Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Ο ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ

              Ετοιμάζεται λοιπόν το σώμα της αντιπροσωπίας του ελληνικού λαού να ψηφίσει τα νέα μέτρα. Το τρίτο μνημόνιο, που κατά τον Σαμαρά θα είναι ο τελευταίος κάβος για σύσσωμο το έθνος που επέλεξε ευρώ και γερμανικές επιταγές. Και φυσικά γνωρίζω τι σημαίνει κάβος. Όπως γνωρίζουν κι όλοι αυτοί οι χειροκροτητές οτι ο πρωθυπουργός εννοούσε ακρωτήρι, ενώ πραγματικά εννοούσε το χοντρό σχοινί με το οποίο έχει δεθεί χειροπόδαρα το κάθε νοικοκυριό.
             Μα δεν εννοούσε αυτό που λες Αβραμίδη. Σταρχίδια μου τι εννοούσε. Εγώ ξέρω τι καταλαβαίνω. Αν πραγματικά ήθελε να πει άλλα, ας χρησιμοποιούσε την κατάλληλη λέξη. Τόσες έχουμε στην γλώσσα μας. Όπως και καταλαβαίνω σε πιθανές αυριανές δίκες την σημασία των πρακτικών. Που την λεξούλα " κάβος ", θα πέσουν οι δικηγορευάμενοι και θα την κάνουν όπως θέλουν για το καλό του πελάτη τους. " Την αλήθεια έλεγε, άσχετα που όλοι την πήραν αλλοιώς. " Ξέρετε τα επιτελεία που δουλεύουν την γλωσσική επικοινωνία πίσω από τους πολιτικούς; ΣΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΦΟΡΟΥΜΕΝΗΣ ΛΕΞΗΣ; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ.
             Κι οπότε μπορεί να είναι πράγματι ο τελευταίος κάβος, αλλά από τον Αντωνάκη κι όλα τα σούπερ ντούπερ στελέχη της ΝΔ αλλά και της συγκυβέρνησης, το μόνο που δεν ακούσαμε είναι το πώς θα κοπεί το σχοινί αυτό . Που αυτό είναι το ζητούμενο. Που ακόμα και σχοινί να μην είναι - για να πάρω την άλλη ερμηνεία - αλλά να είναι ακρωτήρι ή στροφή , δεν κατάλαβα τι θα γίνει μετά. Πώς θα γίνει, με ποιούς και πότε επιτέλους.
            Διότι αφού μας έχουν γαμήσει με την ΔΗΘΕΝ διαπραγμάτευση, ΚΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ, ΚΙ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΣΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΤΟΥΤΟ; Δηλαδή κάποιος που δεν μπορούσε να πληρώσει τα πρώτα ή τα δεύτερα μέτρα, θα μπορέσει τώρα να ανταποκριθεί στις " υποχρεώσεις του" ; Πώς; Με κουμπιά; Ή τα μηνμόνια ήταν μπουζουκομάγαζα κι ο καθένας διάλεγε σε ποιό κατάστημα θα πάει να καταθέσει τα χρήματα του; ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ. Ή μάλλον για να το πούμε πιο σωστά, αφού κι αυτό το μνημόνιο θα αποτύχει αφού δεν υπάρχουν χρήματα την στιγμή που δεν βρέθηκαν αυτά για τα πρώτα, ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΟΦΗ Ο ΚΑΒΟΣ Ή ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΚΙ ΑΡΑ Ο ΚΑΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΣΧΟΙΝΙ;
              Κάθε ώρα που οι παπάρες σερβίρανε στον κόσμο τις μπαρούφες για διαπραγμάτευση, ο λογαριασμός ανέβαινε. Από τα 7 δις φτάσαμε στα 13. Στα νούμερα της ανεργίας που τα ξέρετε, στο κλείσιμο του ιδιωτικού τομέα που μόνο αυτός μπορεί να φέρει κάποια ανάπτυξη και στην αρνητική θέση σχεδόν όλων των εταιρειών. Κατά τα άλλα μια χαρά γινόντουσαν διορισμοί από τα παράθυρα ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ, ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΜΑΣ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, κι όταν όλο το σημερινό πολιτικό σύστημα τα πάρει κάτω από το τραπέζι, ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. Αυτά δεν έλεγε ο Πάγκαλος στην βουλή; " ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ." Και φυσικά τώρα, μια χαρά η σοσιαλιστική μπουχέσα ΨΑΧΝΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΙ ΕΝ ΟΨΕΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.
             Και μέσα στον χαμό - για να τα καταλαβαίνετε όλα - συλλμβάνεται ο Βαξεβάνης. Του βαθειού ΔΟΛ. Που μας άνοιξε τα μάτια για κάποια ονόματα, που τα περισσότερα βαριά δικαιούνται πλήρως να έχουν τα λεφτά τους στην Ελβετία ή σε κανά στομάχι καρχαρία που πλέει στον Ειρηνικό ωκεανό. Και το πλημμέλημα του, έφερε ξεπούλημα στο περιοδικό του - και μελλοντικά βέβαια - παρέα με την αγωγή της Τρέμη για τρία μύρια και κανείς δεν ασχολείται με το πού βρήκε το στικάκι της Λανγκάρντ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ. Στην οποίαν δεν υπάρχει ούτε ένα όνομα πολιτικού αλλά ούτε καν και γνωστοί φοροφυγάδες επιπέδου Ψωμιάδη ας πούμε ή βιοτεχνίας για την βίλα στο Ψυχικό Αγγελοπούλου ή Αλαφούζου με την παντελή έλλειψη χαρατσιού.
            Μην απογοητεύεστε όμως, ΠΟΥ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΡΙΞΑΝ ΣΤΗ ΛΟΥΜΠΑ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ με τον οβολό του για την φυλλάδα. ΒΓΗΚΕ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΚΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΓΙΑΥΤΌΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ, ΠΗΓΕ Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΝ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΧΑΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ( ο δικός μας ντε ), οπότε ο καθείς μπορεί να αντιληφθεί την σοβαρότητα της υπόθεσης. Μαζί με το " ...αντί να συλλάβουν αυτούς που αποκρύπτουν  την αλήθεια, συλλμβάνουν αυτούς που την εμφανίζουν..." ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΖΑΝΤΑ ΒΡΕ.
             Διότι υπάρχει κι ένας πραγματικός κάβος : Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, που δεν καταλαβαίνω πώς την έχω εγώ - με τα κατάλληλα βέβαια ξεκαρφώματα για κάποιους που θέλει το αυριανό σύστημα - ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΠΟΥ ΣΥΡΕΤΑΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΔΡΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΡΕΜΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ TWITTER TA ΣΤΗΜΕΝΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ : " Διαδώστε οτι με πιάνουν οι κακοί." Ο Ρήγας ο Εκαλίτης που από στόμα σε στόμα ανθρώπων του Αιγάλεω και των περιχώρων της Ρένας, θέλησε να μας κάνει να πιστέψουμε οτι θα υπόκειτο σε βασανιστικές σωματικές διαταραχές εντός της ΓΑΔΑ για να ομολογήσει τι άραγε;
           Από ποιό κίνητρο ωθήθηκε σε πλημμέλημα; Ή μήπως μια χαρά βγήκε αυτός με την κατάλληλη αμοιβή μέσω του sold out του περιοδικού του με την μούφα λίστα, για να καλύψει την άλλη που είχε στο συρτάρι ο Παπακωνσταντίνου κι ο Βενιζέλος στο μπολάκι του γραφείου του κι έχει την ουσία; Και δεν κατάλαβα και κάτι άλλο. ΑΝ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ, ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ Ή ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΕΙ ΣΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΠΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ; ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ; ΑΛΛΑ Η ΠΑΝΔΩΡΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ  ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΉΤΑΝ ΚΙ Η ΡΕΝΑ ΔΙΠΛΑ. ΓΚΕ ΓΚΕ;
            Ίσως ναι, ίσως όχι. Δεν είναι κι εύκολο να θέλεις να γράψεις σήμερα για διαιτησία και ΚΕΔ και ξαφνικά να ανακαλύπτεις μια καλή πένα που βαρέθηκε νάναι πένα και θέλει να μεταμορφωθεί σε αυριανό πιεστήριο. Όπως δεν είναι κι εύκολο να γράψεις για ανάπτυξη, την ώρα που βουλιαζει όλη η αγορά, ο ΕΟΠΥΥ βάζει 850 ευρώ στο κάθε φαρμακείο σαν κανονικό ανέκδοτο για χρέη από τον Ιούνιο, κι οτι οι λαθρομετανάστες ΔΕΝ συλλαμβάνονται την ώρα που μπαίνουν στην χώρα, αλλά ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ. ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΦΤΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΤΙΣΗ ΤΟΥΣ.
            Από πού να τον πιάσεις κι από πού να τον αφήσεις τον βόθρο αυτόν; Κύρια τους βοθρατζήδες που τα ξέρουν όλα και δήθεν διαπραγματεύονται και από τα 31 δις, θα ρίξουν κι ένα στην αγορά με την άνεση που τους δίνει ο Τσίπρας " ...δεν είναι ώρα ακόμα να ρίξουμε την κυβέρνηση..." αλλά και την συστημική χρυσή αυγή που έχει μια ευαισθησία για τον Πακιστανό αλλά όχι για τον Έλληνα κλέφτη. Άμα ερωτευθείς πουτάνα γυναίκα, μπορείς να δεχθείς σχόλια φίλων οτι είναι πουτάνα; ΑΜΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΟΥ, ΠΑΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΟΣΜΟ Ή ΚΑΣΤΑ;
                           Συγνώμη για την φόρτιση, ελπίζω να σας κατατόπισα για τις απόψεις μου.

9 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ: ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΑΛΛΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ. ΧΩΡΙΣ ΟΡΚΟ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΚΙ ΑΞΙΕΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΚΙ ΑΜΟΙΒΗ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ.
    ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΑΤΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΤΙΜΙΟ.
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΟΡΚΟ.
    ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΤΑΝ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ, επειδή είμαι αόρκιστος, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ. Ή ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΩ ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ή ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΡΦΩΣΩ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    ΚΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΤΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΤΥΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ, ΜΑΝΕΚΕΝ, ΜΟΝΤΕΛΑ, ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΜΑΓΕΙΡΕΣ Ή ΑΣΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΒΙΒΛΙΩΝ, τους έχω εκεί που τους έχει ο ψηφίζων λαός. ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ. ΑΥΤΟΙ ΑΞΙΖΟΥΝ.
    ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ, το αφήνω στους ποδηγέτες του. ΑΣ ΕΞΗΓΗΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ, αν τραγουδούσε η Άντζυ Σαμίου, σίγουρα θα προτιμούσα να είμαι στον Διονυσίου. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΡΜΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΑΜΗΣΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΤΕΡΗΜΕΝΗ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΣΕ ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΑΣ ΩΡΑΙΟΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΣΧΗΜΟΜΟΥΡΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Η ΚΟΡΜΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΑΝ ΦΩΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΑΝ ΚΟΡΜΙ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΓΡΑΦΗ ΤΟ ΠΑΣ ΚΑΛΑ.
    ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ: ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ ΣΑΝ ΚΕΙΜΕΝΟ. ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.
    ΚΑΙ ΘΑΤΑΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ.
    ΕΝΑ ΚΟΡΜΙ, με άλλες πόζες κάθε μέρα, ΤΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ...
    ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ, ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ.
    ΕΝΩ ΕΓΩ, ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΛΕΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE.
    ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΕΒΑΙΑ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΙΝΕΖΟΙ Ή ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρηστος Χοντζεας31 Οκτωβρίου, 2012 00:36

    Κατα την υπογραφη του 1ου μνημονιου ειχαμε ενα cd. Της Τζουλια. Θυμαστε. Το ΔΝΤ περναγε θηλιες (η καβους) στα λαιμα των ηλιθιων και εκεινοι κατα χιλιαδες προκαλεσαν sold out στην τσοντα της Εθνικης μας πουτανας.
    Τωρα εχουμε stick. Τριτος καβος η θηλια στα λαιμα των ηλιθιων και προκαλουν sold out στο περιοδικο ενος που τρωει απο το ιδιο πιατο με αυτους που "καταγγελει".
    Τα κοροιδακια της "δεσπινιδος".

    Φυσικα δεν υπαρχει καμια λιστα "Λαγκαρντ". Δεν ειναι δυνατον να εφτιαξε και να εδωσε καποια λιστα το ξεροκλαδο η Λαγκαρντ και να καρφωνει τα ιδια της τα τεκνα, η τους ευεργετηθεντες απο την δραση των ΔΝΤ και των λοιπων ιδρυματων των οποιων -και η ιδια- προισταται.

    Ποιο ειναι το οφελος; Διπλο.Και αποπροσανατολισμος γινεται και σαν αδεκαστη και τιμωρος παρουσιαζεται ενα γυναιο, το οποιο μεχρι χθες ο κατοικος της εδω μπανανιας την αντιπαθουσε και την συχτιριζε,μα τωρα εχει αρχισει να πιστευει οτι ειναι με το μερος των "καλων". Εκανε και "λιφτικγ" δηλαδη η πατσαβουρα με τα φουλαρα.
    Και οι βιαστες σου, παρουσιαζονται σαν να ειναι με το μερος σου. Πραγμα το οποιο μπορει αυριο-μεθαυριο να χρησιμοποιηθει σαν μπουμεραγκ στους ντοποιους. "οριστε οι αλητες. εμεις τους δινουμε στοιχεια και εκεινοι τα κρυβουν". Και γαμημενος και δαρμενος. Αυτα ειναι.
    Μιλαμε για γελια και για κλαματα.

    Δεν χρειαζεται να τον ψεκασεις τον μαλακα. Τι chaim trails και αηδιες. Πετα του ενα σιριαλ,δωστου και ενα μηλο ερριδας και κουτσομπολιου,ενα στικ,μια τσοντα,μια κλειδαροτρυπα τελος παντων, και αστον να βουρλιζεται,ενω του γαμας την γυναικα και του παιρνεις τα παντα.

    Sold Out πρεπει να γινει απο την αναποδη. Να "ξεπουλησουμε" απο μαλακες σε αυτη τη χωρα. Να τους πουλησουμε. Καπου να τους "σπρωξουμε". Δεν μπορει να μην υπαρχει καποια αγορα. Εστω στον Αμαζονιο. Διωξτε τους γαμω τη τυχη μου μεσα. Διωξτε τους να αδειασουμε,εστω ας μεινουμε μια χουφτα. Ας ειναι τα αδεσποτα του δρομου περισσοτερα απο τους εναπομειναντες. Καντε κατι. Δωστε τους. Εστω σαν προσφορα. Στους 3 ο ενας δωρο. Καντε τους ανταλλαγη με καυσοξυλα.Με αμμο απο την Σαχαρα. Καπου θα την χρειαστουμε.

    Δεν μπορουμε αλλο τον Μαλακα. Το Χρυσοψαρο. Τον σκερβελε. Τον αμυαλο και ασκεφτο.Τον δημιουργο των "Παγκαλων" των "Λοβερδων" των "Παπανδρειδων" και των "Σημιτιδων" τους οποιους ταχα σημερα σιχτιριζει. Γιατι τον ξεβολεψαν τον πουστη.
    Το "ερμα" του δικομματισμου. Το "καυσιμο" στην ατμομηχανη της πουστιας. Τον δολοφονο των παιδιων του.

    Τον παραπονιαρη μπουρδομαλακα του καφενε και του λεωφοριου. Το τσιγαρισμενο κρεμυδι,που παιρνιεται για πολιτης.
    Στειλτε τους στη Σηβιρια. Στειλτε τους στον Αρη. Στο διαολο και ακομα παραπερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρηστος Χοντζεας31 Οκτωβρίου, 2012 01:22

    Η πρωινη εκπομπη του Κ. Αρβανητη στην ΝΕΤ κοπηκε,γιατι λεει ειπαν κατι για τον Δενδια. Τον καραφλο που παριστανει τον υπουργο Δημ Ταξης.

    Κατι ειπε λοιπον εκει το δυδιμο της εκπομπης, για τις αναφορες του ιατροδικαστη Πρωτονοταριου για οντως σωματικες κακωσεις των συληφθεντων μεσα στην ΓΑΔΑ απο μπατσους,κατα τα γεονοτα της 30ης Σεπτμβριου και δινει εντολη ο κος υπουργος, την λαμβανει την εντολη ο διευθυντης προγαμματος,ειδησεων δεν ξερω τι ακριβως ειναι εκει μεσα εκεινο το στραβοξυλο ο Λιατσος-ναι αυτος που μετραγε τα στριγκ και τις αδερφες στα καυτα ρεπορταζ του Σταρ,εγινε διευθυντης ειδησεων στην ΝΕΤ. Αρα ολοι εχουμε ελπιδα στο μπουρδελο.

    "τι πραγμα"; λεει ο κος διευθυντης. "εβληθει" "εβαλει", "ετρωθει" το ονομα του κου υπουργου; Απολυεστε και οι δυο".
    Και η ταξης στην "δημοσια τηλεοραση"-δηλαδη στην κυβερνητικη-απεκατεσταθει. Οπως ελυσαν το προβλημα των διαδηλωτων στην ΓΑΔΑ,ετσι ελυσαν και το προβλημα με τους "ατακτους" δημοδιογραφους στην ΝΕΤ. Δημοκρατικα και με ευαισθησια.Και κυριως με εμφαση στα δικαιωματα,τοσο της ενημερωσης οσο και της διαμαρτυριας.

    "μπατσοι βαρανε διαδηλωτες στην ασφαλεια,το γεγονος το αναφερει δημοσιογραφος της τηλεορασης και εκεινος αποπεμπεται απο την θεση του". Αυτο αν το διαβαζατε,θα ορκιζοσασταν οτι ειναι αναφορα σε γεγονοτα επι χουντας του 67. Ελα ομως που ειναι της τωρινης ΔΗΆΔΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ. Η οποια για τις αναγκες του εργου,ξεμασκαρευτικε την μεταπολιτευτικη προβια και παιρνει το κανονικο της προσωπο. Και τωρα βλπει ο μαλακας ψηφοφορο, οτι παει στην καλπη απλα για εθιμο. αν το εργο δεν βγαινει,θα νοσταλγει τον Παπαδοπουλο.
    Καλες οι προεκλογικες ομιλιες και τα λογια,αλλα οπου δεν πιπτει λογος πιπτει ραββδος. Σιγα να μη σου περασει.

    "επρεπε να το βουλωσει" ειπε για τον δημοσιογραφο, ο εγγονος του δοσιλογου φιλοναζιστη φασιστα Παγκαλου.
    Ο γνωστος.Ο Παγκαλος ο Νεοτερος. Ο Βαρυτερος. Ο Σουλειμαν ο Βαρυπρεπης.
    Ο ανθρωπος που κοιμηθηκε γλυφτης και ξυπνησε βυτιοφορο.
    Απορω γιατι ειναι σε εδρανο και οχι στο Αττικο παρκο να κανει παρεα στα αλλα ζωα.
    Τελικα αυτη η ριμαδα η δημοκρατια,παχαινει.

    Ολα καλα και αγια με δ'αυτη,αλλα φτιαχνει κατι κωλους,σαν μωλους. Κατι κοιλιες,κατι στομαχια...
    Βλεπεις εικονα απο "συνεδριση" της Βουλης και νομιζεις οτι βλεπεις National Geographic Wild. Σαν λακος με ιπποποταμους ειναι.
    Τι να σας κανει το κυλικειο ρε. Κλαρκ πρεπει να πηγαινοερχονται εκει μεσα. Να σας ταιζουν σαν βροντοσαυρους.
    Ρε κοσμο που συντηρουμε. Ρε πανιδα που εχουμε. Ρε Ιουρασιο παρκο που εχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρηστος Χοντζεας31 Οκτωβρίου, 2012 02:05

    Eρωτηση: Γιατι οι "δημοκρατες" μας αφου εδιωξαν την βδεληρη Βασιλεια και τα Ανακτορα, εν τουτοις κρατησαν τους κυριοτερους δρομους οι οποιοι περιστιχιζουν το Κοινοβουλιο,εις αναμνησην;
    Τι "ναος της Δημοκρατιας" ειναι αυτος ο οποιος περιβαλεται απο τις κυριοτερες λεωφορους τις πολης οι οποιες ειναι στο ονομα του Βασιλεα Παυλου, της Βασσιλισης Αμαλιας,του Βασιλεως Κωνσταντινου,της Βασσιλισης Ολγας,Γεωργιου και παει λεγοντας;

    Μονο η φυσικη παρουσια σας ενοχλει; Η οδωνυμια οχι;

    Γιατι ο Βασιλιας δεν μπορει να επιστρεψει σαν τετοιος,αλλα μπορει να εχει στους δρομους γυρω απο την Βουλη ολοκληρο το σοι του,σαν να σας "προσεχει";
    "διωχνεις" τον Βασιλια και κρατας τους δρομους του; Αποτασεις τα Ανακτορα και σε περιστιχιζουν η Βασ.Ολγα και η Βασ. Αμαλια;

    Η σας ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝ να τους μετονομασετε,παρα μονο να παρετε την θεση του βασιλια στα ανακτορα του;
    Απλα κρατατε την θεση του ζεστη αλλα δεν σας επιτρεπεται να αλλαξετε κατι αλλο που να μαρτυρα οτι η Βαυραοκρατια δεν ειναι παρον.

    Γιατι ενα δρομακι στον Σωκρατη,γεματο μπουρδελα, στον Οδυσσεα ουτε ενα στενο,στον Αριστοτελη και στον Πλατωνα κατι μπουρδελοδρομους,στον Καλλικρατη τον Θεμιστοκλη τον Αρχιμιδη κατι στενοσοκακα και στους ξενοφερτους κηφινες των ανακτορων αφιερωνεται τους σημαντικοτερους δρομους που εχουν ΚΑΙ συμβολικη σημασια;

    Γιατι οι "βασιλικοι" δρομοι ειναι πλατεις,καθαροι,κυριοι,φωταγωγημενοι και τα δρομακια των Ελληνων απομακρυσμενα,θεοσκοτεινα,βρωμικα, "βουλιαζουν" μεσα στα σκουπιδια,στα μπουρδελα και στους λαθρομεταναστες;

    Γιατι ειστε κωλομπαραδες. Γιατι ειστε τρυπιοι. Γιατι ειστε αγυρτες και απλυτα σωβρακα.Γιατι ειστε δουλακια. Γιατι ειστε διαχειριστες ξενης βασιλικης περιουσιας.Γιατι σε Βασιλικο Γερμανικο ανακτορο "βουλευεσθε" και βολευεσθε. Σφογγοκωλαριοι.
    Γι'αυτο.
    Αμα θελετε καντε και αλλιως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχει απασφαλίσει απο τότε που αποσυρθηκε και λέει αλήθειες ο Πάγκαλος. Να διευκρινίσουμε οτι το γεγονός στηρίχθηκε σε αρθρο της εφημ. ΑΥΓΗ (ΣΥΡΙΖΑ). Ενδεχομένος να είναι έτσι αλλά ακόμα δεν υπάρχει επίσιμο πόρισμα. Οι "αλήτες ρουφιάνοι" βέβαια προέτρεξαν και ζήτησαν μέχρι και παραίτηση ως γνήσιοι πρώην ΠΑΣΟΚ και νυν ΣΥΡΙΖΑ (όπως κάθε δημ.υπ. που σέβεται τον εαυτό του). Απο κει και πέρα, αστυνομία είναι, φυσικά και θα βαρέσει κατά τη σύλληψη όταν υπάρχει αντίσταση. Εκτός και αν θέλουν μια αστυνομία που θα κάθεται μόνο να τις τρώει. Σκοπός βέβαια της "ΑΥΓΗ" είναι ο περαιτέρω εκφοβισμός των αστυνομικών ώστε στο μέλλον να φοβούνται να προβούν σε οποιαδήποτε σύλληψη των «επαναστατών μας». Εκτός των άλλων δίνουν και δικαιολογία στους κοπρίτες δ.υ. αστυνομικούς "ρε φίλε που να μπλέκω. Να τον συλλάβω, να του κάνω μήνυση, να φοβάμαι να κυκλοφορίσω"?

    "Πάγκαλος για την υπόθεση της «Πρωινής Ενημέρωσης» στην ΕΡΤ

    Ήταν ανακρίβειες αυτά που έλεγαν οι δημοσιογράφοι και μάλιστα έθεσαν και θέμα παραίτησης του υπουργού, ενώ διαβάζω σήμερα ότι η Εισαγγελία έστειλε στον ανακριτή τη δικογραφία, άρα θεωρεί βάσιμες τις καταγγελίες της Αστυνομίας κι επομένως βάσιμη και την μήνυση που κάνει ο κ. Δένδιας στην Guardian που τα είχε γράψει αυτά.
    Θεωρώ στρατευμένο το επεισόδιο, γιατί ζήτησαν αστοιχείωτα με ψεύδη και χωρίς να γνωρίζουν τα πραγματικά γεγονότα την παραίτηση του κ. Δένδια, χωρίς να τον έχουν ρωτήσει ή ακούσει. Η απόλυση είναι θέμα εκτίμησης της διοίκησης. Κι εγώ θα προτιμούσα να τον έχει επιπλήξει, για να μη τον κάνουμε και ήρωα...Ήθελε να πει κάτι εναντίον του υπουργού Δημόσιας Τάξης-είναι πολύ νευραλγικό Υπουργείο. Όφειλε ο Υπουργός ή κάποιος από την Αστυνομία να έχει και αυτός το λόγο στην εκπομπή.

    Εάν δεν μπορεί να το κάνει αυτό, να μη μιλήσει. Να το βουλώσει! Αλλά δεν το βούλωσε. Έκανε το κομματικό του καθήκον, συκοφάντησε τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, συκοφάντησε την Αστυνομία και εξύμνησε τους διαδηλωτές, γιατί όλοι οι διαδηλωτές έχουν πάντα δίκιο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και έλεγα ποιοι είναι αυτοί και πώς σκέφτονται,που ξαναψήφισαν Βενιζέλο και Σαμαρά...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πάντως δεν είχα καμία απορία για το ποιοι είναι και πως σκέφτονται αυτοί που ψήφισαν ΝΔΣΟΚ αλλά και ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κτλ. Μικρή χώρα η ΕΛΛΑΔΑ, γνωστοί όλοι.

      Διαγραφή