Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

              " Τέλος ενημερώνουμε τους πάντες οτι όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να αφανίσουν την ΑΕΚ , δεν θα το καταφέρουν. " Μιλάμε για σοβαρότατη ανακοίνωση του παραλυτικού, που απειλεί με τους ορούς στο χέρι. Ενημερώνει τους πάντες για κάποιους. Μέσα στους πάντες άραγε είναι οι κάποιοι; Μήπως οι κάποιοι είναι ισχυρότεροι από τους πάντες, αλλά δεν τολμούν να το πουν; ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ Ή ΤΟΥΣ ΥΠΟΠΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ οι κωστήδες, οι δημητρέλοι κι όλοι αυτοί που βγάλανε την ανακοίνωση, γιατί δεν τους κατονομάζουν;
               Να σας πω εγώ. Οι πάντες σίγουρα υπάρχουν κι είναι οι μαλάκες που ψηφίζουν ή πληρώνουν σαν απλοί οπαδοί. Κι ενημερωθήκαμε. Ποιοί λοιπόν είναι οι κάποιοι; Ο χάπιας που έδωσε μέσω των οργάνων του την κάλπικη άδεια για συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα; Οι παλιοί του συνεργάτες που στήνανε παιχνίδια; Οι δικαστές που δεν κάνουν την δίκη; ΠΟΙΟΣ ΡΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ;
             Δεν υπάρχει κανείς. ΤΗΝ ΑΕΚ, παλαιόθεν, ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΦΑΝΕΡΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ. Διότι ακόμα και τώρα - που γράφω από το ημίχρονο οτι η διαιτησία είναι κακή και θα κάνει το λάθος - τι ζητήσαμε; Έναν βαθμό στην Κομοτινή ( σκεπτόμενοι λογικά - κείμενο της προηγούμενης Τρίτης ). Ε, ούτε αυτό δεν καταφέρθηκε αφού πλέον ο Λίνεν μπήκε στην κοινοπραξία Σπάτων - Γλυφάδας. Και ξεχνάει στις δηλώσεις τις 20 τελικές της Θράκης και την εμπάθεια του σε συγκεκριμένους παίκτες που θα δίνανε την λύση. Δεν προχωρώ άλλο στα αγωνιστικά, αφού από αύριο θα αρχίσουν οι αυτοκριτικές και τα ναι μεν αλλά στις παρατηρήσεις.
               Το πάνω χέρι στην ΑΕΚ, το έχει ο Παπάς. Τέρμα. Κι όπως το σκυλί υιοθετεί τον χαρακτήρα του αφεντικού του, αυτό το πράμα βλέπουμε στο γήπεδο. Μια φοβισμένη κατάσταση. Έναν άνθρωπο που κρύβεται πίσω από τα φουστάνια της μαμάς του. Που όμως έβαλε μπροστινό κάποιον δικηγόρο με τεράστια καριέρα στην Αγγλία και σήμερα το παίζει σερβιτόρος γιαουρτιών. Κι επειδή δεν τον σήκωνε άλλο το κλίμα, προσπαθεί μέσω Δημητρέλου να βάλει έναν άφθαρτο όνομα που δήθεν είναι εφοπλιστής. Που είναι τέτοιο μέγεθος όσο εγώ είμαι ανταγωνιστής του μπακάλικου της γειτονιάς. Κι αυτός είναι τόσο μεγάλος που φέρνει κι άλλους τεράστιους για συμπαίκτες. ΜΠΕΣ ΡΕ ΛΕΦΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΦΕΡΤΟΥΣ ΣΑΝ ΧΟΡΗΓΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ; ΣΑΝ ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ; ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, που από τώρα μοιράζεις κέρδη;
                Στο κύκλωμα παίζουν δημοσιογράφοι. ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΑΛΗΤΕΣ. Όχι μωρέ. Του πεντοχίλιαρου ( δραχμών ) μπας και πιούν κανά ποτό απόψε. Ήδη άρχισαν να μιλάνε για το γήπεδο ξανά αλλά και για μεταγραφές. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΚΑΗ ΠΟΘΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ. Που με το καλημέρα σας είχα πει οτι δεν τίθεται θέμα. Θα μου πείτε οτι δεν το μάντεψα αλλά έχω προσωπική γνωριμία. Ε, τι να κάνουμε; Είναι κακό οτι πριν βγάλω κάτι, το τσεκάρω αλλά και το διασταυρώνω; Τι στο διάολο θέλετε; Ό,τι του καβλώσει του καθενός να το βγάζω εδώ μέσα; ΣΕΒΟΜΑΙ, χωρίς καμία διαφήμιση, ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ. ΔΕΝ ΚΟΝΟΜΑΩ ΑΠΟ ΦΥΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ. ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ. ΣΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΓΙΟΣ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ.
               Από το υστέρημα του, χωρίς καμία θέση εκεί μέσα ή τζάμπα είσοδο στην παλιά 18. Τότε που εγώ με διαρκείας στην θύρα των επισήμων, πήγαινα στην 21. Κι αυτοί οι δημοσιογράφοι τι κάνουν; Προβάλουν την κακή διαιτησία ( γεγονός ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ: ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΠΡΟΧΘΕΣ.
               Τρία στεγανά. Παπάς, Αδαμίδης και μετά ένας αχυράνθρωπος που λέγεται Δημητράκης. Πόσες φορές έχω ρωτήσει τι δουλειά κάνει; Πόσες φορές έχω προσβάλει με τον κωδικό Ιωάννα ( 19/01 είναι η στέψη ); 32 χρονών και μιλάει με κολοσσούς που έχουν ψευδώνυμο " fix it "; ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ. Άνθρωποι - οι προηγούμενοι όχι το παιδάκι - χωρίς κάνέναν ανδρισμό μέσα τους. Στοιχειώδη μιλάω.
               Ποιός ήταν ο Ντέμης; Ένα κωλόπαιδο που στην ΑΕΚ ήρθε επειδή ο Τροχανάς έδωσε παραπάνω λεφτά. Για την δαφνοστεφανωμένη ήταν ΜΙΑ ΠΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ  ΤΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΦΟ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ( τόχετε ξαναδιαβάσει; ) . Η ΙΔΙΑ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΣ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΣΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΩΩΝΕ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ORIGINAL ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ. Που ποτέ δεν ήταν. Κι αυτός έφερε τα μωρά στην ομάδα. ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.
            Και σήμερα όλους αυτούς που μέσα από τριώροφα κτίρια κάλυψης, ρε Τροχανά για πες μας, βγάζουν τα έντερα από τον κόσμο και κύρια από παιδιά, νέους φιλάθλους, ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΚΟΙΝΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΣΑΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΑΦΡΑΓΚΟΙ ΚΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΚΟΙΝΕΣ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΟΥΣ.
            ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ, που έλεγε εδώ μέσα ο καζαμίας. ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΜΕΤΡΑΝΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ Ή Η ΠΟΥΤΣΑ; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ; ΟΤΑΝ ΓΑΜΟΥΣΕ Ο ΩΝΑΣΗΣ Ή Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ Ή Ο ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ Ή Ο ΚΑΣΙΔΟΚΩΣΤΑΣ, ΕΙΧΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΝΟΥΜΕΡΟ; ΟΤΑΝ ΓΑΜΟΥΣΕ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ, ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΥΘΕΝΑ;
           Αρχίζω και χάνω την ειρμό μου κι είναι λογικό. Ένα γράφω και πεντακόσια μου έρχονται. Διότι  μιλάω για την ΑΕΚ και την στάση ζωής τόσου κόσμου που δεν ενδιαφέρθηκε για κύπελλα αλλά για μπάλα. Και για πρόσφυγες και για άνδρες και για προκοπή μέσα από την ανθρώπινη εργασία. Που δεν διαμαρτυρήθηκε για κάποιον ζαχαριάδη - αστείος και σαν όνομα όχι μόνο σαν διαιτητής - όταν βρέθηκε σε κάποια καρκινογόνα μονοπάτια της Μακεδονίας. Και προτίμησε, ακόμα κι όταν αδικήθηκε, να σιωπήσει και να αφήσει τους θύτες να εκτεθούν μόνοι τους. Όπως φάγανε το ξύλο οι βαρούχες και οι βασσάρες.
            ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ Ο ΓΜΗΣΙΟΣ ΑΕΚΤΖΗΣ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ. ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΘΩΚΟ.
             Την καλημέρα μου κι αύριο, αφού φωτισθώ από τις δημοσιογραφάρες , θα συνεχίσω ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ που την χάσανε όλοι και κύρια αυτοί που ενημερώνουν  τον κόσμο της ΑΕΚ αλλά έχουν κι ειδήσεις επί παντός επιστητού.
           Η ΑΕΚ ΕΧΑΣΕ ΛΟΓΩ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ; ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΩΡΑ; ΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΜΙΑ ΤΕΣΣΑΡΑ ΚΑΘΑΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΤΕ;  
            

21 σχόλια:

  1. Χρηστος Χοντζεας11 Δεκεμβρίου, 2012 23:54

    Για το "Μαουτχαουζεν" σαν συγγραμμα και σαν μουικη επενδυση,δεν τιθεται θεμα. ΑΠο πλευρας τεχνης δηλαδη.
    Τιθετε θεμα ομως στο ποια ειναι τα "καυσοξυλα" της τεχνης. Τι την ενεργοποιει δηλαδη.
    Κυριως; Τα δραματα. Τα εντελως κατασκευασμενα δραματα. Οχι δηλαδη καποιος σεισμος, μια "Πομπηια", φυσικες καταστροφες πανδημιες κλπ. Οχι.
    Πολεμοι. Αυτοι κυριως "βγαζουν" εκτος απο ηρωες (που κανεις τους δεν θα ηθελε να ηταν εκει) και αριστουργηματα. Μουσικα,γλυπτα,γραπτα,ζωγραφιστα κλπ.
    Ακολουθει πιστα η τεχνη την ζωη. Κατα ποδας. Και μαλιστα την σκληρη πλευρα της. Την απανθρωπη.
    Αυτος ειναι κυριως- η καταντησε να ειναι- ο προορισμος της. Να κανει "μνημοσυνα" για τις μαλακιες του ανθρωπου.
    Οι μεν σκοτωνουν,καινε,ψηνουν κοβουν,εξαφανιζουν και οι δε, οι "Μικηδες" οι Καμπανελιδες κανουν τις "εξοδιες ακολουθιες" σαν ιερεις της τεχνης.
    eche homo!

    ( για το "Μαουτχαουζεν" να πουμε το εξης πολυ χαρακτηριστικο. Πριν 2 χρονια περιπου,απαγορευτικε στον Μικη να παρευρεθει και πολυ περισσοτερο να παιχτει το ομωνυμο εργο του στην Αυστρια,σε καποιο σημαντικο φεστιβαλ η κατι τεοιο δεν θυμαμαι με την αιτιολογια οτι ο συνθετης ειχε κανει μερικες προσβλητικες δηλωσεις για τους Εβραιους λιγο καιρο πριν (στο ονομα κυριως των οποιων δημιουργησε το εν λογω εργο)
    Τι ειπε λοιπον ο ανανηψας για μια ακομα φορα καθυστερημενα Μικης; " οι Εβραιοι βρισκονται στην ριζα του κακου"
    Ω,ρε...μυλος. Επεσαν απανω του το Κ.Ι.Σ, η κυβερνηση του Ισραηλ στο Ισραηλ, η κυβερνηση του Ισραηλ στην Ελλαδα ,οργανωσεις φορεις πραματα..χαμος. "παρτο πισω. Ζητα συγνωμη. Και το εργο σου δεν θα παιχτει" του ειπαν.

    Και ανασκευαζει ο Μικης: "λεγοντας οτι "βρισκονται στη ριζα του κακου" εννοω οτι η ριζα του κακου ειναι η Αμερικη και οι Εβαιοι ως επι τω πλειστον εδραζονται επιχειρηματικα κλπ εκει.Αυτο".
    "καλως", του ειπε το συγχρονο Σανχεντριν. "Αρκει. Αλλα το εργο σου δεν το παιζουμε στην Αυστρια. Και θα δουμε για αργοτερα"

    Λεγοντας λοιπον ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ στην ριζα του κακου,δεν εννοουσε απαραιτητα οτι ΕΙΝΑΙ η ριζα του κακου. Καταλαβατε. Απλα ειναι κοντα στη ριζα. Σαν χορτο.
    Ουτε η Πυθια δεν μιλουσε ετσι.
    Α,ρε Μικη. Α ρε Μικη. Με το ενα χερι τον Ζορμπα και με το αλλο την Αλεξια.
    Μωραινει κυριος, η ηταν μωρος απο μωρο;
    Μαλλον "διπορτο" επαιζε" θελοντας να γινει μουσικος-πολιτικος Σουπερμαν.
    Τελικα εγινε μεγας μουσικος και μινιατουρα πολιτικη.
    Ποτε ο Θεος δεν τα δινει ολα μαζι.

    Τα "η Καραμανλης η τανκς" (κατοπιν συνενοησης με τις ΗΠΑ οπως ξερετε, και εχει δηλωσει ο ιδιος) και τα υπουργιλικια με τον Μητσοτακη σε μαραναν.
    Μεγαλη μπακετα,αλλα μυαλο κουκουτσι. Για να μη πως τιποτα χειροτερο που μιλα για δοτη συμπεριφορα και την "δημιουργια του ηρωα,οταν οι δεσμωτες του ακουγανε να παιζει πιανο"
    Αμα οι αφεντες μας, ηθελαν ηρωα Μικη, θα τον σκοτωναν στα ντουζενια του. Δεν θα τον "γλυτωναν" 134 φορες απο του χαρου τα δοντια,για να τον βλεπουμε στα στερνα του να κανει δισκους με τον Ρεμο.
    Α,ρε Μικη. Ποια "αριστερα" και ποιος "κομουνισμος";
    Την προτομη του Σταλιν,ακομα στο τραπεζι την εχει. Οπως και πολλοι ακομα.
    Τουλαχιστον Θυμα εισαι.
    Μινιμουμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΑΔΕΡΦΕ, Ο ΜΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ. ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΘΕΤΗ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΙ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΠΙΡΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΕΡΓΟ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, που αντέγραψαν οι πλειοψηφίες τα παθη τους. ΚΥΡΙΑ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ.
    Δεν είμαι μπερδεμένος. Μίλησα για την ασύνορη μουσική που έγινε μπαλάντα , ενω ηταν σύμβολο. Και πόνος.
    Οι γνήσιοι αριστεροί καθώς γνωρίζεις, έχουν κρίση και δεν ζητιανεύουν έξω από το θέατρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρηστος Χοντζεας12 Δεκεμβρίου, 2012 00:14

    Kαι να παμε στα δικα μας.
    Αναμενμενη ηττα με το αναμενομενο σκορ.
    Δεν επαιζε ο Λαγος αλλα παρ'ολα αυτα αυτη τη φορα χασαμε. Αρα: Δεν φταιει ο Λαγος για την καταντια της ΑΕΚ.
    Συγνωμη Παναωτη.

    Ο Λινεν αντι να περασει την-οποια - φιλοσοφια του, του περασαν οι "Σπατικοι" την δικη τους.
    Εμ βεβαια. "Το μερος υποτασεται στο ολον" Αυτο μαθαμε στην Φυσικη. αυτο και γινεται.
    Καλος και αγιος. Και Γερμανος. Δηλαδη δουλευει. Δεν το το αρνουμαστε. Και θαυματα δεν περιμενουμε.

    Αλλα την κακια μου θα την πω: Αυτο το σουρτα-φερτα με το μπλοκ στα χερια ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ τι ειναι; Ενταξει. Μπλοκακι δεν ειναι κακο να κρατα που και που κανεις. Το ενημερωνει,το συμβουλευεται κλπ. ο.κ. Αλλα ΣΥΝΕΧΩΣ; Στο χερι με το μπλοκακι 90 λεπτα;
    Λες και αμα το αφησει στον παγκο για 5 λετα,θα χασει την αδεια του προπονητη και θα τον συλλαβει η αστυνομια.

    Δεν μου πολυκαθεται καλα αυτη η εικονα.
    Ειναι αυτος που ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΕΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΕΙ: "ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ".
    Ελα ρε Λινεν. Ελα αγορι μου. Γερμανος εισαι η Ελληνας τελικα; Στον Κωστη και στον Δημητρελο δειχνεις "καλη συμπεριφορα";
    Και αν κρινουμε και απο τις δηλωσεις που εκανε για την διαιτησια,τελικα ολα δειχνουν οτι Γερμανος ξεΓΕρμανος,αμα ζησεις εδω στο μπουρδελο 2-3 χρονακια,το παιρνεις το κολαι αμεσως. Γινεσαι μπαγαποντακος πρωτος.

    Και αυτα τα γυαλια παλι,ασορτι με το μπλοκακι. Κατεβασμενα στην ακρη της μυτης,με το στυλο και το μπλοκ στο χερι,να φτυνει συνεχεια και να ξεφυσαει,λες και τον εστειλε η γυναικα του στο σουπερ-μαρκετ και εκεινος-χαμενος αναμεσα στους διαδρομους- βλαστιμα την ωρα και την στιγμη που παντρευτηκε την χοντρη φωνακλου.
    "που στο διαολο ειναι αυτο το softex";
    Η αλλιως: " ποιος διαολος παιζει εξω δεξια,και δεν βλεπω καλα απο εδω περα";
    Γαματα.

    Ελα μωρε. ηθοποιοι γινατε ολοι. Ελα μωρε. Ρολακους παιζετε,για μερικα κωλοευρω και καποια αποζημιωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρηστος Χοντζεας12 Δεκεμβρίου, 2012 00:41

    Επισης εχω μια απορια: Ο Λινεν,εκτος απο προπονητης,ειναι και ball-boy;
    Εχει αναλαβει ολη την πλευρα του γηπεδου,μονος του. Οπου πεσει μπαλα εκτος αγωνιστικου χωρου,τρεχει,στοπαρει,μπλοκαρει.
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΑΣΦΑΛΩΣ. (ΣΑΝ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ;)

    Μηπως θα μπορουσε στα πεταχτα να κοβει και εισητηρια,στο ημηχρονο να πουλαει "σαντουιτς καφεδες,πασατεμπακι παιδια" και στο τελος να μαζευει και τα απλυτα;
    Ως γνωστον οι Γερμανοι ειναι "πολυεργαλεια".

    Ο Κωστης ξεσπαθωσε κατα της διαιτησιας.Ξανα. Σταρατα λογια και βαρια. Ακομα και ο Αντρουτσος δεν θα μιλαγε ετσι.
    Κοιτατε εκει στην ΚΕΔ και την ΕΠΟ,μη τον αμολησουμε και σας δεσει κομπο με το καλωδιο της stirela.
    Αντε γιατι σαν πολυ παραγνωριστικαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι προφανές και πασίδηλο, ότι το πρόβλημά σας - και όχι μόνο το δικό σας - είναι η κοινωνικο-ταξική ανεπάρκεια.
    Τί έχετε εναντίον των εντολοδόχων; Μήπως κι εσείς ως τέτοιος δεν επιθυμούσατε να λειτουργήσετε όταν ο κύριος Μελισσανίδης συζητούσε την επανεμπλοκή του στην επαναδιάρθρωση της εταιρείας; Απαξιοίτε ένα νέο παιδί με όρεξη και οξυδέρκεια, το οποίο τώρα βγαίνει στην αγορά και η οικογένειά του στο χώρο της ναυτιλίας και της μεσιτείας, έχει τη δική της σεβαστή διαδρομή.
    Για το μίσος με το Σταύρο δεν έχω να αντιπαραθέσω κάτι, είναι τόσο αδύναμη η επιχειρηματολογία σας κατά καιρούς, που καθιστά τον αντίλογο ανούσιο.Έχετε δίκαιο μόνο στο ότι ορισμένες φορές υπερβαίνει τις αρμοδιότητές του και τα εσκαμμένα.Τον παρασύρει όμως το πάθος του και η ανάγκη κοινωνικής καταξίωσης στον ταξικό του ορίζοντα.
    Οι διαρκείς αναφορές όμως στον Πέτρο και τη μητέρα του, καταδεικνύουν το λιγότερο ψυχωσική εμπάθεια. Αφέθηκε η διαχείριση στους ομοίους σας και είδατε τα αποτελέσματα. Και η διόρθωση όπως σας έχω ξαναπεί σε ανύποπτο χρόνο, ήταν η μόνη λύση οικονομικά και κοινωνικο-πολιτικά.Γιατί να αποτελέσει η ομάδα μας εξαίρεση;
    Πλέον με κάποια κεφάλαια και χρηστή διαχείριση, η εταιρεία είναι σε θέση να αντιμετωπίσει το πρόβλημα βιωσιμότητας που την ταλάνιζε. Και ναι - ίσως από τα ελάχιστα στα οποία έχουμε συμφωνήσει στο παρελθόν - τα λάθη ήταν της μετοχικής ομάδας που εμπιστεύτηκε σεβαστά χρήματα σε ανθρώπους ακατάλληλους για την αποστολή που τους ανετέθη. Και όσο οι καιροί ήταν εύκολοι, δεν ενοχλούσε η αιμορραγία εφόσον το κοινό ήταν ικανοποιημένο και ακολουθούσε τον ηγέτη που ο ίδιος ανακήρυξε. Όταν όμως, κύριε Αβραμίδη, οι οικονομικές συνθήκες απαιτούν διορθώσεις και austerity, το παιχνίδι παίζεται σε διαφορετικό τερέν από το δικό σας και των ομοίων σας. Η τιμωρία σε λίγο καιρό θα λάβει τέλος προς τέρψιν των ελάχιστων εναπομείναντων αγνών ΑΕΚτζήδων, αφού το κοινό διαπίστωσε ότι δίχως οικονομική αρωγή από τα μεγέθη που σεις απαξιοίτε και κομπορρημονούσατε ότι απέτυχαν και μετάλλαξαν το dna σας, δεν υπάρχει ούτε παρόν ούτε παρελθόν ούτε μέλλον. Σας καλώ να ξανακάνετε και τον παραλληλισμό με την κατάσταση στη χώρα που τόσο πολύ επικαλεστήκατε στο παρελθόν και θα ομολογήσετε ότι δεν υπάρχει άλλη οδός πλην αυτής που επελέγη. Ούτε ρομαντικές προσεγγίσεις όπως του φίλου σας Τάκη Κανελλόπουλου είναι εφαρμόσιμες, ούτε παλλαϊκές εξάρσεις και κινήσεις με λαϊκούς ηγέτες όπως υποστήριζαν συμπαθείς μικροεπιχειρηματίες εραστές της πολιτικής διαχείρισης εσόδων-εξόδων (πολύ πρόσφατη η παταγώδης αποτυχία της πιο εμβληματικής φυσιογνωμίας στην ιστορία της ΑΕΚ) ούτε ασφαλώς είναι εφικτό να ρισκάρουν τα πραγματικά μεγέθη μέρος της περιουσίας τους για ένα βαθύτατα λαϊκό άθλημα όπως το ποδόσφαιρο. Ρωτήστε και εκεί που πρέπει και θα σας διαφωτίσουν και επ'αυτού. Μόνον με εγγυήσεις συνυπάρχει το ρίσκο σε μία ποδοσφαιρική εταιρεία. Το έκανε ο Βαγγέλης και το κάναμε και εμείς για μία τριετία κι ας φώναζε το κοινό και οι διαχειριστές για αδικίες και λοιπά ευτελή. Μέχρι εκεί που φθάνει το μέγεθος του κάθε brand, γίνονται τα οργανογράμματα και με γνώση της αγοράς. Δεν θα σας κουράσω άλλο και επιχειρώντας να γίνω λίγο πιο άμεσος, απλώς σας καλώ να είστε πιο διακριτικός και πιο ήπιος στις εκφράσεις σας. Τυγχάνει να γνωρίζω ότι έχετε καλές πηγές ενημέρωσης περί την ΑΕΚ και εκπλήσσομαι όταν διαβάζω προσωπικές επιθέσεις σε ανθρώπους που ουδέποτε σας έβλαψαν, εσάς ή την οικογένειά σας. Ακόμη και δίκην αστεϊσμού ή εντυπωσιασμού των αφελών σχολιογράφων, αντίκειται στο προφίλ και την επαγγελματική σας υπόσταση.
    Ευκαιρίας δοθείσης και επειδή επικοινωνούμε σποραδικά πλέον (δε σας κρύβω όμως ότι τα σχόλια σας τα παρακολουθώ όσο συχνότερα μου επιτρέπει ο χρόνος μου) σας εύχομαι καλές γιορτές. Υγεία σε εσάς και την οικογένειά σας και καλή επιτυχία στα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρηστος Χοντζεας12 Δεκεμβρίου, 2012 12:10

    Ειρων. Χαρακτηριστικο του κομπλεξικου. Τελος παντων.
    Ας απαντησει ο bloger.
    Εμενα δεν μου πεφτει λογος.Ειμαι ενας αφελης σχολιαστης.
    Ετσι κι'αλλιως παω σε διαφορετικη ταξη απο τον Καζαμια.
    Βεβαια μια ταξικη συγχυση την εχω,αφου οντας μαθητης της τεταρτης, μπαινω κρυφα στην αιθουσα της εκτης ταξης,γιατι μου αρεσει εκει μια Μαρια με μεγαλα βυζια.

    Δυο μονο παρατηρησεις:
    Κατ'αυτον, η ΑΕΚ πλεον μπορει να διοικηθει χρηστα,αφου τα χρεη της ειναι βιωσιμα. Αρα γνωριζει τα νουμερα. Τα γνωριζει ομως;
    Τα "κανονικα"; Η μηπως -οπως τα μεγεθη- τελικα αλλαξει αποψη κανοντας κανονικο "μετρημα" και σε λιγο καιρο μας πει οτι "αλλο μεγεθος χρεων και αλλο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μεγεθος χρεων".

    Επισης, πλεον μας διευκρινιζει επιτελους τον ορο "μεγεθη". Εχουμε "μεγεθη" και "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μεγεθη". Πλεον θα αναλαβουν τα σκετα "μεγεθη" οπως μας λεει-λες και δεν το ξερουμε.
    Αυτο εννουσες τοσο καιρο βρε παναθεμασε και μας τρομαξες;
    Και μεις απο δω τοσο καιρο,τι διαφορετικο λεγαμε;
    Στουρναρες και Σαμαραδες της επιχηρηματικοτητας δηλαδη.
    Που λεγοντας "αναπτυξη" εννοουν το γρηγορο ξεπουλημα.
    Και γιατι δεν μας το ελεγες απο την αρχη να μη σε κακιζουμε;
    Οτι λεγοντας "μεγεθος" δεν εννοεις δα και καμια 26ποντη αραπηκη ψωλη,αλλα μια Κινεζικη 8ποντη.
    Απο το ολοτελα καλη και η Παναγιωνταινα.
    Αλλα μη καμωνεσαι οτι εχεις και φιλους ψωλαραδες.

    Ανοιξε το καλαθακι σου,φαε το αυγο και την μορταδελα και θα πω στη Μαρια να κατεβασει λιγο την μπλουζα της να δεις κατι,μιας και οντας στην εκτη ταξη και εσυ,συνεχως τον παιζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν θα πω τίποτα δικό μου,απλώς θα παραθέσω μια επιστολή του Μπάμπη Καρανούτσου,η οποία με εκφράζει απόλυτα και συμπληρώνει το άρθρο του οικοδεσπότη νομίζω τέλεια.....
    http://www.aek-live.gr/2012/12/blog-post_8605.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρηστος Χοντζεας12 Δεκεμβρίου, 2012 13:14

    Προς Χρηστο_new: Ενταξει,καλα τα λεει,αλλα, αντι να ζηταει απο τον Μελισσανιδη να μπει "ενωμενα και ολοι μαζι παμε",καλυτερα θα ηταν να πεισει και αυτος απο την πλευρα του-οσο μπορει- την Ερα και τους μικρομετοχους να προκληθει ελεγχος απο τον ΣΔΟΕ,αφου εχουν εννομο συμφερον αλλα και ειναι οι μονοι που μπορουν θεσμικα να προκαλεσουν κατι τετοιο,εφόσον το ποσοστο τους επι των μετοχών επαρκει.
    Γιατι, να ζητησει ελεγχο ο Παπας και ο Νοτιας, η οι...σαπορτερς, μη τον περιμενει κανεις.

    Αυτη ειναι και η μονη πορτα η οποια πρεπει να ανοιξει,προκειμενου μετα-αν ολα πανε καλα και καποιοι στον εισαγγελεα-να ανοιξει και η πορτα στον επομενο επενδυτη,ο οποιος ΚΑΙι θα παταει σε στερεο εδαφος ΚΑΙ δεν θα κληθει να πληρωσει τα σπασμενα και τις μαλακιες τριτων.
    Απο Ποντιο-ειδικα- δεν προκειται να φανε δεκαρα. Μη το περιμενουν αδικα λοιπον.
    Αν δεν γαμηθουν καποιοι-και ειναι λιγο-πολυ γνωστο ποιοι- δεν προκειται να ερθει πραγματικη "αλλαγη σελιδας", οπως ψευδως και υποκριτικα επικαλουνται καθε λιγο και λιγακι οι σελιδοπωλες της "Ωρας" η του "365".

    "Ληθη στο παρελθον,τραβαμε μια γραμμη και παμε μπροστα";
    Τι λετε μαγκες; Που τα ειδατε αυτα; Επειδη ειναι Ελλαδα εδω;
    Αφου η ΑΕΚ ειναι βιωσιμη-κατα Καζαμια- πλεον,γιατι δεν μπαινει κανεις και ολοι στριβουν; Απαντες βλεπουν "πεταμενα λεφτα" σε περιπτωση ενασχολησης τους και μονο ο φερελπις και "οξυδερκης" Βιντιαδης βλεπει φως και κερδος;
    Και γιατι δεν μπαινει; Δεν τον αφηνουν οι...Αγγλοι;
    Δεν επρεπε να λεγεται "Καζαμιας", αλλα "Καζαμιας με εγκεφαλικο"
    Ουτε της Ελλαδας,ουτε της ΑΕΚ ειναι βιωσιμα τα χρεη.
    Και αν η Ελλαδα γλυτωσει ξανα αφου παραμενει χρισημη για τα συμφεροντα των αφεντικων της, η ΑΕΚ την εχει βαμενη,αφου κανενα "αφεντικο" της δεν βλεπει συμφεροντα απο αυτην.
    Εκτος και αν καποιος δει στο μελλουν κατι τετοιο.
    "μαη ΑΕΚ ειναι ιδεα". Γιατι και η Ελλαδα-υποτιθεται- τι ειναι;
    ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
    Οπως μια οικογενεια δεν μπορει να συντηρηθει τρωγωντας αγαπη,ετσι και η ΑΕΚ δεν μπορει να μεινει ζωντανη τρωγωντας "ιδεες" και "ερασιτεχνικες αρλουμπες" τυπου Δ.Χ.

    Ξανα -ακομα- μια φορα: Με τις υπαρχουσες-εδω και μερικα χρονια- και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ συνθηκες στην ΑΕΚ, οποιος ασχολειται διοικητικα με αυτην, ειναι η λαμογιο η παλαβος.
    Ποσο πιο απλο να γινει ρε γαμωτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι να σου πω αγαπητέ φίλε Steven...τα βλέπουμε χρόνια τώρα όσα δυστυχώς γίνονται και βλέπουμε και μέλη της διοίκησης σαν το κύριο Καζαμία να παλεύουν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα---κρίμα δεν υπάρχει κάποιος να αγαπάει την ομάδα πραγματικά και το σχέδιο τους προχωράει...να ζήσουμε να τη θυμόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρηστος Χοντζεας12 Δεκεμβρίου, 2012 14:34

    Ενα κατι σαν "δεντρο" με σκαλωσιες εστησε ο εναλλακτικος-προοδευτικος gay-lover Καμινης.
    Ειναι αυτες οι διανοησεις που δεν καταλαβαινουμε και μας λυπει αυτο.
    Ποτε αραγε θα φτασομεν και εμεις στο επιπεδο να μας αποδεχτει η φαρα των ανωτερων πολιτισμικα και ανεκτικων-γενικα- υπερανθρωπων τυπου Καμινη;

    Προφανως ενα κανονικο δεντρο θα ηταν προσβλητικο στις ορδες των ετεροθρησκων λαθρομεταναστων που λαθροβιουν η κανονικα υποβιουν στα εγκατα του μπουρδελου της πρωτευουσας,οι οποιοι αισθητικα ειναι και πολυ "εναλλαξ" και "επι τα αυτα".
    Θα λαβουν το χριστουγεννιατικο μηνυμα,η αν θελουν δεν θα το λαβουν.Δεν ειναι σωστο να τους προσβαλουμε με υποχρεωτικες θεασεις δεντρων με φατνες λαμπιονια και λοιπες μπουρδες.
    Θα ηθελες εσυ να εισαι στο Δελχι και να βλεπεις ελεφαντες στους δρομους υποχρεωτικα;
    ...Ναι; Ε,τοτε τραβα στο Δελχι. Εδω ειναι πολυ-πολιτισμος αμα λαχει. Μουλτικουλτσουραλ. Και οι πολλοι υποτασονται στο ατομο.

    Η δικτατορια του ενος. Του ελαχιστου που υποτασει το μεγιστο. Το 5% γαμει το υπολοιπο 95%
    Και του ζητα να "εναλλαξει" και να μετατραπει σε "μουλτι".
    Ουτε ενα αγαλμα δεν υπαρχει σε καμια πλατεια.
    Γιατι; Γιατι απαγορευεται.
    Τα αγαλματα ειναι αμεσως "αντιληπτα" και αστραπιαιως ευαναγνωστα.
    Το να βλεπεις ομως μερικες ροδες ποδηλατου πανω σε τρεις τσιμεντολιθους, με μια κουραδα στην κορυφη και μια προβοσκιδα,σε κανει να ξυνεις το κεφαλι σου. Κοντοστεκεσαι στη μεση της πλατειας καθως πας βιαστικος στη δουλεια σου. Σε "φρεναρει" αυτο το δυσννοητο και "βαθυ" θεαμα.
    "Τι θελει να πει ο ποιητης; Τι μεγαλα μηνυματα αραγες κρυβονται πισω απο τα συρματοσχοινα και τα αλλοπροσαλα σχηματα του "καλλιτεχνη";

    Μα η μαλακια που τον δερνει.Η οποια πρεπει να γινει καθεστως. Και πρεπει αυτη να περαστει σαν νεοτερισμος,μεταμοντερνισμος και λοιπες μπαρουφες, που διαφοροι πονηροι ετσι καταφερνουν δυο πραγματα
    α) αποκρυπτουν την πραγματικη και αμεσα κατανοητη ομορφια (της οποιας η κατανοηση και το πλησιασμα,ειναι ακρως επικινδυνα για ολα τα καθεστωτα) και
    β) κονομανε εν καρο επιχορηγησεις κανοντας πειραματα στο κεφαλι του μαλακα.

    Νομιζει οτι ειναι δημαρχος στη Νεα Υορκη ο μαλακας αυτος ανθρωπος. "Μπρονξ" η Κυψελη, "Τσαινα ταουν" οι Αμπελοκηποι,Ανατολικου μπλοκ η περιοχη Βαθη Μεταξουργειο και παει λεγοντας.
    "Αστορια¨μονο δεν υπαρχει. Δηλαδη περιοχη Ελληνικης παροικιας.
    Την ξεχασαν μαλλον.

    Το οτι σε αμιγως μονοεθνικα κρατη,ή πολεις,δεν φτιαχνουμε με το ζορι πολυεθνικες περιοχες,(εκτος και αν αυτες προκυψουν με "φυσιολογικο" τροπο)γιατι αυτο ειναι λογος εξαρσεων και κοινωνικων εκρηξεων,το ξερουν;
    Ασφαλως και το ξερουν.
    Δεν ειναι απλα μαλακες. Ειναι δοτοι μαλακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ ΚΑΖΑΜΙΑ: Είναι προφανές και πασίδηλο το γιατί βγήκατε από την σκοτεινή φωλιά σας αυτήν την στιγμή. Δηλαδή κάτω από το κείμενο " Ταυτότητα " και δυό ημέρες μετά την κριτική του αγώνα, που τελείωνε με την δήλωση μου περί της πλήρους αποκάλυψης για την ΑΕΚ.
    Είναι λοιπόν προφανές οτι κάτι σας πείραξε. Τι αγαπητέ;
    " η ρηχή επιχειρηματολογία μου για τον Σταύρο ", " η ψύχωση μου με τον Πέτρο " ή " τυο ότι απαξιώ ένα νέο παιδί" ;
    Να σας πω εγώ τι σας πείραξε: ΕΣΑΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΟΛΑΚΕΥΕΤΕ ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ, ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΑΣ, ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΩΤΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΠΟΛΛΑ.
    Οπότε εσείς πρακτικά είστε ο εντολοδόχος τους μια που έχετε στρωτό λόγο. Κι οπότε είπατε να πείτε και μένα εντολοδόχο του Μελισσανίδη κι ενώ γνωρίζετε την επαγγελματική αλλά και την οικονομική μου κατάσταση. Για ποιό συμφέρον κύριε Καζαμία να γίνω εντολοδόχος; Για χρήμα ή για κοινωνική αναρρίχηση; Δεν τα ξέρετε καλά τα πράματα αφού άλλος δίνει πλάνο στον Μελισσανίδη και δεν ξέρετε και τον χαρακτήρα μου. Μόνο από τον θεό παίρνω εντολές κι αυτές πρώτα τις επεξεργάζομαι πριν την εκτελέσω.
    Λέτε οτι έχω ψυχωσική διάθεση με το μωρό. ΕΧΩ ΨΥΧΩΣΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Και τον προστάτη σας τον κρίνω μόνο σαν μέτοχο και σαν ιδιοκτήτη της ΑΕΚ. Τίποτε άλλο δεν έχω εναντίον όπως και με το άλλο μωρό της Αμερικής. ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΕΚ ΤΗΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ.
    Για τον άλλον που επέλεξε να γίνει σερβιτόρος σε γιαούρτια ( εσείς μάλλον τον αποκαλείτε επιχειρηματία ), τι χρειάζεται πέραν της βαθμολογίας σαν επιχείρημα; Οι χαμένες χρήσεις, τα ψέμματα του ή οι ποινικές διώξεις που κι αυτές έχουν σταματήσει ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΤΙΜΑΤΕ. ΜΗΝ ΠΛΑΚΩΣΩ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ Ή ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ.
    Και στο φινάλε εγώ το χόμπυ μου τιμώ. ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΙ ΟΥΤΕ ΠΟΤΙΣΑ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΑΠΟΚΑΛΥΨΑ, ΠΙΕΣΑ, ΚΡΙΤΙΚΑΡΗΣΑ ΚΑΙ ΕΒΡΙΣΑ, καθότι δεν είμαι επαγγελματίας δημοσιογράφος του πεντοχίλιαρου αλλά κανονικότατος δημοσιογράφος.
    Και φυσικά με κολακεύει να λέτε για τους όμοιους μου. Τους αυτοδημιούργητους που σιχάθηκαν πλέον να πηγαίνουν στην θύρα των επισήμων, δηλαδή των τζαμπατζήδων ( μέσα κι ο Μελισσανίδης ) και των λαμογιών, και βρίσκονται πληρώνοντας κανονικά τρία εισιτήρια μέσα στην ανωνυμία του πλήθους. ΜΕ ΕΠΩΝΥΜΟ BLOG ΟΜΩΣ, ΚΙ όχι με σχόλια κρυμμένα πίσω από το ανώνυμο " καζαμίας ", KAI TO MONO BLOG ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΟΜΟΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.
    Βλέπετε αγαπητέ, οι όμοιοι με μένα ήταν μέσα στο Μαουτχάουζεν, ΕΝΩ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΧΤΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΣΑΝΕ. Και τι ζητάω τώρα; Όχι μόνο να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι αλλά κι όλοι οι άλλοι που ξέρανε και δεν μιλάγανε. ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ, που δεν ξέρανε τίποτα. Εσείς τι θέλετε; ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ. ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.
    ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΑΝ ΗΜΙΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ " νεό παιδί είναι απλώς εντολοδόχος ".
    Υγ. Εύχομαι κι εγώ καλές γιορτές σε σας και στην οικογένεια σας. Είναι σχεδόν αδύνατον να συμφωνήσουμε αφού μας χωρίζει χάος σε ανδρεία. ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ, τους οποίους η παρέα σας με επικεφαλής έναν ποδοσφαιριστή προσπάθησε να μετατρέψει σε κωστόπουλους και σε κωστέτσους. ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ΘΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΝ. ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. steven σε βρίσκω υπερβολικά αισιόδοξο οτι θα ξαναπληρώσουν τα μεγέθη. Αν ήταν θα είχαν πληρώσει ήδη. Εγώ πιστεύω οτι δεν τους χαλάει μια ΑΕΚ στη Β΄Εθνική με μηδαμινό κόστος. Απλα να επιβιώνει (να μη βαρέσει κανόνι δηλαδή, διότι μετα θα έχουν πρόβλημα). Το είπε εξάλλου και ο καζαμίας "η διόρθωση όπως σας έχω ξαναπεί σε ανύποπτο χρόνο, ήταν η μόνη λύση οικονομικά και κοινωνικο-πολιτικά.Γιατί να αποτελέσει η ομάδα μας εξαίρεση" και παρακάτω "Πλέον με κάποια κεφάλαια και χρηστή διαχείριση, η εταιρεία είναι σε θέση να αντιμετωπίσει το πρόβλημα βιωσιμότητας που την ταλάνιζε". Και όταν ΑΥΤΟΙ μιλούν για "διόρθωση", "κάποια κεφάλαια" και "βιωσιμότητα" όλοι καταλαβαίνουμε πλέον τι εννοούν. Αν όχι Β΄Εθνική, σίγουρα να μας γίνει συνήθεια, ξεκινώντας απο φέτος, το καινούργιο μέγεθος της ΑΕΚ. Την έφεραν στα μέτρα τους ωστέ και τη δουλειά τους να κάνουν και να μην τους στοιχίζει και πολύ. Θα ήθελα μόνο να ήξερα αν θα τιμωρηθεί ποτέ αυτό το παρεάκι για το κακό που έκανε στην αδυναμία και στο συναίσθημα τόσου κόσμου για αυτή την ομάδα και μάλιστα σε τόσο δύσκολή εποχή για όλο τον κόσμο και για τον κόσμο της ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "Μέχρι εκεί που φθάνει το μέγεθος του κάθε brand, γίνονται τα οργανογράμματα και με γνώση της αγοράς". Το brand το φτιάχνεις με τον καιρό. Αν μπορείς το μεγαλώνεις ή τουλάχιστον το διατηρείς. Διαφορετικά μην ασχολείσαι. Δε σε έβαλε κανείς με το ζόρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χρηστος Χοντζεας12 Δεκεμβρίου, 2012 16:23

    Ουτε θελουν να φυγουν αλλα ουτε και μπορουν. Τρομερο σαν κατασταση.
    Σαν τον χοντρο που εφαγε,εφαγε,εφαγε,αλλα περασε η ωρα,εκλεισε η πορτα του εστιατοριου και δεν χωρα πλεον να βγει απο το παραθυρακι της κουζινας.
    Μιλαμε για δραμα.

    "ειναι πλεον βιωσιμα τα χρεη της ΑΕΚ με χρηστη διοικηση";
    Μα μεχρι χθες οι παντες ελεγαν "χανομαστε".
    Με 5 επισκεψεις του Δημητρελου στην εφορια και μερικα τηλεφωνα σε πρωην προδοσφαιριστες και μαναντζερ,ελυσαν το προβλημα που μας ταλανιζε τοσα χρονια; Ετσι κλεισαν οι μαυρες τρυπες; Χα!
    Και γιατι δεν το ειχανε σκεφτει πιο πριν αλλοι απο αυτους;
    Δεν γαμιομαστε λεω εγω.

    Που μου αναφερει και το "Αγγλικο" austerity.Την οποια "λιτοτητα" προκαλεσε η ταξη την οποια γλυφει.
    Aυτοι που σε προσκαλεσαν στο παρτυ της υπερκαταναλωσης,τωρα σε καλουν να ακολουθησεις μετρα λιτοτητας,ζωντας μονο με τα απαραιτητα.
    Καποτε χειροκροταγαμε Ριμπο με φανελες χιλιαδες στις αποθηκες και τωρα μας λενε να ειμαστε ευχαριστημενοι που "εχουμε και την δουλιτσα μας" η "που βλεπουμε εστω και τον Αρκουδα να παιζει,αφου ειμαστε ακομα στην Α Εθνικη".
    Και ολα αυτα για να κρυφτουν τοσο οι αγοραστες,τα λαμογια που κονομισαν,τοσο απο Ριμποφανελες οσο και απο S300 και γερμενα υποβρυχια.

    Σαν ειπα οτι θελω πυραυλους ρε μαλακες, η οτι θελω φανελες; Γιατι μουνια ανωτερας ταξεως αγοραζετε αφειδως; Τωρα εγω θα ζεισω με τα λιγα,δηλαδη οσα πρεπει και χρειαζομαι πραγματικα,και εσεις με τα τυραννικα λιγα,αφου ειχατε μαθει στην μασαμπουκα και στο χαιλικι.
    Που μου θελετε και ταξικο προσδιορισμο,αρκουδογυφτοι.

    H καταστολη του ασθενους προκειμενου να μην ποναει ειναι μεν απαραιτητη,αλλα αυτο σε τιποτα δεν αντιμετωπιζει την ιδια την ασθενεια. Που στην προκειμενη περιπτωση,την προκαλεσαν οι ιδιοι οι "γιατροι",που μας παιρνουν τα μετρα.

    Αλλα κατα την γνωμη μου,η μεγαλυτερη ασθενεια,ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χρηστος Χοντζεας12 Δεκεμβρίου, 2012 17:11

    Aστραψε και βροντηξε ο Λινεν. Μετα την διαιτησια,τα εβαλε με το..φαι.

    Ειπε στους-ξελιγωμενους- παικτες:
    "...Άλλοι πάτε και τρώτε τρεις τέσσερις φορές. Τα βλέπω. Πηγαίνουμε για φαγητό και γεμίζετε το πιάτο μέχρι πάνω και μετά πάτε και το ξαναγεμίζετε. Πώς να παίξεις έτσι ποδόσφαιρο; Είναι δυνατόν να αποδόσεις όταν έχεις φάει τόσο; Έχω παρατηρήσει ότι σε κάποια ματς δεν μπορούμε να παίξουμε στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο ήμαστε καλύτεροι"

    Μα γι'αυτο τρωνε. Κολπο ειναι. Τακτικη. Τρωνε πολυ, πριν τον αγωνα,χωνευουν στο πρωτο ημιχρονο και αφου εχουν κοιμησει τον αντιπαλο,στο δευτερο τρεχουν περισσοτερο.
    Δεν πιανει παντα βεβαια το κολπο,καθ'οτι εχουμε μονο 3 νικες.
    Αλλα φανταζεσαι να μην εκαναν ουτε και αυτο;

    Ρε ασε τα παιδακια να φανε. 17-18 χρονων ειναι. Πανω στην αναπτυξη. Ασε που τα εχετε απληρωτα μηνες.
    Παλι καλα που τρωνε τον αγλεορα στα εκει στα ξενοδοχειο,γιατι θα τα μαζευαμε απο τα συσιτια των δημων τις Κυριακες για να κανουμε 11αδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χρηστος Χοντζεας12 Δεκεμβρίου, 2012 17:17

    "Να μην επαναλαβουμε τα ιδια λαθη" τους προμηνυσε για τον αγωνα με την Καβαλα.

    Δηλαδη να κανουμε αλλα λαθη; Διαφορετικα; Και που να τα βρουμε; Τα εχουμε κανει ολα σχεδον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ.
    - Είναι προφανές και πασίδηλο, ότι το πρόβλημά σας - και όχι μόνο το δικό σας - είναι η κοινωνικο-ταξική ανεπάρκεια.
    -Η τιμωρία σε λίγο καιρό θα λάβει τέλος προς τέρψιν των ελάχιστων εναπομείναντων αγνών ΑΕΚτζήδων, αφού το κοινό διαπίστωσε ότι δίχως οικονομική αρωγή από τα μεγέθη που σεις απαξιοίτε και κομπορρημονούσατε ότι απέτυχαν και μετάλλαξαν το dna σας, δεν υπάρχει ούτε παρόν ούτε παρελθόν ούτε μέλλον.
    -Μέχρι εκεί που φθάνει το μέγεθος του κάθε brand, γίνονται τα οργανογράμματα και με γνώση της αγοράς.

    Δεν εχω καμια διαθεση να υπερασπιστω το μπλογκ και τους σχολιαστες του,δεν τους γουσταρω και θα πηγαινα μαζι τους ουτε για σουβλακια. Ομως με συνδεει μαζι τους η Αγαπη και Η ΚΑΒΛΑ -if you know what I am mean which I am sure that you do not - για αυτη την Ομαδα που την πηρατε εσεις και την κανατε πατσαβουρα για να φτασει στο μεγεθος του δικου σας brand που δεν ειναι τιποτα αλλο περα απο ενα αμυδρο ιχνος στο ρανταρ της αποτυχημενης ζωης σας.

    Εσυ ΚΑΖΑΜΙΑ εισαι ο τυπος που εκλαιγε στο σχολειο να παρει ενα βαθμο παραπανω γιατι ντρεποτανε και παρακαλουσε μπροστα σε ολη την ταξη,εσυ εισαι ο ρουφιανος στον στρατο -αλλα στανταρτ ναυτικο θα πηγες- ο στουρνος Ελληνας που σπουδασε Management Studies σε πανεπιστημιο του κωλου της Αγγλιας και εμενε Bayswater και δεν ξερει που καν πεφτει το Barbican Centre,εσυ εισαι αυτος παντα τον χαρτσιλικωνε η μανουλα του να παει στην Μυκονο,εσυ εισαι αυτος που η γκομενα του και μετεπειτα γυναικα του και μητερα των παιδιων του κλπ κλπ δεν εχει κερδισει με προσωπικη δουλεια ουτε ενα ευρο στην ζωη της, εσυ εισαι ο φλωρος που δεν εχεις ουτε ενα επιτευγμα -accomplishment που λενε- στην ζωη του γιατι αν ειχες θα ηξερες οτι τα επιτευγματα θελουν ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΒΛΑ και τοτε απλα θα καταλαβαινες το μεγεθος της ΑΕΚ και απλα θα αγοραζες ενα εισητηριακι να την βλεπεις απο ψηλα με τα παιδακια σου,πραγμα που θα ηταν μια χαρα.
    Αλλα επειδη εισαι και βλακας εισαι και κακός -γιατι μονο κακία και κομπλεξ κατετερωτητας δειχνει αυτο που εγραψες ασχετε και επικινδυνε- η λεξη μεγεθος εσενα τον ιδιο δεν σου λεει τιποτα γιατι you never achieved anything with your hapless, miserable, piteous and pathetic life.
    Καημενε που θες να μας ΄τιμωρησεις΄κιολας και εμας και την ΑΕΚ...
    ΓΕΛΟΙΕ.

    'Ανωνυμος'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ J.PATIKAS: Καθόλου αισιόδοξος δεν είμαι αλλά κλείνω έτσι αφού ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΤ' ΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΟΧΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ. Και για να βλέπουν οι νεότεροι του εδώ χώρου, ΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Απο την αλλη καλα κανεις και μιλας. Σπανια το κανετε.Και σε λιγο καιρο δεν μιλατε καθολου.
    Θα εχετε κερδιζει εσεις δυστυχως γιατι πια το παιχνιδι ειναι κομμενο 'διαρθρωτικα' στα μετρα σας που βεβαια μονο μεγεθη δεν ειναι. Αλλα ξερεις κατι ΚΑΖΑΜΙΑ. Δεν θα το χαρειτε ουτε και εσεις καθολου,ακομα και την μια χρονια στην δεκατια πανω που -οπως μια φορα και ο ιστορικος Απολλωνας Σμυρνης και Αθηνας - θα 'μας βγαλετε' και Ευρωπη.
    Μια θλιψη ακομα και εσας τα ζωα θα σας κυριευσει και δεν θα μπορειτε να χαρειτε τιποτα. Γιατι θα ειναι τοσο εκκοφαντικη η γελοιοτητα του μεγεθους (σας) που δεν θα ξεγελα ουτε εσας τους ιδιους.
    Δυστυχως ομως το κακο εχει γινει και εχει προχωρησει.
    Αλλα ξερεις κατι? αν και Καζαμιας ποτε δεν ξερεις, παντα υπαρχει και η Νεμεσις και δεν μιλαω για επενδυτες σε αλογα και την ορμη του λαου και μαλακιες.
    Δεν ξερω ποια μπορει να ειναι αλλα τοση βλακια και μικροτητα καπως πρεπει να τιμωρηθει.
    Δεν γινεται τοση υβρις να σταθει.

    ' ο ιδιος'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χρηστος Χοντζεας12 Δεκεμβρίου, 2012 20:10

    Εγω παντως πασχω οχι απο ταξικη αλλα απο "τοξικη ανεπαρκεια" αφου δεν εχω καθολου "Καλαματιανο",ωστε ετσι να αντεπεξελθω τα "μεγεθη" που με ζαλιζουν με την ανυπαρξια τους.
    Οι μαλακες που μπερδεψαν το "εχειν" με το "ειναι".

    Και η πλακα ειναι οτι ο συγκεκριμενος ΔΕΝ ειναι καν εστω "μεγεθος". Απλα θαυμαζει και σκατοσφουγγιζει τα μεγεθη.
    Οποια ντροπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣ ' ανώνυμο ' : Ευχαριστώ για την παρέμβαση, αλλά είναι σαν να τον ξέρεις προσωπικά. Εγώ δεν μπαίνω καν στον κόπο να τον ψάξω μέσω γνωριμιών στην ΕΥΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή