Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

ΝΕΑ ΑΜΚ

              Αύριο είναι πολύ κρίσιμη ημέρα. Πρόκειται να γίνει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας ΑΕΚ, όπως θα έχετε πληροφορηθεί, με κρισιμότατα θέματα. Θα γίνει ενημέρωση για την συνάντηση του Δαλακούρα, θα γίνει επανατοποθέτηση στο θέμα των πολλαπλών διακανονισμών με τους παλιούς ποδοσφαιριστάς ( με τους πιστωτάς έχουμε τελειώσει ) , θα μοιραστεί χαρτί για το θέμα Κατίδη, θα διαβαστεί το νέο μνημόνιο για το γήπεδο κι επιτέλους θα τα πράματα θα τεθούν επί τάπητος, που κατά πληροφορίες της στήλης είναι από τοίχο σε τοίχο. Α. Και θα αναγγελθεί νέα γενική συνέλευση.
                Η νέα μάζωξη τοποθετείται στις 31/12. Παραμονή του νέου χρόνου - Μάγια επιτρεπόντων. Η οποία βεβαίως θα αναβληθεί καθότι ποιός ασχολείται εκείνες τις ημέρες με το χόμπυ του. Κι οπότε από τώρα γνωρίζουμε οτι η συνέλευση που θα γίνει στις 17/01, θα έχει θέμα την χιλιοστή αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου παρότι σε όλες τις προηγούμενες τα απαιτούμενα ποσά δεν καλύφθηκαν. Η ΑΜΚ είναι σαν την ελπίδα. Τελευταία θα πεθάνει. Όσο δεν γίνεται, τόσο υπάρχει ακόμα. Είναι σαν είδηση του ΧΑΑ που προεξοφλείται και μόνιμα υπάρχει η πιθανότης.
              Όπως πιθανότητα ήταν - κατά εγκυρότατα sites αλλά και ορκισμένες φύλλάδες για την ενημέρωση - να έρθει κι ο Κατσουράνης στην ΑΕΚ αφού πάντα άρεσε στον Δημητράκη. Ρε δεν πα νάγραφε ο Αβραμίδης άλλα. Επιμένανε οι δημοσιογραφάρες οτι μόλις ακουστεί η μπούκα του Δημητράκη, τότε μέχρι κι ο χάπιας θα έχει πρόβλημα να βρει παίκτες για να βάλει στην ομάδα του. Τέτοια αξιοπιστία που θέλει ο Έλληνας είναι αδύνατον να τον διατηρήσει στις τάξεις της η αλήθεια.
             Μιλάμε για τρομερά πράματα. Να διαλύεται το Πασόκ και η Δημάρ κι οι μαλάκες που ψήφισαν την νέα δημοκρατία να πιστεύουν οτι ο Σαμαράς κι ο Στουρνάρας θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας λες κι αυτοί ελεγχουν τον ιδιωτικό τομέα ή οτι είναι ικανοί να φέρουν επενδύσεις. Ενώ τα μέχρι τώρα, η ιστορία έχει καταδείξει, οτι μόνο λαθρομετανάστες έχουν φέρει και φυσικά ΤΗΝ ΒΑΛΤΗ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με την βοήθεια βέβαια του Τουρκμεντζόγλου. Και δεν θα πάρουν άλλα μέτρα, τα οποία τα πήραν ήδη με το νέο φορολογικό.
             Υπάρχει βέβαια και η κατηγορία των ανθρώπων που πιστεύουν οτι το χρέος της ΑΕΚ είναι βιώσιμο. Πιστεύω ακράδαντα οτι ο Δημητράκης ψηφίζει Σαμαρά κι οτι οι επενδυτές που θα έρθουν, αμέσως θα δώσουν χορηγία στην ΑΕΚ κι άρα θα αποκτηθούν κι άλλοι συμπαίκτες πλήν του Κιθ αλλά και των άλλων δύο κολοσσών που είναι δίπλα του. Έμμεσα οφέλη δηλαδή αλλά με πρώτη προτεραιότητα το γήπεδο και την νέα ΑΜΚ. Και δεν ξέρω αν έχετε καταλάβει το εξής: Από τον Ιούνιο τα ταμειακά διαθέσιμα της χώρας ήταν μέχρι τα μέσα Ιουλίου. Πώς χωρίς δόσεις φτάσαμε μέχρι τα μέσα Δεκέμβρη; Η ΑΕΚ πέθαινε συνέχεια αλλά κι αυτή τρέχει στο σπριντ σε σχέση με την Ελλάδα. Γίνεται κάτι που δεν καταλαβαίνουμε; Ρε μήπως κι υπάρχουν τίποτα μαύρα;
               Μαύρα, άσπρα δεν τρέχει τίποτα. Όπως επίσης δεν πειράζει ΠΟΥ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 17/01 ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ, ΛΕΦΤΑΣ ΚΙ ΑΕΚΤΖΗΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑΣ ( ο πατέρας του βέβαια είναι ολυμπιακός ), ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Που τα χρέη είναι λιγότερα από όσα του έστειλαν. Που μπορεί να μπει σε οποιανδήποτε από τις άκαρπες ΑΜΚ του παρελθόντος και να βοηθήσει την ομάδα ταμειακά ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ. Χωρίς τον Κατσουράνη που ο ΔΧ δεν μπορεί πλέον να ξαναδεί με την φανέλα μας.
              Γιατί δεν προχωράει; Διότι μάλλον - κύκλοι από το περιβάλλον του λένε - θέλει η Ελλάδα να είναι σίγουρη για το eurogroup της 13/12 και την δόση της αλλά και διότι δεν βρίσκει τον Βούρο να του πει για τα κινέζικα funds που σκοπεύουν να μπουν στο σχέδιο ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΕΚ365. Αυτά μερικές ημέρες πριν κι όταν επιτρεπόντουσαν τα σχόλια. Αυτήν την ενημέρωση δεν είχαμε; Οτι ένας αποτυχημένος ηθοποιός που έλαχε να εκλεγεί και στην βουλή από τον γίγαντα που ψηφίζει, είχε προκαλέσει την περιέργεια Κινέζων για κτίσμα παραπλεύρως της λεωφόρου Δεκελίας.
              Εγώ όμως λέω άλλα. Ο Δημητράκης μαζί με τους κολοσσούς που τον περιτριγυρίζουν, θέλουν πρωτίστως να μπουν στην εσχατιά της ΑΜΚ. Και να υπάρχουν μόνο δώδεκα διαθέσιμες ημέρες για μεταγραφές. Να έχει πάρει βαθμούς η ομάδα και μετά να τοποθετηθούν οτι πρέπει να γίνει μελέτη εις βάθος για τις ανάγκες της ομάδας, να υποβληθούν σχετικαί εκθέσεις εκ των Λίνεν, Παπαδοπούλου και Πηδούλα και μετά να προχωρήσουν σε βαθύτατο σχεδιασμό οριζοντίως και καθέτως για τα πάντα. Με όραμα την σαιζόν την επόμενη. Οπότε γιατί να ενισχύσουμε φέτος; Η χρονιά χάθηκε δυστυχώς κι άρα κοιτάμε μπροστά με όπλο την ενημέρωση από το συμπαθές site, οτι ο πανδαμάτωρ της ναυτιλίας μαζί με τον τύπο που τον πετάξανε έξω από την τράπεζα ΤΟΥ, έχουν σχέδια, οράματα και ναργιλέδες νόμιμους με προσφορές για τα καινούργια διαρκείας.
              ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΒΙΑΣΤΙΚΟΥΣ. Είμαι με τον θυμόσοφο λαό που λέει :
 " Όποιος βιάζεται σκοντάφτει. " Το άλλο που λέει επίσης ο γίγαντας, " το γοργόν και χάριν έχει " , αυτήν την στιγμή δεν μας απασχολεί. Μια ματιά στους πετυχημένους γάμους αν ρίξουμε, θα καταλάβουμε το δίκιο του σημερινού συγγραφέως, που ψάχνει απεγνωσμένα να γίνει follower στο twitter του Κιθ. Όπως ψάχνω να βρω, με τι γνώσεις η ελληνική βουλή ψήφισε τον καινούργιο προϋπολογισμό παρόλο που η εμβληματική φυσιογνωμία του Γιακουμάτου δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης.
             Υγ1. Πολύ έχει χαθεί αυτή η Μπακογιάννη τώρα τελευταία. Λέτε να έχει μπλεξίματα με τον άνδρα της και να 'εχει υιοθετήσει συμπεριφορά Ψωμιάδη; Κι ο ΔΧ έχει χαθεί. Η πιο δυναμική οργάνωση φιλάθλων γιατί σιωπεί; Γιατί την βγάζει μόνο με ένα γιαούρτι; Ρε λέτε; Λέτε να πτωχεύσουμε και νάχουμε τίποτε ποινικές ευθύνες; Λέτε να ξαναγίνουμε ΑΕΚ εκ του μηδενός ή να συνεχίσουμε να παίζουμε σαν Ελλάδα σε επίπεδο προτεκτοράτου στην ΕΕ; Μόνο το μωρό μπορεί να απαντήσει σε αυτά. Άντε κι ο Ρεξ που κάτω από την γραβάτα φόρεσε και μπλουτζήν κι ήταν ΚΟΥΚΛΟΣ. Όχι δεν κατηγορείται αυτός. Αυτός έχει αιώνια απαλλαγή λόγω προϊστορικής ανυπαρξίας.
             Υγ2. " Η Γερμανία έστειλε πύραυλους και λοιπά βουρστ για υποστήριξη της Τουρκίας έναντι της Συρίας. " Πότε ρε παιδιά η Συρία απείλησε την Τουρκία; Εμφύλιο δεν έχουνε δήθεν εκεί μέσα; Λέτε ένα καθεστώς όταν δεν πατάει καλά, να κοιτάει προς τα έξω; ΡΕ ΚΑΤΙ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΕΣ.
               

5 σχόλια:

  1. Χρηστος Χοντζεας07 Δεκεμβρίου, 2012 00:31

    "αν τολμισουν να χρησιμοποιησουν χημικα οπλα,θα υποστει τις συνεπειες" ειπε ο μαυρος του Λευκου Οικου, στον Ασαντ. Ο μαυρος της χωρας που εχει καψαλισει τα παντα,αλλα προς δοξαν της δημοκρατιας ασφαλως.
    Στην αμερικη,ολοι εχουν ευκαιρια. χθες εισαι μαυρος σε γαλερα,σημερα εισαι μαυρος στον Λευκο Οικο.
    Τι αλλαξε; Τιποτα.Μαυρος εισουν,μαυρος εισαι,σαν μαυρο σε αντιμετωπιζουν.
    ---
    Την οποια Γερμανια επισκευτικε ο πραγματικος πρωθυπουργος της ο Νετανιαχου.
    ΓΕρμανια η οποια ειναι λενε οι ιθυνοντες "παραδοσιακη συμαχος δυναμη του Ισραηλ".
    Γιατι αραγε,δεν ξερω. Ισως γιατι ΓΕρμανια δεν υπαρχει αλλα υπαρχει Ακερμαν,Ροκφελερ-Χιτλερ και ενα ιδρυμα Βιζενταλ που κυνηγα ταχα ναζι στην Αργεντινη ενω δεν βλεπει αυτους που υπαρχουν στην Γερμανια και στην Αμερικη σημερα και μαλιστα σε κυβερνητικα και υπηρεσιακα ποστα.
    Ναζι οι οποιοι ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΠΟΤΕ.
    Δεν παμε να γαμηθουμε ολοι μαζι;
    -------
    Ο "Δημητρακης" μαλλον περιμενει την ακροτελευτια κατα τους Μαγια ημερομηνια. "Λες- σου λεει- να επενδυσω σε ρευστο και αυτο να το παρει κανενα τσουναμι; Μαλακας ειμαι; Τι γιος εφοπλιστη ειμαι αν δεν εχω μαθει να περιμενω;
    Να βαλω τζιφρες και μετα να ερθει κανενας Ανουνακι να τα μηδενισει ολα";
    Σωστος.

    Λετε να μη προκανουμε να δουμε καλικατζαρους φετος; Να μη φαμε μελομακαρονα και να χασουμε τον τελικο του dancing with the stars παραμονες Πρωοχρονιας;
    Αραγε ο Αρμαγεδων,ειναι απλα μια αφορμη,ωστε να πεθανει επιτελους ο Μητσοτακης;
    Τι τελος να εχει αραγε ο Σουλειμαν;
    Ο "ταδε" θα χωρισει με την "ταδε";
    Θα παντρευτει η Ζετα (μη γελατε) τον Μηχαλη (μη γελατε ειπα);

    Θα δουμε επαναληψη το προγραμμα του Ρεμου η του Πανταζη στο ρεβεγιον στο σπιτι;
    Κοτοπουλο αντι για γαλοπουλα και αντι για δεντρο,να στολισουμε τον παππου. Και αν ειναι σε καροτσι ακομα καλυτερα. Να τον ντυσουμε Σοιμπλε και να τον βγαλουμε στο μπαλκονι,αντι για λαμπιονια. Ειναι τοσα τα φαρμακα που εχει παρει αλλωστε,που το συκωτι του θα φεγγοβολαει για 3 μεροννυχτα.
    Και στις βεραντες αντι για αγιοβασιλακια σε ανεμοσκαλες,να βαλουμε Στουρναρακια με σακους στον ωμμο να σκαρφαλωνουν σαν κλεφτες,μπουκαρωντας να παρουν τα λεφτα κατω απο τα στρωματα.
    -----
    Εμφανιστικε ο μπουροκωλος Καραμανλης. Ο αργος. Ο βαρυς. "Που"; Τι που μωρε. Τα ρωτανε αυτα; Σε ταβερνα. Στα Βλαχικα. Με αφορμη καποιον Αντρεα που γιορταζε.
    Ακομα και των Αγιων Παντων,αυτος αρπαζει ενα γυφτακι απο καποιο φαναρι, μπαινει σε ταβερνα και με το προσχημα οτι "κερναει ο μικρος γιατι γιορταζει" τρωει τον αγλεορα.
    Οτι να΄ναι.
    "Καιρ.Ευκαιρια για γιορτη".
    Μαζι με 30 ακομα χαραμοφαιδες βολευτες ηταν.Αρα το γυφτακι εμεινε νυστικο αυτη τη φορα.
    Μαλλον θα κανει κομμα. Θα λεγεται ΚΟ.ΨΙ.ΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Στην ΜΚΟ " αλληλεγγυη " ( επίτηδες λείπει ο τόνος ), τι γινόταν με τα κοτόπουλα και με τα trings; Τώρα λέγεται αγάπη αλλά δεν έχει χορηγούε. ΓΙΑΜΙΟΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρηστος Χοντζεας07 Δεκεμβρίου, 2012 10:14

    Προς Steven: Μη προσβαλεις το ιερατειο. Τοτε,εγινε ενα θαυμα.
    Οπως ο Χριστος εκανε το νερο κρασι,ετσι και η "Αλληλεγγυη" του Χριστοδουλου και των λαμογιων που τον περιτριγυριζαν μετετρεψαν 2.500 τονους κοτοπουλων σε βιλες στον Θεολογο και την Πεντελη.

    Και ευτυχως που τα σαπια δεν εφτασαν στο Ιρακ γιατι τα θυματα θα ηταν περισσοτερα ακομα και απο αυτα που προκαλεσε ο πολεμος ο ιδιος.

    Ο Στυλιανιδης ειχε εγκρινει αυτα τα 7 μυρια για να αγοραστουν τα κοτοπουλα. Επιβραβευθει σαν γνησιο λομογιοσκυλο και απο υπ-εξ εγινε υπουργος παιδειας. ( η Μητσοτακαινα ειπε τοτε στον μακαριστο: "βρες μερικα παραστατικα και ειμαστε ενταξει"! Αυτα ειναι.Τσακ-μπαμ)

    Και οσο σκεφτομαι οτι προκειται να μοιραστουν γαλα και φρουτα στα σχολεια και με αυτον υπουργο,κανω μαυρες σκεψεις.

    Ελπιζω να μη δωσουν στα παιδια τα κοτοπουλα που ειναι φυλαγμενα στα κοντεινερ στην Πεντελη,εδω και 5 χρονια. Ελπιζω να περιοριστει απλα στο να δωσει την δουλεια σε καποια αλλη "αλληλεγγυη" και να περιοριστει στην διανομη χαλασμενου γαλακτος και μερικων τονων σαπιων φρουτων.
    Αλλωστε παιδια θα τα φανε,δηλαδη νεοι και δυνατοι οργανισμοι,αρα θα αντεπεξελθουν.
    Αντε τωρα. Ολα τα κανετε θεμα,πια.

    Ειδικα τωρα που ειναι νομιμο το να πουλας ληγμενα; Ε,ρε μανουλα μου τι εχει να γινει. Θα πουλησουν στα μαρκετ μεχρι και το περιεχομενο απο σφραγισμενους αμφορεις 3.000 χρονων.
    Θα φας ελιες που τις ειχε μαζεψει με τα χερακια της η μανα του Κλεισθενη.
    Ετσι για να επιβεβαιωθει και το οτι "οι Ελληνες ειναι εθνος με συνεχεια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρηστος Χοντζεας07 Δεκεμβρίου, 2012 10:31

    Στην "Ωρα" ανακαλυψαν οτι "κατι τρεχει με την Μαιρη".
    Υπερβολικη η καθυστερηση και αδικαιολογητη,λενε.
    "δεν αντει ο κοσμος". "Περιεργες καθυστερισεις και πολυ θολο τοπιο".

    Προετοιμαζει το εδαφος για το "εμεις τα λεγαμε και τα γραφαμε"
    Μην ανησυχειτε. Θα μπει. Τι σημασια εχει το ποτε; Μπορει να περιμενει να πεσει η ομαδα και αρα και η τιμη πωλησης της. Τι προβλημα εχετε; Θα εμπλακειτε στα οικονομικα παρε-δωσε;
    Επειδη εσεις δεν βλεπετε κατι το στραβο στην εμφανηση καποιου που θελει να βαλει ενα καρο λεφτα σε μια υπερχρεωμενη ΠΑΕ,σημαινει οτι δεν υπαρχει σχεδιο; Τι ξερετε εσεις απο οικονομικα και project;
    Τι αλλο ξερετε απο τα να σας δινουν μπρελοκακια και κασκολ απο τις αποθηκες;

    Αφου ειναι "η μονη ορατη λυση" τοτε καντε μοκο και περιμενετε.
    Βγαλτε τον σκασμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρηστος Χοντζεας07 Δεκεμβρίου, 2012 11:32

    EOK. Δηλαδη αναγκαστικη ανταλλαγη προιοντων.
    Αμετι μου χαμετι,για να κερδοσκοπει ενα μικρος αριθμος και να δυστυχουν οι πλειοψηφιες.
    Δηλαδη: Εγω παραγω ντοματες για μενα. Εσυ παραγεις πατατες για σενα. Ειμαστε αυταρκεις εγω σε ντοματες και εσυ σε πατατες. Οτι περισευει,το ανταλλασουμε. Αυτο λεει ο νομος του εμποριου.
    Σωστο.

    Ελα ομως που η λογικη παει περιπατο,οταν ο υπερβολικος και στρεβλος καπιταλισμος,χρειαζεται να επεκταθει για να μη λιμνασει και πεθανει (αργα η γρηγορα αυτο αλλωστε θα συμβει,αφου ειναι αδυνατον να εξαγει κανεις στον Αρη η στη σεληνη,αφου εκει δεν υπαρχουν μη υπερχρεωμενοι καταναλωτες.Καποια στιγμη θα πνηγουν στα σκατα τους δηλαδη)

    Εδω ομως ισχυει η υποχρεωτικη ελειψη και ο αναγκαστικη εμπορευματικη ανταλλαγη. Σου βαζω πλαφον σαν κοινοτητα ποσες ντοματες εσυ θα παραγγεις και ποσες πατατες ο αλλος. Το αποτελεσμα ειναι να εχουν ολοι αναγκη απο ολα και ετσι αντι τα προιοντα να παραγονται και να καταναλωνονται εντοπιως,να χρειαζονται υποχρεωτικα διακρατικη,διεθνη διακινηση,αφου καμια χωρα δεν ειναι αυταρκης απο τιποτα και ολες χρειαζονται τα προιοντα των αλλων.

    Με το ζορι παντρια δηλαδη. Αποτελεσμα: Ασκοπη και αχρειαστη διακινηση. Ασκοπη για τους καταναλωτες βεβαια. για τους πολλους δηλαδη. Στα αρχιδια μας οι πολλοι. Οι λιγοι μας νοιαζουν.
    Που μπελεκονται. Οσοι κατασκευαζουν φορτηγα και τραινα για να μεταφερθουν τα προιοντα. Οι καραβοκυριδες για να τα μεταφερουν. Οι πετρελαιοβιομηχανιες για να προμηθευουν τα οχηματα και τα καραβια στο αεναο και αχρειαστο σουρτα-φερτα,και οι εμπλεκομενοι ενδιαμεσοι που παρεμβαλονται "μεταφεροντας,στοκαροντας ξαναμεταφεροντας,αποθηκευοντας,μεταποιωντας, ετικεταροντας,πακετοποιοντας,πιστοπιωντας γαμιωντας και πηδωντας,ετσι ωστε να φτανει στα χερια σου στην 3πλασια η 4πλασια τιμη απο αυτην που θα υπηρχε,εαν απλα το προιον το παρηγαγες στην χωρα σου.
    Τι; Δεν εχεις λεφτα να το αγορασεις; Ελα παιδι μου στην τραπεζα μου να σε δανεισω.

    Το νοημα: Φριντμαν. Σικαγο σκουλ. Η αναγκαστικη εμπορευματοποιηση και διακινηση των παντων ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ. ΣΤα αρχιδια μας ποσοι θα τα παρουν η θα τα φανε. Ας πεταχτουν,ας θαφτουν.Αρκει να πληρωθουν. Ο κοσμος; Ποιος τον γαμει. Το θεμα ειναι η κονομα.

    Αυτη ειναι η παγκοσμιοποιηση και ο περιφημος διεθνισμος που μετα μανιας υποστηριζουν ολα τα χρηματιζομενα λαμογια.Απο ΜΜΕ και ΜΚΟ και οργανωσεις της πλακας, φορεις και πανεπιστιμιακοι που δεν ξερουν να βγαλουν τα ματια τους, μεχρι την αριστερα (την συστημικη.Οι οπαδοι,ειναι προβατα)
    προτασουν την τρομερη αυτη λογικη: Μη παραγεις αυτο εχεις αναγκη.Να παραγεις αυτο που δεν χρειαζεσαι.

    Ωραιο το κολπο βρε τομαρια,αλλα καποια στιγμη,υπαρχει και ταβανι. Η κοιλια σκαει. Τα λιμναζοντα επιστρεφουν. Νομοι της φυσης ειναι αυτοι.
    Πλουσιος δεν ειναι αυτος που εχει λεφτα για να αγορασει-αχρειαστα πολλες φορες- προιοντα,αλλα αυτος που δεν χρειαζεται λεφτα,αφου παραγει ο ιδιος τα απαραιτητα.

    Το ερμα, το βαρυ ερμα που εφτιαξαν,θα τους παρει στο βυθο. ειναι νομοτελειακο αυτο.
    Καποια στιγμη, η λογικη,ακομα και στα μυαλα αγνωμων και αβουλων μαζων,θα φωτισει.
    Δεν μπορει. Οταν εχεις ενα χωραφι και πεινας,και ο αλλος που δεν εχει ειναι χορτατος,τοτε μαλλον θα πρεπει να αναθεωρησεις μερικα πραγματα,μικρο προβατο.

    Και οι πολυγλωτοι βαλτοι στα καναλια και οι γραβατες,δεν θα μπορουν να σε πεισουν για το "σωστο" του πραγματος.
    Οχι γιατι εβαλες μυαλο,η μορφωθηκες. Οχι.
    Απλα γιατι εφτασες ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ.
    Οπως μια μαιμου βλεπει τον χαλκα στη μυτη,μονο οταν γερασει και τις πουν οτι πρεπει να τον βγαλει,γιατι ειναι πλεον αχρηστη.


    ΑπάντησηΔιαγραφή