Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

ΕΜΜΟΝΗ

           Πιστεύω να μείνατε ικανοποιημένοι από τις εξελίξεις. Όσοι δεν τις μάθανε, μπορούν να μπουν στα σχόλια της ανάρτησης με τίτλο " ταυτότητα " και να τις απολαύσουν. Μιλάω για την παραδοχή της θιχθείσας παλαιάς ιδοκτησίας αλλά και της εντολοδόχου της διοίκησης, σχετικά με αυτά που γράφω τόσο καιρό. Για τον Δημητράκη, τους μεγιστάνες και τα λοιπά κουραφέξαλα αλλά και τα μεγέθη που θα πληρώσουν ξανά δια λαλιάς κάποιου επώνυμου, ονόματι καζαμία, που μου έφτιαξε την ημέρα.
           Δεν είναι και λίγο, την ώρα που κάνω μετακόμιση των αποθηκών μου αφού δεν χωράω λόγω ανάπτυξης, να με ειδοποιεί ο blog master οτι έχω κοινωνικοταξικό πρόβλημα. Κι ήθελα να ξέρω, έχει κι ο Λάτσης; Αυτό θα πρέπει να διευκρινιστεί από τον καζαμία για να ξέρω το μέγεθος του προβλήματος μου και να ενημερώσω τους ομοίους μου.
            Μέχρι λοιπόν να γίνει αυτό, οφείλω να πω οτι την ενημέρωση την παρείχα. Κι είναι μια επιτυχία να ξετρυπώνεις ποντίκια από τις φωλιές τους. Είναι επιτυχία να προκαλείς και να παραδέχονται οτι έχουν μπει στην κωλότσεπη του χάπια   - να δω μέχρι πού θα το τραβήξει ο Σαμαράς - οι δικοί μας, που προσπαθούν να δουλέψουν τον κόσμο με κάποιον εφοπλιστή, που έχει μύρια σε ηλικία 32 ετών. Αλλά " ...ο νεαρός κύριος που ακούει στο όνομα Βιντιάδης ψάχνει τα βιβλία και ψάχνεται γενικώς εδώ και 120 ημέρες. Μια ομάδα να βουλιάζει, ένα μαγαζί να καταστρέφεται κι ο υποψήφιος επενδυτής να το παίζει τοκιστής σουλατσαδόρος..." ( αντιγράφω από τον τεράστιο Κώστα Καίσαρη ).
           Κι οφείλω να πω οτι δεν έχω καμία εμπάθεια με τα μωρά που κληρονόμησαν φράγκα και τα έριξαν στην ΑΕΚ. Επί προσωπικού δηλαδή. Όμως σε επίπεδο δημόσιας έκθεσης, δηλαδή την ώρα που κάπου είμαι πελάτης αλλά και συναισθηματικά δεμένος με τον τρόπο ζωής που κουβαλά το σύμβολο της ΑΕΚ, πρέπει να αντιδρούμε. Επειδή δεν μπορώ να αλλάξω ομάδα, θα με γαμήσει με μαλακίες κάποιος φοβισμένος; Κάποιος που το παίζει υπεράνω βρωμιάς και λέρας και δεν θέλει να χτυπηθεί με τον χάπια τώρα και πιο πριν με τον Πατέρα κι ακόμα πιο πριν με τον κατάσκοπο; Και γιατί δεν καθόταν στην άκρη; Τον υποχρέωσε κανείς να μπει; Τον έσπρωξε κάποιος μέσα στην παγίδα;
         Η απάντηση είναι ναι. Μπορεί να είναι Αεκτζής αλλά μπήκε μέσα στον χώρο αυτόν διότι όλο και κάποια λεζάντα θα παιζόταν. ΚΑΙ προβολής ΚΑΙ οικονομικά. Κι όταν ο Τάκης ξήλωσε τον ποδοσφαιριστή, ανέλαβε ο Νοτιάς με τον Θανόπουλο κι όταν απέτυχε κι αυτός, ανέλαβε ο Παπάς παρασκηνιακά. Με μπροστάρη τον σημερινό γιαουρτά. Και τι έχουμε; Μια ομάδα με το ένα πόδι στην δεύτερη κατηγορία, καταχρεωμένη κι ουσιαστικά ακυβέρνητη. Με έναν πρόεδρο που τον συντηρεί η αδερφή του, με ένα διοικητικό συμβούλιο μαριονέτα, ένα ρόστερ για τα μπάζα ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, κι έναν γενικό αρχηγό που τον παίρνουν στις αποστολές μπας και βρει ένα πιάτο φαγητό. Όποιος θέλει, ας διαψεύσει κάτι από όλα αυτά. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑ.
              Φυσικά παρατηρήσεις για το ύφος της ομιλίας μου ή τον τόνο της φωνής μου στον χώρο αυτόν εδώ, δεν σηκώνω από κανέναν. Όποιος δεν μπορεί να καταλάβει θυμό ή αγανάκτηση, ας πάει να ακούσει συζήτηση  στην βουλή με κασιδιάρηδες ή κανέλες ή μπούληδες καμμένους. Το ίδιο πρέπει να κάνει κι όποιος δεν καταλαβαίνει οτι το μορφωτικό επίπεδο, το κοινωνικό στάτους ή η επαγγελματική πορεία μου, δεν είναι αντικείμενα εκμετάλλευσης από κάποιους που ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΕΣ ΚΟΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ. Εγώ υπερασπίζομαι την ΑΕΚ - ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ - , ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ την ώρα που πλήρωνε για τις εξετάσεις των παικτών και ζητούσε να μην αναγράφεται πουθενά, και την ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ μπροστά στην βρωμιάρα ελληνική κοινωνία. ΚΙ ΑΡΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΩ, διότι έχω ό,τι μέσα γουστάρω. Σαν προσωπική μου επιτυχία. Από λιμάνι μέχρι σαλόνι.
              Ή ας αλλάξει blog ή site. Δόξα τω θεώ, υπάρχουν πάμπολλα που ψάχνουν χορηγούς ή διαφημίσεις αν θέλουν να αποφύγουν το άμεσο χαρτζηλίκωμα. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ Ή ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ " ...μα δεν άκουσες που το είπε κι ο τάδε...". Ενώ οι ίδιοι τους είπαν να τα πουν. Εδώ μέσα, ούτε διαφήμιση υπάρχει, ούτε χορηγία κι αυτό δείχνει την ανεξαρτησία και τον σταρχιδισμό μου. Μέχρι κι οι καλοθελητές με τα greeklish φύγανε τροχάδην. Κι αυτό μου επέτρεψε να μπω και σε άλλα θέματα πλην της ΑΕΚ, μπας ΚΑΙ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΚΛΑΚΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕΣΩ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
             Τα τρία στεγανά του Παπά δεν με απασχολούν. Ούτε οι αλλαξοκωλιές του Αδαμίδη, που καλό θα ήταν να περιοριστούν στο κρεβάτι του. Έχω αταλάντευτη γνώμη και την ξανακαταθέτω : ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΕΗ. ΑΥΤΑ ΓΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ 2004. ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗΣ Η ΟΜΑΔΑ. ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΘΑΡΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ. Και τα μωρά δεν πρέπει να φοβούνται. Στην φυλακή υπάρχουν πιο ωραία κωλαράκια από τα δικά τους.
             Αφού λοιπόν υπάρχει αυτός ο φόβος, ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ. Ειλικρινά δεν έχουν τίποτε να φοβηθούν από εμένα αφού εγώ μόνο γράφω, είμαι αμυντικός παίκτης και προτιμώ το παρασκήνιο.  Υπάρχουν όμως άλλοι, που προς το παρόν κάθονται σε συμβούλια μαζί τους, που δεν έχουν να χάσουν τίποτα όσα κι αν πήραν για να κατεβάσουν τα σχετικά πανώ. Κι άρα είμαστε σε καλό δρόμο.
             Αυτό λοιπόν κύριε μαλάκα που δεν ανέχομαι, είναι οτι ενώ πλήρωνα στην ΑΕΚ σαν πελάτης όσα μου λέγατε , ΤΩΡΑ ΤΙΜΩΡΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΣΟΥ Ή ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ ΣΟΥ. ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΣΝΑΚΙΔΗΔΕΣ, ΓΡΥΣΜΠΟΛΑΚΗΔΕΣ, ΑΔΑΜΙΔΗΔΕΣ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ  ΜΙΛΑΩ ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΩ ΕΝΑΝ ΠΑΤΕΡΑ BROKER ΠΛΟΙΩΝ ΚΙ ΕΝΑΝ ΓΙΟ ΜΕ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ΠΤΥΧΙΟ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ.
              Κι έχω να προτείνω κι άλλες λύσεις. 30 δεν λέτε οτι είναι τα χρέη; Βάλτε τα και ουστ. ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΕΓΩ. Ή πτωχεύστε την ομάδα ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ. Είδατε πώς άλλαξε η εποχή; Κάποτε λέγανε οι μάνες οτι θυσιάστηκαν για τα παιδιά τους. Τώρα τα παιδιά δεν μπορούν να πουν οτι απλά μαλακίστηκαν. Για την Ελλάδα δέχομαι οτι έχω ευθύνη κι άρα πρέπει να πληρώσω. Αφού ανεχόμουν το σύστημα, οκ ένοχος κι εγώ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΌΜΩΣ ΟΧΙ. Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΤΕΛΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ. Όπως πληρώνει κι ο χάπιας - Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΛΕΟΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ - και ρίχνει τις δαπάνες αλλά την ομάδα του την έχει πρώτη.
            Υγ1. Υπάρχει ένα πολύ καλό τραγούδι που το λέει ο Βασίλης. Ψάχτε το στο you tube. " Όταν γυρίσω θα τους γαμήσω " Ελπίζω να έχω όμοιους που το ακούν ή το ξέρουν, διότι τα μωρά θα περιοριστούν να φοράνε καπελλάκια του Άγιου Βασίλη και να τραγουδάνε για τον μικρό Χριστούλη παρέα με την Γαρμπή. Άντε και jingle bell αλλά πάντα με Φρανκ Σινάτρα.
             Υγ2. Αγαπητέ Καζαμία, για σας πέτυχαν τα μεγέθη; Αν ναι, δεν θέλω να πληρώσουν. Θέλω να αφήσουν τα πράματα να πάρουν την πορεία τους. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ; ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ. Προτιμώ τον Πυθαγόρα από την Καινή Διαθήκη. Αν δεν πέτυχαν όπως λέγατε την ώρα που διορίστηκε ο Αδαμίδης σαν μάντης, γιατί δεν το λέτε; Πρόκειται να πληρώσετε κι εσείς;
            Υγ3. Ουδείς φεύγει. Μπορεί να σιωπά, αλλά πάντα θυμάται τον βασανιστή του. Και πού να πάει; Στην Ώρα που είπε σήμερα να χτυπήσει την σαπίλα, αλλά θα κυκλοφορήσει κι αύριο;
             Υγ4. Ο άλλος ασχολείται με μεταγραφές. Μου θυμίζει την ΕΜΥ, που πριν πει τον καιρό δεν ανοίγει και το παράθυρο αλλά στηρίζεται στις στατιστικές. Ρε πούστη μου να μιλάς προσωπικά με τον Κατσουράνη και τον Σαββίδη κι οι της ενημέρωσης να στον μεταγράφουν στην ΑΕΚ. Πόσο μαλάκες μπορεί κάποιοι να γίνουν για ένα πιάτο ρεβύθια;
           Υγ5. Καζαμία, έχει κι ο Ιβάν κοινωνικοταξικό πρόβλημα;

7 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ 1000% ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΧΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑΤΑ.
    ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επιτελους , ας ακουστει η αληθεια , με αλλη ΑΕΚ μεγαλωσαμε .ΟΧΙ με αυτη την καταντια , λιγη αξιοπρεπεια εστω , αλλα δυστυχως δεν υπαρχει.steven πες τα υπαρχει πολυς περισσοτερος κοσμος απο οτι νομιζουν, sorry για το ανωνυμος....αντι για επωνυμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργης ο γαρατζέος13 Δεκεμβρίου, 2012 01:49

    Ναι βρε παιδί μου, το αγαμίδι άφησε για το καλό της ΑΕΚ, τι λέω τώρα, της Ελλάδος, μα τι λέω ο δόλιος, της ανθρωπότητας, τη Moscow Road και ήρθε πίσω στο γιουνάν μπεηλίκ να σώσει τα πάντα όλα.
    Για ένα χιλιάρικο μηνιαίως κι ένα κινητό...
    Και η ΑΕΚ εσώθη! Πως ντε...αφού σύμφωνα με τους "φίλους" του καζαμίου, τώρα η ομάδα απαλλάχθηκε από τα "αγωνιστικά βαρίδια" και τα "κακά παιδιά" έναντι πινακίου φακής και τα χρέη είναι μόλις 30 και κάτι μύρια (σύμφωνα με τους φίλους του καζαμίου). Πάει, βέβαια, σούμπιτη για Β' αλλά αυτό δεν θα έπρεπε να αποθαρρύνει τον οποιοδήποτε επενδύτη, απ' οπουδήποτε κι αν προέρχεται (σύμφωνα με τους φίλους του καζαμίου). Και αυτό το καημένο το αδαμίδι δεν του αναγνωρίζει ουδείς τη μεγάαααααλη προσφορά του (σύμφωνα με τους φίλους του καζαμίου)....Ρε καζαμία, δε βρέχει ρε φίλε...ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτά που έγραφα χρόνια στα στημένα σάιτ και τα έσβηναν οι στημένοι συνοδοιπόροι των γιαουρτάδων...αν δεν πάνε φυλακή κάποιοι πραγματικά δε θα γίνει τίποτα-απολύτως τίποτα...Καζαμία οι Γερμανοί είναι φίλοι μας,έτσι δεν είναι λεβεντάκο μου της υψηλής τάξης???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρηστος Χοντζεας13 Δεκεμβρίου, 2012 14:45

    Δεν περασε για ψηφηση το φορολογικο...πανικος στην ΑΕΚ...ψυχραιμος ο Βιντιαδης.
    Αυτα ειναι! Ειδες αμα εχεις το χρημα πως συμπεριφερεσαι; Σαν αρχοντας.
    Σου λεει,τι να δινεις 380 χιλιαρικα τι 400 με προσαυξησεις και μαλακιες. Σιγα τα ωα. Εδω μιλανε τα μεγεθη. Οχι τα "πραγματικα" και "κανονικα" κατα καζαμια,αλλα τα "οξυδερκη".
    Εστω και ετσι ομως,δεν κωλωνουμε πουθενα.
    Θα ψηφηστει καποια στιγμη.

    Καποια στιγμη,σε καποια εποχη,θα καθαρογραφει και καποια περιοδο θα υπολογιστει το τελικο ποσο που θα πρεπει να δινεται στην εφορια.
    Καλως εχοντων των πραγματων,σε 6 μηνες-αν ολα πανε καλα ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ ΑΛΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ- θα υπαρξουν οι τελικες ζημωσεις με τους Αγγλους επενδυτας,θα εχουν -σχεδον- ολοκληρωθει οι συζητησεις με τους πιστωτας,σε δυομιση καλοκαιρια απο σημερα θα τεθει το τελικο πλανο,λαμβανοντας υπ'οψην πλεον ολα τα στοιχεια και τις παραμετρους και ετσι σε εφτα χρονια και τρεις μηνες περιπου (μη ζητας να σου πω και την ωρα,γιατι στις δουλειες παντα υπαρχουν απροβλεπτα)θα γινει η τελικη κρουση μεσω ΑΜΚ ετσι ωστε ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ ΑΛΛΟΝ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΟΣ,ετσι ωστε μετα και τις τελικες αποφασεις και την διαρθρωση του ΔΣ και τα πλανα τα οικονομικα-αγωνιστικα, η ΠΑΕ να εισελθει στην νεα δεκαετια πανετοιμη και σιγουρη,αφου πλεον δεν υπαρχει χρονος για χασιμο και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ ΑΛΛΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΚΩΛΙΣΙΕΡΓΩΝΤΑΣ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΠΟΥ ΦΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ "ΟΞΥΔΕΡΚΩΝ ΜΕΓΕΘΩΝ".

    Ολα εχουν ενα τελος. Τελειωσαν οι Κοζωνιδες. Τελος οι Κυπριοι.Τελος ο Αντζελο απο Αμερικα.Πανε Σαμπαχτσι Χολντιγκ και Πετιτ Σκατω, Τελος ο Ξενιαδης. Τελος οπου να'ναι και ο Βιντιαδης και ερχεται ο Αδης σκετος.
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: (αληθεια): Εαν εκεινοι που ξεφωνησαν το "οποιος μιλαει για Β Εθνικη,αυτος και η μανουλα του να παει να γαμηθει" δεν το μεταλλαξουν ετσι ωστε να κραζουν οι ιδιοι πρωτοι, προς ολες τις κατευθυνσεις, το: "οποιος μιλαει για Α Εθνικη,αυτος και η μανουλα του να παει να γαμηθει" τοτε δεν προκειται να δουμε ασπρη μερα.
    Δηλαδη: Αν ο ιμαμης δεν παρει απο το χερι την ΠΑΕ σαν ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ και δεν την παραδωσει οπως πρεπει,εκει που πρεπει, μεταμελημενος και χεσμενος,δεν υπαρχει δευτερα λυσης.
    Γιατι οτι φαινοταν μεχρι χθες σαν καταστροφη (πτωση,μηδενισμος κλπ) σημερα μοιαζει σαν βαλσαμο στις ατελειωτες καθως φαινεται κακουχιες.
    Και καποιοι θα αναζητησουν ισκιο στο δεντρο που μεχρι χθες ουτε καν σκεφτονταν να καθησουν.

    Υ.Γ Το "οταν γυρισω,θα τους γαμησω" ειναι απο την ταινια "οι Ιππεις της Πυλου" του τρελαρα και πολυ αυθεντικου, Ν.Καλογεροπουλου,το οποιο εγραψε ο ιδιος.
    Ειναι τα λογια του Καραισκακη, ΠΟΥ ΚΑΚΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΛΑΘΟΣ. ΣΕ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ.
    ΣΤΟΥΣ "ΚΑΖΑΜΙΕΣ" ΤΗΣ ΕΟΠΟΧΗΣ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ.
    Συντοπιτες και ομογλωσσους θελει να γαμισει ο γιος της καλογριας.
    Οτι προκανε,προκανε. Τον εφαγαν.
    ΚΑΙ αυτον.
    Και εγινε γηπεδο,οπου στην "πλατη" του, τηγανιζονται γαυροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Ορθότατος. Φυσικά για τους Έλληνες. Εξ άλλου πού να γύρναγε; Στην Τουρκιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή