Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

           Να κάνω αντιγραφή το τι έλεγα τον Αύγουστο για τον σχεδιασμό και τον στόχο της αποφυγής του υποβιβασμού; Να κάνω αντιγραφή για τον θεό που θα γαμούσε ακόμα και με τα μωρά; Μα δεν ενδιαφέρει κανέναν πια το παρελθόν. Ούτε καν εμένα, που δεν έβαλα σε εμπορική εκμετάλλευση την τρέλα αυτού του χώρου. Θα μου πεις, σκορπώντας αρνητικές ειδήσεις, τι κέρδη να προσδοκούσες; Ολόσωστα κι ανθρώπινα όλα. Και τι να έγραφα; Οτι πάμε για Ευρώπη; Για να κέρδιζα ποιόν αναγνώστη; Αυτόν που δεν έχει μυαλό και φυσικά σαν επακόλουθο, αυτόν που δεν έχει αγοραστική δύναμη; Μαλακίες θα είχα κάνει. Ή κωλοτούμπες. Τώρα, μια χαρά είμαστε με τα γραμμένα που αποδεικνύονται με κάποια διαφορά φάσεως. Που σε αυτήν ακριβώς την διαφορά οφείλεται και ο περιορισμός του φαινομένου της υπέρτασης κι άρα μια χαρά έχουμε ρεύμα στα σπίτια μας.
          Είμαι από τους ανθρώπους που ποτέ δεν μπέρδεψα την ποιότητα με την ποσότητα. Αυτά είναι για τα γουρούνια στα σακιά ή για τους φοβισμένους, που σαν αναποφάσιστοι στις εκλογές πάνε με το πρώτο κόμμα ή σαν φωνή αντίδρασης κρύβονται πίσω από τα μπούγια με σημαίες, συνδικαλιστές ή οργανώσεις. Ρε δεν πάνε το Θέμα ή την Καθημερινή να την αγοράζουν μύρια; Η κλασσική opinion maker εφημερίδα είναι άλλη. Κι ας πουλάει μόνο 500 φύλλα. Σημασία έχει, πού τα πουλάει.
           Κι έπεσα από τα σύννεφα σήμερα, με όσα έμαθα από τα βαρόμετρα μου αλλά κι όσα διάβασα από τα ΜΜΕ. Ο Λίνεν συναντήθηκε με τον Δημητρέλο, παρουσιάζοντας του μιά έκθεση για το ρόστερ και ζητώντας του ενίσχυση τον Γενάρη. Συγνώμη κύριε Λίνεν, αλλά εσείς δεν ήσασταν που δεν μπορούσατε να αναλάβετε την ΑΕΚ, αφού η ομάδα της είναι επιπέδου Κ-20; Εσείς δεν ήσασταν που από την τρακοσάρα, τελικά πέσατε στα διακόσια για να δεχθείτε τελικά τα 150 και να τελέσετε την τελετήν; Εσείς δεν ήσασταν ο ίδιος προ είκοσι ημερών; Και τα λέω φιλικά, στηρίζοντας πλήρως τον προπονητή. Για τον οποίο έχω κιόλας γράψει - σαν το δεύτερο site που κάνει κουμάντο στην ΑΕΚ κατά τεχνικόβλακα - οτι ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙ ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ.
            Τι έγινε πάλι; Τρελάθηκαν πάλι όλοι εκεί μέσα κι αρχίσανε τα " ΑΕΚ είμαστε και πρέπει να παίζουμε επίθεση " ή αφού πήραν  " σοβαρά " τις αρλούμπες του Δημητράκη για πακτωλούς χρημάτων, είπαν κάτι για υπέρβαση κι άρα σκέφτονται ενισχύσεις; Πού να ξέρω κι εγώ ο δόλιος; Α:κόμα τον προπονητή δεν τον έχω συναντήσει. Το έχω αφήσει για μετά την τετράδα αγώνων που ακολουθεί μπας κι είμαι πιο χρήσιμος από τα ποντίκια που θα αισθάνονται πιο κοντά στην φάκα. Ειδικά και με την έλευση του Δημητράκη, που θα κοντράρει τον χάπια και τον πούτιν. ΜΗΝ ΓΕΛΑΤΕ ΑΚΟΜΑ.
             Και συζήτησαν για τον Κατσουράνη. ΑΛΛΑ Ο ΛΙΝΕΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΜΕΣΩΣ ΘΕΤΙΚΟΣ, ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΠΕΦΤΗΚΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΕΙ Ο ΠΑΚΤΩΛΟΣ , ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ( ήταν διακαής πόθος του νέου προέδρου, ήρθε να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του, μόνον αυτόν ακούνε τα νέα παιδιά - ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΗ ΚΛΑΨΩΜΟΥΝΙΑΣΗ ) ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΝΕΝ. Ο οποίος Κατσουράνης
- διαβεβαιώ τον οποιονδήποτε -  οτι θα έρθει πληρωμένος προκαταβολικά για να προσφέρει την απαραίτητη ασπίδα  σε αυτούς που θα έπρεπε να είναι σήμερα συντρόφιμοι του Μάκη αλλά είναι έξω λόγω έλλειψης κράτους ή μάλλον λόγω ενημέρωσης μέσω Καθημερινής και Σκαϋ. Που είναι το ίδιο πράμα ( ειδικά άμα κοιτάξεις προσεκτικά το γιατί τα μάτια του Στουρνάρα είναι έτσι. Να φταίει το πυργιώτικο ή το καλαματιανό; ) Θα έρθει; Δεν απαντώ, αλλά είναι θέμα ΣΔΟΕ πλέον.
            Αλλά να μείνουμε στα " υπάρχει άφθονο ταλέντο ", " σε μερικά χρόνια όλη η εθνική θα είναι ΑΕΚ " και " δεν έφυγε κι ο Μπεκενμπάουερ ". Ρε δεν πάτε να γαμηθείτε όλοι οι ποδοσφαιράνθρωποι που γαμήσατε μια στοιχειώδη ενδεκάδα;
            Ο Κορδρέρο δεν κάνει πλέον για αμυντικός χαφ, ο Φούντας πρέπει να γυρίσει στην φυσική του θέση ( μπα, βρήκαμε τον τροχό; ) κι ο Μπουγαίδης δεν είναι κι έτοιμος ( για την εθνική γιατί ήταν ) αφού σε κάθε συμμετοχή του πρέπει να παίρνει και 4 χιλιάρικα. Φυσικά ο Γκερέϊρο πήρε άδεια για την Βραζιλία ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΥΤΟ,  κι έχουμε 5 τερματοφύλακες, 5 σέντερ φορ και 5 σέντερ μπακ. Κι εύχομαι το κοντέρ να μην γράψει 5 το Σάββατο, αλλά απλό άσο κι over στο στοίχημα. Χονδρικά, δεν υπάρχει τίποτα.
              Κι ο κύριος από δίπλα, θα έπρεπε να ξέρει παραπάνω από ποδόσφαιρο. Διότι όταν γράφει οτι " η ΑΕΚ πήρε λιγότερα από όσα άξιζε στα πρώτα παιχνίδια " , τότε εκεί να δείτε τι θα γινόταν στο τέλος. Καλό είναι οι σφαλιάρες να έρχονται στην αρχή. Διότι κάτι μπορεί και να γίνει. Στο τέλος, τι να γίνει; Άντε καμιά κηδεία όπως στο μπάσκετ, που ανέλαβε ο κούριερ αλλά κανείς δεν μπορεί να του κάνει κριτική, αφού η ΑΕΚ είναι μια παρεούλα στο διοικητικό συμβούλιο κι άλλη μια σε κάποιο σουβλατζήδικο της οργάνωσης και οι επαγγελματίες φοβούνται πιο πολύ το
ερασιτεχνικό - ρομαντικό κονκλάβιο. Στο σπίτα σας, ξέρετε ποιός κάνει κουμάντο; Δεν είναι κακό να μην το κάνετε εσείς. Σημασία έχει να ξέρετε, ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ. ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΛΑ ΣΤΕΡΝΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ, ΚΑΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
               Και ξαφνικά τρελάθηκε κι ο Λίνεν; Εντάξει, με αυτά που είδε λογικό είναι. Τι να πεί; Οτι υπάρχει τέτοιο ταλέντο που η ομάδα νέων τερμάτισε πέρσι ενδέκατη; Δεν τα λες αυτά για να μην γίνει το Pumpers χορηγός. Λες άλλα. " Να κόψω πέντε, να αλλάξω το σύστημα και..." ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΕΝΙΣΧΥΣΗ. Γιατί; Δεν ζητάμε πρωτάθλημα, ούτε play off. Σωτηρία ζητάμε. ΜΕ ΤΟΣΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ, ΤΟΝ ΟΦΗ Ή ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ; ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ, ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ; ΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΓΑΜΟΥΣΕ Ο ΜΑΥΡΟΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΤΟ.
               Πάντως δεν πρέπει να ανησυχούμε, όσο κι αν υπάρχουν αστάθειες χαρακτήρα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ. Ο ΔΩΝΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ, Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ Ή ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΡΙΦΥΛΙ, Η ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΓΚΟΛ ΚΙ Ο ΧΑΠΙΑΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ , ειδικά τώρα που του είπαν οι γιατροί οτι πρέπει να τρώει γιαούρτι και το παγωμένο είναι μια χαρά λύση. ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΓΙΑΚ.
             Υγ1. Αυτά για τον Αρβανίτη, είναι μαλακίες. Και πέρσι ο Dimi ήταν σκατά στην αρχή της περιόδου, λόγω σωματοδομής. Κι έχασε την θέση του. Αυτός παίρνει μπροστά μετά τον Δεκέμβρη λόγω " συνθηκών ". Έχει και τον γκουρού που μοιράζει τον χρόνο και προτιμάει να μένουμε οι τελικές εντυπώσεις. Στην Κέρκυρα, δεν υπήρχε πρόβλημα. Τόσα σουτ, κάποια θα έπιανε. Τα άλλα ήταν θέμα άμυνας. Τα της ΑΕΚ όμως είναι σαφή: Αν δεν μπορεί, κανένας Αρβανίτης δεν φταίει. Εκτός αν το REBRAIN δεν έχει αποτελέσματα γρήγορα.
               Υγ2. Ο Σπύρου συκίνησε. Ο Σκάυ, μάλλον δεν άρεσε. Ή όλοι ήσασταν πληροφορημένοι ή έχει δίκιο ο conpater " οτι οι Έλληνες παρακτικά ομολόγησαν την ενοχή τους. " Προσωπικά συντάσσομαι με το δεύτερο. Αλλά δεν φεύγω. Θέλω γαμήσια. Έχει σημασία αδερφέ, το πότε φεύγει ό καθένας.
            
           
             

4 σχόλια:

  1. Το 2010 η ομάδα νέων τερμάτισε 9η. Το 2011 τερμάτισε 10η και το 2012 τελείωσε 11η. Επίσης αν δεν κάνω λάθος οι Κονέ, Πλιάτσικας, Ταχτσίδης, Παπασταθο, Μανωλάς ήρθαν με μεταγραφή στην ΑΕΚ. Δεν είναι απο τις ακαδημίες μας. Ο μέχρι πέρισυ και για οχτω χρόνια υπεύθυνος ακαδημιών Σαβέβσκι δεν έχει ευθύνες? Οταν μάλιστα μέχρι και το 2008 απο οσα μας έλεγε ο Ντέμης (και δεν διέψευσε ο Τόνι) δόθηκαν αρκετά χρήματα για τις ακαδημίες? Ρε ούτε έναν παίκτη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρηστος Χοντζεας17 Οκτωβρίου, 2012 01:22

    Τι κανεναν; Ολοκληρο το ροστερ απο τις Ακαδημιες ειναι.
    ...Η μηπως ειναι απο την οδο Ακαδημιας,απο κανενα πανερι;
    Μαλλον.
    Οπως και να εχει ο Αδαμιδης πετυχε. Και ο Χιμενεθ.
    Οταν ο γιαουρτας ελεγε "θα γινει πληρης Ελληνοποιηση του ροστερ" αυτο εννουσε. Εμεις δεν καταλαβαιναμε.
    Οπως και ο ΓΑΠ οταν ελεγε με το που ετοποθετηθει πρωθυπουργος: "θα ειμαστε αντιεξουσιαστες στην εξουσια". Που να φανταστει ο κοσμος τι εννοουσε.

    Θεοί μεν γαρ μελλόντων, άνθρωποι δε γιγνομένων, σοφοί δε προσιόντων αισθάνονται.

    Και οταν οι "σοφοι" τα εχουν κανει πλακακια με τους "θεους" και δουλευουν για λογαριασμο τους, για να γαμισουν τους ανθρωπους που και ψηφιζουν και οπαδοι ειναι,τοτε γαματα.

    Μικρα-μικρα:

    Mανωλας (θειος) για την μεταγραφη του Κωστακη και πιθανη εμπλοκη του σε αυτην: "αν ο Κωστας πουλουσε ναρκωτικα,θα εφταιγα εγω";
    Γερμανικη, Βορειοευρωπαικη αντιληψη απο εναν Ναξιωτη.
    Και βεβαια θα εισουν υπευθυνος ρε Σκρουτζ. Εσυ δεν λες παντου σε καθε ευκαιρια,ποσο συμβουλευεις και ποσο απο κοντα εχεις το ανηψι σου απο παιδακι; Λες να μη εχεις ευθυνες; Ποιος θα εχει; Εγω;
    Αι στο διαολο πια. Δεν μπορω αυτην την υποκρισια και την προχειρη καλυψη του προφανους. Πεσ'το ρε. Πατερας μου ο Βαρδινογιαννης τοτε, πατερας του Κωστα σημερα ο Μαρινακης,αρα και δικος μου συγγενης.
    Αι στο διαολο δηθεν και ταχα. Υιοθετημενα.

    Σημερα-οπως καθε μερα- σπασανε τα τηλεφωνα απο πιστωτες εκει στα Σπατα. Τιποτα. Θα σας βρω εγω λυση ρε σεις: Να προσλαβετε τον Μητσικωστα. Να σηκωνει τα τηλεφωνα και να κανει διαφορες φωνες. Την Νικολουλη,τον Διακογιαννη,τον Γιαννοπουλο,τον Λεβεντη...
    Να νομισουν οτι εχουν μπλεξει με ιδρυμα,και ετσι καποια στιγμη θα παψουν.

    Επισης, ο Δημητρελος ειχε επικοινωνια με τον Βιντιαδη για τα διαδικαστικα του ελεγχου των ορκωτων.
    Απλα πραγματα δηλαδη. Σιγα.
    -Ποτε θα ερθουν να ειμαστε κλειστοι;
    -Και πως θα δουλεψουν οι ανθρωποι;
    -θα εχουμε αφησει τα βιβλια στο σουβλατζιδικο απεναντι. Και θα ορμηνεψω τον σουβλατζη να μη ξανακανει το λαθος και μπερδεψει τα δικα μας βιβλια με τους δικους του καταλογους. Γιατι την αλλη φορα τρομαξαμε να πεισουμε την BDO οτι τα: Mousakas 6.00 Gyros 7.50 Pastitsio 8.00 δεν ειναι ονοματα μεταγραφομενων παικτων και τα νουμερα δεν ειναι σε εκατομμυρια ευρω,αλλα πιατα.

    Ο Λινεν εχει δει οτι το προβλημα ειναι στο γκολ. "στην επιθεση ειναι το μεγαλο προβλημα" ειπε καθως κατεβηκε απο το αεροπλανο.
    Δηλαδη το Ζασταβα,πασχει απο τις αεροτομες του. Εαν φτιαχτουν,θα πεταει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Λίνεν αν αναλάμβανε μια ομάδα στην Γερμανία θα τα έλεγε αυτά;
    Θα μου πεις ότι στην Γερμανία ακόμη και οι ομάδες της μπυραρίας είναι πιο οργανωμένες από αυτή την ΑΕΚ.Σωστά, όμως εγώ αλλού θέλω να καταλήξω.
    Στην Ελλάδα όταν λέμε ότι ένας προπονητής είναι γνώστης του πρωταθλήματος εννοούμε ακριβώς αυτό,να μπορεί να λέει αυτές τις μπαρούφες και να παραμυθιάζει τον κόσμο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έχει δημοσιεύσει τα αποτελέσματα μιας μελέτης, τα οποία δείχνουν ότι ο αντίκτυπος της δημοσιονομικής λιτότητας στην ανάπτυξη είναι υψηλότερος από ότι είχε προηγουμένως εκτιμηθεί. Το πολιτικό συμπέρασμα είναι προφανές: η υπερβολική λιτότητα δεν οδηγεί πουθενά. Θα πρέπει να σταματήσει.

    Κάποιος πρέπει να είναι σαφής σχετικά με το τι λέει αυτή η δήλωση, και τι δεν λέει. Το ΔΝΤ δεν λέει ότι η λιτότητα είναι πάρα πολύ σκληρή, πολύ άδικη, προκαλεί πολύ πόνο σε σύντομο χρονικό διάστημα ή χτυπά τους φτωχούς περισσότερο από τους πλούσιους. Λέει απλώς ότι η λιτότητα δεν μπορεί να επιτύχει το στόχο της μείωσης του χρέους μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα.
    Δηλαδή να πάνε να γαμηθούν όλοι οι λαοί.Αυτό που μας νοιάζει είναι να πετυχαίνουν οι στόχοι με κάθε κόστος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή