Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΠΙΣΤΩΣΗ

             Πραγματικά είναι πολύ ελπιδοφόρο το οτι ο Δημητράκης πήγε μαζί με τον πρόεδρο στην εφορία. Είτε διότι δεν εμπιστεύεται και ιδιαίτερα τον Δημητρέλο, είτε διότι έχει άπλετον χρόνον ως εφοπλιστής κι άρα θα πέσει με τα μούτρα στην ΑΕΚ. Κι ειλικρινά μου έκανε εντύπωση, αφού στα τόσα χρόνια που ζω ή δραστηριοποιούμαι επαγγελματικώς, δεν έχω ξανακούσει ποτέ για τέτοιο οικονομικό διαμέτρημα και μάλιστα ιδιοκτήτη καραβιών, να καταδέχεται να πάει να συναντήσει κάποιον δημόσιο υπάλληλο. Μπορεί νάναι κομουνιστής - εφοπλιστής. Δεν αποκλείω τίποτα, αφού έχουν αρχίσει και το επιβεβαιώνουν μορφωμένοι δημοσιογράφοι.
             Οι οποίοι κάνουν και το βήμα το παραπάνω: Τα λεφτά δεν είναι απαιτητά άμεσα. Μπορούν και να μπουν σε βάθος χρόνου. Ήτοι στο τέλος του μήνα, που λήγει η δόση του 44, που θεωρητικά θα πρέπει να πληρωθούν οι διακανονισμοί με όποιον ξέρει να λέει το καλημέρα στα ελληνικά, που πρέπει να δοθούν χρήματα σε απολυμένους και μη υπαλλήλους, που πρέπει να δοθούν τα νοίκια στο ΟΑΚΑ, που...που...που... Μιλάμε για τεράστιο βάθος χρόνου, που όμως οι large ενημερωτές του κοινού δεν έχουν θέμα να χορηγήσουν πίστωση. Γιατί να έχω εγώ λοιπόν;
              Κι εγώ τα μπικικίνια περιμένω και τα θέλω για να μην  καταπέσει ο διακανονισμός με την κωλοεφορία, να μην γίνουν καταγγελίες και προσφυγές σε διάφορες επιτροπές της Ευρώπης και φυσικά - ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΦΑ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ - για να πειστώ, δεν θέλω καινούργιους διακανονισμούς, ούτε και δηλώσεις συμπόνοιας τύπου Αραμπατζή " ...αν φτιάξουν τα διοικητικά, τότε θα φτιάξουν και τα αγωνιστικά..." Διότι είναι και προκλητικό να μην κάνεις μια προσπάθεια για να πιάσεις μια μπάλα, επειδή σου χρωστάνε ή επειδή σου φταίει η διοικητική αστάθεια. Δηλαδή αν ο ιδιοκτήτης ένος νεοαναγειρόμενου σπιτιού αφήσει τον μηχανικό απλήρωτο, αυτός θα πάει και θα ρίξει λιγότερα σίδερα και μετά θα καρτερεί να μην του πέσει το σπίτι στο κεφάλι;
                Όπως επίσης θα πρέπει να εξαφανιστεί από το ρεπορτάζ της ομάδας, κάθε τι που κάνει τον απλό φίλαθλο να σκέφτεται, να υποπτεύεται ή να αμφιβάλει και τελικά να μην ασχολείται με την ουσία του οπαδισμού του: την ΑΕΚ και το τι θέαμα προσφέρει. Ο έχων λεφτά αγαπητοί, αφού κάνει τους ελέγχους του, πληρώνει. Δεν λέω τα πάντα άμεσα αφού και το ό,τι μπορεί να τρενάρει δεν είναι μεμπτό, αλλά λογικά δεν ανέχεται να διασύρεται σαν τον Σαλιαρέλη που παρότι ήταν βασιλιάς των ρουμπινιών δεν είχε ούτε ενα προσωπικό ρουμπίνι. Και κύρια, δεν ανέχεται να γίνεται προϊόν ειρωνίας η εταιρεία του, που τυγχάνει και να είναι και προσωπική συλλογική καψούρα. Κι εδώ είναι μια ακόμη διαφορά της ΑΕΚ με κάποια άλλη εμπορική εταιρεία. Ο επιχειρηματίας μπορεί να κάνει την εταιρεία του ό,τι γουστάρει αφού κύρια φροντίζει την τσέπη του. Ο άλλος που κουβαλάει και λαό από πίσω του, πρέπει να δώσει όραμα μεν αλλά να κάνει και πράξεις δε.
               Εγώ προσωπικά δεν βιάζομαι, ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΧΩ. Άλλοι βιάζονται και τρέχουν " να κάνουν φιέστες επειδή κατέφθασε ο Ντέταρι ". Και τρέχουν να γράφουν, χωρίς αυτήν την φορά βέβαια να βγάζουν στοιχεία οικονομικά τόσο για τον εφοπλιστή που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του αλλά και για την σίγουρη προέλευση των χρημάτων. Φυσικά μάθανε από το παρελθόν οι ίδιοι αλλά γιατί και μεις που έχουμε κάνει λάθη, να μην μάθουμε τώρα κάτι για το ταλέντο στα τριανταπέντε του που δραστηριοποιείται σε τομέα που ένα τηλέφωνο κάνεις και μαθαίνεις τα πάντα; Τι να μάθουμε; Αυτά που ξέρουν οι ειδικοί της ενημέρωσης: ισολογισμούς εταιρειών, ονόματα πλοίων , κέρδη και ποιά είναι η διάθεση της επένδυσης σε ύψος αλλά και σε καρτέρεμα κέρδους. Εγώ τι κάνω; Έναν αριθμό σχηματίζω στους ανθρώπους του ίδιου χώρου, που τυγχάνουν είτε φίλοι, είτε συμμαθητές, είτε ανταγωνιστές ( μην γελάσετε με το τελευταίο ).
                Κι αν εγώ χρειαστεί να δώσω την σε βάθος πίστωση χρόνου και μετρητών, το βάθος το τοποθετώ - μετά τα αναγκαία που τα έχει και το μωρό - σε ένα δίμηνο. Τον Γενάρη φίλοι και φίλες. Τότε που είναι υποχρεωτική η αγωνιστική ενίσχυση της ομάδας μπας και την σκαπουλάρει για φέτος. Ήδη ο χάπιας απεργάζεται σχέδιο αλλαγής της αλλαγής του αλλαγμένου κανονισμού για την τιμωρία των μεταγραφών. Πώς έχουμε ακόμα την προσωρινή φορολογική ενημερότητα διάρκειας ενός μηνός αλλά ήδη διανύουμε τον τρίτο, έτσι μπορεί και να έχουμε προσωρινή άδεια παραπάνω μεταγραφών αφού πλέον ήρθαν ή έρχονται λεφτά. Έχει να χάσει τίποτα ο χάπιας; Το πολύ πολύ να δώσει και τίποτε δανεικούς δικούς του μπας και ψηθούν για του χρόνου. Πάλι περίεργα τα ακούτε; Κι εγώ τα ίδια θα έκανα είτε σαν δαφνοστεφανωμένη είτε σαν Αεκτζής. Θα με πείραζε νάριχνα κι ένα δεκαχίλιαρο ( κυριολεκτώ ) σε κάποιον που γράφει σε κάποιο ΜΜΕ; Εξ άλλου αυτός γιατί γράφει; Για την ενημέρωση του κοινού ή για την τσέπη του; Άμα πεινάς, την ηθική θα κοιτάξεις; Η ελληνική ιστορία, τους κλέφτες δεν υμνεί; Η σημερινή κοινωνία, τους ίδιους δεν υμνεί; Αυτούς δεν προσπάθησε να μιμηθεί;
                 Τον Γενάρη λοιπόν, θα πρέπει να πέσει κι άλλο λάδι για την αποφυγή του υποβιβασμού, που θα πρέπει να κάνει την δουλειά του Λίνεν λίγο πιο εύκολη αλλά και την υστερία του κόσμου. Η οποία βέβαια θα διακαιωθεί στο τέλος της αγωνιστικής σαιζόν ΟΤΑΝ Η ΟΠΟΙΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΘΕΙΣΑ ΟΜΑΔΟΥΛΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΞΑΝΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ BUDGET ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΣΕΙ. Λεφτά πλέον υπάρχουν κι άρα υπάρχουν τρεις διαφορετικές χρονικές πιστώσεις. Από εμένα τουλάχιστον. Και να μην ξαναδιαβάσω για κακοδιαχειρίσεις, μια που ο ίδιος ο εφοπλιστής θα αναλάβει φανερά και ξάστερα το κουλάνδρισμα αλλά και την προεδρία.  Δικαιολογίες πλέον δεν υπάρχουν, οι BDO βλέπω να μένουν άνεργες αφού οι έλεγχοι θα σταματήσουν και πλέον ο δικέφαλος θα βρεθεί εκεί που πρέπει. Υπομονή λοιπόν αφού ο χρόνος κερδήθηκε κι εδώ θα είμαστε να τα λέμε για να βοηθάμε.
                Υγ1. Για τον Σαββίδη ήθελα να γράψω και το χοντρό παρασκήνιο που φέρνει. Αύριο με το καλό κι αν πάλι δεν προκληθώ.
                 Υγ2. Ο Δημητράκης θα ξεκινήσει πάλι το γήπεδο αλλά ερευνώντας άλλον χώρο. Αυτό το δημοσίευμα πάλι τι να σημαίνει;

9 σχόλια:

  1. Μπαράζ μηνύσεων στην ΑΕΚ
    http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/aek/contra-gr-apokleistiko-seismos-mhnusewn-sthn-aek.1979657.html

    Επιτέλους ας γίνει μια αρχή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...


    "Η μήνυση της Ντόρας Κρητικοπούλου κατά Γ.Παπανδρεου και Γ.Παπακωνσταντίνου για τα εγκλήματα της εσχάτης προδοσιας και εξαπάτησης εκλογέων,και την οποία συνυπέγραψαν 283 Ελληνες και Ελληνίδες, διαβιβάστηκε με επιτυχία από τον Αρειο Πάγο στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων.


    Παράλληλα ζητείται και η άρση της βουλευτικής ασυλίας του ΓΑΠ προκειμένου να δικασθεί από τα Ποινικά Δικαστήρια για το έγκλημα της εξαπάτησης εκλογέων.
    Για να δούμε θα τρέξουν οι διαδικασίες έτσι όπως με των βουλευτών της Χρυσής Αυγής ?

    Στη συνέχεια, όλα θα κριθούν από το αν υπάρξει πρόταση 30 βουλευτών για να ξεκινήσει η ποινική διαδικασία στη Βουλή και αν θα υπάρξει στη συνέχεια ο αριθμός των 151 βουλευτών που απαιτείται για να σταλούν οι προδότες στο Ειδικό Δικαστήριο."

    ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ 151 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;

    ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΛΟ ΤΟ ΓΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΝΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

    ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,
    ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΜΟΧΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΡΡΑ.
    ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΙΟΣ ΤΟΥ ΛΕΝΕ,ΕΚΕΙ ΑΥΤΟΣ.
    ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΕΙΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ.
    ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ,
    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ.
    ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΝΑ ΔΙΚΙΟ ΤΟ'ΧΕΙ.ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ.

    ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΞΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΩΤΗΡΑ...


    http://de.scribd.com/doc/110800042/%CE%95%CE%9E%CE%A9%CE%94%CE%99%CE%9A%CE%9F-%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3-%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%97%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%97-%CE%9A%CE%A5%CE%92%CE%95%CE%A1%CE%9D%CE%97%CE%A3%CE%97

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρηστος Χοντζεας23 Οκτωβρίου, 2012 17:36

    αν εχει να προσφερει μια υπηρεσια ο συνοδοιπορος του Δημητρελου στις κατακομβες της εφοριας και παρουσιαζομενος ως...εφοπλιστης Βιντιαδης,ειναι η εξης: να ζητησει και να κανει κανονικο ελεγχο και να βγουν ολα στον αφρο,ωστε να παει η ΑΕκ εκει που πρεπει και οι κλεφτες επισης εκει που πρεπει.
    Ολα αυτα βεβαια,εαν δεν ηταν και τουτος μια "τσοντα",ενα μπαλωμα στα βρακια της ΠΑΕ των αμετοχων και υπευθυνων-φευγατων για την καταντια.

    Μακαρι να ειμαστε ολοι εμεις που βλεπουμε απλως τα κραχτα και προφανη, "ανενημερωτοι και αμορφωτοι" οπως λεει ο γιγας Κετσετζογλου και οτι συμβαινει το τελευταιο διαστημα-εδω και 2-3 χρονια δηλαδη-να ειναι "παπαρολογιες" τα περι μπροστινων του μπροστινου.
    Οτι ολα ειναι ετσι και θα αποδειχθουν στο αμεσο μελλον,"με την καταβολη των 21-23 εκατομμυριων ως το τελος της σεζον.
    Ωστε η ΑΕΚ να ξεκινησει απο το 0"
    Γιατι; Γιατι "καλυτερα εστω και ετσι,ψυχοφθορα και ντροπιαστικα να παλευουμε για την παραμονη,παρα να πεσει η ομας μια ωρα αρχυτερα με πτωχευση"!

    Ξεχασες κατι "γιατρε": Οτι με την πτωση μεσω πτωχευσης,ξευτυλιζεται η ΠΑΕ και οι ανθρωποι που την "ετρεξαν".
    οχι η ΑΕΚ σαν ομαδα, σαν συλλογος.
    Με τον τωρινο ομως τροπο,τον "ντροπιαστικο" και "εξευτελιστικο" μεν, περιμενοντας τα λεφτα καποιου "μεγεθους", κρυβεται η ΠΑΕ και ΞΕΥΤΥΛΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΕΚ. ΜΟΝΟ Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ Η ΠΑΕ ΣΤΗΝ "ΣΕΝΤΡΑ", ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΑΙΑ ΤΗΣ ΞΕΥΤΙΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ;
    Αυτους τους αλητες υπερασπιζεστε; Με αυτα τα λαμογια συντασεστε; Με αυτον τον τροπο; Δηλαδη γαμηθει η ΑΕΚ,να γινεται περιγελος ποδοσφαιρικα καθε Κυριακη για να μην εχει προβλημα ο γιαουρτας, ο κοντος και δεν ξερω ποιος αλλος,εταιρικα;
    Μπραβο ρε μεγαλε.
    Γιγας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το ΣΔΟΕ ή όπως αλλιώς το λένε τώρα,πότε θα κάνει επιτέλους σωστά την δουλειά του;
    Πότε δηλαδή πρέπει να μπουκάρει στην εταιρεία και να τους μπουζουριάσει όλους αν όχι τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρηστος Χοντζεας23 Οκτωβρίου, 2012 19:46

    Γιατι,τι ειναι το ΣΔΟΕ και δεν λαδωνεται;
    Η δεν κανει κατα "παραγγελια" "ντου";
    Τη μια "αδιαφθοροι" και την αλλη αδιαφοροι;

    Υπαρχει πιο "επιφανης", πιο ορατη εταιρεια που να εχει τετοιες ενδειξεις για ξεπλυμα και αλλες παρατυπιες ενα σωρο και να μη πλησιαζει ρε παιδια ενας "ελεγκτης";
    Δηλαδη τι θελουν; Να παει ο ιδιος ο Αδαμιδης και ο Δημητρελος με ενα καροτσι εγγραφα που να καταδεικνυουν παρανομιες;
    Πως "ανακαλυπτουν" τις ταβερνες και τα περιπτερα που φοροκλεβουν και ολοκληρη ΠΑΕ στην κορυφη του λοφου να ειναι αορατη;
    Βρε δεν γαμιουνται σε ψιλη αμμο πανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Ε όχι και υπαινιγμούς οτι λαδώνεται το ΣΔΟΕ. Είναι σαν να λες οτι η πολιτική είναι επάγγελμα. Για όνομα του Θεού. Αν αντιληφθώ κάτι τέτοιο, θα το παίξω Κιντής και θα κάνω μήνυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΑ; ΜΠΟΥΚΩΣΕ ΑΠΟ FROZEN;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρηστος Χοντζεας23 Οκτωβρίου, 2012 21:06

    Ποιος ξερει. Μηπως μαζι με τα καντιλια ο "Μπιλαρος" τους εστειλε και καμια μαυρη σακουλα;
    "εμεις τον αγαπαμε" ειπε ο μουσιας κατοπιν των υβρεων.
    Μιλαμε για νουμερο. Να σε βριζουν πατοκορφα και εσυ να το παιζεις "υπερανω"; Μονο σε δυο περιπτωσεις. Η εισαι πραγματι ανωτερος ανθρωπος και κοντα στο Θεο, η εχεις χεσμενες φωλιες φτιαξει.


    Και να ενα γκαλοπ για το 365 οταν με το καλο αρθει το εμπαργκο:

    Οταν και αν υποβιβαστει η ΑΕΚ αγωνιστικα, και ουχι μεσω δικαστηριων,θα πρεπει οι μανουλες να γαμηθουν μαζι με τα τεκνα τους, η δεν πιανεται αυτου του ειδους ο υποβιβασμος;
    Α Να γαμηθουν μανουλα και γιος.
    Β Να γαμηθει ο γιος μονο.
    Η Να γαμηθει η μανουλα μοναχη της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΜΙΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑ. ΚΟΡΗ, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή