Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΒΑΛΑ ΣΤ' ΑΛΟΓΟ

             Μόνο καλά νέα σήμερα. Παρά το 13. Η ομάδα - δεν είδα το παιχνίδι - απέσπασε αποτέλεσμα ελπίδας στην Καβάλα και μπορεί να ελπίζει σε πρόκριση για να αντιμετωπίσει τον χάπια μετά. Μέσα σε πολικό κρύο όπως άκουγα κι έχοντας κάνει και rotation. Λίγο είναι αυτό; Ξέρεις τι είναι να μην έχεις παίκτες και να ανακαλύπτεις οτι έχεις; Μην μου πείτε οτι δεν είναι μια ανακούφιση για τον νέο επενδυτή. Ταμάμ με τα κουρέματα. Κι άλλη οικονομία. Και μην γελιόμαστε. Όπως γράφει συχνά πυκνά κι ο σφηνάκιας, τα λεφτά δεν είναι για πέταμα. Και κάθε σεντς οικονομίας είναι για το καλό της ΑΕΚ.
              Εγώ παρασυμφωνώ. Να πεταχτούν λεφτά σε παίκτες ενώ κάνεις rotation; Να παίρνεις ισοπαλία από την ομάδα της πιο σεξουαλικής πόλης της Ελλάδας με τα τρίτα; Να πληρώσεις όλους αυτούς που νομίζανε οτι η ΑΕΚ ήταν τράπεζα; Αυτούς δηλαδή που κόβανε τιμολόγια υπηρεσιών ή αγαθών επειδή πιστεύανε οτι οι μέτοχοι ήταν μεγέθη; Ακούγανε έναν Παπά, έναν Νοτιά, έναν Κασνακίδη, έναν Ρεξ, και θα συμπεριφερόντουσαν σαν να είχανε μπροστά τους έναν Ψωμιάδη που κατάπινε τις επιταγές; Κι εγώ ακόμα θα την είχα πατήσει.
             Έτσι δεν είναι Γιώργο μου; Από πότε σου χρωστάει τα ταξίδια ο large Παπάς; Τι; Η ΑΕΚ χρωστάει; Και η ΑΕΚ σε ποιόν ανήκει Γιώργο μου; Στον Αδαμίδη ή στον Θανόπουλο; Ή μήπως στην ερασιτεχνική που έχει - κατά πώς νομίζει - το 25%. Ή μήπως στους supporters; ΟΧΙ ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ. Καμία μεταβίβαση μετοχών δεν έχει γίνει. Με το στόμα έχουν γίνει όλα. Με τις εφημερίδες και με τα sites, που αποκρύπτουν την αλήθεια. Και πού πάνε τα λεφτά Γιώργο μου; Στα όργανα για να μην τους ξεκατινιάσει όλους ένας έλεγχος. Ποιά όργανα; Τα κρατικά Γιώργο μου. Αυτά που είναι επιφορτισμένα να συλλάβουν την φοροδιαφυγή αλλά το κοντέρ γράφει Γιώργο μου, οτι εσύ πρέπει να κλείσεις την επιχείρηση σου λόγω έξτρα φόρων και χαρατσιών διότι τα λαμόγια δεν πληρώνουν.
             ΓΙΑΤΙ ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ; ΔΙΟΤΙ  ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΑΕΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙΑ. ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. Γκε γκε Γιώργο μου ( στον Σκρέκη μιλάω δημόσια );
              Αλλά να μην το χοντρήνουμε με το γιατί ο χάπιας είναι έξω ( αυτός ο τίμιος αγάς που τον αγαπάει πολύ ο καζαμίας και μάλιστα εξάρει και το έργο της μείωσης του budget της ομάδας του) αλλά να πάμε στα μεγέθη μας. Και χέσε τους παλιούς αφού πλέον αυτοί έχουν μεταβιβάσει τις μετοχές τους. Αυτός ο καινούργιος, ενώ αναγνώρισε τα χρέη ( που ήταν και μικρότερα από όσα του παρουσιάστηκαν- μην γελάτε ) των συνομιλητών του ( ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΘΙΣΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ) , πρέπει ακόμα και πριν μπει να δέιξει τέτοια κυνική απάθεια; ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΧΡΕΗ. Όχι κούρεμα 20 % όπως λέει ( φυσικά έχουμε φτάσει στο 80% ) αλλά ΣΤΡΙΒΕΙΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΡΑΒΩΝΟΣ.
             Όπως έστριψε έτσι στην συνάντηση με τον Δαλακούρα.  Να το πούμε κι αυτό. Για να ξέρουμε τι σημαίνει παρασκήνιο. Έχει την τιμή ο γράφων να έχει δουλέψει παλιά στις περίφημες τριανδρίες της αριστεράς. Αυτές που αντέγραψε η τρομοκρατική οργάνωση, που δήθεν έχει συλληφθεί. Οπότε ο Μελισσανίδης συμβουλεύτηκε να απαντήσει αρνητικά. Πράμα που το έκανε ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΤΟΥ. Κι ο νέος απάντησε οτι θα παραστεί. Μόλις λοιπόν πήρα την θετική απάντηση, συμβούλευσα  τον άλλον να πάει. Φυσικά ο Δαλακούρας κατουρήθηκε από την χαρά του ( είναι σε ηλικία που θα ήθελε να το παίξει πατριάρχης ) κι αμέσως έγινε το τηλέφωνο της ενημέρωσης προς τους κολοσσούς. Καταλάβατε όλοι ποιός έστριψε πρώτος, κι οπότε κι ο sugar είπε οτι αφού δεν έρχεται κανένας, δεν πάω να παίξω κι ένα μπαρμπούτι στον Κορυδαλλό;
              Τέλος πάντων καταλαβαίνω οτι δεν μπορούμε να συγκρίνουμε αυτά τα μεγέθη. Όπως δεν μπορεί να συγκριθεί ένας γαλαζοαίματος με έναν αγωνιστή ή με έναν πεινασμένο. Είναι σαν να πάω να συγκρίνω έναν Σπύρου με κάποιον τέλεια μορφωμένο από το Harvard με τετρακόσια ντοκτορά. Είναι σαν να συγκρίνω τον Μέσι σε ηλικία 18 ετών με τον Μαραντόνα στα τριάντα του. Αδικίες δεν κάνω εγώ. Σέβομαι την ιεραρχία διότι έχω μάθει από τον πατέρα μου αυτά τα πράματα αλλά κι από την αριστερά τι σημαίνει ομερτά και τι σημαίνει αξία. Όπως έχω μάθει οτι ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΑ. ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
             Δεν ξέφυγα. Εδώ είμαι, απλά να λέμε κι άλλα αφού το θέμα των μετόχων της ΑΕΚ είναι πολύ ρηχό. Κάτι παιδάκια, κάτι μωρά που το παίζουν οξυδερκή ΣΕ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΜΟΝΟ. ΠΟΤΕ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.  Με τις αυλές τους, που καλά κάνουν και τις έχουν αφού, ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΛΙΠΟΣ, έτσι κι αυτοί θέλουν χάϊδεμα στα αφτάκια τους. Αυτές τις παπαριές που έστελνε σε mails ο Θανόπουλος κι αυτές τις μαλακίες που έλεγε προφορικά ο Αδαμίδης. Και φυσικά δεν θα κάνανε παρέα ποτέ τον Ωνάση ή τον μπάρμπα Γιάννη. Αλλά τα παιδιά τους ναι. Γιατί; Διότι ποιός θα άντεχε - με κοινωνικοταξικό πρόβλημα κιόλας - ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΕΝΕΝΤΥ  ή πηδήξει στα ίσια την μισή υφήλιο;
            Τα παιδιά όμως είναι μια άλλη ιστορία. Είναι η δεύτερη ή η τρίτη γενιά κι άρα έρχονται πιο κοντά μας λόγω μαλθακότητας. ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΣΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΟΙ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΑΒΛΑ
- εκείνη την αδερφάρα που βγάζει φωτογραφίες - ΚΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΜΟΥΡΕΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.
            Πού να καταλάβουν οτι η αποστροφή τους προς τις μεθόδους του Ψωμιάδη, ήταν σωστή μεν αλλά ο επικεφαλής τους, τους είχε τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί; ΚΙ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΛΕΓΧΟΣ, έβγαινε ο σύζυγος της καβαλιώτισσας κι έκανε προειδοποιήσεις μέσω ντεμοτεχνείου. Πού να καταλάβουν ψεύτικα κοπλιμέντα ή καλυμμένες μεθόδους πιάτσας; Στην κοσμάρα τους οι μέτοχοι. Κι εδώ το πιάνει μια χαρά ο καζαμίας και ρίχνει την τεράστια βρισιά : " ...ο φίλος σας ο Τάκης, ο ρομαντικός..." Ο Ο Ο Ο αντιμελισσανιδανικός. Η μαγκιά του καζαμία φτάνει μέχρι τον ρομαντισμό. Κι όμως - όπως το έχω ξαναπεί - ο ΤΑΚΗΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΚΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. Γιατί; Διότι παραξενέυτηκε ΟΤΑΝ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΞΟΔΕΥΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ, ΠΟΥ ΑΠΕΧΤΗΣΕ ΤΑ 18 ΜΠΑΝΙΑ. Εσείς δεν θα παραξενευόσασταν; Κι ο Τάκης ήταν ο μόνος που συμβούλεψε τον Νοτιά για το προπονητήριο. ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΟΡΟΪΔΟ. Τα μωρά όμως, ό,τι και να τους πει η μαμά τους την ώρα που κάνουν ουά ουά, τον δρόμο τους τραβάνε.
          ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, είναι κι ένα θέμα που πρέπει να μας το πει ο καζαμίας. ΚΑΙ ΡΩΤΩ: ΠΟΣΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ SUGAR Ο ΒΑΛΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΑΔΑΜΙΔΗΣ; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΝΟΜΠΙΣΜΟ ΕΧΟΥΝ; ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΠΕΦΤΕΙ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ; ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ Ή ΜΕ ΤΑ ΛΟΥΣΑ. ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΑΚΡΑ. ΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟ ΑΛΟΓΟ. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΝΟΜΠΙΣΜΟ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ.
            Που φέρανε την ΑΕΚ σε αυτό το σημείο. Στ' αρχίδια μου αν θα την πάρει την εταιρεία ο Δημήτρης ή ο Δημητράκης ή ο τραμπάκουλας. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ, ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ. Την κριτική μου θα την σταματήσω όταν δω μια νορμάλ πορεία. Κι ας υπάρχει και μέθοδος που δεν είναι στην άχραντη ηθική. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ, ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ. ΑΜΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ, ΤΟΤΕ ΑΣ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΡΜΑΛ ΜΑΣ. ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ. Η ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΙΑ ΓΑΜΕΙ ΚΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ, ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ.
           ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ - με όποια μέθοδο σου επιβάλει το σύστημα - ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ. ΟΠΩΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ Ο ΚΟΚΑΛΗΣ ΠΑΛΙΑ ΚΙ Ο ΧΑΠΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ.
          ΚΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΟΚ. ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΣ ΦΥΓΟΥΝ. Γιατί φέρνουν έναν  εντολοδόχο ; Να σας πω γιατί. ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΣΤΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΡΕΝΤΙΚΩΛΟ. ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.
           ΚΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ. ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΙΟΙ, ΚΑΙ ΑΒΟΥΛΟΙ.
         Και στην μέση η ΑΕΚ. Η Πόλη, που για να έχει προνόμια ο παπάρας ο τότε Πατριάρχης, την προτίμησε τουρκική.  Που την ΑΕΚ θέλουν να υπάρχει κι αύριο με αυτήν την σημερινή μορφή τα μεγέθη αλλά καθηλωμένη από τον αγά - χάπια, ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. Και κάθεται ο κόσμος και βλέπει το νοικοκύρεμα κατά καζαμία. ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙ.
          

7 σχόλια:

  1. Τι έγινε ρε παιδιά, πάλι ο Κόκκαλης στον ΟΠΑΠ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το άλλο που ξύπνησε και ο ιμάμης και καταγγέλει τους υπεύθυνους για την κατάντια της ομάδας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΕΤΣΙ; " ΚΑΒΑΛΑ ΣΤ' ΑΛΟΓΟ". Τι άλλο να φανερώσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΚΑΖΑΜΙΑ: Θα πας για συνομιλίες ή θα πληρώσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΛΑΔΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΒΕΝ? ΣΕ ΑΣΠΡΟ ΑΛΟΓΟ Η ΜΕ ΚΑΝΑ ΑΜΑΞΑΚΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΟΔΗΓΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς Ανώνυμο: Όταν θα έρθει, θα το μάθεις πρώτα εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή