Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Α Ε Κ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

            " Αυτά που παίρνει ο θάνατος, τα ξαναφέρνει η μνήμη. " Αυτό ήταν το καλύτερο που είδα σήμερα στο γήπεδο, ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Ήταν ένα πανώ της οργάνωσης  για συνάνθρωπο μας, μέλος της, και φυσικά καθόμαστε προσοχή στην άδικη και μάταιη απώλεια της ζωής. Δεν ήξερα τον άνθρωπο, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Παρά τις πιθανές, όποιες διαφωνίες, ΗΤΑΝ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΑΣ.
          Και μέχρι εκεί. Διότι σήμερα το γήπεδο ήταν μια ταλαιπωρία. Η οργάνωση έκανε κατάληψη στα Σπάτα. Καλώς, κακώς στ' αρχίδια μου. ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ, ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΤΟΥ. ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ, ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ. Όμως η οργάνωση προχώρησε και σε κάτι παραπάνω. Πρακτικά δημιούργησε κλίμα τρομοκρατίας στην είσοδο του γηπέδου. ΑΥΤΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ κι αυτή είχε την απίστευτη φρασεολογία.
        " Άντε τελευταία φορά, που μπαίνεις τζάμπα. " ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.
        " Έλα μωρέ, δώστου ένα δίφραγκο και πέρασες." ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ.
          Και κάπως έτσι πήγε και το πρώτο ημιχρόνιο. Ούτε αρχή ούτε τέλος. Με τον φοβισμένο Μπάγιεβιτς απέναντι μας, που πρέπει να πείστηκε κι ο τελευταίος θιασώτης του, ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΟΝΑΤΣΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ή ήταν ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ή ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΔΟΥΛΕΨΕ.
         ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ, ΑΠΛΑ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ, δεν υπάρχει. Κι αν δεν λεγόταν έτσι, ήδη ο Σπανός ο μισάρχιδος, θα τον είχε απολύσει. Θα γίνει βέβαια κι αυτό.
          Αλλά μιλάμε για μας. Ήταν πλάνο αυτό; ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΟ; Τι ήταν αυτό πάλι το 4-2 -3-1 χωρίς φτερά; Καλά εγώ το βλέπω, ο Λίνεν τι είναι; Είπαμε βγήκε μια φορά ο Φουρτάδο - ΣΤΟ ΜΙΛΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - σαν αριστερό εξτρέμ. Από εκεί και πέρα τι; ΑΥΤΟ ΤΟ 4-4-2 ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΑΕΚ, τι έχει το γαμημένο κι είναι τόσο δύσκολο να παιχτεί; Πρέπει νάχεις πτυχία για να καταλάβεις οτι όταν παίζεις με γιώμες, η τάπα ο Παυλής δεν μπορεί να πάρει κεφαλιές και να απειλήσει μέσα στην περιοχή χωρίς κάποιον δίπλα του; ΜΑΛΛΟΝ.
           Φοβόταν λοιπόν ο Γιάννης το θεριό και ανάποδα. Μόνο με τον μικρό μου τον γιό πήγα στο γήπεδο, αφού ο μεγάλος λιποτάκτησε για τα μάτια μιας " θεάς " - ΚΑΚΟ ΣΗΜΑΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ - και είχα την ευκαιρία να του αναλύσω την διαιτησία αλλά και την τακτική. ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ. Παρόλο που όλα τα σκατά θα καλυφθούν κάτω από το χαλί. Υποχρεωτικές οι δυό αλλαγές που άλλαξαν τα πλάνα του προπονητή. Αυτά θα πουν οι δημοσχεσίστες.
           Ήρθε όμως το δεύτερο ημιχρόνιο, που έφερε την αλήθεια. Είτε Κοτσαρίδης, είτε Κορδρέρο, το ίδιο πράμα. Για τα σέντερ μπακ δεν μιλάω καθότι αυτά, ούτως ή άλλως δεν είχαν συμμετοχή στην ανάπτυξη της ομάδας, που εκεί πόναγε. Το παιχνίδι αγρίεψε λόγω των περίπου οκτώ χιλιάδων οπαδών που υποστήριξαν και φώναξαν και λόγω Σέρβου που μυρίστηκε η αλεπού οτι ανεβάζοντας τον άκαπνο Ατρόμητο πιο ψηλά, θα έπαιρνε το παιχνίδι. Μαλακίες. Ίδιες με το ρεζιλίκι του έρανου που κάνανε με κουτί τα μέλη της οργάνωσης για τα παιδιά της ομάδας. ΕΝΩ ΞΕΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ. Όχι για προσωπικά οφέλη. ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ Η ΠΑΡΕΑ εννοώ.
          Οπότε το παιχνίδι πήγε στην κωλοφαρδία. Βρήκε έναν διάδρομο η ΑΕΚ κι ο φάντης του Λίνεν έβαλε το γκολ. Μετά έκανε την μαλακία ο δεξιός επόπτης κι έδωσε ένα ανύπαρκτο φάουλ στο χέρι από τα τρία εκατοστά του Κουτρουμπή , κι είδαμε μέχρι και τον Ιγκλέσιας να γίνεται σκόρερ. Σκατά όλα, αλλά με ουσιαστικό κέρδος για μας. Πόντος με τον Σπανό δεν είναι μικρό πράμα. Σε παιχνίδι που πρακτικά αυτό ζητάγαμε. Και να βάλουμε και μια ομάδα από κάτω. ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΛΙΝΕΝ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ 35 ΒΑΘΜΟΥΣ, είναι απλά άσχετος. Η σωτηρία είναι στους 25.
          Αυτά έλεγα στον μικρό. Οτι ακόμα κι ο επαγγελματίας της μπάλας, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ. Περίεργο δεν ακούγεται; Τόσο αληθινό όμως. Η εταιρεία είναι ο εργάτης τελικά ή το αφεντικό; Θα υπήρχε εργάτης αν δεν έβαζε λεφτά ο εργοδότης; Αν δεν υπήρχε εργάτης, θα υπήρχε εταιρεία; Όλα σωστά. Αλλά εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με τον θεό και τι δημιούργησε πρώτα, που κι αυτό απαντημένο είναι. ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΥΓΟ.  Έχουμε να κάνουμε με γεγονότα.
           Την δίκαια ισοπαλία με βάση την απόδοση, την πολύτιμη για μας, και την πολύ κιτρινόμαυρη διαιτησία που κράτησε τα γράδα. Τέσσερις φορές διόρθωσε τον επόπτη ο Αναστάσης - ο κορυφαίος Έλληνας διαιτητής για μένα - και τόσες κάρτες έβγαλε στην Χαλκηδώνα προειδοποιώντας. Ακόμη και πριν το γκολ της ισοφάρισης, ΟΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ, ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΚΩΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ , μόνο επειδή του είπανε οι παίκτες μας. ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΕ ΕΚΕΙ. Κι όλα αυτά, χωρίς να αδικήσει τον Ατρόμητο.
               Μέχρι κι οι υστερικοί δίπλα μου , είχαν μπερδευτεί. Την μια βρίζανε τον επόπτη και την άλλη τον Κάκο. Πολύ σημαντικό για την ισορροπία. Το να φεύγεις μπερδεμένος αλλά στο φινάλε να βρίζεις τον ανύπαρκτο Φούντα αλλά  και τον Λίνεν με το κράτημα του Φουρτάδο μέσα. Κι είναι γεγονός αυτό που είπε ο μπαμπάς του Φούντα για τον γιό του.  " Ο Ταξιάρχης θα φύγει τελευταίος από την ΑΕΚ." Κι είπα κι εγώ στο γιό μου. " Προφανώς. Όλοι έχουν δυνατότητα για μεταγραφή. Αυτός θάναι ο σε προσφορά κατιμάς."
              Μην λέμε όμως πολλά. Τα δακρυγόνα και οι υστερίες των ηλίθιων του ΔΧ ήταν αχρείαστα. Το ματς είχε τελειώσει. Κι όλο το παιχνίδι ήταν η διάθεση του τερματοφύλακα μας να καθυστερήσει αλλά και να δείξει οτι έτρεμε την ώρα που προηγούμασταν. Με αυτή την ανούσια κατοχή που είχαμε, που μου θύμιζε μικρό κοριτσάκι - νόστιμο και με καρπούς να δοθούν - γεμάτο σπυράκια ακμής όμως διότι είναι μπερδεμένο μεταξύ φύσης και κοινωνίας συμβουλών πατέρα. ΑΡΧΙΔΙΑ δηλαδή.
             Τα οποία είναι ωραία βέβαια όταν γίνονται σκορδάτα ή όταν χρησιμοποιούνται για τον λόγο που υπάρχουν. Όπως και τα πόδια ή οι προπονήσεις που υπάρχουν για να βελτίώνουν τις ομάδες, κι όχι να παίζουμε μπαρμπούτι στην πλάτη ΤΩΝ ΜΕΓΕΘΩΝ ή ΤΩΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΔΩΝ ή των καραγνήσιων που φωνάζανε και πληρώσανε εισιτήρια και στην ουσία ήταν έτοιμοι να μπουν να παίξουν. Όπως έπαιξε σήμερα ο Βλάχος κι ήταν ο κορυφαίος. Κι όπως ο Κοτσαρίδης που πήγε καλά - παρά τα λάθη του - ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΕΚ. Κορδρέρο, Φέτσης, Κοτσαρίδης. Σε ρόμβο με μπροστά τον Ρότζερ και δυό επιθετικούς. ΑΝΤΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ. ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΜΕ. 

22 σχόλια:

  1. Γεια σου Στηβεν

    Ημασταν λιγο καλητεροι απο το ματς με την "ομαδαρα" του Πανθρακικου αλλα δεν μπορω ακομα να καταλαβω τι διαφορα εχει η ομαδα του Βλαχου με την ομαδα του Λινεν,μην πω κ ολας οτι με Βλαχο βλεπαμε κ λιγο μπαλα.Παλι τα ιδια,γιομες στον Φουρταδο απο τον Κωσταντοπουλο και ξαναμανα,τι σοι συστημα ειναι αυτο?ο δε τερμας εκτος τοπου κ χρονου και ο πιου απλα κατσικι και αδιαφορο.Ο Κατιδης ξερει που παιζει?ποια ειναι η θεση του?

    Ο κακος φιλε ειναι για πολλα μπουκετα,προκλητικος μεχρι αηδιας...σημερα ειχαμε κ τον αλλο καραφλοδεμονα,τον εποπτη να συμπληρωσει το παζλ.Αληθεια ο Τσουπρος γτ εφαγε κιτρινη?γτ το χερι το Κουτρουμπη...οτι να ναι,απλα σηκωσε το σημαιακι και μησι ωρα να ξεκινησει παλι το παιχνιδι αλλα ο καραφλοδεμονας ειδε τρια λεπτα!! καθηστερισεις στο τελος.

    Με τοσα γαμοσταυριδια που εριξα λογω κακου πως να κερδισουμε?

    Βλαχος,Κουτρουμπης οι κορυφαιοι μαζι με την αλλαγη τον Τσουπρο,τι Μπουγαιδης κ μαλακιες?Τσουπρος μεγαλο ταλεντο.

    Ο Ατρομητος απλα κολοβαραγε αλλα εμεις ειμαστε ξεφρενο αμπελι κ μεγαλο καφενειο.Με απογοητευει ο Λινεν αλλα περιμενα να δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρηστος Χοντζεας16 Δεκεμβρίου, 2012 23:02

    Αυτη τη φορα δεν χασαμε 1-0 αλλα βαλαμε γκολ και φεραμε 1-1.
    Αυτο ειναι το μοναδικο "ξεχωριστο" που συνεβει σημερα,κατι το οποιο δεν θα κρατησει ουτε μεχρι την επομενη Κυριακη,καθως θα ξαναχασουμε με το γνωριμο 1-0.
    Πιο συχνα "συνανταμε" εμεις το 1-0, παρα ο Θυμιος την Γκολφω στον αχυρωνα.

    Αφου και με "0" (μηδεν) ευκαιριες σε καθε εγωνα,εν τουτοις, εχουμε βαλει και 5-6 γκολ και εχουμε σακουλιασει 12 βαθμους,να μη το πουμε ουτε του Παπά.


    Συμφωνω με τον Λινεν οτι χρειαζονται καπου 35 βαθμοι.Παντως πανω απο 30β.
    Το οτι εχουμε 12β. εως τωρα και λογικα στους ακομα 15 αγωνες θα παρουμε αλλους τοσους,δεν σημαινει οτι σωνομαστε. Σημαινει οτι υποβιβαζομαστε.
    Οι αμεσως απο πανω μας,σιγουρα θα εχουν 30+, στο τελος,αφου ηδη εχουν 15,τωρα που μιλαμε.
    Αρα; Αρα γαματα με μεγαλα γραμματα.
    Ελα Βιντιαδη,χανομαστε.Τρεξε Χατζιχρηστο-carnation να βγαλεις την Λολα απο την φωτια.
    Φανταζομαι τωρα, με τις νεες -απροσμενες- εισπραξεις θα αγορασες και κανενα καλο χορτο,γιατι πηξαμε στο Αλβανικο. Ειχαν αρχισει να παραπονουνται μεχρι και οι οδηγοι στον ηλεκτρικο.

    Πολυ με ανατριχιαζουν αυτες οι προειδοποιησεςι-Υ.Γ.
    ...ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...
    ....ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ...
    ...ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ...
    ....ΚΑΙ ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ...
    ...ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ....
    ...ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΜΕ...
    ...ΤΡΕΙΣ ΠΙΤΤΕΣ ΜΕ ΓΥΡΟ...
    ....ΑΠ'ΟΛΑ...ΝΑΙ..
    ....Α ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΠΥΡΕΣ....
    ...Ε ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ....ΠΑΚΕΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΚΑΡΑΟΥΛΙ : Δεκτή ή κριτική σου. Ένα μόνο να σου πω: ΡΙΧΤΟ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ. ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μηπως σου θιξαμε τον προπονηταρα η τον διατητη της πλακας?

    Ποιος το γαμαει το μπασκετ?
    ειμαι της αποψης,οτι παιζετε με τα χερια ειναι μαλακια.

    ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΝΤΑ ΛΙΓΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ 17 ΧΡΟΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρες-τι να σας πω-ότι είμαι σχετικά ικανοποιημένος(αν είναι δυνατόν)που δε χάσαμε? περίμενα ήττα,ίσως μας έπαιξε λίγο χαλαρά ο σέρβος λαμβανομένης υπόψη και της διαφοράς δυναμικότητας-τέλος πάντων δύσκολη υπόθεση η παραμονή,αλλά δεν νομίζω πως αυτό είναι το σημαντικότερο θέμα για την Ένωση...συμφωνώ με το Χρήστο 0 ευκαιρίες 1 γκολ,πάλι καλά - μόνο που αυτό το πράγμα μόνο η ΑΕΚ δεν είναι-περαστικά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΚΑΡΑΟΥΛΙ : Σε έπιασε κάτι; Υποστήριξα κάποιον προπονητή ή κάποιον διατητή; Στα ίσα γράφω αυτό που βλέπω.
    Ό,τι παίζεται με τα χέρια είναι μαλακία. ΚΑΙ; Το πουλί σου με τι το παίζεις; Δεν περνάς καλά; όταν χύνεις την γκόμενα στα μούτρα , το κάνεις με τα πόδια;
    ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΝΤΑ; ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ ;
    ΡΕ ΑΝΤΕ ΣΑΛΤΑ ΠΗΔΗΞΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΗΛΙΘΙΕ. ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΝΑ ΒΡΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑ. ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΡΑΚΙΟΖΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και σενα τι σε νοιαζει τι κανω εγω με το πουλι μου?μηπως γουσταρεις τα αρχιδια μου?συγνωμη αλλα δεν γαμαω πουστηδες.

    Ρε αντε απο δω που θα με πεις και ασχετο...εχω φαει τα ποδια μου στα ξερα και οση μπαλα ξερω δεν ξερουν ολοι αυτοι που παιζουν στην ομαδα.

    ΠΟΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ,ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ?ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΕΧΕΙΣ?

    ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΦΟΥΝΤΑ ΜΩΡΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΚΑΡΑΟΥΛΙ : ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΛΕΕΙ ΠΟΥΣΤΡΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ. ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΟΠΟΥ ΚΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ.
    ΕΓΩ ΝΑ ΖΗΛΕΨΩ ΤΟΝ ΦΟΥΝΤΑ; ΕΣΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΣ; ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ " λίγα με αυτόν;" ΕΜΕΝΑ ΠΗΔΑΕΙ Η ΕΣΕΝΑ;
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ.
    ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΚΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΒΑΛΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ στο ταχυδρομείο ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να συναντηθω να πω τι μαζι σου ρε συ?να λυσουμε τις διαφορες μας μηπως?δεν πεφτω σε τετοια επιπεδα,τα περασα αυτα τα σταδια,δεν ειμαι ποια πιτσιρικας να μανουριαζω απο δω κ απο κει.Και εξαλου ειναι και πολιτικη μου να μην συναντιεμε με ατομα απο το μπουρδελοδιαδυκτιο.Και βασικα στα αρχιδια μου τι γραφεις,με τι ασχολεισε και τι υποστηριζεις.Μαλακια δικια μου που εκατσα και εγραψα στο βλογκ σου,νομιζα οτι ειναι ελευθερο ιδεων και αποψεων,εστω και για μαλακες.

    Και κατι τελευταιο,δεν εχω σχεση ουτε με οργανωση,ουτε με δημητρελους,ουτε με κανεναν.Γουσταρω το ποδοσφαιρο και οσο μου το προσφερει η ομαδα μου τοσο το καλητερο.Οταν σταματησει να υπαρξει ΑΕΚ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ ΚΑΡΑΟΥΛΙ: Ξέρεις 50 είμαι και φυσικά δεν ξέρεις και σε τι επίπεδο είμαι. Ξέρω βέβαια οτι θέλεις να γαμάς το κεφάλαιο. Και καλά κάνεις. Επίσης ξέρω οτι η πολιτική σου είναι να μην ασχολείσαι με το γαμημένο διαδίκτυο αλλά καλό θα ήταν και να μάθεις ορθογραφία και να τηρείς τις ιδέες σου σχετικά με τους υπολογιστές. Καλό θα ήταν επίσης να μάθεις να μην είσαι φασίστας και νεοέλληνας, που όταν σε κοντράρουν να κακαρίζεις. Αυτά στην γιαγιά σου. Όχι σε μένα.
    ΦΥΣΙΚΆ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΕΤΣΕΝΤΖΟΓΛΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ. ΕΓΩ ΟΧΙ. ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΩ.
    ΥΓ. ΣΟΥΠΑ. ΤΟ " ΡΕ " ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. Αν μπορείς. Κατάλαβα οτι δεν μπορείς.Σε βολεύει το διαδίκτυο , ΚΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παλι εξω εχεις πεσει,δεν κανεις για ψυχολογια μην το κουραζεις.Δεν ειμαι με κανεναν στο ξαναλεω.Αμα ημουν κοτα δεν θα σου απανταγα καθολου.Εσυ το αρχισες...βασικα σε γραφω κανονικα στα παπαρια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρηστος Χοντζεας17 Δεκεμβρίου, 2012 02:40

    Ο Μαυρος "ξαναχτυπησε": "Τυχαρπαστοι μικρυναν την ΑΕΚ..."
    ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕΣ ΟΜΩΣ. Ε, μη δινεις ολη την "δοξα" στος αλλους. Παψε να εισαι τοσο πια μετριοφρων. ΚΑΤΙ εκανες και εσυ.
    "να κυνηγησει ο κοσμος τους φταιχτες". λεει.
    Τι λες ρε ανθρωπε του Θεου. Και εσυ εκει μεσα σαν εχων καρεκλα,ΔΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΛΕΣΕΣ ΤΟ ΣΔΟΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΣΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΕΝ ΕΙΔΗ ΓΛΑΣΤΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ; Που να παω εγω τωρα; Ποια πορτα να χτυπησω και ΩΣ ΤΙ, ΘΕΣΜΙΚΑ, ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΩ ΚΑΤΙ;

    " Ο κοσμος θα ξανακανει την ΑΕΚ μεγαλη..." ειπε επισης.
    Ε βεβαια. Οι παντες εκει καταληγουν. Στον κοσμο.

    Αντε γαμηθειτε πια με τον "κοσμο". Την γνωστη καραμελα,το γνωστο υποζυγιο. "ο κοσμος" το ενα..."ο κοσμος" το αλλο.
    Ο γνωστος μαλακας, ο αιρων τας αμαρτιας των πουστιδων.

    Ενταξει, να "σωσω" ρε μεγαλε με την πουκαμισα. Αλλα και εσυ γιατι δεν μου υποδυκνειεις καποιον καταχραστη; Γιατι δεν αφησες να γινει καποιος ελεγχος; Τι σε ειχαν εκει μεσα; Μονο για κραχτη; Μηπως νομιζες οτι επιασες δουλεια στην Ακροπολη,σαν ξεναγος;
    Ποσο μαλακας εισαι-η τιποτα αλλο- που "καταλαβες" οτι "αυτοι καταστρεφουν την ΑΕΚ" και εφυγες; Την τελευταια μερα το πηρες χαμπαρι.
    Βοηθησες να σωθει η ΑΕΚ και "να μη πεσει", η βοηθησες να καρφωθει στην τελευταια θεση, μη τυχον και ανησυχησει καποιος "Παπας" η "Αδαμιδης" η δεν ξερω ποιος αλλος;
    Την ΑΕΚ "εσωσες", η τα τομαρια τους προστατευσες;
    Δεν ντρεπεσαι λιγο λεω εγω...

    Ακου λεει "θα παλεψουμε". Ναι.Αλλα πως; Με τον θιασο επανω και τους κοπμπαρσους σαν και του λογου σου απο διπλα; Και εγω απο κατω να χειροκροτω;
    Βρε δεν πατε να γαμηθειτε, που θελετε και σωσμο.
    Στη Δ να πατε ρε. Οχι στη Δ. Στην Ω κατηγορια. Υπαρχει πιο κατω; Ποσα γραμματα εχει το αλφαβητο. Να μπει και το "κοπα" και το "διγαμμα". Στην "Διγαμμα" κατηγορια να πατε. Διγαμημενοι.
    Η ΑΕΚ ουτως η αλλως παντα θα ειναι "ΑΑΑ". Και δεν παθαινει τιποτα.
    Στην προσπαθεια να σωσουμε την εταιρεια-αρα και τους ενοχους- χαστουκιζουμε την ΑΕΚ και την στηνουμε σαν πουτανα στα τεσσερα.
    Γαμιολιδες που θελετε και "τον κοσμο" για να σας σωσει.
    Η εταιρεια πρεπει να πεσει και οι πουστιδες που συναλαχθηκαν μαζι της "μαυρα", να πανε φυλακη, η να κατασχεθουν οι χεστρες και οι μπινεδες τους,τα μαγαζακια τους και οτι αλλο εχουν.

    Αι στο διαολο. Τα ειπα και ξαλαφρωσα. Κατι με πειραξε. Μαλλον η μυρωδιες απο τα καμεμενα ξυλα. ΡΕ τι πραμα ειναι αυτο; Βγαινεις εξω και νομιζεις οτι εισαι στην Ηλεια επι Καραμανλη. Καμενο μυριζει παντου. Καινε οτι βρουν. βγαινουν την νυχτα με τα αλυσοπριονα και κοβουν νερατζιες, φοινικες απο τις πλατειες.
    Αμα δεν υπαρχει κατι αλλο τριγυρω, πετανε στις σομπες οτι υπαρχει στο σπιτι για καψιμο. Κανενα κομοδινο παλιο, κανενα τραπεζακι, την παλια τηλεοραση,τη μαγκουρα του παππου,τα μολυβια του παιδιου...
    Μας επιασε ο λαιμος μας. Τι καπνα ειναι αυτη εξω. Αουσβιτς γιναμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρηστος Χοντζεας17 Δεκεμβρίου, 2012 03:18

    Εδω που τα λεμε,ειναι πολυ "ταιριαστη" η ολη ατμοσφαιρα. Ταμαμ.
    Ενας λαος που βλεπει σωριδον Τουρκικα,δεν του αξιζει παρα μονο "χαρατσια".
    Τα αφεντικα μας,εκτος απο τετοια,εχουν και χιουμορ.

    Τζακια και ξυλοσομπες. Μπακ του δε φιουτσερ.
    ...Δεν θυμαμαι μονο καλα. Τι μας ειχαν προειδοποιησει; "αν βγουμε απ'το ευρω θα γυρισουμε στην 10ετια του '50" η "αν βγουμε απ'το ευρω,δεν προκειται να ξαναγυρισουμε στην 10ετια του '50"; Δεν θυμαμαι...μπερδευτικα.

    Παντως καλα ειναι. Η θαλπωρη του σπιτιου,εχει αποκτησει ξανα την γνησια ζεστη της. Καπνιζουν οι καμιναδες.... τα τσουκαλια με τις κουταλες ξαναβγηκαν...
    Καποια σπιτια που εχουν-ακομα-σκυλο,(εαν δεν τους τον εχουν βουτηξει τποτα Πακιστανοι για να βγαλουν την εβδομαδα) τον βαζουν πανω απο την κουνια του μωρου να το ζεσταινει με το χνωτο του.

    Σεβομαστε απολυτα το περιβαλον. Η περιφημη "ωρα της Γης",εδω εχει γινει "μηνας της Γης". Μεχρι και χειμωνας ολοκληρος μπορει να βγει χωρις ουτε μια κιλοβατωρα χαμενη.
    ...τα κερια ειναι πια της μοδος.
    Βλεπω και το σπαρματσετο να ερχεται.
    Καποιοι εχουν ξεμαθει και καιγονται σαν λαμπαδες και οι ιδιοι. Αλλα ετσι ειναι.
    Η τεχνολογιες παντα εχουν τα θυματα τους.
    Λιγα τρακτερ το '50 ειχαν πατησει αγροτες;

    Ουρες τα συσητια. Δεν προκαμουν οι μαγειρισσες τις κουραμανες.
    Μεχρι και οι επισκεψεις απο "αγιοβασιλιδες"-καλικατζαρους εχουν πολλαπλασιαστει,προς μεγαλη χαρα των παιδιων.
    Αμετρητοι "ποντικοι"-κλεφτες, μπουκαρουν καθως κοιμομαστε και κλεβουν οτι βρουν...ακομα και τις καλτσες απο τα τζακια.

    Αλλα ας ειναι. Καθε αρχη και δυσκολη. Αλλα η νοσταλγικες και σχεδον σβυσμενες εκεινες εποχες,οπου παρακολουθουσαμε ασπρομαυρες στις τηλεορασεις μεσω παλιου σινεμα τις Κυριακες τα μεσημερια, "ξυπνανε" ολακαιρες ξανα. Ολοκληρη η πολη εχει γινει σκηνικο μεταπολεμικο.
    Ζητιανοι,παπατζιδες,μπουρδελα,ανταλλακτηρια χρυσου,θεοκλειστα μαγαζακια,κατεβασμενες μουρες,σκυθρωπα προσωπα στους δρομους,και μια περιεργη ταξη και ευθυγραμιση η οποια αν δεν ξερει κανεις την αιτια,νομιζει οτι βλεπει κατοικους καποιας βορειας χωρας. Σαν ζομπι στο δρομο ολοι. Μα δεν ειναι απο καλη "εκπαιδευση". Ειναι απο απογοητευση...

    Αυτο το τελευταιο ειναι και η μονη διαφορα με την Αθηνα του 50-60. Τοτε υπηρχε φτωχια αλλα και φλογα. Τωρα φτωχια και καρβουνα.
    Τελος παντων. Εστω και ετσι,ξαναφεραμε μια εποχη πισω.
    Αυτο αλλωστε μονολογουσαμε ολοι βλεποντας τις περιπετειες των αγαπημενων πρωταγωνιστων να "βολεψουν" την φτωχια τους με κολπα και τεχνασματα: "αχ...τι ωραια εποχη. Πανε αυτα ομως...περασαν δυστυχως.Δεν γυριζουν".

    ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΙ ΕΥΧΕΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ''Δανεικό τον Φετφατζίδη θέλει ο Λίνεν'' αναφέρουν έγκριτα sites...δεν το έχω δει το παιδί γιατί δεν το βάζουν να παίξει και καθόλου 3-4 χρόνια που το διαφημίζουν αλλά μια τέτοια κίνηση δεν είναι σοβαρή -εκτός αν(*αν λέω) γινόταν να δώσουμε ''πακέτο'' στον χάπια Αδαμίδη-Χατζηχρήστο- και σε κάνει να αναρωτιέσαι πόσο χαμηλά θα μας οδηγήει η συμμορία...Καραούλι μην ''ψήνεσαι'' για τον Φούντα και για κανέναν -όπως έχουν τα πράγματα τα τελευταία χρόνια αν δείξει ότι έχει λίγο ταλέντο θα στον βουτήξει τζάμπα ο χάπιας μέσα σε μια και το ξέρεις και θα του πουν και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ οι της διοίκησης...Καλημέρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ξανθη,βεροια,οφη,πανιωνιος,παοκ,παο,πανθραξ εντος..
    γαυρος,αρης,πλατανιας,κερκυρα,λιβαδεια,αστερας,γιαννενα,ατρομητος εκτος..
    κανεις 5 νικες κ 2-3 ισοπαλιες κ σωνεσαι...τις κανεις ομως?
    και γιατι να σωθεις?
    για να εισαι παλι χανσενικος του χρονου?

    πως γινεται αεκτζηδες να καταδεχονται την ΑΕΚΑΡΑ στην πρωτη εθνικη με αυτες τις συνθηκες?να βολοδερνει μεταξυ τελυταιας κ προτελευταίας θεσης?

    αντε καλες γιορτες σε ολους!!ας φορεσουμε κ κανενα ψευτικο χαμογελο..


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. πως γίνεται??? διάβασε 365 να σκάσεις τα γέλια,σε λίγο θα γράψουν πως η ΑΕΚ οφείλει να γίνει παράρτημα του ΟΣΦΠ... δυστυχώς παιδιά αλλά αν δεν γ@μηθούν άσχημα κάποιοι δε σώζεται η ομάδα με την καμία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χρηστος Χοντζεας17 Δεκεμβρίου, 2012 19:34

    Steven, παραιτηθηκε ο "Ρεξ". Με εξωδικο μαλιστα. Δεν ειπε κουβεντα στα αλλα μελη του "παρκου".
    Ηταν και αντιπροεδρος. Βαις πρεζιντεντ. Σαν τον Ντικ Τσενυ ενα πραγμα.
    Μειον ακομα ενας στον αγωνα να κρατηθει αραγες το συνοθυλευμα ηλιθιων που παριστανουν τους "κυβερνωντες". Ταμαμ με τους πολιτικαντιδες που ενω με στομφο κανουν δηλωσεις στο περιστυλιο και στα καναλια,εν τουτοις περιμενουν με αγωνια καθε λιγο το τηλεφωνο να πεσει απο την πρεσβεια για να λαβουν "εντολες".
    Οι "εντολοδοχοι".
    Α,ρε καζαμια. Τουλαχιστον εχεις καμια καλη συνταγη στις πισω σελιδες η τζαμπα σε "αγοραζουν" οι μαλακες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ναι ρε, παραιτήθηκε ο ομορφάντρας. Ρε αϊ στο διάολο όλοι που βρήκαν και το παίζουν πρόεδροι και αντιπρόεδροι, τα τσουτσέκια όλα. Ρε ουστ και κρίμα που φεύγεις έτσι, χωρίς να φας ξύλο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΟΣ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟ: ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΙ ΑΣΧΗΜΑΙΝΕΙ Η ΑΕΚ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πήραμε δανεικό το Μητρόπουλο με οψιόν αγοράς.¨άλλος ένας που θα χρωστάμε σε λίγο καιρό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χρηστος Χοντζεας17 Δεκεμβρίου, 2012 21:50

    Δεν πιστευω να πηραμε τον Τασο.
    Δευτερη φορα; Να πηγαιναμε για Φετφατζιδη και να τους "τυλιξε" τον αστυνομο ο Σουλειμαν ο Διαιτητοπρεπης;
    Που και παλι,δεν νομιζω να αρνηθουνε τα γιουσουφακια των Σπατων.

    Οτι παρεις απο το αρμα,καλο ειναι. Οπως λεει και ο Δημητρελος:
    "Δεν ειναι λαθος το να παρουμε παικτη δανεικο απο οσφπ...αρκει να γινει με τροπο και με υφος" οπως χαρακτηριστικα λεει.
    Καταλαβατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΟΥΡΤΑ. Τώρα με την εξαθλίωση, όλα γίνονται πιο εύκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή