Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ

            Αν αυτά δεν είναι ανέκδοτα, τότε τζάμπα γελάμε. Οι άφραγκοι κάνανε μεταγραφή κι ετοιμάζονται και γι' άλλες. Ο Παυλής με την αναβλύζουσα ντόπα της περσινής ερασιτεχνικής κατηγορίας αλλά και της Καβάλας, ανάγκασε τον Λίνεν να κάνει συστάσεις στον παιχταρά Φούντα
 - που δεν ξέρει πού του παν τα τέσσερα, σκεφθείτε τον να καταπίνει αντιπάλους σαν αμυντικό χαφ που ήθελε να καριεριστεί - κι ο Φουρτάδο να μιλάει για οργανωμένο σαμποτάζ εκ των έσω. Ίδιο με αυτό που ανάγκασε τον Ρεξ να περιορισθεί πλέον μόνο στα καθήκοντα του play boy στην Ελλάδα. Την ώρα που ο Κιντής βγάζει ανακοινώσεις αντί να κάνει ένα blog σαν εμένα για να μιλήσει με τους ΔΧ .
            Της πουτάνας το μαγκάλι γίνεται. Ο προπονητής αποφάσισε να βάλει τον Γκερέϊρο να πιάσει τον Γκαρσία και για εξήντα λεπτά ήταν ευχαριστημένος με τον Φουρτάδο σαν αριστερό εξτρέμ. Ο Κάκος να αγωνίζεται σαν καθαρόαιμο αμυντικό χαφ μας μπας και κρατήσει όλη την Χαλκηδόνα ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΗΔΟΥΛΑΣ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 70. Την στιγμή που η πατρίδα αγωνίζεται να προωθήσει τον Σύριζα στην διακυβέρνηση για να επιτύχει την ανάπτυξη μέσω ανοιγμάτων κρατικών θέσεων, κάποιοι να επιτίθενται στον τεράστιο πολιτικό Στρατούλη, που " ...όπως όλος ο κόσμος είπε στο ημίχρονο να περπατήσει..." Πάλι καλά που δεν είπε να παίξει κιόλας.
            Κι η οργάνωση, που ξέρει ένα ένα τα μέλη της - ξέρετε αυτά που είχαν κλέψει κάτι κινητά παλιότερα αλλά τα παρέδωσαν την επόμενη μέρα - είπε να βγάλει επικηρύξεις. Για την χρυσή αυγή που παρείσφρησε στις τάξεις της. Ελπίζω τα λεφτά του εράνου να προορίζονται προς τους καταδότες. Τι; Δεν υπάρχουν καταδότες; Και τότε τι νόημα έχει η επικήρυξη; Και δωρεάν να είναι. Πώς θα πιάσεις κάποιους, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΕ ΚΑΜΕΡΕΣ, αν δεν βρεθεί ρουφιάνος; Μαλακίες. Και λογικά. Πρώτα είναι η πολιτική και μετά η ομάδα. Αλλά καλό είναι να μην προκαλείται και η σκεπτόμενη κοινή γνώμη από κάτι ταλαίπωρους. Οτι θα τους πιάσουν. Κι άντε και τους πιάσανε. Και τι θα τους κάνουν; Ντα;
            Άντε ρε νούμερα, που σήμερα ειδικά καλά τα λέει ο Κιντής. " ...Στείστε πρώτα κανά λαΙκό δικαστήριο για την πτώση του μπάσκετ και για τα 5 μύρια της Empire..." και μετά εγκαλείτε εμένα. Οπότε αύριο - μετά τον Δημητρέλο που πήγε σήμερα στο κτίσμα του Νοτιά - έρχεται κι ο εκπρόσωπος του μωρού να μιλήσει και να πει αυτά που έχετε διαβάσει εδώ μέσα. Θάρθουν κάποια χρήματα - ξέρετε από πού και για ποιόν λόγο - με τα οποία θα ενισχυθούμε μεταγραφικά και θα έρθουν γρηγορότερα οι απόκριες. Άλλωστε και τώρα αυτήν την γιορτή δεν έχουμε; Ένα έλατο βουτάμε και το κάνουμε καρνάβαλο.
            Κι είναι τόσο μεγάλη η ικανότης η επικοινωνιακή, ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΘ. Πού χάθηκαν αυτοί; Μέχρι και η Ωρα εκνευρίστηκε σήμερα και δεν ασχολήθηκε με τον αγώνα αλλά με το ευφάνταστο πρωτοσέλιδο :
 " Πες μας. Μπορείς ή δεν μπορείς; " Έτσι είναι η δημοσιογραφία στην Ελλάδα. Αγοράζεις εφημερίδα, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ. Και μετά την ενημέρωση της Ώρας - που πρακτικά ψάχνει κι εκείνη να ενημερωθεί - κάθεσαι ήσυχος και λες στον συνομιλητή σου. " Βλέπεις ; Ό,τι απορίες έχω εγώ κι εσύ, τις ίδιες έχουν κι αυτοί του παρασκηνίου. Γι' αυτό τον λόγο δίνω λεφτά και αγοράζω την εφημερίδα. Για να είμαι σίγουρος οτι είμαι επί των επάλξεων. Ουδείς ξέρει. "
            Πού να σκεφτείς οτι με μια έρευνα σε ένα γαμημένο επιμελητήριο, με μια ανάγνωση κάποιου εταιρικού ισολογισμού της εταιρείας που έχει ο μεγιστάνας - όχι αυτήν που φτιάξανε για τις μετοχές της ΑΕΚ - , με ένα τηλέφωνο στον έφορο της εφορίας που ανήκει το φυσικό πρόσωπο ή με μια επαφή με τον χώρο της ναυτιλίας, ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΟΛΑ. Μπορεί να το κάνει ο οποιοσδήποτε χλιμίτζουρας και δεν μπορεί να το κάνει η Ωρα με το επιτελείο των ρεπόρτερς που διαθέτει; Ή δεν έχει δημοσιογράφους ή κάτι δεν θέλει να γράψει. Οκ;
            Αυτά λοιπόν όλα, θυμίζουν κόμικ και Λούκυ Λουκ σε remake.  ΟΛΑ, από την αρχή του κειμένου μιλάω. Πώς γίνεται να μην υπάρχει αναφορά για την δόση του 44 που έχει λήξει από τον Σεπτέμβριο; Πώς γίνεται η Ελλάδα να είχε ταμειακά διαθέσιμα μέχρι τα μέσα του Ιουλίου για να περάσει η ψηφοφορία για την δόση και χωρίς να την έχουμε πάρει, να έχουμε φτάσει σχεδόν στο 2013; ΄Πώς γίνεται όλοι να μιλάνε οτι αν δεν μπει ο δημητράκης θα σκάσουμε αλλά να κάνουμε μεταγραφές και πλάνα και γι' άλλες; Μας δουλεύει το μωρό εδώ και το άλλο εκεί έξω με την κατάληψη του περιουσιακού του πάγιου, που δεν κάνει τίποτα να το ελευθερώσει; ΑΥΤΑ ΚΑΖΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΥ.
             Όλα βαίνουν καλώς. Θα πληρώσουν για να μην βρούνε τον παραπληγικό επιχειρηματία της χρονιάς μέσα, που όποιος τον έβλεπε καταλάβαινε την ελληνική λαμογιά. Ειδικά κι αν ήταν θρησκευάμενος, που ήταν. Μέχρι και η μάνα του είχε παραξενευτεί. Κι είναι δρομολογημένο και το νέο διοικητικό συμβούλιο, που θεωρητικά θα είναι των νέων μεγιστάνων. Γι' αυτό και οι ακράτητοι σπέυδουν να παραιτηθούν γρήγορα. Σου λέει " ...κάτσε ρε μαλάκα. Θα φύγουμε που θα φύγουμε. Είναι ανάγκη να την κάνουμε σαν τον Στρατούλη; Ας φύγουμε αρτιμελείς. " Ξέρετε τι βαρύτητα έχει το σύνθημα " Μέτοχοι, αμέτοχοι δώστε λύση αλλοιώς έρχεται γαμήσι."
               Κι όπως ο Αίσωπος ήξερε να βγάζει την χελώνα νικητή ή τον τζίτζικα τεμπέλη λες και του δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψει όλη την χρονιά, έτσι πάμε ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΟΠΑΠ. Τα μωρά θα δίνουν οβολούς για την σωτηρία, η ΑΕΚ θα απασχολεί τον κόσμο για την αποφυγή μαύρης σελίδας και τα μεγέθη απλά θα γίνουν μια μπουκιά στο κατάλληλο timing.  Ένα πρόβλημα βέβαια υπάρχει. Το αγωνιστικό και η διαχείρηση της θέσης της σημερινής από το συγκεριμένο ρόστερ σε συνδυασμό με την νοοτροπία οτι δεν το έχουμε ξανακάνει αυτό. Και μεταμόρφωση - αν δεν μιλήσουν άλλες δυνάμεις - με παίκτες του Γενάρη δεν γίνεται εύκολα.
                 ΥΓ. Όπως δεν μπορεί εξ άλλου ο Ρότσα  να προσποιηθεί τον προπονητή ή όπως ο Σπάθας να αποτινάξει το παρελθόν του. Όμως είμαστε στην σωστή κατεύθυνση αφού κατάλαβε ο Αλαφούζος οτι ο χάπιας έχει διαβρώσει την ομάδα του. Και στα αποδυτήρια και στην διοίκηση. Τι σχέση έχει αυτό; Συνειρμούς παίδες και θα τα βρείτε όλα. ΓΙΑ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ .  

6 σχόλια:

  1. Στήβεν κάτι άσχετο. Μήπως ξέρεις κάτι για το ΦΙΛΑΘΛΟ, έστω και σε κάποια άλλη μορφή ή τελείωσε οριστικά? Επίσης, υπάρχει περίπτωση να βγεις ποτέ ξανά τηλεόραση? Θυμάμαι σε είχα δει παλιότερα σε κάτι εκπομπές του καραγιαννίδη, δε θυμάμαι το κανάλι. Πότε θα κάνει ξαστεριά???? Χαιρετισμούς από πατρίδα - Κοζάνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟ: Ο Φ τελείωσε μαζί με τον Κουρή και το ΠΑΣΟΚ. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΙΣΜΟΥ, δεν ηδυνήθη. Τέλος Ιανουαρίου θα βγούμε σε καινούργιο site υποστηριζόμενο από 2,5 μύρια επισκέπτες. Να μην πω τώρα για τις συγχωνεύσεις των οργανισμών και ποιοί υποστηρίζουν. Η τηλεόραση είναι αποτέλεσμα του άλλου που λέω και κύρια. ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΚΟΙΛΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ, ΣΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΓΟΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΙΕΙ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΣΙΑΤΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ. ΚΥΡΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΖΙΜΙΝΙΕΡΕΣ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΔΕΡΦΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΡΕΞ; ΟΤΙ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ ή τους δυνόσαυρους. ΕΙΜΑΙ ΒΑΡΙΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΓΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. Να χάνουμε τέτοια στελέχη;
    Σε΄λίγο θα κληθεί ο κόσμος να βγάλει το φίδι από την τρύπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρηστος Χοντζεας18 Δεκεμβρίου, 2012 07:26

    Ο Αλαφουζος μεχρι τωρα κυνηγουσε τους ανεμομυλους της διαιτησιας και το βρακι του χοντρου.
    Μετα το 3-0 πλεον εχει στραφει στους ενδον εχθρους.
    Αφου κατατροπωσε τους εξω,θα κανει πολεμο και στους "μεσα".
    Βρηκε την αιτια του κακου. Δεν φταινε διαιτησιες,δεν φταινε προαιωνιοι εχθροι,δεν φταινε οι παραγκες,φταιει ο Βυντρα και ο Χριστοδουλοπουλος.
    Και θα τημωρησει αυτους,τους οποιους τους χρωσταει λεφτα.
    Μιλαμε για ποκεμον. Πως αυτο το χαζο του χωριου,συντηρει τηλεοπτικο σταθμο,δεν ξευρω.
    Αν δεν ηταν και οι εντολες οι εξω,θα ειχαν καταρευσει απο μεσα,ηδη.Μιλαμε για ανθρωπους που αν τους αφησεις μονους,αν δηλαδη βγουν στο πελαγος με ιδια μεσα,τοτε ισα που πνηγονται σε μια κουταλια νερο. Για τελειως αχρηστους. Ας ειναι καλα ο "θειος Σαμ".
    Αφου οπως μας λεει και το Ροιτερ: "τριγωνο Βερμουδων στην Ελλαδα με τραπεζες, ΜΜΕ και πολιτικους".
    Τι μας λες. Και εμεις νομισαμε οτι αυτα ανηκουν σε διαφορετικα προσωπα,ασχετα μεταξυ τους και κυριως με αντικρουομενα συμφεροντα.
    Αλλα μαθαινουμε τελικα οτι ανηκουν σε μια συμμορια που κοιμαται στο ιδιο τσαντιρι.

    Οπως και να'χει,ηταν μια τριαρα μιλημενη,απο πλευρας εμφανισης.
    Αν δεν φυγουν ολοι,αν δεν απαξιωθουν τα παντα,αν δεν επελθει "ΑΕΚοποιηση",πως θα ερθει η "Αυτου μεγαλειοτης" που λεει μεταξυ ειρωνιας και πραγματικοτητας ο καραφλος καναλαρχης.
    Οτι περνουσαμε εμεις με τον Ξενιαδη,περνανε αυτοι τωρα με τον Φειζαλ. Και το ασχημο ειναι οτι αυτοι μπορει και να τον δουν να περνα το κατοφλι τους. Ειναι σε χειροτερη μοιρα απο εμας.

    Ο Δημητρελος αναφερει νεα ημερομηνια παραιτησης. Ενω κατα την αναληψη των "καθηκοντων του ειχε πει "θα μεινω 45 μερες" και τελικα εμεινε σχεδον ενα χρονο,τωρα λεει, "εως τις 17 Γεναρη".
    Δηλαδη αν σου πουν "μεινε ως τις 28 Μαρτη" η "ως τις 45 Απριλη",θα αρνηθεις; Πως; Με "τι";
    Θα κατσεις οσο σου πουνε. Παψε να μας ζαλιζεις.

    Δεν καταλαβαινω το αλλο: Γιατι πηρε πανω της η "οργανωση" το θεμα των τυπων που "εδειραν" τον Στρατουλη; Γιατι τους οικιοποιηθηκε; Γιατι με τις δηλωσεις της τους εβαλε "στις ταξεις της" ωστε να χρειαζεται να "απομακρυνθουν"; Γιατι δεν υποστηριξε το λογικο; Οτι απλα "δεν ανηκουν σε εμας...δεν εχουν σχεση με την ΑΕΚ...οτι ειναι προβοκατορες" κλπ.
    Γιατι "τους πηρε πανω της"; Οταν μαλιστα ο ιδιος ο παθων, λεει οτι "δεν εφεραν διακριτικα της ΑΕΚ";
    Τι επικυριξεις και μαλακιες; Τι ανεμομυλους κυνηγανε κι'αυτοι και γιατι αυτοστιγματιζονται;
    Ρολο ψαχνουν,μετα την πολυμηνη ...απουσια;
    "Φοβαμαι ολα αυτα που θα γινουν για μενα,χωρις εμενα";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρηστος Χοντζεας18 Δεκεμβρίου, 2012 13:26

    Εκλεισε ο....Μητροπουλος. Αυτες ειναι μεταγραφες.
    Επιθετικος. Εκει "ποναμε". Και θελουν ακομα κατι Ματζιους κατι Πετροπουλους (φυσικα ουδεις θα ερθει).
    Ο Λινεν κανει τις εισηγησεις; Και χρειαζεται ...επιθετικο;
    Γιατι τα φορ της αδυνατουν να αντεπεξελθουν στις παμπολες μπαλιες που βγαινουν; Εχουν πελαγωσει.
    Γιατι ο Κατσικοκερης και ο Φουρταδο αστοχουν συνεχως στις παμπολες ευκαιριες και στις σωριδον επιθεσεις που βγαζει η ομαδα;
    Οταν εχεις 3-4 τελικες της πλακας σε 90 λεπτα και στην ουσια "0" καθαρες ευκαιριες σε καθε αγωνα,χρειαζεσαι επιθετικο η ψυχιατρο;

    Προσφυγη ο Κοντοες. "Προσφευγω" σημαινει προσφυγας.
    ΑΕΚ σημαινει προσφυγια ξεριζωμενη.
    400 χιλιαρικακια θελει και το ελευθερας να κανει καριερα στη χωρα του Δρακουλα.
    Γιατι εφυγες "Ρεξ"; Πως θα κρατησουμε τωρα τον Γιαννη;
    Τα οργανα να αρχισουν να παιζουν τα καλαντα παρακαλω:
    Χρονια στο καμπαναριο
    και ακομα να κατεβω
    περιμενω την Μαριω
    και ολημερης τον παιζω.
    χρονια στο καμπαναριο
    ξυπνησα ολο το χωριο...
    ντιν-νταν...ντιν-νταν...ντιν-νταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Που πονάει η ομάδα??? όλοι ξέρουμε πως πονάει παντού και κυρίως στην τσέπη αλλά ίσως βρεθεί κάποιος τρόπος να πάρει παράταση η αγωνία... ίσως πάλι στον β΄γύρο μεταμορφωθεί με μαγικό τρόπο η ομάδα και αρχίσει να παίρνει ανέλπιστα διπλά σε Κέρκυρες,Πλατανιάδες,Λειβαδιές κλπ....ίσως !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή