Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Α Ε Κ - ΚΑΒΑΛΑ

           Τι είναι η εφήμερη ζωή, μπροστά στον παράδεισο; Τίποτα. Αυτό το πέτυχε χθες ο Δημητρόπουλος με την διαιτησία του στην Πάτρα. Ναι μεν διεγράφη από τους πίνακες, αλλά εξασφάλισε μια θέση ανάμεσα στους μοντέρνους ήρωες της δαφνοστεφανωμένης, μια μόνιμη αργομισθία ( ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΠΛΑΚΑ ) σαν αυτήν που δεν δέχθηκε ο Γκαγκάτησης ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ. Σαν τον παλιό Δημητρόπουλο - ξέρετε τότε με τα πιστολίδια στη Φιλαδέλφεια - που ακόμη βαθμολογεί. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΦΙΕΣ.
           Κι έτσι ήταν αντιφατικά τα πράματα σήμερα. Η ΑΕΚ να κάνει μεταγραφές, να τσοντάρουν όλοι οι εμπλεκόμενοι στις ποινικές διώξεις από όσο μπορούν για να μαζευτούν κι αυτά τα ρημάδια τα τέσσερα μύρια μπας και μπουκάρει ο Δημητράκης, ο Μπουγαίδης να έχει μπει στην λίστα προς πώληση μαζί με τον Μάκο, κι ο Κοντοές να είναι ελεύθερος αλλά να θέλει να μείνει και τελικά να κάθεται πάνω στο παγωτό. Τα είπαμε. Ο μόνος που δεν διάβασε εδώ. Άντε να δούμε τώρα πώς θα μαζευτεί ο τραχανάς. Μεγάλη ιστορία το timing ρε παιδιά.
            Με αυτό το κωλοπαίχνιδο σήμερα. Με τόσο κρύο και χωρίς τηλεοπτική κάλυψη για μένα. Όχι ρε γαμώτο. Οι Μάγια θα ήταν αύριον να μην πήγαινα να δώ την ΑΕΚ; Μέσα με τον μικρό γιο και με το φλασκί στην τσέπη. Με ανάμεικτα συναισθήματα. Να κάνω κριτική σε παιχνίδι που άλλες εποχές, ούτε που θα το παίρναμε χαμπάρι; Τι να κάνουμε; Ο Δημητράκης θέλει την πρόκριση διότι καρτερά τις εισπράξεις στον επόμενο αγώνα με τον χάπια. Χωρίς να βλέπει τι έχει να τραβήξει η Πάτρα από τον αγά. Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. Η ΑΕΚ άμα μπλέξει, δεν ξέρω τι θα πάθει. Αλλά μέσα εμείς.
             Στο πείραμα του Λίνεν με αυτήν την ενδεκάδα. Ούτε είχανε ξαναπαίξει μαζί, ούτε και θα ξαναπαίξουν. Κι επειδή αυτήν την φορά δεν υπήρχε το θέμα του rotation, δηλαδή  ξεκούραστη ενδεκάδα την επόμενη Κυριακή, δεν ξέρω τι μήνυμα πήρε η διοίκηση ( μην γελάτε ) ή ο Δημητράκης. Στην πολυκατοικία που μένετε, έχετε διαχειριστή; Κουμάντο κάνει αυτός ή ο θυρωρός; Όχι οτι ο προπονητής είναι θυρωρός σε μια ομάδα, αλλά είναι πολύ αστείο να βλέπεις τον διευθυντή παραγωγής ενός προϊόντος να παράγει ( που λέει ο λόγος ) αλλά όλοι οι πωλητές της εταιρείας να μην υπάρχουν κι απλά να έχουμε στοκ. Έγινε κι ο Λίνεν σαν τον Σέρβο. Το απόλυτο κουμάντο.
            Αλλά να μην ξεχνιόμαστε. Εδώ κάνουμε κριτική αγωνιστική. Με τον σέντερ μπακ υπό διωγμό στα πλάγια. Με τον Λαγό - που είναι για διακοπή συμβολαίου - στα πλάγια κι απαιτήσεις για πλαγιοκοπήσεις. Με τον Τσίτα και τον Σταματή παρέα μέσα. Τι κριτική να κάνω; Μια παρέα να ήμασταν και να καθόμασταν σε μια πιτσαρία και να λέγαμε πάμε να παίξουμε εναντίον της Καβάλας της σημερινής, πιο καλά θα πηγαίναμε. Λόγω πάθους ή λόγω μπύρας. Διότι η ομάδα στο πρώτο ημιχρόνιο δεν βλεπόταν. Και φυσικά σαν πιτσαρία θα είχαμε προσκαλέσει τον Αραμπατζή, που δν ξέρω τι ρόλο έπαιζε εκεί μέσα μαζί με τον Κουτρουμπή. ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΞΟΥΤ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΡΕΖΙΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΚΑΝΟΙ; Αλλά είπαμε. Την διοίκηση την έχει αναλάβει ο άνθρωπος που δεν ερχόταν με εκατό χιλιάρικα λόγω ρόστερ και ξαφνικά με 150 άρχισε να έχει απαιτήσεις από αυτό. Αυτό που δεν έβαλε, λέγοντας οτι το κύπελλο δεν με ενδιαφέρει. Σωστά. Αλλά εγώ ακούω την διοίκηση. Μα δεν υπάρχει θα πείτε. ΚΑΙ; Επειδή έφυγε ο Ρεξ; Υπάρχει ο Μποσιανός, ο Μπούφαλο Μπιλ κι ο Κασνακίδης. Υπάρχει και η οργάνωση στα Σπάτα, ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΘΟΤΙ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΑΧΑΝΗ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ. ΜΑΛΑΚΕΣ, που νομιμοποιούν και τον Νοτιά.
               Μαλάκας κι εγώ με τόσο κρύο, ενώ είμαι παλιός. Πάντα η ΑΕΚ δίνει τα καλύτερα δώρα στους οπαδούς της τις μέρες των γιορτών. Φέτος κι είναι κι επετειακό το δώρο καθότι Γερμανός στον πάγκο. Που έκανε τα κουμάντα του σαν προσωπικότητα, αλλά έγραψε μια σελίδα μαύρη στην ιστορία μας με τις αλλόκοτες επιλογές του. Για να γλυτώσει μια ακόμα τεσσάρα. Για να προσανατολίσει τον κόσμο στον στόχο της σωτηρίας κι όχι στο τώρα. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΘΝΙΚΗ. Γιατί; ΤΙ ΈΚΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ Η " ΒΑΣΙΚΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΜΑΣ; " ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ; ΣΗΜΕΡΑ Ο ΛΙΝΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ Ή ΕΒΑΛΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ. ΕΝΤΑΞΕΙ. ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑΝ ΠΛΕΟΝ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΝΕΝ. ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΛΑΓΟΣ και να δούμε ποιός μαλάκας θα του κάνει συμβόλαιο.
              Την πάτησε ο Λίνεν σαν τον Κοντοέ. Την πατήσαμε κι εμείς; Φυσικά. Το πανώ τα έλεγε όλα: ΑΦΡΑΓΚΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ... Μάλλον θα είναι όμοιοι μου, σαν τον Κουτρουμπή που τον έφερε ο sugar. Τι να περιμένω από τα μεγέθη; Οτι φέρανε την ομάδα μας στα ίδια επίπεδα με τον Σαμαρά και τον Στουρνάρα, που ακόμα μιλάει οτι "...δεν εξέλιπε ο κίνδυνος εξόδου από το ευρώ..." ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ ΟΙ ΚΑΖΑΜΙΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΜΙΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΦΛΗ ΑΔΕΡΦΗ. Που η αγαπημένη της στάση δεν είναι το στα τέσσερα, αλλά η κωλοτούμπα του Ιωάννη. Εναέριο πισωκολλητό. ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ, που λέει ο καζαμίας. ΟΙ ΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ. ΟΙ ΟΙ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.
              Τίποτε δεν υπήρχε και τίποτα δεν υπάρχει. ΑΝΈΛΑΒΕ ΤΟ ΝΗΠΑΙΓΩΓΕΙΟ; ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ; ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ. ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ. ΤΟΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, γιατί βγάλατε πλασματικές άδειες για συμμετοχή μας στην λίγκα; ΤΟΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, γιατί δεν μας λέγατε οτι θα παίξουμε στην δεύτερη κατηγορία; ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ, δεν μας το είπατε;
               ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΛΛΑ ΚΡΥΦΟΙ. ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΜΟΙΑ ΜΟΥ.
           ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΜΕΝΗ ΑΔΕΡΦΉ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΕΣ ΞΕΚΩΛΙΑΡΕΣ ΠΟΥ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΙΑΓΚΡΑ ΣΑΝ ΥΠΟΘΕΤΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥΣ. ΚΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ. ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΡΑΦΛΟΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.
                          ΟΥΣΤ. ΖΗΤΩ Η ΑΣΠΙΔΑ Ο ΔΧ ΑΛΛΑ
                                          ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ.
             Υγ1. Όπου σε βρω, θα σου μιλήσω. Το γουστάρω δηλαδή. Δεν βιάζομαι καθόλου.
             Υγ2. Καλό σέντερ μπακ ο Τσούπρος. Μαζί όμως με τον Κουτρουμπή, δεν κάνουν. Κορυφαίος παίκτης; Ο απών κόσμος της οργάνωσης, που όμως λύνει το θέμα διοικητικά. Δηλαδή τζάμπα. Όπως οι μέτοχοι. Υπάρχει καμία διαφορά;

7 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΕΛΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΤΤΑ, ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΗΤΑΝ . ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ. ΒΙΝΤΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ. ΝΑΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΛΑΘΟΣ.
    ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;
    ΕΔΩ , ΘΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΕΥΧΕΣ ή θα πάμε για τον πόλεμο; Οι δημοσιογράφοι είναι για να γλύφουν τον κόσμο ή να γαμάνε την καθημερινότητα; Πού να ξέρω κι εγώ; Μόνο άδεια δακτυλίου έχω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απόλυτα αναμενόμενη ήταν η ήττα...και ποιός ο λόγος αυτό το πράγμα που παριστάνει την ΑΕΚ να πάει να γίνει βορά γιά τα ''θηρία''??? ελπίζω να φύγουν από την ΑΕΚ τα παράσιτα --- καλή αυριανή !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κακο ειναι οτι εχει φτασει κοσμος στο γηπεδο που παρακαλουσε να αποκλειστουμε για να μην παιξουμε με τον γαυρο και φαμε 6 γκολ.
    ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ......ΚΑΛΑ Χριστούγεννα σε ολους παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΤΕ ΜΕΧΡΙΣ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΟΤΙ Ο ΧΑΠΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΣ.
    ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρηστος Χοντζεας21 Δεκεμβρίου, 2012 00:19

    Γυρισαμε στα γνωστα. 0-1.
    Ηθελα να ηξερα ο μαλακας γιατι στο στοιχημα δεν παιζω το σκορ αυτο,οπου το βρω.
    Θα ειχα αγορασει τη μιση Μανη. Θα ειμουν Πετρομπεης.

    Ο Λινεν-που ολο και φερνει περισσοτερο σε τσαρλατανο- το παραδεχθηκε: "Η ΑΕΚ ειναι αετος χωρις "φτερα". Δεν εχει ακρα. Ειναι κουλη. "χρειαζομαστε μερικους παικτες εκει" ειπε.
    Τα εβαλε εν τω μεταξυ με τους "προηγουμενους" που εφεραν αυτους που εχει. ΞΕχασε να τα βαλει με τον εαυτο του που υπεγραψε αντι 150.000 για να προπονει αυτους που φερανε οι "προηγουμενοι".
    Ρε δεν γαμιεστε ολοι εκει μεσα.

    Αλλα παλι,το μεσημερι φτερουγισε η καρδια μου. Νομισα οτι εγινε συμφωνια-μαμουθ. "Εκλεισε συμφωνια με Πετρο-Γκολ" διαβαζω,αιφνης.
    Ω, ρε πουστη λεω την καναμε λαχειο. Με τα πολλα βρεθηκε επεδυτικο σχημα. Και αντε τωρα να ειρωνευτεις τους αμετοχους.
    Αλλα παλι, "Petro-Goal"...."Petro-Goal"... ποια ειναι αυτη λεω ρε πουστη μου. Να εδρευει σε Ντουμπαι,σε Εμιρατα...καπου εκει
    Κανω ερευνα αμεσως. ΒΛεπω Petroleum-Company....βλεπω Petro-chemical Intustry.... βλεπω Petro-Energy Saoudy c.o... οσο παω και χλωμιαζω. Δεν βρισκω την εν λογω εταιρεια.

    ... βλεπω Petrola... βλεπω Petro-Gaz. Bλεπω τον Petro Gaitano...Petrombeis Mavromicahlis...Petropsaro...Petrokotsyfas
    (μαλλον μπηκα στι site του NAtional GEographic... Βγαινω...ψαχνω παντου... Βρισκω "To "Petrino" (ειναι μπαρακι στη Μανη. Εξαιρετικο) .... το "Petrines Psoles" (τσοντα επι Γκουσγκουνη) εφτασα μεχρι την Μαρινελα και το "Ανοιξε Πετρα".
    Τιποτα. Τζιφος. Τι ειναι επιτελους αυτο το "Πετρο-Γκολ";
    Εφημεριδα για το στοιχημα; Οχι. Ειναι ο ...Πετροπουλος.
    Ελα ρε πουστη μου. Τρελαθηκα. Για λιγο νομισα οτι "σωθηκαμε".

    Αλλα ευτυχως οχι. Ειμαστε εδω και "παλευουμε"...σαν "ρεταλια" και "κουρελια".
    Δια να πληρωθει το ρηθεν του προφητου Μαλαχια,κατα κοσμον Δ.Χ
    "ο επαγγελματισμος δεν εχει θεση στην ΑΕΚ...δεν μπορει να εχει".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρηστος Χοντζεας21 Δεκεμβρίου, 2012 00:34

    Απορια 1η: Γιατι δεν "σωθηκαμε" σαν χωρα οταν ο ΓΑΠ πηρε 150 δις δανειο και "σωνομαστε" τωρα παιρνοντας πολυ λιγοτερα,καπου 40 δισ;
    Παραξενα πραγματα.
    Πρεπει να ξανακοιταξω την αρθμητικη μου.
    Μαλλον το 150 ειναι υποπολαπλασιο του 40
    150 Χ 10 = 40.
    Αυτα βλεπει ο Ιησους και δεν λεει να ξαναρθει.
    Σου λεει "δεν πιανω μια μπροστα σε δ'αυτους.Τι 5 αρτοι και 3 ψαρια και μαλακιες. Εδω μιλαμε για τιτανες."

    Απορια 2η: Γιατι οι λεσβιες εχουν κοντα νυχια;
    Για να μη γδερνουν το μουνι της συντροφου, ισως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε περίπτωση που παίζαμε με τον τραγικό ''χάπια'' θα είχαμε 100% πέραν των αγωνιστικών διασυρμών του πτώματος της ομάδας και επεισόδια που θα είχαν εξοντωτικό αποτέλεσμα...τέλος πάντων δε χάσαμε και τίποτα...χτες μήπως οι παίχτες ''στράβωσαν'' επειδή βρέθηκαν χρήματα για τα κοράκια και σ' αυτούς δε δίνουν ούτε για τσιγάρα ??? καλημέρες φίλοι μου --- που θα πάει,κάποια στιγμή θα τους διώξουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή