Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

BOTTOM LINE

             Αγαπητοί Γιώργη και Χρήστο. Μια χαρά τα λέτε και μια χαρά είναι το κεφάλι αλλά και τα πόδια. Μια χαρά είναι τοποθετημένο το κάθε μέλος. Που το καθένα δεν ασχολείται με το άλλο. Ούτε τα πόδια κοιτάνε ψηλά αλλά ούτε και το κεφάλι κάτω. Εκτός από τον Σόϊμπλε, που πραγματικά κοιτάει κάτω και θυμάται. Τα μέλη του σώματος έχουν φυσική διακιοσύνη και δεν είναι σαν την κάτω Τραχανοπλαγιά που ήθελε Μπαλί ή τον φυσικά υπερέχοντα που ήθελε να γίνει λακές ποδιών κι αφού τα έγλειψε μετά  έβγαλε την δεξιά του τοποθέτηση. Κι ειδικά ο πιο μαλάκας είναι αυτός, που την τύχη που του έλαχε, την είπε και ικανότητα.
             Και πρέπει να γίνει μια διαχείρηση του αποτελέσματος στην Τούμπα. Μιλώ για ξεγραμμένο παιχνίδι και δεν μιλώ σαν οπαδός αυτήν την στιγμή, αλλά σαν άνθρωπος που ξέρει να μπει στα αποδυτήρια και να προκαλέσει βλάκες να παίζουν εναντίον της διοίκησης ή της ιδιοκτησίας ή των αχυράνθρωπων ή των εκπροσώπων του ΠΑΜΕ με άλλα χρώματα. Όπως το έκανα και σήμερα στον τελικό του σχολείου με διαιτητάρα τον Τριτσώνη. Σιγά το δύσκολο πράμα, που είναι να στρώσεις μια μπαλιά ή να αποκτήσεις το θράσος να σουτάρεις.
               Αλλά κάποια πράματα είναι οφθαλμοφανή και φυσικά κανείς που ασχολείται επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο, δεν είναι δυνατόν να ξέρει μπάλα καλύτερη από από κάποιον που ρομαντικά κι ερασιτεχνικά λατρεύει το χόμπυ του. Κι όταν λέω μπάλα, δεν εννοώ το αν θα μπορέσει να πετύχει ακρίδα στα εκατό μέτρα με κοντρόλ της με την αριστερή κεραία ( Τσιάρτας ), αλλά αν θα μπορέσει να προσαρμοστεί στις συνθήκες και στο υλικό του ( Βλάχος ) κι αν θα κριθεί από κάποιον που έβαλε στόχους ενώ προσωπικά είναι αποτυχημένος ( Δημητρέλος ). Που μια χαρά τον έχω πάει λάου λάου, αλλά πάντα υπάρχει η απορία : Αν βρε συ δεν τα κατάφερες προσωπικά, θα τα καταφέρεις σε γενικό καλό; Είναι σαν εκλέξω υπουργό οικονομικών τον Μάνο, που έριξε έξω την προσωπικη του Αλατίνη.
                 Η διαχείρηση λοιπόν του αγώνα είναι πολύ συγκεκριμένη. Ο Λίνεν φοβόταν την συντριβή, όπως φυσικά και τα παιχτάκια που υπάρχουν μπροστά κι ακούνε στο όνομα Κατίδης και Φούντας. Αυτοί φταίνε; ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. Ο Φούντας είναι μια χαμένη περίπτωση αλεξιπτωτιστή που προσπαθεί να σωθεί στην έρημο κι ο άλλος είναι μια κωλομπίνα - επιπέδου Ταχτσίδη - που είπε σε κάποια γκόμενα οτι πλέον δεν του ταιριάζει το χονδρό ΛΑΜΔΑ της Σαλονίκης αλλά το ψιλό της παραλιακής με τις φωνές που μοιάζουν με πόδια σε σχέση με το κανονικό λαρύγκι.  Ένας Κατίδης, που αν η ΑΕΚ - δηλαδή ο Λίνεν - δεν τον διαχειριστεί σωστά, βλέπω τον Χάρις πλέον να τον πουλάει του χρόνου ή να τα παίρνει κάτω από το τραπέζι ειδικά τώρα που ο χάπιας ασχολείται με το ρεκόρ του Κόκαλη παρά με το να κάνει ομάδα.
                Κι άρα καλά κατέβηκε η ΑΕΚ και το σημαντικότερο από όλα είναι οτι υπηρέτησε ένα προπονητικό πλάνο. Συγκεκριμένο, αντιπαθές, αλλά ήταν κάτι. Πριν, με την μπαλαδόφατσα τον Βλάχο, τον Μαύρο που εθίγη επειδή απελύθη ο Μουρίνιο του αλλά και τον άλλον που έλεγχε ελεγχόμενος, το μόνο που υπήρχε στο γήπεδο ήταν ένα συνεχές rotation θέσεων, που τι μόνο που εξυπηρετούσε ήταν κάποια μουτζά που είχαν περιέργεια αν ο Κατίδης είναι πιο ωραίος με την φράτζα δεξιά ή αριστερά. Όπως και στις εθνικές εκλογές. Ποιά πουτάνα με ίσα δικαιώματα να ξέρει από οικονομικά; Άμα την ταϊζεις, τι να την νοιάξει το σύστημα; Άμα κερδίζεις σαν Παοκτζής, θα σε νοιάξει η ομάδα σου; Εδώ μέχρι κι ο Ρώσος κατάλαβε τον Δώνη, που απείλησε οτι " ...άμα κάτι δεν βελτιώνεται, αγοράζεται..." Έγινε και ο businessman, ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ. ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ...
               Η τοποθέτηση λοιπόν, που διάβασα σήμερα, οτι "... η ΑΕΚ θα αλλάξει κι άλλους προπονητές φέτος..." είναι μια ακραία κατάσταση. ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΡΙΚΥΜΙΕΣ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ και δικαιολογεί την πλήρη αποτυχία των παλαιών εντύπων. Εκτός αν υποννοεί την ανυπαρξία των επενδυτών ή την αφραγκιά τους, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ. ΚΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ:
               Είναι ο Δημητράκης μέγεθος; Αφού παραλαμβάνει την ομάδα σε αυτό το χάος ( οικονομικό και αγωνιστικό ), για να διακαιωθεί στον κόσμο, θα αλλάζει προπονητές σαν τα πουκάμισα; Μήπως τους βάλει και να παίξουν κιόλας; Θα σκορπάει τα λεφτά του για αλλαγές και πειράματα;
                Είναι ο Δημητράκης  ξύπνιος; Γιατί να αλλάζει προπονητές όταν μπορεί να επικοινωνήσει με τον ΔΧ  ( ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ αλλά φυσικά στην πρώτη στα εργατικά δικαιώματα των τεμπέληδων ) και να κάνουν προώθηση μέσω των επικοινωνιακών μέσων, που θα μιλήσουν για την Πόλη κι όταν θα φύγουν τα μπαρμπούνια από το τηγάνι και θα ξαναπέσουν εκεί που κατουρούσε ο Παλαιολόγος. Θέλουν αλλον προπονητή; Πότε; Αφού ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΙΝΕΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ; ΜΕΤΑ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ; ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΤΟΥΣ;
                ΣΤΟ ΞΑΝΑΕΙΠΑ, ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ, ενώ τα κουβεντάκια σου είναι καφενείο της πλάκας.
                Άλλαξες προπονητή. ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΝΕΡΓΑ. ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΔΟΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ; ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΕΙΑΞΕΙ ΟΜΑΔΑ Ή ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΣ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΤΙΠΟΤΕΣ, που όταν φτάσει η κουβέντα στην ουσία " εμείς αγαπάμε την ΑΕΚ, δεν ξέρουμε από συστήματα κι άλλοι αποφασίζουν." Δεν είναι κακό το να πείτε την αλήθεια. Μια ζυγαριά είναι τα πάντα: Ψέμα κι αλήθεια. Μέχρι τώρα τι κέρδισες με τις συμβουλές; Δεν έκανες κριτική και σχεδόν ο Βασιλάκης σου φόρτωσε το ρόστερ.
                 Κι είναι αστείο κάποιος που έχει υποστηρίξει την προσπάθεια των γύφτων του καλοκαιριού, να το παίζει ενημέρωση ενώ τον ακολουθούν τα γεγονότα και να γίνεται μάντης κακών. " θα αλλάξει πολλούς προπονητές η ΑΕΚ." Ε, ΕΓΏ ΛΕΩ, ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΝΕΝ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Ή ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΑΥΤΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗς ΕΠΟ, ΤΗΣ ΛΙΓΚΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.
                  ΚΟΙΤΑΧΤΕ: ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΡΓΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ.
                  Ο Λίνεν, τον οποίον τον υποστηρίζω, ΕΝΩ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥ ΤΑΔΕ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑΦΟ, πρέπει να κάνει τα απλά: Φέτσης, Φούντας μαζί, και δίπλα ο Ισπανός. Σε 4-4-2, απλή διάταξη. Μεχρι κι ο μαλάκας ο μαύρος ευνοείται μπροστά. Θάρθει κι η κατσίκα κι οπότε επικοινωνιακά τον τάδε ανύπαρκτο, τον βάζεις στην περιοχή του. Άμα μιλάς για τελικούς με τον Πλατανιά, τότε είσαι με δεύτερη εθνική λόγω ηττοπάθειας ή άγνοιας ή επειδή παίζεις παιχνίδι. ΠΑΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ;
                                 ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΑΙΔΙΑ, όσο κι αν η Κέρκυρα μας πάγωσε. Μια νίκη είναι εκεί. 
             Υγ. Αφείστε τον Λαγό να μιλάει για πέναλτυ. Αυτός φοβάται οτι θα του ζητηθούν ευθύνες. Αυτός νομίζει οτι ξεχάσαμε οτι προσπαθούσε να βρει ομάδα για να φύγει. Αυτός νομίζει οτι είναι ποδοσφαιριστής κι οτι είναι τρομέρός αλλά τον κυνηγάει η πουτάνα η κοινωνία. Κι αφείστε όλους αυτούς αύριο που θα μιλήσουν για επική προσπάθεια και για την κόντρα διαιτησία. ΣΑΝ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ, ΤΟΝ ΚΩΣΤΗ. ΑΥΤΑ ΘΟΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ. ΚΩΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΑΓΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΚΕ ΠΑΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΚΑΙ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΩΝ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ.

5 σχόλια:

  1. Χρηστος Χοντζεας22 Οκτωβρίου, 2012 00:09

    Μακαρι να μην αλλαξει ξανα προπονητη.
    Αυτο θα σημαινει οτι ...ηρθε ο Βιντιαδης.
    Γιατι αν δεν ερθει ο Δημητρης, ο μπροστινος του γιαουρτα (τι ξευτυλα θεε μου)τοτε πεφτουμε σαν τα γυναικοπαιδα στο Ζαλογγο. Καλυτερα στον αλλο κοσμο της Β κατηγοριας,παρα να μας πιασει τον κωλο ο καθεις. Σωστον.
    Και αφου δεν το αποφασισατε μονοι σας να μη καταβειτε φετος στο πρωταθλημα,παρα μου θυελατε και Ευρωπες,να δουμ τωρα πως θα τρεχετε. Μαλακες. Ασκεφτοι. Αφρονες. Λιγουρια.
    Και ολα αυτα για λιγο "μπικικινι" απο οτι εχει απομεινει. Για λιγο "μαρουλακι". Για λιγο χρημα στη σακουλα.
    Τωρα αποδιδει η επενδυση των μεγαλομετοχων. Βαζεις λεφτα το 2004 και στα φερνει πισω σημερον το 2010-11-12 ο γιαουρτας και ο κατεστραμενος η ο αλλος ο "τι λετε ρε".
    Με εικονικες πληρωμες, με προμηθευτες "παγωμενους", με δοσεις απληρωτες με μεταγραφες αλλα Ψωμιαδης,με συμβολαια-φαντασματα κλπ
    Ολα στο κεφαλι της καριολας της ΠΑΕ. Αφου θα φουνταρει που θα φουνταρει. Γιατι να μη βγαλουμε τιποτα; Σωστο.
    Ε ρε πουστη μου και εμεις τους βριζουμε.

    Αν παλι ερθει ο Δημητρακης και αλλαζει προπονητες σαν τα πουκαμισσα και παλι νο προμπλεμ,αφου η ΠΑΕ θα εχει λαβει τα δανεια της μεσω Χαρις.
    Μη τα θελετε ολα. Η δανεικα, η σταθεροτητα. Οχι και τα δυο. Για κοιτατε την Ελλαδα λιγο, που σε 4 μηνες εχει αλλαξει 4 πρωθυπουργους,αλλα ο σταλινικος σακατης παραμενει αταλαντευτος. "nain" λεει συνεχεια ο Γερμανος robocop.

    Και μαλλον τους 4 προπονητες θα τους φτασουμε,αν ολα πανε καλα και η συμμορια ειναι ακομα στην ΑΕΚ και η ΑΕΚ ακομα στην Α κατηγορια,εως το Πασχα.

    Την οποια συμμορια την "αμφισβητει" στηριζοντας την το "365" και τα ομοειδη θερμοκηπια.
    Οπως και ολες τις προηγουμενες. Ειπαμε. Μονο μετα την απομακρυνση κανουμε κριτικη. Οχι πριν. Πριν,στηριζουμε. Οτι να'ναι. Ακομα και ο Ρωχαμης να αναλαβει,ειμαστε διπλα του.

    Οποια και να ειναι η διοικηση του Μαρκομηχελακιου, ο κηπουρος θελει μονο να πεφτει ο μισθος και να ειναι στο μισθολογιο. ΣΤα αρχιδια του αν ο προεδρος εχει τζακουζι που το εφτιαξαν οι οικοτροφοι ψυχασθενεις,ουτε αν το Δ.Σ του ιδρυματος τρωει τον αμπακα και τα λεφτα μπαινοβγαινουν με σακουλες,ενω οι ασθενεις κατουριουνται στα πατωματα.

    Αφου ειμαστε μεσα στο ιδρυμα και αυτο ειναι ζωντανο,δεν γαμιουνται.Εμεις θα σωσουμε τον κοσμος; Σωστο και αυτο.
    Και αν γινει και τιποτα, και μαθευτουν τα καμωματα των προισταμενων,τοτε λεμε "και που θελετε να ξερω...εγω ενας απλος κηπουρος ειμαι...που χτενιζω φυτα".
    Σωστοοοος.

    Αληθεια,τα σχολια,γιατι ειναι κομμενα,εδω και λιγο καιρο απο το κηποτεχνειο του 365;
    Για να μη γινεται ορατο το βρισιδι και ενοχληθει ο -ανυπαρκτος- φερομενος "επενδυτης";
    Ο Μερκελ; Τι μας λες μωρε; Και ο κοσμος τωρα που θα λεει τον πονο του; (Γιατι τα blog σαν αυτο,τον λενε βλακα και κοροιδο. Δεν προσφερεται για αυτοβαυκαλισμο)

    Για τον ιδιο λογο που απαγορευτηκαν και οι συγκεντρωσεις στους δρομους,μη τυχον και δωσουμε ασχημη εικονα στους εξω,μιας και τωρα "ειμαστε σε πορεια ανακαμψης" και "το κλιμα να αλλαζει στην Ευρωπη για την Ελλαδα";
    Το οτι εχουμε πεθανει και δεν μας εχουν ενημερωσει,εχει σημασια,η οχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΟΠΗΚΑΝΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ; ΞΕΦΥΓΕ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ; ΚΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ.
    " ΟΥ ΟΔΕΥΕΙ Η ΠΑΤΡΙΣ, Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΑΔΙΟΝ;"
    ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΕΣ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΒΙΟΝ ΑΝΕΥ ΣΧΟΛΙΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι έχουν κοπεί τα σχόλια,από την μέρα που ο Βασιλομπίλαρος ξεφώνισε στα ραδιόφωνα τον ρασπούτιν....Έτσι και αλλιώς αν έστελνες κανένα σοβαρό σχόλιο ή αν ήταν αντίθετο στη γραμμή που ήθελε να περάσει το ψεμμα365,στο κόβανε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς αποκατασταση της αληθειας...
    Ειχα γραψει απο το καλοκαιρι,για την προταση οσον αφορα τους πλειστηριασμους της α` κατοικιας.Εδω και λιγες μερες,εριξαν τις "φωτοβολιδες" για το ιδιο θεμα για να δουν πως παει το πραγμα.Ουδεποτε επεσε στο τραπεζι αυτη η προταση απο την τρο`ι`κα,επεσε απο την ιδια την κυβερνηση σε συνεργασια με τις τραπεζες.Καλυτερα,θα ελεγα,υπηρχε πιεση απο τις τραπεζες...Σκοπος δεν ειναι φυσικα να πεσουν οι τιμες !!! Αλλου ειναι το θεμα.Οσα δεν χτυπηθουν απο ιδιωτες,θα μεινουν στα χερια των τραπεζων,και τα οποια θα εμφανιζονται σαν αποθεματικο για τις δανειοδοτησεις τους.Φυσικα δεν τους ενδιαφερουν τα 60 τετραγωνικα η τα 80 κτλ...Ενδιαφερονται κυριως για ακινητα τα οποια βρισκονται σε πολεις που υπαρχει ενδιαφερον μεταπωλησης τους.Γραφεια απο το εξωτερικο ηδη εχουν εκδηλωσει ενδιαφερον μεσω δικηγορικων γραφειων και αλωνιζουν την Ελλαδα.Την τρο`ι`κα την "εμπλεξαν" για αλλοθι.Αφου βρηκαν παπα ας θαψουν κανα δυο,οπως λενε και στα βαθη της Αββυσηνιας...Εβαλαν τον Βοριδη να πει δυο παπαριες για να μην χρεωθει σε γηγενη τεκνο της ΝΔ η μαλακια που πανε να κανουν.Μεσημεριανες πληροφοριες αναφερουν πως για εναν ακομα χρονο η κατασταση θα παραμεινει ως εχει,μεχρι νεωτερας.Ο Στουρναρας ειπε πως αυτο θα γινει αιτια να θρηνησουμε θυματα και το ξεκοψε.Ελα ομως που οι τραπεζες πιεζουν,για αυτο θα τσιμπησουν κατι παραπανω απο αυτα που ηταν να παρουν απο τα 31,5 δις...!!!! Ειδατε τι ωραια που τα κανονιζουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ CONPATER : ΑΛΛΑ 5 ΔΙΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ. ΚΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΧΙΚΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ. ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή