Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΤΑΛΕΓΑ...

           Μεγάλη επιτυχία του Στράτου. " Εγώ καλά σου τάλεγα, εσύ τα άκουγες παράλογα..." Κι οπότε λογικά από την τελευταία αρθρογραφία μου, που πήγε στον πάτο αναγκάζοντας τον εντελοδόχο να βγει εδώ και να κάνει τα πράσινα κόκκινα, αλλά μετά έφερνα τα καλά νέα, φτάσαμε σήμερα στην εφημερίδα του ντεμοτεχνείου και στον καταπληκτικό Κώστα Καίσαρη ( δεν ανήκει αυτός στην κλάκα ), ό,τι πιο αυθεντικό υπάρχει στην αναλυτική σκέψη. Κι αντιγράφω:
        " Στην ΑΕΚ τα πράματα είναι απλά. Όσο και το δημοφιλές ανάμεσα στα παιδάκια των νηπιαγωγείων αίνιγμα : Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Με την προφανή απάντηση του σκύλου που ξέρει ξένες γλώσσες.
         Ο Βιντιάδης είναι εφεύρεση του Αδαμίδη. Στη λογική οτι ο βρεγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται. Δυό πράματα φοβάται ο Σταύρος σχετικά με την ΑΕΚ. Τις ποινικές ευθύνες που έχει σε προσωπικό επίπεδο σε σχέση με τα χρέη στην εφορία και το ενδεχόμενο να μπούνε τίποτε ξεκάρφωτοι στην διοίκηση και να αρχίσουν να ξεφυλλίζουν τα βιβλία. Ενώ με Δημητρέλο, Supporters και σια, έχει το κεφάλι του ήσυχο. Γι΄' αυτό ακριβώς ανακάλυψε τον Βιντιάδη...."
          ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ. ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΠΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΧΕΣΕΙΣ. ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΙΩΑΝΝΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, κι ούτε και πρόκειται. Η δε διαβολική σύμπτωση είναι οτι παντρεύεται κι αυτή στις 19/01. ΤΥΧΑΙΟ; Ας μας απαντήσει ο καζαμίας σε αυτό. Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΜΟΙΡΑ, που δεν σε αφήνει να ξεφύγεις. Γάμο εσύ; Μπούκα εγώ.
           Αλλά δεν μας ενδιαφέρει αυτό. Αυτό δηλαδή που ισχυροποιείται από την ανακοίνωση της οργάνωσης, κάπου στην τρίτη παράγραφο: "...μας έκανε εντύπωση οτι ο Βιντιάδης δεν έψαξε καν τα οικονομικά στοιχεία...σαν να βάλαμε τον λύκο στο μαντρί, να κοίταξε τα πρόβατα και να είπε εντάξει είναι..." Γιατί σας κάνει εντύπωση αδέρφια; ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ; Τον έχει βάλει στην τσέπη του ο Αδαμίδης και το μωρό, του έχουν τάξει ένα καλό μισθό μαύρο και μπόλικες γκόμενες λόγω φυσιολογικής προβολής μέσω των έντυπων. Έχουμε κι άλλα όμως.
           Παύση για ένα ανέκδοτο ( αγγούρια, ντομάτες λαχανάκια για την όρεξη, όπως έλεγε παλιά κρητικό άσμα ) : Πάει ένας τύπος στο σουβλατζίδικο και παραγγέλνει 99 σουβλάκια. Κι ο σουβλατζής του λέει :
          - Ρε φίλε, να τα κάνω 100 για να μην μπερδεύομαι;
           Και του απαντάει ο πελάτης:
          - Όχι ρε. Ποιός θα τα φάει όλα αυτά;
         Οπότε στο δεύτερο ημιχρόνιο, ξέρετε τι μαθαίνουμε εμείς οι άσχετοι αλλά ο σφηνάκιας ζει και πορεύεται με το οτι ζει η μάνα του μεγαλέξανδρου. Σαν την γοργόνα, που δεν ξέρει τι ακριβώς είναι. Ψάρι ή γυναίκα; Και γιατί κλείσανε παλιά τα έντυπα του, δεν το έχει απαντήσει ακόμα. Ε, μικρός είναι, θα μάθει περί τα ογδόντα. Με το αλτσχάϊμερ θα του έρθει και η φώτιση.
         ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΔΕΚΑ ΜΥΡΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ με τα 14 που πρόκειται να μπουν στα επόμενα δυό χρόνια. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ. Την ώρα που πράγματι θα περάσουν οι 48 δόσεις και την ώρα που η Γεωργία Βασιλειάδου της ΑΕΚ, δηλαδή η οργάνωση, το παίζει οτι κάνει τιτάνιο αγώνα για την σωτηρία. Παραμένοντας στα Σπάτα λες και το δωματιάκι έχει μεγαλύτερες ανέσεις. Καταλάβατε;
        Αν όχι πάμε απλά. " ...και μην τολμήσει κανείς να σκεφτεί οτι τα μέλη μας έχουν τίποτα δεύτερες σκέψεις..." ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΑΡΕΣΑΝΕ ΤΟ ΧΑΠΑΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ, έχουν τόσο δημοκρατικές απόψεις που μέχρι και την σκέψη σου απαγορεύουν. Φαντάσου τι γίνεται και με το άνοιγμα του στόματος για γνώμη. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΉΤΑΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ  Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΉΤΑΝ ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ, ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟ SHOW ΤΗΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΨΑΡΕΨΕΙ ΚΑΝΑ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΓΙΑ ΑΥΡΙΑΝΟ ΜΕΛΟΣ. Κι ο καζαμίας τι έγραφε; "...σε λίγο τελειώνει η τιμωρία του Αεκτζή..." Το ξέρουν όλοι κι η οργάνωση πουλάει αγώνα;
          Χέστο όμως κι αυτό. Ο καθένας γράφει την ιστορία του. Δέκα λοιπόν βρέθηκαν και λείπουν άλλα τέσσερα. Για μύρια μιλάω, όχι για στραγάλια. Που θα βρεθούν αυτά; Στην συστράτευση παιδιά. Ποιοί είναι οι πρώτοι που διώκονται; ΝΤΕΜΗΣ, ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΣ. ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΑΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ. Πλέον μιλάμε για την συμμαχία του " δίνω " και μένω έξω. Βοηθούντος του μωρού βέβαια, που θα συγχωρέσει το ίνδαλμα του. Κι οπότε ετοιμαστείτε για καινούργια παλιά μέχρι παραγραφής. Κι ο μόνος που προς το παρόν την έχει πατήσει είναι ο Κοντοές, που δεν μαθαίνει το παιδί αφού την είχε ξαναπατήσει με την ιστορία του ξενοδοχείου. Τώρα που γίνονται μεταγραφές και η ομάδα ισχυροποιείται για να κατακτήσει την δέκατη τέταρτη θέση. Κι έρχονται τα νέα παιδιά - ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ - και δηλώνουν οτι " μπρος στην Αεκ , τι αξία έχουν τα λεφτά; " Ρε Κοντοέ, γιατί δεν το κατάλαβες αυτό;
            Εσείς καταλάβατε τίποτα ή ακούτε τον Κετσεντζόγλου που σας ενημέρωσε οτι η ΑΕΚ θα αλλάξει πολλούς προπονητές μεχρι το τέλος της σαιζόν; ΜΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. Χαίρετε.
            Υγ. Συγνώμη αλλά από τεράστιο μέγεθος, φτάσαμε στο " ...πρέπει πολλά να αποδείξει ο Βιντιάδης..." Τι να αποδείξει το μέγεθος; Γιατί κάνεις κωλοτούμπες; Σε τέτοια ηλικία, θα χτυπήσεις.

4 σχόλια:

  1. Χρηστος Χοντζεας20 Δεκεμβρίου, 2012 01:49

    Προς Steven: Μιλωντας για τα δικαστικα,δεν αναφερομαι στο τυπικο της εφημερης αποφασης. Αν ειναι γνωμοδοτικη,ελεγκτικη,προσορινη κλπ.
    ΑΛΛΟ ΛΕΩ: Οτι μια χουφτα κρατημενοι και εκβιασιμοι γεροι,δεν μπορουν,αδυνατουν, ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΓΙΑ ΤΑ "ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΓΙΑ "ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ",για το "γαμωτο" δηλαδη,να αποφανθουν κατα της τροικας Της μεσα και της εξω.
    "πεταει ο γαιδαρος" τους λενε. "Πεταει" λενε αυτοι.

    Εκτος και αν συμβαινει το εξης καταπληκτικο.
    Τραπεζιτες, εν καιρο κρισης και με ασφυκτικα χρονοδιαγραμματα, ειναι αναγκασμενοι να αιρνουν αποφασεις "εξπρες" και ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΥΝΔΥΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ-ΜΝΜΟΝΙΑ-ΔΑΝΕΙΣΜΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΜΓΑΤΙΚΗ ΝΟΜΗΜΟΤΗΤΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΑΡΑΜΙΛΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΛΕΥΕ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ.
    Μιλαμε για γελια. Ακομα και ενας πρωτοετης φοιτητης Νομικης σχολης βλεποντας αυτα που συμβαινουν εδω και λιγα χρονια παιρνει δουλεια για το σπιτι για τα επομενα 30 χρονια. Οχι τωρα Αρειος Παγος και λοιπαι "δυναμεις".
    Τα παντα γινονται εξωφθαλμα,που πλεον το παραλογο εχει παρει την θεση του λογικου.

    Ακομα και ενας αγραμματος αγροτης, η κατοικος της Ρουμανιας επι Τσαουσεσκου, η γερος με Αλτσχαιμερ θα εβλεπε και 5 στραβα βρε αδερφε,στα τοσα αντισυνταγματικα που καθημερινα πρατουν οι "ενολοδοχοι".

    Δεν με ενδιαφερει λοιπον τι "υφης" αποφαση ειναι αυτη των ΠΑγωμενων δικαστων,η αν τελικα θα εισπρατεται το χαρατσι,ετσι η αλλιως..
    Με νοιαζει το οτι σαν ανεξαρτητη-αν ηταν- εξουσια,θα επρεπε να βαραει το χερι στο τραπεζι- η το εδρανο- και να χεζεται κοσμος.
    Αντ'αυτου κανει σουλατσα στα στενα της καποιος ΓΕρμανος επιτροπος και στεκονται ολοι σουζα.
    Μονο καποιες φωνες "αντστασιακες" και καποιες αποφασεις ανακουφιστικες-και κυριως υπαγομενες στο δικαιο- βλεπουμε απο ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥΣ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΔΙΚΑΣΤΕΣ,σε τοπικα διακαστηρια.
    Αυτο ηθελα να επισημανω. Την παλια σχολη και την νεα.
    Χουντιλα. Μλαμε για "δεμενους" γερους.
    "Γουνακια"; Σιγα. Γουνες εχουν και οι ασβοι. Τι θα πει αυτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρηστος Χοντζεας20 Δεκεμβρίου, 2012 02:15

    ΣΤα "δικα μας" τωρα:
    Μονο βλακας η λαδωμενος πρεπει να ειναι κανεις ωστε να μη δει οτι ΔΕΝ υπαρχει Βιντιαδης.
    Μονο και μονο αυτο το "οταν χρειαζεται θα σας ενημερωνω με γραπτες ανακοινωσεις" φτανει και περισευει. Δεν θες τιποτα αλλο.
    3 μηνες τωρα, ενας τυπος που-υποτιθεται παει και ερχεται Αθηνα Λονδινο καθημερινα, στα Σπατα τρωει και κοιμαται, συναιχεια μετην ΑΕΚ ασχολειται και ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΦΩΝΟΥΛΑ ΤΟΥ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜ ΔΕΙ ΚΑΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ.
    Μονο 2 που εχει το "365" και η "Ωρα" που μας τον δειχνουν με ενα πουκαμισο στο ΟΑΚΑ.
    Και να πω οτι ηταν μακρυα και στην ακρη της γης,απομακρος και χαμενος οπως ο Κοζωνης,ενταξει. Να το χαψω. Αλλα αυτος, ενω ειναι πληρως εξαφανισμενος παρουσιαζεται σαν να μπαινοβγαινει στα γραεια,να κανει συσκεψεις στα δικα του γραφεια (που ειναι αυτα;) να βλεπει νυχθημερον ανθρωπους της ΑΕΚ να κανει κουρεματα, να δηλωνουν αλλοι για αυτον οτι "δεν αποθαρυνεται"..."δεν καταλαβαινει Χριστο"..."ειναι ειλημενη αποφαση"..."δεδομενη αποφαση"..
    ΜΙΑ ΛΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ; ΜΙΑ ΛΕΞΗ. ΕΣΤΩ. ΝΑ ΠΕΙ "ΜΑΜΑ"...."ΜΑΜ"..."ΜΠΑΛΑ"... ΚΑΤΙ να ξερουμε οτι δεν ειναι κωφαλαλος. Που δεν θα με χαλαγε καθολου να σου πω.
    Με 10 μυρια και μουγκος; Δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο.
    Αλλα πολυ φοβαμαι-οπως και ολο και περισσοτεροι πλεον-οτι ειναι κατασκευασμενος.

    Προχωροντας βεβαια κανεις την ολοσωστη σκεψη-και πασιφανη πλεον- του Καισαρη οτι ο βιντιαδης ειναι γεννημα του γιαουρτα, και δεδομενου οτι ο γιαυρτας δεν πρατει αυτονομα αλλα ειναι-παραμενει- υπαλληλος με η χωρις εισαγωγικα του Παπα,τοτε μεχρι που φτανει η "κλωστη";
    Αν αξιζει τον κοπο να ρισκαρει μετην φυλακη ενας δικηγορος και να εμπλεκει και το ονομα του ενας μικροενασχολουμενος εστω, με την ναυτιλια,τοτε ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ Η ΑΠΟ ΚΑΤΩ, που αξιζουν ολα αυτα;
    Αν μονο ο Νικολαιδης και η "παρεα
    του" "παραστρατησε" τοτε προς τι τοση μανια να τον καλυπτουν οι -κατα τα αλλα- επικριτες του και σημερινοι αμετοχοι, οι οποιοι συνεχως και μετ' επιτασεως ανακαλυπτουν σωτηρες και επενδυτες,ωστε να "κερδιζουν "χρονο;
    Ρητορικο το ερωτημα.

    Αν Βενιζελος χειροκροτει τον Σαμαρα και ο Κουβελης "διαφωνει" συνυπογραφοντας μαζι τους τα παντα,γιατι να μη σκεφτουμε αναλογα,εφ'οσον ΑΕΚ=Ελλαδα;

    Μπορει ο αγνος ΑΕΚτζης,να αφησει την φαντασια του να καλπασει.
    Και φοβαμαι,οτι οσο και να καλπασει,δεν προκειται να καλυψει το μεγαλο λιβαδι πουστιας,κλεψιας, αρπαχτης,πλυσιματος και λαμογιας που εχει φυτρωσει τοσα χρονια εκει μεσα.
    Και καποιοι μαλακες, η απλα μικρονοες, θελουν,προσμενουν, "φραγγατους επενδυτες" "απο κουνια ΑΕΚαρες "φορτωμενους" για "αλλαγη σελιδας" και "νεο ξεκινημα".
    Ε,ρε πουστη που εχουμε μπλεξει.
    Και το ασχημο ειναι οτι ολοι αυτοι ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΙ'ΟΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρηστος Χοντζεας20 Δεκεμβρίου, 2012 02:59

    Και τελειωνοντας-και συμπληρωνοντας- γιατι να μη θεσει κανεις υπο αμφισβητηση τα "ελατηρια" (ωραια λεξη) και τις προθεσεις των καταληψιων" των Σπατων;
    Προσοχη,δεν μιλαω για το συνολο,για το ολον.
    Μιλω για τους "γραφειοκρατες".
    ΚΚΕ ειναι και αυτο. ΑΛΛΟ κανει η κεφαλη,αλλες βλεψεις και σκοπους εχει, ΑΛΛΑ καταλαβενει και αντιλαμβανεται σαν στοχο ο κοσμος που το ακολουθει.
    Ο κοσμος, οι ακολουθοι,ειναι το "καυσιμο". Ειναι ο πολιορκητικος κριο. Η εστω το μεσο πιεσης. Ειναι απαραιτητος.
    Τι θα ηταν ο Λενιν,αν δεν ηταν απο κατω χιλιαδες να κραδαινουν τα δικρανια και τις τσουγκρανες; Ενα τιποτα.
    Ενα τιποτα λοιπον,εγινε "κατι". Και το "κατι" τους γαμησε. Τους ιδιους που κραδαιναν τις τσαπες και ταν σφυρια.

    Λεω λοιπον, οτι: Εαν η οργανωση-η κεφαλη της επαναλαμβανω- ηθελε πραγματικο ξεκαθαρισμα και να σωσει την ομαδα,θα επιζητουσε ΟΧΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣΕ ΜΕ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΣΥΜΘΗΜΑΤΑ ΝΑ "ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΔΩ",ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ-ΔΗΛΑΔΗ ΤO ALTER EGO ΤΗΣ ΤΗΣ- ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΙΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ "ΚΑΦΕ" ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ.

    Νομικα μπορει και ειναι και υποχρεωμενη μαλιστα, να παρει αυτον τον δρομο.
    ΝΑ δουμε λοιπον ποιος φταιει και ποσο. Ποιος πρεπει να δωσει και ποιος εχει λαμβανειν. Ποσα χρωστα το μαγαζι,που πηγαν,τι μπορει να παρθει πισω και αν υπαρχει αλλος δρομος. Να δουμε ολον τον πινακα. Να λαβουμε θεσεις ο καθενας εκει πουν πρεπει.
    Ετσι δεν ειναι ρε Χατζιχρηστο;
    Νομικα δεν σπουδασες; Τι τα σπουδασες; Επειδη το εκαναν μοδα τα παιδια της Νομικης του Πολυτεχνειου; Για καμμια γκομενα;

    Αφου λοιπον ο κομος εφτασε στο χτενι και
    "χανομαστε" τραβα λοιπον αυτον τον δρομο.Της επιθεσης. Ετσι γινεται προασπηση. Οχι με κουβεντες αεναες του κωλου.
    Γιατι ζητας εξηγησεις που αλλωστε κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να σου δωσει και τιποτα δεν τον υποχρεωνει;
    Τι ραντεβουδακια κλεινεις καθημερινα εκει περα να περνανε ενας-ενας,λες και εισαι ωτορυνολαρυγγολογος;

    ΠΟΛΕΜΟ,ΧΑΤΖΙΧΡΗΣΤΟ,ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΑΚΟΛΥΘΟΣ. ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΟΧΙ ΚΟΥΡΝΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΡΙΚΟΥΠΗ "Δυστυχως επτωχευσαμεν" και "τις πταιει".

    Η ΕΡΑ, ΧΑΤΖΙΧΡΗΣΤΟ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΞΟΔΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ "ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕ" ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ 10%.ΕΧΕΙ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΤΟ. ΚΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.
    ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ; ΤΟ ΒΟΥΔΑ;

    Περισσοτερο με αναζητηση χορηγου μου κανει αυτο εκει περα και συνεχιση της διακοπησας-προφανως- χρηματοδοτησης στη φουκαριαρα τη "μανουλα" παρα με "η ταν η επι τας".
    Και αυτα τα Κεφαλαια στο τελος καθε ενημερωσης" πολυ με ταραζουν.
    Ωδυνεν ορος και εταικεν μυν

    Τι θα πει "κανονιστε και βρειτε λυση"; Τι λυση περιμενεις ρε χαλβα απο αυτους που δημιουργησαν εσκεμενα και επι μακρον το προβλημα;
    Πως περιμενεις να βαλει λεφτα καποιος που ειτε εφαγε τα δικα του εκει μεσα,ειτε εβγαλε κερδος;
    Ειτε ετσι,ειτε αλλιως, κανεις δεν βαζει.
    Στρακαστρουκες με τον Κιντη και τον Δηητρελο;



    Και απο ολο αυτο το πανιγυρι ασφαλως,δεν θα παει να τους δει κανεις που θα μπορουσε να βαλει λεφτα(λεμε τωρα).
    Σιγα μη παει οΧατζιωαννου, η ο Παπας η ο Νοτιας να κανουν κουβεντα με τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρηστος Χοντζεας20 Δεκεμβρίου, 2012 03:42

    Κοπηκε αποτομα το παραπανω σχολιο....λες και επαθα εμφραγμα.
    Δεν πειραζει. Ουτως η αλλως τελειωσα. Πολλα ειπα.
    Ωρα να μιλησει ο Βιντιαδης.
    Η αν θελει ας μας πει τα καλαντα ο "καζαμιας"
    ...η ο "καζαδυος".
    Ρε κατι μαλακες που παριστανουν τους "φορεις" των εξεληξεων και τους καταλυτες.
    Ρε κατι "Λουκανικοι" που ειναι ξαπλωμενοι εξω απο το "Μ.Βρετανια".

    Ασχετο: Το κεντρικο σου ξενοδοχειο λεγεται "Μεγαλη ΒΡετανια".
    Το κοινοβουλιο σου ειναι κτηριο Γερμανου και στεγαζε πριν απο σενα βασιλικες οικογενειες.
    Οι δρομοι γυρω του, ειναι ζωσμενοι με Βασιλικα ονοματα.Αμαλιας, Σοφιας, Κωνσταντινου και παει λεγοντας.
    Το κολεγιο που καυχιεσαι ειναι το "Αμερικανικο".
    Οι κυριοτεροι δρομοι και πλατειες,εχουν ονοματα πρεσβεων ακολουθων,διπλωματων,στρατηγων Γαλλων Αγγλων κλπ.

    Και ολα αυτα, ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΕΙΣ,ΟΝΤΑΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ" ΚΑΙ "ΠΛΕΟΝ ΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ".

    Αρα τι εισαι;

    Απαντηση: Ενας μαλακας και μισος.

    Και τι ειναι αυτοι; Μα οι μεγαλυτεροι θιασωτες της Βασιλειας και της ολιγαρχιας.
    Η δημοκρατια ειναι πολυ "εξισωτικη". Δεν τους κανει.

    Οταν νοιωθεις οτι εισαι "ξεχωριστος" και πρεπει να υπηρετεισαι και να λατρευεσαι και παραλληλα τυγχανει να εχει επιλεγει στο προτεκτορατο που ζεις η "δημοκρατια" ως πολιτευμα απο τα μεγαλα αφεντικα,τοτε πρεπει με προσοχη μεν να κρυβεσαι μεσα σε αυτην,ωστε να ξεγελας διακριτικα τους υπηκοους αλλα και με τροπο τετοιον ωστε συνεχως τα αφεντικα να σε ξεχωριζουν,ωστε μη γινει κανενα λαθος και σε νομισουν για πραγματικο οπαδο της δημοκρατιας.
    Γιατι τοτε,την γαμισες.

    Εν μεσω δρομων βασιλικων και κτηριων,να διαλαλεις την "δημοκρατικοτητα σου". Με το ζορι. Ακομα και με ΜΑΤ.
    Αν και γουρουνι,θες πορφύρες και θρονισκους.
    Και απο κατω υπηκοους,που εχουν και εκεινοι την ψευδαισθηση οτι ταχα αποφασιζουν για κατι,ενω ξερουν,νοιωθουν οτι ειναι αντικειμενα που ανηκουν στον βασιλεα και εχουν αποθεσει σε Εκεινον το θεορατο βαρος των αποφασεων.

    Εμεις,μονο λατρευουμε.
    Αλλωστε οι θυρεοι τα λενε ολα.
    "Ισχυς μου, η αγαπη του λαου" λεει ο θυρεος των Γλυξμπουργκ.
    Ελεγε κατι διαφορετικο δηλαδη ο Αντρεας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή