Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ

Μην ανησυχείτε για την ΑΕΚ. Ξεκίνησαν οι αγαπημένοι του χάπια και του παραπληγικού που τον γαμούσαν οι αρχιεπίσκοποι κι αντιστρόφως, να πληρώνουν. ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΕΠΑΙΞΕ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΟΠΟΤΕ , ηρεμούμε κι απολαμβάνουμε το ταχυδρομείο μέχρι την κριτική του παιχνιδιού. Εμείς ό,τι έπρεπε να γράψουμε εδώ μέσα, το κάναμε. Και εγκαίρως σαλπίσαμε. Στα Σπάτα της ΑΕΚ, που όμως δεν είναι κι ακριβώς δικά της. ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΥΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΤΕΜΗ ΜΟΥ; ΕΣΥ ΔΗΜΗΤΡΕΛΟ ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΣΑΙ ΛΟΓΩ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΟΥΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ. ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΡΑΝΙΤΣΑ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΖΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΡΕ ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ.
*****************************************************************************





        
ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΠΕΜΠΤΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠ' ΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΑ . . . ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ! Α ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΕ ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΕ, ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ, ΟΛΟΙ ΑΠ΄ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ, ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΓΡΙΩΣ, ΜΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΑΛΥΠΗΤΑ, ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΨΗΛΟΣ, ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ, ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΜΑΣ Ο . . . ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΙΑ ! ! ! ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΣ ; ; ; ΦΥΛΑΞΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑ-ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ !Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΣ, ΣΚΑΠΑΝΕΥΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ


Ως γνωστόν, στίς 29-10-2012 πέθανε ο πατέρας του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο Παύλος Τσίπρας, 78 ετών. Μόνος του πήρε την πρωτοβουλία να χοροστατήσει στην κηδεία του πάμπλουτου μπαμπά του Αλέξη Τσίπρα, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος Λιάπης. Ο 78χρονος Παύλος Τσίπρας πέθανε ξαφνικά από καρδιακή προσβολή τα μεσάνυχτα της περασμένης Δευτέρας 29 Οκτωβρίου και κηδεύτηκε στις 4 το απόγευμα της Τρίτης από τον Άγιο Γεώργιο του Διονύσου. Στους δημοσιογράφους απαγορεύτηκε να καλύψουν την κηδεία, για να μη μάθουν οι αφελείς Έλληνες από πόσο «χριστιανική» οικογένεια προέρχεται ο άθεος Αρχηγός του Σύριζα.

Κάνω επιγραμματικά τις αποκαλύψεις, γιατί δεν με παίρνει ο χώρος:



1) Ο γεννημένος στην Άρτα το 1934 Παύλος Τσίπρας, υπήρξε συνιδρυτής (με τον Ίωνα Παράσχη) της τεχνικής εταιρείας «Σκαπανεύς ΑΤΕ» που μαζί με την «ΕΔΟΚ-ΕΤΕΡ» και την «ΑΡΧΙΡΟΔΟΝ» ήσαν οι τρείς εταιρείες που έπαιρναν ΟΛΑ τα Μεγάλα Έργα επί 21ης Απριλίου. Ο Στυλιανός Παττακός (Γίνεται 100 ετών την προσεχή Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012!) είχε απαγορεύσει στον πολιτικό μηχανικό γαμπρό του, σύζυγο της κόρης του να παίρνει δημόσια έργα επί Χούντας. Στον Παύλο Τσίπρα επέτρεπε, με αποτέλεσμα ο μπαμπάς του Αρχηγού του Σύριζα να γίνει πάμπλουτος επί 21ης Απριλίου.



2) Η οικονομική άνεση του «καλού χριστιανού» Παύλου Τσίπρα επί Χούντας, τον έκανε να χρηματοδοτεί τις δράσεις της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με αποτέλεσμα να τον εκτιμήσει ιδιαιτέρως ο Χουντικός Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Κοτσώνης. Ο Παύλος Τσίπρας μπαινόβγαινε επί Χούντας στην Αρχιεπισκοπή και βοηθούσε οικονομικά τον «Αγαπισμό» του Κοτσώνη και το Ιεραποστολικό Έργο του (νύν Αλβανίας) Αναστάσιου Γιαννουλάτου στην Αφρική, όπου έπαιρνε έργα ο «Σκαπανεύς»! Εκεί στην Αρχιεπισκοπή (όπου τότε ήταν Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου) πρωτογνώρισε ο σημερινός Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Λιάπης τον μπαμπά του Τσίπρα, γι' αυτό και σκίστηκε να πάει στην προχθεσινή κηδεία του Παύλου στον Διόνυσο, χωρίς να τον καλέσει η οικογένεια Τσίπρα!



3) Μέσω του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Κοτσώνη, ο Παύλος Τσίπρας συνδέθηκε με την «χριστιανικώτατη» οικογένεια των Αλαβάνων (Κοτσώνης και Αλαβάνοι ήσαν Τήνιοι), η οποία διαχειριζόταν επί 100 χρόνια ! ! ! το χρυσοφόρο Προσκύνημα της Τήνου. (Έτσι φύτρωσε και ανδρώθηκε η φυλή των ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΩΝ που διαδέχθηκε τους Τούρκους στην εξουσία και μας κυβερνάει έκτοτε! Ετσι έμαθε τον μικρό Αλέξη (γεννήθηκε το 1974) ο Αλέκος Αλαβάνος, και γι' αυτό τον πρότεινε για την Αρχηγία του Συνασπισμού τον Φεβρουάριο του 2008. Όλα εξηγούνται σε αυτή την ζωή: Για μία ακόμη φορά, επιβεβαιώνεται η θεωρία της Στήλης ότι όλο το σημερινό Αντιρατσιστικό Κίνημα προήλθε από τον Χουντικό Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο Κοτσώνη.



Είναι μέγα ψεύδος ότι ο Παύλος Τσίπρας ήταν Αντιστασιακός και τον είχε συλλάβει η Χούντα. Η Αλήθεια έχει ως εξής: Ο μεγαλύτερος αδελφός του Παύλου και θείος του Αλέξη, μακαριτης Ηρακλής Τσίπρας, υπήρξε την δεκαετία του 1950 στέλεχος της ΕΔΑ, όπως πάρα πολλοί άλλοι καλοί χριστιανοί. Όταν ήρθε η 21η Απριλίου, οι Αξιωματικοί προσπάθησαν να βρούν και να συλλάβουν τον Ηρακλή, διότι ήταν φακελωμένος ως στέλεχος της ΕΔΑ. Δεν τον βρήκαν και γι' αυτό συνέλαβαν τον Παύλο Τσίπρα, τον οποίο και άφησαν ελεύθερο σε λίγες ημέρες ! Αυτή ήταν η περίφημη αντιστασιακή δράσις του μπαμπά του Αλέξη, ο οποίος τσάκωνε ΟΛΑ τα Μεγάλα Έργα της Χούντας δια του «Σκαπανέως ΑΤΕ»!.. Όσο για τον Ηρακλή Τσίπρα, έσπευσε αμέσως να τα βρεί με την 21η Απριλίου, σε τέτοιο σημείο μάλιστα, που το 1968 ανέλαβε Γενικός Αρχηγός της Ποδοσφαιρικής Ομάδος του Παναθηναϊκου! Όταν το 1971, μεσούσης της Χούντας, ο Παναθηναϊκός έκανε την θρυλική εποποιΐα που τον οδήγησε (2 Ιουνίου 1971) στο Γουέμπλεϋ με τον Άγιαξ, Γενικός Αρχηγός του ήταν ο θείος του Αλέξη Τσίπρα και Μέγας Αντιστασιακός, Ηρακλής Τσίπρας!!.. Θα τελειώσω με κάτι που ξέρουν ελάχιστοι: Στις 28 Απριλίου 1971 στην Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-0 τον Ερυθρό Αστέρα και προκρίθηκε στον Μεγάλο Τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών του Γουέμπλεύ, αν και είχε χάσει με 4-1 στο Βελιγράδι. Ήταν η πιο θρυλική νίκη στην 104χρονη Ιστορία του ΠΑΟ. Στην κερκίδα των Επισήμων του γηπέδου της Λεωφόρου βρισκόταν ο Αντιπρόεδρος της Εθνικής Κυβερνήσεως Στυλιανός Παττακός, έχοντας στα αριστερά του την τότε Πρώτη Κυρία, Δέσποινα Παπαδοπούλου και δεξιά του τον Ηρακλή Τσίπρα! Το 3ο γκόλ του Καμάρα για την Πρόκριση αργούσε και η σύζυγος του Δικτάτορα ανησυχούσε και στριφογύριζε στη καρέκλα της. Ο ανεπανάληπτος Παττακός για να την καθησυχάσει, γυρίζει και της λέει: «Μην ανησυχείς. Το έχουμε αγοράσει το παιχνίδι και θα προκριθούμε εμείς»!.. Πράγματι, μετά από λίγα λεπτά, ο Αριστείδης Καμάρας πετυχαίνει το 3ο γκόλ, ο Παναθηναϊκός προκρίνεται στο Γουέμπλεϋ και ο χιουμορίστας Παττακός γυρίζει και της λέει: «Είδες που στο είπα;»! Την συνομιλία Παττακού - Δέσποινας την άκουσαν κάποιοι βρωμεροί αθλητικοί συντάκτες οι οποίοι και έβγαλαν την φήμη πως η Χούντα διά του Ωνάση αγόρασε τους ψωμολυσσώντες Γιουγκοσλάβους του Ερυθρού Αστέρα, οι οποίοι έκατσαν να χάσουν! Μάταια ο αντιστασιακός Ηρακλής Τσίπρας που ήταν παρών, τους διαβεβαίωνε για πολλά χρόνια με όλη την δύναμη της ψυχής του ότι ο Παττακός αστειευόταν: Η φήμη έμεινε κι όλοι σήμερα πιστεύουν ότι ο ΠΑΟ προκρίθηκε στο Γουέμπλεϋ με δωροδοκία της Χούντας!..




28 σχόλια:

  1. Προς Ανώνυμο: Μην ελπίζεις. ΕΙΣΑΙ ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.
    Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΑΝ ΕΡΘΕΙ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΔΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, Ο λαυρεντιάδης, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΟΥΣΑΝΕ ΣΑΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΛΑΔΩΝΕ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ - κι άρα είχε - ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
    ΑΧ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΑΚΟΛΟΥΘΩ.
    ΟΙ ΚΑΖΑΜΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ, ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ. ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΡΟΣ.
    ΣΤΑΘΕΡΗ Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ:
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΜΕΣΑ.
    ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ.
    ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΕΣ.
    ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΙΝΓΚ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΚΑΖΑΜΙΑ: Βάλε το σλιπάκι με τις παραπλανητικές κωλοτρυπίδες. Ξέρεις τις επαφές μου. Προς το παρόν δεν έχω βάλει την ΚΥΠ να σε ψάξει. Μέσω διαδικτύου εννοώ. Να γράφεις σε γειτονικά καφέ. Περιθωρειακά. Εκεί που ταιριάζει το συνάφι σου. ΚΑΙ ΠΑΡΤΟ ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΠΑΤΑ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΑΚΟ ΘΕΜΑ, όπως λύθηκε και η δόση του 44. Την θυμάστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. STEVEN τι να τους κάνω που πληρώνουν αν είναι δεμένοι στο άρμα του χάπια? Εκτός και αν πλήρώσουν και φύγουν. Απο την άλλη αν είναι στο άρμα του χάπια, πως δικαιολογούνται οι διαιτισίες που έχούμε φέτος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ J. PATIKAS: ΑΔΕΡΦΕ, ΠΩΣ ΔΙΚΙΟΛΟΥΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ; ΜΕΣΩ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ. ΕΛΑ ΤΩΡΑ. ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    Ο ΧΑΠΙΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ, που θέλουν την παραμονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΡΟΥΔΑΚΙΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ.
    ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟΣ ΠΟΥ ΓΑΜΟΥΣΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ, ΕΠΑΙΡΝΕ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.
    ΚΑΖΑΜΙΑΔΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΝ, που ακόμα έχει τον χάπια έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργης ο γαρατζέος15 Δεκεμβρίου, 2012 12:38

    Και μιας και μιλάμε για "μεγέθη"...δε μπορώ παρά να κάνω συγκρίσεις μεταξύ των αρχαίων ημών προγόνων και των παρόντων διαβιώσαντων εν τω γιουνάν μπεηλίκ...
    Κάποτε, άμα ήταν να σε μαγκώσουν οι έφορες, τράβαγες μέσα σε κάνα ναό και την άραζες στο άβατο (Παυσανίας), ή ακόμα και την αυλή του βασιλιά των Μήδων (Θεμοστόκλας). Σήμερα, το πολύ πολύ να σε πάνε βουρ για το Δαφνί, μπας και τσιμπήσεις το Ι5 από τις σουίτες του κορυδαλλού...κατάντια μές την κατάντια μας...σημάδια των καιρών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργης ο γαρατζέος15 Δεκεμβρίου, 2012 12:47

    Στα της ΑΕΚ (που ισούται με την Ελλάδα), το pattern που λεν στη γειτονιά μου έχει γίνει πιά κουραστικό. Πάμε για φούντο -αγωνιστικά και οικονομικά- τα λαμόγια δεν τα ακουμπάει κανείς -στις 19 χέστρες τους- και όλοι λεν "τα φάγαν οι γνωστοί άγνωστοι" και εις επενδυτής μετά του κυρίου mister fix it μας τραβολογάει εδώ και δεν ξέρω πόσους μήνες. Μετά απορούν πως και δεν έχει μείνει κανείς πια να μην τον θεωρεί μπροστινό...μιλάμε για αποπροσανατολισμό και των γονέων, αλλα΄το κόλπο δεν πιάνει πια βρε παιδιά...το κάνεις μια, το κάνεις δυό (μπόμπυ, μακρής, τουρκί, σαμπαντζί, αλεχάντρο, λιβανέζος, άντζελος, ρώσσοι, τσίνος et al) ε, κάπου κουράζεις κιόλα...

    Στα καπάκια, έχουμε και μεταγγραφές (για να συμπληρωθεί το pattern)! Το όπιον του ΜΑΛΑΚΑ Αεκτζή...παρακάλαγε το σάιτ του καισαρόπαπα να μην το μαρτυρήσουμε ότι πήγε ο κατεστραμένος και μίλησε στο γκέκα μη χάσουμε το κελεπούρι και μας το πάρουν άλλοι, ή μην ανεβάσει την τιμή του. Ώπα ρε μάστορα, σιγά και μην περίμενε ο άλλος να το δει στις εφημερίδες....σιγά και μην περίμενε η ΑΕΛ και η Κέρκυρα να μας τον αρπάξουν μέσα από τα χέρια μας...αλήθεια, τι του υποσχέθηκε ο δημητρέλος? την αγάπη μας? 200.000 σε μπλουζάκια ρίμπο? 5 τυρόπιτες και 3 καφέδες? Είμαι βέβαιος ότι τον εντυπωσίασε, πάντως...ε ρε σώτοοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρηστος Χοντζεας15 Δεκεμβρίου, 2012 14:31

    Τσιπρας,για τον οποιον ο κοσμος-δηλαδη η αγνωμη πλεμπα-νομιζει οτι "ενας νεαρος ξεπεταχτηκε και θα κανει την διαφορα".
    Ειναι να γελας και να κλαις με το σκοταδι που ριχνει στα ιδια της τα ματια η πλεμπα.
    Οσο τα αφεντικα της χωρας-οι εξω- δημιουργουν τους "εθναρχες" τους "λαοπροβλητους,τους "φερελλπιδες",εκεινοι βλεπουν "Λαμψη" "τον Τσακα" "το πακετο", "τον Αχμετ" και "την ζωη της αλλης".
    Ενω του κανονιζουν την ιδια του την ζωη και του παιδιου του.
    Μπραβο μαλακα.

    Για οποιον ΔΕΝ γνωριζει την προσφερομενη πολιτικη ιστορια του τοπου του αλλα γνωριζει ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ,ΑΥΤΗΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΟΥΛΟΥ,ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ,τοτε οχι μονο δεν εκπλησεται με τα παρελθοντα και τις "ριζες" των προσωπων και των κομματων,αλλα αντιθετως τα θεωρει φυσικη καταληξη.
    Αφου σε Αμερικανους "ανηκεις", Αμερικανοι εφτιαξαν την χουντα (αρα και το Πολυτεχνειο) και Αμερικανοι "εφτιαξαν" και τους μεταχουντικους τοποτηρητες τους (πολιτικαντιδες και "επιχειρηματιες") τοτε ΓΑΤΙ απορει κανεις και για ποιο λογο πιστευει οτι υπαρχουν φιλοχουντικοι και αντιχουντικοι;
    Μιλαμε για παραμυθια,ουτε καν της Χαλιμας,εστω και εκεινα ειχαν μια καποια αξια.

    Μιλαμε για μια ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Για μια μεγαλη παρεα.
    Που οταν οι καιροι επιβαλουν,αλλωτε "κονταροχτυπιουνται" και αλλωτε-οπως στις μερες μας καλη ωρα- χειροκροτει ο ενας τον αλλον.
    Απο την πραγματικη κυβερνηση,την Αμερικανικη πρεσβεια, εχουν δωθει ρολοι,εκατερωθεν: Εσυ θα κανεις το "δεξιο" που κυνηγα κουκουεδες,εσυ "σοσιαλιστης" που δεν ξεχνα τι σημαινει δεξια" αλλα θα κλεβεις για λογαρισμο και των δυο, εσυ κουκουες, που "κυνηγημενος" τα "βαζεις" με το κεφαλαιο ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙΣ,και παει λεγοντας.

    Εδω ο πατερας του "χουντικου" Παπαδοπουλου, ο Χρηστος, ηταν κομματαρχης Αθηνων για λογαριασμο του γερου της "Δημοκρατιας" Παπανδρεου.
    "Διαιρει και βασιλευε" Ειδικα εδω,στη χωρα του "εαυτου",αυτο βρισκει πληρη εφαρμογη.

    ΘΕατρο βλεπει. Μα νομιζει οτι "κυβερνανε". Μια παρεα που ο ενας πηδα τον αλλον και ολοι μετακινουνται σε ολους τους χωρους με χαρη.
    Ειτε λεγεσαι Παπανδρεου,ειτε Μητσοτακης, ειτε λεγεσαι Παπαδοπουλος ειτε Γλεζος,ειτε λεγεσαι Παπακωνσταντινου,ειτε λεγεσαι Κεδικογλου,ειτε Παπαδογγονας ειτε λεγεσαι Μερκουρης, ειτε λεγεσαι Σαμαρας-Μπενακης (υιοθετημενος ειναι) ειτε Φλωρακης και Θεοδωρακης ΕΝΑ ειναι το ταμειο απο οπου πληρωνονται ολοι αυτοι και ΕΝΑ ειναι το γραφειο απο οπου,ολοι τους παιρνουν εντολες ωστε να παιζουν το αεναο παιχνιδι της γατας με το ποντικι: CIA

    Οσοι πληγωνονται απο αυτα, η θελουν να πιστευουν οτι υπαρχουν "πλευρες αντιμαχομενες" για λογαριασμο του και για το καλο του,no problem
    O καθενας μπορει να "βλεπει" και να ονειρευεται οτι θελει.
    ---------
    Γιατι κανετε καταληψη ρε σεις,εν μεσω τελικης αγοραπωλησιας και "αλλαγης χεριων" και "αλλαγης σελιδας"; ΑΦου στο παρα 5 ειμαστε...
    Η ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ;
    Ο Δ.Χ. εγκαλεσε και τον εαυτο του,αναμεσα στους υπευθυνους που πρεπει να "δωσουν λογο".
    Θα παραστει ο ιαννος;
    Συνηγορος και εισαγγελεας ταυτοχρονα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΗ: Δεν χρειάζονται αναλύσεις. " ...έχετε πρόβλημα με τους εντολοδόχους κύριε Αβραμίδη..." ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΕΦΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Eντάξει την κοινή λογική να έχει κάποιος τα καταλαβαίνει όλα αυτά...με την ΑΕΚ είναι τα πράγματα πολύ άσχημα-αν δε γίνει κάτι δραστικό η γνωστή συμμορία θα συνεχίσει την λεηλασία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιώργης ο γαρατζέος15 Δεκεμβρίου, 2012 17:23

    Ακόμα και η ατάκα αυτή του καζαμίου σηκώνει ανάλυση, προσφυγάκι...
    Καταρχήν αυτός ο δόλιος δεν κατάλαβε ότι το πρόβλημα σου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΕΙΣ. Και κάποια στιγμή, ο φορών παντελόνια πλερώ, καθότι η εντολή κοστίζει.
    Τώρα αν κάποια γιουσουφάκια το γυρίσαν στα γιαούρτια (για να γλιστράει) ή άλλα πήγανε και κουβαλάνε τα άπλυτα και τα ψώνια του αδερφού τους, αυτοί αποτελούν απλά παράπλευρες απώλειες. Κρέας για τα κανόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ Steven Nikolas: ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΟΙΝΟ ΝΟΥ ή κοινή λογική;
    ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΜΜΕΝΟΙ.
    Και πού να ήξερε ο καζαμίας το πώς είναι έξω ο χάπιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΗ: Άλλο πρόβλημα έχει ο καζαμίας. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΗΚΑ, ΠΑΡΕΜΕΙΝΑ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΠΡΙΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΕΓΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, μπορεί να γίνει χούλιγκαν.
    Δεν μπορεί να καταλάβει οτι κατέβηκε τώρα στο επίπεδο των συνομιλιών του πεζοδρομίου. Δεν μπορεί να καταλάβει πώς ο παραπληγικός πάει μέσα. Δεν μπορεί να καταλάβει το παρασκήνιο. Δεν μπορεί να πολεμήσει απλά. ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΜΑΘΩ κι ας έχω την ΚΥΠ παραδίπλα.
    Πού να καταλάβει κάποιος οτι οι δικαστές - είναι αλήθεια, σιγά σιγά - επειδή τους ξηλώσανε τα προνόμια, γαμάνε τους εργοδότες τους. ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χρηστος Χοντζεας15 Δεκεμβρίου, 2012 18:26

    Βγηκανε στις "ρουγες". Κιντηδες Χατζιχρηστιδες κλπ.
    Οταν βουλειαζει το καραβι, τα ποντικια δαγκωνουν τα παλαμαρια.
    Αντε να δουμε κι'αλλους. Να πατε ολοι μαζι σε κανενα γιαουρταδικο του Αδαμιδη και να πλακωθειτε με τους κεσεδες σαν τον Βεγγο.
    Καραγκιοζιδες.

    Το "ντου" της οργανωσης στα Σπατα ο Κεσε-τζογλου το παρομοιαζει με την "Αραβικη Ανοιξη "...η οποια και αυτη ξεκινησε απο μεμωνομενα ατομα και ενεργειες",οπως λεει.

    Τι ειναι αυτο το πραγμα ρε; Μη δει ανθρωπος "επανασταση" και "αντισταση". Αμεσως ειναι μαζι της. Ασκαρδαμυκτει. Με τη μια. Αστραπιαια. Ολοι βλεπουνε "Πολυτεχνεια" στον υπνο τους. Και ολα "επαναστατουν" αυθεντικα και "απο μερικα ατομα". Τιποτα δεν σχεδιαζεται. Κανενα συμφερον δεν υπαρχει. Κανενα παρακρατος η παραυπηρεσια. Οοοοχι. Αφου συμβαινει "στις πλατειες" και "απο τον κοσμο" ειναι αυθεντικο και γνησιο. Σαν την "οργανωση".

    Και εμεις που νομιζαμε οτι η Αραβικη "Ανοιξη" ειναι το "σπασιμο" των "κελυφων" των κρατων για λογαριασμο της Αμερικης χρησιμοποιοντας αυτη σαν "σφυρια", τους μεταφερομενους πλυθησμους στα εσωθεν καθε χωρας,φτιαχνοντας μια μουσουλμανικη "σουπα" ωστε να αντικαταστισει στο μελλον τον (ανυπαρκτο) φθηνοντα πλεον "κομμουνιστικο κινδυνο" και αρα την συνεχηση της αναγκης για "προστασια".
    Ενα παραμυθι με κατασκευασμενο δρακο.
    Μπουουουουου....
    Ειναι τοσο αυθεντικη "Ανοιξη" που υποστηριζεται απο ολους τους "Σορος" και τους ΓΑΠ του κοσμου.
    Τα πιστευει αυτα που λεει, η ειναι στα προθυρα εγκεφαλικου;

    Βρειτε ρε σεις εκει στην ΑΕΚ μια λυση,γιατι λιγους εχουμε,θα τους χασουμε κι'αυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιώργης ο γαρατζέος15 Δεκεμβρίου, 2012 18:40

    Να σου πω την αμαρτία μου, Χρήστο, στο θέμα του Κιντή διαφωνώ.
    Διάβασες τη σημερινή επιστολή του προς καισαρόπαπα? Δεικτικότατος.
    Τουλάχιστον αυτός έκανε και μιά μηνυσούλα εναντίον του δεκαενιάχεστρου και του γιαουρτά...
    Οτι είναι τρελάρα, αυτό είναι βέβαιο.
    Αλλά από παιδί κι από τρελό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Η ΛΥΣΗ. Όπως ο Λαυρεντιάδης επιστρέφει 160, έτσι και στην ΑΕΚ πλακώσανε τις μεταγραφές. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΗ: ΠΡΟΦΑΝΩΣ. ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ, που βρεθήκανε τα μωρά να του τα φορτώσουνε. Που τον ανέφερε κι ο ΔΧ ο άμεμπτος. ΒΟΥΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ, ΤΙ ΝΑ ΒΡΕΙ. ΕΝΤΑΞΕΙ, Ό,ΤΙ ΒΡΕΙ. ΑΡΚΕΤΟ ΕΙΝΑΙ για να μην υποδεικνύεις και την ερασιτεχνική σαν ένοχο ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ. ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΒΡΗΚΕ ΜΥΑΛΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΠΑΦΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργης ο γαρατζέος15 Δεκεμβρίου, 2012 19:07

      πραγματικά, διάβασε την κιντεία επιστολή προς καισαρόπαπα και πες μου αν λέει έστω ένα ψέμμα. Όχι με γνώση (που έχεις από εκεί μέσα) αλλά με το νου.

      Μα ένας ξεκωλής από όλα τα "μεγέθη" εκεί μέσα δε θα πάει στις καγκελάτες βίλλες του αραβαντινού? Έστω και μέσω δαφνίου.

      Διαγραφή
  20. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ : ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. Βλέπω τον καζαμία σε διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ να πάρει τον Κατσουράνη δανεικό. ΑΛΛΑ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ, ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χρηστος Χοντζεας15 Δεκεμβρίου, 2012 18:48

    Το ασχημο για τους κρατουντες απο τα αρχιδια χουντικους δικαστικους (ΟΥΔΕΙΣ αντικατασταθηκε μετα την "αποκατασταση" του πολιτευματος.)ειναι οτι συν τω χρονω,γερνανε και αποσυρονται.
    Αλλο να ξερεις οτι "κρατας" τον ιδιο τον Πικραμενο, η τον ΣΑνιδα η...η...η... και αλλο να ψαχνεις να βρεις πια τα "κουμπια" του "καινουριου" που ερχεται απο πισω. Θελει δουλεια,θελει χρονο,θελει ολοκληρους μηχανισμους να στησεις και αυτα θελουν χρονο. Και χρονος δεν υπαρχει,αφου το καπακι της σκατιερας ραγιζει απο την πιεση του σκατου.

    Πισω απο αυτους λοιπον τους -γερους πια- λειτουργους του εγκληματος-οχι ολοι ασφαλως,αλλα αρκετοι- ερχονται-αναγκαστικα καποιοι 40αριδες εισαγγλεις και δικαστες οι οποιοι εχουν οσο να'ναι λιγοτερες εξαρτησεις και οπωσδηποτε πολυ λιγοτερα σχοινια να τους δενουν με σαπιο συστημα.

    Ειναι δηλαδη καποιοι απο αυτους αρκετα "αγνωστοι".
    Μπορουν δηλαδη να πουν το περιφημο: "και ποιος ειναι ειπες αυτος ο ταδε;...στα παπαρια μου"
    Αλλοι θα φοβηθουν,αλλοι θα ενδωσουν,αλλοι θα υποκυψουν-καποιοι πιθανον να παθουνε και καποιο "ατυχημα",αλλα ειναι απολυτως βεβαιο,οτι θα υπαρξουν και καποιοι που θα κυνηγησουν οσο παει,οτι παει.
    Γιατι;
    Ετσι για το γαμωτο. Ετσι για την τιμη των οπλων. Ετσι για να γουσταρουμε. Ετσι γιατι η τσαντιλα εχει φτασει στο λαιμο.
    Ετσι γιατι ΔΕΝ ειναι ολοι πηδημενοι. Οπως σε ολους τους χωρους ισχυει αυτο.
    Ετσι για την "καβλα μας".
    Γιατι ετσι.
    Λογαριασμο θα σου δωσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ---sorry καλύτερα να έλεγα στοιχειώδη λογική αντί γιά κοινή λογική...δυστυχώς όπως τα λες είναι φίλε μου και αν κάποιος πάει να κινηθεί λίγο διαφορετικά τσακίζεται...εδώ όμως μιλάμε για έγκλημα-πως θα γίνει??? συνεχίζουν να κοροιδεύουν τον κόσμο - αν είναι δυνατόν...μεταγραφές??? εδώ οι πιτσιρικάδες δεν έχουν να φάνε ένα σουβλάκι και τους δίνει χαρτζιλίκι ο Γκερέιρο για βενζίνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣ Steven Nikolas: Αδερφέ, κανείς δεν τσακίζεται. Εδώ μέσα είσαι και τα διαβάζεις όλα ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ. Σήμερα ο Κετσέ, μιλάει για αποκαλύψεις ενώ τα γράφω από την Τρίτη. Κι αυτός αμείβεται σαν δημοσιογράφος ή το παίζει τέτοιος. Όποιος κοροϊδεύει τον κόσμο είναι νομοτελειακό οτι θα τσακιστεί. ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΒΓΑΖΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΕΙΝΑΝΕ. Εμείς θα τους τσακίσουμε. Για πλάκα τους έχουμε. Μην βιάζεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργης ο γαρατζέος15 Δεκεμβρίου, 2012 19:57

      Το σημερινό κείμενο του γκετζετζόγλου αποτελεί μνημείο ενημερωμένης, αδέσμευτης δημοσιογραφίας και ανάλυσης. Μιλάμε θα το δείχνω στο γιό μου όταν έχει δυσκοίλια...
      Μιλάμε του δίνει χαρτάκι ο καισαρόπαπας και αυτός το προχωράει και παραπέρα, το κάνει πέτσα από γιαούρτι...με τα γνωστά αποτελέσματα.

      Διαγραφή
    2. Γιώργης ο Γαρατζέος15 Δεκεμβρίου, 2012 20:05

      ...και φυσικά στο 2ο μέρος του κειμένου, μετά την πιπίλα του καισαρόπαπα (εξού και "ηλεκτρονική pravda της ΑΕΚ") προχωράμε στα ΚΑΙΡΙΑ ΚΑΥΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ: Γκέκας, Πετρόπουλος ή Μάτζιος? Και γιατί επιθετικός και όχι ακραίος? Μην μου τον κατηγορήσει το γίγαντα το Γκετζετζόγλου για αποπροσανατολισμό κανείς, θα του δαγκώσω το αυτί και θα το φτύσω μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας...
      Κρίνω πάντως ότι η κατακλείδα του κειμένου αυτού βάζει τα πάντα όλα στη διάσταση τους: "Κι από Δευτέρα έχει ο Θεός"...

      Διαγραφή
  24. Χρηστος Χοντζεας15 Δεκεμβρίου, 2012 20:45

    Ενα πραγμα θα ηθελα να (τον) ρωτησω.
    Η "γνησια Ανοιξη" εκει στα Σπατα,με την οποια συμφωνει- συμβαλει η εμποδιζει την "μοναδικη λυση Βιντιαδη";
    Χανεται χρονος, η, μεσω αυτης,επισπευδονται εξελιξεις;

    Η το σημαντικο ειναι να "κλεισουμε" τον παικτη του....Πανηλειακου;
    Και να "κυνηγαμε" μεχρι τις 15 Γεναρη καποιον "Γκεκα",καποιον "Ματζιο" και δωστου γραψε και δωστου σβυσε και δωστου αναρτησε και δωστου "ενημερωσε" και δωστου διεψευσε και δωστου "αποκαλυψε" και αντε να πινουμε κανεν σφινακι στην υγεια του κοροιδου.
    Εχουμε προσεχως "ΑΜΚ" εχουμε Δ.Σ. εχουμε συμβουλια.
    Καλα να ειμαστε να γραφουμε αποκαλυψεις και να διαψευδουμε τους εαυτους μας επαναανακαλυπτωντας τους μεσω της διαψευσης και γραφοντας βουνα απο μαλακιες.
    Ραβε-ξυλωνε,δουλεια να μη σου λειπει.
    Ωραια "φαμπρικα".

    Αν θυμαστε,ειχε ξαναγινει καταληψη, στα πρωην γραφεια της ΑΕΚ. Χρονιαρες μερες ηταν. Θυμαστε που τα λεγαμε,για δεντρα και μελομακαρονα.
    Βεβαια τοτε δεν ηταν πρωτοστατης η οργανωση και μαλλον ουδετερη σταση ειχε. Συμφωνουσε διαφωνοντας.

    Τωρα ειναι μπροστα. Μαλλον εχει παψει να παιρνει καποια χορηγια και ο Δ.Χ βγηκε μπροστα να ζητησει κανενα "μαρουλι" γιατι στεγνωσαμε.
    Μακαρι να μην ειναι ετσι,αλλα ολα τα "ΚΚΕ" ετσι "δουλευουν".

    Γιατι-επαναλαμβανω- εαν θες πραγματικα να προκαλεσεις ριξη και να φερεις εξελιξεις-σε μια κατασταση που "δεν παει αλλο" και "εδω και τωρα να βρεθει λυση" οπως λες- και κυριως εαν εχεις ψηγματα δικαιου μεσα σου, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΥΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΦΤΑΙΧΤΕΣ της καταντιας σου,ΟΥΤΕ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΧΤΕΣ αυτους ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΗ.
    ΖΗΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΗΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ,ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ.
    Μπαλωματα,ζητα μονο ο Καραγκιοζης.
    ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ, ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ.

    Ειπαμε: Μικρομετοχοι -Ερα εχουν ικανο ποσοστο ωστε να φερουν το -κανονικο- ΣΔΟΕ μεσα, στην ΠΑΕ,να "βοσκισει". Και τα -οποια-στοιχεια,στον εισαγγελεα.
    Γιατι δεν το κανουν; Τι φοβουνται; Απειλουνται; Χρηματιζονται; Αδιαφορουν;
    Που να ξερω. Και στα παπαρια μου αλλωστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ, ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ BLOG, ΕΙΧΕ ΑΠΕΙΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΦΩΝΕΣ και συγκεκριμένα από τον περίφημο Άγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή