Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΣΑΒΒΙΔΗΣ

           Όχι. Αυτήν την φορά δεν την ξαναπατάω. Δεν θα παρασυρθώ από τα δημοσιεύματα για την ΑΕΚ και το ξεκατίνιασμα των μετόχων. Που τελείως ξαφνικά, ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ οι ενδιαφερόμενοι για την σωτηρία της εταιρείας, εξαφάνισαν τον Δημητράκη και τον έλεγχο, και στράφηκαν στον Κιντή. Κι εξ άλλου αυτά δεν είναι παρασκήνιο. Τι να απασχολούν το blog δέκα μαλάκες που δεν μπορούν να διοικήσουν ούτε περίπερο; Αυτό δεν λέει ΟΛΩΝ η ιστορία; Η ΑΕΚ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ κι άρα κι εγώ πάω στα γνήσια που πλέον σκιαγραφούν το μέλλον. Στον Σαββίδη.
             Μόνος του ήρθε; Τόσο μόνος που αρχίζω και λέω να πάρω κάτι από τον Τερκενλή και να πάω να του κάνω παρέα. Το εδώ μαγαζί βέβαια, στο Χαλάνδρι. Όχι το άλλο στο οποίο και συναντήθηκε με τον Γκαγκάτση. Εκεί που συμφωνήθηκαν όλα και φυσικά να κρατηθεί εκτός διοικητικού συμβουλίου. Βλέπετε μέχρι να καθαρίσει το μαγαζί ΠΑΟΚ κι ειδικά από κάποιους οργανωμένους, ο Πόντιος προχωράει με μάτια και στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Διότι έχει καταλάβει οτι δεν μπήκε σε μια εταιρεία που τα προβλήματα της τα έχει καθαρογραμμένα στα βιβλία. Αλλά μπήκε στον στάβλο του Αυγεία.
             Επιχειρηματικά λοιπόν οι απαντήσεις βρίσκονται στις δουλειές που έχουν ξεκινήσει από το ρώσικο μοναστήρι με μαέστρο τον Εφραίμ. Τον είχατε ξεχάσει αυτόν; Μήπως έχετε ξεχάσει και πότε έγινε και η αποφυλάκιση του; Και γαμώ τις συμπτώσεις ήταν τελικά η επίσκεψη του Πούτιν. Κι οπότε δεν πάμε σε τίποτα φτωχομπινεδιάρικα μαγαζάκια που πουλάνε αντί για παιχνίδια πλέον ρούχα, αλλά σε συστήματα οπλικής ασφάλειας - εύκολα εδώ προϊστανται αναλώσιμοι -, τοπικής ασφάλειας δίπλα στην Θράκη και δημιουργίας μιας ωραίας βασούλας, χρήσιμης για τον επερχόμενο χαμό.
            Και να πεις οτι ο άνθρωπος το έκρυψε; " ...αν ήταν η Ρωσία προστάτιδα, η Ελλάδα θα ήταν ανεξάρτητη..." Αλλά κατά τα άλλα, " ...ΔΕΝ πρόκειται να κάνω επιχειρήσεις στην Ελλάδα, εγώ είμαι παοκάρα από μικρό παιδί..." Αυτά είναι τα ωραία. Που ρίχνουν τον σπόρο του μαρασμού και του διχασμού στα οργανωμένα που επιδοτούνται από τον Βρύζα αλλά κι από τον τύπο που παραιτήθηκε πρόσφατα από το ΔΣ αφού έβγαλε τα στοιχεία του Θοδωρή. Και μιλάω πολύ σοβαρά, καρατσεκαρισμένα και διασταυρωμένα.
           Περιμένουν λοιπόν όλοι τις κινήσεις του Πόντιου. Μα γίνανε ήδη. Παρότι δεν έχουν ανακοινωθεί οι άνθρωποι του. Αυτά είναι για τους χαχόλους. Γκαγκάτσης μαζί αφανώς, Λυσαρίδης μπρος, Δώνης τέλος παρέα με τον Βρύζα, Θοδωρής μέσα και μια κοπελάρα της μυστικής υπηρεσίας που ήδη κάνει κουμάντο και φακελλώνει τους πάντες. Κι είναι τεράστια προσωπικότητα ο Πόντιος με πακτωλό χρημάτων μαζί του - προσοχή, δεν είπα δικά του - που ο χάπιας έχει αφήσει χοντρά και ψιλά μαζί, σε τέτοιο βαθμό που προσέλαβε ήδη τον Βίκτωρα ! Τον θυμάστε αυτόν ή τον έχετε ξεχάσει; Αυτόν ντε που έχει κι έναν αδερφό... Αυτόν βρε, που στο προσκήνιο ήταν για το καλό του ποδοσφαίρου αλλά στο παρασκήνιο για το καλό του Αιγάλεω...Θυμηθήκατε;
           Κι έχει μια τρομερή αντιπάθεια ο Ιβάν στο κόκκινο χρώμα. " ...και την Μπαρτσελόνα να φέρουμε στην Ελλάδα, κι αυτή δεύτερη θα τερματίσει..." Το κόκκινο χρώμα που το πήραν τότε παλιά εκεί πάνω από το ματωμένο πουκάμισο του νεκρού εργάτη, και το κάνανε σημαία για τον γίγαντα λαό αλλά μέσα στα παλάτια εξυφαίνανε σημερινές σημαίες με ολίγον μπλε. Αλλά το προφίλ ταιριάζει στο αυριανό τσιπρέϊκο, στην αλλαγή των δεδομένων για φυσικά αέρια, ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, και στον χάπια που περιμένει να παραλάβει καράβια για μεταφορά πετρελαίων σε ένα δήθεν διχοτομημένο Αιγαίο. Καλά κρασιά τον Αύγουστο για όποιον βλέπει τόσο μακριά, μέχρι λεωφόρο Καβάλας, κι ακόμα δεν έχει καταλάβει γιατί παίρνονται όλα αυτά τα μέτρα εδώ πέρα. Για όποιον ακόμα θεωρεί οτι η μπάλα κοντρολάρεται και δεν έχει χαθεί μπροστά στα δις κουνουπιών που έρχονται αργά, σταθερά και υπομονετικά.
         Κι οπότε ο Ρώσος μπαίνει και σιγά σιγά παίρνει κεφάλια. Έχει κι ο Βρύζας ένα θεματάκι με την Umbro - εταιρεία αθλητικής ένδυσης είναι κι αυτή - και την εταιρεία εμπορικής εκμετάλλευσης του σήματος και ταυτόχρονα έχουμε και τον Σαχπατσίδη στην φυλάκα. VIP, δεν λέω. Και τα δημοσιεύματα βγαίνουν φειδωλά κι όπως πρέπει. Διότι στην μπούκα των κανονιών, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΣΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ, δουλεύοντας βέβαια για το καλό της τσέπης τους. Κι έχουμε ξαναπεί, οτι πλέον οι δυνάμεις δεν γουστάρουν κοτσαμπάσηδες. Έρχονται μόνοι τους οι κυρίαρχοι και δίνουν κομάτια, ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΙΣΤΗ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ( αυτό για να ξέρετε και ποιός θα πάρει τον οπαπ ).
          Τώρα βέβαια καταλαβαίνω γιατί απορείτε πού το σημερινό θέμα δεν είναι κιτρινόμαυρης απόχρωσης. Κι εγώ απαντώ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ. Αρκεί να διαβαστεί στην σωστή του διάσταση. Να γίνουν συγκρίσεις με ισολογισμούς, πρόσωπα και τυχόν ομοιότητες, να μην θεωρηθούν τυχαίες. Τι να κάτσω να γράφω; Ευχολόγια και καλή Τετάρτη και μακάρι να πετύχουν οι προσευχές; Τα ερωτήματα για τον Δημητράκη τα έχουμε θέσει παρέα με την ελπίδα ο Κιθ να μην τυγχάνει θύμα  παιδικής κακοποίησης από το BBC.  Τώρα για τα πέντε μύρια που χάθηκαν στον ισολογισμό κι από εδώ κι από εκεί ή στον αντιλογισμό και μουρλάθηκε ο Κιντής, με καλύπτει η δήλωση του Μπρουσιανού : " ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΔΟΛΟ Η ΚΙΝΗΣΗ. ΗΤΑΝ ΑΠΛΗ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ. " 
            Υγ1. Ο κοντός γιατί θα είναι μάρτυρας υπεράσπισης της μήνυσης; Δεν θα ξαναπάει στο δωματιάκι; Τέτοιος έρωτας για τα κρατικά λαχεία; Ρε κάτι άντρακλες. ΟΡΜΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΝΤΟΥΣ ΜΙΑ ΜΠΟΥΚΙΑ ΟΛΟΥΣ.
             Υγ2. Και η Τρέμη στα όπλα; Για ψάχτε την μήνυση της στον Πανδώρα, αλλά και την απάντηση του. Σπαρταριστό.
            Υγ3. Άμα είσαι μετανάστης, αλλάζεις ομάδα. Τα ίδια δεν έπαθε κι ο Αμπράμοβιτς; " ...η ομορφιά του ποδοσφαίρου..." ( ποιός το είπε; ) δεν σε αφήνει αδιάφορο. Φίλαθλοι είναι οι άνθρωπες. Οι φανέλες απλά μοιάζουν με σημαίες.
            Υγ4. Φήμες οτι ο χάπιας αύξησε τις δόσεις διότι δεν θα φτάσει το ρεκόρ του κατάσκοπου, διαψεύσθηκαν σήμερα από φαρμακοβιομηχανίες καθότι ακυρώθηκαν παραγγελίες.

24 σχόλια:

  1. ΟΡΜΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΝΤΟΥΣ ΜΙΑ ΜΠΟΥΚΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ....αμην και ποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΣΑΥΤΟΝ ΠΟΥ TON ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ. Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑ. Ο ΕΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΜΕΣΩ ΓΗΠΕΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΠΛΑ ΜΑΣΑΕΙ ΤΟΝ ΤΖΟΓΑΔΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΦΟΥΚΑΡΑ.
    ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ.ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ?ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ?

      Διαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΑΙ ΛΕΩ ΤΩΡΑ: ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο Φ; ΝΑ ΠΑΩ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ; ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ Ή ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ; ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ Ή ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ, που δεν την πειράζει ο μη καταλογισμός του χαρατσιού ( τα έγραψα, ε ) ; ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΩΤΑΡΧΙΣΕΙΣ. ΔΟΞΑ ΤΗ ΤΥΧΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟ SITE.
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΤΟ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΟΥΡΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, που απέσυρε τα "...τοίχο τοίχο ..." , ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΑΜΑΡΑ, όπως είπε κι ο Πάγκαλος.
    ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ YOU TUBE. ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΠΑΝΟ ΤΖΑΒΕΛΑ. ΕΤΣΙ ΡΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΙΣ ΚΑΙ ΤΟ " ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρηστος Χοντζεας24 Οκτωβρίου, 2012 00:29

    H αναβιωση της Βυζαντινης Αυτοκρατοριας δια μεσω Ρωσσιας ( ονειρο που παραμενει ζωντανο οσο ποτε για αυτην) στην οποια αλλωστε ανηκουν τα ιστορικα και θρησκευτικα δικαιωματα,οποσδηποτε θα λειτουργησει ευεργετικα για ομαδες που φερουν αναλογο οικοσημο,στην Ελλαδα.
    Ο ΠΑΟΚ περνα στα χερια της Δουμας.
    Αντε να ερθει και ο αλλος Ποντιος να ερθουμε στα ισσα μας,μπας και αποκτησει λιγο ενδιαφερον ο σταυλος του πρωταθληματος.

    Φυσικα για Τουρκια,με την σημερινη μορφη,ουτε λογος,αφου τα κρατη που κρατουνται συμπαγη με δυσκολια και με κολλα,δεν εξυπηρετουν ποτε για μεγαλο χρονικο διαστημα. Και η Τουρκια ειναι ενα τετοιο μορφωμα. Χωρες πολυθενικες,θα χαθουν. Οι "μονοεθνικες" θα ζησουν. Με ολιγον κουτσουρεμα στα ακρα τους βεβαια,αλλα δεν βαριεσαι.

    Αμα ειναι να μηδενισεις το κοντερ του-ψευτικου κατα τα αλλα αλλα δυσβασταχτου- χρεους τι αξια εχουν μερικα ξερονησια;
    Μας σωζουν οι αρχαιοι ημων προγονοι. Το εχουμε ξαναπει. Εαν θες Αιγαιο,εαν θες να μπουκαρεις στην Πολη,εαν θες δικαιωματα που περνανε πανω απο γεωγραφικους "διαδρομους" που απτονται της εδω περιοχης,δεν μπορεις παρα να εναγκαλιστεις την Ελλαδα. Με τον ενα τροπο η τον αλλον.

    Το ισχυρο γενεαλογικο δεντρο,θα μας ξανασωσει.
    Xωρες "αγνωστου πατρος και μητρος" ευκολα γινονται ερμα. Οπως τα ορφανα. Εδω,ειμαστε γνωστοτατων γονεων.Απλα καθε φορα αμφισβητειται ο αναδοχος. Ο "νονος". Περι αυτου προκειται.
    Κανεις δεν αμφισβητησε ποτε το απο που γεννηθηκαν οι Ελληνες. Η τουλαχιστον κανεις δεν εκανε την βλακεια να οικειοποιηθει την γεννηση τους. Αλλα παντα ο καβγας ειναι για το παπλωμα.

    Δεν συμμετεχουμε απλα σε ενα πρωταθλημα,ειμαστε η ιδια η κουπα του-καθε φορα- "πρωταθλητη".

    Δεν μπορεις να την απαλειψεις-ακομα και να θελεις-γιατι πολυ απλα ειναι σαν να καις τα αποδεικτικα στοιχεια που βεβαιωνουν οτι "με την συμφωνη γνωμη του ιδιοκτητη,το διασημο παρον οικοπεδο περνα στην κυριοτητα του "ταδε" με την προυποθεση να το προσεχει μπλα-μπλα-μπλα..."
    Δεν ειμαστε απλα "στην Ευρωπη". Ειμαστε το "σκαλπ" της Ευρωπης.

    Ολα με την συμφωνη γνωμη και της αλλης δυναμης βεβαια,περαν του Ατλαντικου. Αλλωστε τακιμια ειναι. Αδελφα σωματεια Ρωσσια-Αμερικη. Με το γνωστο χαιβανι,την Γερμανια,να κανει την βρωμικη δουλεια των δυο,για λογαριασμο τους και να "απασχολει" δυσαρεστα την Ευρωπη καθε 50-60 χρονια. Και στο τελος καθε φορας να εχουμε "συγνωμες" και "Νυρεμβεργες". Μιλαμε για την πιο αιχμαλωτη χωρα,ισως παγκοσμιως.
    Μια νεα Γιαλτα ζουμε. Αυτη τη φορα προτιμηθηκε το οικονομικο ισοπεδωμα,απο οτι το "κανονικο".
    Παλι καλα.

    Διαφωτιστικοτατη η αναρτηση λοιπον,οπως και να την δει κανεις. Αρκει να μη τη δει με "365" υφος. Γιατι δεν θα διαβασει τποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΚΙ Ο ΜΠΡΟΥΣΙΑΝΟΣ, ναι ο επαγγελματίας τζογαδόρος που σωστά είναι στο ΔΣ της ΑΕΚ, κι αναρωτήθηκε :
    " Ίσως κάποιοι δεν θέλουν τον νέο επενδυτή." ΠΟΙΟΙ ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ; ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ;
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΑΠΟΨΗ. ΑΝΕΡΓΕ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΚΗΦΗΝΑ. ΠΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ, ΜΠΡΟΣΤΙΝΕ; ΕΣΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΕΚΕΙ; ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ;
    ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ Ο ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΑΛΛΟΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ. ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;
    Αυτός που πραγματικά εθίγη, θα τοποθετηθεί και δημόσια. ΚΙ ΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥ. ϊσως μάλιστα μιλήσει κι η μαμά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΣΥΓΝΩΜΗ, όχι Μπρουσιανός. Αυτός είναι στό κείμενο. Ο άλλος ΕΝΝΟΟΎΣΑ. ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΑ ΚΙ ΕΓΩ, ΟΠΩΣ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΓΕΙΡΕΣ.
    ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ; Ε, ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ.
    ΞΕΡΑΤΕ ΤΟΥ ΜΠΑΡΛΟΥ ΤΟΝ ΛΟΓΙΣΤΗ Ή ΤΟΥ ΚΑΡΑ; ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΦΤΑ, ΟΛΟΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ " ΜΠΟΥ " ΤΩΝ ΑΝΤΙ ΤΩΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΩΝ ΣΩΤΗΡΩΝ. Τρίτη επικάλυψη ή κάνω λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟ ΧΡΗΣΤΟ: " ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ " και μάλιστα υπάρχει και σχετική φωτογραφία.
    ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ. ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η ΦΩΤΟ. ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΔΕ Ο ΚΙΘ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΩΝΕΨΕΙ ΤΗΝ ΤΣΙΠΟΥΡΑ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΕΚΤΖΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΕ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΥΤΟΣ.
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ. ΣΑΝ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ, ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ. ΚΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ, ΠΑΙΡΝΕΙ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ. Ε, Η ΙΩΑΝΝΑ ΕΙΠΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΜΤΟ ΟΥΙΣΚΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ: Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΦΡΑΙΜ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ O EFOPLISTHS ΕΙΝΑΙ ΦΑΝ ΤΟΥ YOU TUBE . ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΩ 'Η ΝΑ ΠΙΩ ΚΙ ΑΛΛΟ ? ΤΟΛΙΑΣ21

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρηστος Χοντζεας24 Οκτωβρίου, 2012 00:54

    Οντως ατελειωτη η θεματολογια.
    αυτο με τα ληγμενα,ειναι ολα τα λεφτα.
    Οχι τιποτα αλλο αλλα θα χασει και το νοημα της η εκφραση "ληγμενα παιρνεις";

    Εφυγε και το αγχος των εταιρειων,με τις ημερομηνιες. "εληξε"; "δεν γαμιεται μωρε...αστο στο ραφι..ειναι πλεον νομιμο".

    Αν θες ειτε να σκωτωσεις ποντικια,ειτε να ταισεις το παιδι σου,ολα αυτα,θα τα βρισκεις στο ιδιο ραφι,στο ιδιο κουτι. Μιλαμε και για οικονομια και για οικολογικες λυσεις δηλαδη.

    Δεν θα πετανε τιποτα πλεον στα super market. Τα βραδυα,οτι εχει πεσει η χυθει στο πατωμα κατα την διαρκεια της μερας, οι καθαριστριες θα το ρουφανε με σκουπες και θα προσφερεται την αλλη μερα σαν τονωτικο. "xamoxil-power" (αυτο που μαζευτικε απο χαμω)

    Εχουνε να βγουνε απο τις αποθηκες ξεχασμενα προιοντα,που θα παει καπνος. Τι γαλετα απο την 7ετια,τι κονσερβα απο τον εμφυλιο...
    μεχρι και το ξηραμενο λαδι που βρισκεται σε αγγεια,απο ναυαγεια του 4ου-5ου αι π.χ. θα πουλησουν. Τα παντα ολα.

    Εδω ταιριαζει ενα πετυχημενο που ακουσα πριν καιρο. "θα αγοραζεις κοτοπουλο και καθως θα το ανοιγεις στην κουζινα σου,θα βρισκεις μεσα σημειωματα απο την επανασταση: "αυριο εχουμε γιουρουσι.Οδυσσεας Ανδρουτσος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργης ο Γαρατζέος24 Οκτωβρίου, 2012 00:55

    Μιλάμε η τρελάρα το κιντί πάει να μας χαλάσει το προξενιό! Θα τρομάξει ο γαμπρός από το λονδίνο και θα φύγει! Η αγγλίδα η προξενήτρα παλεύει να του βρει δανεικά να προχωρήσει εις γάμου κοινωνία...θα μου πείτε η νύφ' βάζει προίκα. Έλα όμως που αυτά τα φαγαν οι γκοντό, οι γιαουρτάδες, το παππαδαριό και λοιποί "φίλοι της οικογένειας"...ένα οικοπεδάκι έχει μείνει Καππαδοκίας και Φωκών και αυτό που να το χτίσει, δεν έχει λεφτά ούτε για το χαλάκι το χάπατο...
    Και μόλις κάποιος τολμά να επικαλεστεί την απλή λογική του στυλ "για να μπαίνει μιά εταιρία εμπορικής εκμετάλλευσης σήματος άπειρα μύρια μέσα, με τα βιβλία μία ξεχασμένα σε κάτι υπόγεια καταστημάτων και κατόπιν ευρέσεως πάλι εξαφανισμένα, δε μπορεί ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΩΕΙ ΤΟΝ ΑΜΠΑΚΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ..." και πετάγονται κάτι τέως εμπορικοί διευθυντάδες και διαρηγνύουν ημάτια για την καλή πίστη του γιαουρτά (εκείνου ντε, που έπαιρνε 1000 γιούρος το μήνα κι ένα κινητό...) ή κάτι χαρτοπαίκτε και λένε ότι υπάρχουν οργανωμένα σχέδια αποτροπής του επενδυτού...
    Και καλά, εδώ σκέφτομαι ότι εδώ και 2-3 χρόνια έχουν περάσει σουνταίριδες, εμίρηδες, κοζώνηδες, μακρήδες, σαμπατζήδες κλπ κλπ, κάθε 3 μήνες και νέος επίδοξος σωτήρ. Και διαρκώς τα ίδια λεν κάποιοι "σσσσσσσ, μούγκα άπαντες μην τρομάξουμε τον σωτήρα"...μιλάμε για διαρκή ομερτά.
    Φυσικά στο σώτο365 το ζήτημα είναι ότι το κιντί δεν έπιασε στο ωδείο...αυτό είναι το θέμα. Με αποσιώπηση του πότε και γιατί έφυγε και ότι αυτός το σφύριξε το 44 στο γκοντό...αλλιώς θα είχαμε πέσει στη Δ' το 2004 όταν λεφτά υπήρχαν. Τέσπα, μακάρι να κάνουν και άλλοι μηνύσεις και καρφωτές μπας και γίνει τίποτα.
    Το ελληνικό κράτος όμως ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΑΕΚ. Το συμφέρει αυτό το χάλι. Αρκεί ο Θρυλάρας να τα παίρνει έστω και χάρτινα (με εμάς στη μούγκα), το ΟΑΚΑ να έχει τους μαλάκες να το συντηρούν και οι καισαρόπαπες να δίνουν τις πιπίλες με το όπιο στην κερκίδα...Το ΣΔΟΕ τα παίρνει λέει? ΟΟΟΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩΩΩΩΩΩΩ...Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΘΕΣΜΌΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!!!!!...(εδώ θυμάμαι το παλιό μου αφεντικό να μου παραπονιέται ότι έγινε καρφωτή, του ήρθε το ΣΔΟΕ και έπρεπε να λαδώσει παραπάνω απ' ότι με τους τοπικούς έφορες....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιώργης ο Γαρατζέος24 Οκτωβρίου, 2012 01:05

    Στα του ζμΠΑΟυγΚ, εντάξει η κίνηση του Σαββίδη έχει σαφέστατ γεωπολιτικό χαρακτήρα. Αυτό είναι προφανές. Άλλωστε κανείς δε μπαίνει στο γιουνάν-ποδόσφαιρο για να "σώσει τη ομάδα" ή "για να επενδύσει".
    Βέβαια διαφωνώ στην υπερεκτίμηση της αρκούδας. Άσε που αυτοί λόγω εθνολογικής συγγένειας προτιμάν πάντα τα βουλγάρια (χειρότερη φάρα από τα μεμέτια) ή τους τρελοσέρβους. Μιά μπίζνα θέλουν να στήσουν εδώ και να δημιουργούν διαρκή ενόχληση στο μεμέτ (που ανέρχεται σταθερά). Ούτε επανίδρυση της 4ης Ρώμης θέλουν, ούτε την κόκκινη μηλιά ούτε να μπουκάρει το ξανθό γένος στο ισταμπούλ των 17 μυρίων μεμέτ και να βάλουν μερικές χιλιάδες διεφθαρμένων γέρων. Εντάξει, μην το πάμε παραπέρα από εκεί που πάει πραγματικά, νομίζω. Τα είδαμε και με τους ορλώφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρηστος Χοντζεας24 Οκτωβρίου, 2012 01:21

    Αυτα που λενε κατα καιρους οι "Μπρουσιανοι" πολυ με διασκεδαζουν.
    "θελουν ολοι το κακο μας". "καποιοι δεν θελουν να μεγαλουργησουμε". "εχουμε αορατους εχθρους". "καποιοι θελουν την Ελλαδα αιχμαλωτη", "πολεμαμε με υποκοσμο αλλα θα νικησουμε" "καποιοι δεν θελουν να ανοιξουμε τα φτερα μας".
    Φυσικα αυτοι οι "καποιοι" ειναι οι ιδιοι που τα λενε.

    Και προβληματισμενος και αποφασισμενος, ο βαθυπλουτος Ναι. Ο "Οδυσσεας" που περιμενουν οι "Πηνελοπες" του 365. Και του βαζουν "καποιοι" συνεχως εμποδια. Κιρκες και Κυκλωπες. Λαιστριγονες και Σειρηνες.
    Αλλα αυτος θα φτασει. Ειναι αποφασισμενος.

    Και να μη παρεξηγειται κανεις οταν τον λεμε "μπροστινο των μπροστινων". Μακαρι να ειναι κατι τετοιο. Γιατι σε αυτην την περιπτωση θα ειναι απλως μικρος.
    Εαν ομως οντως βλεπει επιχειρηματικες ευκαιριες σε αυτην την ΑΕΚ και ενεργει αυτοβουλως,τοτε εχουμε να κανουμε με εναν ηλιθιο.

    Φυσικα,δεν ειναι τιποτα αλλο απο το πρωτο. Και απορω με τον πατερα του. Τι διαολο,τι του εταξαν; Κανενα καραβι; Τιποτα δουλειες; Θα αγορασει κανενα παπορι ο Παπας απο κεινον; Η θα του δανεισει κανενα;

    Ρε μιλαμε,σφουγγαροπανο εχει γινει η ΠΑΕ. Πατσαβουρα. Αντικειμενο Μοναστηριακιου,το οποιο "παιζει" στις κουβεντες "μεγιστανων" οι οποιοι κλεινουν ραντεβου σε ζαχαροπλαστεια,καφετεριες,φουρνους κλπ.
    Ρε τι ξευτιλα ζουμε...


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρηστος Χοντζεας24 Οκτωβρίου, 2012 01:46

    Η "νεκροψια" θα δειξει αδερφε Γιωργη.
    Δεν εχει να κανει με νεκρανασταση. Εχει να κανει με συνεχεια. Αυτο το εργο δεν βλεπουμε εδω και μερικες χιλιαδες χρονια; Ο ενας να θελει να παρει τα οικοπεδα του αλλου και οσο πιο πολλα γινεται,μεχρι να φτασει στο θεο ηλιο.

    Αλλωστε η ιστορια δεν ειναι το ξεχασμενο παρελθον,αλλα οι επαναλαμβανομενες προσπαθειες για "χιλιετη βασιλεια".
    Τα παντα εχουν "θρησκευτικο" υποβαθρο.
    Και λεγοντας "θρησκευτικο" δεν εννοω τις κατα καιρους τρεχουσες θρησκειες. Μιλαω για την αυτοθεοποιηση του μαλακα. Του αρνουμενου οτι ειναι θνητος. του φαντασμενου,του "αυτοκρατορα".
    Και αυτοκρατορας διχως αυτοκρατορια,δεν υπαρχει.

    Ποτε σταματησε να συμβαινει αυτο; Υπαρχει εστω και μια μερα τα τελαυταια 5000 χρονια που δεν ηταν αυτος ο ποθος και το ονειρο των τρελαρων της ανρθωποτητας;
    Αυτο συμβαινει και σημερα. Αλλωστε το "σημερα" δεν ειναι ξεκομενο με το χθες. Ειναι μερος του.
    Οτι διαβαζουμε στα βιβλια εμεις σημερα για το χθες,θα διαβαζουν και οι αυριανοι για τα ιδια χαλια που συμβαινουν και σημερα,οπου συνεβαιναν και χθες και παραπροχθες. Τα μεσα αλλαζουν μονο.
    Ο στοχος ειναι ενας. Η κατακτηση του κοσμου (οτι και αν αυτος σημαινει)
    Ενα το "ονειρο":
    Η θεωση και το λατρεμα των "Χιτλερ",των "Σταλιν",των "Χαν" των "Μαο" των "

    Υ.Γ: Κατα την ορκωμοσια του-ξανα- προεδρου Πουτιν,πριν 3-4 μηνες, η φρουρα του Κρεμλινου "φορεσε" ξανα επειτα απο απειρα χρονια,τις Αυτοκρατορικες στολες. Και αυτο ηταν λογος για διαβημα της Τουρκιας στην Μοσχα,γιατι λεει υπενθυμιζει το Αυτοκρατορικο παρελθον της και αρα κατα μια εννοια αμφισβητει το υπαρχον στατους-κβο.
    "μην ανησυχειτε" τους απαντα η Ρωσσια "δεν υπαρχει τετοιος φοβος.Ειναι αβασιμος".
    Εσυ τι πιστευεις;

    Ποτε τα-οποια- συνορα,δεν παρεμειναν ιδια αεναα.
    Ποτε η λαχταρα για "απλωμα" και "κατακτηση" δεν κοπασε. Ποτε η δηψα για επεκταση δεν εσβυσε.
    Δεν ειναι λοιπον "νεκρανασταση". Ουτε "υποσχεση" ουτε "καρμα" ουτε τετοια φαιδρα.
    Ειναι ανθρωπινη αδυναμια. Ειναι στο αιμα. Ειναι στο dna.

    Να βρισκεσαι στην κορυφη της τροφικης αλυσιδας. Να εισαι μεταξυ θεου και ανθρωπων.
    Οχι δεν εισαι ανθρωπος. Οι "αλλοι" ειναι ανθρωποι. (και αρα αναλωσιμοι)Εσυ εισαι ημιθεος. Ξαδερφος Θεου δηλαδη.Και πρεπει να υπηρετεισαι και να λατρευεσαι.
    Εχεις ιδεα απο μαλακες; Δεν βγαζεις ακρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χρηστος Χοντζεας24 Οκτωβρίου, 2012 07:54

    Τιμωντας την επετιο του οχι, οι σημερινοι επαιτες,ειπαν να ανεβασουν το εργο "Οχι,δεν τα ψηφιζω". Επιθεωρισιακο σχημα.
    Ολα εινα ηδη ψηφισμενα βεβαια.Και κατωτατοι μισθοι και τριετιες και αποζημιωσεις. Ολα. Ειναι εκει,σε εκεινες τις χιλιαδες σελιδες τις οποιες "δεν διαβασαν" και ψηφισαν αβλεπει οι Χρυσοχοιδηδες.Γιατι επρεπε να "σωθει η πατριδα." Και η παρτιδα.

    "θα πεινασουμε αν δεν..." λεει ο στουρναρας. Φυσικα αναφερεται στους ομοειδεις του.

    "θα σωσουμε την Ελλαδα οσοι το τολμησουμε" λεει το Καλαματιανο στραβοξυλο. Ο ανθρωπος που "για να βρασει ενα αυγο,βαζει το ρολοι του μεσα στο μπρικι για 3 λεπτα" οπως λεει για καποιον αλλον ο Χαρυ Κλυν.

    Ο πολιτικος "Φευγουλεας", ο Κουβελης, αντιστεκεται καργα. Τι σθενος,τι πεισμα,τι φλογα. "δεν θα τα ψηφισουμε". Αυτος, μπορει να πουλησει το παιδι που βγαζει βολτα στο παρκο,σε εναν Πακιστανο για να παρει ενα εισητηριο για "δυο εργα σεξ.Δροσια-Ψυξη".

    "δεν ειμαστε προτεκτορατο" λεει ο Τουρκογλου. Του οποιου η γυναικα ειναι στο "στικακι" με τους κλεφτες. Ειναι γνωστο οτι οι απατωνες,τα γραφουν ολα στην γυναικα τους. Και ολο το "Μεγκα" μεσα στο "στικ". Ζητω το Εθνος. Ζητω το Βημα.Ζητω η Χρ.Λαδα. Ζητω η Γκεσταπο. Χαιλ Χιτλερ.

    Περσυ τετοιες μερες, "δακρυζε" ο Παπουλιας που ο κοσμος τον αποκαλεσε προδοτη.
    Φετος κανει τον αντιστασιακο: "αν θελει η κα Μερκελ και αλλα μετρα,ας βρει αλλο λαο". Αποκαταστασθηκε και αυτος.

    Δελφιναριο σκετο.

    Και ας κανουν ξανα εκλογες. Οι οποιες παντα εκθετουν τον λαο. Τον βγαζουν στην σεντρα. Και θα πεινας και θα μας ψηφιζεις να σε πειναμε. Και θα στεκεσαι στην ουρα για τα μακαρονια και θα μας επιβεβαιωνεις για αυτο,μεσω καλπης.
    Θα φωναζεις στο δρομο και στο σπιτι για "τα χαλια" οπως λες,μα οταν σε φερνω στο διλλημα "δοση η χαος" θα προτιμας την δοση. Και ας σε φερνει αυτη στα σισιτια. Γιατι φοβασαι το "χαος". Ποιο "χαος; Τι "χαος"; Αρχιδια. Μηπως ξερεις;
    Μηπως και τα παιδια τον εχουν δει ποτε τον "μπαμπουλα" αν δεν φανε το φαι τους;

    Μηπως εισαι σε χειροτερη θεση απο τα παιδια; Εκεινα θα πρεπει να φανε το φαι τους αλλιως θα τα επισκεφτει ο "μπαμπουλας" ενω εσυ θα πρεπει να μη φας το φαι,αν δεν θες να τον δεις.
    Και τρομος και πεινα. Δυο φορες κουκια με λαδι.
    Μιλαμε για εμβρυα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χρηστος Χοντζεας24 Οκτωβρίου, 2012 09:44

    "EΙΧΑ ΞΑΠΛΩΣΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ". Αυτη θα ειναι η ατακα της χρονιας.
    Παμε. Κιντης e-mail προς μελη Δ.Σ.:

    "...Η σημερινή κατάσταση της εταιρείας δεν μπορεί να αποδοθεί αποκλειστικά στη συμβατική σχέση με την εταιρεία Puma Hellas A.E., στις διαβόητες «φανέλες του Ριβάλντο». Σε συνέντευξή του στο Βήμα στις 23/1/2011 ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Empire 1924 και τότε και της ΠΑΕ ΑΕΚ Σταύρος Αδαμίδης επαιρόταν διότι μείωσε την υποχρέωση αυτή από €7 εκ. σε €1 εκ. (αργότερα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η υποχρέωση μειώθηκε ακόμη περισσότερο, στις €500.000) ενώ βεβαίως η εταιρεία είχε παραλάβει και αθλητικό υλικό. Ακούγονται βέβαια κι άλλα: για λογιστές που αμείβονταν με €10.000 μηνιαίως, για διευθυντικά στελέχη που είχαν παράπλευρες δραστηριότητες εμπορίας αθλητικών ειδών, για υπαλλήλους του Empire Café που συνέχιζαν να πληρώνονται χρόνια αφού είχε κλείσει το καφέ, για αθλητικές εφημερίδες που έλαβαν υλικό αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ χωρίς ποτέ να το πληρώσουν (ενώ βεβαίως στήριζαν το έργο της διοίκησης). Ακόμη κι αν όλα τα ανωτέρω ευσταθούν, δεν μπορούν να δικαιολογήσουν το πώς μια εταιρεία που θα έπρεπε να έχει αποδώσει από ιδρύσεώς της στην ΠΑΕ ΑΕΚ κέρδη πολλών εκατομμυρίων ευρώ, κατέληξε να έχει ζημίες αρκετών εκατομμυρίων.

    Πέραν όμως του ότι έγινε στο παρελθόν, η Empire 1924 εξακολουθεί και σήμερα να έχει την εκμετάλλευση των εμπορικών σημάτων της ΠΑΕ ΑΕΚ, χωρίς όμως να έχει ούτε την ίδια μετοχική σύνθεση, ούτε το ίδιο διοικητικό συμβούλιο με την ΠΑΕ ΑΕΚ. Σημειωτέον ότι δεν είναι γνωστή η ακριβής μετοχική σύνθεση της Empire 1924 διότι δεν προκύπτει εάν και από ποιους καλύφθηκε η αύξηση κεφαλαίου που αποφασίστηκε στις 9/3/2011.

    (και συνεχιζει ο παρολιγον "σωτηρας" του Πανιωνιου):
    "...Πρόκειται συνεπώς για μία τρίτη εταιρεία η οποία εξακολουθεί να εκμεταλλεύεται περιουσιακά στοιχεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, να εισπράττει επί της ουσίας για λογαριασμό της, χωρίς να παρέχει κάποιο αντάλλαγμα, ενώ νόμιμος εκπρόσωπός της παραμένει ο Σταύρος Αδαμίδης, παραιτηθείς από την ΠΑΕ ΑΕΚ εδώ και δέκα περίπου μήνες.

    Απαντα η μαιμου: Yorgo, nomizw oti toulaxiston gnwrizomaste arketa wste na mhn xreiazetai h epikoinwnia mas na einai toso tupikh k elpizw na ksereis (opws toulaxiston gnwrizw egw gia sena) oti den eimai anentimos. Tha eimai Athina thn Pempti to prwi opote tha ithela na vrethoume apo konta an eukaireis. Filika, Stavros
    (δεν θελει γραπτα. Τα συχαινεται. Χρονια δικηγορος,τα βαρεθηκε.Προτιμα δια ζωσης και στο μιλητο,που μετα τα παρνει ο αερας τα λογια και χανονται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΣΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ MAIL ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ?
    ΚΑΝΑΜΕ,ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΚΛΠ ΚΛΠ..

    Ε ΡΕ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ !!

    ΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ..Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ..


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χρηστος Χοντζεας24 Οκτωβρίου, 2012 09:49

    Ο αλλος ομως επιμενει: scripta manent
    "... Κατά παρέκκλιση του άρθρου 42β παρ. 7 του κωδ. Ν. 2190/1920, τα κονδύλια του κυκλοφορούντος ενεργητικού Δ.II.1 «Πελάτες» και Γ.II.1 "Προμηθευτές» εμφανίζονται μειωμένα κατά €4.994.106,81, καθώς συμψηφίστηκε εξωλογιστικά από την εταιρεία ισόποση απαίτηση και υποχρέωση προς τον ίδιο αντισυμβαλλόμενο».

    Μου δημιουργήθηκαν, συνεπώς, τα εξής ερωτήματα:
    1. Σε τι αφορούσαν οι κατά τα ανωτέρω απαίτηση και υποχρέωση;
    2. Ποιος είναι ο αντισυμβαλλόμενος αυτός, που ήταν και προμηθευτής αλλά και πελάτης, και μάλιστα αυτού του ύψους ;
    3. Ποιο λόγοι επέβαλαν τη διενέργεια του ανωτέρω συμψηφισμού, παρά το άρθρο 42β παρ. 7 του κωδ. Ν. 2190/1920, κατά το οποίο «απαγορεύεται οποιοσδήποτε συμψηφισμός μεταξύ κονδυλίων των λογαριασμών ενεργητικού και παθητικού ή των λογαριασμών εσόδων και εξόδων και η εμφάνιση μόνο της μεταξύ τους διαφοράς».
    4. Συνδέεται το ζήτημα αυτό με τη μη δημοσίευση του ισολογισμού της Empire 1924, κι αν ναι, πως;
    5. Προέβη ποτέ ή ΠΑΕ ΑΕΚ ή η Empire 1924 σε ευρείας κλίμακας καταστροφή αποθεμάτων; Τηρήθηκαν οι σχετικές διαδικασίες (πρακτικό Δ.Σ., γνωστοποίηση στον προϊστάμενο της αρμόδιας ΔΥΟ, παρουσία ορκωτού ελεγκτή;). Αν όχι, γιατί; Συνδέεται κατά κάποιο τρόπο η καταστροφή αποθεμάτων, εφόσον βεβαίως συνέβη, με την ανωτέρω παρατήρηση του ορκωτού;

    Aπαντα η πονηρη μαιμου:Yorgo, tha se parw to prwi na milisoume. Den kserw an borw na anevw afou feugw Pempti prwi gia taxidi gia proswpiko mou thema alla as ta poume thlefwnikws aurio k kanonizoume. Isws borw na erthw Deutera prwi. Nomizw oti eimaste ok me thn summetoxi sto prwtathlima opote exoume kerdisei ligo xrono. Thelw na sou milisw k gia ta tou Vintiadi and Co giati nomizw oti isws boroume na kanoume kati oloi mazi.
    ("ολοι μαζι". Δηλαδη,κανε υπομονη περιμενουμε ενα μαλακα και ολα θα γραφτουν στο χιονι.)

    Ο αλλος επιμενει,αν και δινει ενα περιθωριο καποιων εβδομαδων,στο φιασκο Vidiadi. "...Ομολογώ ότι ως τώρα νόμιζα ότι είναι κι αυτός ένας από τους δεκάδες "επενδυτές" που έχουν εμφανιστεί στην ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα. Φαίνεται όμως ότι πλέον η γενικότερη συζήτηση που σου πρότεινα δεν έχει νόημα, εξάλλου, την επόμενη εβδομάδα θα είμαι εκτός Ελλάδος. Ας περιμένουμε να δούμε την κατάληξη της προσπάθειας Βιντιάδη κι αν, ο μη γένοιτο, χρειαστεί, τα ξαναλέμε τότε.
    Αναμένω συνεπώς τις απαντήσεις σου στα δύο email που σου έστειλα, όπως είχαμε πει, ως την Παρασκευή 24/8.

    Ρε με ενα πουστη που μπλεξαμε,θα σκεφτεται ο Σταυρακας.
    Ο οποιος "πουστης" επιμενει και μαλιστα οχλει και τον εργοδοτη του Σταυρου,τον Πετρο: "...Πέτρο καλησπέρα,
    Ελπίζω να είσαι καλά.
    Έστειλα χθες το παρακάτω email στο Σταύρο--δεν έχω λάβει ακόμη απάντηση. Πιθανώς οι απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτω να ενδιαφέρουν κι εσένα.
    Γιώργος

    Περιμενε,θα εχει παει για κατουρημα.

    Και επεται συνεχεια. Εμπλεκονται ολοι μετα. Πουλακαιοι Κωνσταντιναιοι Παπαιοι κλπ...μυλος.Ο Παπας να του απαντα σε απταιστα γρικλιsh: "...tous elega (στους υπαλληλους του δηλαδη) na me enimerwnoune alla den me enimerwnan..."
    Κωμωδια αλλα με πολλαπλα οφελη για αρκετους.
    Μονη χαμενη η ΑΕΚ.

    Διαβαστε την συνεχεια της σαπουνοπερας "Coustody" (Κουστωδια) σε οποιο σαιτ αθλητικο εχει αναρτησει τα e mail.
    Δεν μπορω αλλο. Επεσα απο τα γελια.
    Δεν περιγραφω αλλο...

    Παω να ξαπλωσω για λιγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ ΤΟΛΙΑΣ21: ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΑ. ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΟΤΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ 365. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. γίνε ρε Στηβενάκο μου λίγο πιο σαφής στο θέμα του Φιλάθλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς serpico: Αδερφέ, όπως σου έχω ξαναπεί ο Φ δυστυχώς τελείωσε. Το ψάξαμε πολύ και επιχειρηματικά, αλλά δεν προχωράει. Αυτήν την στιγμή δημιουργείται ένα καινούργιο site ΕΠΙΠΕΔΟΥ Φ, με πολλούς από τους συντελεστές και κάποιους guest stars. Πιστεύω σε μια εβδομάδα να πάμε για ανακοινώσεις. Καταλαβαίνω οτι δεν είναι ίδια η μουτζούρα, αλλά τουλάχιστον θα αναβιώσει το πνεύμα. Και καταλαβαίνεις πώς είναι οι γραφιάδες αυτήν την στιγμή: Ιθαγενείς με κόκαλο στη μύτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Στήβεν, όταν γίνει το site (Φ) θα το μάθουμε, έτσι δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ Kymiotis: Αδερφέ, τα πάντα θα ξέρετε και μακάρι να συνεχιστούν οι διάλογοι κι εκεί. Πάντως κατεβαίνει πολύ φιλόδοξα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς Ανώνυμο ( ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ ): Το μέλλον δεν μπορώ να το ξέρω αφού χαρτορίχτρα δεν είμαι. Εκτός αν μιλάς για την εταιρεία μου που μπορώ να σου πω από τώρα τα αποτελέσματα της για φέτος κι αν πήγε κατά το budget, που είχε σχεδιασθεί πέρσι αυτήν την εποχή.
    Για την ΑΕΚ μπορώ να πιθανολογήσω το μέλλον όσον αφορά το πώς και πού τελικά θα καταλήξει. Αλλά δεν είναι του παρόντος, αφού "...μπήκαμε στην περιπέτεια κι ο δρόμος θάναι δύσκολος..."
    ( γραπτά του Ιουνίου ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή