Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ

              Ορίστε ρε παιδιά. Τι άλλο θέλετε; Φτάσαμε μετά από έξι αγωνιστικές και πρακτικά στα μέσα Οκτωβρίου ( με βάση την επανέναρξη του πρωταθλήματος ) και η Ωρα, πάντα επί κεφαλής στην ενημέρωση, έβγαλε τα ρεπορτάζ: Οτι Ο Βλάχος ήθελε να φάει τον Τσιάρτα, οτι ο Τσιάρτας δεν έκανε καλό σχεδιασμό κι οτι ο Μαύρος δεν παρενέβαινε για να μην κατηγορηθεί οτι έμπλεκε στα πόδια των μπαλαδόφατσων. Αλλά δεν έμεινε μόνο στην έγκαιρη ενημέρωση αυτή. Προχώρησε σε τομές, πιο βαθειές αναλύσεις και κατόπιν σε λύσεις. Ή είμαστε δημοσιογράφοι ή όχι.
               Φταίνε λοιπόν όλοι κατά την εφημερίδα. Αγωνιστικά διότι η ομάδα δεν έχει αριστερό μπακ, δεν έχει αμυντικά χαφ κι ο Φουρτάδο δεν είναι στα καλά του. Στις λοιπές θέσεις η εφημερίδα, μάλλον δείχνει ικανοποιημένη. Με εξαίρεση την μη ύπαρξη προπονητή, την μη ύπαρξη έμπειρου διοκητικού συμβούλιου αλλά και την απουσία χρημάτων. Οπότε, " όχι, η ΑΕΚ δεν έπεσε, διότι με την έλευση του λεφτά και τον διορισμό νέας διοίκησης και  την πρόσληψη του νέου προπονητή, όπως επίσης και την μεταγραφή του ενός παίκτη τον Γενάρη, η ΑΕΚ θα κάνει αντεπίθεση."
                 Πιστεύω οι αναγνώστες της εφημερίδας, να διαβάσανε το πρωί την ανάλυση - τομή και ήσυχοι να πήγανε στις κυριακάτικες ταβέρνες και μετά να επιτέλεσαν με επιτυχία τα καθήκοντα τους που επιβάλει η αργία. Η μήτηρ πάσης κακίας. Τι ψάχνουμε ρε παιδιά κι αγχωνόμαστε; Άνθρωπο να βάλει λεφτά, άνθρωπο να στελεχώσει την εταιρεία, έναν προπονητή - που αυτόν μάλλον θα τον έχουμε σήμερα - κι έναν παίκτη. Τίποτα δεν ψάχνουμε δηλαδή. Έχουμε την ιδέα να ιδρύσουμε ένα ποδοσφαιρικό σωματείο και να το στελεχώσουμε. Κι έχει και προίκα η ιδέα μας: Κάποιο ρόστερ, κόσμο, ιστορία και δυό βαθμούς. Α και αντιπάλους αντεπίθεσης, την Κέρκυρα, την Κομοτινή, τον Άρη, την Βέροια, την Λειβαδιά και τα Γιάννινα. Σιγά τις μπαρτσελόνες.
                  Το αν θα ταιριάζει ο νέος προπονητής στην χημεία με την ΑΕΚ, το αν θα βγει ξανά Βλάχος, το αν τα εργομετρικά αυξηθούν με τους υπάρχοντες γυμναστές και το αν τα στελέχη παραμείνουν ανίκανα, δεν μας απασχολεί ακόμα. Τώρα πια δεν θα είναι κάθε ματς τελικός. Τώρα θα λέμε στα παιδιά να απολαύσουν το παιχνίδι και να βγάλουν στο χορτάρι όλο αυτό το ταλέντο που τόσο καιρό διαβάζαμε οτι υπάρχει αλλά το πούστικο δεν ήθελε να βγει ακόμα και στην ομάδα Κ-20, που τερμάτισε πέρσι ενδέκατη. Κι άρα καλά πάει φέτος, που πέντε σκάλες πιο ψηλά είναι δέκατη έκτη. Θα μου πείτε δεν έχει πιο κάτω. Αυτά είναι κακίες και μην ξεχνάτε οτι του χρόνου με την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων θα έχουμε 18 αντιπάλους, οπότε εφόσον σωθούμε, τι θέλουμε; Απλά μια σταθερότητα θέσης. Το μέλλον είναι δικό μας, όπως κάποτε υπήρχε η εκπομπή της πολεμικής αεροπορίας " οι ουρανοί είναι δικοί μας."
                Το ωραιότερο όμως από όλα είναι κι ένα μικροεπεισόδιο του εμφυλίου που διάβασα. Η οργάνωση ήταν στο ξενοδοχείο κι απαίτησε από τον Δημητρέλο να κάνει τηλέφωνο στον θεό και να του ζητήσει να έρθει στο γήπεδο για να εμψυχώσει τους αθλητάς. Όπερ κι έγινε. Αλλά ο θεός, σεβόμενος τον εαυτό του, αφού τα έχωσε στον πρόεδρο κάθισε όχι στα VIP αλλά εκεί που την αράζουν οι παλαίμαχοι. Δηλαδή στα VIP αλλά όχι στα τζάμια. Ξέρετε, εκεί που κάθονται οι τζαμπατζήδες. Είναι βέβαια η ιστορία της ΑΕΚ. Κι οι συνταξιούχοι είναι το αντίστοιχο στην Ελλάδα αλλά πληρώνουν φόρους. Η ΑΕΚ όμως, είναι ομάδα δικαίου. Τέλος πάντων, ο θεός κατέβηκε να εμψυχώσει αλλά οι παίκτες είχαν ήδη φύγει για προθέρμανση. Πάλι ο θεός άργησε και οι παίκτες φέρανε αυτήν την ισοπαλία. Γιατί άργησε ο θεός; Μάλλον θάκανε το budget της καφετέριας για το 2013, αν ακολουθεί την ίδια τακτική με μένα.
               Αλλά δεν θέλω να βλέπω σκυμμένα κεφάλια. Μιλώ πολύ σοβαρά. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΟΝΟ. Είναι και τα επόμενα παιχνίδια, που κάποιος στοιχειωδώς σοβαρός εργάτης, πρέπει να τα έχει ξεγραμμένα. Ό,τι χαστούκια κι αν έρθουν. Τέλος η πίεση στο ρόστερ. Για ένα μήνα και, δεν ζητάμε τίποτα. Κι αν έρθει κάτι, είτε κάποιο βαθμουλάκι, είτε μόνο κάποια καλή εμφάνιση, θα είναι υποθήκες για τα μετέπειτα παιχνίδια, που θα είναι και τα ουσιαστικά για την παραμονή. Το θέμα μας είναι ο καινούργιος να μαζέψει τις μαλακίες του Βλάχου και να κάνει μια ομάδα που να παλέψει. Στην ομαδική αμυντική λειτουργία και σε κάποια στοιχειώδη παραγωγή ευκαιριών μπας και μπει κάποιο γκολ, έστω κι αυτογκόλ σαν αποτέλεσμα πίεσης.
              Φυσικά τα λέω όλα αυτά, καθαρά οπαδικά και με την ελπίδα που θα ήθελα να πεθάνει τελευταία - όσο κι αν παραβιάζω δικά μου γνωμικά οτι αυτή πεθαίνει πάντα πρώτη στην ψυχολογία. Αν το δούμε καθαρά και καταλάβουν οι μαλάκες στην εταιρεία και στον πάγκο οτι ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ Η ΑΕΚ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ, οπότε κατανοήσουν πού θα πρέπει να γίνεται το σκάουτινγκ, τότε το πρωτάθλημα για μας ξεκινάει την ενδέκατη αγωνιστική ( άντε να εξαιρέσουμε τον Πλατανιά ) κι υπάρχουν 20 παιχνίδια μπροστά - για την ακρίβεια γύρω στα 15 - με εφικτό στόχο την παραμονή. Και προς αυτήν την κατεύθυνση πρέπει να κινηθεί το επόμενο ΔΣ αλλά κι ο λεφτάς Βιντιάδης - τι δουλειά κάνει; - με την ασπίδα που θα προσφέρει στους κρυμμένους ηγέτες. Εάν επικρατήσει η σύνεση, σώζεται η παρτίδα ασχέτως απόστασης από τους αντιπάλους μας . Εάν επικρατήσει το υπερφύαλο - μέχρι σήμερα αυτό είχαμε - τότε κλάφτα χαράλαμπε και " κάθε τι μοναχικό στον κόσμο αυτό...", όπως κατάντησε η ΑΕΚ με το τραγούδι του Φοίβου.
                                        ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ.
              Υγ1. Ωρα γερά, πάρτους τα λεφτά.
              Υγ2. Για να καταλαβαίνουμε και τι είναι η δημοσιογραφία. Η ΩΡΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΣ. Όχι να γλύφει. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΕΤΣΕΝΤΖΟΓΛΟΥ, που σήμερα σε χάρηκα. Βγήκες από το καβούκι σου και πρότεινες.  Επιτέλους. Θεοδωράκη ακούμε, όχι Χατζηδάκη. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟ, που μπήκε στη μουλτιμουλινέξ.

14 σχόλια:

  1. μην χολοσκάς ρε Steven, πήραμε το Σούπερ Καπ στο βόλεϋ γυναικών και πανηγυρίζει η οργάνωση...
    ΥΓ. άντε κούπες και στο υποβρύχιο σκάκι τώρα αρρωστάκια...
    ΥΓ1. δεν γαμιόμαστε να πιάσουμε και ράτσα λέω γω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο τα λιγα που ξερω,ειναι οτι ο πεθαμενος δεν(αρν)κλανει...Τωρα οσο για τον αλλοιθωρο,το βλεπω λιγο χλωμο να ειναι τοοοσο γαμικουλας,ειδικα μετα το περασμα της αβυσσου...ειδικα αν του περασανε και σαλαμαστρα γραφιτωμενη 1και1/2".Αντε καλο σκοταδι και στον υπνο μας σωνομαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είχα ακούσει οτι το περασμα της αβυσσου... πονάει και τσούζει!!!

      Τις εστί αλοίθωρος;;;

      Διαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΣΟΒΑΡΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΒΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΣΕΪΣΑΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ.
    ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΙΣΜΕΝΟΥΣ.
    ΑΝΘΡΩΠΟΣ, που ξέρει τι σημαίνει ΑΕΚ και τι σημαίνει αγώνας για παραμονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ serpico: Δεν σκάω. Σκασμένος είμαι, ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΔΩ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ, προτείνω λύσεις. Και το ποτήρι θα το πιώ μέχρι τέλους.
    Τι να κάνω δηλαδή; Να παραιτηθώ; Το ξέρω οτι θα πεθάνω. Να μην δώσω μάχη, αλλά να τελειώνω από τώρα;
    Για τα κορίτσια όμως να το δούμε αλλοιώς. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΑΝΕ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΤΕ. ΤΩΡΑ ΑΝ Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ, ΑΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ.
    ΦΥΣΙΚΑ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΛΩΝΩ ΟΣΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΨΑΡΕΜΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΑΝΟΥ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΣΑΓΟΝΙΑ ΤΟΥ ΧΕΛΙΔΟΝΟΨΑΡΟΥ.
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ. ΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΟΙ, τότε θα είχαν κάνει ήδη τοπική ομάδα ποδοσφαιρου, που θα λειτουργούσε σαν ακαδημία. ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΣΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟ : ΤΗΝ ΒΙΣΣΥ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΠΗΔΑΓΕ. ΚΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΗ.
    ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ; ΑΝ ΗΜΟΥΝ Η ΒΙΣΣΥ Ή Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΠΟΤΕ.
    ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΝΕ; ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ, ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: " ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΤΕ, ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρηστος Χοντζεας08 Οκτωβρίου, 2012 14:38

    Το πσραμυθι στηριζουμε την κυβερνηση ελεγχουμε την εξουσια η οτι ειναι η δημοσιοευση ειναι η ψυχη της δημοκρατιας,ειναι αλλοθι.
    Και μιλαμε για τα κυρια μεσα. Κυρια για τον καθε οργανισμο, κομμα, ομαδα η οποια- υποτιθεται τιθεται υπο την κριση και την βασανο των εν λογω εντυπων,μεσων, σαιτς κλπ.

    Αυτο που συμβαινει ομως ειναι το εξης απλο.
    Τα μεσα ενημερωσης ειναι οι διοδοι τα "καναλια", οι συνδετικοι κρικοι οι οποιοι συνδεουν το αντικειμενο του ποθου με τους ποθουντες. Κατι σαν τον παπα αναμεσα στο θεο και τον ανθρωπο.
    Αρα λοιπον,τι συμφερον μπορει εχουν ωστε να λενε σκληρες αληθειες και να βαρανε στο κοκκαλο; Γιατι να σπασουν αυτην την αγια και προσοδοφορα σχεση αναμεσα στο αντικειμενο του ποθου και τον ποθατζη;

    Γιατι να σπασουν τον καθρεφτη της Αλικης και να φανει το τερας απο πισω; Γιατι να πουν πραγματα τα οποια θα απομακρυνουν η στην "καλυτερη" θα εγειρουν τους ποθουντες τοσο εναντια στο αντικειμενο του ποθου τους ,οσο και στους συνδετικους κρικους,δηλαδη στους Κουριδες, τους Ψυχαριδες τους Σωτηρακοπουλους,τους Πανουτσους τους δικους μας Κετσετζογλιδες, Ωρες κλπ;
    Ειναι οι διαχειριστες των "φυτεμενων" επιθυμιων σου.
    "Παπαδες" που ταζουν ειτε αλλες ζωες,ειτε αυξησεις,ειτε πρωταθληματα και κουπες,ειτε μουνια με ζαχαρη κλπ.

    Στεκονται αναμεσα στα δυο αυτα ακρα, ΟΧΙ για να ελεγχουν η να κριτικαρουν,αλλα για να ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΕΝΑΕΣ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΟΛΟΚΛΗΡΩΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.
    Κανοντας λογο καθε λιγο για "νεες αρχες" "νεες πορειες" "επανεκινησεις" "επανασχεδιασμους" κλπ-κλπ.
    Δεν μπορει,καποια στιγμη ,θα την πιασεις την καλη. Προς το παρον αγοραζε μας, κλικαρε μας, "κατεβασε" μας, προτιμησε μας, διαβαζε μας.

    Σαν γραφεια συνοικεσιων που συνεχως σου ταζουν μια επομενη ζουμερη πλουσια χηρα, ενω τα χρονια περνουν και εσυ βλεπεις μονο τις "Βασιλειαδου" που σου προσφερονται. Με την υποσχεση οτι μια μερα θα πιασεις την καλη. Και θα γαμας θα τρως και θα πινεις τζαμπα.

    Γιατι εισαι μαγκας. Γιατι σου αξιζει. Γιατι πλεον πρεπει να αποκατασταθεις. Γιατι δεν παει αλλο. Γιατι αρκετα σε ενεπαιξαν.Γιατι εσυ εισαι ο αρχων. Γιατι εισαι γιγας και τιτανας. Γιατι εχεις τον κωλο πισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρηστος Χοντζεας08 Οκτωβρίου, 2012 14:51

    "Υπαρχει μελλον σε αυτην την ΑΕΚ..." ειπε ο πολυγλωτος Παπαδοπουλος.
    Ρε, ενας πουστης να μη θελει να πει την αληθεια;
    Ουτε ενας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρηστος Χοντζεας08 Οκτωβρίου, 2012 17:59

    Κονσεισαο, Παντιτς αλλα αμα λαχει και Σουμ. Ιρναδοι,Σκανδιναυοι. Ακομα και εξωπλανητικοι αν ειναι ακομα καλυτερα. Οτι να'ναι.
    Αρκει να ειναι αλλοδαπο.
    Ελληνας ουτως η αλλως δεν δεχεται να καταστρεψει την οποια καριερα του.
    Αλλο να φουνταρεις την Κερκυρα η την Λειβαδια και αλλο την ΑΕΚ, η μαζι με την ΑΕΚ.
    Δουλεια δεν ξαναβρισκεις πουθενα μετα.

    Θα ειναι τεραστια εκληξη εαν βρεθει ντοπιος που να πει το "ναι".
    Το "ναι" σε μια ομαδα αταλαντων πιστιρικαδων, αγυμναστων, με θλασεις προ των πυλων,διχως την δυνατοτητα ενισχυσης τον Γεναρη,με μια ανυπαρκτη διοικηση,διχως στηριγματα,ουτε καν χωρις να ξερει που να αποτανθει ωστε να λυνονται ακομα και τα τρεχοντα ζητηματα του ποδ. τμηματος, και βεβαια με "προικα" 2 βαθμους σε 6 ματς και με τρια ντερμπυ στις 4 προσεχεις αγωνιστικες,μοιαζει με αυτοκτονια. (εαν θεωρουμε τον Πλατανια μη ντερμπυ)

    Ενω ο αλλοδαπος,ευκολα μπορει να μεταφερει καποιες ετοιμες δικαιολογιες στην πατριδα του σε ενδεχομενο ατυχες περασμα του απο την Ελλαδα.
    Σε μια διχως προσανατολισμο και φθαρμενη ομαδα ερχεται. Δεν ειναι μια εν δυναμει πρωταθλητρια που η αποτυχια του θα "φωτογραφηθει" εντονα στο βιογραφικο του. Πιθανη αποτυχια του περασματος του απο την ΑΕΚ και δεν θα εχει και τοσες αναταραξεις. Αλλωστε τι ειναι η ΑΕΚ για τους εξω (πλεον);
    Καποιος "σκοτωμενος" θα ερθει. Καποιο τελειωμενο η τεταρτοπεμπτο ονομα.
    Καποιος πτωματοφαγος. Που δεν θα τον χαλασουν τα 2-3 κατοσταρικα που θα βγαλει για μερικα μηνακια και κυριως δεν θα τερματισουν την "καριερα" του σαν "ιεραποστολος" των παγκων.

    Οταν πρεπει-εστω και αναγκαστικα- να δουλεψεις με εξ'ολοκληρου σχεδον υλικο που προερχεται απ'ευθειας απο τις "ακαδημιες",ειναι απολυτως αστοχο το να επιλεγεται αλλογλωσσος και αλλο"δοξος" προπονητης.
    Αυτο εαν συμβει,θα γινεται μονο για να θωλωθουν νερα και να κερδιθουν χρονοι. Για κανεναν αλλο λογο.

    Αρα, η αρνηση απο εγχωριους προπονητες, εκτος απο αναμενομενη,ειναι και πολυ ταιριαστη στα πλανα των μπροστινων των πισινων μετοχων.
    Οπου το γενικο "πλανο" λεει "αιντε να πεθανει ο Αγιος Πετρος,να την βγαλουμε και φετος".

    Το πλανο των Χιμενεθ-Αδαμιδη για πληρη Ελληνοποιηση του ροστερ και εκμεταλευση-αναδειξη των Ακαδημιων,εγινε πραξη.
    Αρα ειχαν ενα 100% επιτυχημενο περασμα.
    Γιατι φωναζουμε,δεν καταλαβαινω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο σερβος φταει για ολα.......χαχαχχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ TIGER: ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. το ποσοστο που του αναλογει.......αλλα τα τελευταια 30 χρονια ειναι η μιση ιστορια της αεκ και η αλλη μιση ο ΔΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρηστος Χοντζεας08 Οκτωβρίου, 2012 22:10

    Δηλαδη, ολη η ιστορια μας, ειναι ενα...παπι;
    Δεν το καβαλανε και οι δυο,να πανε να πνηγουνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή