Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Α Ε Κ - ΓΙΑΝΝΙΝΑ

            Ρε παιδιά, τι πράμα ήταν αυτό; Πήχτρα η εθνική καθ' οδόν για να περισυλλέξω τα παιδιά από το σπίτι. Πήχτρα το Χαλάνδρι και πήχτρα και η Κηφισίας. Πού στο διάολο πηγαίνανε όλοι; Στο γήπεδο πάντως όχι. Μεταξύ συγγενών και φίλων ήμασταν. Τέσσερις χιλιάδες; Ίσως να λέω και πολλούς. Πάντως όσοι και νάτανε, είχαν παλμό και πάθος. Παρά το τσουχτερό κρύο αλλά κι έναν ύπουλο αέρα, που σου ξύριζε το κεφάλι.
            Όπως ξύρισε η ομάδα μας τον αντίπαλο στο καλημέρα του παιχνιδιού. Αυτή η πειραματική ενδεκάδα του Λίνεν, που την κοίταζες κι αναρωτιόσουν διάφορα. Από τα οποία στεκόταν με κάποια αξιοπρέπεια ο Κοτσαρίδης κι ο Αρκούδας με το ανάποδο πόδι. Τι να πω; Ο Κοντοές δεν θάπρεπε νάναι αμυντικό χαφ κι ο Γιάγκο μέσα; Λίγη είναι η εμπειρία αλλά άμα την πασαλίβεις και με αλχημείες τότε μόνο κάποια σύζευξη των πλανητών μπορεί και να σε σώσει.
             Που έγινε στο ξεκίνημα του αγώνα αλλά μετά η ΑΕΚ εξαφανίστηκε. Σαν να άνοιξε η γη και την κατάπιε. Κι ήταν θέμα χρόνου η πίεση ψηλά και φυσικά το λάθος πίσω. Αλλά οι πλανήτες επέμεναν και φέρανε το πέναλτυ. Αν ο πιο έμπειρος παίκτης σου, η τύχη αλλά και η κλασσική φιλοδοξία του αντίπαλου να πάρει τον βαθμό, χάνονται, τότε πραγματικά παίζεις σαν ομάδα δεύτερης κατηγορίας, σαν ομάδα έδρας που όμως δεν το έχεις καταλάβει. Κάπως έτσι μάλλον αποκλείστηκε σήμερα ο Κορδρέρο αλλά κι ο Κατίδης, που φυσικά με τον Λίνεν τα έχει κι όχι με τον γυμναστή ( αυτά τα έχετε διαβάσει εδώ μέσα ).
               Κι ήταν δεδομένο οτι ο αντίπαλος δεν θα είχε παράσχεια τακτική. Το αντιποδόσφαιρο τι να το κάνει; Σαν την Ελλάδα που έπαιρνε δανεικά και παρίστανε το κράτος; Καλή ομάδα τα Γιάννινα με ένα συμπαθέστατο προπονητή , έναν Αργεντίνο παικταρά στο χόρτο και δυό δαιμονισμένους κοντούς να σε χτυπήσουν στην τεχνική και στην ταχύτητα. Που ποιός την είχε κι ο Λίνεν βάφτισε εξτρέμ έναν περιπατητή; Πάλι καλά που τον έφερε στο άξονα μπας και γίνει μια αναμπουμπούλα αφού κι ο Γκερέϊρο πήρε μπροστά μετά το πέναλτυ που μου θύμισε νοικοκυρά που είδε λεκιασμένη την ποσιά της.
                Κι αργότερα η αναμέτρηση πήγε στο γκολ. Εκεί δεν μέτρούσανε πια οι παίκτες αλλά η φανέλλα. Ο αντίπαλος παρέμεινε συντηρητικός αφού στον πάγκο έχει υγεία κι όχι μια κωλοπετσωμένη πουτάνα τύπου Παράσχου. Έδωσε το γήπεδο για να χτυπήσει στην κόντρα κι ο Λίνεν ευτύχησε να είναι κωλόφαρδος στις αλλαγές του. Σε ένα ματς που πραγματικά δεν είχε δουλευτεί κι ενώ το θέλαμε τόσο πολύ. Ξέρω κι εγώ τι γίνεται εκεί μέσα; Τον Σόϊμπλε  θυμίζει που ενώ κατηγορεί, ξαφνικά για να ξαναεκλεγεί γίνεται φιλέλληνας. Αλλά Να μην γκρινιάζουμε.
              Στο φινάλε, από την προηγούμενη εβδομάδα, υπέγραφα οτι θα κερδίσουμε. Με τον Κουτρουμπή στηλοβάτη κι αυτά τα δυό πολύ παικτάκια που πλέον βγαίνουν στο κέντρο. Τον Φέτση και τον Κοτσαρίδη. Κι η επανάληψη είναι μήτηρ της επανάληψης. Μέχρι να μάθει μπάλα ο σφηνάκιας. Και μέχρι να αντιληφθούμε οτι ο Σταματής, ναι μεν παίζει με μέσον αλλά την αίσθηση του γκολ την έχει. Όπως την είχε για τον λαό ο Ανδρέας κι όπως είχε την αίσθηση του στρινγκ ο Μπέκαμ.
               Κερδίσαμε πολλά σήμερα. Όχι διότι πήγαμε προτελευταίοι. Αυτά σε εμάς τους παλιότερους, δεν λένε πολλά. Ακόμα δεν λένε περισσότερα σε αυτούς που φάγανε γιαούρτι ή σε εκείνους τότε πίστεψαν,κι άρα τόσα χρόνια μετά, αγοράσανε γιαούρτι. Τι πιστέψανε; Σε εκ των υστέρων συγχώρεση; Δηλαδή επειδή μπήκε φυλακή ο Άκης, λύθηκαν τα προβλήματα μας; Αυτά είναι μόνο για κάτι ηλίθιους. Που ψηφίζανε κλέφτες και μετά παίρνανε διακοποδάνεια και τώρα καλούν τους αποστασιοποιημένους να πάμε στον Σύριζα. Που μόλις χθες έγινε κόμμα.
             Και που σήμερα, η ΑΕΚ δεν έγινε ομάδα. Της πλάκας ήταν αλλά μια άριστη διαιτησία για την έδρα, της έδωσε μέχρι και τις φλίδες. Κι ας λέγανε οι υστερικοί διπλανοί μου οτι μας είχε στήσει ο χάπιας. Τι να κάνει κι αυτός; Να βάλει το πέναλτυ ή να μάθει στον μαλάκα οτι στα φάουλ η μπάλα πρέπει να σηκώνεται; Κι οτι δεν κάνεις σέντρες στον κάργα ντοπαρισμένο Παυλή. Όση φυσούνα και να πάρεις, ύψος δεν κερδίζεις. Ούτε τα εργομετρικά βελτιώνονται και γι' αυτό οι παίκτες πέφτουν σαν τα κοτόπουλα σε στοιχειωδεις κόντρες. Αλλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από εμένα αφού τα πάντα είναι σήμερα αναλώσιμα κι άρα κάποιοι άλλοι θα υπάρχουν αύριο.
            Αυτοί που με την νέα ιδιοκτησία - δεν μιλώ για τον Δημητράκη, ούτε για την Δημήτρη που σιγά να μην χάσει τον χρόνο του εκεί κάτω, εδώ τουλάχιστον ο μικρός κατάλαβε τι πήγαινε να γίνει αφού ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ - με τρεις κινήσεις θα κάνουν τον χάπια να σκουπίζεται με σατέν πετσέτες. Κι άρα κρατάμε το αποτέλεσμα και ποτέ την εμφάνιση, που δεν βελτίωσε το -18 που έχουμε τώρα σε σχέση με πέρσι. Και τι λέμε; Οτι έγινε το καθήκον. Πήραμε τους πόντους. Όπως κι εγώ έβαλα πολύ ψηλά το μπουφάν. Διότι ξύριζε ρε παιδιά ο αέρας ο ύπουλος. Και μάλλον μεγάλωσα για τα γήπεδα. Να το παραδεχτώ. Αλλού είναι το πρόβλημα. Οτι ασπρίσανε τα μαλλιά αλλά αυτή η πουτάνα η καρδιά πάντα κουβαλάει το παιδάκι. Κι άρα; Τι άρα;
                                                  ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ.
                Υγ. Κορυφαίος ήταν ο Κουτρουμπής. Πιο σταθερός ο Φέτσης και με MVP, για να μπω στον συρμό, ο Φούντας.

19 σχόλια:

  1. Steven νομίζω οτι δεν είναι η κατάλληλη στιγμη ως ΑΕΚ, να προκαλείς τον χαπια. Καλύτερα να τον πάμε με το καλό. Δεν είναι ούτε εύκολο, ούτε ρεαλίστικό αυτή τη στιγμή να του λές θα σε κάνω να σκουπίζεσαι. Χωρίς λεφτά, παρασκήνιο, παίκτες και διοίκηση. Και απο οτι φαίνεται αυτά θα αργήσουμε πολύ να τα δούμε. Κατα τα άλλα επαναλαμβάνω οτι προκειται για την χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος και θα είναι θαύμα αλλά και άδικο να σωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. J. Patika καλά τα λες, μόνο που όταν μιλάς για δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο είναι σα να μιλάς για ηθική στο κοινοβούλιο.

      Διαγραφή
  2. Χρηστος Χοντζεας03 Δεκεμβρίου, 2012 22:24

    Να βγαλει φωτοτυπια την βαθμολογια ο Δημητρελος,να την στειλει με fax στην Αγγλια, η καπου εδω στην Αθηνα και να απαιτησει παραυτα την ενεργη ενασχοληση των "δεδομενων επενδυτων".
    Γρηγορα ομως γιατι την αλλη Κυριακη,παλι 18η θα ειμαστε.
    Τωρα ειναι η ευκαιρια.
    Ισα που προκαμει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρηστος Χοντζεας03 Δεκεμβρίου, 2012 22:32

    κου-πε-πε...κου-πε-πε...
    Βεγγελακι μου καλε...
    Kανε "ααα"...
    Παρε ενα vicodin...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό! Αλλά δν εννοούσα αυτό. Απλά με ηθικό καταρρακωμένο από την φετινή κατάντια, με τις εξάρες και τις τεσσάρες πρόσφατες, με την παρωδία Βιντιάδη σε εξέλιξη και χωρίς κανένα σημάδι ότι αυτά θα αλλάξουν σύντομα, ακούγεται σαν παιχνίδι με τον πόνο μας το ¨θα σκουπίζεται ο χάπιας¨. Τι να πω, μακάρι.

      Διαγραφή
  4. ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, Η ΑΕΚ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ?
    ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρηστος Χοντζεας03 Δεκεμβρίου, 2012 23:00

    Η Ριζουπολη ειναι "αγια χωματα" η δεν πιανεται;
    Για ρωτηστε τον γιαουρτωμενο μουσια,γιατι αυτος ξερει καλα την ιερη γεωδαισια της περιοχης.
    Μη κανομε καμια μαλακια και ειμαστε εκτος και προσευχομαστε τζαμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ J. PATIKAS: ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΠΙΑ. ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΚΟΥΠΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΈΙ ΓΙΑ ΕΛΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟ BLOG.
    ΣΤΗΒΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΧΤΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ Η 13.ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΞΥΡΙΣΜΑ.ΒΕΒΑΙΑ Η ΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΣΧΕΔΟΝ, ΜΟΥ ΣΤΕΡΟΥΣΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΙΚΟΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΔΙΕΚΡΙΝΑ ΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΟΥΡΤΑΔΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ,ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ.ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρηστος Χοντζεας04 Δεκεμβρίου, 2012 11:19

    Απο την στιγμη που βγηκε ο Λαγος,παντα υπαρχει ελπιδα.
    Το θεμα ειναι να μη ξαναμπει. Κατι πρεπει να γινει. Να τον απαγαγουν τα παιδια στο πεταλο. Να του δωσουν κανενα χαλασμενο Αλβανικο να ξεραθει. Να τον κανουν στιφαδο. Κατι τελος παντων.
    Αλλα προς θεου,μη ξαναφορεσει φανελα.Ουτε καν με τιραντες.

    Ο ΠΑΣ εχει μπριο και γουστο. Δεν φαινεται μεσα στο γηπεδο σαν ομαδα που παλευει να σωθει.
    Η ΑΕΚ παλεψε και μαλλον λογω φανελας πηρε το τριποντο,αφου βεβαια συνεβαλε σε αυτο και η αθωωτητα του αντιπαλου.
    Με Βεροια και Αρη θα πορευομαστε πλαι-πλαι.Ειναι δυσκολοι οι 30+ βαθμοι και για τους τρεις.

    Ρε που φτασαμε. Μνημονια στα παντα. Ακομα και στις αναμνησεις.
    Καλο ειναι να μη θυμασαι τι εισουν, γιατι δεν θα αντεξεις το περιοριμενο "τωρα".
    Για να αντεξεις στις κακουχιες,δεν χρειαζεσαι "κοτσια", "νευρο", "υπομονη" η οτι αλλο μας λενε. Λαθος. Για να αντεξεις,πρεπει να εχεις ενα προσον: Την αμνησια. Εστω και προσορινη.

    Οι παικτες οταν βαζουν καπου καπου καποιο γκολ,πηδανε τις διαφημιστικες πινακιδες και σταυροκοπιουνται.
    Πεφτουν κατω και κλεινονται στο κορνερ κανοντας καθυστερηση να ληξει το παντοτε και καθε... συγκλονιστικο ματς με καποιον ΠΑΣ η Πλατανια.
    Πρωτοσελιδα, ποτε με ταφοπλακες και "προειδοποιησεις" και ποτε με διθυραμβους.
    "Το νου σας ρεμαλια"..."μπραβο ρεμαλια".
    Καθε Κυριακη "τελικοι".
    Και κοιτας την βαθμολογια και δεν το πιστευεις. Νομιζεις οτι την κρατας αναποδα.
    Και σε πιανει μια μελαγχολια.Κλεισε κοριτσακι τα βιβλια....και πιασε το πουλακι του Γιαννακη.

    Ο Χριστοπουλος θα κανει καλη καριερα. Φαινεται οτι ειναι-και ειναι- και σπουδαγμενος και κοβει το ματι του.
    Αν δεν τον παρασυρουν τα "Παρασχεια" και τα "Κατσαβακεια" συστηματα και νοοτροπιες,θα παει ψηλα.
    Με πετυχημενα περασματα απο under 18-21 σε αρκετες ομαδες-μεταξυ αυτων και της ΑΕΚ.
    Καλαματιανος.
    Και δεν θελω "ου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ...και μεσα σολα εχεις και την τιτανοτεραστια συναντηση του πειραια που θα αλλαξει τα δεδομενα μια για παντα...! με τι να πρωτοασχοληθει κανεις...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρηστος Χοντζεας04 Δεκεμβρίου, 2012 21:09

    Πανε Λιβανιδες,πανε Βωβοι,πανε Μαστορακιδες,πανε Μικρουτσικοι,πανε Κωστοπουλοι,βαρα και η καμπανα για τον βουλιμικο κουασιμοδο Θ. Αναστασιαδη.
    Που περιτριγυριζεται και απο ωραιες υπαρξεις.(οι οποιες θελουν να ξερασουν πανω του αλλα του χαμογελανε αναγκαστικα) Μιλαμε για νταβατζιδες. Για αχρηστα κορμια. Για πεζοδρομιο. Νταβαδες που ενω το χνωτο βρωμαγε,περασαν στην αγια μεταπολιτευση και ξυνιζαν και στον αστακο.

    Σκατονταβαδες Οχι μονο των καλεσμενων τους,αλλα και ολοκληρης κοινωνιας.Ταχιρυθμα πουστιας,ασχημιας και κοροιδιας εκαναν σε ολοκληρο πληθυσμο.
    Νταβατζιδες ψυχων. Μιλαμε οτι μονο ξετσιπωτοι και πρασινα παλιοτομαρα μπορουν να κανουν κατι τετοιο.

    Αντε ξεκατσικωθειτε μπας και κατσει κανενας αλλος παλιοτομαρα. Νισαφι. 30 χρονια βαρεθηκαμε τις μουτσουνες σας μπινεκογλυφτες.
    Αλωσατε τα παντα. Χεσατε και ξερασατε παντου. Δεν αφησατε τιποτα.
    Αλλα για ολα υπαρχει ενα τερμα.
    Ρε ουστ λεμε.
    Βρωμιαριδες μεσα και εξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΑΔΕΡΦΕ, ΤΖΑΜΠΑ ΒΙΑΖΕΣΑΙ. ΚΙ ΕΓΩ ΒΙΑΖΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΚΑΝΑΣ ΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΣ ΜΑΚΗΣ ΘΑΝΑΙ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ TOOLAEK: Ελπίζω οτι κάνεις χιούμορ και δεν τρως κουτόχορτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρηστος Χοντζεας04 Δεκεμβρίου, 2012 21:30

    Δεν ξερεις τι να πρωτοδεις και και πρωτοπεις.
    Αλλο παλι: Αντισυνταγματικο το να μπαινει το χαρατσι πανω στον λογαριασμο της ΔΕΗ,ειπε το πολυμελες "ταδε" της Αθηνας.
    ΤΩΡΑ; Ναι,τωρα. Τωρα που ουτως η αλλως εχει αποφασιστει να βγει απο εκει ουτως η αλλως και να υπαρχει ενα ενιαιο τελος,ενα megaχαρατσι δηλαδη.
    ΤΩΡΑ ειδαν φως στο δρομο για την ΔΑμασκο οι μαλακες. Τωρα,υστερα απο περιπου 2 χρονια,που η αντισυνταγματικοτητα ηταν για ολους μας δυσβασταχτη αλλα για τους δικαστες ηταν αορατη και ξαφνικα την ειδαν με τους μεγενθυντικους φακους τους τα σαινια της εδρας.
    Μιλαμε για κοροιδια. Μιλαμε για αισχος. Μιλαμε για τελειως φιμωμενους και τραπουτσωμενους ανθρωπους. (αν θες να σκλαβωσεις μια χωρα,σκλαβωνεις πρωτα απο ολα την δικαιοσυνη της)

    Τωρα λοιπον που ουτως η αλλως θα εβγαινε το χαρατσι απο τους λογαριασμους,τωρα ετρεξαν να το βγαλουν οι δικαστες για να πιστωθουν καποιον ηρωισμο η αντιστασιακη ταση η οποια αισθηση δικαιου. Μουλαρια.

    ΒΕβαια δεν τολμισαν να κρινουν το χαρατσι αυτο καθ'αυτο το χαρατσι αντισυνταγματικο. Οοοχι. Με τι "κακαλα"; Εκριναν αντισυνταγματικο το να πληρωνεται αυτο με λογαριασμο ρευματος.

    "ηρεμα με τους ειλωτες" δηλαδη,ειπαν. "ηρεμα. μη τους φωστωνετε τον λογαριασμο της ΔΕΗ γιατι θα τον φωρτωσει κι'αλλο οπου να'ναι παλι η ιδια η ΔΕΗ με αυξησεις 40%...οπως καταλαβαινετε συναδελφοι και ομογαλακτοι της κρατικης μηχανης,μη βαζεται το χαρατσι πανω στον λογαριασμο,γιατι θα φαινεται παρα πολυ. Βαλτε τον σε ενα αλλο χαρτι.Δικο σας. Αυτο επιτρεπεται."

    Και εχουμε το εξης πασιγνωστο και πολυφορεμενο κολπο αλα "Σικαγο": Σου βαζω 200 κιλα στην πλατη...περπατας...κουραζεσαι...εχεις δικιο,βγαζω τα 50 και στα μοιραζω στα χερια,προσθετωντας σε αυτα αλλα 30 που αντεχουν κι'αλλο και ετσι φαινεται σαν να σε ξαλαφρωνω.

    Ρε αντε να γαμηθειτε,ξεβρακωτοι.

    Δεν ειμαστε ουτε καν "προτεκτορατο". Το οποιον σημαινει "protect" δηλαδη χωρος προστασιας. Εστω και με σχεση νταβα-πουτανας.
    Οχι.Ειμαστε πολυ χειροτερα. Ειμαστε μπανανια. Ειμαστε αποικια. Ειμαστε απομακρυσμενη Ρωμαικη επαρχια.
    Μιλαμε για Ιουδαια. (κυριολεκτικα και μεταφορικα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χρηστος Χοντζεας04 Δεκεμβρίου, 2012 21:41

    Προς Steven: Οχι,δεν καταλαβες. Δεν μιλω για φυλακιση και τιμωριες. Ασφαλως και κατι τετοιο δεν "παιζει" για κανεναν απο δ'αυτους.
    Επαιξαν τον ρολο τους και θα προστατευθουν.
    Αλλα ρολος για δαυτους δεν υπαρχει.
    Ισως να καθαριζουν τα σκαλοπατια του μπουρδελου.
    Αλλα οχι παραμεσα.
    Οπως και να εχει, οι "νυν" παντα ενοχλουνται με τους "πρωην".
    Γι'αυτο και οι δε, παραγκωνιζονται διακριτικα.

    Μιλω για "απομακρυνση". Για αποπομπη. για αλλαγες σε σκυταλες.
    Γιαυτο και γραφω για "ξεκατσικωμα" και οχι για "τιμωρια".
    Οπως οι μεγαλονταβαδες,ετσι και τα νταβαδακια,πολλα απο αυτα τουλαχιστον,θα χασουν τον προσανατολισμο και την επαφη με το βυζι της εξουσιας και κατ'επεκταση της δυνατοτητας να επιπλεουν αμεριμνα.
    Αυτο ηδη συμβαινει.Το βλεπουμε.
    Νεες εποχες,νεα ηθη.
    Η τουλαχιστον: "οχι οπως ηξερες,αλλα οπως βρηκες".
    Μιλω για "τρανταγμα". Για "ξεκουνιμα". Το ταχα κυνηγι απο εισαγγελεις-αστυνομιες κλπ ειναι "προειδοποιητικες βολες" που πρεπει να δουν εαν θελουν να μην εχουν πολυ πιο ασχημη μοιρα. Εαν θελουν να συνεχισουν να τρωνε ψωμακι,εστω και αν οχι στο "πρωτο πλανο" που ηξεραν.

    ( ο Κωστοπουλος δουλευει για λογαριασμο του Κυριακου με ενα διχιλιαρο τον μηνα. Απο δημαρχος της πουτανιας,πλενει τις σκαλες του Μινωα. Εεεετσι μουνια. Βγλατε ξανα τα ζιβαγκο και βγητε στο μεροκαματο. Πουστιδες)

    Αυτο εννοω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Συμφωνούμε αδερφέ. Χώρια που σέχω πεθυμήσει. Ζωντανά μιλάω. Στην συνάντηση του Δαλακούρα θα πας; Εγώ ήθελα να πάω, αλλά είχα μια υγρασία από κάτω. Όπως την ίδια νοιώθανε όλοι οι Αεκτζήδες που απλά είναι ολυμπιακοί. Σύριζες δεν είναι οι παλιοί πασόκοι; Μην λαθεύεις εδώ στην πουστοχώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χρηστος Χοντζεας04 Δεκεμβρίου, 2012 23:06

    Το στριμωξιδι των δουλικων, και αυτη τη φορα θα ειναι απολαυστικο.
    Ειτε Γερμανος τους ταιζει,ειτε απευθειας Αμερικανος,ειτε Ρωσσος,αυτοι ειναι στην ξωπορτα,παντα πεινασμενοι.
    Και ο επομενος νταβας τους χρησιμοποιει με ακομα πιο ξεδιαντροπο τροπο,αφου το βαρυ παρελθον των δουλικων,τους καθιστα ευαλωτους.
    Οπως βλεπουμ,ειναι πολυ ευεξαπτοι,οταν ακουνε την λεξη "εισαγγελεας" "ελεγχος" "αναφορα" κλπ.
    "γιατι ρε πουστη μου" σου λεει "δεν σε υπηρετησαμε; Δεν σε ξεσκατησαμε; Δεν σε καθαρισαμε; Γιατι τωρα δεν μας προστατευεις";
    Λογικο το πραπονο. Αντε μπρε. Παλι καθαρη θα την βγαλετε. θα ξεκινησετε βεβαια απο μερικα σκαλοπατια πιο πισω το νεο σφουγγαρισμα,αλλα δεν σας φοβαμαι.
    Μθημενες οι πουτανες απο γλυστριματα στα καλντεριμια.

    Στην συναντηση δεν εκληθην και το φερω βαρεως. Λεσχη Πειραιως. Ναυτικη.
    Μπορει να ειναι Ναυτικη η Λεσχη αλλα ναυτικοι δεν επαρεστισαν. Ηταν ολοι τους βλαχοι.
    Αλλα και παλι,δεν επρεπε να λειπω.
    Λες και εγω ειμαι αμελητεος ναυτικα.
    Απο 7 χρονων κανω βουτιες. Μεχρι και μαλακια εν πτωση απο βραχο εχω ριξει.
    Εχω βαρκα ξυλινη με εραστιτεχνικη αδεια αλιειας.
    Παραγαδια,μαριδοδυχτα...τα παντα.
    Σιγα που θα φοβηθουμε τους Βιντιαδιδες.

    Υ.Γ Και εγω σε πεθυμισα. Ελπιζω να τα πουμε απο καντα συντομα.

    ...και ελπιζω να μη παρεξηγηθουμε ετσι που μιλαμε εδω στο blog. Ποιος ξερει τι βαζει κανεις στο μυαλο του.
    Να ενημερωσω τους κεκεντρεχεις οτι δεν τρεχει τιποτα απο αυτο που φανταζονται...
    ...Εχουμε ολα τα χαρτια και ειμαστε νομιμο ζευγαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Κι όποιος μας παρεξηγήσει, μην ζηλεύει κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή