Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ,πως το έλεγε;

            Άλλοι ξεχαρμάνιασαν με τις πέτρες και τις πορείες κι άλλοι χαρμάνιασαν από τα χημικά. Ό,τι ήθελες είχε το χθες, κι ό,τι δεν θέλεις υποχρεωτικά θα έχεις αύριο. Όταν κάποιος έρχεται εδώ υπηρετώντας το παλιότατο δόγμα Κίσινγκερ για τους Έλληνες κι έχει στόχο μέσω της οικονομικής εξαθλίωσης να αλλάξει νοοτροπίες, πολύ δύσκολα αποτυγχάνει όταν ο λαός ο συγκεκριμένος έχει μείνει στα παλιά παραγοντίστικα κόλπα. Που τα ίδια συναντάμε και στην ΑΕΚ.
           Που κι αυτή θα τον βγάλει τον μήνα αυτόν με τις ελπίδες να κερδίσει τον Πλατανιά. Μετά υπάρχει το θέμα της δόσης. Η τρόϊκα θα κάνει την έκθεση της και θα δούμε αν θα μας δοθεί η δόση. Οι ορκωτοί λογιστές θα εισέλθουν στα γραφεία μας και μόλις ολοκληρώσουν τον έλεγχο, θα κάνουν έκθεση στον Δημητράκη για να μας δώσει δόση και πιθανόν προεδρική αύρα με στοιχεία ιδιοκτησιακά. Αυτό δεν καρτερούμε;
           Μάλλον. Προς το παρόν μάλιστα, τα ΜΜΕ έχουν κάνει καλά την δουλειά τους και τον έχουν παρουσιάσει σαν μεσία. Κι εκεί θα δούμε εντός ολίγου την αλήθεια. Διότι βεβαίως και να μπει στην ΠΑΕ και σε όποιο πόστο γουστάρει. Εδώ μπήκαν μέχρι παλαίμαχοι, οπαδοί της αλογοτροφής κι ό,τι μπορεί καθένας να φανταστεί. Φτάσαμε στο σημείο σήμερα να θέλουν οι παλαίμαχοι να θέλουν κι έλεγχο στα μελλοντικά οικονομικά της εταιρείας σαν η μοναδική ασπίδα για το πώς γίνεται το ξόδεμα. Μιλάμε για ΤΗΝ απόλυτη κωμωδία. Επειδή ο Μανωλάς κάνει σωστά πρόσθεση κι αφαίρεση στο μαγαζί της Νάξου, να αισθάνεται οτι μόνο αυτός μπορεί να κρατάει τα βιβλία. Ακόμα δεν έχει μάθει από τα καλοκαιρινά πειράματα. Που οι τρεις μπαλαδόφατσες φτιάξανε αυτό το ρόστερ.
              Τέλος πάντων, να μην ξεφεύγω. Η κατάσταση στην εταιρεία είναι " όποιος βλέπει φως μπαίνει." Και φυσικά όποτε του καβλώσει, σηκώνεται και φεύγει. Οπότε ο Δημητράκης, αφού δεν εμπιστεύεται την BDO αλλά έχει πλήρη εμπιστοσύνη στα στοιχεία που του δόθηκαν, να κάνει τους ελέγχους - ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΝ ΘΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΧΑΜΕΝΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ - και μετά, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΕΜΕΝΑ ,τον άπιστο Θωμά, ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ( να μην τα λέω τώρα ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟ BUSINESS PLAN ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΑΠΟΣΒΕΣΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ. Τότε να κάτσω και να συζητήσω.
                Μέχρι τότε, δεν με πειράζει να βλέπω πορείες με σάλτσα οδομαχίας ούτε και δημοσιεύματα για σελίδα που αλλάζει, για μια ΑΕΚ μεγάλη όπως την ονειρεύονται όλοι και ό,τι άλλο τραγελαφικό γραφτεί ειδικά μετά την χθεσινή μέρα της απεργίας, που κάνει τον κάθε δημοσιογραφίσκο να σκέφτεται παραπάνω και νάχει ιδέες για αρλούμπες. Κι αφού λοιπόν τα πει αυτά ο Δημητράκης ο εφοπλιστής , να μας πληροφορήσει αν η ΑΕΚ θα βαδίσει ενωμένη ή θα κάνει ρίξεις με σκοπό να λογοδοτήσουν στο κοινό ποινικό δίκαιο όλοι αυτοί που ανάγκασαν τον Βιντιάδη να βάλει λεφτά και να σώσει την ΑΕΚ. Εκτός αν είναι ένας από αυτούς κι οπότε δυό τινά συμβαίνουν : Ή είναι μαλάκας για να πληρώνει τους τζερεμέδες των κάποιων που πρακτικά θα αθωωθούν βάσει παραγραφής ή είναι όμοιος. Άλλη περίπτωση δεν υφίσταται. Αυτά τα Αεκτζήδικα ιστορικά είναι παλαιοκομματικά και πλέον δεν τα τρώνε ούτε υπερήλικες με διαγνωσμένη άνοια. Όλοι γνωρίζουν , οτι η ενασχόληση με το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι για να φέρει παράπλευρα οφέλη ΚΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΙΓΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ. Όπως υπάρχει σε άλλες χώρες, που κάποιοι κουράστηκαν- έστω και σε επίπεδο σκέψης - ΕΝΩ ΣΤΟ ΛΑΜΟΓΙΣΤΑΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥ. Εντάξει δημοσιογραφάρες που διαβάζετε εδώ αλλά κι εντάξει Δημητράκη που ακόμα δεν μας έχεις πει γιατί σε άφησε η Ιωάννα.
                Εντάξει παιδάκια που πάντα είστε με την βέλτιστη λύση για την ΑΕΚ και κάθε φορά ξεπερνάτε τον Ιωάννη; Τώρα που δεν πηδάει τις μαλακίες της ενόργανης, τι γνώμη έχετε για τις προτιμήσεις του; ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ. ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΙ. ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΑΘΕΤΑΙ για στιγμιαία αμοιβή  Ο ΜΥΘΟΣ ΓΙΑ ΑΝΤΡΑΚΛΑ " η κορΙτσάρα " ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΟΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ.
                   Να σας πω κάτι; Επειδή κάποιος τον χώνει, είναι κι άντρας; ΤΟΤΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΤΟΝ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ή να πούμε οτι ο Σαβίδης θέλει το καλό του ΠΑΟΚ ή  οτι ο Σαμαράς επειδή εξελέγη είναι ο μοναδικός που προσπαθεί να σώσει την χώρα ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΝΤ Ή ΤΟ ΕΚΤ Ή ΤΟ ΕΕ Ή ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΑ για άλλα αρχικά. Φυσικά υπάρχει κι ο Ρουβάς που γεννημένος αρσενικός, μέχρι να κάνει οικογένεια, είχε άλλες προτιμήσεις αλλά όταν ο Ψινάκης κάβλωνε, στον κώλο του είχε ένα καρότο αφού τα πάντα έπαιρνε αλλά την πούτσαν την ηρνείτο. Ρε δεν γαμιόμαστε.
                Θέλει νάρθει ο Δημητράκης; Να έρθει. Και να γίνει όχι πρόεδρος αλλά αυτοκράτωρ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ, ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ. ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΙΛΑΩ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΑΕΚ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΕ ΤΟΣΗ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΙΚΟ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΖΟΥΜΙ. ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΩ ΚΟΝΟΜΗΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΡΙΞΑΝ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΗΣΑΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΝΑΝΕ ΜΑΓΕΙΡΕΣ, ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΛΑΜΟΓΙΣΤΑΝ. Εντάξει εφοπλιστή; Που καλό είναι να μας πεις και τα πλοία σου και τον τζίρο σου και τα κέρδη σου και την κάβλα της επένδυσης σου ( Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΑΚΑ ) και να μην δημιουργήσεις και βάθος με τον Κιθ που χρωστάει όπου λέγεται καλημέρα εκτός αν προσδοκάς μόνο σε παρεμβάσεις καίριες επιπέδου Καραγκιόζη ή ΔΧ και προτάσεις Σεραφείδη ή Μανωλά.
              Δεν ψάχνω χρόνο αλλά λύση. Χρόνο ψάχνουν τα λαμόγια ή αυτοί που κονομάνε πάνω στην αγωνία του κόσμου. Ή απλά τρελοί. Κι εγώ λέω οτι ο Δημητράκης είναι απλά ένας αχυράνθρωπος. Και στο χέρι του είναι να αποδείξει το ανάποδο. Πώς; ΜΑ ΛΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΟΧΙ ΓΙΝΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΛΕΦΤΑ. ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΕΚΤΖΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟΝ ΟΡΚΩΤΟ ΕΛΕΓΧΟ; ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ; ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΓΙΑΟΥΡΤΑ; ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΚΕΡ; Ή ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ; Μιλάμε και για κουκούτσι μυαλό. Κι αυτά τα λέω τώρα, πριν αρχίσει το δημοσιογραφικό πανηγύρι, το οποίο όμως θα πρέπει να μου πληροφορήσει αυτά που θα πει για το κοινό αλλά το κοινό θα πρέπει να αναλυθεί: ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ή είναι οργάνωση; ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ , αγαπητέ Κώστα, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΕΦΤΑΝΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ, που τελικά ήταν ο Απόλλων Σμύρνης;
                           Αφείστε τα ρε. Δεν θέλουμε λόγια αλλά πράξεις.
                     ΚΑΙ  ΤΟ BLOG ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ. ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ; ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΕΙΣ ΛΕΦΤΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ, ΤΙ ΠΑΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ; ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΗΝ ΕΧΑΣΕΣ. ΠΑΜΕ ΓΙ' ΑΛΛΑ . ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΕΚ; ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΔΑΜΙΔΕΙΟΣ ΚΑΙ  ΕΦΟΠΛΙΣΤΑΡΑ, ΠΟΥ Ο ΠΑΠΑΣ ΘΑΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΟΧΟΥΣ  ΤΟΥ.
                       

11 σχόλια:

  1. Εχει,φυσικα, σημασια ποτε φευγει καποιος.Κι αν μπορει...
    Στις δυο τελευταιες απεργιες μαζευτηκαν 150.000 κοσμος στην Αθηνα.Μονο οι ανεργοι στην Αθηνα καταγραφονται σε 400.000 ατομα.Ουτε αυτοι δεν πηγαν.Ουτε οι συνταξιουχοι πηγαν.Ουτε ο πολυς κοσμος που βολευεται πλεον με μια τσαντα τροφιμα με τρια-τεσσερα πακετα μεσα.Οταν τα ζωντανα αυτης της χωρας θεωρουν "πως κατι παει να γινει...",ακουγοντας τις ειδησεις και διαβαζοντας τις κολοφυλλαδες,οταν αντι να εχουν κοπει καρωτιδες και να τρεχει το αιμα ποταμι στο Συνταγμα,οταν οι "γυφτοι" Πορτογαλοι εχουν φτασει σε σημειο αμοκ,και οι Ισπανοι ειναι καθε μερα στον δρομο και στα καγκελα την στιγμη που δεν εχουν μπει σε μηχανισμους "αποκεφαλισμου" ακομα,την ιδια στιγμη στην Ελλαδα εχουμε τον καθε μαλακα που το παιζει διαχειριστης αυτης της ¨στανης¨ να προσπαθει να αποδειξει οτι ειναι πολιτικος.Αλλα το κυριοτερο,εχεις 9.500.000 ΖΩΝΤΑΝΑ,να παρακολουθουν αποχαυνομενα με τον φραπε και το τσιγαρο ανα χειρας να κλεινει η μια επιχειρηση μετα την αλλη,να κοβονται οι μισθοι και να φτανουν οσο ηταν πριν τριαντα χρονια,να μειωνονται οι συνταξεις σε 350 ευρω,ερχεται κι αυτο πολυ γρηγορα,και ...και ...
    Παραιτηθηκε ο κοσμος? ΟΧΙ,λεω εγω...Για να παραιτηθεις απο καπου η κατι,πρεπει πρωτα να ησουν καπου.Ο Ελληνας δεν ηταν πουθενα,ουτε και θα ειναι,καπου που να ενεργει,να πραττει...
    Ουτε κρεμαλες θα στηθουν,ουτε καρωτιδες θα κοπουν,ουτε φυλλο δεν θα κουνηθει.Ολα πανε ομαλα,αφου αποδεχτηκε τον ορο "ΖΩΝΤΑΝΟ"...
    Το παλευω ακομα για να φυγω,και δεν θα με σταματησει καμια θεωρια περι αγωνων,μαχης να σωθει η ΕΛΛΑΣ,το λικνο του πολιτισμου !!! Οποιος θελει ας την σωσει και να γινει ηρωας...Αλλωστε ολοι οι συγχρονοι αγωνες στην χωρα αυτη,ξεκινησαν απο "θεωρητικους" βολευμενους του συστηματος.Επειδη εγω δεν ημουν κι ουτε ειμαι βολεμενος,απλα προσπαθησα με τις οποιες δυναμεις μου να αντισταθω σε ολα αυτα που ερχοντουσαν.Και να θυμησω πως ολα αυτα που γινονται τα ειχα γραψει εδω και εναμιση και πλεον χρονο,χωρις να εχω καποια μαγικη σφαιρα μπροστα μου...Οποιος θελει ας παλεψει να ξαναβγει ο Σαμαρας ο διαπραγματευτης,η ο ΣΥΡΙΖΑ που υποσχεται πλεον αυτος διαπραγματευσεις....Για το ΠΑΣΟΚ δεν κανω καποιο σχολιο δεν χρειαζεται νομιζω.Με το φασιστοειδες γουρουνι να ηγειτε του σχηματος,το μονο που του ταιριαζει ειναι στο φουρνο και μετα στα σκυλια.
    Με αυτα προς το παρον,και θεωρω ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ για καποιους που ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ εκλεισε νωρις.Τωρα επρεπε να υπαρχει μπας και διαβαζε ο κοσμος καμια αληθεια,εστω και περιορισμενης λογω χωρου διαφημισεων...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρηστος Χοντζεας19 Οκτωβρίου, 2012 17:26

    Ουδεν σχολιον επι της αναρτησης. Οτι θα επρεπε να γραφουν οι φυλλαδες,αν δεν ηταν εγχρωμα λεπτα χασαποχαρτα,η μεγαλα,παραλληλογραμα κωλοχαρτα. Και δεν εβλεπαν τους παντες σαν βοδια.

    Μαζι με το μπορντελο πορευομαστε,χερι-χερι. Δοσεις περιμενουν οι μεν δοσεις και οι δε. Ελεγκτες οι δε ελεγκτες οι μεν. ΔΝΤ και οι δυο. Του κλωτσου και του μπατσου και οι δυο. Την ατιμωρισια εχουν κατα νου,με παραλληλο λαμογιαρισμα στα εναπομειναντα.
    Με παραμυθολαγνια πορευονται. Με αχρηστους μπροστινους προχωρανε. Ενω τα ηνια τα εχουν αλλοι.

    Προς conpater:Δικαιολογημενη η αγανακτηση.
    Κατα λαθος θα σωθει οπως παντα ο μαλακοελληνας. Απλα γιατι τα σχεδια καποιων θα ευνοουν την παραμονη του. Για μια ακομα φορα.Η γλαστρα που ποτιζεται εξ αιτιας του βασσιλικου.
    Θα χανει βεβαια ολο και κατι. Απο μικρα Ασια και Πολη και Ποντο,εως Θρακη,κανενα Καστελοριζο η δικαιωματα επι εξωριξεων κλπ
    Αλλα εδω θα μεινει. Παρον. Μη φοβου.

    Αλλωστε,εδω ειναι παραδεισος. Η κολλαση,ειναι αλλου.
    ΑΛΛΟ αγαπαω την Ελλαδα και ΑΛΛΟ αγαπαω τους φρεσκοΕλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτο ειναι το κακο.Οτι παλι θα σωθει,γιατι ο Ελληνας δεν επαθε για να μαθει.Και στα αρχιδια μου αν θα σωθει το ζωντανο αυτης της χωρας.Εμενα με νοιαζει να σωθουν τα δεντρα,τα ποταμια,οι λιμνες,οι θαλασσες...Και μηπως σωθουν απο τους ξενους ? Μπορει..!!! Γουσταρω να ερχομαι για διακοπες,να απολαμβανω τον ηλιο και την θαλασσα,και αμα "λειπει" η Θρακη,και παλι στα παπαρια μου.Ας ενδιαφερθουν οι Θρακιωτες που ψηφιζουν Τουρκους για να πιασουν καμια δουλεια.Και αμα "λειπει" κανα νησι,παλι στα παπαρια μου.Ας ενδιαφερθουν οι Μυτηλινιοι που εχουν πουλησει ολο το βορειοανατολικο νησι σε Γερμανους,η οι Κωτες που ξεπουλησαν στους Τουρκους.Σαν τους Μανιατες που ποτε δεν υποδουλωθηκαν στους Τουρκους,αλλα ηταν οι μεγαλυτεροι κοτσαμπασηδες στην Ελλαδα,και οι πρωτοι που αντεδρασαν στην επανασταση του `21.Εγω το μονο που θα χασω,θα ειναι το σπιτι οταν το παρει η τραπεζα.Καλυτερευει το κλιμα λεει ο Σαμαρας.Ετσι του παν να πει ετσι λεει.Ποιος τον πιστευει? Και αληθεια να λεει,ποιος τον πιστευει? Κανενας νοημων θελω να πιστευω....
    Προσπαθω και παλευω για να καταφερω να ερχομαι στην Ελλαδα ΜΟΝΟ για διακοπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρηστος Χοντζεας19 Οκτωβρίου, 2012 22:17

    Δεν ειναι και ασχημη εξελιξη να ερχεται κανεις μονο για διακοπες,εαν αποφασισει να ξενητευτει.
    Αυτο-κατα μια εννοια-μας εξισωνει μετο μεγαλο κεφαλαιο,αφου ειναι γνωστη η ρηση του μπρμπα Γιαννη Λατση "στην Ελλαδα κανουμε μονο διακοπες...οχι δουλειες"
    Βεβαια αυτο εχει αναιρεθει εδω και μερικα χρονια,αφου εκανε την αναγκη φιλοτιμο και "κυλιστικε" στον κρατισμο,με το παραμαγαζο της Eurobank που παιζει με τα λεφτα μου-σου και τα ΕΛΠΕ τα οποια και αυτα ειναι δικα μου-σου. Με αποτελεσμα να κανει στην Ελλαδα και δουλειες και διακοπες.
    Επανακαμπτει επειχειρηματικα,εντος Ελλαδος,καθε φορα που τα συναιτερακια του οι Γερμανοι,ειναι στα πανω τους.

    Το σωστο βεβαια ειναι να κανεις διακοπες στην Ελλαδα και να μη χρειαζεται να δουλευεις πουθενα.Ουτε μεσα ουτε εξω.
    Αυτο προσπαθω να σταμπιλαρω,αλλα δεν μου βγαινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ CONPATER: ΑΔΕΡΦΈ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ. ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΑΛΛΑ ΦΩΝΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ. Έστω κι από εδώ, αυτό το ανύπαρκτο blog. ΟΜΩΣ ΠΡΙΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ, ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΓΑΝΕ ΚΑΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ, αλλά τελικά κρατήθηκα. Είπα να πάω με την ενότητα. Και θα περιμένω. Μέχρι τον ΠΑΟΚ και μέχρι Ο ΛΕΦΤΑΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΕΦΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρηστος Χοντζεας20 Οκτωβρίου, 2012 02:28

    Αναμενομενο ηταν να ακουσουμε για "δανεια".
    Και να μη παγωνει κανεις,οταν το ακουει.
    Δεν καταλαβα. Τι περιμενε ο κοσμος δηλαδη; Να βγαλει τα "πακετα" του ο δημητρης ο Βιντιαδης; Αν ειχε πακετα, θα εσερνε μαζι του και τον Χαρις; Αν ειχε λεφτα,θα παρουσιαζοταν διπλα-διπλα και συνεργαζομενος με εναν που παριστανει τον χρηματοδοτη;
    Αν εχεις λεφτα ο ιδιος,τι τον θες τον εταιρο; Να σου φαει τη δοξα;
    Παπαρια λοιπον.

    Και το ασχημο ειναι οτι οχι μονο δεν εχει χρημα ο γιος Βιντιαδη,αλλα δεν υπαρχει και περιπτωση να βρει δανεια η ΑΕΚ, με αυτο το ελεεινο εταιρικο "προσωπο" που εχει αποκτησει,μετα απο τα χειρουργεια που εχει υποστει απο τους "σωτηρες" της.
    Χιλιες φορες να δανεισει μια τραπεζα εναν καταδικασμενο στην ηλεκτρικη καρεκλα,εναν τελειωμενο,παρα την ΠΑΕ ΑΕΚ. Περισσοτερες πιθανοτητες εχει να λαβει κατι πισω απο τον καταδικο.

    Τα δανεια,θελουν και εγγυησεις. Στο ονομα ποιου θα βγουν τα- λεμε τωρα- δανεια; Τι θα εγγυηθει; Την περιουσια του την ιδια, η μηπως θα βαλει υποθηκη την ΑΕΚ;
    Γιατι ουτε το ενα ειναι πιθανο,ουτε το αλλο. Το πρωτο για ευνοητους λογους και το δευτερο για πολυ προφανεις. Ουκ αν λαβεις πρα του μη εχοντος.

    Αντε και την Ελλαδα την δανειζεις για να την εχεις του χεριου σου,αφου η πουτανα κατα καποιο τροπο θα ειναι πολυτιμη για καποιους.
    Αλλα την ΑΕΚ δια ποιον λογο να βγαλεις εστω και ενα ευρω απο την τσεπη σου,αφου δεν εχει τιποτα να σου προσφερει ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ;

    Εκτος και αν εισαι τρελαρας με την ιδεα της και ΑΕΚαρας και γουσταρεις. Και ΑΕΚαρα και τρελο, που να επικοινωνει δια ε-mail και γραπτως, αποφευγοντας τα δια ζωσης,τα οποια θεωρει "μπαναλ", πρωτη φορα βλεπω.

    Ρε,εισαστε πολυ ψυχραιμοι.Πολυ cool. Ρε εισαστε κρυα αιματα. Και πολυ "υπερανω".
    Μιλαμε για τον μπακαλοπωλη Φωτοπουλο που νοικιασε διαμερισμα στο Κολωνακι.
    Ρε δεν πατε να γαμηθειτε,καραγκιοζακια.
    Oταν κανεις την δουλεια του Αδαμιδη,για λογαριασμο του Παπα,δηλαδη δεχεσαι να κατσεις στο "ποδι" του γιαουρτα,φαντασου τι ανθρωπος εισαι. Μιλαμε για πεταμα.
    Πολυ δικαιολογημενες οι χυλοπιτες που διαβαζω. Δεν τις γνωριζω,αλλα πολυ δικαιολογημενες αδερφακι μου. Τις ζηταει ο οργανισμος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρηστος Χοντζεας20 Οκτωβρίου, 2012 03:12

    Και για να τελειωνουμε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,να βρεθει χρηματοδοτης για αυτην την ΑΕΚ. Και αυτο θα πρεπει να χωνεψουν ακομα και οι τελευταιοι φιλοι της ομαδας που ισως περιμενουν "καποιο θαμα".
    Και αυτο θα επρεπε να λενε και οι φυλλαδες και τα sites τα οποια θα το ελεγαν αν δεν ζουσαν απο την πτωμαινη της ΑΕΚ.
    Οσο η γιαγια ειναι με τα σωλινακια,μπορεις να πηγαινεις στο γκισε για την συνταξη της.Αμα δεχθεις την συσταση των γιατρων και υπογαψεις για ευθανασια,τοτε ναι μεν θα απαλλαξεις την γιαγια,αλλα και συ μετα θα παιρνεις τα παπαρια σου απο το ΙΚΑ.

    Για δυο λογους μπορει καποιος να βαλει λεφτα σε ομαδα,ειδικα εδω στην Ελλαδα. Η για να κανει παραταιρες δουλειες και η ενασχοληση του με ποδοσφαιρικο συλλογο διευκολυνει αυτες του τις βλεψεις,η για "ξεπλυμα".
    Το πρωτο αποκλειεται,αφου η ΑΕΚ εκ συστασεως,δεν ενδυκνειται σαν ιδανικος κραχτης.Αλλοι εχουν τα πρωτεια σε αυτο.
    Το δευτερο και αυτο αποκλειεται πλεον,αφου ειναι καθαρη τρελα να ξεπλυνεις λεφτα σε ενα τελειωμενο και κατακχρεωμενο μαγαζι, την στιγμη που μια χαρα εν καιρω κρισης και με τα παντα υποτιμημενα μπορεις να το κανεις με αλλο μαγαζι,σε πολυ καλυτερη κατασταση και ετοιμο για "χρηση".
    Εως χθες, η ΑΕΚ προσφερονταν και για αυτο. Τωρα πλεον οχι.

    Οταν μπορεις να αγορασεις μπιρ-παρα, πχ. μια εταιρεια παραγωγης δισκων η διανομης ταινιων,η μια ολοκληρη παραλια,η ενα ξενοδοχειακο συγκροτημα,η μερος του καζινο της Παρνηθας,η μια αντιπροσωπεια αυτοκινητων,η να παραστησεις τον "επενδυτη" φωτοβολταικων η ...η...η για ενα κομματι ψωμι και μεσα απο αυτο να παρουσιαζεις τζιρους, ποιος ο λογος να μπλεξεις με τα σκατα των ΨωμιαδονικολαιδοΘανοπουλοαδαμιδοχαριδων;

    Δεν

    Αν ενας απο εσας π.χ. ειχε 20-30 εκατομμυρια για "ξεπλυμα", στην ΑΕΚ θα "επενδυε"; Γιατι να κατσει καταμεσης της "πλατειας",οταν υπαρχουν ενα καρο αλλοι χωροι,τωρα που η θαλασσα εγινε γιαουρτι;Για να φαινεται;
    Ελατε ρε παιδια.

    Δεν ψαχνεις μια ομαδα που ειναι σε κωμα,αλλα μια ομαδα που να ανηκει σε καποιο κομμα.
    Δεν ψαχνεις εταιρεια που να χτυπαει την πορτα του Πρωτοδικειου,αλλα καποια που να δειχνει,εστω και ψευδως την εικονα της ακμαιας.

    Εκτος και αν το μπασιμο ειναι πολυ μεγαλο και πολυ βαθυ,ετσι ωστε το χτυπημα της πορτας του Πρωτοδικειου και το ανοιγμα της θυρας του υποβιβασμου,οχι μονο να μην ειναι προβλημα,αλλα να ειναι ο καλυτερος τροπος. Να ειναι ενα νεο ξεκινημα και μια νεα πορεια.Τετοια, που να εξασφαλιζει απροσκοπτη επαφη με τα ταμεια και να μη την εμποδιζει.

    Η παιρνεις την ΑΕΚ και κατοπιν παιρνεις τις δουλειες, η παιρνεις πρωτα τις δουλειες και κατοπιν παιρνεις την ΑΕΚ. Το πρωτο απαγορευεται.
    Ο Μελισσανιδης την πρωτη φορα εκανε το πρωτο,ευελπιστουμε οτι καποια στιγμη θα κανει το δευτερο
    Μονο το δευτερο "παιζει" σαν πιθανοτητα.
    Με τους αλλους δυο του ΠΟΚ,ισχυει το ενδιαμεσο. Παιρνεις και τις δουλειες και τις ομαδες ταυτοχρονα. Αφου οι συγκεριμενες ομαδες ειναι απαραιτητη ασπιδα.
    Ενω η ΑΕΚ δεν ειναι ασπιδα. Ειναι εφαλτηριο. Για οποιον εχει μυαλο βεβαια. Οχι για τους Ψωμιαδιδες και τους Νικολαιδηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργης ο Γαρατζέος20 Οκτωβρίου, 2012 13:01

    @ conpater: Καλημέρα από το ομιχλώδες surrey. Όπως γνωρίζουν οι φίλοι από τον ιστότοπο αυτό, εγώ έκανα αυτό που εσύ επιδιώκεις πριν 4 μήνες.
    Καταρχήν παίρνω ως προαπαιτούμενο ότι όλοι εδώ μέσα κατανοούν τη διαφορά μεταξύ έθνους-λαού-κατοίκων ή και μεταξύ κράτους-πολιτείας-χώρας-χώρου.
    Αν με ρωτάς, φύγε και όπου σε πάει. Εκτός άμα καταφέρεις να είσαι "άγραφος" (τον ορισμό της οροσειρά των Αγράφων τον γνωρίζεις υποθέτω". Με ότι ζόρια συνεπάγεται αυτή η ελευθερία από το ληστρικό ελληνικό κράτος.
    Το οποίο, παρεπιπτόντως, ΑΚΟΜΑ, μετά από 4 χρόνια κωλοδάχτυλου εις άπασες αναξιοπαθούσες -κατά κανόνα- λαϊκές κωλοτρυπίδες, παλεύει να αποδεχτεί ότι α. πρέπει να πάρουν το μπούλο από το δημόσιο καμιά πενηνταριά χιλιάδες επίορκοι, κλέφτες και ξυσταρχίδιδες β. ότι πρέπει να πληρώσει φόρο και κανείς που έχει χρήμα γ. ότι όταν παράγεις πρέπει να αμείβεσαι και όχι να καταδιώκεσαι. (και πολλά άλλα μπορώ να αναφέρω)
    Καθότι το ελληνικό ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΠΟΡΕΥΘΕΙ (όπως και ο καραχεζμένος λαός των ελλοχίμ, που πήγε και ψήφισε αντωνάκι μην΄έρθουν και μας πάρουν τα σπίτια οι συμμορίτες). Κοινώς η σχέση είναι κυκλική και αμφίδρομη. Ο λαός επιλέγει το κράτος που θέλει και το κράτος το λαό (φορολογουμένων) που θέλει.
    Εγώ ΔΕΝ ανήκω σε αυτές τις επιλογές του κράτους και μάλλον ούτε κι εσύ. Από την άλλη δεν επιλέγω αυτό το κράτος και μάλλον ούτε κι εσύ. Βλέπεις πως καταλύεται ο δεσμός πολιτείας και πολίτη?

    Στο δια ταύτα: Ή ρίχνεις μαύρη πέτρα ή παραμένεις εντός της χώρας, αλλά σε παράλληλο σύμπαν που τέμνεται κατά το ελάχιστο δυνατόν με αυτά του ελληνικού κράτους και του ελληνικού λαού. Ξέρω ανθρώπους που το έχουν πετύχει και τους παραδέχομαι.
    Όσον αφορά εμένα, το να φύγεις 1 φορά και να ξαναγυρίσεις έχει μιά πιθανότητα 50-50. Τον να ΞΑΝΑφύγεις αφού έχεις γυρίσει και να ξαναματαγυρίσεις έχει πιθανότητα όσο "αυτά τα μέτρα θα είναι τα τελευταία". Η μόνη περίπτωση να επιστρέψω ΚΑΠΟΤΕ είναι να φτιάξω το δικό μου (και της οικογένειας μου) στεγανό, παράλληλο σύμπαν. Εάν το πετύχω, σας περιμένω όλους κάποιον Οκτώβρη για καζανέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργης ο Γαρατζέος20 Οκτωβρίου, 2012 13:11

    Α ναι. Και φυσικά δε χριεάστηκε να το πάω σε συγκριτική ανάλυση. Απλά περιορίστηκα στην ανάλυση της σχέσης μας με το γιουνάν μπεηλίκ. Διότι αν το πάμε σε συγκρίσεις, άστα βράστα.
    Κι ας λέει ο χρήστος ότι βορείως της μεσογείου κοιμούνται με τα παπούτσια (διαφωνώ).
    Από την άλλη, ΠΑΡΑΣΥΜΦΩΝΩ με το Χρήστο ότι ή το πάμε στα ίσα, με ΒΙΑΙΗ ΚΑΤΑΛΥΣΗ του ψευδοκράτους των αθηνών ή, απλούστατα, δεν πληρώνουμε σέντσι φόρο (που απαιτεί αυτοοργάνωση και συνεργασία με άλλους συνομοούντες). Τα ενδιάμεσα (διαδηλώσεις, απεργίες, κλαυθμοί και οδυρμοί, εκλογές, συνδικαλισμός κλπ κλπ) είναι απλά ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ και ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ ΣΤΑ ΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιώργης ο Γαρατζέος20 Οκτωβρίου, 2012 13:17

    Στα ποδοσφαιρικά, επίσης αισθάνομαι ότι εκφράζομαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ από τις θέσεις σας σε αυτό τον ιστότοπο. Αλλιώς πάμε για σώτο365.gr. Παρατήρηση μου είναι ότι επίσης συμφωνώ με το πως το βλέπει ο γερομπαάντερ-μάινχοφ. Ούτε ένας επιθετικός (με έναν παυλή απομείναμε, άλλωστε και τον φρουτάδο, άρα με κανέναν), ταμπούρι και ότι βγει. Αν το φάμε, εντός πενταλέπτου βλέπω αλλαγή τον Παυλή για να "επιτεθόμεν μετά γιουρουσίου ανακράζοντας ΒΟΥΥΥΥΥΥΥΥΡ" μπας και ο δώνης και ο μαλεζάς τρομάξουν και κάνουν καμιά μαλακια. Κοινώς νοοτροπία ομάδας της ουράς. Και έτσι πρέπει ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ. Πάω και 1 Pint στοίχημα με όποιον θέλει εδώ μέσα για την αλλαγή επιθετικού εντός 5λέπτου από την υποδοχή τέρματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή