Κυριακή 14 Απριλίου 2013

A E K - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

           Ρε τι πράμα ήταν κι αυτό. Νάσαι σε σπίτι που να μην πιάνει το κινητό από τη μια και μετά να τρέχεις για το γήπεδο διαβάζοντας τις κλήσεις και τα μηνύματα του κινητού στο τιμόνι. Μια μικρή συμμετοχή στο άγχος της ομάδας σήμερα αλλά και μια προπόνηση γι' αυτά που θα βλέπαμε μετά. Αυτό το παιχνίδι επελέγη για τελικός κι ας υπάρχει κι άλλο. Τώρα όμως με αυτά θα ασχολούμαστε; Βουρ για το ΟΑΚΑ, που το μόνο που ήταν σίγουρο ήταν η ατμόσφαιρα η κλασσική αεκτζήδικη. Κι ο γνωστός παλμός. Των σχεδόν σαράντα χιλιάδων δικέφαλων, αν τα υπολόγισα καλά. Και με αλλαγμένη θέση σήμερα κιόλας. Υπήρχε υποχρέωση να βρεθώ στην παλιά θέση αφού το κάλεσμα του sugar ήταν κάτι σαν απαίτηση. Και με καβάντζα όμως για αλλαγή στο διάλειμμα για τα γούρια.
               Τα οποία και τα έκανα. Παλιά αλλάζαμε θέσεις για να γυρίσει η τύχη, τώρα αλλάζουμε θύρες ολόκληρες. Με βάση αυτά που έβλεπα στο πρώτο μέρος. Που ακόμα κρατάγαμε την μαλακισμένη απόφαση του Λίνεν να εκτίσει την ποινή του σήμερα ο Κορδρέρο. Οπότε, τι κέντρο να υπήρχε; Στο δημιουργικό κομμάτι δηλαδή. Ρότζερ και Ανάκογλου μαζί; Ο ένας αργός κι ο άλλος γρήγορος. Μέσο όρο; Χοντρή βραδύτητα και μπλέξιμο. Από ευκαιρίες; Το απόλυτο μηδέν.
              Απέναντι σε μια καλή ομάδα και πολύ καλά στημένη. Χωρίς να έχει παραταχθεί για το σούπερ κατενάτσιο. Με επιλογή την κόντρα, όποτε προέκυπτε ευκαιρία από τα απανωτά λάθη του Φέτση - πολύ κατώτερος των περιστάσεων - ή τη νευρικότητα του Φούντα και των ανύπαρκτων πλάγιων μπακ. Ένα μπέρδεμα με τον ρόμβο, που φώναζε για άνοιγμα στην ευθεία αλλά να μη ν υπάρχουν οι κατάλληλοι παίκτες ούτε στο γήπεδο αλλά ούτε και στον πάγκο.
             Μια κατάσταση άγχους μέσα κι έξω από το χορτάρι. Διότι ο κόσμος το μόνο που είχε σε παρηγοριά ήταν το διπλό του Σπανού στην Κρήτη. Τι άλλο να έχει; Ούτε μπάλα έβλεπε, ούτε ορθολογική ανάπτυξη. Χώρια που μάσαγε κι έφτυνε με την επιθετική γραμμή, τόσο σε διάθεση πρώτης κόντρας όσο και σε τελειώματα στα ψίχουλα που προσέφεραν κάποια στημένα. Ένα άγχος που άρχισε να μεταδίδεται και στους παίκτες, που ήδη τα πόδια τους ήταν βαρύδια. Και το κέντρο να μην τραβάει, αλλά κι η άμυνα να μην δείχνει σίγουρη. Συμπέρασμα; Πολύ κατοχή μπάλας αλλά ανούσια. Και μια ΑΕΚ ανίκανη κι ανήμπορη.
             H οποία μπήκε μεταμορφωμένη. Με διάθεση και πάθος και μια ψιλοευκαιριούλα με το καλημέρα. Καλά πήγε στο πρώτο τέταρτο, κύρια επειδή την έσπρωχνε ο κόσμος. Σαν σύστημα δεν άλλαξε και τίποτα το ιδιαίτερο αλλά το ξέραμε οτι προπονητής δεν υπάρχει αλλά και ιδιαίτερες αλλαγές δεν θα μπορούσαν να γίνουν. Όμως έβλεπες μια προσπάθεια και μια αγωνιστική άνοδο του Φέτση μαζί με την προσπάθεια του Φούντα. Παίκτες που στοχοποίησε ο Δέλλας, που έχασε τα αυγά και τα πασχάλια. Τι να κάνω; Όταν τα γράφω πριν τον αγώνα, να μην τα επαναλάβω;
           Και φυσικά δεν θα πάω στα καθαρτήρια, ούτε και στα αναθέματα ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.
            ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟΝ ΘΥΜΟ ΤΗΣ, ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΤΗΣ.
            Ο Ατρόμητος, κάνει το διπλό εκεί που πρέπει ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΜΠΟΥΓΑΪΔΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ. ΚΙ ΕΝΩ Ο ΤΡΙΤΣΩΝΗΣ ΕΧΕΙ ΣΩΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ, ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΧΑΜΕΡΠΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ. Αν είσαι ανίκανος σαν ομάδα, ο επόπτης σου φταίει; ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΟΛΛΕΫ;
               ΝΑΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΖΑ;
             Άντε να ξαναλλάξω κερκίδα και να τρέχω μαζί με τα παιδιά για απέναντι. Την ώρα που συστήνω ψυχραιμία αφού υπάρχουν ακόμα 15 λεπτά, χώρια το επόμενο παιχνίδι.
            ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΕΣ, ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ, που κατέληξε μετά την εισβολή. " ΤΩΝ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ".
                            ΤΩΝ ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ  Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ.
               ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΤΣΩΝΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΟΙ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ ΝΑ ΞΗΛΩΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ.
               Και φυσικά, είμαι στην σταθερή πορεία ( από το κινητό γράφω ). Θέλουμε νόμους; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΤΡΙΤΣΩΝΗΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ( συγχαρητήρια ).
              ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ:
                           Η ΑΕΚ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ . Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ;
                   Ο ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.
                   ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΚΕΛΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΓΑΪΔΗ.
                             Ο ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟΣ, ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΑΝ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
                       ΥΠΗΡΧΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΑΤΣ ΖΩΑ. ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΩΘΕΙ, ζώα που αγαπάτε.
                       ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ, που θα κατηγορήσουν το σύστημα και το κατεστημένο.
                                  
                    Υγ1. Φυσικά το οτι δεν έχουμε κράτος, είναι γνωστό. Αλλά την ώρα που γίνεται της πουτάνας, να μην έχει αναπτυχθεί κι ένα ματ για να κρατήσει τους ΧΑΠΑΚΗΔΕΣ, είναι πραγματικά πεταμένα λεφτά που θα μπορούσαν να πάνε σε συντάξεις.
                     ΔΙΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΑΠΑΚΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΕΙΔΙΚΑ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ, που δίνει και τις εντολές.
                   

86 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ :" AEK ΘΥΜΙΣΟΥ, ΗΡΘΕ Η ORIGINAL ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. "
    ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.
    Δεν μιλάω για όλους - αφού και τα παιδιά μου εκεί ανήκουν.
    Ξυπνάτε ρε. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ SITES ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρηστος Χοντζεας14 Απριλίου, 2013 22:12

    Δεν τελέιωσε το ματς ακόμα. Πλάκα έχει να το επανεκινήσει ο φουκαράς ο Τριτσώνης και να το γυρίσουμε 2-1 από το 85 και μετά.
    μηδένα προ του τέλους κακάριζε.

    Φυσικά,πρέπει να διακοπει ο αγών,να κατακυρωθεί υπερ της Θράκης, να υπάρξει η προβλεπόμενη ποινή και μετά να πάρει τα "παιδιά" του ο Χατζιχρήστος και να φτιάξουν πανό που να λεει "...οπου κι'αν παιζεις πάντα θα σ'ακολουθώ" όπως έλεγε και το άσμα.
    ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΠΡΑΞΗ.
    ΜΑΛΑΚΕΣ.
    Γιατί, ΑΛΛΟ ΝΑ "ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ Β ΕΘΝΙΚΗ" ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ.
    ΜΑΛΑΚΕΣ,ΞΑΝΑ.
    Και να παρει συνέντευξη ο Κετσετζόγλου από τον Δ.Χ και να τον ρωτήσει τι φταίει.
    Και ολοι μαζι να ανέβουν στο παπί,να παρουν και τον Αδαμίδη και τον Δημητρέλο και να πάνε στο Φάληρο να πνηγούνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΤΕΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ.

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ -ΝΤΕΜΟΤΕΧΝΕΙΑ- ΨΑΞΤΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    Να πέφταμε εφόσον το αξίζαμε. ΣΤΑ ΙΣΑ. Αλλά όχι να πέσουμε επειδή ο ΠΑΠΑΡΗΣ και η Βέροια έγιναν Μπαρτσελόνα και ρίξαν 5άρες.

    Οι οπαδοί αφορμή ήταν. Δεν πέτυχαν τίποτα με την εισβολή, αλλά και εγώ μπορεί να έμπαινα αν ήμουν τόσο κοντά στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς ΚΑΜΙΑ προστασία. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΞΕΣΠΑΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς Γιάννη: Δεν ξέρω την ηλικία σου, αλλά πού και πότε έχεις κάνει ντου; Πες μου ομάδα και παιχνίδι, για να σε έχω υπ' όψη μου.
    ΡΕ ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.
    ΕΣΥ ΘΑ ΒΑΡΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ; ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΩΣ.
    " Οι οπαδοί ήταν αφορμή " ΠΛΆΚΑ ΚΑΝΕΙΣ; Ποιοί οπαδοι;
    ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ;
    " Κι εγώ μπορεί να έμπαινα " . ΑΣΕ ΡΕ ΛΕΩΝΙΔΑ. ΝΑ ΕΜΠΑΙΝΕΣ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕΣ; ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ; ΤΙ ΣΕ ΚΡΑΤΑΓΕ;

    ΑΦΕΙΣΤΕ ΡΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, " ...που τέλειωσε το παρεάκι..." ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΕΙΔΗΣΗ;
    ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ;

    Ήταν αφορμή οι οπαδοί; ΠΑΛΙ Η ΠΟΤΑΝΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ;
    Άσε ρε Γιάννη που θα έμπαινες και μέσα.
    ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΝ ΡΙΞΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ - ακόμα όχι - ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ.
    ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΤΗΣ ORIGINAL.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Και τώρα έρχονται οι αποκαλύψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: Δεν μου λες βρε νούμερο, αρχιμαλάκα. ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ;
    ΠΛΥΣΟΥ ΚΙ ΕΡΧΟΜΑΙ. ΝΑ ΕΠΙΒΛΕΨΩ ΠΩΣ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΧΑΣΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΤΥΦΛΟΥΣ:
    ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΦΤΑΙΕΙ.
    ΦΑΤΕ ΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ steven: Ήρεμα. Ποτέ δεν έχω μπει και δεν γουστάρω τέτοιους ψευτοτσαμπουκάδες. Μαζί σου είμαι από την πρώτη μέρα που σε διαβάζω.

    Αυτό που ήθελα να πω, είναι ότι όταν αφήνεις ελεύθερους 50-100 χαπακωμένους δεν περιμένεις να κάτσουν στη θέση τους αν στραβώσει το ματς. Ακόμα και τον "θυμό" τους ξέχασαν αυτοί και άρχισαν να σουφρώνουν παπούτσια.

    Το "τελειώσατε" το έγραψα γιατί ελπίζω ότι τουλάχιστον τώρα υπάρχει ελπίδα να γίνει κάτι. Αφού τώρα δεν έχουν να χάσουν κάποια κατηγορία ώστε να τους καλύπτουν.

    Μην βλέπεις παντού εχθρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γαμημένη κερκόπορτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και ναι, αφορμή ήταν η εισβολή, μιας και το κακό -αγωνιστικά και διοικητικά- είχε γίνει πολύ νωρίτερα.

    Οι χαπακωμένοι απλά έκλεισαν το οξυγόνο στον ασθενή που ήταν σε κώμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗ: Πολύ ήρεμα πάω. Τα έχω καλύψει όλα επάνω, αντιλαμβανόμενος βέβαια κι εσύ οτι αγωνίστηκα με τον συναπόφοιτο μου στο σχολείο.
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΠΑΚΩΜΕΝΟΥΣ, τα έχω γράψει ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.
    ΤΙ ΑΛΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΝΑ ΚΑΝΩ;
    ΔΕΝ " ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥΣ¨".
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, αφού θάθελα να δω όργανα.
    Ψευτοτσαμπουκάς δεν ήμουν ποτέ. Γράφω με το όνομα μου, τα στοιχεία είναι κατατεθημένα στην ΑΕΚ, όταν ζήτησαν κάποιοι να συναντηθώ, πήγα, κι αυτήν την κριτική που έγραψα - ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑΝ ΤΟΝ ΤΡΙΤΣΩΝΗ, με εμένα παρόντα - τα γνωρίζουν όλοι.
    ΝΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ, αν μπορείς.
    Τα άλλα είναι για ψευτοτσαμπουκάδες, που πούλησες στο κείμενο σου. Δεν με ακουμπάνε αυτά.
    ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ.
    ¨αντε ρε Γιάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θες μην το δημοσιεύεις για να μην χαλάσει η κουβέντα, απλά το "ψευτοτσαμπουκάδες" αναφερόταν στην εισβολή.

      Τέτοια σκηνικά δεν γουστάρω. Συγγνώμη αν δεν γράφω καθαρά, είναι λόγω ημέρας. Συμφωνούμε και δεν έχω πρόβλημα μαζί σου.

      Διαγραφή
    2. Κανένα θέμα Γιάννη.
      ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ. Η ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ: ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ.

      Διαγραφή
  12. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Ρε μαλάκα, έχουμε εδώ μέσα ανθρώπους που πιστεύουν οτι μας είχε στησει το παρασκήνιο - άρα υπάρχει το αιτιατό - και έψαχνε την αφορμή;
    ΑΠΕΤΥΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εντάξει. Η ομάδα αγωνιστικά δίκαια υποβιβάζεται. Στα τελευταία παιγνίδια , ειδικά στα Γιάννινα, αλλά και σήμερα, προκαλούσε οίκτο. Τώρα τι κάνει ο αρης, η βέροια ο οφη αυτό λίγο ενδιαφέρει. Ας το κάναμε κι εμείς. Άψογη και η στάση του Πανθρακικού που δίκαια σώζεται. Είναι καλή ομάδα και μάλλον αδικείται από την θέση της. Εάν αρχίζουμε και ρίχνουμε αναθέματα, στον Δημητρέλο, στον Βλάχο τον Λίνεν τον Βιντιάδη τους παίκτες κλπ δεν νομίζω να κερδίσουμε τίποτα. ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. Δηλαδή αυτή η ξευτίλα τα τελευταία χρόνια, ειδικά φέτος, ήταν προτιμότερη?
    Και εδώ Steven θα μου επιτρέψεις ένα προσωπικό σχόλιο. Ο σύλλογος στην συνείδησή μου έχει υποβιβαστεί εκείνο το απόγευμα στην Ριζούπολη με τον Ηρακλή (3-0) όταν 2.000 "λεβέντες" έκαναν την ατεκνία μιας γυναίκας γηπεδικό σύνθημα "Βάτραχε γερά, την Μπέγκα θα γ........με να κάνετε παιδιά". Αυτό δεν θα το τολμούσε ούτε η αρρωστημένη σκέψη ενός ψυχικά διαταραγμένου οπαδού. Και εκεί η επίσημη ΑΕΚ αλλά και δημοσιογράφοι του 5ευρου έδειξαν πόσο παρακμιακοί είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χρηστος Χοντζεας14 Απριλίου, 2013 23:15

    Μια απορία έχω:όσοι την έπαιξαν στο ΠΡΟ-ΠΟ, τι θα γίνει; Κλήρωση;

    ΤΟ σύνθημα,είπαμε, πρέπει να είναι ενα Το γνωστό:"... ΟΠΟΥ ΚΙ'ΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΘΑ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ"
    Που να ξέραμε ρε πούστη μου τι τραγουδάγαμε τότε,παλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χρηστος Χοντζεας14 Απριλίου, 2013 23:29

    ...ΠΟ-ΡΟM-ΠΟΜ-ΠΕΡΟΜ-ΠEΡΟΜ...
    VAMOS BIEN ΕΝ LA SEGUNDA DIVISION.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. σκατα στο ταφο σας αρχιδια..μουνοπανα που να μην βρεθει κανεις να σας κλαψει..μετα το μπασκετ εφτασε κ η ωρα του ποδοσφαιρου για να ολοκληρωθειτε σαν πουσταρια..του χρονου με λογοτυπο οριτζιναλ πανω στην φανελα ρε γαμημενοι φασιστες που το παιζετε και ιδεολογοι.σας φταγανε οι παιχτες που ηταν για 3 και παιζανε για ε ? αυτοι σας φταιγανε ή οι κολλητοι σας που σας δινανε το παραδακι..η ΑΕΚ επεφτε και τα γαμημενα μπασταρδοσπερματα κανανε τον γυρο του θριαμβου με λοστους και καδους..σας γαμω τα ιερα και τα οσια που δεν εχετε μουνοπανα καλυμενα απο μια οργανωση και κιλα χορτου...η ΑΕΚ θα σωζοταν ακομα και με χ ρε καρκινοι...που να το καταλαβετε ομως αφου ο μονος λογος υπαρξης σας ειναι η κοκα κ το χορτο..σκατα κ παλι στο ταφο σας..ριξατε την ομαδα..εσεις κ κανενας αλλος..κανενας παιχτης..εσεις παρεα με αυτους που σας χαρτζιλικωνανε χρονια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. μονο που δεν ηταν χ,ηταν διπλο οταν μπηκαν οι καφροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ασε ανωνυμε..τα πρωτα δειγματα τα δωσανε στο χ οι καφροι..στο κορνερ..στην πρωτη δεκαλεπτη διακοπη..απο κει φανηκε τι θα γινει αν στραβωσει..και εσυ αν εισαι 20χρονος παιξε μπαλα μετα με τα ποδια σαν βαριδια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις δικιο σε αυτο αλλα και παλι θα σου πω οτι αυτοι δεν μπηκαν απο την θυρα της original αλλα απο την διπλανη.

      Διαγραφή
    2. Ναι δεν ήταν από το πέταλο, αλλά ακόμα δεν έχεις δει οτι σπέρνονται οι χαπάκηδες παντού; ΄
      ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.
      ΜΗΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΤΩΡΑ.
      ΛΕΣ ΝΑ ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Ή ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΕΜΩΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ;

      Διαγραφή
    3. θεωρω οτι με δουλευεις..ημουν στην 2 ακριβως απο πανω..μπαινει ενας χοντρος με μαυρα..αλλο ενα αρχιδι ξυρισμενο κεφαλι με γκρι..κανουν οτι κανουν στο κορνερ..και σε 3 λεπτα εχει ανοιξει ενα καγκελο απο την 1 και αρχιζουν κ μπαινουν κατα δεκαδες τα μαλακισμενα της οριτζιναλ..ημουν απο πανω ακριβως κ τα εβλεπα..μην πας να βγαλεις λαδι τα οργανωμενα μπασταρδα..δλδ τι μου λες ? οτι ηταν τυχαιοι οπαδοι που μπηκανε μεσα? οτι δεν ανηκουν πουθενα? ηταν σαν εσενα κ εμενα που αγανακτησαν απο την εικονα? μην δουλευομαστε..τα μαλακισμενα του Χατζηχρηστου ηταν που πλεον δεν ελεγχει ουτε την παλαμη του οταν βαραει μαλακια..

      Διαγραφή
    4. Καφροι υπαρχουν σε ολη την κοινωνια.Παντως ειχα να παω πολυ καιρο στο γηπεδο και μου αρεσε οπως στηριζε τα παιδια η οργανωση.Τι να πω;
      ειναι καταραμενη αυτη η ομαδα.

      Διαγραφή
    5. thomas; ημουν στην 11.Για τον χοντρο οκ,κοματια τελειως πρεπει να ηταν αυτος,τον ειδα.Και τον ξυρισμενο,το καγκελο οχι.Μπορει γιατι ημουν λιγο μακρια,στο απενατι κορνερ.

      Διαγραφή
  19. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Και πολύ καλά έκανε ο Τριτσώνης. " ΜΕ ΛΟΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΜΠΗΚΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ. "
    Ποιοί ήταν οι οργανωμένοι;
    ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΩΝ 900 ΧΙΛΙΑΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΔΑΜΙΔΗ.
    ΡΕ ΜΕΣΑ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στην εισοδο δεν ψαχνουν πια;εγω δεν ειδα παντως κατι τετοιο.Επρεπε να περιμενουν και τι μπορει να γινει σε περιπτωση που γυρισει,επρεπε να ειναι προετοιμασμενοι.

      Διαγραφή
  20. ρε και ο κομποτης οριτζιναλ ειναι..αντε στο διαολο ξανα μουνοπανα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. http://www.sport-fm.gr/article/autoi-rixnoun-tin-aek/669488

    δεν ειναι αυτο που λες οικογενειαρχες εκδρομεις..μην δουλευομαστε κιολας..
    ειμαι με παρεα στη 2..με το που γινεται το σκηνικο στο κορνερ ξεκινανε και κατεβαινουν απο την 2 οσοι φορανε μπλουζακια της οριτζιναλ απο συνδεσμους εκδρομεις που δεν βρηκανε προφανως χωρο στην 35 και την 1 . και μαλιστα κατεβαινοντας αρχισαν να φορανε και τις κουκουλες..μην μου λες λοιπον ποιοι ηταν αυτοι που μπηκαν και αν ηταν απο το πεταλο..δεν ηταν απο το πεταλο αλλα εκει ανηκαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κουκουλοφοροι ολοι.Γι αυτο ηρθαν,αυτο ηθελαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣ ΘΩΜΑ ΚΙ ΑΝΩΝΥΜΟ: Τώρα θα βρούμε αν φταίει η μέλισσα ή το πιάτο που παράτησα στο τραπέζι και την προσέγγισε;
    Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ - μεμωνομένα ή οργανωμένα - ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΕΚΤΖΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕ ΕΚΕΙ.
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΗΤΑΝ ΚΟΤΕΣ;
    ΟΧΙ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και σε ξαναρωταω,στην εισοδο ψαχνουν η δεν ψαχνουν;πηγα σημερα μετα απο αρκετο καιρο,φοραγα και κουκουλα,πηγα μονος μου μπρος τους μπατσους για να με ψαξουν-περνα μου λεει.

      Διαγραφή
    2. Δεν ψάχνουν. Πράγματι. Σε έριξε η αστυνομία; Άντε να ακούσουμε κι αυτό.

      Διαγραφή
    3. τοτε πως να μην περασουν οπλισμο και λοστους.ο αλλος στην εισοδο την πρωτη,ετοιμαζε ολοκληρο κλαδι 2 μετρα σαν κονταρι,θα ηθελε να ηξερα αμα το περασε.

      Διαγραφή
    4. Σίγουρα κάθισε πάνω του. Άμα είσαι δημοκράτης, κάθεσαι πάνω στην ισότητα της ψήφου.

      Διαγραφή
  24. Προς Ανώνυμο: Ναι τώρα φταίει η αστυνομία στην είσοδο. Όταν παίζεις στην Ευρώπη και σε γαμάει η ΟΥΕΦΑ, πού είναι όλοι αυτοί οι μάγκες; Βλέπουν γυναικείο βόλλεϋ;
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΕΣ; ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ, μπας κι εξασφαλίσουν ένα σουβλάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολοι το ξερανε οτι θα γινουν φασαριες αλλα κανενας δεν προφυλαξε την ομαδα.Τοσο σιγουρο το ειχαν πια;

      Διαγραφή
    2. Έτσι. Τις πταίει; Ο ΜΗ ΠΡΟΦΥΛΑΞΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
      Ο ΟΠΑΔΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ.
      ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΑΓΑΠΕΣ.
      ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ;

      Διαγραφή
  25. Προς Ανώνυμο: Κουκουλοφόροι; ΡΕ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ. ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΤΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΚΟΥΚΟΥΛΑ. Κατι τσουτσέκια ΙΜΟ ειναι, που τα γαμούσε η μάνα τους κι έχουν βγει με μύρια απωθυμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Χρηστος Χοντζεας15 Απριλίου, 2013 00:16

    "Ακόμη κι αυτοί,( οι οπαδοί, όλοι εμείς εννοεί) οι μόνοι που στάθηκαν μέχρι τέλους στο ύψος των περιστάσεων, κρατώντας την ΑΕΚ τρίτη σε προσέλευση αυτή την αποκρουστική σεζόν, είδαν ένα κομμάτι τους (!!!) να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο, να διακόπτει το παιχνίδι και να βάζει ταφόπλακα σε κάθε ελπίδα. Σε αυτό, βέβαια, χρειάστηκε να βάλει τη σφραγίδα του και ο Τριτσώνης, ο οποίος άλλαξε... δέκα φορές άποψη και τελικά αποφάσισε να υπογράψει την... νεκροψία της ΑΕΚ, θέλοντας να το παίξει αδέκαστος σε ένα πρωτάθλημα που τα μάτια μας έχουν δει τα πάντα (με πιο πρόσφατα τα γεγονότα στο Άρης-Βέροια, όπου είχε γίνει ακριβώς το ίδιο, δηλαδή διακοπή του αγώνα λόγω εισβολής οπαδών, αλλά το παιχνίδι συνεχίστηκε μετά από 30 λεπτά και ο Άρης δεν τιμωρήθηκε).

    Από το "365φάπες"
    AAAAALOS MALAKAS AUTOS. ΑΛΛΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΣ.

    Δηλαδή,αν κατάλαβες καλά φίλε ΑΕΚτζή, ένα "κομμάτι" σου ευθύνεται για τον υποβιβασμό της ομάδας.
    Είδες που δεν είσαι ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ καλό παιδί αλλά ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΣΟΥ; ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ το αφήνεις να σε εκθέτει. Κρίμα. ΤΙ σου φταίμε εμείς που δεν ελέγχεις ολόκληρο τον ευατό σου;

    Δε φτάνει που κάνεις ταξίδια, δεν φτάνει που πληρώνεις, δεν φτάνει που στεναχωριέσαι, σε τσουβαλιάζουν και μαζί με τους πρεζάκιδες του Χατζιχμαλάκα.

    Εριξε το μπάσκετ. Εριξε το ποδόσφαιρο,αλλά πήρε κούπα με τον Μπακαούκα
    Ρε μιλάμε είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Οταν ένας ηλίθιος με γναθισμό,παρέα με 10 "Παναγιώταρους" κάνει κουμάντο εδώ και 15 χρόνια. Καλά να πάθουμε.
    Ο "Μηχαλολιάκος".
    Προκάνει να ρίξει και το βόλευ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ψαχνω ενα αρθρο σε αεκτζηδικο σαιτ που να καταδικαζει ξεκαθαρα την γαμημενη οριτζιναλ..ουτε ενα..μας φταιει ο Τριτσωνης γιατι δεν εκανε την παρατυπια που εκανε ο αλλος μαλακας στη Βεροια..μας φταιει ο Μπουγαιδης..μας φταιει ο Φετσης κ οι λοιποι τσουρουκαδες που δεν κανανε φαση..αλλα πουθενα ξεκαθαρα δεν φταιει αυτο το καρκινωμα..
      ξεβρακωνεσαι μαλακα Κετσετζογλου και λοιποι ..

      Διαγραφή
  27. Στηβεν κανεις δεν λεει οτι ολοι οσοι ειναι γραμμενοι στην οργανωση ( που πρεπει να αυτοακυρωθει απο σημερα αν εχουν τα αρχιδια εκει μεσα ) ειχαν σκοπο να μπουν..αλλα καθε φορα 100-150 χαπακωμενοι καθοριζουν το μετα της ομαδας..η χουντα των λιγων απεναντι στους πολλους..οι αντιφασιστες..αν δεν μπορει να τους ελεγξει ας τους αποβαλλει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Steven και τώρα τι;;; Διοικητικά εννοώ. Μας αφήνουν τουλάχιστον να πάμε Γ και να καθαρίσουμε ή θας φυτοζούμε στη Β χρεωμένοι και άφραγκοι;;;
    ΥΓ Περιμένουμε τις αποκαλύψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΡΟΣ ΘΩΜΑ : Το είπα, χρησιμοποιώντας ακόμα και τα παιδιά μου. Ποιός να τους ελέγξει; Ο Μπάγιεβιτς των οπαδών; Πλάκα μου κάνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι να πουμε τωρα ? αφου το λενε μονοι τους..πρωτα οριτζιναλ και μετα ΑΕΚ..οι προτεραιοτητες τους εχουν τραγουδηθει και εχουν γινει συνθημα..

      Διαγραφή
  30. Προς Ανώνυμο: Ναι, θα τα γράψω όλα. Όχι σαν κείμενα μου. ΣΑΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΔΙΑΛΟΓΩΝ. ΣΑΝ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΣΕΤΕΣ.
    Μετά θα κλείσω τον χώρο. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΣΕ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΟΙ ΧΑΠΑΚΗΔΕΣ.
    Καμιά βδομάδα, την έχουμε ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟΨΗ Ο ΤΡΙΤΣΩΝΗΣ. ΕΚΕΙ ΗΜΟΥΝ. ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΟΤΑΝ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ.
    ΚΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ μας.
    ΚΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΕΤΣΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, που δεν κατάλαβα πού χάθηκε σήμερα.
    ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ Ή ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γιώργης ο γαρατζέος15 Απριλίου, 2013 00:35

    Στον τελικό με το κατσαρόλι που περιέφερε το αγαμίδι σε ανατολή και δύση, λες και η ΑΕΚ άξαφνα εγίνε Ρεάλ, κυνηγούσαν γυναικόπαιδα. Όπως τα λέει ο steven. Άντρες που παίζουν ξύλο με κουκούλες δεν υπάρχουν.
    Ήθελες τα και παθές τα η φάση.
    Αφού τα φέραμε όλα στο "μεγαλύτερο παιχνίδι της ιστορίας της ΑΕΚ", μιάς ομάδας που κάποτε έπαιρνε τίτλους, που είναι Η ΜΟΝΗ με προκρίσεις τους 8 και των 3 ευρωπαϊκών και τώρα παίζει την παραμονή της, με παίκτες απλήρωτους και κατώτερου επιπέδου, τι να περιμέναμε?
    Έγινε η στραβοκλωτσιά και άστα. Χεζμένοι ήταν όλοι και λογικό ήταν. Δεν κατηγορώ ούτε παίκτες ούτε δέλλες ούτε κανέναν στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

    Από κει και πέρα, οι ίδιοι που ο Φιλίππου "δεν τους έκανε" και από τελικό πρωταθλητριών, πρωτάθλημα και κυπελλούχων παίζουμε στη Β, αυτοί ανέλαβαν πάλι δράση. Και άντε, παίχτε ξύλο. Μα βαρέστε τους πραγματικούς υπαίτιους. Αλλά όταν παίζουνε χημείες και μπαφιέτα, όταν το μυαλουδάκι σου στο πιπιλίζουνε διαρκώς ότι "εμείς είμαστε οι ΜΟΝΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ και ούλοι θενε το κακό μας..." να τα αποτελέσματα...

    Απόψε ας ξεσπάσουμε. Το θέμα είναι αυτό που ρωτάει ο παραπάνω. Τραβάμε μιά γρμμή και πάμε από το 0? ή συνεχίζουμε στο ίδιο τροπάριο?

    Από αυτά που έγραψα εχθές (ευχαριστώ steven για την τοποθέτηση σε κυρίως ανάρτηση, με τιμας) εγώ σήμερα ήμουν σχετικά ήρεμος. Το στομάχι μου είναι σφιχτό από την τσαντίλα τώρα, ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 5. ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΤΑΝ ΨΑΧΝΑΜΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΒΟΛΕΥΕ ΝΑ ΦΥΤΟΖΩΟΥΣΑΜΕ.

    Έχουμε πολλές μέρες να πούμε πολλά, περιμένω αποκαλύψεις κι εγώ από τον steven.

    ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΣΣΙΦΕΙΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΚΑΙ Η ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

    Κλαίγεται ο γκετζετζόγλου ότι τον Άρη τον ευνόησαν με τη μη διακοπή του παιχνιδιού της Βέροιας και έτσι έπρεπε να γίνει και με την ΑΕΚ. Δηλαδή να γίνουμε κι εμείς ΧΑΡΤΙΝΟΙ. ΜΑ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑΛΑΚΑΣ? Η ΒΑΛΤΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: " Άμα δίνεις την ομάδα σε παλάιμαχους..." Πόσοι το θυμάστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΗ: ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. Θα δεις από αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Χρηστος Χοντζεας15 Απριλίου, 2013 00:39

    Προς Thomas silly: Και αν θυμάσε, είχε δωθεί μια υπόσχεση για "αυτπκάθαρση" από τον ίδιο. "ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ" είχε πει κατόπιν καποιων επισοδείων πριν λίγο καιρό.
    Φυσικα, δεν είναι η αρχη και το τέλος των δεινών της ΑΕΚ η "οργάνωση" αλλα πλέον ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    Εχει απεκδυθει του οποιου θετικού ρόλου είχε εκ συστάσεως και εδώ και μερικά χρόνια εναι ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    Φυσικά και με ισοπαλία σήμερα και πάλι η ΑΕΚ θα είχε δύσκολο έργο παραμονής. Πόσο μάλλον με το 0-1. Αλλά οι γνωστοί "άγνωστοι", την πέταξαν στο λάκο μια ώρα αρχίτερα,πριν καν ολοκληρωθει η 30η αγωνιστική και ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΠΕΣΕΙ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ "ΑΓΑΠΗ"!
    ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ. Η ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ.

    Μόνη λύση,ΕΑΝ έρθει κάποιος παράγοντας που θα θέλει και θα μπορεί να ξεπλύνει την μπουγάδα και διοικητικά και αγωνιστικά και οπαδικά, είναι να κλείσει το παραμάγαζο της Αλεξάνδρας και να τελειώνει το παραμύθι.
    ΔΕΝ υπάρχει καμιά original Και τα περισσότερα από τα μέλη της,-όσα είναι μακρυά και ακόμα ρομαντικά- δυστυχώς δεν το ξέρουν ακόμα. Νομίζουν ότι είναι μέρη κάποιου ευρύτερου θυραικου σχηματισμού με ένδοξο παρελθόν,αλλά στην ουσία είναι μόνο το άλοθι και η ασπίδα ένος ξεδοντιασμένου,παρωχημένου και τελείως άρρωστου club το οποίο το έχουν καταλάβει μια χούφτα χασικλίδες "Παναγιώταροι" ενεργούμενοι υπό του αρνούμενου να παραδεχθεί την μικρότητα του Χατζιχρήστου, μικρότητα την οποία με τρομερή "επιτυχία", έχει μεταφέρει σε ΟΛΑ τα τμήματα κυρίως στο ποδόσφαιρο.

    Μόνη λύση είναι η διάλυση. 1.000.000.000 θα χαρούν 10 θα κλάψουν.
    Δεν γαμιέται. Δημοκρατία έχουμε.
    ΤΑΝΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Γιώργης ο γαρατζέος15 Απριλίου, 2013 00:43

    Και καλά, τώρα ο Κωστέτσος κλαίγεται ότι τις άλλες ομάδες δεν τις τιμωρήσαν με διακοπή. Αυτό μας καίει τώρα...
    Αλλά αυτός τι να κάνει.
    Ερώτημα: Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ? ΚΡΥΒΟΤΑΝ? ΣΩΖΕΤΑΙ ΟΜΑΔΑ (ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ) ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ? ΣΩΖΕΤΑΙ? ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ?
    Ρωτάω τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ηταν στεναχωρημενος ο Δημητρελος γιατι τον διωξανε απο τα μπουζουκια χθες..

      Διαγραφή
  37. Χρηστος Χοντζεας15 Απριλίου, 2013 01:03

    Η τελευταία φορά που είχε τόσο κόσμο το στάδιο ήταν στον τελικό με τον Ατρόμητο, όπου και πάλι οι χασικλίδες τα έκαναν μαντάρα.
    Ετσι είναι. Πότε θα τον κάνεις το χαβαλέ; Οταν είσαι μόνος σου;
    Περιμένουμε ανακοίνωση του Χατζιχρήστου για την αποφράδα ημέρα και τα ...έκτροπα.

    Τέλος πάντων. Ουδεν κακκόν αμηγές καλού.
    ΟΛΑ σφουγγαρίστικαν σήμερα. Ουτε προμελετημένο να ήταν.
    Πάνε και οι Βιντιάδηδες, πάνε και οι επιστροφες του κοντού,πάνε και τα ντεμοτεχνεία, σφουγγαρίστικαν και φυλλάδες και sites με μιας, παει και η ψευδοοργάνωση,πάνε όλα.
    Να αρχίσουν και οι χοροί με τα ΣΔΟΕ και τις προσαγωγές,να πάρουμε και κανένα ΑΦΜ και όντας υποβιβασμένοι να μη παίξουμε ούτε μια αγωνιστική στη Β παρά ξαναξεκινάμε κανονικά από το "0".
    Με ένα σμπάρο 8 τρυγώνια.
    Ρε ποιος σατανάς το σκέφτηκε αυτό;

    Υ.Γ Η πλάκα είναι άλλη. Ολους τους "εξοφλούσαν" με πληρωμές των τηλεοπτικών της επόμενης περιόδου; Τώρα τι θα πάρουν; Τα παπάρια μας; Μάλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αποπνικτική νύχτα και πώς θα βγει ρε πούστη μου. Δεν υποφέρεται αυτή η στεναχώρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Χρηστος Χοντζεας15 Απριλίου, 2013 01:11

    Προς Γιώργη: Ελα τώρα.
    Τι να κάνουν στα αποδητήρια; Για να φάνε τίποτα αδέσποτες; Ασε σου λέει,τα λέμε αύριο. Εχεις δει καμιά ανακοίνωση έως τώρα; Κρυμένοι είναι ακόμα. Μιλάμε για τρανταχτους τώρα όχι μαλακίες.
    Μιλάμε για τους "Αυτιάδες" του ποδοσφαίρου.

    Ποια "διοίκηση"; Κάτι μαλάκες είναι κει μέσα που φτυαρίζουν τα σκατα των άλλων για ένα μεροκάματο. Τα λέμε όλοι τόσο καιρό.
    Καλά να πάθουν. Σιγά να μη "σώνονταν" κι'όλας.

    Η ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.
    ΑΥΤΟΙ ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Χρηστος Χοντζεας15 Απριλίου, 2013 01:32

    "Οριστική διακοπή του αγώνα από τον Τριτσώνη" γράφει ο ΜΑΛΑΚΑΣ στο "365".

    ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΧΑΣΙΚΛΙΔΕΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΠΛΩΣ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ.

    Ο κερατας ο Τριτσώνης, ο άτιμος ο Αρης, ο μπαμπέσης ο Αστέρας,η καριόλα η Βέροια κλπ.
    Τα γνωστά.

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥΛΑΣ "ΣΟΤΟ";
    ΠΕΘΑΝΕΣ,ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;
    -------------------
    To σημερινό,δεν ήταν υποβιβασμός, ΑΛΛΑ ΛΥΤΡΩΣΗ.
    "Αν δεν υπάρχει θυσία,δεν υπάρχει σωτηρία". Καζατζάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. http://www.aek-live.gr/2013/04/blog-post_123.html
    tis idies apeiles dexthkan kai oi opadoi pou mphkan mesa;
    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. απο τις πιο δυσκολες νυχτες..δεν εκλεισα ματι..
    υπαρχει τιποτα αισιοδοξο ? αντε κ πεσαμε..θα καθαρισει ο σταυλος του Αυγεια? θα φυγουν τα ορνεα που γλυψανε κ το μεδουλι ?
    υπαρχει περιπτωση να αναγεννηθει απο τις σταχτες η ΑΕΚ ? να υπαρξει ξανα οπως την αγαπησαμε? οχι μονο σαν ιδεα αλλα κ σαν ομαδα? να ελπιζουμε σε κατι ή θα γινουμε Φωστηρας κ θα τρεχουμε στα τοπικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Όπου και να παίξει η ΑΕΚ, η οργάνωση θα κάνει πάλι κουμάντο. Εκτός και εάν αναλάβει κάποιος πιό βρωμιάρης από αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. δανειζομαι την τελευταια παραγραφο απο αρθρο του Μιαουλη..ισως του πιο αγνου αεκτζη απο ολα τα λαμογια των ΜΜΕ.


    ''Αν είχα έστω και μια αμφιβολία για το αν μπορεί η δουλειά του υποβιβασμού της ΑΕΚ, να είναι από μέσα, το γεγονός πως η πρώτη διακοπή εξαιτίας εισβολής οπαδών έγινε στο 74’ με το αποτέλεσμα στο 0-0 κι ενώ ο ΟΦΗ χάνει εκείνη την ώρα 2-0 από τον Ατρόμητο, μάλλον φουντώνει αυτή μου την πεποίθηση. Την δική σας; ''



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Γιώργης ο γαρατζέος15 Απριλίου, 2013 09:32

    Καλημέρα.
    Θέμα είναι να κοιμήθηκα 1-2 ώρες.
    Είναι πασιφανές ότι δεν υπάρχει Β' Εθνική.
    Πως μπορεί μία ομάδα με τα έσοδα Β' Εθνικής να πληρώνει 700 ή και 300 μηνιαίως εφορία?
    Απλά εχθές η ΠΑΕ τελείωσε.
    Στον πάτο του να τα βάλει τα 80.000 μπλουζάκια ρίμπο ο γκοντό, στον πάτο του και το Σπάτο ο αμερικάνος.
    Από αυτούς θα ησυχάσουμε, από τον καισαρόπαπα και τα πιπιλισμένα του να δω πως.

    Νομίζω ότι αυτό που έγινε χθες ξεκίνησε τη λύτρωση.
    Περιμένω πως και πως την αίτηση για πτώχευση. Να πάει εκεί ο γκετζετζόγλου και τα δημοσιογραφάκια (πόσα σάιτ έχει η ΑΕΚ? Πόσα η ρεάλ?) και να παίρνουν φωτό, το δημητρέλο με κράνος μη φάει ανάποδες. Τον κατεστραμένο. Να ζήσουμε να τη θυμόμαστε...με Γροντή και Νικολιά στο γήπεδο του Ακράτητου. Ή πίσω από το νεκροταφείο στον Κόκκινο Μύλο (ταμάμ για Γ')

    Α ναι, αν δεν καθαρίσει, δεν υφίσταται λόγος ύπαρξης, ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Πολύ δύσκολο βράδυ.

    Πάντως βλέπω ότι οι χασικλήδες τους έδωσαν καλό εξιλαστήριο θύμα. Ρε μήπως ήταν βαλτοί από τους αμετόχους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Εγώ μάγκες ούτε νέα αεκ ούτε 1924 αεκ ούτε αεκ 1924 είμαι. Εγώ
    είμαι ΑΕΚ δεν το ξέραμε θα πέσουμε Δ’ Εθνικη για να καθαρίσουμε και να είμαστε
    τι;( τα κόκαλα του Μπάρλου θα τρίζουν)…

    Τα χρέη να πληρωθούν από τους αλήτες που τα έκαναν δεν τους φταίει
    σε τίποτα ο λαός και η ιστορία της ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ερασιτεχνικη πλεον ειναι η Γ εθνικη..εκει πας με πτωχευση..και λογικα ανεβαινειςσε 2 χρονια..
      ενω στην Β με ολα τα χρεη στη πλατη θα μεινεις για πολλα χρονια ..διαλεγουμε κ παιρνουμε..ετσι κ αλλιως η κηλιδα εγινε κ θα μεινει..

      Διαγραφή
    2. Φίλε μου καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που γραφείς αλλά ο προβληματισμός μου είναι τι θα γίνει με το όνομα, μπορεί κάποιος να μου απαντήσει; Δηλαδή τι νομίζεις ότι το θέμα μου είναι αν θα παίξω Β,Γ,Δ Εθνική (τον φίλαθλο ή τον οπαδό δεν τον ενδιαφέρουν αυτά βλέπει την ομάδα του και την στηρίζει όπου και αν παίζει.)

      Διαγραφή
  48. Χτες απλα παιχτηκε το τελευταιο επεισοδιο του εργου.
    30,000 ΚΟΡΟΙΔΑ πηγαν και πληρωσαν (εξω τα διαρκειας) τις εγγυησεις να μεινει εξω απο τη ψειρου ο Αδαμιδης και ο Δημητρελος με το Θανοπουλο και το Ντεμακο. Με 10 ευρω το κομματι μια χαρα μαζεψε 250 χιλιαρικα το παρεακι.
    Το οποιο παρεακι επισης μια χαρα τη κοπανησε γυρω στο 70.

    Καθιστε εσεις να 'κλαιτε' για κατι που ολοι ξεραμε απο το καλοκαιρι. Οτι δηλαδη με τον Αρκουδα τον Φετση και τον Κατσικογιδι (τυχαια τα ονοματα) και τον Δημηκλεφτη προεδρο οχι Super league αλλα ουτε σε Playstation δε παιζεις.

    Φταιει λεει ο Τσιαρτας που ειχε 100 χιλιαρικα σε 10 δοσεις να ξοδεψει και δεν εφερε τον Ιμπραημοβιτς αλλα τον Κοδρερο..

    Φταιει ο Μαυρος- που ειναι κοροιδο- και τον εβαλαν στην ηλεκτρικη καρεκλα (φανηκε απο περσυ που ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕ να τον βραβευσει ο Σταυρος- ποσο ματαιοδοξος ειναι..)

    Φταιει ο Λινεν που ειχε τον Τσαβι και τον Σβαισταιγκερ και τους κραταγε στο παγκο και δεν επαιζε 3-7-5 συστημα..Φταει ο Δελλας που ανελαβε να καει εν γνωση του μιας και ολοι στην Ελλαδα ειναι προπονηταραδες που 'τα λενε απο το καλοκαιρι'..

    Παντα καποιος φταιει. Ποτε εμεις που ΑΝΕΧΩΜΑΣΤΑΝ τους sugar!!-ντεμηδες-μακηδες-αδαμιδηδες κλπ.

    Ποτε εμεις που ανεχωμασταν τους ιδιους ηλιθιους να δερνουν γυναικοπαιδα του ατρομητου, αρκει να σηκωσουμε τη ...κουπα στο τελικο.

    Ποτε εμεις που ακομη και φετος προσδοκουμε να μας σωσει απο τον Δημητρεχα, ενας sugar που διωκεται για λαθρομπορια και κακουργηματα!! η ενας Βιντιαδης που ψαχνει Αγγλους Γαλλους Πορτογαλους, Γερμανους και αλλους..

    Ποτε εμεις που ανεχωμαστε καποιους ΔΧ καποιες Ωρες και καποιους 365 που απο τη μια τους βριζουμε αλλα απο την αλλη ξημερωβραδιαζωμαστε να διαβαζουμε οτι γραφουν για τρεξουμε να κραξουμε στις 2 το πρωι..

    Μην φοβαστε ομως

    Οπως παει το ΠΛΑΝΟ παμε για ερασιτεχνικη απο του χρονου και θα ερθει καποιος sugar η αναλογου βεληνεκους 'πουρατος μαγκας' και θα μας στρωσει... με το αζημιωτο παντα και με ΜΗΔΕΝ επενδυση. Οπως γινωνται δηλάδη ΟΛΕΣ οι σωστες δουλειες.

    ΥΓ Χτες επιασε τον Ντουσαν και τον Σουγκαρ!!! ο πονος για την ΑΕΚ...
    Παντα τα κορακια εμφανιζωνται μολις μυρισουν το πτωμα.
    Σε λιγο θα μας πουν οτι πληρωσε και εισητηριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. AEK's relegation was an inside job!

    Λοιπόν ας πέσουμε στην Φούτμπωλ Λίγδ 2 και ας έχουμε για έδρα το γήπεδο των Λιοσίων μπας και κάνουμε το νοικοκύρεμα και την επανεκκίνηση που πρέπει. Το είχα ξαναπεί, ότι και να "σωζόταν" η ΑΕΚ φέτος, του χρόνου τι;

    AEKτζήδες την γκρέμισαν την ΑΕΚ όχι ο Κρόκους ή ο Χάπιας. (Πρωτοστατούντος του Γρανίτσα που γκρέμισε το γήπεδο, σαν τον άλλον που για να τιμωρήσει την σκρόφα που τον κεράτωνε, έκοψε την μαλαμπέρδα του).

    Και επειδή ο Γιώργης ο Γαρτζέος είπε για τις προκρίσεις στους "8" σε πρωταθλητριών, κυπελλούχων και ΟΥΕΦΑ, ιδού του λόγου το αληθές:
    http://scoreshelf.com/wgbb/en/AEK_Athens

    Τα μπλουζάκια Ρίμπο θα τα χρησιμοποιήσουμε για καλύμματα στα πράσινα καθίσματα του γηπέδου των Λιοσίων.

    Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι στους "4 " της Ευρώπης θα είναι.

    AEK- Queens Park Rangers 3-0 (7-6 π.) Προημιτελικός UEFA 77

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Προς Ανώνυμο σχετικά με το όνομα της ΑΕΚ: στη Γ Εθνική αγωνίζεσαι με το όνομα ΑΕΚ και το ΑΦΜ της Ερασιτεχνικής. Τίποτα δεν αλλάζει. Αν θέλεις να κόψεις δρόμο και να συγχωνευθείς με κανέναν Απόλλωνα, λέω εγώ τώρα, για να επανέλθεις άμεσα στη Superleague εκεί τίθεται θέμα ονόματος. πΧ ΑΕΚ 1924 ή κάτι παρεμφερές το οποίο όμως είναι ζήτημα καθαρά τυπικό, κατ'εμέ εφού το ΑΕΚ θα είναι, και πάλι, αυτό που θα χρησιμοποιείται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μονο που οι τιτλοι σε περιπτωση συγχωνευσης και απορροφησης ΑΦΜ θα υπαρχουν μονο στην δικη μας συνειδηση..η ΑΕΚ1924 θα ξεκινα με τους ιδιους τιτλους που θα εχει η Κερκυρα..
      ενω η ΑΕΚ της Γ εθνικης κραταει την ιστορια της .. και εμεις κανουμε υπομονη 2 χρονια κ προσευχες να βρεθει ενας Ποντιος που να μην την γαμησει οπως ολοι οι αλλοι Ποντιοι που περασαν απο την ΑΕΚ..

      Διαγραφή
  51. Έχω την εντύπωση ότι όταν μία ομάδα υποβιβάζεται στην Γ΄ Εθνική λόγω χρεών, παραμένει στην κατηγορία τουλάχιστον 2 χρόνια. Είναι έτσι, γνωρίζει κανείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ρε σεις λετε αυτοι οι καφροι που καναν τα επεισοδια η μαλλον οι ενας δυο που τα ξεκινησαν να ηταν πληρωμενοι απο τον μακαρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι οχι απο τον Κομποτη ? αν κ ολα αυτα δεν εχουν σημασια πια..καθε φορα τα κανουν κ δεν θελουν αφορμη..

      Διαγραφή
    2. Περιμενω πως και πως καποιον απο την δοιηκηση να μιλησει,η την οργανωση να βγαλει ανακοινωση.ειμαι πολυ περιεργος να δω τι θα πουν.

      Διαγραφή
    3. ειναι ευκολο με βαση τα προηγουμενα.

      η διοικηση θα τα ριξει στις προηγουμενες διοικησεις, στις συντεχνιες της ΕΠΟ και στα περιεργα αποτελεσματα και φυσικα στους τυχαιους οπαδους ( χωρις να κατονομασει συγκεκριμενη μεριδα αυτων ) που κανανε ανεπανορθωτη ζημια στην ομαδα..
      η οριτζιναλ θα τα ριξει φυσικα στους παιχτες κ στον Τριτσωνη..τον Αδαμιδη ακομα δεν τον ακουμπανε..

      Διαγραφή
  53. ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑΣ
    ...Από την ΑΕΚ θα εξαφανιστούν τα χρέη, όχι από τα πρόσωπα που ευθύνονται. Τα χρέη θα κυνηγάνε πρόσωπα, όχι την ομάδα.

    Ο Ηρακλής, γλύτωσε τα χρέη, όχι και ο Ρέμος. Να δούμε ποιο θα είναι το σκηνικό στην ΑΕΚ και ποιοι είναι οι Ρέμοι της ΑΕΚ;....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΑΕΚ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ-Μην μου χαλατε την ουσια κ ασ παιζω δ εθνικη.Οι κοπριτζιναλ με πεθαναν οταν ματωσαν τον μπαγιεβιτς.Στον τελικο κυπελλου ενιωσα τριχα μικρου αρχιδακιου που γαμει με μεσο κ δερνει με παρεα.Με τους μικροαπατεωνες διοικητικους κ τις ενστασεις τους ενταχθηκα στους αγραμματους νεοελληνες μαλακες.Ουσιαστικα η μονη πλεον σχεση υπερηφανειας κ διαφορετικοτητας που εχω με την αεκαρα ειναι αυτο το ιστολογιο,βαλε πλατη steven,εμπειρια απο μικροτερες κατηγοριες εχεις,οχι αγοραστα αφμ,οχι αλλη ξεφτιλα,νεα αρχη ολοι μαζι χωρις μισθοφορους.Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ,Η ΑΕΚ ΟΜΩΣ ΕΥΚΟΛΑ.LEFTOVER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Παιδιά όλα προχωράνε βάση σχεδίου.Από προχτές μου το σφύριξαν το μυστικό ότι θα γίνει το ΝΤΟΥ.Η αστυνομία λέτε να μην το ήξερε;ή μήπως δεν το ήξεραν εκεί στην τύπου διοίκηση της ομάδας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Προσβάλετε τούς Χασικλήδες κύριοι καί δέν είναι καθόλου σωστό.Τά Πρεζάκια καί Χαπάκιδες είναι οι σκάρτοι καί μακριά από εμάς. Μέ τό Μπαρτόν δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Μια ζωή πρόσφυγας, για πάντα πρόσφυγας.
    Από την αρχή αδέλφια, αλλά με σωστές βάσεις, έξω, τα πρεζόνια, οι διοικούντες-μαριονέτες, οι απατεώνες-φυλακόβιοι και μη, στην πυρά εκείνοι που γκρέμισαν τον Ναό.

    ΑΕΚ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕ.

    Νότιος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Θα ανακαλυψουν τωρα τις "αρκουδες"....
    Θα βρουν οτι νοικιασε ο Νικολαιδης την ΑΕΚ απο την ΕΝΙC,θα ανακαλυψουν οτι φταιει η πολιτεια για τους μη ελεγχους στην ΠΑΕ και παει λεγοντας.Αν μη τι αλλο,απο οσο θυμαμαι ημουν απο τους λιγους που ελεγα παντα οτι η ENIC ποτε δεν "αφησε" την ΑΕΚ,και πως το ξεπλυμα που εγινε τους εδινε την ανεση να "χαρισουν" λεφτα για το `44.Την ΑΕΚ κυριοι την εριξαν οχι οι οπαδοι της που εκαναν το ντου εχθες.Την εριξαν οι διοικουντες για να τελειωνει το πραγμα.Με την διαφορα πως δεν ηθελαν να διαλυσουν την εταιρια,γιατι αυτο θα το αναλαβει το επισημο κρατος αφου τα χρεη προς το δημοσιο ελεγχονται πλεον και απο αλλους.Ολοι ξερουν τι παιζοταν τοσα χρονια.Στα διοικητικοοικονομικα εννοω.Και οταν λεω ΟΛΟΙ,εννοω ΟΛΟΙ,ακομα και καποιοι εδω μεσα.Υπαρχουν ονοματεπωνυμα για τους φταιχτες,απο την αγορα της ENIC απο τον Τροχανα και δωθε.Απο την ενικοιαση της εταιριας απο τον Ντεμη,απο τον Λιβι και τον Σιρχαουζ,μεχρι και τον Αδαμιδη.
    Δεν συνεχιζω αλλο,μια παρεμβαση εκανα.Αν ισχυσουν οι νομοι,η ΑΕΚ ειναι στην Β` εθνικη,και επειδη υπαρχει αδυναμια πληρωμων προς το δημοσιο η ερασιτεχνικη την περιμενει με αμοιχτες αγκαλες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Προς conpater : Καλώς τον επιτέλους. Μιλάς ολόσωστα, απλά συμπληρώνω οτι την ΑΕΚ την έρριξαν οι " επί χρήμασι οπαδοί της. "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Χρηστος Χοντζεας15 Απριλίου, 2013 21:27

    Ο Δημητρέλος,Steven, πήγε νοσοκομείο. Εχει όντως τίποτα ο άνθρωπος, ή "αιμόπτυση" τον έπιασε και αυτόν;

    Ψάχνουν λέει τρόπους και υπερασπιστικές γραμμές μπας και δεν υπάρξει τιμωρία. Τι "γραμμές"; Εδώ μιλάμε ότι όλοι είναι εξαφανισμένοι. Δήλωση καμία Παρουσία καμια. Αχνα. Αφαντοι. Βιντιάδηδες γίνανε.
    Ασφαλώς και ήταν για να πέσει η ομάδα. ΕΠΡΕΠΕ να πέσει. ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2004. Καθυστερήσαμε,χάθηκαν 8 χρόνια,αλλά κάλιο αργά,παρά ποτέ.
    Ας μην ανησυχεί βαρέως λοιπον,κανείς. Η λύση θα βρεθεί. Σιγά τους νόμους και σιγά τα συνταγματικά κάστρα. Ολα αλλάζουν.Οι νόμοι υπάρχουν για να αλλάζουν. Ειναι κάτι σαν σώβρακα.Ας μη κολλάμε εκεί.

    Οι δύσκολες μέρες,θα περάσουν. Βράζουν τώρα τα πράγματα,αλλά αυτό ήταν κάτι αναμενόμενο και κυρίως απαράιτητο. Νισαφι με τις κάθε τόσο "σωτηρίες",τα "καλέσματα" και τα "γλυτώματα" της πούτσας, ισα για να κοροιδεύουμε τον κόσμο και να βγαίνει το μεροκάματο από τους ΑΕΚοεργολαβους κάθε λογής. Ειδατε πως στην πραγματικά δύσκολη και τραγική στιγμή, εξαφανίστηκαν ΟΛΟΙ; Που είναι οι λαλίστατοι και πολυγραφότατοι και πολυφωτογραφημένοι; Αφαντοι.

    Οι δε παίκτες,-οι λιγότερο φταίχτες- τα κακόμοιρα, πήρανε τα βουνά, κυριολεκτικά για τον φόβο των "Ιουδαίων".
    Αλλος κοιμήθηκε σε στάνη,άλλος μεταμφιέστηκε σε ζητιάνο και σκεπαστηκε με χαρτόκουτα στην Ομόνοια,άλλος σάλταρε σε ενα ιστιοφόρο το βράδυ να πέσει για ύπνο και το πρωί βρέθηκε κατα μεσης του Αιγαίου.
    Αντε να τους μαζέψεις τώρα για το ματς με τον Ατρόμητο.

    Υ.Γ. Περιμένουμε εναγωνίως ανακοίνωση της-λεγόμενης- "οργάνωσης", δηλαδή ότι έχει απομείνει,δηλαδή της σπείρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Το μόνο που ξέρω είναι οτι η κοινοπραξία Ντέμη - Αδαμίδη, διαλύθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Μερικές σκεψεις που μπορω να κανω 24 ωρες μετα
    -η ΑΕΚ πεφτει γιατι βαθλογικα πεφτει. Δεν ηταν χειροτερη απο αλλους υποψηφιους αλλα σιγουρα δεν ηταν καλυτερη. Τα περι καποιου πουθενα Τριτζωνη οτι και καλα μας εριξε οπως αραδιαζει το σωτο365 ειναι για να παραμυθιαστουνε ακομα και τωρα οι μαζες(!) οπως και οι απειλες οτι δεν θα τολμησουν να μας ριξουν στα χαρτια. Οταν δεν εισαι ειλικρινης με τον ευατο σου με τετοια στιγμη και ψαχνεις για δικαιολογιες τοτε δυστυχως υπαρχει και πιο κατω...
    -ο Συλλογος ειχε αρχισει να μικραινει εδω και χρονια. Ναι μικραινεις ως συλλογος οταν ξεσυννηριζεσαι τον Πανιωνιο, το Αρη, τον Ατρομητο.
    -η αποφαση του Μπαγεβιτς να παει στο λιμανι το '96 ειναι κομβικη. Διχαστηκε ο κοσμος ανεπανορθωτα. Η ιδια η Οριτζιναλ συσπειρωθηκε μεσα απο το μισος της για τον Μπαγεβιτς. Η Καλλιθεα ηταν η προβα τζενεραλε.
    -η βια εχει παρει πια τρομακτικες διαστασεις στην ελληνικη κοινωνια και το ιδιο θα γινοταν αν παιζαν την σωτηρια τους και αλλες ομαδες με τιτλους οπως η ΑΕΚ. Φανταστειτε το ιδιο στο Καραισκακη 'η στην Τουμπα. Βεβαια για να επιστρεψω στα της ΑΕΚ η ευθυνη και εδω ειναι ολη στην ομαδα. Ειναι ομως το αποτελεσμα χρονων καλλιεργειας κουλτουρας μισους μεσα στην Οριτζιναλ ως αποψη διαφορετικοτητας.
    -μικροι ανθρωποι ο γιαουρτας,θανοπουλος, δημητρελος που θελανε να φερουνε τον συλλογο στο μεγεθος τους. Ο ιδιος ο δημητρελλος σκεφτοταν οτι ειναι προεδρος στον τελικο της ιστοριας της ΑΕΚ και παραμονη του παιχνιδιου πηγε στις 02.30 στα μπουζουκια. Ζουσε τον μυθο του και αυτος για ενα βραδυ οπως ο γιαουρτας ζουσε το μυθο του οταν τα παλλικαρια της Οριτζιναλ δερνανε τα γυναικοπαιδα των παικτων του Ατρομητου.
    -Προφανως και τα χρεη ηταν δυσθεωρατα. Δεν χρειαζεται ποτε κανεις να δωσει εντολη να μπουνε 100 χουλιγκανια, ολοι το ξεραμε οτι θα γινοταν αυτο και εμεις που κλαιγαμε στις εξεδρες και βριζαμε και αυτοι που φυγανε απο την επισημων στο '70.
    -Υπαρχει καποιο μαστερπλαν ή σχεδιο βητα για την συνεχεια?? Αμφιβαλλω. Και απο ποιον. Παντως ακομα και τωρα στο ιντερνετ υπαρχει θολουρα για το τι ισχυει για τα χρεη και συμπεραινω οτι ο νομος εχει αρκετα παραθυρα ερμηνειας και επομενως απαιτειται χειρισμος απο ικανους δικηγορους δηλαδη πεδιον δοξης λαμπρον για νταβατζηδες και σωτηρες και παραμυθαδες.

    Ισως να μην γινει και τιποτα και απλα να διαλυθει η ΑΕΚ που εφτασε στο οριο της το ξεπερασε και πια περιμενουμε που θα σκασει η ελευθερη πτωση. Παντως Ντεμηδες,παλαιμαχοι,οικοπεδοφαγοι,κετσεδες σιγουρα παρακολουθουν με ενδιαφερον την πτωση αφου οταν ο κουρνιαχτος θα κατακατσει παλι θα υπαρχει κοσμος που θα ενδιαφερεται, λιγοτερος απο οτι παλιοτερα και περισσοτερος απο οτι σε αλλες ομαδες που τελευταια γινανε οι οψιμοι 'εχθροι' μας. Το μεγεθος του αποπρασανατολισμου φαινεται απο τις 'διαρροες' περι συγχωνευσης με τον Απολλωνα, λες και ειναι περιπτερο μας ο Απολλωνας, λες και δεν εχει την δικη του ιστορια,λες και δεν θα ειναι στιγμα αυτο για την συνεχεια της ''ενδοξης ιστοριας μας''.

    Συμπερασμα- δεν θα ξεφορτωθουμε εστω και τωρα Παρεακι '04,γιαουρταδες,Κετσεδες,Χατζηχρηστους,Μπαγεβιτσολογους και δεν θα κανουμε Νεα Αρχη ουτε και τωρα...




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Και στην τελικη οι οργανισμοι -ειτε βιολογικοι,ειτε κρατικα μορφωματα- αν δεν ανανεωθουν τοτε μαραζωνουν,πεφτουν και πεθαινουν ή διαλυονται. Πως να ανανεωθει η ΑΕΚ οταν για χρονια,απο την εποχη του Ζητα και μετα -δηλαδη εδω και 30 χρονια- ακουμε τους ιδιους και τους ιδιους ανθρωπους ή τις μαριονετες τους και η κοινωνια συνολικα στην Ελλαδα περναει την μεγαλυτερη υπαρξιακη της κριση με τα λαμογια μεχρι τωρα να προηγουνται στο σκορ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή