Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

ΕΣΚΑΣΕ Η ΠΡΩΤΗ

              Είναι ώρες εμφυλίου; Αυτό δεν είπε ο Μαύρος; Αυτό δεν σας είχα πει γράφοντας για τον
" οπλαρχηγό Τσιάρτα "; Μια χαρά προειδοποιημένοι ήσασταν και φυσικά μια χαρά τα είπε κι ο Βασιλάκης στο ραδιόφωνο. Που δεν χρειάστηκε και να τον ακούσω ολόκληρο, αφού το περίγραμμα ήταν γνωστό για τα έργα και τις ημέρες Μαύρου - Βλάχου αλλά και πού θα πήγαινε η συνέντευξη ή καλύτερα η εκ βάθους εξιστόριση όλης της παρουσίας του στην ΑΕΚ από εποχή Ψωμιάδη, κοντού μέχρι και τη σήμερον.
              Αν λοιπόν δεν ακούσατε, οφείλετε να διαβάσετε αυτά που θα δημοσιευθούν, για να κατανοήσετε πλήρως το γιατί γινόταν το ξεκατίνιασμα από παλιά αλλά και γιατί είμαστε σε αυτό το χάλι σήμερα. Εδώ, δεν θα επαναλάβω τα λόγια αφού υποθέτω άλλα sites - που είναι ενημερωτικά - θα αφιερώσουν λίγο χρόνο. Αν δεν δω την απομαγνητοφώνηση, τότε θα επανέλθω. Το μόνο που αξίζει να κάνω copy paste είναι το " δεν ξέρω ποιός φέσωνε πιο πολύ. Ο Ψωμιάδης, ο Ντέμης, ο Θανόπουλος ή ο Αδαμίδης. " Μιλάμε για κοινό ποινικό δίκαιο με βάση τα συμβόλαια που γράφονταν ( μνημείο το συμβόλαιο του Αργυρίου ) κι όλες τις διαπραγματεύσεις που θεωρητικά θα έκανε ο Τσιάρτας.
              Κι είναι πάρα πολύ αστείο το πώς θα πορευόταν αυτή η ομάδα, αν συνέχιζαν ο θεός κι ο Βλάχος αν είχαν κάνει δυό νίκες, με όποιον τρόπο κι αν είχαν γίνει αυτές. Διότι ο πρόεδρος θεωρητικά και πρακτικά, έχει δεξί του χέρι τον τεχνικό διευθυντή. Που αυτός έχει υφιστάμενους το τεχνικό τημ άμεσα, κι έμμεσα - μέσω του προπονητή - τους παίκτες. Στην ΑΕΚ όμως είχαμε τα ανάποδα. " ...την ΑΕΚ της καφετέριας του Μαύρου και την ΑΕΚ των Σπάτων..." Μιλάμε για εμφύλιο πολύ πριν την κήρυξη του, όπως και στην Ελλάδα διεξαγόταν ήδη από το 43.
               Στην ΑΕΚ; Τρέχα γύρευε. Ο Τσιάρτας με τον Δημητρέλο από τη μιά αλλά κι από την άλλη σε συνεχή κόντρα αφού ο,τι διαπραγματεύεσεις γινόντουσαν, τις χάλαγε η ρευστότητα. Να προτείνει παίκτες ο Τσιάρτας, ο θεός να τον παραπέμπει στον Βλάχο κι ο προπονητής ούτε καν να ασχολείται. Με αποκορύφωμα τα δυό φορ που χάσαμε σαν δανεικούς και οι οποίοι θα κόστιζαν λιγότερο από τον Φουρτάδο. Με νούμερα πια κι όχι αέρα μπανά. Από ένα τεχνικό τημ που θα κόστιζε μισό μύριο μαζί με την εφορία ( 380 είχα γράψει ) και με έναν σχεδιασμό ομάδας που κανονικά θα έπρεπε να διεκδικήσει την παραμονή της στην δεύτερη κατηγορία. Και με έναν θεό της μπάλας που ήθελε σώνει και καλά να ξεπουλήσει τον Μάκο. Και φυσικά όλοι αντιλαμβάνεστε τι θα ήταν σήμερα ο συγκεκριμένος παίκτης.
              Τέλος πάντων, θα ακολουθήσουν κι οι βολές από την άλλη μεριά όπως και πιθανές μηνύσεις για τα πιο παλιά, από στελέχη της οργάνωσης κι άλλους που εξακολουθούν να περιφέρονται στα γραφεία. Ήδη τα πρώτα σημάδια τα έχω πάρει, αλλά δεν με ανησυχούν αφού σε εμφύλιο θα ζήσουμε που ελπίζω να μην επιρρεάσει το έργο του Λίνεν. Το μόνο που θέλω να πω για την ξεφτίλα μας είναι οτι ο προπονητής απέλυσε τον διευθυντή του , πράγμα που καταδεικνύει την ακαταλληλότητα της προεδρίας του θεού, αλλά ταυτόχρονα και τον αθωώνει στα μάτια κάποιων καχύποπτων που τον θεώρησαν μπροστινό κάποιου συστήματος. Είδατε τι εντυπώσεις μπορεί να προκαλέσει ένας απλά ανίκανος; "...που οι Αεκάρες που θαρχόντουσαν θα κάνανε αργότερα συμβόλαιο..." Κι οι τερματοφύλακες σήμερα να πανηγυρίζουν που έφυγε ο Αρβανίτης.
                Όταν μιλάμε για μπάχαλο, το εννοούμε. Κι είναι ευχής έργο, που ήρθε αυτός ο περίεργος αναρχικός που θα πρέπει να έχει μυριστεί την δουλειά και να καταλάβει οτι δεν είναι απλά προπονητής. Πρακτικά είναι αυτός που πρέπει να στελεχώσει όλο το διαλυμένο τμήμα και να αρχίσει από το μηδέν αφού η θερμοκρασία σε όλο το φάσμα του αγωνιστικού τημ - από πρώτη ομάδα μέχρι αποδυτήρια κι από ακαδημίες μέχρι σκάουτινγκ - βρίσκονται σε θερμοκρασίες Κέλβιν κάτω από το 273. Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΣ Ή ΜΑΛΛΟΝ, Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΜΟΣ και δεν μας απασχολεί το επεισόδιο του Τσιάρτα με τον Αδαμίδη στα βόρεια προάστια.
                Να βάλουμε ένα τέλος και να κοιτάξουμε μπροστά; Αγωνιστικά, τι άλλο να κάνουμε; Όσο κι αν με πιάσανε τα γέλια που ο Λίνεν ζήτησε dvd για να δει πώς θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Και μακάρι να μπορέσει τόσο για τα παιδιά που παίζουν όσο και για τον ίδιο. Εμείς είμαστε με τις μπαλάσκες έξω και θέλουμε τα προφανή: καινούργιο διαχειστικό έλεγχο από το 2009 μέχρι τούδε. Στον επίλογο της καταστροφής και στις ευθύνες των μπροστινών αλλά και των πισινών που το παίξανε μωρά. Δεν μπορεί να ησυχάσει το γέρικο κορμί της ομάδας επειδή ο Λίνεν πιθανώς και να καταφέρει το θαύμα. Έχουμε σκόνη στο πάτωμα. Δεν την θέλουμε κάτω από το χαλί. Έχουμε σκατά στο σαλόνι. Δεν γίνεται ακόμα να τα βλέπουμε και να περιγράφουμε την αναίδεια κάποιων καλεσμένων. Πρέπει όλοι να θέλουμε το κανονικό γαμήσι - μέσω του νόμου - όλων των ύπουλων που ακόμα περιφέρονται στα κέντρα των αποφάσεων. Αυτών των αδερφάρων, που καλύπτονται πίσω από κάτι ξόμπλια που το παίζουν και γκόμενες. Και στο φινάλε υπηρεσίες θα προσφέρουμε. ΑΔΕΡΦΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ; ΣΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΨΩΛΙΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ. Ό,τι μέγεθος και νάσαι.   

9 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ. ΑΠΛΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, που λέγεται google, ΕΧΑΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΖΑΝΤΕΣ ΜΟΥ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.
    ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, άσχετα αν αυτό το χρησιμοποιούν οι πολιτικοί μας. " ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ."
    ΚΑΙ;
    ΣΟΥΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΑΠΑΡΑ; ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΒΛΑΧΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ; ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΒΛΑΧΟΣ ΠΑΚΕΤΟ.
    ΟΙ ΑΕΚΑΡΕΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ: ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ.
    ΒΛΑΧΟΣ: ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΥΡΙΣΚΕ ΜΕ 25 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΦΟΡΙΑ;
    ΚΩΣΤΗΣ : ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ GOLDEN HALL ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ.
    ΜΑΥΡΟΣ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΑΓΕ Η ΑΕΚ; ΔΕΝ ΣΕ ΤΡΩΝΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΕΘΟΣ, ιδεολογικό.
    αυτα τα λέω για να τρώνε οι Αεκτζήδες, που μια χαρά πάνε με τα sites. ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.
    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΗ Ο ΤΣΙΑΡΤΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ, δεν έκανε πουθενά λάθος.
    ΚΑΤΙ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΣΤΥΛ ΜΑΥΡΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΦΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, γενναίε ψηφοφόρε λάτρη της δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρηστος Χοντζεας12 Οκτωβρίου, 2012 01:42

    Μια χαρα ειναι ετσι. Με την Αγια Σοφια ημιφωτισμενη την νυχτα.

    Και ωραια λεξη το "ξομπλι". Που την θυμηθηκες;

    Επισης σωστες ακομα δυο κουβεντες του Τσιαρτα.
    "Οι Βλαχος και Μαυρος,εαν δουλευαν οσο μιλουσαν,θα ειχαμε καλυτερα αποτελεσματα" και "....δεν ειναι δυνατον να διοικουν την ΑΕΚ δυο...σαιτ".

    Φυσικα το ενα ειναι το "365",το οποιο θα ελεγε κανεις οτι η σχεση με την διοικηση της ΑΕκ ειναι ομοια με αυτη που μπορει να εχει ο ΓΑΠ με μια ΜΚΟ.
    Νομιζω καταλαβαινομαστε.

    Η αποθεωση ειναι με τον Μαυρο να εξηγει-στην συνεντευξη του- πως εμαθε οτι απολυθηκε ο Βλαχος. "με πηραν απο το 365...το και το... " τους λεω "σοβαρα; Ψαξτε το" και με ξανα παιρνουν και μου λενε "ειναι τελειωμενο,Σιγουρο". Ε,τοτε και εγω ειπα "τελος"

    Μιλαμε για καραγκιοζολικια. Για ιντερνετ-καφε. Δυο σε ενα.

    Οι εκαστοτε "μπροστινες" διοικησεις, μεταφερουν καθε τοσο προς τα "εξω" "νεα" για "νεες πορειες" "καινουρια πλανα" "νεες απαρχες" "ξανα νεους προπονητες" "μεγιστανες" "συμπλεγματα εταιρειων-επενδυτων" "ενδιφερομενους" κλπ( με οτι τελος παντων μπορει να προσφερει χρονο και καλυψη) και αυτα, πριν ακομα στεγνωσει το μελανι ( η πριν ακομα χαθει η ηχω απο το κινητο τηλεφωνο που μεταφερονται) περνανε απευθειας στα ηλεκτρονικα "καναλια". Και κυρια στην αρκετα ευρυχωρη "διοδο" του 365.

    Και λεω ευρυχωρη,γιατι ολοι "χωρανε". Κατα καιρους μερικοι ισως να νοιωθουν καποια στενοτητα,-μεχρι να σηκωθει καποιος αλλος απο την καρεκλα του "υπευθυνου για τα χαλια" και να κατσει εκεινος και με την σειρα του να σηκωθει μετα απο μερικες μερες για να κατσει καποος αλλος και παει λεγοντας-αλλα παντοτε βρισκουν χωρο για να ανασανουν. Ολοι. Απο Παπανοτιαδες και Κουλιδες,εως Τροχαναδες "Θεωμαδες", Αδαμιιδηδες Νικολαιδηδες, Θανοπουλους.
    ΕΝΑΣ μονο ειναι ο "εχθρος". Ο Ψωμιαδης! Χα! Σιγα το δυσκολο. 1ον ειναι υποδικος και αρα ειμαστε παντα με την δικαιοσυνη και 2ον) περιμενουμε κατι λεφτα απο αυτον τον κακο ανθρωπο.

    Οοοοολοι οι αλλοι απλα "εχουν ευθυνες" "επρεπε να προσεξουν" "δεν γνωριζαν" "ειναι απειροι", ΑΛΛΑ -φωτια να πεσει να μας καψει- δεν εχουμε τιποτε με κανεναν και ολοι προσπαθησαν με τον τροπο τους να προσφερουν,ασχετα αν καποιοι δεν τα καταφεραν" κλπ-κλπ.

    "και τι να κανει ρε μεγαλε ενα σαιτ; Εισαγγελεας ειναι; Η θες να εχει τραβηγματα με αγωγες";
    Οχι προς θεου. Αυτο λεω και εγω. Που να τρεχεις τωρα. Αφου και απο εδω που εισαι,μια χαρα τα κουτσοβολευεις.
    Εδω βρηκε στασιδι αντιστασιακου και αντιμνημονιακου ο Τραγκας και ο Χατζινικολαου, που ηταν ηδη τοσο "γνωστοι",δεν θα υπαρχει λιγος χωρος και για ορισμενη κιτρινομαυρη μπουρδολογια μετα διαφημισεων; (μινιμουμ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να αγιάσει το στόμα του Τσιάρτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ σας χαλαγε τοσο καιρο;
    Οι αλλοι οχι;
    Ξεχασατε οτι ειναι ο μοναδικος που επι προεδριας του καναμε σοβαρο πρωταθλητισμο και το πρωταθλημα το χασαμε στο 4-3 απο τους ακατανομαστους ελεω Κυρου Βασαρα.
    Ηταν ο μοναδικος ποδοσφαιρανθρωπος που το ματι του εκοβε απο μπαλα και αυτο αποδειχθηκε και στη μετεπειτα πορεια του ασχετα με "στημενα" και μαλακιες.
    Αλλα ξεχασα εμας μας ενδιαφερουν τα φεσωματα και οι διαχειριστικοι ελεγχοι, και οχι το να πηγαινεις γηπεδο να βλεπεις μπαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και να συμπληρώσω: Εγω θέλω ΜΟΝΟ Ψωμιάδη και Μελισσανίδη στην ΑΕΚ για να τρώω ένα πιάτο φαι, σαν καθαρός οπαδός της ΑΕΚ που είμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρηστος Χοντζεας12 Οκτωβρίου, 2012 13:25

    Τι εννοεις και Ψωμιαδη και Μελισσανιδη; Και τους δυο παρεα;
    Δεν ειναι ασχημη ιδεα.

    Εδω να πουμε οτι ο εγκλεισμος του Ψωμιαδη,ειναι μια αναλογη περιπτωση Ακη. Ρε ΑΕΚ=Ελλαδα λεμε.
    Οπως ο Ακης εξιλεωνει ολοκληρο το βρωμερο πολιτικο συστημα και η μπουγαδα ξεπλενεται πανω του για να ξανααπλωθει στα κεφαλια μας (οπως και γινεται)ετσι και στην περιπτωση συλληψης του κακου και κλεφτη Ψωμιαδη,βρεθηκε ο βασικος και κυριος υπευθυνος των κακοδιαχειρησεων,των υπερχρεωσεων,της πτωσης στο 44,της μετεπειτα αλογης οικονομικης διαχειρησης,της σημερινης ταπεινωσης και τους γενικου εγκλωβισμου.
    Βρεθηκαν οι "μαγισσες" και τις εχουν δεσει κατα μεσης της πλατειας και το πληθος με τις τσουγκρανες στα χερια ουρλιαζει για αποδοση δικαιοσυνης.
    Επιλεχθησαν οι δυο καλογεροι ο οποιοι "πιαστηκαν" με το λουκανικο στο στομα και τιμωρουνται "παραδειγματικως",εν τω μεταξυ ολοκληρη η μονη ειναι ενα εργαστιρι ξεπλυματος και ρεμουλας.
    Φυσικα και οι δυο θα αποκαταστασθουν και θα αποζημιωθουν για το εργο σημερα που παιζουν,απο το κογκλαβιο.
    Τον υπολοιπο χρονο της ζωης υμων εν ειρηνη και μετανοια εκτελεσαι.
    Σε 2-3 χρονια ολοι θα ειναι εξω και μεσα στο κλουβι θα παραμεινει ο ηλιθιος "μεσος ψηφοφορος", η οπαδος.
    Οχι παιζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Του Κώστα Βαξεβάνη
    Η ιστορία με το cd της Λαγκάρντ το οποίο θα μπορούσε να γίνει κυριολεκτικά χρυσό, αλλά Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλος θέλησαν να το κάνουν format, είναι μια καθαρή πρόκληση για όλους. Θα ανεχθούν οι πολίτες αυτής της χώρας την υποκρισία που ξεπερνάει τα όρια ακόμη και αυτής της δυσώδους πολιτικής αυτοδικαιολόγησης και αγγίζει τις άνομες συναλλαγές; Θα δεχθούν τη διαμόρφωση ενός παραθεσμικού συστήματος εξουσίας, στο οποίο οι συνήθεις «σωτήρες» ψηφίζουν νόμους για να χαρίζουν Τράπεζες, να νομιμοποιούν Mall, να χαρίζουν σε εργολάβους και τη Siemens, αλλά δεν μπορούν να κάνουν ένα νόμο να αποκαθιστά την αδικία; Επικαλούνται γι" αυτό τα προσωπικά δεδομένα. Ποια προσωπικά δεδομένα αλήθεια; Μήπως είναι τα προσωπικά δεδομένα μιας συναλλαγής;
    Φαίνεται βαρύ;
    Ας δούμε λοιπόν τι έχει συμβεί. Ένας υπάλληλος της Ελβετικής HSBC, ο Ερβέ Φαλτιάνι, έφυγε από την Ελβετία με μια λίστα με χιλιάδες ονόματα Ευρωπαίων οι οποίοι είχαν καταθέσεις στην Ελβετία. Προφανώς δεν ήταν κάποιοι συνταξιούχοι, αλλά πολιτικοί, επιχειρηματίες και επίορκοι κρατικοί λειτουργοί. Ο Φαλτιάνι παρέδωσε τη λίστα στην Κριστίν Λαγκάρντ, τότε υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας, η οποία φρόντισε να του δώσει άσυλο. Με την λίστα αυτή, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία και βέβαια η Γερμανία, κατάφεραν να εισπράξουν δισεκατομμύρια απαιτώντας από τους καταθέτες να αποδώσουν φόρους στο κράτος για να μην διωχθούν.
    Αυτή η λίστα λοιπόν, δόθηκε και στου «Τιτανικού τον μάγκα» Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ο οποίος την εποχή εκείνη έψαχνε εναγωνίως λεφτά από 70χρονους παππούδες, τυραννισμένους εργαζόμενους και άλλες κατηγορίες οι οποίοι δήλωναν πως «δεν τα φάγαμε» μαζί. Άλλωστε αυτό το αποδείκνυε και η ίδια η λίστα που είχε στα χέρια του ο Παπακωνσταντίνου. Αυτή η λίστα δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ από την ελληνική κυβέρνηση όπως στα άλλα κράτη, γιατί λέει, είχε αποκτηθεί παράνομα όπως αποφάνθηκαν ο Παπακωνσταντίνου και ο κολοσσός της νομικής τέχνης Βενιζέλος. Έτσι αντί να αρχίσει έρευνα, οι δύο τους, κυκλοφορούσαν με ένα στικάκι με περίπου 2.000 ονόματα πιθανών φοροφυγάδων. Και εδώ αρχίζουν τα ερωτήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συνέχεια.....
    1.Γιατί Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλος οι οποίοι είναι ευθυγραμμισμένοι σε όλα με τη Γερμανία, ξέχασαν να ευθυγραμμιστούν σε αυτό;
    2. Από πού και ως πού έβγαλαν το συμπέρασμα δυό πολιτικά πρόσωπα πως η λίστα ήταν παράνομη, από τη στιγμή που τους είχε παραδοθεί θεσμικά από ξένη κυβέρνηση στα πλαίσια διεθνούς συνεργασίας;
    3.Ορίζουν ή όχι οι ευρωπαϊκοί κανονισμοί και συγκεκριμένα ο 77/799 ΕΟΚ, τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις;
    4. Γιατί δεν παρέδωσαν το υλικό αυτό στις εισαγγελικές Αρχές, όπως πρέπει να κάνει σύμφωνα με το νόμο κάθε Έλληνας ο οποίος έχει στην κατοχή του στοιχεία επιβαρυντικά για ανθρώπους που πιθανόν τελούν παράνομες πράξεις; Ο εισαγγελέας ήταν ο μόνος αρμόδιος να κρίνει.
    5. Αν έστω και έτσι η χρήση της λίστας προσέκρουε στον νόμο περί προσωπικών δεδομένων, γιατί δεν άλλαξαν τον νόμο στο σημείο αυτό για να εισπράξουν; Γιατί άλλαξαν τόσους νόμους κάνοντας άλλους όπως αυτόν για το Fast Track,παραβιάζοντας μάλιστα συνταγματικές Αρχές, αλλά δεν μπορούσαν αυτόν;
    6.Αν είναι παράνομη η λίστα ,δεν είναι παράνομη και η κατοχή της;
    7.Τι έκαναν δύο υπουργοί τόσα χρόνια με ένα στικάκι με 2.000 ονόματα στην τσέπη;
    8.Παρανόμησαν Λαγκάρντ και Μέρκελ αλλά οι δυό υπουργοί κρατούσαν αναμμένη την δάδα της φωτοβόλου τιμιότητας για να δουν πού ακριβώς θα προσαράξει ο ελληνικός Τιτανικός;
    Νομίζω κανένας λογικός πολίτης αυτής της χώρας, όποιας πολιτικής τοποθέτησης, ακόμη και αυταπάτης, δεν μπορεί να σκεφτεί πως όλα αυτά είναι λογικά. Δεν πρέπει να σκεφτεί πως είναι λογικά. Κατά την άποψή μου οι δύο υπουργοί δεν είναι μόνο έκθετοι πολιτικά, δεν έχουν μόνο αποδείξει την σκοπιμότητά τους να υπηρετούν συμφέροντα, αλλά έχουν και ποινικές ευθύνες. Περιφρουρούν με κάθε κόστος τα «προσωπικά» τους δεδομένα που δεν είναι άλλα από τους ίδιους, τον κύκλο τους και τον τρόπο που πλουτίζει. Δεν βρισκόμαστε μπροστά σε ένα σκάνδαλο, αλλά όπως και σε πολλά άλλα πράγματα, μπροστά σε μια παραθεσμική λειτουργία και ένα προσωπικό σύστημα εξουσίας που χρησιμοποιεί τους νόμους, δημιουργεί άλλους, για να εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα. Ανάμεσα μάλιστα στους νόμους είναι και αυτοί που τους παρέχουν το ακαταδίωκτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή