Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

TA MINIMOYM

            Πάνω που λέγαμε να ηρεμήσουμε για καμιά βδομαδούλα, πλακώσανε τους ηλεκτρονικούς καβγάδες τα λοχιάκια και μας φέρανε τα πάνω κάτω. Που λέει ο λόγος δηλαδή, ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ. Όλα είναι δρομολογημένα στην κατεύθυνση που σας έχω παρουσιάσει κι όλος ο αγώνας τώρα είναι τα εμπλεκόμενα μέρη να βάλουν τα λιγότερα. Τα μίνιμουμ. Κάτι σαν εξαγορά της σιωπής απο την μια αλλά και του ελέγχου κάποιου περίεργου που μπορεί να ξεφύγει μέσα στο διοικητικό συμβούλιο, να αρχίσει να ψάχνει και να αρχίσει να μιλάει.
           Βλέπετε κι ο Αλ τα είχε φροντίσει όλα αλλά τελικά το μπαλαούρο το πλήρωσε από κάποια ασήμαντη φοροδιαφυγή. Ελπίζω απλά, να μην έχετε μπερδευτεί επειδή μιλάει όλο το μάπετ σόου ταυτόχρονα - κάτι σαν την εκπομπή του Πρετεντέρη - αφού από εδώ είστε καλά κατατοπισμένοι. Το
" μέγεθος " - μωρό, με τον μπροστινό που τώρα βάζει άλλον μπροστινό, θα δώσει όπως θα δώσουν και οι μπροστινοί φυσικά αλλά όπως θα ΄δώσουν κι οι παλιότεροι. Φυσικά όλα αυτά θα παρουσιαστούν σαν κεφάλαια του Δημητράκη αλλά και σαν αγώνας της οργάνωσης που έσωσε την ομάδα. Αυτά σαν επικεφαλίδα της πιο βρωμερής σελίδας της ιστορίας μας. Αυτήν που γράφει και αγωνιστικά ο Λίνεν που από την μια μιλάει για προπονήσεις με άδειο στομάχι αλλά από την άλλη τους βρίσκει όλους υπέρβαρους. Όπως βρίσκει και λίγα τα λεφτά που παίρνει κι οπότε αγωνίζεται να φέρει στην ομάδα παίκτες που ανήκουν στον δικό του manager. Αλλά ας τα αφήσουμε αυτά προς το παρόν.
         Στην αποκάλυψη λοιπόν που έκανα πριν από δεκαπέντε ημέρες, αντέδρασε ποιός πρώτος; Ο εντολοδόχος του μωρού καζαμίας, που πρακτικά χτύπησε τον Κανελλόπουλο με ένα πολύ κομψό τρόπο αλλά βλακώδη : "...εσείς κύριε Αβραμίδη και οι όμοιοι σας...αλλά κι ο ΦΙΛΟΣ σας ο Τάκης ο ρομαντικός..." Περίμενε λοιπόν ο με περικεφαλαία μαλάκας οτι εγώ θα πάθαινα αμόκ με τους ομοίους μου ( στο οποίο απάντησα και φυσικά δεν βάζω τον Τάκη στην κατηγορία αυτήν αφού στην ζωή ήταν πιο τυχερός από εμένα ) κι οπότε θα έστελνα την αρθρογραφία μου αλλού. Φευ όμως. Ήταν αρκετή μια έντεχνη σιωπή από εδώ, για να κατανοήσει κι ο πλέον αδαής οτι ΤΟ ΝΑ ΕΞΥΜΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ Ή απλή βρισιά, είναι ανδεικτικό της κίνησης που έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι κι ετοιμάζεται και τώρα.
          Προσοχή, δεν γράφω βιβλίο κι άρα πηγαίνω με δωρική γραφή. ΤΟ ΟΤΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΈΧΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΗΣ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗΣ για να κερδηθεί κι άλλος χρόνος - ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΘΝΙΚΗ - είναι ηλίου φαεινότερον. Πρώτα είναι η χαριστική άδεια, δεύτερον είναι η ΜΗ μπούκα του ΣΔΟΕ στο μπουρδέλο και τρίτον είναι και το ολίσθημα του πιθανού δανεισμού του Φετφατζίδη, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΠΙΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΛΕΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. Ελεύθερος και χωρίς τα φίλτρα αποκλεισμού που επιβάλει το " site που δημιουργήθηκε για το καλό της ΑΕΚ."
           Κι ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί την σημασία που έχουν δυό απλές αράδες :
  Κανελλόπουλος : "...όταν πλέον το πρωτάθλημα θα ξαναγίνει ανταγωνιστικό αφού ο Μαρινάκης δεν θα έχει την ευρωπαϊκή επιδότηση..."
  ΑΕΚ365 : "...την ζημιά που κάνανε οι δέκα ολυμπιακοί..."
           Διότι ο Κανελλόπουλος φυσικά και δεν είναι όμοιος μου κι άρα σαν άνθρωπος λιγότερο μπαρουτοκαπνισμένος στην επιβίωση ( δεν το θεωρώ κακό αυτό ), τόσο μπορεί να ξεμπροστιάσει αυτό που γίνεται. Ο άλλος όμως, ο άτεγκτος δημοσιογράφος ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΙΩΠΗΛΑ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΤΑΚΗ " ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΗ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ..." , ΚΑΝΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΤΟΥ. Κι εξηγούμαι.
          ΧΘΕΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΚΗ - mail που φυσικά δεν θα δει την δημοσιότητα αφού εγώ δεν έχω ανάγκη προβολής - ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΉΣΕΙ ΜΕ Ο,ΤΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΩ ΠΛΟΙΟ. Διότι είναι ντροπή έναν θεόμουρλο Αεκτζή να τον λες ολυμπιακό, είναι ντροπή να λες οτι στήθηκε ένα πάρτυ οικοπέδων περί τον σκουπιδότοπο για να κονομήσει η τάδε ομάδα των μετόχων κι είναι ντροπή να λες ο,τι λες για τον τρόπο φυγής του Ντέμη. Επιτέλους πια. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΣ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.
         ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ Γ. ( δεν γράφω προς το παρόν επίθετα ) αλλά και τον ΜΑΝΩΛΗ Π ( συνέντευξη για οικονομικός διευθυντής στην ΠΑΕ ) , που με το νι και με το σίγμα εκλήθησαν για να απομακρύνουν τον κοντό από την ομάδα ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ. ΦΥΣΙΚΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΕΞΑΠΛΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΑΤΑ.
          Αντίθετα όμως, η δημοσιογραφάρα, προχώρησε στο εξής αμίμητο : " ...μίλησε ο Δημητρέλος με τον Βιντιάδη και το site σας μεταφέρει τις λεπτομέρειες..." Φυσικά δεν λέει τίποτα, αφού κανείς δεν μίλησε αλλά κι αν μίλησε ( είπαμε ΔΕΝ μίλησε ), ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΕΦΤΑ; ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΠΑΝ ΚΑΤΙ, ΘΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ 365 ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ; Δεν μου λέτε ρε παιδιά. Εσείς αν θέλετε να πείτε κάτι για μια επένδυση σας, φωνάζετε και ακροατήριο;
          KI AYTO TO ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ; ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ ΒΙΝΤΙΑΔΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΜΕΜΠΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ κατά Μπροσιανό - πιστεύω να έχετε δει την φάτσα του - : " ...τεράστιες οι συμφωνίες στην Κίνα του Βιντιάδη..." ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΓΕΛΩΝΤΑΣ Ή ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ:
          Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ - που ήταν στο Λονδίνο - ΕΚΛΕΙΣΕ ΦΟΒΕΡΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ - ακόμα βέβαια κανείς δεν ξέρει αν αυτές θα καταλήξουν επικερδείς, πρωτοφανές σε επενδύσεις  να προεξοφλείς την επιτυχία - ΟΠΟΤΕ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΡΑΓΚΟ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΚΑΤΑΦΟΒΙΣΕ ΤΟΝ ΧΑΠΙΑ. Μην γελάτε. Ούτε να νομίσετε οτι αυτό είναι σε αντιδιαστολή με όσα έχω γράψει πριν. ΟΠΟΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΘΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΤΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΑΡΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ.
            Ξέρετε έχω αρχίσει και κουράζομαι με την διστακτικότητα και την πραγματικότητα του γειτονίστικου κουτσομπολιού. Που τώρα βγήκαν οι εντελώς ανύπαρκτοι και μάχονται για τα μίνιμουμ των αφεντικών τους, που αναλύονται ως εξής: 4,2 ο κοντός. 4 το μωρό. 1 ο Δημητράκης. 1,5 ο μπροστινός. Τέλος. Τα άλλα, που τρέλαναν τον Τάκη, είναι εξωτερικά και μέχρι ο Σαμαράς να κάνει την τούμπα αφού "...κανείς επώνυμος δεν θα γλυτώσει..." Και πράγματι δεν θα γλυτώσει εκτός αν πληρώσει, πράμα που αυτό ενδιαφέρει αφού υπάρχει χρόνος μετά για τα μικρολαμόγια με τα οποία ασχολείται η οργάνωση που στηρίζει την βιντιάδα ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΡΑΝΟ.
             Υγ. Ξαναλέω οτι όλα είναι καλά στον βαθμό της συγκάλυψης. Επίπλαστη αγωνία δημιουργείται απλώς για το καλό της οργάνωσης και του Δημητράκη. Εξ άλλου μπορεί κι ο χάπιας να τάχει κόψει μετά από τρία χρόνια.
         
         

7 σχόλια:

  1. Γιώργης ο γαρατζέος30 Δεκεμβρίου, 2012 13:23

    Ποιό είναι το μωρό?
    Δημητράκης είναι ο επίδοξος γαμπρός, ε?

    Έχει πλάκα, πως ο καισαρόπαπας και τα πιπιλισμένα του, από κει που ήταν παρκαδόροι των μετοχών των αμετόχων (δες τακούλι φάση) και μόνιμοι "δεν είδα, δεν άκουσα, δεν γκζέρω" σε κάθε πρόσκληση για έλεγχο των χάλικνων βιβλίων, άξαφνα αναγορεύονται σε θεματοφύλακες...πάλι έρωτες βλέπω με το γκοντό...αλλά τώρα λαδάκι δεν έχει για να λιγδώσει τ' άντερο, απλά φυλάμε το γκώλο μας...
    Σημάδια των καιρών.
    Τις εστί "μωρό", προσφυγάκι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο γαρατζέος30 Δεκεμβρίου, 2012 18:58

    Α! οι ίδιοι που διοικούν εδώ και καιρό δηλαδή. Φάση συγκυβέρνηση ΝΔ-μΠΑτΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ για να μας κρατήσουν στο ευρώ, ώπα... στην πρέμιερ λιγκ ήθελα να πω...
    Οι πόλοι δεν αντεστράφησαν απλά, αλλά συνατήθηκαν, βλέπω...και με καισαρόπαπα να βλογάει την επανασύνδεση...
    Καλά, ο μπροστινός που θα τα βρει τα 1,5 να τα βάλει? Σε κεσέδες γιαούρτια τα μετράς, μήπως?
    Αφού ο άνθρωπος κράτησε το καράβι (Α ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!, ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!) για ένα χιλιάρικο και ένα κινητό μηνιαίως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρηστος Χοντζεας30 Δεκεμβρίου, 2012 19:46

    Προς Γιωργη: Αυτο λες; Ο αλλος ο κοντος,που θα βρει 4.3 μυρια;

    Αν ειχαν σκοπο να βαλουν τετοια ποσα,μαλακες ειναι να εχουν μπροστινους; Και δεν μπαινουν οι ιδιοι- ξανα- μπροστα;
    Αν μαζευουν 10 εκατομμυρια,γιατι δεν ξαναγινονται σωτηρες;
    Μιλαμε για ανιδιοτελεια;

    Τα παπαρια μου θα βαλουν.
    Οχι λεφτα δεν θα μπουν,αλλα ουτε πιτσιρικια για τα καλαντα δεν θα χτυπησουν την πορτα.

    Συμφωνω με οποιον λεει-και ειναι ελαχιστοι,ενας απο αυτους και ο Steven- οτι την ομαδα την συντηρει ο ολυμπιακος. Δηλαδη ο χοντρος.
    Και το πλησιασμα-απο τον δικηγορο του "μωρου" εγινε τοτε με την χρηση του Καραισκακη,για τον αγωνα με την Νταντι. Εκει περασε επισημα χαλκαδες.
    ΠΟΣΟ του κοστισαν οι Τζεμπουρ-Μανωλας; ΤΙΠΟΤΑ.ΤΣΑΜΠΑ. Κατι "ψιλα" εδωσε κατω απο το τραπεζι και τελος.
    Το ενα χερι νιβει το αλλο...
    Για αλλη μια φορα λοιπον,δεν μας αφησει ξεκρεμαστους μεσουσης της σεζον.
    Ισα που θα παιρνονται οι ενημεροτητες και οι αδειοδοτησεις ελεω Μαρινακη. Γι'αυτο και ειναι φουλ υπερ του.
    Ποσα χρειαζονται 30 χιλιαδες; 20; 56; Τοσα ακριβως θα ΤΟΥΣ δινει για να ειναι πανω στο αρμα.

    Και οι "10 Ολυμπιακοι" θα ειναι στην "απ'εξω" σαν αμετοχοι και διχως ποινικες ευθυνες και οι λιμοκοντοροι μπροστινοι που εχουν βαλει μπροστα θα τρεχουν την ΠΑΕ-πουλημενη στον Περαια- και θα βγαζουν κανενα μεροκαματακι,οπου θα αποφευγουν και εκεινοι τις μηνυσεις και τις εισαγγελιες. Ετσι ειναι αυτα. Ετσι θα πηγαινει η ζωη.
    Αυτο ειναι το εργο κατα την γνωμη μου.

    Και οι "365" και οι "ωρες" πουλανε φουμαρα. "εχεις χρεος κυριε Βιντιαδη" "περιμενουμε κυριε Βιντιαδη" "ποτε θα μπειτε κυριε Βιντιαδη"
    Α,ρε μουνια,σουρσιμο με λαστιχοπουτσα που θελετε.
    Οπως και ο αλλος ο μαλακας μεν αλλα πολυ κακος ανθρωπος,με τα μουσια που επαγγελεται τον ΑΕΚτζη. Και μαλλον πρεπει να ειναι σκατατζης.


    Ξερετε ποιος ειναι ο εναλλακτικος τροπος για να μη φαινεται οτι κρυωνεις και πεινας; ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ.
    Φαι και ζεστη μαζι. Μεχρι να σε ξερασει βεβαια.

    Τελικα μπορει να μη καταφεραν οι "10 Ολυμπιακοι" να εκτιναξουν την ΑΕΚ,αλλα-μετα πολλα- καταφεραν και εδωσαν βορα σε 10 κομματια την ΑΕΚ στον οσφπ.
    Αξιο το εργο σας μαλακες πλουσιοι-στα λεφτα-κληρονομοι και επισης αξιο το ξεροκομματο που τρωτε εκει μεσα αυλοκολακες, καζαμιες και τσελεμεντεδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έλα μέλος της ''διοίκησης'' κύριε Καζαμία,δώσε τα τεχνοκρατικά σου φώτα σε εμάς τους ανεπιτήδευτους...Καλή Πρωτοχρονιά παιδιά!!!
    Νικόλας,ΑΕΚ άρα για πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρηστος Χοντζεας30 Δεκεμβρίου, 2012 20:42

    Δεν του λες καλυτερα να παει κατα την πλατεια Αλεξανδρας,στον Περαια,να τον κερασουν κανενα μελομακαρονο;
    Αφου ειναι και uper class,ας παει να κλασσει τα αρχιδια του χοντρου.
    Μπορει να τον ανεβασει "κλαση". Και απο το σκαμπο,να τον βαλει διπλα στο λαμπατερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Γιατί δεν ξαναμπάινουν οι ίδιοι; Καλή ερώτηση.
    ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ.
    Γιατί βάζουν λεφτά;
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ.
    ΓΙΑΤΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ;
    Διότι ξέρει όλο το κόλπο.
    ΚΑΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ. ΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή