Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ

                 Είναι από τις πιο δύσκολες στιγμές οι τωρινές. Δεν λέω κάτι καινούργιο. Όλοι βλέπουν φαντάσματα. Ακόμα και άνθρωποι αγωνιστές, με όλη την σημασία της λέξης. Δεν μιλάω για τον Δέλλα, που αυτήν την φορά έδειξε μια ωριμότητα για τον εαυτό του και την πιθανή καριέρα του σαν προπονητής. Γιατί το λέω αυτό; Διότι έχω συγκεκριμένη άποψη και γνώμη για τον άνδρα - που δεν είναι του παρόντος - και το μόνο που περιορίζομαι να γράψω και να υπενθυμίσω, είναι το ότι ανήκει στην ομάδα που έγινε σύνθημα γισ την δαφνοστεφανωμένη :  Το " ...πέστε κάτω..."
                Μιλάω για την διαβολοτετάρτη που έρχεται και όλοι οι ιθύνοντες στην ΑΕΚ, ψάχνουν νεκροθάφτη για την τελετή κι όλοι οι σοβαροί υποψήφιοι αρνούνται διότι δεν θέλουν να τελέσουν το μυστήριο λόγω αυτοκτονίας του νεκρού. Για να σας προσεγγίσω λιγάκι τον Άγγελο, που κάποιοι κάργα ηλίθιοι γέμισαν το ταχυδρομείο μου σήμερα με σχόλια για την προσωπικότητα του αλλά και το ήθος του. Δεν είδα όμως τα ίδια για τον κολοσσό. Ούτε για την γυναίκα του. ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ παρέα με την έλλειψη μαγκιάς για σχόλια ανοιχτά σε κριτική στο blog, που χτες εκτινάχτηκε από την αγωνία.
                 Να βάλω λοιπόν, δυό λιθαράκια στην σκέψη. Πάντα τρόμαζε η ιδέα και η εικόνα του ΑΝΔΡΑ στην Ελλάδα. Το προχώρησε και η τίποτα επιστήμη, που λέγεται ιστορία, με την ουράνια εξύψωση της αρχαίας Αθήνας με ταυτόχρονο εξωβελισμό της αρχαίας Σπάρτης αλλά και του θεού Αλέξανδρου. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Κι όποιος διαφωνεί - και καλά κάνει - ας κοιτάξει σήμερα δίπλα του ή στην εκλεγμένη  ηγεσία κι ας μιλήσει την γλώσσα της αλήθειας. Ή ας χορέψει ένα χασαποσέρβικο ή ένα τσιφτετέλι.
                Η συνάντηση του Άγγελου ήταν να ακούσει μέσω Δημητρέλου, τις προθέσεις και τις σκέψεις της αδερφάρας που πουλάει πια με λεφτά του χάπια, γιαούρτια. Το πλάνο της διοίκησης, το μέλλον των πιθανών λεφτάδων με τις 23 ερωτήσεις, τι σόϊ ομάδα θέλουν να βλέπουν, αν θα υπάρχει μια σταθερότητα οικονομική και διοικητική ΚΙ ΑΝ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ. Ξεκάθαρα τα λέω και χωρίς λεφτά στο τραπέζι. " Θα πληρωθώ όταν σώσω την ομάδα ή στην χειρότερη, όταν την ανεβάσω. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ." Φυσικά οι νούλες - δεν μιλάω για τον Δημητρέλο που πλέον ανήκει στους τσακαλώτους - πάθανε κολούμπρα. Και κλάσανε πατάτες και μέντες μαζί.
                 Και με τον άνθρωπο Άγγελο, δεν παίζεις. Διότι  η μονή Εσφιγμένου είναι με το σύνθημα
 " Ορθοδοξία ή Θάνατος " και φυσικά έχει αποσκιρτήσει από τους κόλπους του Εφραίμ διότι αρνείται να δίνει το μπαξίσι στον Πατριάρχη. Κι όταν μιλάει για πνευματικό είναι η αλήθεια. Και δεν υπάρχει κανένας Αλαφούζος και κανένας Πανόπουλος ή Βέροια πιο πριν, διότι διέβλεπε οτι κάποια στιγμή θα τον φωνάξει η ΑΕΚ. ΑΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΗ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΛΛΑ, που ρώτησε την Γωγώ, ΕΞ ΙΣΟΥ ΣΟΒΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΚΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ. Την θέλετε με πναυματικό ή άνευ; ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΚΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΕΝ ΚΑΙΡΩ. Που τα γράφω ο μαλάκας από το καλοκαίρι. Την ώρα που ο πρόεδρος μίλαγε για Ευρώπη και μετά ο νέος πρόεδρος για κάτι γαμήσια με τα πιτσιρίκια. Και κάτι άλλο: Εγώ θρησκόληπτος δεν είμαι, οπότε όταν η κουβέντα πάει στα ιερατικά, απλά φροντίζω με τον φίλο να αλλάζω θέμα. Κι είμαστε κι οι δυό χαρούμενοι αφού μπορούμε να ασχοληθούμε με άλλα.
                   Ο Θωμάς λοιπόν, θα κάνει συνέντευξη. Όχι σε ξενοδοχείο, αλλά στο μαγαζί του. Εκεί
" που όλα ξεκίνησαν ". Μια ώθηση πελατειακή, δεν θα δοθεί; Μια ερώτηση κάνω. Κάποιοι κλαμένοι δεν θα πυκνώσουν;  Και θα μιλήσει. Κι έχουμε ξαναπεί , οτι ο ομιλών πρακτικά δείχνει την αδυναμία του. Όπως κι ο Βλάχος μίλαγε για τους ήρωες μιμούμενος τον Αλέφαντο κι εξασφαλίζοντας την καριέρα του Αλέφαντου καμιά εικοσαριά χρόνια πριν: Την ανεργία. Τι θα πει ο θεός; Για λαμόγια κι αρπαχτικά και πώς είναι δυνατόν οι άνθρωποι που έφεραν την ΑΕΚ σε αυτό το σημείο, να θεωρούνται ικανοί για την σωτηρία της. ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ; ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 4 - 5 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ( δεν είμαι μέσα σε αυτούς εγώ αφού θα έπαιρνα ούτως ή άλλως ), ΤΙ ΘΑΤΟΥΣ ΠΕΙ; ΕΓΩ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ, όπως και τίποτα σαν αυτοκριτική για τον ανύπαρκτο σχεδιασμό της ομάδας που ακολούθησε τον  "...σχεδιασμό  στο πόδι του πλάνου..." του. ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ.
                    Διαβολοτετάρτη και μάλλον η ενότητα πάει περίπατο, οπότε ο Λίνεν σαν γνήσιος αναρχικός δεν είναι κακή ιδέα; Όπως δεν είναι κακή ιδέα να κάτσει στον πάγκο ο Τροχανάς με βοηθό τον Λουκανίδη ή ο Σεραφείδης για να εκφράζει την φωνή των παλαιμάχων στον πάγκο μια που πια δεν ξέρει τι να κάνει στην καθημερινότητα του, αφού τόσο καιρό ήταν απασχολημένος με την στεντόρεια φωνή του να φρενάρει όλες τις αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου, ΠΟΥ ΕΘΙΞΕ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ : ΤΟΝ ΒΛΑΧΟ. Που τον διεκδικούν και οι παλαίμαχοι της αλογοτροφής βέβαια. Αλλά αυτό είναι μια λεπτομέρεια. ΔΙΟΤΙ Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΗΣ ΑΕΚ - ξέρω οτι θα ακουστεί υπερβολικό - ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΑΜΛΗ, που αυτομόλησαν στον αυθεντικό αντίπαλο. Να μην ξεφεύγω όμως.
                   Η ομάδα μας μίκρυνε πολύ. Πλέον δεν μιλάμε για τρελό ή λαμόγιο στην διοίκηση. Πλέον αναζητούμε τέτοιον για τον πάγκο. Και σε λίγο, αντίστοιχους παίκτες για το τερέν ή για την εξέδρα φιλάθλους. Ίσως και υπαλλήλους για καθαρισμό των γραφείων. Εδώ είναι ο πάτος πλέον αλλά κι ο ολοφάνερος πανικός της ασχετοσύνης: Έχεις τον Βλάχο, πας στον Άγγελο, μετά στον Δέλλα, τον Λίνεν και τον άλλο της Ουαλλίας. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ; Ή ΑΠΛΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΜΙΑ ΑΣΠΙΔΑ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΙΔΙΟΙ . ΕΣΥ ΣΑΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
 - για να προσεγγίσεις πελάτες - ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ  ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ. ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ, ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΣ ΣΕ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΑΣ. ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ Η ΤΕΛΕΤΗ. Ψιλά γράμματα αυτά; ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΧΟΝΤΡΟΤΑΤΑ. Σε πλαζ γυμνιστών δεν πας με σμόκιν. Όταν τιμάς κάτι σημαντικό για κάποιον που αγαπάς, δεν πας με σαγιονάρες. Όταν είσαι άντρας, δεν είσαι ακόμα κρυμμένος στις κιλότες της μάνας σου.
           Υγ1. Ήταν πολύ βαρειά η νύχτα χθες. Μιλάω για Δευτέρα σε Τρίτη. Το κλίμα ήταν φορτισμένο κι υπήρχε μια αντιπαλότητα. Σε επίπεδο εαυτών. Θα υπήρχε μια εγγύηση ή έστω μια ελπίδα. Συναισθηματικός άνθρωπος κι αυτός. Πρακτικά ήταν θέλημα Θεού. Ουσιαστικά ήταν θέλημα των κληρονόμων και των μεγεθών.  Έτσι δεν είναι παπάρα καζαμία;
            Υγ2. Εγώ όμως είμαι τρικάμπουρη καμήλα του Μπαγκλαντές. 40% αύξηση; Σε τέτοιες εποχές; ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ. Υπομονή.           

6 σχόλια:

  1. Χρηστος Χοντζεας03 Οκτωβρίου, 2012 01:50

    (φερνω το σχολιο κατω απο την φρεσκια αναρτηση,για μεγαλυτερη ευκολια)

    Ολο και καποια ευγενικη δικαιολογια θα βρισκουν οσοι ξερουν τι συμβαινει αυτη την εποχη συην ΑΕΚ και θα αρνουνται τον παγκο.
    Δεν ειναι παγκος. Ειναι ενας αφραγκος ηλεκτροφορος παγκος. Αρα δεν πλησιαζουν οι γνωριζοντες.
    Μονη απελπισμενη "λυση" (για μερικες αγωνιστικες δηλαδη) καποιος αλλοδαπος η τρελος η λαμογιο.

    Αν και πιστευω οτι η καλυτερη λυση ειναι ο ...Ντουσαν. Και μαλιστα χωρις να χρειαστει να αλλαξει παγκο. Απο εκει που ειναι. Μια απλη συγχωνευση γινεται και τελος. 2 σε ενα.

    Οσο για την υπακοη στους πνευματικους και στις ρησεις τους.δεν το κακολογω,αν η ζωη καποιου "βγαινει" ετσι.Αν δηλαδη εχει βρει σωστη καθοδηγηση και περνα μεσα απο "συμπληγαδες" με ασφαλεια,γιατι οχι.
    Περισσοτερα ξερουν οι γιαπιδες η οι συμβουλοι γαμου η οι "Κιθ Χαριδες"; Παραμυθια και φουμαρα πουλανε σαν επιστημοσυνη και ειναι μεγαλυτεροι τσαρλατανοι απο καποιους ρασσοφορους.

    Και εδω να πω-απο προσωσωπικες εμπειριες αλλα και φιλων- οτι ο πνευματικος και δη ο Αγειορητης και βεβαια ακομη περισσοτερο το ιδιο το Αγιο Ορος, ειναι κατι πολυ περισσοτερο και πιο περιπλοκο απο οτι μια ενορια με τον παχυ παπα που λοξοκοιτα τις χηρες, η τα ψευδομοναστηρια που στηνουν ορισμενοι τσαρλατανοι που λαμβανουν απο το πουθενα το σχημα και μεχρι να τους παρει χαμπαρι ο κοσμος,εχουν αγορασει ολοκληρη την περιοχη η αλλες περιπτωσεις οπου απαγωνται νεαροι και νεαρες και "φυλακιζονται" σε ψευδομονστηρια΄γκουλακ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΗ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΙΣΙΩΜΑ ΟΛΑ και ετσι παιζουμε το παιχνιδι των Εφραιμ η των Ρουσοπουλων.

    Και να μου επιτρεψει ο hanuman αλλα ειπε μεγαλη μαλακια με το να προσομοιασει τον Αγιοριτισμο με το Ιραν.Ειναι φανερο οτι εχει λαβει αποψη τετοια,γιατι απλα "γνωριζει" μονο οτι του "αποκαλυπτουν" τα σκανδαλοθηρικα "Τσαο" η το πολυ πολυ το "σοβαρο" Μεγκα.
    Καμια σχεση αδερφδε. Μιλαμε για εργαστηρι ψυχων και για-ως επι τω πλειστων" φωτισμενους ανθρωπους. Και με τρομερη δουλεια,προσηλωση και εργο.Εθελουσιο. Μη συγκρινεις την Αγιοριτικη κοινοπολιτεια με την κτηνοβασια και τις κλειτοριδεκτομες και τους λιθοβολιμους στα διαφορα "Ιραν". Ειναι μινιμουμα μαλακια.Στο λέω φιλικα.

    Ειναι βαθυ πραγμα το Ορος. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.Γιατι θαρειται π.χ οτι ο Πουτιν παει καθε λιγο εκει; Για να αναψει κερι;
    ΔΕΝ εχει σχεση με την τωρινη Ελλαδα το Ορος.Ξεχαστε το. Γι'αυτο, μη μπερδευεστε και μη σας παραπλανουν νεοπολυπολυπολυτισμικοι πανελευθεροι και νεοτεριστες ρεμπεσκεδες που πουλανε το: "καν'τα ολα ισιωμα".

    Και αυτα τα λεω εγω,που ειμαι στα "δικαστηρια" με θεους και Αγιους.
    Αλλα μη τα γαμαμε ολα.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρηστο αδερφε,η σωτηρια της ψυχης ειναι πολυ μεγαλο πραμα που λεει και το ασμα.Εκει πατανε και οι απλυτοι και πουλανε το παραμυθι.Ανθρωποι με ψυχολογικα προβληματα,ανθρωποι που δεν αντεξαν την πιεση της κοινωνιας,ομοφυλοφυλοι που μισουν το σωμα τους,μισογυνηδες,εγκληματιες,και πονηροι ειναι κλεισμενοι εκει περα.Εχω συγγενη και φιλους εκει.
    Πουρναροψαρα,χαβαλες,γυναικες,τζιπαρες και βιασμοιτων νεων που μπαινουν μεσα λενε οι κακες γλωσσες και ο Αλεξακης στο βιβλιο του Μ.Χ.
    Αυτοι που προσκυνησαν τους Τουρκους,το Χιτλερ που κατεστρεψαν τα αρχαια της περιοχης και λιωνουν τα αρχαια χρυσα για να φτιαχνουν σταυρους,που εχουν πουλησει 10 τονους τιμιο ξυλο...
    Αυτοι οι ανθρωποι δεν με εκφραζουν,ειναι εχθροι μου γιατι πανε τον κοσμο πισω,σε αλλες εποχες.Μην ξεχνας οτι θα ηθελαν μια τουρκικη κατοχη για να παρουν τα αξιωματα πισω.Για μενα αλλωστε ο χριστιανοικαι μουσουλμανοι ειναι ιδιοι,απλως εδω δεν μπορουν να εκφραστουν οπως στο Ιραν.
    Στο διεθνες εμποριο ειναι καλοι και σαν εμπορους τους βλεπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Δεν είχα χρόνο να σκεφτώ τι θα κάνουμε αν πει "όχι" ο Δέλλας διότι έτρεχα στις εφορίες για να σφραγίσω εισιτήρια. Μας έχουν προτείνει 17 διαφορετικά ονόματα. Θα κάτσω το βράδυ να κοιτάξω ποιες είναι οι συμφέρουσες περιπτώσεις για την ΑΕΚ. Το θέμα θα το χειριστώ αποκλειστικά εγώ".

    Εμ βεβαια θα το 'χειρισθεις' εσυ. Ασχημα θα πεσει αλλη μια αρπαχτη? Εχει ερθει και το χαρατσι θες και πετρελαιο σε λιγο, ενα 20αρικακι μια χαρα θα σου πεσει. ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑ

    Εχεις δε και εμπειρια εσυ σε αυτα μιας και εισαι ΚΑΙ τεχνικος διευθυντης (στη ρεμουλα) εδω και μηνες.

    Εγω θα κατσω το βραδυ να δω το ματς του gay. Αναλογα θα παραγγειλω σουβλακια η πιτσα. Να σου παραγγειλω και εσενα ενα προπονητη?
    Η καλυτερα να το παιξουμε με κληρωτιδα?
    Βαζουμε σε ενα κουτι 17 χαρτακια και λεμε στο delivery να τραβηξει ενα. Ετσι και αλλιως οση πειρα εχει ο delivery αλλη τοση εχεις και εσυ. Με τη διαφορα οτι ο delivery ΔΕΝ ΚΛΕΒΕΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.

    Ενημερωθηκε λεει ο Βιντιαδης και συμφωνησε με την απολυση Βλαχου.
    Ρωταω εγω ο αφελης:

    ΩΣ ΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ Ο ΒΙΝΤΙΑΔΗΣ? Εχει λογο καποιος που μεχρι στιγμης ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΝΑ ΔΕΙ ΜΑΤΣ?

    Γιατι αν ειναι ετσι να εκδηλωσω και εγω 'ενδιαφερον' να με τρεχουν ΤΣΑΜΠΑ στα γηπεδα και να με ρωτανε ποιους γουσταρω και ποιους οχι να εχω υπαλληλους ΑΝ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΩ την ομαδα.
    Χωρις να εχω δωσει φραγκο βεβαια...

    Επισης θα εχω λογο σε ολες τις εταιρειες που θα εκδηλωσω 'ενδιαφερον'. Μπορω να παω ας πουμε αυριο να πω στο Βαγγελα με 'ενδιαφερει' να παρω το γαυρο αλλα διωξε το προπονητη και παραιτησε και 2-3 απο το Δ.Σ..για αρχη και βλεπουμε.
    Πηγαινε με και μια βολτα με ελικοπτερο πανω απο του Ρεντη και δωσε μου και ενα μπουθ να βλεπω το ματς.

    Κατα τα αλλα η 'ομαδα' παει subito για Β Εθνικη.
    ΑΝ νικησει τη Κερκυρα θα ειναι στους 4 ποντους και εχει μετα ΜΠΑΟΚ ΠΑΟ ΟΣΦΠ και ενδιαμεσα Πλατανια που απο οσο ειδα μας εχει για ΠΛΑΚΑ. 8 ποντακια ο Πλατανιας με μια χαρα ομαδουλα.

    Εχω πει απο την πρωτη αγωνιστικη και το πλανο και την συγκομιδη. 4 στα 4 με παει (η πρωτη αγωνιστικη δεν υπολογιζεται μιας και περιμενα να δω την ομαδα) και αν δεν παρουμε τον Μεσι με τον Τσαμπι Αλονσο παμε για maximum 10-13 ποντους στο γυρο.
    Με την προυποθεση οι 6 να ειναι με Κερκυρα Πλατανια.

    ΥΓ Ο Μαυρος καλως εφυγε οπως και ο Βλαχος. Αυτο δεν σημαινει οτι κανεις (και καλα) ΔΣ απο το τηλεφωνο!!!!δηλαδη πηρες το Σταυρακα και τον παπατζη για εκγριση και εβγαλες ανακοινωση.
    Βεβαια αμα εισαι ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ αυτα ειναι λεπτομερειες.

    ΥΓ2 Ο Ραφικ ειναι συναιτερος στο frozen yogurt?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρηστος Χοντζεας03 Οκτωβρίου, 2012 12:59

    Προς Hanuman: Εχεις δικιο οτι συμβαινουν και αυτα. Ιδανικη πολιτεια,δεν υπαρχει επι γης.
    Η επικληση ομως ενος βιβλιου το οποιο ειναι ενα απανθισμα των αρνητικων για τα συμβαινοντα στο Αγιο Ορος,δεν νομιζω οτι ειναι και ο καλυτερος η ο πιο αντικειμενικος συμβουλος.

    Περα απο ολα αυτα,εγω ανεφερα κυριως δυο πραγματα. α) το πως πορευει καποιος την ζωη του και το αν βρισκει συμβουλες και κατευθυνσεις μεσα απο μοναχους η αλλον τροπο,δεν τον κατακρινω,εαν ο ιδιος εχει διαπιστωσει οτι ετσι "του βγαινει" και εχει διαπιστωσει οτι νοιωθει ασφαλεια και σιγουρια.

    Και β) ο ρολος του Αγιου Ορους- οχι ως μια τρεχουσα κατασταση, η οποια μπορει να εμπεριεχει και πουστιδες και δειλους και εμπορους "τιμιου ξυλου" κλπ- ειναι κατι περα και πανω απο το Ελληνικο κρατος. ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΕΙ. Και τελος,απλα λεω οτι θα ηταν πιο "ταιριαστο" να παρομοιασθει με το Θηβετ παρα με τους μουλαδες και τους μουφτιδες.

    Οσο για τα υπολοιπα, περι προσκυνητων των κατακτητων,Τουρκων και Γερμανων (μιλωντας γενικα για τον κληρο και τους ανθρωπους της θρησκειας),συμφωνω απολυτως.

    Τελος,με τον μοναχισμο-καθε ειδους- διαφωνω και εγω. Οτι, δεν παλαευεις εαν απομακρυνεσαι και αποτραβιεσαι απο την κοινωνια,παρα μονο οταν ζεις και λειτουργεις μεσα σε αυτην και για αυτην.

    Αλλα, ειτε το θελουμε ειτε οχι,αυτος υπαρχει. Και οχι μονο εδω. Ολες σχεδον οι θρησκειες εχουν τα "απατητα" μερη τους και τους λειτουργους της,επιλεγοντας απομακρυσμενα μερη τα οποια γινονται με την παροδο του χρονου "σημεια αναφορας".

    Και μακαρι να μη χρειαζομασταν καμια θρησκεια,αφου τα προβληματα που εχουμε να λυσουμε,λυνονται σε 5 λεπτα. Απλα δεν υπαρχει διαθεση και θεληση και κυριως το ΕΓΩ.
    Και η θρησκεια καλυπτει αυτο το κενο, επιφανειακα. Με αποτελεσμα να εχει "πεδιον δοξης" λαμπρον μπροστα της.
    Οσο παραμενουμε παιδια,παντα θα αναζηταμε την φουστα της μανας.Εστω και αν ειναι η ποδια της παραμανας θρησκειας.
    Ειναι μεγαλο υποθεση και τεραστια κατακτηση ο απογαλακτισμος και η αυθυπαρξια.

    Ειναι ωραια κουβεντα αυτη και ευχομαι να βρεθουμε-οπως και με πολλους φιλους απο εδω- απο κοντα και να τα πουμε αναμεσα σε ουζα και μεζεδες,σε καποια επομενη μαζωξη.

    Τωρα ομως προεχει η σωτηρια της ΑΕΚ. Και σιγα-σιγα "σωνεται".
    Με την εννοια οτι λιγοστευει.
    Πορτες τρωνε απο προπονητες, Μποβαλης και Τογελος μας χαιρετησαν (ενα "μαγικο χερι" επανεφερε τον Κωστη) και επικειται συνεντευξη τυπου του Μαυρου. Που αν δεν πει σοβαρα και σημαντικα πραγματα,θα ειναι απλα το κλεισιμο μιας τριμηνης περιοδου οπου επαιξε-ηθελημενα η μη δεν το ξερω-το ρολο του γαιδουριου της Υδρας.

    Κατα τα αλλα, η υποθεση Βιντιαδη "προχωραει κανονικα" οπως μας "πληροφορουν" οι φυλλαδες. Ακαθεκτος λοιπον.
    Εμπρος για το τιποτα και ολοι μαζι για το πουθενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν δεν φέρουμε τον ανάρχα τον Λίνεν για παίκτη - προπονητή, ας φέρουμε τον Håkan Sandberg (πάλι για παίκτη προπονητή) που 'χει το ωραίο το μαλλί. Του '58 γεννηθείς, έχει ψωμί ακόμα για την ΑΕΚ που έχει βασικό τον Φρουτάδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν και δύσκολο να έρθει,η πιο καλή περίπτωση είναι του Πάντιτς.
    Που θα μπλέξει δεν είμαι σίγουρος αν ξέρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή