Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Α Ε Κ - ΚΕΡΚΥΡΑ

           Τελικός με τόσο κόσμο; Δύσκολη ώρα; Δεν νομίζω. Απογοήτευση, εγκατάλειψη; Μπα. Αδιαφορία πλέον. Σαν να έχεις μια μπριζόλα χωρίς κόκαλο. Τα ίδια όμως έπαθα κι εγώ. Μα σε τέτοια ηλικία και να μην έρχονται τα παιδιά; Καλά, τους απογοήτευσε η ΑΕΚ. Αν εγώ πάθω κάτι; Καλά, για νοσοκόμους τα θέλεις; Ε, αυτό που θέλει και η ΑΕΚ. Στο παραϊατρικό προσωπικό πλέον έχει φτάσει αφού γιατρός δεν την αναλαμβάνει. Ρε εκεί εγώ. Μέσα στον λαβύρινθο και το ποτήρι μέχρι τέλους. Με τα πειράματα του Μανώλη.
            Που σωστή ήταν η αλλαγή του συστήματος, αλλά με λάθος παίκτες. Παπαδημητρίου ξαφνικά; Εντός έδρας, με δύο αμυντικά χαφ; Ανάπτυξη γενικώς κι απροσδιορίστως, χωρίς η ομάδα να γέρνει προς τα αριστερά που υπήρχε κάποια πιθανότητα εμπειρίας; Με το Κατίδη στον άξονα που να φέρνει ΚΑΙ ειδικό βάρος προς την πεπειραμένη πτέρυγα, αλλά κι όταν ο Μάντζιος πάει να διορθώσει, ΝΑ μην μπορεί να σου κάνει μια εναλλαγή; Σκατά και κακώς ο κορδρέρο έξω. Σε πυκνή άμυνα χρειάζεσαι οπωσδήποτε και δεύτερο οκτάρι. Δεν μπορεί να σου κάνει ανάπτυξη ο Ρίκα.
            Ελάχιστες ευθύνες βέβαια μπορώ να ζητήσω. Είναι ο Παπαδόπουλος προπονητής, είναι ο Δημητρέλος γνώστης της μπάλας, ή είναι οι ποδοσφαιριστές τόσο έμπειροι που θα μπαίνανε στον αγώνα την ώρα που όλη την εβδομάδα οι προπονητές και τα συστήματα αλλάζανε σαν τα φύλλα του πόκερ; Βάλτε μέσα και τον κάκιστο Φουρτάδο κι έδεσε το γλυκό. Για να φέρει ένα κακό ματς, με την καταγεγραμμένη ατυχία μας στο δοκάρι και στο γκολ που φάγαμε στην μοναδική φάση που έκανε ο αντίπαλος. Αντίπαλος δεύτερης κατηγορίας, που όμως ξέρει να παίζει την φανέλλα του.
            Φυσικα η ταλαιπωρία, έχει κι άλλη συνέχεια. Και δεύτερο ημιχρόνιο, που λένε κι αυτοί που ξέρουν μπάλα ή από γυναίκες οπότε ψάχνουν και δεύτερη φορά να τσεκάρουν τον ανδρισμό τους ή την αλάθητη επιλογή τους. Ορθόδοξοι βρε είμαστε, δεν είμαστε καθολικοί. Τώρα ποιά είναι η αίρεση; Στα αρχίδια μας. Ό,τι γουστάρει ο καθένας. Κι αφού ο Μαύρος ήταν στο γήπεδο, λογικά θα πρέπει να αισθάνεται περήφανος για το ρόστερ, που έχασε επειδή του απολύσανε τον Βλάχο. Έτσι πάνε τα πείσματα.
              Που κι εγώ πείσμωσα. Όχι ρε πούστη μου. Του χρόνου θα μείνουμε στην δεύτερη κατηγορία. Σε πείσμα όλου του διοικητικού συμβουλίου και σε πείσμα όλων αυτών που τους έφταιγε και σήμερα η διαιτησία . Που ξέρουν πολύ μπάλα. Και ποδόσφαιρο. Και διοίκηση. Και αρχίδια. Διότι πλέον της ανάλυσης του σημερινού παιχνιδιού, υπάρχει κι άλλο πράμα. Σαν τον γάμο κάποιων ηλίθιων, που πάντα έχει πολύ παρασκήνιο. Γιατί τον/την πήρε; Όποιος έχει κάνει παραμεθόριο ζώνη, ξέρει γιατί πράμα μιλάω.
            Κι ο κόουτς σήμερα ( στην αγγλική αυτό σημαίνει και καναπές ) τα διόρθωσε. Μπήκε ο Ισπανός και κάτι μαζεύτηκε. Τα λοιπά ήταν για να δείξει στον κόσμο οτι δεν κοιμάται. Τι παραπάνω θα έκανε κι ο Βλάχος; Άντε να ανακατεύεται τις θερμοκοιτίδες. Κι όπως μπερδεύτηκαν όλοι, μπερδεύτηκε κι ο φίσκουλας της Κέρκυρας και χάνοντας την μπάλα, μήπως κι ο Δημητρέλος κρατήσει τον Μανώλη προπονητή μια που έβαλε τον Παυλή. Πιο φτηνά δεν θα έρθει από τον Πορτογάλλο ή τον τάδε που θα προτείνει ο δείνα μιας που πέσαμε; Γιατί λοιπόν τα έξοδα; ΠΕΣΑΜΕ, ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΑΤΕ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ, ντροπιάζοντας την αίσθηση μπάλας που ξέρουν οι Αεκτζήδες.
              Σήμερα, δεν είναι δυνατόν κάποιος που έχει στοιχειώδη σχέση με το ποδόσφαιρο, να κατηγορήσει παίκτες ή κόουτς. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΑΘΑΡΗ Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡΑΝΙΤΣΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΟΤΗΣΕ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ , οι χοντρότατοι πασόκοι, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΧΑΦΙΕ ΚΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ, που πήγαν άνθρωποι της περιφέρειας του στην κηδεία. Και σωστά έγραψε ανώνυμος : " ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΤΕ, ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΈΦΤΑ. ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΑΘΩΩΝΕΣΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΘΑΝΑΤΕ ΕΙΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΤΕ ΔΙΑ ΙΔΙΑΣ ΧΕΙΡΑΣ."
                      Η ομάδα μας είναι της πλάκας. Δεν μιλάω βέβαια για συντριβές στα προσεχή παιχνίδια, αφού οι αλήτες που κάνουν πρωτάθλημα φέτος με τους μισούς παράνομους, θα σεβαστούν την πελατειακή σχέση. Και θα προάγουν τον νέο προπονητή, που μεταμόρφωσε, που άλλαξε, που την έχυσε κι έμεινε έγκυος. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ Ή ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΓΝΩΜΗΣ. Κι είναι λογικό. Αν διαβάζει ένα μύριο το τάδε κι είναι μαθητούδια, κι αν διαβάζουν κάτι άλλο πέντε που κρατούν τα φράγκα, το σύστημα από πού κινείται; ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ.
                  Αλλά να μην μπαίνουμε στην ιστορία του καραγκιοζισμού και του κάθε πικραμένου, που αισθάνεται ακόμα καλύτερα όταν τον χέζει ένας δημοσιογράφος. Να μπούμε στην κανονική ιστορία, που πάλι ο Κουτρουμπής ήταν ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ. Καλύτερος, σημαίνει σταθερότερος. Τι σημαίνει αυτό; Ε, όποιος διαβάζει πίσω από τις γραμμμές, καταλαβαίνει. Αν δεν καταλαβαίνει, τότε γίνεται σαν τον καινούργιο με την γωνιά του, τον Στεφανίδη εννοώ, που πράγματι τον γουστάρω χωρίς να ξέρει γιατί. Και θα τον γουστάρω πιο πολύ, όταν πάει εκεί που θέλει. Ελπίζω μόνο να αφήσει πίσω απογόνους για την συνέχεια της σεξουαλικότητας. Εξ άλλου εκεί στηρίζεται και η διαιώνιση του ανθρώπινου είδους. Αν είχαμε γίνει όλοι μοναχοί, κάτι τετράποδα θα κυκλοφορούσαν στην γη.
                  Κι αν ο κόσμος ήθελε να παραμείνει βλάχος, θα είχαμαν ακόμα τσι διαλέκτους. Τώρα τι να κάνουμε;  Κλάμα δικό μας. Διαχείρηση του παιχνιδιού. ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ; ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ; ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΑ ΟΠΑΔΙΚΑ; ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΝΤΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟΜΟΥΡΗ; ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ; ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ; ΑΜΑ ΞΕΡΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ; ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΣ: " ΑΝ Η΄ΑΕΚ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ, ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ." Και λέω εγώ : Πού πάει η ΑΕΚ; Γιατί να ασχοληθούν τώρα;
                 Υγ. Στην Ελλάδα ξέρετε οτι το ΚΚΕ ήταν της οργάνωσης. Σήμερα, ήταν χρυσή ευκαιρία. Γιατί άραγε δεν μιλάει; Η οργάνωση, γιατί δεν μιλάει; Τι σχέση έχει η ΑΕΚ με την Ελλάδα;

17 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ: ΔΙΚΕ ΜΟΥ, ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρηστος Χοντζεας06 Οκτωβρίου, 2012 20:38

    Εως τωρα:Αγωνες 6 βαθμοι 2. Συνολο αγωνων: 6 Χ 5=30. Αρα 2 Χ 5 =10 βαθμοι.
    Να πουμε οτι θα παρει τους διπλους; Αντε 20. Παλι φουντο.

    Να που χρειαζεται να ξερεις αριθμητικη του δημοτικου.Για να μην εχεις αγχος για το μελλον.

    Και πως θα ξερουν οι "επενδυται" αν θα πεσει η ΑΕΚ ωστε να προκαμουν να μην μπουν;
    Μαλλον θα περιμενουν το κλεισιμο του 1ου γυρου. Αρα με το παραμυθι των επενδυτων θα φτασουμε ως τα αγια Χριστουγεννα.
    Μετα θα βρουν καποιον αλλον. Σιγα τωρα.
    Για να γραφουν οι Κετσετζογλιδες για "επαφες" "συνομιλιες" "email" "ελεγχους" "τσεκαρισματα" "κακαρισματα" και "αυγα κλούβια βαμενα με πορδες".

    Τι να πει η οργανωση και ΓΙΑΤΙ να πει κατι; Λεει κατι το ΚΚΕ οσο γκρεμιζονται ολα;
    Μιλουσε μονο οταν ζητουσε απανωτες αυξησεις για τους δημοσιους εργαζομενους,βοηθωντας ετσι και εκεινο στο ξετιναγμα του δημοσιου ταμειου. Εβαλε δηλαδη στους εργατες-τους οποιους υπερασπιζεται κατα καποιους- το ιδιο την θηλια στο λαιμο.
    Τωρα μοκο.
    Και θα εφερνε και προταση νομου για το μνημονιο η Αλεκα. Η πλυστρα.
    Την ειδατε πουθενα την προταση νομου; Να βαλει τρικλοποδια καποιος στο αφεντικο που τον ταιζει;

    "δεν θα λερωσουμε τα χερια μας με την εξουσια".
    η αλλιως: "ειναι ντροπη για την ΑΕΚ να ειμαι εγω προεδρος"

    Οι ψευδοαριστεροπουστιδες μιλανε μονο οταν υπαρχουν νταβατζιδες κοντα.
    Οταν και εκεινοι αποκαλυπτεται οτι δεν ειναι τιποτα αλλο παρα καλυμενες πουτανες,τοτε οι πουστιδες κανουν μοκο και περιμενουν τους νεους νταβατζιδες ωστε να αρχισουν να κακαριζουν.
    Διχως νταβα,εαν εισαι πουστης,δεν ειναι καλο να φωναζεις δυνατα,γιατι μπορει οι γυρω σου να σε περασουν για αρσενικο και να σου ζητησουν να αναλαβεις.
    Και δεν ειμαστε για τετοια.Γλυκια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΑΝΤΕ ΞΑΝΑ: ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΦΑΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ - καμία απαίτηση - ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ.
    ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ. ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΘΩΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΠΙΣΩ ΚΙ ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΔΧ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΠΑΚΙΑ ΤΟΥ. ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΡΕ ΠΩΣ ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΙ ΕΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΜΑΣ; Ε, Η ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ.
    ΚΙ Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΕ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΡΙΤΟΣ Ή ΔΕΥΤΕΡΟΣ. ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΑΜΩ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ, ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ.
    ΠΑΙΔΙΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ. ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τους έβλεπα να χαριεντίζονται με τα μουνιά και απορούσα. Έχουν συναίσθηση της κατάστασης? Ο πρόεδρος με ύφος «τρέχω όλη μέρα ο καημένος» δεχόταν με ευχαρίστηση και γελάκια τα χάδια της γκόμενας στην υποδοχή. Ο τεχ.διευθ. με ύφος χιλίων καρδιναλίων «καταδέχονταν» με τεράστια υπομονή την επιδίωξη των κοινών θνητών γλαστρών να τον χαιρετήσουν και να τον φιλήσουν ενώ ο ίδιος και αυτοί που τον συνόδευαν έκαναν πως κοιτούσαν αλλού μόλις πέρασε η άλλη βεντέτα της ομάδας, ο τέως. Ο τέως με ύφος «σας ξεμπρόστιασα» περιφερόταν ως δικαιωμένος. Οι παλαίμαχοι το χαβά τους, «βάλε με εμένα να κάνω αυτό να κάνω το άλλο….» ήταν όμως οι μόνοι που τους έβλεπες με συμπάθεια. Άσε τους να τα πουν να ησυχάσουν, άλλωστε ζημιά δεν μπορούν να κάνουν αυτοί ενώ τους έβλεπες να πονάνε πραγματικά κατά τη διάρκεια του αγώνα. Άλλαζαν θέση για το γούρι, παραμιλούσαν, ήταν έτοιμοι να κλάψουν. Οσο για την υπόλοιπη διοίκηση, προκειμένου να κάνουν το κομμάτι τους ως «άνθρωποι από μέσα» δεν τους ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Μόλις αντιληφτούν όλοι αυτοι ότι έτσι όπως κατάντησαν την ΑΕΚ δεν τους υπολογίζει κανένας ούτε αυτούς ούτες τις θεσμικές τους θέσεις, πολύ απλά θα την κάνουν. Κατά τα άλλα μία Κωνσταντινούπολη για λύπηση έχει μείνει αλλα Βυζαντινή Αυτοκρατορία αποκαλείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ J. PATIKAS: ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ. ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΚΙ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.
    Η ΟΜΑΔΑ, ΕΠΕΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαιρετώ την εκλεκτή παρέα. Το σημερινό παιχνίδι το έχασε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ο Παπαδόπουλος, δηλαδή ο Δημητρέλος. Ούτε ιδιοκτήτης ψησταριάς δεν κατεβάζει τέτοια ενδεκάδα και δεν κάνει τέτοιες αλλαγές. Αναλυτικότερα: Σε παιχνίδι που τα πιτσιρίκια πρέπει με το ελάχιστο ταλέντο τους να ανοίξουν άμυνα κατεβάζει κέντρο όχι απλά με δύο αμυντικά χαφ, αλλά με δύο ΕΞΑΡΙΑ (Ρίκκα, Γιάγκο) και με χαφ αριστερό τον Λαγό, λες και παίζαμε στο Καραϊσκάκη!! Η μπάλα δεν πήγαινε μπροστά με τίποτα, ενώ η μαλακία του αποδείχτηκε, όταν μπήκε στο παιχνίδι ο Κορδέρο, ο οποίος, καίτοι δεν είναι κανας χάφαρος, είναι κανονικός ποδοσφαιριστής (δηλαδή όχι πιτσιρίκι ή Ρότζερ), και μάλιστα με ποδοσφαιρικό I.Q.. Όμως ο πρωτοεμφανιζόμενος προπονητής αντί να βγάλει τον ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ και ΑΤΑΛΑΝΤΟ Παπαδημητρίου (σκάνδαλο που τελείωσε το παιχνίδι χωρίς να γίνει αλλαγή...) έβγαλε τον Ρίκκα, για να βάλει ορθά τον ταλαντούχο Γροντή, ΜΕΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΡΔΕΡΟ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΞΑΡΙ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ; H ομάδα έχασε σε μεγάλο βαθμό τη δημιουργία του Κορδέρο, αφού τον γύρισε πίσω, ενώ κινδυνεύσαμε και στην κόντρα που έβγαλε ο Μπάρκογλου, αφού ο Κορδέρο δεν είναι αμυντικό χαφ τύπου Ρίκκα. Τη χρησιμοποίηση του Παπαδημητρίου ως αριστερού...μπακ (!!!) την αφήνω στην κρίση σας...
    Τον δικαιολογώ που δεν εκανε αλλαγή τον κωμικό Φουρτάδο (έλειπε ο Κατσικοκέρης), όμως η διαχείριση του παιχνιδιού ήταν για γέλια και για κλάματα. Αντίθετα ο Κόλα ως υπηρεσιακός πριν από δυο χρόνια, πριν έρθει ο Χιμένεθ, και τρέλες δεν έκανε, και βελτίωσε κάποια πράγματα.
    Χάσαμε ένα κρίσιμο και δικό μας παιχνίδι από τους ανύπαρκτους που μας διοικούν χρόνια τώρα. Πιστεύω ότι ο Βλάχος, παρά τα λάθη του, αυτό το παιχνίδι θα το κέρδιζε. Και τώρα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι,αμε!γινομαι,αν μ'ακολουθησεις εκει που θελω να παω.Το κακο ειναι οτι μου λειπει και η κορη.Μονο γιοι.Αβραμιδη,εσυ θρηνεις καλαμπουριζοντας αλλα η Πολη ΕΠΕΣΕ(απο καιρο).Ασε που αισθανομαι Ο ΜΑΛΑΚΑΣ,οταν βλεπω ποσο"μπασμενοι" στα πραγματα ειναι ολοι οι εν Δια αδελφοι εδω μεσα στη γωνιτσα...Την αφησα την ομαδα Αβραμιδη.Με τρωει τα σωθικα η κριση.Μ'αρεσε ο"διαλογος"με τον Κεσετζογλου...Τοξερα πως θα μ'αγαπησεις,γι'αυτο εκανα"σταση"εδω...Ο Κεσετζογλου ναναι καλα,ετσι σε βρηκα.Πολλα γι'αποψε κι η ομαδα φουντο.Ασε με στην ησυχια μου τωρα.Εις ταξιν απαρσεως,Αβραμιδη,εις ταξιν απαρσεως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρηστος Χοντζεας06 Οκτωβρίου, 2012 23:56

    Τωρα; Τωρα δυσκολευονται και οι επενδυτες.
    Και ατυχησαν και οι χηρες που μας διοικουν.
    Τους προδιδουν τα παλιοπαιδα που τους εκαναν με το ζορι ποδοσφαιριστες.
    Ξερεις τι ειναι να ξενυχτας 3 μερες για να απαντησεις σε 23 κρισιμες ερωτησεις των "Ευρωπαιων" και τελικα να τα κανουν μανταρα τα σκατοπαιδα στον αγωνιστικο χωρο;
    Βαλτε τους 1 εκατομμυριο προστιμο για να μαθουν ποια φανελα φορανε και κυριως για ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ.

    Ξερεις τι ειναι να προσπαθει νυχθημερον η κυβερνηση να αντιστρεψει την κατασταση και αυτος ο σκατολαος να μη λεει να παψει να καταστρεφει το εργο της;

    Στους επομενους 4 αγωνες η λογικη λεει οτι θα μαζεψουμε εναν βαθμο.
    Δηλαδη στο 1/3 της διαδρομης του πρωταθληματος,θα εχουμε 3 βαθμους.
    Πως θα σωθει ρε παιδια; Με τι καντιλια,τι προσευχες και τι παρακαλια;

    Και με δικαιωμα μιας μονο μεταγραφης στη μεση της σεζον.
    Εκτος και αν ο Βιντιαδης φερει τον Μεσι τον Γεναρη.
    Ποιο πιθανο ειναι να φερει τον Γεναρη στον Μεσι.

    Εντος Οκτωβριου μας τελειωνει το παραμυθι Χαρις Βιντιαδης. Το χρονικο πλανο της κοροιδιας ελεγε: Αν ψιλοπαιρνουμε βαθμους θα συντηρουμε χαλαρα την "Βιντιαδα". Αν στραβωσει και μας γαμισουν στην φαπα,τοτε πρεπει να αλλαξουμε τον δισκο. Να βρουμε κατι αλλο.
    και ασφαλως θα φροντισουν να βρουν αυτο το αλλο. Μη σου πω οτι πρεπει κι'ολας να το εχουν στα σκαρια.
    Αυτη η χαρα και η ανεμελια που δειχνουν στα επισημα,με ανησυχει.

    Και αυτος ο Μαυρος λεει ακομα και τωρα "μονη ελπιδα η υποθεση Βιντιαδη".
    Και εμεις τι να πουμε; Οτι ειναι απολυτα βλακας η τιποτα αλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πήραν λοιπόν τα φτυάρια τους, θάψανε την ΑΕΚ, και τώρα κάθονται από πάνω και περιμένουν την ανάσταση των νεκρών.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Οκτωβρίου, 2012 01:52

    Τι να γράψω? Κριτική για το ματς?
    Απλά μου κόλησε στο μυαλό αυτή η τρομερή ατάκα εείνου το φωτορεπόρτερ του μπρουσιάνου, όστις τυγ΄χναιε και αντιπρόεδρος Β' περδικαλώ....όπως στις παλιές καλές εποχές του μΠΑτΣΟΚ, επί παμπερούχου είχαμε τον κουτσόγιωργα και τον χαραλαμπόπουλο με το μύστακα τον ποιμενικό να εναλλάσονται στις θέσεις αντιπροέδρου Α και Β...
    Και τι μας λέει αυτή η κουτσουλιά που βρυχάται? "Δεν είναι δικές τους επιλογές" Ποιοί? Ποιανών? Για ποιούς? Από ποιούς? Με τα λεφτά ποιανών?

    ΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΜΩΡΗ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΡΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΣΤΡΙΦΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ. ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ ΡΕ? ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗ? ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΟΦΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΑΧΕΙ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗ ΛΟΥΛΟΥ ΝΑ ΜΟΥ...ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ...ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ.
    ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΡΕ? ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΛΟΥΛΟΥΔΕΣ?

    Ας πέφταμε μπας και καθαριζε η ομάδα μετα την ατομικη βόμβα...αλλά που...όλες εκεί για τα οφίτσια και μπας και φαν και την τελευταία σάρκα από το κουφάρι...και η ευθύνη πάντα των αλλονώνε? Ποιών αλλονώνε? Των αυτών...Ποιών αυτών? Των νεφελίμ...

    Μακάρι εντός του 2012 να διαλυθεί η ΠΑΕ να ησυχάσουμε. Μπας και όλες αυτές οι σκατολούγκρες βρουν τίποτα άλλο να ασχοληθούν. Ας ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ να πέσουμε στα χαρτιά τουλάχιστον...(γκετζετζόγλου μην κλαις...κάτσε εκεί στο δωματιάκι τον φίλο σου τον ιμάμη και φτιάχτε νέα αεκόμετρα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρηστος Χοντζεας07 Οκτωβρίου, 2012 11:18

    Προς Γιωργη: "εμεις λεφτα βαζουμε...δεν φεραμε εμεις αυτους που παιζουν".
    Ειναι και θυματα δηλαδη.
    Μαλλον οταν κανείς δηλωνει μαλακας,αποφευγει την κριτικη και τις ευθυνες. Να μας πει μονο τι λεφτα εχει βαλει.

    Mεγαλες αλλαγες γινοται στην ΑΕΚ την 7η Οκτωβριου,οπως μας λεει ο ΑΕΚο365.
    Ανανταμ παπανταμ. Σαν σημερα απελυσε ο Μπαρλος τον Φαντροκ το 77 και σαν σημερα,7 Οκτωβρη ο Τροχανας πουλησε στην Ενικ,το 97.
    Και επισης, σαν σημερον 7 Οκτωβρη το 2010 ο Αδαμιδης-αλλλος μεγαλος παραγων κατα το σαιτ- εκλεισε το Μ.Χιμενεθ-αλλον εναν "Φαντροκ" κατα το σαιτ.
    Και αρα,συμπεραινει:
    "Η ΑΕΚ είναι πιθανό να κλείσει σήμερα προπονητή, όπως πρόπερσι τέτοια μέρα... Η ΑΕΚ είναι πιθανό να αλλάξει ιδιοκτησία τις επόμενες ημέρες. Όλα είναι πιθανά σε αυτή την ομάδα... Πράξεις αναμένονται..."

    Ολα μαζι. Ανακατα. Βαλε Μπαρλο,βαλε Φαντροκ βαλε Αδαμιδη και Χιμενεθ βαλε Τροχανα και Βιντιαδη,βαλε και τον Χαβο με τον "Τσικ".
    Χεσε και απο πανω,βαλε και ενα κερασακι και ειμαστε Ο.Κ.

    Εχομεν και νεο προεδρο στην ΕΠΟ.Σαρρης-Γκαγκατσης 37-20.
    Οπως λεμε Σαμαρας-Τουρκογλου 24%- 12%.
    Κατοχυρωσε και ο ΟΠΑΠ για τα επομενα 20 χρονια τα 13 παιχνιδια του. ΚΑτοχυρωσε και το μονοπωλιο στο vedeolotto. Ενεκριθησαν και τα 30 χιλιαδες ποσα ακριβως δεν ξερω μηχανακια που θα μπουν σε χωρους των πρακτοριων και οχι μονο.
    Θεσπιστικε και η 3μελης επιτροπη που θα επιβλεπει τον οργανισμο (αφου αυτος θα παραμεινει κατ ουσιαν κρατικος. Τα δικαιωματα του πουλαει)
    Παει και η ΑΕΚ κατ'ευχην. Δηλαδη τελευταια.
    Ειναι και ο Σερβος στον Ατρομητο του Σπανου.
    Καντε και μια συγχωνευση, καπου εκει στο τελος της χρονιας για να μη πεσει η ομαδα αλλα και για να γραφτουν στο χιονι τα χρεη και ολα καλα.
    Ας μην ερθει με ασπρο αλογο βρε αδερφε. Ας ερθει καβαλα σε λευκο Περιστερι.
    Δεν χαλασε ο κοσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟ: Καλώς να μείνεις και καλώς να κάνεις ο,τι θέλεις. Και καλώς μας ενώνουν λοιπόν τα 70 και οι λάσπες. Σε εκείθνο το ματς εγώ ξεκίνησα, 400 μέτρα από το σπίτι της μάνας μου.
    Τώρα για την Τρίτη και την Μέρκελ, θα κάνω τα ίδια. Το πρόβλημα μου δεν είναι η Μέρκελ, αλλά το τι σκατά τα έχουμε κάνει εμείς. Και με λιγότερα λεφτά, καλά θα περάσουμε. Στην Ελλάδα είμαστε, δεν είμαστε στο Νταχάου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χρηστος Χοντζεας07 Οκτωβρίου, 2012 17:44

    Ρε σεις πλακα-πλακα, μηπως οντως η Ουνα η Μερκελ ειναι τσιμπημενη με τον Αντωνη;
    Μην ειναι κανενας γεροντοερωτας που ισως γινει αιτια να χαλαρωσουν τα λουρια στους σβερκους μας;
    Σε ολους μπορει να συμβει αυτο. Τι και αν εισαι αρχηγος κρατους,εστω κει αθρωπομορφος,τι και αν εισαι σα σακαρακα.
    Λετε αυτος ο ΓΕρμανικος σιγκλος να ερωτευτικε τον Ελληνα ημιθεο και να μη μπορει διχως το ηλιθιο βλεμα κατω απ'τα γυαλια;
    Απο τιμες σε τιμες στον Ελληνα πρωθυπουργο. Τον καμαρωνε εκει διπλα του,οταν πηγε το ορθιο βλακομετρο για επισημη επισκεψη.
    "ταρατατζουμ-ταρατατζουμ τα οργανα της μπαντας και να'σου Εθνικοι υμνοι και δωστου τιμες".
    Το αγορι της καλοσοριζε η ρουφιανα. Τον ερωτα της τον εκανε αντικειμενο τιμων.
    Κανενα παλιοπουτσο θα της εριξε-για χαρη μας- και η ξεχαρβαλωμενη σκυλα εχει γινει αρνι.
    Λετε να ειδε φως η πατσαβουρα; Ποτε δεν ξερεις.
    Ποσοι Ελληνες αλλωστε δεν πηδανε μια σαβουρογερμανιδα,μονο και μονο για να πληρωσει τον λογαριασμο, η για να εξασφαλιζει τον καφε και τα τσιγαρα του; Κοσμος.

    Την τουμπαρε την Χαρυβδη ο Αντωνακης. Οριστε. Λεγαμε-λεγαμε και τελικα μας εβαλε τα γυαλια το στραβοξυλο.
    Φουλ απο βστηριξη. Μη χσου πω οτι ισως να νοιωθει και τυψεις.
    Σπαραξικαρδια λογια για τον δοκιμαζομενο Ελληνικοι λαο.
    Απο τοτε που την ανελαβε ο Αντωνης, κανει αλλη ζωη.

    Λετε να την εχει "παρει"-για χαρη μας- ο Σαμαρας; Λετε να ηνηγκασθει να βαλει το εργαλειο στον Γερμανικο κουβα,προς ανακουφηση μας;
    Να ειναι η ξαφνικη και ολιγοωρη επισκεψη της ενα ραντεβουδακι κατω απ'την Ακροπολη;
    Λετε να βρηκε αγαλιαση το τερας του Ρηνου;

    Ρε λες να μας σωσει ο πρωην της τραγουδιαρας;
    Λετε να φτασει στο σημειο να την γλυφει κι'ολας ωστε να απομειωθει το χρεος;
    Μπορει βεβαια να τον πηδαει αντι για το αντιθετο. Αλλα εστω και ετσι,ειναι και παλι θυσια.
    Λετε να μας σωνει και εμεις μη γνωριζοντας να φωναζουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΣΑΝ ΞΕΡΟΛΟΥΚΟΥΜΟ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΕΙ. ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΜΑΝΤΑΜ; ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΘΕΟ, ΔΙΜΕΤΡΟ. ΣΑΝ ΠΡΙΝ, ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ; ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΓΡΙΕΨΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.
    ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
    " ΑΝΤΩΝΗ, ΑΝΤΩΝΗ, Η ΠΟΥΤΣΑ ΣΟΥ ΤΕΝΤΩΝΕΙ." ΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΜΠΡΕ. ΚΙ ΗΤΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ. ΦΩΝΑΞΕ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΨΕΙ ΚΙ ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟ PSI. ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ PSA ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ.
    ΧΡΗΣΤΑΡΑ, ξέρεις γιατί τον ερωτεύτηκε; Επειδή έκανε εγχείρηση στα μάτια και κατά την επίσημη επίσκεψη, μίλαγε αλλού και τα σάλια πήραν την Μέρκελ, αφού το ένα μάτι δεν είχε επανέλθει.
    " Αντώνη προχώρα, καβλώνει όλη η χώρα."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χρηστος Χοντζεας07 Οκτωβρίου, 2012 22:58

    Mα νομιζω οτι πλεον ξερουν πως λειτουργει το Ελληνικο μεγαλειο και δει το Ολυμπιο.
    Μονο αν τον νευριασεις τον ημιθεο,μπορει να σε γαμισει. Οχι με παρακαλια και κογκξες. Μονο με βια.
    Οταν οι Ελληνες ειναι καλα,γαμιονται μεταξυ τους. Οταν τους πειραξεις στρεφουν τις πουτσες τους προς τα σενα.
    Κατοπιν,οταν ο κινδυνος περασει,ξαναστρεφουν τις ψωλες τους και συνεχιζουν να αλληλογαμιουνται.

    Οποτε η καγκελεριος-βολκσβαγκεν,μαλλον τον ειχε βαλει στο ματι απο οταν ηταν ακομα στην ΠΟΛΑΝ.
    Και εδωκε εντολη παραυτα:΅"Αναδειξτε τον".
    Και να'σου ο Αντωνης.
    Το καραφλο μεσοδιαστημα του ΓΑΠ,ηταν απλα ενα σκληρο-ειναι αληθεια- προξενιο.
    Μας κοστισε μερικες χιλιαδες νεκρους,κατι νησια και μερικα δισεκατομμυρια κυβικα μετρα φυσικο αεριο,αλλα χαλαλι τους.
    Το αξιζουν τα παιδια.
    Αντε βρε.
    Live your myth in Greece μωρη σακαρακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ; ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗ Ή ΤΑ ΚΡΑΤΑΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ ΚΙ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ;
    ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ; ΡΕ ΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΕΓΩ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΗΡΑ.
    ΤΩΡΑ Η ΓΣΕΕ ΚΑΙ Η ΑΔΕΔΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ , ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ. ΑΣ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ. ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ. ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΛΠΗΣ.
    ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΜΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΥΝΕΙΣ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ. ΤΡΑΒΑΣ ΕΝΑ
    " έχεις δίκιο ", και συνεχίζεις να πίνεις το τσιγάρο σου σαν παλιά, τον Διογένη. Κι άσε τον μαρινάκη να σκίζει κι άσε τα στελέχη να πασχίζουν να βρουν λεφτά για να πληρώσουν τις μαλακίες που κάνανε. ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ, για το πόσο άξιοι είναι. Πού το λέγανε; Στις πουτάνες που γαμάγανε και που κάποιες τις κάνανε και νόμιμες συζύγους. Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή