Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ

               Σήμερα πέσανε οι τόνοι. Πέσανε τα μύρια, οι ορκωτοί πήγαν περίπατο, υποβαθμίσθηκαν οι μυνήσεις -που μάλλον λέγανε μαλακίες για κλεψιές - και πλέον η Seymour δεν θέλει να βάλει σταδιακά τα λεφτά. Θέλει να τα ρίξει όλα μαζί. Μιλάμε για φοβερά πράματα. Ο Δημητρέλος να κάνει προσπάθεια για σταδιακή αποπλήρωση της νέας δόσης του 44 κι οι άλλοι να ρίχνουν κατ' ευθείαν  πολλά μύρια για τα οποία δεν έχει ιδέα ο πρόεδρος για τους διακανονισμούς του, αλλά κι οι λεφτάδες , αντί να τα έχουν σε προθεσμιακή κατάθεση και να βγάζουν κάτι, να ρίχνουν το ρευστό στην ΑΕΚ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ επιπέδου κούριερ. Ταιριάξανε τα μωρά.
                Και τα δέκα, δεν είναι τυχαία. 24 δεν είναι η απαιτούμενη ΑΜΚ; Για το 51% χρειάζεται λοιπόν το δεκάρικο. 12 δηλαδή, αλλά γιατί να μην μπουν αυτά από τα 2,5 ρέστα που θα πληρώσει ο Κιντής ή ο Παπάς για να μην πάνε στα δικαστήρια; Τώρα, να πληρώνουνε δικηγόρους; Δεν έχουν σκεφτεί ακόμα οτι σαν υπάλληλοι οι νομικοί είναι πιο φτηνοί σε αμοιβή σε σχέση με τρομερούς της Αγγλίας, και με τρομακτική καριέρα, που ξαφνικά γίνανε ειδικοί  στο γιαούρτι. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΜΥΑΛΟ Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ.
                 Κι όλες οι κότες έχουν σκύψει τα λοφία και παρακαλάνε τον Δημητράκη. Άντε και την οικογένεια του κι άντε και τους Αγγλους κι άντε και τον Καβαδία της εφορίας που "...το χρέος της ΑΕΚ μπορεί να γίνει βιώσιμο..." Όπως και της Ελλάδας. ΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΒΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΦΡΑΓΙΔΑΣ Ή ΤΟ ΣΑΛΙΩΜΑ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΣΗΜΟΥ ΚΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟ 25% ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ.
               Άρα ο Κιντής βρήκε τα στραβά και δεν βρήκε πουθενά τις πάσες του μωρού στον Κασνακίδη - πέντε φορές εκτεθειμένος από τις επιτροπές της αύξησης ΜΤΧ - και μίλησε για διαβαλκανικές λίγκες για να καλύψει την εργασιακή του ανεργία ή την λαμογιάρικη μέσω ανικανότητας τοποθέτηση των δυό ηλίθιων βασικών μετόχων: ΤΟΥ ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑ. Των μεγεθών, κατά Καζαμία που θα βγάζανε την λύση.
                Κι αν πάμε στην ουσία, να πούμε την πραγματικότητα : ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΤΑΔΕ ΛΕΦΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ , που τον εξέλεξε ο λαός , Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΙ Ο ΛΕΦΤΑΣ; ΠΟΤΕ. ΟΠΟΤΕ ΕΔΩ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ. ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ.  ΚΙ ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΝΟΜΠ ΤΟΥ 2004, ΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΜΕΣΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΑΝΑΜΕΣΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΧΩΡΑΦΙ ΣΤΗΝ ΘΑΣΟ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ, τύπου Αδαμίδη.
               Και ζητώ συγνώμη από τον άνθρωπο του μωρού, ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΚΑΤΙ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΗΔΗ ΦΥΛΑΚΑΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑ ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ, βγαίνεις και  μιλάς. Κι υπερασπίζεσαι την θέση σου. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ, που όποτε γινόταν κάτι το έπαιζε κότα με μουστάκι. ΟΧΙ ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ, αλλά κότα στην σιωπή ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ : ΤΟΚΑΝΑ. ΑΦΟΥ ΜΕ ΠΙΑΣΑΤΕ , ΠΑΙΡΝΩ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΑΣΑΤΕ, ΤΟΤΕ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΣΑΣ. 
               ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΠΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΠΟΥ ΦΤΕΙΑΞΑΝΕ.

3 σχόλια:

  1. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΟΤΑ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΣΠΑΣΜΕΝΟ Η ΑΣΠΑΣΤΟ ?
    ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρηστος Χοντζεας26 Οκτωβρίου, 2012 08:48

    Προχθες το προγραμμα περιελαμβανε εφορια πενταθλου και επι κοντω Καβαδια. (ειναι ειδικο επι κοντω. Αφορα στις δοσεις του 44 στο οποιο ενεταχθημεν επι ημερων κοντου)
    Χθες το μενου ειχε "Νομαρχια 3.00 μετρα στιπλ". Επικυρωσε λεει ο Δημητρελος τις ΓΣ των τελευταιων χρονων στην Νομαρχια Αθηνων Για να βρουν ετοιμα τα πραγματα ο εφοπλιστης και ο Χαρις. Πληρωσε μεχρι και τα παραβολα για τις εικονικες και ανυπαρκτες εως τωτα ΑΜΚ.
    Αλλα αυτη τη φορα,σου λεει θα γινει, πραγματικη ΑΜΚ.
    Δεν μπορει...μια του κλεφτη δυο του κλεφτη τρεις και καλη του ΑΜΚ.

    Δηλαδη,αντι να τους πιασουν απο το αυτι και να τους σουρουν στα δικαστηρια για τα μαγειρεια που στηνουν στις αορατες ΓΣ,παιρνουν και σφραγιδες κι'ολας.
    Δυο πραγματα πρεπει να συμβαινουν. Η εχουμε να κανουμε με γατες που τα υπηρεσιακα δρομακια και τις κρατικες στενωπους τις περνανε με χαρη μπαλαρινας, η καποιοι λαδωνουν καποιους για να μη βλεπουν το πλοιο στην κορυφη του λοφου. Μαλλον το πρωτο θα συμβαινει.

    Κατι μου λεει οτι εχει αρχισει να το πιστευει οτι θα μπουν λεφτα.
    Σαν το μπακουρι, που πριν ακομα παρει το "ναι" της γκομενας,στρωνει το κρεβατι και ριχνει ροδοπεταλα στο πατωμα.

    Και τα 10 εκ. θα μπουν αμεσως. Βιαζονται."θελω το 51% αμεσα" σου λεει. Ετσι ειναι τα μεγεθη. Δεν χωρανε ουτε στα σωβρακα τους.
    Τι και αν φαινεται οτι τα πετανε στον "Καιαδα".
    Σαν να ριχνεις ενα καλο μπουκαλι κρασι μεσα σε μια κατσαρολα με χαλασμενη φασολαδα. Γουστα ειναι αυτα. Μπορει ο αλλος να θελει να φαει χαλασμενα φασολια με αρωμα αμπελωνα. Και να κανει μεθυσμενες κλανιες. Τι να του πεις.

    Βαλτε τα,να τελειωνουμε. Γιατι και ο αλλος με τα e mail θελει το μοιραδι του. Την "δεκατη" του.

    Απορια: Δεν ελεγαν οτι "με 10 εκατομμυρια αυτη την στιγμη αγοραζει καποιος την ΑΕΚ"; Για το 51% μιλουσαν η για το 100%;
    Χρειαζεται καποιος 20 εκ. για να την αγορασει πληρως και οχι 10;
    Με 5 ευρω η μετοχη,με 1.60 η με 0.25;
    Ποσα τελικα πρεπει να δωσει κανεις για να αγορασει τα χρεη που του αναλογουν; Πειτε μας ρε παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΕΣ : ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΙ ΑΓΑΠΗΤΕΣ, ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΚΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ, ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή