Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΝΤΕΜΟΤΕΧΝΕΙΟ

             Πάντα στην αντιμετώπιση ενός γεγονότος, παίζουν ρόλο οι προσωπικές συμπάθειες. Ανθρώπινο είναι αυτό και συμβαίνει σε όλους μας. Είναι δύσκολο να αποδεχθείς οτι κάποιος με τον οποίον έκανες παρέα μέχρι χθες, ξαφνικά βρίσκεται στο μπαλαούρο. Κι ειδικά αν η συναναστροφή σου ήταν καθαρά χαβαλετζήδικη ή συντροφική κι ούτε σε ενδιέφερε η επαγγελματική ή η σεξουαλική ή παρασκηνιακή δράση του. Εντάξει, δεν πέφτεις κι από τα σύννεφα ακριβώς - μόνο για τον κώλο σου μπορείς να είσαι σίγουρος - αλλά μια ψιλοέκπληξη την νοιώθεις.
              Το ντεμοτεχνείο όμως, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Είναι σαν αυτό το τελευταίο που ενέκρινε το Βατικανό. Του Ιούδα δηλαδή. Που τον έβαλε ο Θεός να καρφώσει τον γιό Του για να πάμε στην θανατική καταδίκη. Έτσι είναι αυτά τα πράματα. Ουδείς ήξερε κι ουδείς είχε ακούσει για τον Ιησού. Ψάχνανε από εδώ κι εκεί οι αλλόθρησκοι, και δεν βρίσκανε τίποτα. Ε, τσαντίστηκε κι ο Θεός που δεν προχώραγε η θυσία κι έδωσε την εντολή στον " αργύρια ". Αυτά δεν μας λένε οι παιδεραστές με τα κόκκινα της δύσης;
             Κι ήταν Πέμπτη απόγεμα, που γύρναγα από την δουλειά κι είχα το αυτί μου κολλημένο στα αθλητικά. Βλέπετε η είδηση του defencenet για σύλληψη του Νικολαϊδη, δεν με είχε καλύψει. Γιατί εξ άλλου να τον συλλάβουν; 5 χρόνια μετά; Τώρα ξύπνησαν; Τέλος πάντων.
            Στο μαρκούτσι ήταν ένας Χριστοφοράκης ( γιατί όλοι οι εμπλεκόμενοι, ή είναι άνθρωποι της θρησκείας ή το όνομα τους έχει μέσα το  " Χριστός " - Siemens - , δεν το έχω εξηγήσει ). Που τον ακούω να λέει τα εξής :
            " Ο Ντέμης ( πρώτο λάθος αυτουνού που ενημερώνει όταν προσφωνεί τον ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ με το μικρό του όνομα ), όπως όλοι είδατε, πήγε αυτοβούλως στον εισαγγελέα. Ο οποίος είχε εκδώσει κλήτευση ΚΙ ΟΧΙ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ, όπως με τον Δημητρέλο. Κι αφού τα είπανε σε άριστη ατμόσφαιρα, ο Ντέμης αφέθηκε ελεύθερος ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΗ. Σε πλήρη αντίθεση με τον Δημητρέλο. "
                      { Η κασέτα της εκπομπής στην διάθεση του οποιουδήποτε }
            Εξακολουθούν κάτι μαλακίες με αυτόν που είχε την ευθύνη της εκπομπής ( Τσακίρης λέγεται αν θυμάμαι καλά ) και κάτι διαλογάκια του τύπου " μα αφού ο άνθρωπος είναι αθώος γιατί δεν μίλαγε τόσο καιρό ;" και " ...γιατί να μιλήσεις αν είσαι αθώος ; " και " ...καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται... " ( η αγαπημένη παροιμία του Μπέου ).
             Και φτάνω στο σπίτι ήρεμος οτι τα πάντα κυλούν νορμάλ. Η δικαιοσύνη έχει αναλάβει τα πάντα πλέον, και θεωρεί ύποπτο φυγής τον Δημητρέλο, που για να είμαι κι εγώ ειλικρινής, κι εγώ προς την ευθύνη του λαού πάω όσο αναφορά την χρεοκοπία του κράτους. Είναι δυνατόν να φταίνε οι πολιτικοί και τα κόμματα; Αλλά να μην ξεφεύγουμε.
           Διότι επειδή πρώτα γράφω χειρόγραφα τα σχόλια μου, μου έφυγε το στυλό από τα χέρια λίγο αργότερα, όταν διορθώνοντας ένα βιβλίο που προσπαθώ να τελειώσω, μου ήρθε η ανακοίνωση της ελληνικής αστυνομίας  ( για όσους δεν την έχουν διαβάσει, την παραθέτω ) :
            " ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, 40ΧΡΟΝΟΣ ΗΜΕΔΑΠΟΣ, ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΓΙΑ ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΧΡΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΨΟΥΣ 35.600.410,50 ΕΥΡΩ. Ο ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟΝ Κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ."
               Η ανακοίνωση είναι εντυπωσιακή αφού ΔΕΝ αναφέρει όνομα συλληφθέντος ή εταιρείας κι οπότε τι νόημα έχει μια ανακοίνωση ενημέρωσης όταν δεν ενημερών
ει για τίποτα; Επίσης είναι εντυπωσιακό που ένα τόσο μεγάλο ποσό , αποτελεί πλημμέλημα, ενώ αν χρωστάς στο δημόσιο πάνω από 5 χιλιάρικα διώκεσαι σε βαθμό κακουργήματος. Και τελος μου έκανε εντύπωση και το υπόλοιπο του ποσού : Και, 50 λεπτά. Θάταν τα ρέστα σε καμιά ψαροταβέρνα, σκέφτηκα.
             Τώρα, γιατί μου έφυγε το στυλό; Διότι το μυαλό μου πήγε σε κανέναν που συναναστρέφομαι σε αυτά τα κοσμικά κυκλώματα που με τραβάει η γυναίκα μου. Όσο νάναι, σήμερα πιο πολύ υποπτεύεσαι τα " μεγέθη " παρά έναν πτωχό πλήν τίμιο βιοπαλαιστή ποδοσφαιριστή που με τις άριστες γνώσεις του περί του management αναρριχήθηκε στον προεδρικό θώκο της ΑΕΚ και μάλιστα με δικαίωμα υπογραφής.
             Κι οπότε βυθισμένος στα σκοτάδια του " ποιός είναι αυτός; " πλάκωσα τα τηλέφωνα. Σε κάτι παλιοπαρέες στην ΓΑΔΑ για να μην χάνω χρόνο. Μόλις πήρα τις πληροφορίες, τους έχωσα κι ένα φιλικό μπινελίκι : " Ρε μαλάκα, ακόμα και σεις ντεμοτεχνείο είστε; "
             Αυτό λοιπόν είναι το περίγραμμα της είδησης. Και φυσικά στην ουσία της υπόθεσης ακόμα δεν μπαίνω. Διότι θέλω πρώτα να σας έχω ψύχραιμους αναγνώστες. Παρόλο που ξέρω οτι βιάζεστε. Και στην οποίαν ουσία, θα μπούμε. Άμεσα, μην ανησυχείτε. ΕΧΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
            Προς το παρόν φωτίζω αυτό το λαμογιάρικο κύκλωμα μέσω του οποίου έχουμε όλη την πληροφόρηση. Το οποίο στην δική μας περίπτωση είναι το ΝΤΕΜΟΤΕΧΝΕΙΟ. Που ο πυρήνας του είναι στην φυλλάδα " Goal " αλλά είναι σίγουρο οτι τα πλοκάμια του είναι παντού. Και που αυτήν την στιγμή δεν ενδιαφέρουν αυτά. Τα μόνα που αξίζουν σε αυτήν την ανάρτηση είναι τα εξής:
                          - Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΓΙΝΕ ΚΛΗΤΕΥΣΗ.
                          - Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΟΠΤΟΣ ( μερικές φορές με θαυμάζω για την προσοχή μου στην διατύπωση ) ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ  ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΙΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΟΤΙ " αφέθηκε ελεύθερος χωρίς εγγύηση ή περιοριστικούς όρους " .
                 ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ για την σύλληψη του ημεδαπού. Γιατί; Πού να ξέρω κι εγώ;
              ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΣ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΙΜΟ μετά την απολογία του ΚΙ ΟΤΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΒΑΖΕΙ ΟΡΟΥΣ πάντα μετά την οριστική απολογία του πελάτη του. Οπότε περιμένετε λιγάκι κι ειδικά όσοι διαβάζετε κι υστερικούς που από την μια κατηγορούν τον Κιντή σαν εισαγγελέα αλλά ταυτόχρονα οι ίδιοι αυτοαναγορεύονται σε δικαστές που έχουν ήδη αποφασίσει. ΚΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΤΗ  ( καζαμία ) ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.
               ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ : Οτι ο Δημητρέλος μετά το ένταλμα σύλληψης, πήγε αυτοβούλως στον εισαγγελέα ενώ ο άλλος ( που χρωστάει κάτι ακόμα αλλά " μόνο ηθικά " - τι άκομψος εκβιασμός ! ) συνελλήφθη. Απλά πράματα ξέρω.
              Υγ1. Μάκης Ψωμιάδης : " Ρε εμείς ήμασταν της σχολής καλογραιών ".
              Υγ2. Φυσικά θα συνεχίσουμε.... 

12 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ: Το έχετε μάθει πάντως.
    Απλά σαν ιστορία δεν είστε και κάτι.
    ΚΑΤΙ ΨΩΛΟΧΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ βάσει ίδρυσης. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΧΕΤΙΚΑ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ, σαν ομάδα, ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ.
    Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΑΡΑ.
    ΚΑΙ ΣΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ, ακόμα έχετε την κίνηση του καροτσιού για τον ΞΗΡΟΚΩΣΤΑ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΖΟΥΛΟΥ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΧΩΡΑΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 3.
    ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ 100% ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΕΙ.
    ΒΑΛΤΕ ΜΩΒ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Η ΑΕΚ.
    να δείχνετε ανακωχή.


    δανεισμενοι του χαπια που το παιζετε κι ανεξαρτητοι.
    ΑΤΟΝΟΙ ΔΕΙΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Ας διαχειριστούν την ήττα οι ερασιτέχνες, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ.
    Ούτως ή αλλως ελεημοσύνη ζητάνε, ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ.
    ΤΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ!!!!!!
    ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΕΜΠΕΛΙΑ....
    ΡΕ ΑΝΤΕ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΒΛΩΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ.
    ΝΟΥΜΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνω με την αναρτηση. Και συνεληφθη και προσηχθη (δειτε στις φωτο τα 2 παληκαρια με τα γυαλια ηλιου) και εγγυηση οριστηκε την οποια τακτοποιησε. Απλως ο συγκεκριμενος ειχε αμεσα τα χρηματα και δεν περιμενε τους Μπρουσιανους να τρεχουν στα ΑΤΜ. Το οτι ηταν «ηπια» συλληψη δε χρειαζεται να εισαι ειδικος για να το αντιληφθεις. Αλλωστε και του κυρ Αντρεα ηπια ηταν η συλληψη. Ειναι εντελως κωμικο να διαβαζεις απο ολους τους εγκριτους αυτο το «αυτοβουλως» και την ολη προσπαθεια υποβαθμισης του θεματος, ενω για τον ιδιο ακριβως λογο ο Δημητρελος εγινε ανεκδοτο ακομα και στους Αρειανους που σουλατσαρουν στο blog. Ειναι τετοια η αγωνια «να μην καει το χαρτι» που τα αυτονοητα μετατρεπονται σε υπερασπιστικη γραμμη δεκαετιας 50 που εμφανιζονταν οι δικηγοροι ενωπιον του δικαστηριου και ανελυαν ποσο καλος ανθρωπος ηταν ο κλεφτοκοτας και οτι εδινε τα αβγα της κλεμμενης κοτας στους φτωχους. Προσπαθησε να το ανεβασει λιγο το θεμα ο Κιντης αλλα με τετοια omertà που παιζει στα της ΑΕΚ, περασε και δεν ακουμπησε. Και στην τελικη δεν ειπε και κανενα ψεμμα ο Κιντης, ουτε κατηγορησε το Ναζωραιο οτι εκλεψε/καταχραστηκε/υπεξαιρεσε. Απλως εχουμε μαθει να μην ακουμπαμε τις ιερες αγελαδες στην ΑΕΚ και για πασα νοσο και μαλακια να κατηγορουμε το Νοτια και τον Παππα. Διοτι αν κανουμε το λογαριασμο και βγουν τα τεφτερια, τοτε θα εμφανιστουν κι αλλα ονοματα διπλα, ονοματα που δεν θελουμε/μπορουμε να αγγιξουμε, με πρωτο και καλυτερο αυτο του Ντεμη ο οποιος εφτασε στο σημειο μετα απο 3μιση χρονια να αυτοαναιρειται: υπαρχουν και τα βιντεο στο διαδικτυο ακομα και σημερα: ο ιδιος παραδεχτηκε οτι εκανε κακη διαχειριση, ο ιδιος παραδεχτηκε οτι εβαλε το μαγαζι μεσα 18 εκατομμυρια (ανοιγμα το οποιο μπορουσαμε να καλυψουμε πωλωντας ποδοσφαιριστες οπως επι λεξει ειπε στη συνεντευξη στο συνδρομητικο) ο ιδιος δηλωσε οτι οι μετοχοι εχασαν την εμποστοσυνη στο προσωπο του και αναζητησαν τεχνοκρατες/υπαλληλους για να συμμαζεψουν το μαγαζι. Μονο που τα ασυμμαζευτα δε μαζευονται, αφου ο μετρ της επικοινωνιας και πανουργος Ντεμης, ειχε φροντισει να σκανε ολες οι υποχρεωσεις «στον επομενο» (τυχαια να πουμε το ομολογιακο δανειο το οποιο κομπαζει οτι τακτοποιουσε, ξεχνωντας να αναφερει οτι οι δοσεις επι προεδρειας του ηταν 250k η καθεμια και το Μαρτιο του 09 ειχες την ευτελη τελευταια δοση των 5 εκατομμυριων) που ηταν βεβαιο οτι δε θα μπορουσε ποτε να εχει τη χρηματοδοτηση ολων και τη στηριξη ολης της ομαδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρωτης ταξεως ευκαιρια βρηκαν και οι υπολοιποι και ενας ενας εκοψαν ροδα μυρωμενα. Ο Κανελλοπουλος και ο Κουλης βρηκαν το Χατζηχρηστο (ο οποιος τους τιμησε κιολας για τη γενναια πραξη τους) και ξεφορτωθηκαν τις υποχρεωσεις τους. Ο Θανοπουλος (o Νασος) ανελαβε εξ ολοκληρου το θεμα Morgan Stanley, ο Γκουμας με το Χατζηιωαννου βρηκαν τον Παππα και του φορτωσανε το χαρτοφυλακιο τους (εξυπνος ο Κυπριος, πεταξε και το ξεροκομματο των 2 εκατομμυριων που μολις τα ειδε ο ξυλεμπορας του τρεξανε τα σαλια) και ο ξυλεμπορας με τη σειρα του ξεφορτωσε στον ανθρωπο που εξελιξε τον αργαλειο, το γιγαντα Μακη Κασνακιδη, τον τιτανα Ηλια Μπρουσιανο και στο «στελεχος» Γρυσμπολακη. Βρηκε τωρα και ο Νοτιας τους πικραμενους τους μικρομετοχους με τις λαικες βασεις της φαπας και το θεαρεστο εργο ολοκληρωθηκε. Ειτε ετσι ειτε αλλιως, ο κοσμος με το Βιντιαδη ασχολειται και με το γιο του Τακη του Παππα που προσπαθει να κουρεψει το χρεος στο Σαρακακη των 42,15 ευρω. Και μεσα σε ολα αυτα ολος ο ντουνιας ξεχναει οτι ο Ντεμης ηταν και παραμενει μετοχος της εταιρειας και συνεπως εχει υποχρεωσεις. Δεν ειχε μονο το μανατζμεντ, δεν ηταν golden boy, δεν ηταν ο τεχνοκρατης που κληθηκε εσπευσμενα να μαζεψει το μαγαζι. Μετοχος ηταν και ΕΙΝΑΙ κυριοι. Με δικαιωματα και υποχρεωσεις. Αλλα κι αυτα στο βωμο των γκολ στο Βαντζικ και στον Ελευθεροπουλο τα γραφουμε στο χιονι και περιμενουμε «πότε θα ερθει ο Χαρρις στην Αθηνα για να συναντηθει με το Μελισσανιδη». Ειμαι βεβαιος οτι δεν κοιμαται δευτερολεπτο ο Μελισσανιδης, ξενυχταει πανω απο τα τηλεφωνα μηπως και τον παρει ο Κηθ ή ο Δημητρης ο Βιντιαδης «για να τα πουν με τον Παππα και να σωσουν την ΑΕΚ». Τοση παπαρια καμαρωτη μαζεμενη μονο σ αυτη την ομαδα ρε πουστη. Τοσος αυτισμος και τοση λοβοτομη. Αλλα ξεχασα, δεν εχουμε χρονο να ασχοληθουμε με αυτα. Προεχει η πουστια του Κομποτη που τολμησε να βρισει το Μποβαλη και η δευτερη κιτρινη στο Φουντα που ενοχλησε τον «goodbye Lenin» Λινεν. Ρε λουκετο λεμε. Λουκετο και γρηγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα σε όλους
    Στίβεν, το έγραψα και σε προηγούμενη ανάρτηση.
    Λόγο του ότι άλλαξε ο νόμος,ο φουκαράς με το χρέος των 5.000 ευρώ στο δημόσιο κατηγορείται για κακούργημα,ενώ ο κοντός με τα τριαντατόσα συν τα ψιλά,σαν πλημμέλημα.Και δεν υπάρχει και αναδρομικότητα. Γι αυτό και ήταν τόσο χαλαρός. Σου λέει τι θα μου κάνουν...θα μου κλάσει ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών λίγο τα παπάρια,στην χειρότερη περίπτωση, και άσε τους άλλους να κουρεύονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Steven για τα ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ πότε θα γράψεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο Αρης ειναι το προβλημα μας??

    δες εδω δηλωσεις και που εχουμε ξεπεσει...

    Ο τερματοφύλακας της Ένωσης αναφέρθηκε αρχικά στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, για το οποίο τόνισε: «Έτσι όπως πήγε το ματς, όποια ομάδα έβαζε γκολ θα κέρδιζε. Εμείς προσπαθήσαμε να μείνουμε πίσω κουμπωμένοι, πιστεύω ότι το κάναμε καλά. Εκτός από δυο-τρεις φάσεις ο Λεβαδειακός δε δημιούργησε άλλες ευκαιρίες. Είχαμε κι εμείς μια-δυο ευκαιρίες και γι" αυτό πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο».

    ‘’ΕΜΕΊΣ ΠΡΟΣΠΑΘΉΣΑΜΕ ΝΑ ΜΕΊΝΟΥΜΕ ΠΊΣΩ ΚΟΥΜΠΩΜΈΝΟΙ, ΠΙΣΤΕΎΩ ΌΤΙ ΤΟ ΚΆΝΑΜΕ ΚΑΛΆ.’’

    Ρε τετοιες επιτυχιες ουτε στην πιο τρελή μας φαντασία…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρηστος Χοντζεας02 Απριλίου, 2013 13:55

    Το παράξενο με την "πρωταπριλιά" πλέον είναι ότι δεν διατηρείται το έθιμο του ψέματος.
    Ούτε ένα πρωτοσέλιδο,όυτε μια φάρσα,έτσι για να καλοσορίσουμε το μήνα.
    Ειπώθηκαν όλα τα ψέματα τις προηγούμενες 364 μέρες μάλλον και σωθηκαν.
    Να δούμε ας πούμε γραμμένο: "Εδιωξε με τις κλωτσιές την τρόικα ο Στουρνάρας". Η "μπουκάρει ο Νικολαίδης με ομάδα μετόχων", ή: "συνελήφθει από τον facko ο Ψινάκης με τρεις γυναίκες στο κρεβάτι", η "ο ΓΑΠ μέτρησε ως το δέκα,σωστά".
    Τέλος πάντων.

    Ο Νικολαίδης,όπως θα έιδατε, πηγαίνοντας κατά την "κλήτευση",καλού-κακού,κρατούσε και ένα μπουφανάκι στα χέρια.
    Οπως όλοι οι "αυτοβούλως" η μη, προσερχόμενοι στον εισαγγελέα. Ενα μπουφανάκι στα χέρια,ένα παλτουδάκι, είναι απαράιτητο, γιατί μπορεί να "βρέξει", μπορεί και όχι. Να μην έχεις μια "ομπρέλα" να κρύψεις τις χειροπέδες; Για να μη μας δουν τα παιδιά μας απ΄το σπίτι και οι φίλοι και νομίζουν ότι κλέψαμε κανέναν.Σωστό. Εχουμε και μια υπόληψη.

    Η απροκάλυπτη υποστήριξη του "Ντεμοτεχνείου", από τα γνωστά Μου-Μου-Ε, θα είναι το απόλυτο ξεβράκωμα για αυτά και άρα μια χαρά συνένοχοι θα αισθάνονται όταν με το καλό αλλάξει η κατάσταση και μια χαρά τουμπεκί και πλήρη στήρηξη στην "νεά κατάσταση" θα παράσχουν.
    Ετσι γίνεται πάντα. Οταν σου αρέσει να κολυμπας σε "λιμνούλες",λες και είσαι βατράχι, έτσι θα αντιμετωπίζεσαι. Σα βατράχι.

    "Προσέρχομαι αυτοβούλως" σημαίνει -εκτός από το "δεν είμαι ύποπτος φυγής"- είμαι αθωος και το δηλώνω. Και πιο πέρα; "Ηδη με την αυτοσύληψη μου,κάνω και την "δίκη μου" και βγάζω το πόρισμα, ότι "έλαμψε η αλήθεια" και "επιτέλους μίλησε η δικαιοσύνη".
    Ασε που μπορεί και να τραβίξεις και την δικαιοσύνη στα δικαστήρια για "άδικη προσαγωγή" και "ηθική βλάβη" και να της πάρεις τα σώβρακα.Αν φοράει.
    Μη σου πω ότι μπορεί και να καθήσουν στα έδρανα οι "Ντέμηδες" και να μας κλητεύσουν "βίαια η μη" ώστε να απολογηθούμε δια ποίον λόγον τους εταλαιπωρήσαμε και να μας δικάσουν και να μας επιδικάσουν τα υπόλοιπα εκατομύρια που δεν κατάφεραν να αποκτήσουν, αφού τους πρόλαβε η οικονομική κρίση.

    Το "όσα περισσότερα χρωστάς, τόσο δυσκολότερα μπαίνεις στη φυλακή", είναι γνωστό και ας μην απορούν όσοι-δικαιολογημένα- περιμένουν το αντιθετο.
    Το είπε και ο Χριστός:"πιό έυκολα θα περάσει η κάμηλος- o Γρυσμπλάκης δηλαδή από την μύτη της βελόνας, παρά ο πλούσιος στον παράδεισο".
    ("κάμηλος" κατά κάποιους,στο συγκεκριμένο ρητό, εννοείται το καραβόσκοινο, ο κάβος. Αλλά εμείς εδώ, εννοούμε την καμήλα.Τον Γρυσμποκάμηλο.
    "Grisbokamilous Oxirrighous" (Οξύρρυγχος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. «Συνελήφθη σήμερα το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 49χρονος ημεδαπός, πρώην Διευθύνων Σύμβουλος Ανώνυμης Εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 73.820.435,21 ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

    Αυτοβουλως και ο Θανοπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ ΧΑΡΗ: Με τα σκουλήκια, θα ασχοληθούμε - αν μας αφήσει η επικαιρότητα - ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΥΝ ΙΣΟΤΙΜΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. Και δυό φορές το χρόνο που ασχολούμαστε λόγω αγωνιστικού προγράμματος, πολύ είναι και μεγάλη τιμή κάνουμε στους σκορδάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρηστος Χοντζεας02 Απριλίου, 2013 15:18

    Ki'άλλος ημεδαπός.
    Λίγο ακόμα και θα γίνει της μόδας. Θα γίνει "must" η προσαγωγή η αυτόβουλη
    - Πήγες εισαγγελέα;
    - Οχι. Που να προλάβω.
    - Που ζεις καιμένε.

    Η ακρίβεια στα ποσά,είναι όντως συγκινητική. Οπως ανέφερε και ο Steven. Μέχρι και το 50λεπτο μετράνε. Και ύστερα φωνάζεις ότι δεν υπολογίζουν τα λεφτά σου. Ορίστε.
    Ο επιμερισμός των χρωστουμένων, είναι άλλο ένα ανέκδοτο.Για 35.000.000 ο Νικολαίδης,για 73 ο Θανόπουλος και 170 εκατομμύρια ο ύστατος πρόεδρος αλλά πρώτος συλληφθείς Δημητρέλος, ο οποίος πήρε όλη την πρόσθεση πάνω του.
    Λογικά δηλαδή, αν αφαιρέσουμε απο τα 170, τα 73 και τα 35, μας μένουν 62. Για τόσα θα κλειθεί αυτοβούλως και ο Αδαμίδης με το πράσινο μπερέ. Στοίχημα 1 προς 10 ότι το ποσό που θα αναγράφεται στην επόμενη ανακοίνωση της αστυνομίας, θα είναι γύρω στα 62.000.000.
    Η ξέρουμε σαν δικαιοσύνη και σαν κράτος να κάνουμε πράξεις, η δεν ξέρουμε.

    Φυσικά ουδείς θα καταδικαστεί. Αυτά είναι το άλλοθι για την περιπέτεια των "ανώνυμων εγκληματιών" των 5.000 ευρώ στην εφορία.
    "αφου τραβολογάνε αυτούς, σκέψου εμάς, ανώνυμο αδερφάκι".
    Φυσικά μόνο οι δεύτεροι δύναται να πληρώσουν, ένεκα του ρητού που προαναφέραμε.
    Αλλο "κάμηλος" και αλλο "κλωστή".
    Τα πάντα μοιρασμένα, με την Λύση την Σολωμόντιο: Οι μεν αναλαμβάνουν τις "ευθύνες" τους και οι δε αναλαμβάνουν τα κόστη αυτών των ευθυνών.
    Η αλλιώς, οι "επώνυμοι" κάνουν τα λάθη η τα παραδέχονται, και οι "ανώνυμοι" αναλαμβάνουν να πληρώσουν τον ξενοδόχο.

    Αφού και τους "Ακιδες" και τους "Λαυρέντηδες" και τους "Γαβαλάδες", που έιναι μέσα, αλλά και τους "Ντέμιδες",τους Αδαμίδηδες", τους Βγενόπουλους και τους "Γκαργκάνες" που είναι όξω, ΟΛΟΥΣ ΕΣΥ θα τους πληρώσεις. Για λογαριασμό τους.
    Ο λογαριασμός στον ανώνυμο μαλάκα.

    Η απορία της ημέρας: Αφού τα κράτη μπορούν και "σβύνουν" χρέη από εταιρείες,σαν να μην υπήρχαν,γιατί και τα ίδια δεν απαιτούν να σβυστούν τα δικά τους, παρά θέλουν ντε και καλά να εκπληρώσουν στο ακέραιο τις δεσμέυσεις τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Μαύρο μπερέ αδερφέ. Ίδια σειρά με τον παίδαρο τον Κουτρουμπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή