Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ

                 Ψάχνουν όλοι λοιπόν το παρασκήνιο για την παραίτηση Μαύρου. Και θέλω να τους διαβεβαιώσω, οτι απλά δεν υφίσταται τίποτα. Τόσο απλά. Εδώ είμαστε στην Ελλάδα, που πάντα κυριαρχεί το οτι " ...φταίει ο διπλανός μου..." Σε αυτό το δόγμα λογοδότησε κι ο θεός. Αφού ήθελε να είναι υπεύθυνος μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι και η ομάδα βρέθηκε τελευταία με έναν πόντο κι αφού δεν  βγήκε το " ...θα τους γαμήσω ακόμα και με τα μωρά..." , τι είχε να χάσει το διοικητικό συμβούλιο και οι δήθεν μέτοχοι; Κάνεις μια αλλαγή προπονητή, παίρνει αυτός την πίστωση χρόνου, βρίσκεται μια ασπίδα εκτός διοικητικού συμβουλίου κι αν η ομάδα ρεφάρει, τότε όλα πιστώνονται στις έγκαιρες αποφάσεις και παίρνει και μερικά σπόρια κι ο προπονητής ο νέος. Κατανοητόν; Ελπίζω. Αν όχι, το μόνο που έχω να πω είναι το διοικητικό συμβούλιο πάντως δεν είχε καμία ανάμειξη στα δεινά.
                 Θέλετε την τίμια άποψη μου; Δεν έχω πρόβλημα να την καταθέσω. Θεωρώ ορθότατη την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου. Ξέρετε πολύ καλά τι έχω χώσει από εδώ στους αμέτοχους. Τώρα όμως είχαν δίκιο. Κι είχα γράψει προ ολίγων ημερών για το αξίωμα της μαφίας : " ...αν αρχίσεις και τρως τους ανθρώπους σου Μαύρο, τότε ετοιμάσου για την σειρά σου..." Ούτε κι αυτό το πήρε σοβαρά ο θεός. Τι άλλο να του μεταβιβάσω μέσω των κοινών γνωστών αλλά και των φίλων του blog; Τίποτα. Ο καθένας έχει μια κοινή λογική κι οφείλει να μένει προσγειωμένος, όσο κι αν από την αφάνεια βρίσκεται να κάθεται σε καρέκλα προεδρική κι ειδικά της ΑΕΚ.
               Κι ο θεός τα έκανε σκατά. Δεν μιλάω για την έλλειψη αποφασιστικότητας στην στελέχωση του δικού του διοικητικού συμβουλίου. Μιλάω για όλα τα υπόλοιπα. Το διώξιμο του Γεωργέα, την αποπομπή του Βάργκας, τις λάθος κινήσεις με τον Μάντζιο και τον Μώρα καθώς και τις πωλήσεις μπυρ παρά όλων των παικτών που θα μπορούσαν μέχρι τώρα να είχαν φέρει μίνιμουμ πέντε βαθμούς. Δηλαδή τον ολοκληρωτικά λάθος σχεδιασμό του αγωνιστικού τμήματος. Αλλά κι αν οι κασνακίδηδες τον βάλανε στο τσεπάκι τους - άντε για να μιλήσουμε και για συνωμοσίες -, ο ίδιος δεν φταίει που μπήκε; Προς το παρόν μόνο αυτά. Αν προκληθώ θα πω κι άλλα. Και ξέρω μπόλικα.
                Η πραγματικότητα λοιπόν, βρίσκεται στα εξής δυό σημεία: " ...μα και χωρίς τον Θωμά, τα ίδια εισιτήρια θα πουλάγαμε..." ( το έχω γράψει όταν ο μακάκης θεώρησε προσβολή που αναγκάστηκε σε παραίτηση από το ΔΣ, κι από τότε το κράταγε ) και στο " ...θα ξεμπροστιάσω όλο το σύστημα  μεθαύριο..." . Τι σημαίνει αυτό; ΔΥΟ ΚΟΤΕΣ ΜΑΛΩΝΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ. Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ. ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΑΜΕΤΟΧΟΥ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ. ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΑΣΟΚ, ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΝΔ, ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ CD . ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ.
                   Να ηρεμήσουμε λοιπόν. Ο Μαύρος καλώς έφυγε, και καλά θα κάνει να σκεφτεί τι θα πει μεθαύριο καθότι έχει ανοιχτεί και σε ανθρώπους που κρατάγανε μολύβια και τεφτέρια. Φυσικά έχει δίκιο που θα καταδικάσει " ...τα λαμόγια που χρεώσανε την ΑΕΚ και τώρα θέλουν να την σώσουν...", ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΙ ΟΧΙ ΕΓΩ. ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΛΥΠΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ
 " λαμόγια " ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΗΡΕ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΩΞΑΝΕ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟ. Και ξαναλέω : ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ. Όπως πολύ καλά κάνανε κι όλες οι ομάδες που μέχρι τώρα τον έχουν διώξει, με ατράνταχτο παράδειγμα το περσινό της Τρίπολης, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΡΙΧΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, αλλά με τον Τσιώλη παρά λίγο να βγει και champions league.  ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΛΙΚΟ.
                     Κι είχε πει κάποιος μεγάλος, νομίζω ο Ηράκλειτος, " ...αν δεν έχεις μάθει να ακούς, τότε δεν δικαιούσαι να  μιλάς..." Αυτοί οι παλαίμαχοι, βρίσκονται ακριβώς σε αυτό το σημείο. Σε όλες τις ομάδες. Ο Μαύρος, όπως κι ο χαφιές παλιότερα, πίστεψαν οτι είναι αστείο πράμα να διοικείς εταιρείες, ο Βλάχος αυτοβαφτίστηκε προπονητής, ο Τσιάρτας τρελάθηκε κι αφού έφυγε ο Μαύρος πρότεινε και προπονητή αυτοπροτεινόμενος σαν τεχνικός διευθυντής (σήμερα )  κι ο Δέλλας έγινε κιόλας προπονητάρα και πρότεινε το δικό του τημ. ΡΕ ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΜΠΑΣ ΚΙ ΑΣΠΡΙΣΟΥΜΕ.
                  Ξέρετε πόσα έχω να πω; Από πού να πρωτοξεκινήσω δεν ξέρω. Από τον Μάκη στην φυλακή ή τον άλλον που εμπνεύσθηκε τους supporters και νομίζει οτι έχει λεφτά επειδή μπαίνει πια δωρεάν στα VIP; Τον άλλον τον μωρό που βεβαίωσε οτι είναι Αεκτζής, η μάνα του; Τον Βιντιάδη με το παιχνίδι των ερωταποκρίσεων και τον Δημητρέλο που επειδή έχασε η ΑΕΚ από τον αιώνιο, ξέχασε να απαντήσει στις ερωτήσεις; Το διοικητικό συμβούλιο, που έπρεπε να γίνει τηλεφωνικά, διότι "...αν δεν κερδίσουμε την Κέρκυρα..." , τότε θα απομακρυνθούν οι επενδυτές; ΒΡΕ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ και να πέσει κι ηρωϊκά κι ο Σεραφείδης, που ειλικρινά δεν κατάλαβα ποτέ τι διάολο έλεγε στα συμβούλια. ΚΑΙ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ, Ο ΣΝΟΜΠΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΟΣ - σε όλους αυτούς που μπαίνουν τζάμπα στο γήπεδο ενώ εμείς πληρώνουμε ό,τι μπορεί ο καθένας - , ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΟΚΑΚΙ ΤΗς ΠΡΩΤΕΥΣΟΥΣΑΣ ΤΗΣ ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑΣ.  ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΝΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΙ ΤΟΥ BLOG.
                       Το μωρό είναι από πίσω που πια δεν θέλει να φαίνεται. Με απόσταση τον Αδαμίδη. Μπροστινό τον Δημητρέλο, που τι να κάνει κι αυτός; Με ένα μισθό εφέτη - δικαστή στα football σάλας ( αυτό σας το έχουν πει; ) , βγαίνει το μεροκάματο;  Κι όλοι περιμένουν την πώληση του ΟΠΑΠ. Που θα γίνει κι αυτό. Και μέχρι τότε, την παρέμβαση προς τον Μαρινάκη. Που τι να κάνει κι αυτός; Όταν βλέπεις την λαίλαπα, να μην το παίξεις φίλος; Βάζω δύσκολα; Δεν νομίζω. Νάμαστε όλοι καλά και να διαβάζουμε μαλακίες οτι ο πνευματικός του Άγγελου είναι ο Αλαφούζος. Τέτοιον κατινισμό δεν τον περίμενα από Αεκτζήδες. Αλλά υπάρχει,κι υποχρεωτικά καταγράφεται. Μέχρι να βαρέσει η οργάνωση. Που ψάχνω πραγματικά τις ορέξεις της. Θέλει την ΑΕΚ ψηλά ή χαμηλότερα; ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΜΕΛΗ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ. ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΑΞΙ ΣΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ , ΞΕΡΑΝΕ. ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ. " Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ" , είπε ο τρίχας κι έπλυνε τα χέρια του. Άρα, είναι προσωρινός. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ, ΠΑΛΑΙΜΑΧΕ ΟΠΑΔΕ.
                 Και φυσικά καθώρισες την τύχη σου , μαλάκα ΜΟΥΛΑ.
                 Υγ1. Ζούμε ιστορικές στιγμές. Εννοώ, οτι καταγράφονται στην ιστορία. Τα άλλα, δεν γράφονται; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΠΕΝΤΕ ΣΗΜΕΙΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ Ή αεκτσήδικα βλογς. ΖΗΤΩ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ.
                Υγ2. Η άρνηση του Άγγελου, είναι υγεία. ΚΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ, που μιλάγανε για προσευχές. Και φυσικά ήταν υγεία η τουρκική ανεξιθρησκεία παρά η παπική τιάρα. Τα δεδομένα μελετήθηκαν .

11 σχόλια:

  1. Χρηστος Χοντζεας02 Οκτωβρίου, 2012 08:10

    Και ενω μεχρι πριν την επισημη αρνηση,το 90% των νεοΑΕΚτζιδων εγραφαν και ελεγαν "ειναι η μονη και σωστη λυση" ελα να μας σωσεις Αγγελε" "ειναι οτι πρεπει "κλπ, μετα την αρνηση του αρχισαν τα γνωστα νεοελληνικα "ελα μωρε,σαν για πολυ δεν τον εχουμε" "κολλημενος ειναι και αυτος" "καλυτερα που δεν ηρθε...αλλον Κωστενογλου θα ειχαμε" κλπ.
    Οι ιδιοι (μαλακες) εγραφαν τα πρωτα και οι ιδιοι και τα δευτερα.
    Αρα; Αρα καλα κανει ο Παπας με τους Αδαμιδηδες που τους εβαλαν σαν οπαδους στο μνημονιο και στο γυψο και καλα κανουν και οι ΓΑΠ και οι Στουρναρες που τους βαζουν σαν ψηφοφορους στο ΔΝΤ και στην τροικα.

    Και ο Μαυρος επεσε πολυ στα ματια μου. Και απεδειχθει,τελικα, οτι η χρονια αποστασιοποιηση του δεν ηταν λογω σοφροσυνης και μεγαλοσυνης αλλα μαλλον λογω σνομπισμου.
    Και την επανεμφανιση,μαλλον πρεπει να την συνδεσουμε με τα εν γενει οικονομικα προβληματα και την στενοτητα- η και τα προσωπικα χρεη-που ολους μας εχουν αγγιξει.

    Οταν "ανακαλυπτεις" οτι τα "λαμογια ειναι ακομα εδω" και πρεπει "να συνεργαστεις με αυτα που εφεραν την ΑΕΚ ως εδω"" και αυτο το λες ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ και οχι ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ,τοτε εισαι ενα απο τα δυο.Η μαλακας, η λαμογιο.

    Το ποιο πιθανο πλεον-στην υποθεση προπονητη-ασπιδα-πιστωση χρονου- ειναι να βρουν καποιον απο καπποιο εξωτικο μερος. Καποιον αλλοδαπο,αφου λογικα γνώστης της πραγματικοτητας και εγχωριος δεν βρισκεται.
    Γιατι,λαμογια για "αρπαχτες" υπαρχουν μεν,αλλα θελουν και λεφτα. Και αυτα δεν υπαρχουν.
    Καποτε και οι τρελοι και τα λαμογια τελειωνουν.
    Μενουν μονο τα κοροιδα.

    Εχουν δοκιμασει τα παντα. Εχουν φερει μετανιωμενο προπονητη να προπονει σχετικα ακριβο ροστερ ( Μπαγεβιτς) ακριβο προπονητη να προπονει μεσαιο ροστερ (Χιμενεθ) εχουν φερει φτηνο προπονητη να προπονει το ιδιο ροστερ (Κωστενογλου), φτηνο -μη-προπονητη να προπονει ενα μη ροστερ, και τελος ας φερουν τον Αδαμιδη να προπονει τους supporters)
    Η τον Δ.Χ. αφου πλεον τα παντα ειναι κουρελιασμενα.
    Ηρθεν η ωραν. Τι περιμενεις ωρε;

    "δεν θελω "τζακι" δεν θελω "σομπα",θελω μοναχα της original την μπομπα".
    Σιγουρα στην ΑΕΚ "τζακι" δεν υπηρχε,υπηρχαν ομως μια χαρα "σομπες" στις οποιες μια χαρα κουρνιαζε και ζεσταινοταν ο κρυουλιαρης της εξεδρας.
    Οταν ομως θες συνεχεια νεες σομπες γιατι οι παλιες δεν σε "ζεσταινουν" οπως στην αρχη,ειναι επομενο να μεινεις καποια στιγμη στο κρυο.
    Κατσε να φας μπομπες τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. diavasa gia linen shmera sto sentragoal den mafhnei adiaforo h periptwsh tou alla 8a prothmousa timour an ginetai

    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επειδη καποιες φορες γραφεται οτι ναναι....!δειξε μου σε παρακαλω (με copy paste) 2 σχολια του ιδιου ατομου που πριν να παρακαλαει τον αναστασιαδη και μετα να τον χλευαζει! προσωπικα πιστευω οτι δεν υπαρχει...απλα οσοι δε τον θελανε δε γραψανε τιποτα πριν και κραξανε με τρελα μετα! γενικα εγω πιστευω οτι ολοι αυτοι μισουνε την αεκ...ολα αυτα τα χρονια!την μισουν! και παιρνουν απο καπου φραγκα για να τη διαλυσουν.... αφου πρωτα αρπαξουν ολα τα φραγκα απο διαρκειας κλπ...!και φυσικα δεν αναφερομαι μονο σε νεοπαραγοντισκους λεφταδες ημιλεφταδες κλπ! ασφαλως σε αυτους συμπεριλαμβανω και ΠΟΛΛΟΥΣ δημοσιογραφους.... t-a.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οκ μωρε γραψανε 300 ατομα για τον αναστασιαδη και κατι εγινε.Ο ανθρωπος φανηκε απο την αρχη οτι δεν ειχε σκοπο να ερθει,θα ρωτησω τον πνευματικο λεει.... μονο γελιο μου προκαλει αυτη η φραση.Αυτος δεν εχασε πουθενα,η ΑΕΚ εκτεθηκε αλλη μια φορα,εφτασε που?να παρακαλαει καποιον αναστασιαδη πρωην προπονητη για να την σωσει,εκει την καταντησανε οι αχρηστοι μετοχοι και μη.Και καταρχην οταν διωχνεις ενα προπονητη πρεπει ειδη να εχεις ετοιμο τον αντικαταστατη αλλα απο σχεδιασμο ειπαμε,ενα μπουρδελο.Εκτος και εαν ο σχεδιασμος ειναι να ψηθει η ομαδα για ανοδο απο την β του χρονου, τοτε δημητρελο σου βγαζω το καπελο σε αυτο εισαι μανουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρηστος Χοντζεας02 Οκτωβρίου, 2012 13:51

    Ε τοτε μαλλον οι σχολιαστες με μια Θεια συνεννοηση,γραφουν εναλλαξ.
    Πρωτα οι μεν που θελουν κατι και κατοπιν οι δε που δεν το θελουν αυτο το κατι.
    Με την προυποθεση οτι οι μεν δεν θα μπλεκονται στα "ποδια" των δε και τουμπαλιν.
    Μιλαμε για στρατιωτικη πειθαρχια.
    Πλακα μας κανεις;

    Οι ιδιοι εναντιωνονται στον νικολαιδη εδω και χρονια και οι ιδιοι τον στηριζουν;
    Οι ιδιοι εγραφαν για τον Μπαγεβιτς ετσι και μετα καποιοι αλλοι εγραφαν γιουβετσι;
    Τα ιδια και για τον Χιμενεθ. Τα ιδια και για τον Μαυρο

    Ξαφνικα εξαφανιζονται οι μεν και γραφουν οι δε. Μετα,εξαφανιζονται οι δε και γραφουν οι μεν.

    Σαν τα παρκαρισμενα αυτοκινητα. Τους ζυγους μηνες στο δεξι ακρο του δρομου και τους μονους στο αριστερο.
    Βλεπεις,οσο ισχυει αυτο στους δρομους,αλλο τοσο ισχυει και στα σχολια.
    Και δεν ειναι κακο να αλλαζει κανεις αποψη. Καλο ειναι. Μονο να μη το παρακανει,γιατι υπαρχει και το βερτιγκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ...αλλα δε θες να καταλαβεις! αυτοι που τον θελανε γραφανε σα τρελοι! οι αλλοι αδιαφορουσαν!οταν ειπε οχι και με τον τροπο που το εκανε (πνευματικους κλπ) λογικο ηταν μετα να ξεσπαθωσουν...! εγω προσωπικα(μιας και το εθιξες νωριτερα εψαχνα να βρω σχολια (στα forum) του ιδιου nick με αλλη αποψη πριν και μετα! δε παιζει κατι τετοιο...!προσωπικα πιστευω οτι ο μεσος αεκτζης ειναι ισχυρογνωμων σε βαθμο λαλακιας...!δε θα αλλαζε αποψη για ενα πνευματικο....!t-a

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η πώληση του ΟΠΑΠ πάει στην καλύτερη για ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ του 13, μάλλον αργά για την ΑΕΚ. Ο φίλος του στα δύσκολα εκείνα χρόνια δεν μπορεί να μη φανεί φίλος στα εύκολα. Απο τη στιγμή μάλιστα που του το έχει ανταποδώσει πολλές φορές. Οπότε μάλλον ξέρουμε ποιός θα τον πάρει. Εσυ όμως ξέρεις καλύτερα, αληθεύει οτι εξαιτίας προσωπικού προβλήματος (οχι προσωπικών διαφορών), δεν πρόκειται να ασχοληθεί ΠΟΤΕ? Οχι τίποτε άλλο, απλά να μην περιμένουμε και να μην ελπίζουμε σε κάτι καλό μετά τον υποβιβασμό.Και άλλη μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει, τι νομικές ευθύνες μπορεί να έχει το παιδί της μαμάς που δεν τον αφήνουν να ρίξει μαυρη πέτρα πίσω του?

    Υ.Γ. Προτιμότερο να υποβιβαστούμε λόγω χρεών αύριο, πριν τα ματς με ΠΑΟΚ ΠΑΟ ΟΣΦΠ που περιμένουν να βγάλουν τα διάφορα κόμπλεξ τους και τα ψυχολογικά τους επάνω στο κουφάρι μας.
    Υ.Γ. 2 Η μεγαλύτερη ευθύνη για αυτή τη κατάντια ανήκει στον Δημητρέλο, στον τυπικά και ουσιαστικά πρόεδρο απο την άνοιξη και μετά. Σε αυτόν χρεώνεται και η διάλυση του αγωνιστικού τμήματος το καλοκαίρι και η στελέχωση της ΠΑΕ και η κάλυψη των αφεντικών του και οτι συνεχίζει να τους καλύπτει και να τους δίνει χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Στήβεν: Πριν 10 χρόνια στο Λονδίνο βρέθηκα με έναν υποψήφιο ιερέα και τον πνευματικό του, από Ελλάδα και οι δύο. Ένα άλλος ιερέας που ήταν διορισμένος στην Αγγλία ρώτησε τον υποψήφιο εάν θα παντρευτεί και αυτός έσκυψε το κεφάλι Κ΄ δείχνοντας τον πνευματικό του είπε "ότι πεί ο γέροντας". Τον λέει τότε ο "Εγγλέζος" "Κι αν σου πεί να μην παντρευτείς και συ αύριο θα θέλεις να πηδήξεις να τον φωνάξεις να σου σβήσει αυτός τις φωτιές". Σ΄ ένα λοιπόν φονταμενταλιστικό περιβάλλον υπάρχουν άνθρωποι που ότι κι αν κάνουν πρέπει να ρωτήσουν τον πνευματικό τους. Κι είναι άνθρωποι που έχουν οικογένειες, παιδιά, κ΄ δεν φαντάζεσαι πόσοι πολλοί είναι. Και δυστυχώς το χειρότερο απ΄ όλα είναι ότι αυτοί οι πνευματικοί δέχονται να παρεμβαίνουν στις αυστηρά ιδιωτικές στιγμές τους.
    Σ΄ ένα ντοκυμαντέρ οι κάμεραμαν αποθανάτιζαν τις τελευταίες στιγμές ενός πληγωμένου λιονταριού, που είχε στρέψει το κεφάλι του από την άλλη πλευρά, κι από σεβασμό σ΄ αυτό το περήφανο ζώο έκλεισαν τις κάμερες.
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ HOKAN: Αδερφέ, παρασυμφωνώ με όσα λες μέχρι την ΑΕΚ. Για την ΑΕΚ, η γνώμη μου είναι οτι πέθανε το 2004 αξιπρεπέστατα, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΖΟΜΠΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Hokan συμφωνω απολυτα μαζι σου.Τραγωδιες πισω απο τις σφαλισμενες πορτες των ηθικων οικογενειων.Τα απλυτα παιδια με τις μαυρες ρομπες βγηκαν απο τις σπηλιες μπηκαν στην ζωη στην κρεβατοκαμαρα και στο μυαλο φυσικα,μετα παιρνουν τα παιδια σου στην ουρανουπολη ,στο κρυφο σχολειό και τα κανουν γενιτσαρους.

    Το Ιραν της Ευρωπης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρηστος Χοντζεας03 Οκτωβρίου, 2012 01:46

    Ολο και καποια ευγενικη δικαιολογια θα βρισκουν οσοι ξερουν τι συμβαινει αυτη την εποχη συην ΑΕΚ και θα αρνουνται τον παγκο.
    Δεν ειναι παγκος. Ειναι ενας αφραγκος ηλεκτροφορος παγκος. Αρα δεν πλησιαζουν οι γνωριζοντες.
    Μονη απελπισμενη "λυση" (για μερικες αγωνιστικες δηλαδη) καποιος αλλοδαπος η τρελος η λαμογιο.

    Αν και πιστευω οτι η καλυτερη λυση ειναι ο ...Ντουσαν. Και μαλιστα χωρις να χρειαστει να αλλαξει παγκο. Απο εκει που ειναι. Μια απλη συγχωνευση γινεται και τελος. 2 σε ενα.

    Οσο για την υπακοη στους πνευματικους και στις ρησεις τους.δεν το κακολογω,αν η ζωη καποιου "βγαινει" ετσι.Αν δηλαδη εχει βρει σωστη καθοδηγηση και περνα μεσα απο "συμπληγαδες" με ασφαλεια,γιατι οχι.
    Περισσοτερα ξερουν οι γιαπιδες η οι συμβουλοι γαμου η οι "Κιθ Χαριδες"; Παραμυθια και φουμαρα πουλανε σαν επιστημοσυνη και ειναι μεγαλυτεροι τσαρλατανοι απο καποιους ρασσοφορους.

    Και εδω να πω-απο προσωσωπικες εμπειριες αλλα και φιλων- οτι ο πνευματικος και δη ο Αγειορητης και βεβαια ακομη περισσοτερο το ιδιο το Αγιο Ορος, ειναι κατι πολυ περισσοτερο και πιο περιπλοκο απο οτι μια ενορια με τον παχυ παπα που λοξοκοιτα τις χηρες, η τα ψευδομοναστηρια που στηνουν ορισμενοι τσαρλατανοι που λαμβανουν απο το πουθενα το σχημα και μεχρι να τους παρει χαμπαρι ο κοσμος,εχουν αγορασει ολοκληρη την περιοχη η αλλες περιπτωσεις οπου απαγωνται νεαροι και νεαρες και "φυλακιζονται" σε ψευδομονστηρια΄γκουλακ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΗ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΙΣΙΩΜΑ ΟΛΑ και ετσι παιζουμε το παιχνιδι των Εφραιμ η των Ρουσοπουλων.

    Και να μου επιτρεψει ο hanuman αλλα ειπε μεγαλη μαλακια με το να προσομοιασει τον Αγιοριτισμο με το Ιραν.Ειναι φανερο οτι εχει λαβει αποψη τετοια,γιατι απλα "γνωριζει" μονο οτι του "αποκαλυπτουν" τα σκανδαλοθηρικα "Τσαο" η το πολυ πολυ το "σοβαρο" Μεγκα.
    Καμια σχεση αδερφδε. Μιλαμε για εργαστηρι ψυχων και για-ως επι τω πλειστων" φωτισμενους ανθρωπους. Και με τρομερη δουλεια,προσηλωση και εργο.Εθελουσιο. Μη συγκρινεις την Αγιοριτικη κοινοπολιτεια με την κτηνοβασια και τις κλειτοριδεκτομες και τους λιθοβολιμους στα διαφορα "Ιραν". Ειναι μινιμουμα μαλακια.Στο λέω φιλικα.

    Ειναι βαθυ πραγμα το Ορος. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.Γιατι θαρειται π.χ οτι ο Πουτιν παει καθε λιγο εκει; Για να αναψει κερι;
    ΔΕΝ εχει σχεση με την τωρινη Ελλαδα το Ορος.Ξεχαστε το. Γι'αυτο, μη μπερδευεστε και μη σας παραπλανουν νεοπολυπολυπολυτισμικοι πανελευθεροι και νεοτεριστες ρεμπεσκεδες που πουλανε το: "καν'τα ολα ισιωμα".

    Και αυτα τα λεω εγω,που ειμαι στα "δικαστηρια" με θεους και Αγιους.
    Αλλα μη τα γαμαμε ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή