, είναι διότι περιμένω την οριστική απόφαση της λίγδας. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς Χάρη ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ : ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΣ ΝΟΜΟΣ ΜΕ ΤΟ 44 ( δεν μιλάω για το 99 )ΑΛΛΆ ΠΟΙΌΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΞΕΦΩΝΗΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χρηστος Χοντζεας16 Απριλίου, 2013 13:30

    Αποφάσησαν (πως; Αφου είναι όλοι εξαφανησμένοι) να κάνουν Γ.Σ. στις....15 Μαίου! Ζήσε Μάη μου. Εδώ ο κόσμος κάιγεται και το μουνί χτενίζεται.Μέχρι τις 15 Μαίου δεν θα υπάρχει τίποτα. Και "τελεί υπό παραίτηση"" εν τω μεταξύ, απλά στις 15 του Μάη θα το επισημοποιήσουν. Η θα το αναβάλουν για τις 15 Αυγούστου,ανήμερα της Παναγίας. Ετσι νομίζουν. Αντι-αν είχαν φιλότιμο,να ξεκουμπιστούν χθες. Θα μου πεις,αν είχαν φιλότιμο,δεν θα έκαναν και τους σκατατζίδες άλλων. Σωστά.

    Ο Μανωλάς λέει "σαν ΑΕΚτζής,έπαθα σοκ". Σαν πιλότος ήταν αδιάφορος και σαν θετό παιδί της motor oil,μάλλον έξυσε τα αρχίδια του.
    Θέλετε κι'άλλες "σημαίες", η να πάρουμε τα κοντάρια και να τους τα βάλουμε στον πάτο;

    Ο γερο-Νέστορας, τα έβαλε με την διαιτησία. "σχέδιο εξόντωσης της ΑΕΚ". Στο δεύτερο συμφωνούμε. Σχεδιάρα. Απο αυτούς που κατα καιρούς σε βραβεύουνε κακομοίρη,για να σε έχουνε στα πόδια τους για άλλοθι. Ρε τι τραβάμε με αυτούς τους βετεράνους. Γιατί δεν κάθονται σε μια μεριά; Τι πράγμα είναι τούτο;

    Τρέχουν να σώσουν την παρτίδα,την Πέμπτη στην εκδίκαση της υπόθεσης. "Η έκθεση της αστυνομίας εκθέτη τον Τριτσώνη" λένε. Μα γι'αυτό λέγεται και "έκθεση". Ειδ'άλλως θα λεγόταν Γεωγραφία. Η Πατριδογνωσία.

    "μια φορά χάσαμε πρωτάθλημα στα χαρτιά,τώρα πέφτουμε κατηγορία στα χαρτιά" λένε και γκρινιάζουν οι μαύρες χήρες.
    Αφού χάνετε συνέχεια στα "χαρτιά", γιατί δεν δοκιμάζετε την τύχη σας στο μπαρμπούτι;

    Φυσικά,έχοντας σαν δεδομένο ότι η δουλειά στα προχθεσινά "Καλλιθεωτικά νο2" δεν ήταν απλά ένα ξέσπασμα των χαπακωμένων,αλλά εντολή από "άνωθεν"-πράγμα το οποίο καταδεικνύει τόσο η "ετοιμότητα" των μπουκαδόρων όσο και η απάθεια της αστυνομίας,συν την επιμονή του Τριτσώνη να μη συνεχίσει τον αγώνα σε ένα άδειο γήπεδο πλέον- τότε η όποια εκδίκαση της υπόθεσης είναι εκ του περισού.Δεν έχει νόημα,δηλαδή,αφού η απόφαση θα είναι η γνωστή.

    Τι επετεύχθει με τον προχθεσινό "σμπάρο"; Τα εξή τρυγώνια :
    1) Σφουγγαρίστικαν οι επίδοξοι-και αόρατοι- λογής-λογής "επενδυτές".
    2) Εκτέθηκαν οι εως χθες παριστάνοντες τους διοικούντες και συντηρητές της μετριότητας.
    3) Στριμώχτηκε άγρια στα "σχοινιά" η "οργάνωση".
    4) Ακυρώθηκαν οι όποιες βλέψεις των "-τεχνείων", η όποιων άλλων επίδοξων συνεχιστών της συντήρησης του ασθενούς με σωλινάκια
    5) Βγήκε απ΄την δύσκολη θέση το κράτος,με την Σολομώντεια λύση της πτώσης κατηγορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ''Δεν θα πέσουμε με τον "σταυρό στο χέρι" γραφει ο τιτλος του αρθρου-παρεμβαση-φωτια της Πραβντα το οποίο και εννοειται δεν καταδεχτηκα καν να διαβασω.

    Αναρωτιεμαι μα τοσο πολυ τους κακοπεφτει να πέσουμε με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ??
    Προσωπικα θεωρω πως αν πεσαμε στο γηπεδο τουλαχιστον πεσαμε με τα παικτακια που εχουμε,τους οπαδους που εχουμε,την διοικηση που εχουμε. Αξιοπρεπως δηλαδη. Ακομα και τωρα ο κεσες και οι λοιποι θελουν να μας μαγαρισουν με τα σκουπιδια τους και ψευτικα αφμ και αναδιαρθρωσεις στην αναδιαρθρωση. Δηλαδη για καποιους που εχουνε χωσει γερα τα δοντια στο ψαχνι υπαρχει και πιο κατω...

    Και ασε μας και εσυ ρε Στελλακη που βρηκες ωρα να δικαιωσεις τον ανηψιο σου, στα αρχιδια μας και αυτος και εσυ. Τραβα στην Ναξο να γινεις επιτελους ψαρας να ησυχασουμε και να κανεις και το ονειρο σου πραγματικοτητα,τοσα παιδικα καλοκαιρια μας ζαλισες με τις δηλωσεις σου να γινεις ψαρας και παρεις μια τράτα, αντε καντο να ησυχασουμε. Αμα κανεις και ψαροταβερνα 'ο στοπερ' θα την τιμησουμε. Άλλα καντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χρηστος Χοντζεας16 Απριλίου, 2013 16:07

    Ε, καλά. Ο "διαφορετικός" που όμως λαχτάρισε να γίνει σαν τους άλλους. Πουλάμε "περιφάνεια" και "προσφυγιά", για να δώκουμε κανένα κομπολόι,αλλά όταν στριμωχτούμε, ψάχνουμε τι γνωστές "Ελλαδίτικες" λύσεις.
    Αντε με το μαλάκα. Που δεν θέλει και σταυρό. Ορθοδοξίας ομάδα είμαστε. Μπαίνουμε στην Μεγάλη Βδομαδα της ομάδας, αντι να είμασταν η μεγάλη ομάδα της βδομάδας.
    Ηθελέστα και παθέστα.
    Να πάρει λοιπόν το κομποσκοίνι του στα χέρια και να αρχισει τις προσευχές, γατί ουδείς ξέρει που θα σταματήσει η κατρακύλα και πόσους θα πάρει στον λαιμό της.

    Κι'αν είσαι και παπάς,με την αράδα σου θα πας, (τον παίρνει ο Καραπαπάς). (άσχετο)
    Πάντως,αμα θέλει να τον πιάσει τον σταυρό,να πηδήξει των Φωτώνε στο Φάληρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Aδερφε Steven.
    Αρκετη στενοχωρια πηραμε τις τελευταιες μερες.Βγαλε απο το μυαλο σου την αναστολη λειτουργειας του BLOG.Το χρειαζομαστε περισσοτερο απο καθε αλλη φορα.Το ιδιο και την δικη σου παρουσια ,γραπτη και προφορικη.Ολοι μαζι θα ξεπερασουμε την μπορα.


    φιλωσεν

    Τασουλκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Άραγε τόσο μεγάλα αρχίδια έχει ο Τριτσώνης, που ενώ ξέρει οτι τον παρακολουθεί απο τα επίσημα, που ενώ του έχει στείλει μαζί με τα δελτία και τον Βασιλομπίλαρο, αυτός κάνει το δικό του? Εκτός και αν δεν περνάει πια η μπογιά του, που δεν το νομίζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. αν μιλαμε για καραμπινατη ερασιτεχνικη εκτος απο τον λογικα σκεπτομενο απλο κοσμο που την βλεπει σαν μοναδικη βιωσιμη κ με μελλον λυση, μπορουν να χαμογελανε μονο 2 ποντιοι με ενα κοινο χαρακτηριστικο στο καπνισμα..για διαφορετικο λογο ο καθενας..οποτε μαλλον η συγκεκριμενη διοικηση απο το 2004 εως κ σημερα μαλλον δεν τα μετρησε καλα τα πραγματα..αν οντως το στησιμο ηταν απο μεσα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΕΚ's relegation was an inside job. I told you so.

    ΑπάντησηΔιαγραφή