Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

O ΣΩΤΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ;

            ΕΙΝΑΙ τελικά, Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ; Άλλοι θα πουν ναι κι άλλοι όχι. ΠΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΧΙ; ΕΓΩ ΛΕΩ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ. ΓΙΑΤΙ; ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ , που είναι γιαλαντζί, όπως εξ άλλου τέτοια ήταν και η δικτατορία. Κι όλοι έχουν μάθει πάντα να  προσμένουν έναν εθνάρχη. Ένα δαιμονικό καρτούν, κάποιον υπέρτατο θεό, που ή θα χαρίσει αθανασία ή χάρισμα των χρεών ή θα συνεχίσει την ιδέα , την πίστη , την καύλα και τα λοιπά που είναι ρήσεις απλές μπουρδέλου της τρούμπας, που δεν έχει καν αστυατρική παρακολούθηση.
            ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ. ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΑΗΤΟ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΔΟΓΜΑ. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ Ή ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ. ΝΑ ΑΝΑΠΛΑΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ή ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
 ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΟΠΑΔΟ ΝΑ ΞΑΝΑΧΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΑΝΑΔΕΙΞΕΙ  ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΤΥΦΛΟ ΡΕΒΑΝΣΙΣΜΟ.
                               ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ; ΣΑΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΖΩ; ΑΛΛΑΞΑ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ;
             Δεν λέω κάτι κρυφό ούτε κι έχω κάποιον καβγά με έναν σπουδαίο  φίλο. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΚΡΙΝΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΜΕΣΣΙΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΣΩΤΗΡΑ Ή ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΛΟΓΩ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.
           ΓΙΑΤΙ; ΔΙΟΤΙ Η ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΥΑΛΟ, ΤΙΜΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
           ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΚΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΜΕΝΟΣ ο πολίτης, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ. ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΠΕΡΣΙΚΟ ΧΑΛΙ. ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥ: ΑΠΕΞΩ ΓΥΑΛΙΣΜΕΝΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥΧΛΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.
        5 ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΠΑΙΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ.ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ. ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ ΑΔΕΡΦΑΡΑ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ.
          ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΦΕΤΕΙΝΟ ΚΥΠΕΛΛΟ, αν το πάρουμε. ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΟ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΣΙΜΑΤΑ. ΥΓΕΙΑ κι ας μας είναι λίγο.
          ΚΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ: ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΝ ΠΑΘΕΙ ΕΝΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΄Η ΕΝΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ, Ο ΤΟΤΕ ΘΕΟΣ,  Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΥΣΕΙΣ; ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΠΡΕΛΑ; ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΕΡΒΟΥ Ή ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ;
          ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ; ΠΟΙΟΙ ΧΤΙΣΑΝΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ; ΟΙ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΜΑΣ. ΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΓΕΘΗ, που λέγονται εταιρεία; ΕΜΕΙΣ. ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΔΕΙ ΤΗΝ ΒΙΛΑΡΑ Ή ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΤΟ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΝΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΤΗΚΑΝ, ή που χάσαμε, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ.
          ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ 1 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΑΣ ΠΟΤΕ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ 1000, ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ. Ο ΑΛΛΟΣ, ο αγοράζων,  ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ, ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΠΟΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ, ΑΣ ΤΗΝ ΦΑΕΙ Ή ΑΣ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ  ΓΙΑ ΕΡΩΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΜΕΤΟΧΗ.
             ΚΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΠΟΣΟΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ , ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΑ ΘΕΣΗΣ, βλέπουν αυτή
 την στιγμη το μέλλον. ΠΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΟΥΝ ΠΕΡΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΑΜΑ; ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ. ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ, ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;
          ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΛΕΩ , ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ. Και γνωρίζω οτι θα παρεξηγηθεί το κείμενο σήμερα, αλλά δεν πειράζει. ΠΑΝΤΑ ΣΙΧΑΙΝΟΜΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΟΙΚΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΠΑΖΩΣΕ ΤΟ ΡΕΜΑ, ΤΟΝ ΙΔΡΟΚΟΠΟΥΝΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΑ ΞΥΝΕΙ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΧΤΙΖΕΙ ΣΠΙΤΙΑ, ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΝΙΜΑ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ.
          ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΙΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΕΚΑΡΑΣ Ο ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ. ΠΟΣΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΣΠΑΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΟΥ;
            ΚΑΜΙΑ.
            Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΙ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΘΕΛΚΤΙΚΗ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ( λάθος η κουβέντα του επενδυτή ) ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ. ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ ΤΟΥ.
            ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ. ΚΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΟΣ. Η ΑΕΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ. ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ . ΚΑΙ ΜΕΤΑ; ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΔΙΣΚΟ ΞΑΝΑ;
          Η ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΚΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ. ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ.
         ΦΥΣΙΚΑ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΣΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ, ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΧΑΜΕΝΗ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΡΧΙΜΟΝΑΧΩΝ. ΚΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΕΤΑ ΑΦΟΥ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ. ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ  ΚΟΣΜΟΣ. ΚΙ ΑΝΕΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΞΙΠΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΑ.
           ΚΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΡΙΑ ΑΓΑΜΗΤΗ, ΠΑΛΙΑ ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΕΡΕΨΕΙ. ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙ; ΝΑ ΔΕΙ ΤΙΣ ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ; 
                       ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΚΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ.
            Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ. ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ. ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΕΤΙΑ ΜΟΝΟ.
             ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΛΥΘΗΚΑΝ ΟΛΑ; ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΛΥΘΗΚΕ. ΑΝ ΣΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ΔΕΝ ΚΟΨΕΙΣ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΟΝ ΟΜΦΑΛΙΟ ΛΩΡΟ, ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ΠΕΘΑΝΕ.
          ΔΙΟΤΙ ΚΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ. ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ. ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΤΕ. ΟΥΤΕ Ο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΟΥΤΕ Ο ΩΝΑΣΗΣ, ΟΥΤΕ Ο ΚΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.
         ΚΑΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΑΣΑΙ, ΛΕΡΩΝΕΣΑΙ ( όρα Πηλαδάκη που  μόλις μύρισαν οι κύριοι του πλημμελήματος οτι υπάρχει ρευστό, επειδή δεν τα έδωσε, τον υποβίβασαν- ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ).
        ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο SUGAR ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΜΕΝΟΣ. ΚΑΙ ΜΕ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟ ΟΛΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΚΙ ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ, ΚΑΙ Η ΑΚΟΜΑ ΚΡΥΦΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥ, που περιμένει κι αυτός την αλλαγή. ΤΟ BLOG ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΛΕΩ, οι καινούργιοι μπορεί και να πάθουν πλάκα.
                    Η ΦΙΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΨΙΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΗ, κι ό,τι ακούσει.
              ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ OI ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΣΕ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ. ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ; Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΚΙ Ο ΜΠΕΟΣ;
            ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΟΝ SUGAR ΣΤΗΝ ΑΕΚ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.
              ΥΓ. ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ, ΟΤΙ " ουδέν κακό αμιγές καλού". ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ opportunity cost. ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΜΙΛΑΩ.

35 σχόλια:

  1. OnSports-Footballistas είπε...

    Εγώ λοιπόν θα το πάω και λίγο παραπέρα και θα το συνδέσω και με τις δηλώσεις των δύο μεγαλομετόχων.Εστιάζω σε ορισμένα σημεία και τα βάζω εντός εισαγωγικών.
    Νίκος Νοτιάς:
    «Εχουν και οι άλλοι μέτοχοι ευθύνη. Εγώ δεν τους είπα να βάλουν όλο το ποσό.Δεν μπορούμε να τους αναγκάσουμε νομικά να βοηθήσουν.Ολοι έχουμε ευθύνες. Τι είναι αυτά τα πράγματα; Να χαρίζουμε τις μετοχές μας; Ο καθένας έχει ευθύνη για τις μετοχές του. Ολοι είχαμε μπει στην αρχή σαν γκρουπ και όλοι θα φύγουμε σαν γκρουπ. Εγώ τόσο καιρό έβαζα, έβαζα, έβαζα λεφτά.Δεν πήγα εγώ να βρω τον Ντέμη. Αυτός ήρθε και με βρήκε. Και τώρα φτάνουμε να χαρίζουμε χρεωμένες μετοχές και να φεύγουμε; Πού ακούστηκαν αυτά;»

    --------------------------------------------

    to mamothrefto to koroidepsane more k den kserei na paei k sto dikastirio.toso poly to koroidepsane poy extise proponitiko me 1ek k to xreose stin AEK me 10.k tis dikes toy xreomenes metoxes giati de tis ksexreonei?Pame parakatw sto pappa.leei o "footbalistas":
    Πέτρος Παππάς:
    «Αφήσαμε, έμπειροι επιχειρηματίες, ένα 32άχρονο (τότε) παιδί να διοικεί και να κάνει οικονομική διαχείριση.Εκεί έγινε λάθος. Όμως δεν θέλαμε να αισθάνεται ότι τον «καπελώνουμε» ή δεν τον εμπιστευόμαστε.»

    ---------------------------------------

    axoy axoy den ithele o papas na kapelosei to xafie.k epeidi o xafies stenaxoriotane eukoloa de to peiraze o papas k as ton evlepe na klevei.axoy axoy.
    alla dimoiografos eisai diladi poystis.k ama eisai k aektzis dimosiografos eisai k kakos poystis.

    pame parakato

    steven είπε...

    ΕΞ ΑΛΛΟΥ, ΕΓΩ ΠΟΥ ΝΑ ΗΞΕΡΑ; ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΕΩ ΣΤΙΣ 7, ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ 9; ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ,. ΕΝΑ ΤΗΛ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ; ΠΟΥ ; ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ. ΣΤΟΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑ ( πιστεύω να τα είδατε τα σημερινά ) ή ΣΤΟΝ ΓΚΟΥΡΟΥ. ΤΙ, ΒΑΡΙΟΜΟΥΝΑ; Και συμβουλές για τήρηση κωδίκων δεν με ενδιαφέρουν. Εξ άλλου είναι τόσο προφανής η ανώνυμη γραφή, το κλισέ και ο χαρακτηρισμός " χαφιές".

    --------------------------------------------

    k ego re psile poy thes na xero ti les sta tilefona soy?korio soy xo valei?ego to blog diavazo k edo soy apantao oti o kodikas tirite k xoris ta robilikia poy egrapses tin idia mera peri malakies k kamia sinantisi.ta profanis grafi gia to xafie de xero ti se xalase.gia mena xafies einai.ama xalieste na ton leme rouf omos.sto simerino poy les tha sinfoniso oti AEK einai o kosmos diladi emeis poy mas vrizete ap to proi mexri to vradi edo mesa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο Γαρατζέος15 Απριλίου, 2011 00:48

    Καιρό είχα να διαβάσω κάτι να με ανεβάσει.
    Η κάθαρση χρειάζεται από μηχανής Θεό, όμως.
    Μην το ξεχνάς.
    Τα λόγια σου περί "συνδρόμου μεσσιανισμού και εθναρχισμού" είναι λες και τα έβγαλες αυτούσια από τα χείλη μου. Τις προάλλες συζητούσα ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό με καλούς φίλους και απλά το φορτώσαμε στην ΠΑΝΤΕΛΗ έλλειψη οιασδήποτε μορφής κουλτούρας και υποδομής οργάνωσης (εταιρικής, κρατικής) σε αυτό τον τόπο της φαιδράς πορτοκαλέας. Μετά ΔΝΤ, δονητής δηλαδή φορεμένος ανάποδα με στριγκάκι από αλυσίδες, σταυροκόπημα τρις μετά τεμενά και ελπίς ότι θα πτωχεύσωμεν επιτέλους (ανευ συνεπειών) και ο εξαδάκτυλος παρέα με τον απόλλωνα θα κατέλθουν από τους ουρανούς στο άρμα των Ελ και θα κατατροπώσουν το στρος καν και τους μογκόλους.
    ΑΕΚ=Ελλάς.
    Πάντως η κάθαρση χρειάζεται τον από μηχανής Θεό. Ως καταλύτη ή ως καθαριστή όμως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα δεν ειπε ρε Στηβεν κανεις οτι θελουμε τον Μελισσανιδη για κανα τριαρι χρονια,να ριξει δυο ro-ro λεφτα,να παρει τρια πρωταθληματα και μετα να ξαναφυγει και να ειναι πισω η ΑΕΚ σαν τον αντιδραστηρα της Φουκοσιμα....
    Τον Τιγρη τον θελουμε,για να καθαρισει τα σκατα στην ΑΕΚ με τον τροπο που ξερει και για να ειναι ο εγγυητης της καλης λειτουργειας της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.Και να το πω κι αλλιως,εγω τον θελω μπαινοντας να λειτουργησει σαν τον Τιγρη του τοτε,και αφου μπει το νερο στο αυλακι τον θελω σαν τον Τιγρη της AEGEAN,του τωρα...Για να συνεχισει να υπαρχει ΑΕΚ και μετα που θα φυγει,αμα φυγει,οταν φυγει....
    Και καλως η κακως,το ονομα του θα παιζει οσο δεν υπαρχει ο ΑΛΛΟΣ,ο οποιοσδηποτε αλλος.Και που δεν βρεθηκε απο την ωρα που εφυγε.Αρα,ρε φιλε,με ποιον θα ειμαστε κολλημενοι? Με τον Σταθη? Που εμπλεξε ολοκληρη ΝΔ,για να γλιτωσει ο ιδιος? Με τον Ντεμη? Τα ειδαμε τα αποτελεσματα.Και τις δουλειες που θελει να κανει με τον Βγενο,καλα να τις κανει.Επιχειρηματιας ειναι,τι με νοιαζει εμενα.Και ας χτισει το γηπεδο η MARFIN,παλι δεν με νοιαζει.Εδω ολοκληρο Χαιμπουρι εξαφανιστηκε,κι εγινε Emirates....Μπορει να τσιμενταρει και να βαθυνει το αυλακι στην ΑΕΚ,τοσο που να μην χρειαστει παλι η οποιαδηποτε πυροσβεστικη να μαζεψει τα απονερα? Αυτο θελω εγω,τιποτα αλλο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καθαρα και ξαστερα σαν νυχτα Αυγουστιατικη με φεγγαρι ολογιομο.
    Δεν νομιζω να υπαρχει ανθρωπος που θα διαβασει την παραπανω αναρτηση και θα συμπερανει τελικα οτι "εγινε τουμπα" η "κατι παιζει", η "ηξεις αφηξεις".
    Θα πρεπει να ειναι μικρόνους.

    Το βασικο και κυριο ειναι το: Κανενας πανω απ'τον Δικεφαλο. Οπου εκ'των πραγματων δεν μπορει να ανεβει εκει. Και ειναι κααστροφικο να ανεβαζεις τα προσωπα στη θεση των εμβληματων, η μιας πορειας 87 χρονων.
    Η ΑΕκ ειναι ως εδω ζωντανη και ακμαια,μονο λογο κοσμου. Υπαρχει ομαδα διχως κοσμο; Υπαρχει συλλογος διχως μελη;
    Τι θα λενε δηλαδη ο Ιωνας η ο Ελεοπουλος απο κει που ειναι;
    Αν ειναι δυνατον. Τι να θελουμε δηλαδη ρε παιδια; Ενα επομενο πρωταθλημα οπως-οπως και εναν να παριστανει τον μαγκα με το πουρο αντιμετωπιζοντας μας σαν υπηκοους;

    Ο κερδιζων πολλαπλως απ'την ΑΕΚ Τιγρης, ο εχων οφελος μεγαλο απο την ενασχοληση του μαζι της Μελισσανιδης, παρακαλειται σαν σωτηρας να επιστρεψει καπου οπου εκει δεν γνωριζουν την δυναμη τους;
    Τι ειναι αυτα;
    Οπως βαζουμε και εμεις "πλατη" στην αγαπημενη ομαδα,αφου και αυτη βαζει "πλατη" σε εμας προσφεροντας ωραιες στιγμες, και μεγαλες συκγινησεις, ετσι και εκεινος αφου του εβαλε μια χαρα "πλατη" τοτε και ξανοιχτηκε, να κοψει το λαιμο του να βαλει "πλατη" τωρα.
    Αν εμεις εχουμε μια φορα υποχρεωση για κατι τετοιο-αφου πρακτικα δεν κερδιζουμε κατι,παρα μονο χαρα, εκεινος εχει πολλαπλασια υποχρεωση απο μενα και απο σενα, αφου εκτος απο χαρα,κερδισε και ευκαιριες για χρημα.
    Αλλα,ολα αυτα,δεν τα μπορει καποιος μονος του. Ειναιαδυνατον.

    Για να επιστρεψω και στην Καινη Διαθηκη,ας μνημονευσουμε τον λογο του Χριστου στον τυφλο που μολις ανενηψε. "Η πιστη σου σε εσωσε" του ειπε. "Οχι εγω".

    Ο-καθε- Μελισσανιδης επεται της ΑΕΚ. Ακομα και που χρειαζεται να το αναφερουμε σαν υπενθυμηση,ειναι προσβλητικο για αυτην.

    "φιλος Πλατων,φιλος Σωκρατης,φιλτερα δ'απαντων αληθεια". Αυτο ειναι το πρισμα με το οποιο πρεπει να αναγνωσθει η παραπανω αναρτηση.
    Και ασφαλως οι παλιοι εδω θα καταλαβουν με την μια.
    Ενα μικρο θεμα θα υπαρξει ισως με τους φρεσκους η τους μετεωρητες, που ισως παρεξηγησουν τα λεγομενα. Αλλα και γι'αυτο,εδω ειμαστε να τα πουμε και να τα ξεδιαλυνουμε.

    Συμπερασμα αλλα και μονος δρομος: Συν Αθηνα και χειρα κινει.

    Αλλωστε παιδια,οταν ειχε πρωτοερθει στην ΑΕΚ ο Μελλ. δεν την βρηκε πεθαμενη και την ανεστησε. Ετοιμη και με τιτλο πισω της ηταν, φρεσκοτατο.
    Ηταν μοδα τοτε. Ανεβηκε στο σωστο καιρο στο κιτρινομαυρο πλοιο. Δεν ειναι μαλακας.

    Ο ΑΕΚτζης εχει την υποχρεωση να απιτησει διαφανεια και κυνηγι στους κλεφτες. Εμφανηση πραγματικων μεγεθων και αριθμων. Συμπραξη και ενωτικη διαθεση για ανασχεση της κατρακυλας.

    Και εκεινος εχει την υποχρεωση,να στρωσει το μαγαζι σαν εταιρια αλλα και να καθαρισει τον γυρω χωρο απο τα "ξεροχορτα",η ακομα καλυτερα να βοηθησει-τωρα που ενας μεγαλος και βρωμικος κυκλος 30 χρονων στο Ελλ. ποδοσφαιρο,εκ των πραγματων εκλεισε- να μπουν φρεσκα μυαλα και νεες δυναμεις, ωστε αυτο να ανασανει καπως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι θα πει "εμεις ειμαστε ο κοσμος" ρε ανωνυμε;
    Για ποιους μιλας;
    Εδω δηλαδη οσοι γραφουν και εχουν 10 διαφορετικες αποψεις τι ειναι; "οι αλλοι";

    Που τα βρηκες γραμμενα; 1500 ατομα ειναι ο κοσμος της ΑΕΚ;
    Αμα ηταν ετσι,ζητω που καικαμε. Θα ημασταν εδω και χρονια στη Δ κατηγορια. Δεν θα περιμεναμε το Πρωτοδικειο.

    Τα σπασμενα σου και τις τιμωριες μου,ποιος τα πληρωνει τοσα χρονια; Ο Χατζηχρηστος απο την τσεπη του;
    Τα "40.00 κοσμο με τη Λαρισσα" και τα "25.000 διαρκειας να πουμε αμα λαχει" ποιος τα εκανε και πρεπει κι'ολας να τα ξανακανει; Το δωματιακι;

    Εχετε παλαβωσει τελειως; Τι στο διαολο καπνιζετε εκει μεσα; Αλβανικο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρηστος είπε...

    Τι θα πει "εμεις ειμαστε ο κοσμος" ρε ανωνυμε;
    Για ποιους μιλας;
    Εδω δηλαδη οσοι γραφουν και εχουν 10 διαφορετικες αποψεις τι ειναι; "οι αλλοι";

    Που τα βρηκες γραμμενα; 1500 ατομα ειναι ο κοσμος της ΑΕΚ;
    Αμα ηταν ετσι,ζητω που καικαμε. Θα ημασταν εδω και χρονια στη Δ κατηγορια. Δεν θα περιμεναμε το Πρωτοδικειο.

    Τα σπασμενα σου και τις τιμωριες μου,ποιος τα πληρωνει τοσα χρονια; Ο Χατζηχρηστος απο την τσεπη του;
    Τα "40.00 κοσμο με τη Λαρισσα" και τα "25.000 διαρκειας να πουμε αμα λαχει" ποιος τα εκανε και πρεπει κι'ολας να τα ξανακανει; Το δωματιακι;

    Εχετε παλαβωσει τελειως; Τι στο διαολο καπνιζετε εκει μεσα; Αλβανικο;

    -------------------------------

    vlepo to xereis to skarto k anarotiese kiolas.esy k oloi oi neoaetzides patate to xero sas mono otan exei parti kai vatraxia.thimamai k posoi imastan sta liosa vlepo posoi eimaste k tora poy den exei hapening k lesvies sto burdelo to oaka.k afoy eimaste 1500 giati den erxeste na mas dioxete oi polloi?toses fores to xei pei k o aRxhgos.elate nte.alla oxi prepei prota na katharisei i oRiginal gia toys popcornakides mi fane xylo ap toys lagoys,prepei na kanei silalitiria na dioxei diikiseis k meta na figoyme gia na katsei o mister xristos na dei AEK.k sti teliki i oRiginal to ekane to partaki toy 2004 k eide o kolos soy 40000 kosmo.k mas niaxane ta spasmena.vrizeis toys papanotiades oli mera k oli nixta k se peiraksane ta 50 xiliarika poy plirosane gia 10 pitsirikades.kane mas ti xari re mpzile...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρηστο χαρας το κουραγιο σου ρε φιλε, να εξηγησεις οτι δεν εισαι νεφελιμ. εξωγηινε που εμφανιστηκες εσυ και αλλες 20,30,50 χιλιαδες επειδη ο αρχηγος!!!! καθαρισε...
    Ειναι εξαλου γνωστο οτι η ΑΕΚ δημιουργηκε ως οντοτητα, απεκτησε κοσμο και εγινε οτι εγινε απο τοτε που ο αργηγος καθαρισε.
    87 χρονια δεν υπηρχες. μονο καμμια 20αρια..

    και αμα εισαι μαγκας να ουμε να πας να τους διωξεις να ουμε να φας και ξυλο αν δεν αντεχεις..

    @steven δεν το παιζω εξυπνος αλλα χαιρομαι που βλεπω ενα σχολιο που λεει οτι εγραφα και λεμε τοσο καιρο.
    Δηλαδη αυτοδιαχειρηση στη ριζουπολη αλλα με καποιον απο πανω που τα εσοδα ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ δεν θα τα παντελονιαζει και θα τα επενδυει στην ομαδα.

    Ξεσκαρταρισμα απο τα λαμογια σε ολες τις διοικητικες και αθλητικες θεσεις, στησιμο εκ νεου με ανθρωπους που θα κοιτανε να αναδειξουν το εργο τους και οχι μονο τη τσεπη τους.
    στην εξεδρα να καταλαβουν απαντες μεχρι που φτανει η αρμοδιοτητα τους. Οποιος ΔΕΝ μπορει δεν πειραζει. Ας κατσει απ εξω ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΠΟΥ ΩΣ ORIGINAL ΚΟΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΓΑΝΕ να μπουνε στην ΝΦ. Και να μην μπουνε δεν θα μας λειψουν τα 2000 διαρκειας.
    ετσι κ αλλιως ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.

    μην τα ξαναλεμε.

    Και οικονομικα και με ΑΠΛΑ βηματα η ομαδα μια χαρα μπορει να τσουλαει. Χωρις αρχηγους, χαπατα, και managers ενος ετους. Χωρις λαμογιες και γκοντολιμνες.

    Και στο τελος ποιος ειναι ο βλακας και το λαμογιο? αυτος που τα κανει η αυτοι που τον ακολουθουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημερα παιδες.
    "Ανωνυμε"-βαλε και ενα ονομα διπλα,δεν ειμαστε CIA- ασφαλως και ξερω να το ξεχωριζω, Μανιατης γαρ.
    Αν σε βοηθαει,μπορω να σου βρω φρεσκοτατο Καλαματιανο,γιατι δεν γινεται δουλεια απο οτι βλεπω.

    Μη λες οτι η original εφερε τον κοσμο το 2004 γιατι δεν θα ξερω τι να υποθεσω μετα. Ισως οτι δεν ειναι καν Αλβανικο αλλα βενζινη σε ρουχο. Σκετο φουμο δηλαδη.

    Φερτον και τωρα αν μπορεις τον κοσμο. Η θελεις κανενα νεο "τοτεμ"; Ο βατραχος απεληθει. Ετοιμος ειναι. Σου κανει;

    Κανεις δεν θελει "να διωξει τους 1500" οπως λες.
    Θεμα αρχηγιας και προσανατολισμου υπαρχει εκει περα. Δηλαδη υπαρχει ενας μαλακας που για ενα χαρτζιλικι, μπορει να κανει τον Μπαρισνικωφ να κοκκινισει απο ντροπη.
    Χορευει με οποιον παρτενερ θελει. Διπλά "τολουκ" και υπεροχες πιρουετες.
    Και μολις η κανουλα κλεισει, μετατρεπεται σε αντιπαλο.

    Ρε μηπως πρεπει να φτιαξουμε τμημα μπαλετου η χορου στον παγο;

    Τα "σπασμενα" εσυ λες οτι ειναι 50 χιλιαρικα.
    Δεν κανεις εναν απολογισμο ποινων,τιμωριων,κεκλεισμενων και χρηματικων προστιμων τα τελευταια 20 χρονια να δεις τι ποσο βγαινει;

    Την καβλα σου εγω την πληρωνω και χαλαλι σου.
    Αλλα μην ακουμε και μαλακιες.

    Αν ειχες μπροστα σου εναν εκ των ιδρυτων και σου ελεγε "γιατι βρε παιδι μου"; τι θα του ελεγες; "θειο,κανουμε το κεφι μας,γεμιζουμε τις ζωες μας με βαβουρα και σπαμε πλακα με την ΑΕΚ που φτιαξατε";

    Τελος παντων. Την υποθεση ΑΕΚ -και κατ'επεκταση το αναγκαιο τυφλο οπαδιλικι- ο καθενας το βλεπει οπως γουσταρει.
    Αλλα απο εκει μεχρι του "δικια μου ειναι η ομαδα,εγω την ακολουθω,αρα εγω εχω δικαιωμα και να τις γαμω τα πρεκια" εχει καποια αποσταση.

    Και τελος-τελος, να σου πω κατι; Για ποιο λογο ακολουθειτε την ΠΑΕ ΑΕΚ και δεν εμενετε στην κανονικη κατ'εσας και την γνησια ερασιτεχνικη;

    Τι δουλεια εχεις να φωναζεις και να τρεχεις πισω απο τους "επαγγελματιες" τους οποιους θελεις να καταργησεις;
    Ποιος ο λογος να υποστηριζεις μια ΠΑΕ;

    Να σου πω εγω γιατι; Γιατι δεν υπαρχει κατι αλλο αξιο λογου να ακολουθησεις.
    Για τον ιδιο λογο που και στην εκπομπη "κιτρινομαυρο μονοπατι", στους τιτλους αρχης και τελους, δεν βλεπουμε τιποτα αλλο απο τα κατορθωματα της ΠΑΕ. Το σημα της ΠΑΕ βλεπουμε να μας μοστραρει ο μουσιας και οχι το αλλο,το "γνησιο". Μαυρο, Παπαιωαννου,Μανωλα και Σαβεβσκι βλεπουμε. Δεν ειδα κανενα σκακι και κανενα ποδηλατο.Κουπες βλεπω της εταιριας ΑΕΚ βλεπω.
    Δεν ειδα κανενα ξιφομαχο Ντ'Αρντανιαν.

    Με τα φωτα της ποδοσφαιρικης ομαδας πορευεται. Η οποια καθολου δεν τον χαλασε που εγινε επαγγελματικη. Αντιθετως τον βολεψε μια χαρα.

    Τι παραμυθια πουλαει λοιπον η αρσενικη Παπαρηγα;
    Για κοροιδα ψαχνει, για μια μικρη αυλη προκειμενου να κανει την πλακα του. Τιποτα αλλο δεν υπαρχει.
    Αντε, με τον μαλακα που μας ελαχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μαλακας ΔΕΝ μας ελαχε φιλε

    Απλα εχει βρει και τα κανει. και φυσικα ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ...

    Ας εχει κανα σοβαρο απεναντι του να δουμε αν θα σκουζει.

    Και οταν θα σκουζει αν θα ειναι εκτος γηπεδου, αλλα Μακη, η ακομη και εντος, αν θα του δινει κανενας σημασια η θα τον εχουν γραμμενο.

    Οσο υπαρχουν χρηματοδοτες ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι πρεπει να εχουν με το πλευρο τους την οργανωση (χρηαμτοδοτωντας την) τοσο ο μαλακας θα ειναι καποιος..

    Μολις το γραψει ο πρωτος που θα ειναι πραγματικο αφεντικο, εκει που αρμοζει, δηλαδη στα παπαρια του, ας τον αφησει να σκουζει οσο και οποτε θελει.

    Γιατι εγω δεν ξερω κανενα μαγαζι που το 5% (και αμα) των πελατων να κανει οτι θελει τον πρωτα τον μαγαζατορα και μετα το υπολοιπο 95%...

    Αιντε με το καραγκιοζη που μεταμορθωθηκε απο μηδενικο σε νουμερο λογω της ανυπαρξιας των αγαμιδιδων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ ΝΙΚΟΣ: ΑΓΑΠΗΤΕ, ΔΕΝ ΣΕ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΑΘΙ. ΙΣΑ ΙΣΑ, ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΧΩΡΙΣΤΑ. ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΜΦΑΝΙΣΕΘΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ( επιτέλους ).
    ΣΤΟ BLOG ΦΥΣΙΚΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ " ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ", ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΑΛΛΟ ΦΩΤΙΖΩ ΚΑΤΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ, ΚΙ ΑΛΛΟ ΒΓΑΙΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΡΥΦΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙΟΛΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΩ - ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ - ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ( ΜΟΥ ) ΑΠΑΝΤΑΕΙ.
    ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ ( ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ): ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΚΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
    ΛΕΓΕ Ο,ΤΙ ΘΕΣ. ΕΓΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΖΩ.
    ΤΕΛΟΣ, ΟΥΔΕΙΣ ΒΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΚΡΑΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ.
    ΕΠΙΣΗΣ, ΟΛΗ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ 2000 ΑΤΟΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΗ; ΑΡΑ ΚΑΛΩΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος ΑΕΚτζής15 Απριλίου, 2011 13:30

    Aν ερθει ο Μελισσανίδης για να καθαρίσει το ελληνικο ποδοσφαιρο, μακαρι να ερθει.
    Αυτη θα είναι η μεγαλυτερη προσφορα που θα μπορουσε να κανει στην ΑΕΚ, γιατι μια ΑΕΚ σε ενα αξιοπιστο ελληνικό πρωταθλημα δεν εχει να φοβαται τίποτα.

    Αν είναι να ερθει για οποιονδηποτε άλλον λόγο που δε θα περιλαμβανει τον παραπάνω, ας κατσει καλυτερα να κλωσσαει τα λεφτα του στον αιώνα τον απαντα.

    Αλλωστε είναι γραφτο η καθαρση του ελληνικου ποδοσφαιρου να ξεκινησει απο την ΑΕΚ. Οποτε κι αν γίνει αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ ( για το δεύτερο σχόλιο ): Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΤΟ 1950. ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ 1970 ( στην 21 ), με εξαίρεση τη ντεμοπερίοδο.
    ΝΕΟΑΕΚΤΖΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ.
    ΑΦΟΥ ΒΡΕ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΦΕΡΕ ΤΟ 40 ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΖΕΨΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ; ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΝ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΦΕΡΕ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΣΒΙΕΣ. ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ , ΤΟΝ " δικό μας άνθρωπο" ( ΔΧ, ο οξυδερκής άφραγκος κι άνεργος ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΕΚΤΖΗ: ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ. ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ( αν ) ΣΑΝ ΤΑΥΡΟΣ ΣΕ ΥΑΛΟΠΩΛΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ, ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΕΝΑ ΚΛΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. DIMI, μαλακας και μαλιστα με χερουλια ειναι.
    Το οτι ψιριζει μερικα ευρω, δεν σημαινει οτι θα τον καταταξουμε και στους αετονυχιδες.
    Οταν καποιος για μερικα ψυχουλα προκαλει υπερπολλαπλασια ζημια, τοτε ειναι απλα ΜΑΛΑΚΑΣ.
    Με τις κατηγοριες θα παιξουμε τωρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. CHATZI (ΚΕΝΟ) CHRISTOS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ 1924

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και γιατί να ενισχυσωμεν την ΕΡΑ; Ας την ενισχύσει η διάδοχος κατάσταση της μετά-φιλιπου εποχής. Δεν λυσσαξατε να φύγει ο γιαουρτας;
    Όταν αναλαμβανεις λοιπόν ένα μαγαζί αναλαμβανεις κ τα έξοδα. Η κάνω λάθος;
    Αν κάνω λάθος κ η ευθύνη περιορίζεται μόνο σε εισπράττω, να αναλάβω Την ΠΑΕ σήμερα ....

    Εμπρός λοιπόν που προτείνετε λύσεις κ έχετε λαό κ άποψη για όλα.

    Γιατί με ξένες τσέπες εγώ παίρνω την μπαρτσα κ βάζω το μεσί να κάνει πασουλες με τον εντέρ.

    Αιντε να σας δούμε, γιατί σύμφωνα με το αεκομετρο που βάζετε στους άλλους μόνο εσείς υπαρχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιώργης ο Γαρατζέος15 Απριλίου, 2011 15:14

    Όχι βρε DIMI, δεν τον διώξαν αυτοί το φιλίππου, ούτε και εχουν καμία σχέση με την χυλόπιτα στον sugar του 2005.
    Είναι πάντα οι ΑΛΛΟΙ, οι αεκτζήδες του καναπέ, αυτοί οι μη πραγματικοί αεκτζήδες βρε, που φταίνε.
    Καλά που έχουμε την οργάνωση να βαστάει το κάστρο, ενώ συμπτωματικά κάποιοι άγνωστοι κύκλοι μάχονται τους καλούς.
    Καλά που έχουμε έναν άεργο / ανεπάγγελτο ασφαλιστή με παπάκι να φροντίζει για την ηγεσία της θεαρέστου οργάνωσης και της μανούλας ταυτοχρόνως.
    Τα λοιπά είναι συκοφαντίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιώργης ο Γαρατζέος15 Απριλίου, 2011 15:19

    Σσσσσστ, απολύθηκε ο ιούδας από την ομόνοια.
    Μακάρι να αρχίσουν να βγαίνουν φήμες περί επανέλευσης του στα της ομάδος μας, ώστε να αποκτήσει και η οργάνωση ξανά τον απαραίτητο "εχθρό" της.
    Λες να ξεπεταχτεί κανένα ρεπορταζάκι στην ψΩρα περί σκέψεως επιστροφής του ασώτου?
    Ξέρεις, από "κύκλους", "πηγές", "βαθιά λαρύγγια"...
    Και άξαφνα ο τηλεφωνητής θα γεμίσει νέα ανακοινωθέντα γεμάτα "απεταξάμην τον βάτραχον".
    Καλά νέα για την οργάνωση αυτά.
    Και καύσιμο για τα μυαλουδάκια των παιδιών της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Στέλνουμε "Ο ΚΟΝΤΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ" στο 1996 και ενισχύουμε την χελώνα καρέτα καρέτα

    *1996: είναι η χρονιά του απόλυτου ξεπουλήματος στα φιλαράκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ; ΔΗΛΑΔΗ, ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μα εχουμε προπονητη. Τον μανωλο χιμενεθ εκ ιθπανοας.
    -24 ειμαστε με 6 απο τον gay και 4 απο τον μπεο.

    Τι ειπες? ΞΕΦΤΙΛΑ?

    Μα δεν φταει ο Μανωληθ.

    Αφου κανενας δεν του ειπε λεει να παρει το κυπελλο και να βγει δευτερος...

    Δεν καταλαβαινω γιατι κανετε ετσι.

    Ο προεδρος αλλωστε το ειχε πει ξεκαθαρα. Παμε για πρωταθλημα.
    Ετσι δεν ελεγε η δεν θυμαμαι?

    Και ο μανωληθ δεν ειπε ποτε τιποτε,απλα μας ειπε οτι απο τον Δεκαμβριο θα δουμε την ΑΕΚ του.

    Ε ΔΕΝ ΤΙ ΕΙΔΑΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η γνώμη μου είναι οτι ο κόσμος, αυτο που λέμε "Ο λαός", είναι και ήταν πάντα στην ιστορία ένα κοπάδι απο ζεβρες το οποίο παρασύρεται απο τις εξελίξεις. Οι εξελίξεις τις περισότερες φορές δρομολογούνται απο τυχαία γεγονόντα και συνήθως είναι νομοτελειακά προαποφασισμένες και απλά κάποιος άνθρωπος έξυπνος, διορατικός, ικανός και τυχερός βρίσκεται εκεί τη σωστη στιγμή για να καβαλήσει την προυπάρχουσα τάση. Αυτόν τον άνθρωπο συνήθως τον αποκαλούμε "ηγέτη" ή "σωτήρα" κτλ. Το μεγαλύτερο παράδειγμα τέτοιου ανθρώπου που μου έρχεται αμέσως στο μυαλό ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1981. Κατάλαβε την τάση που υπήρχε πολύ νωρίς και καβάλησε τις εξελίξεις στο σωστό timing. Λίγο πριν αυτές πραγματοποιηθούν. Ο ίδιος άνθρωπος πιστεύω δε θα είχε κανένα προβλημα να παριστάνε τον μπροστάρη της Ακροδέξιας αν συνειδητοποιούσε οτι οι εξελίξεις οδηγούσαν εκεί!!! Πάντως για να πραγματοποιηθούν μεγάλες αλλαγές είναι όλα τα στοιχεία απαραίτητα. Και το κοπαδι απο ζέβρες και το τυχαίο γεγονός και ο "σωτήρας - ηγέτης". Πιστεύω οτι ο Μελισσανίδης έχει κααλάβει οτι είμαστε στον προθάλαμο εξελίξεων, έχει όλα τα προσόντα να καβαλήσει τις εξελίξεις και απλά περιμένει το σωστό timing, το οποίο κατα τη γνώμη μου δεν αργεί Επίσης κατα τη γνώμη μου, σωστό timing για να μπεί ο Μήτσαρας στην ΑΕΚ ήταν και το 2004! Εκτός και αν κάνω λάθος οσο αναφορα το πραγματικό του ενδιαφέρον για την ΑΕΚ μας και το συναισθηματικό δέσιμο μαζί της που είναι βασικές πρυποθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΡΟΣ J. PATIKAS: ΑΔΕΡΦΕ, καλά τα λες με 2 μικρές ενστάσεις:
    Ο μπουζουκλεμές κοκαϊνομανής και σχιζοφρενής ( ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ ) πατέρας του σημερινού πράκτορα, ΗΤΑΝ ΦΥΤΕΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΑ. Δεν γνωρίζω την ηλικία σου, αλλά όλοι οι παλιότεροι αυτό λέγανε.
    Όσο αναφορά τον Sugar, αν είμαστε τίμιοι, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ( όποια μορφή έχει ο καθένας μας ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΕΚ. ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. i megaliteri kota eisai esy mori kapota dimi asta diala papariko.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. gamiesai gia mia pasta paliopousta (synexizw na diavazw ta sxolia sou)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Για μια παστα; Ρε τι ακουμε...
    Ανωνυμε,οταν -και αν- επιστρεψει να του ζητησεις τα ρεστα. Ρωτα τον για ποιο λογο στην "εκανε" το '96 και υστερα εφυγε και ο αλλος ο φιλος του-ο "νεκρος" ντε- και ετσι ξεμεινες απο τοτεμ. Μεχρι που βρηκες το σεντερ-φορ απο την Αλεξανδρουπολη.
    Εσχατως εγινε προσπαθεια να ανεβει στι ικριωμα και ο Μανωλης αλλα τελικα δεν προεκυψε, αφου τα φουτερ δεν απετρεψαν τις 4αρες και τις 6αρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ; Η ΠΑΣΤΑ, ΠΩΣ ΣΟΥ ΗΡΘΕ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ; ΑΝΤΑΛΛΑΣΕΤΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ( σε όποιο τόνο ) ΚΑΙ ΤΡΩΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΟΚΟΛΑΤΙΝΕΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Έξοχη ανάρτηση προσυπογράφω.

    Η ΑΕΚ είναι πέρα από θητείες προέδρων, ακόμα και μεσσιών. Είναι αυτό το άυλο - το brand name που λένε και στα Στέητς - που κρατάει τόσο κόσμο στην ίδια συχνότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ¨" Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ".
    ΖΗΤΑΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ.
    ΜΕΓΑΛΕ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΓΑΜΙΕΣΑΙ.
    ΒΑΛΑΜΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ωπα μεγάλε φοβήθηκα. Κοιτά να βρεις όνομα πρώτα γιατί κάτι τέτοιους βαρυμακγες του φοβάμαι πολύ. Αν δεν μπορείς μόνος σου ΡΩΤΑ τον αργηγο σου- το παπαρασ21 πρέπει να είναι ελεύθερο. Αιντε πρόβατα στο μαντρί γιατί χωρίς αρχηγό δεν μπορείτε ουτε το όνομα σας να γράψετε. Μάθε αυτο πρώτα απο τον αρχηγό, και μα γαμεις αργότερα...

    Γαμήκοι του χαρτζηλικωματος όλοι, αντρακλες και Μάγκο-τσαμπουκαδες που εξάντλητε την τεστοστερονη σας όταν απλωνετε το χέρι για κανά χαρτζηλικακι...

    Τρεμω απο το φόβο μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. kati pinetai.den exigeite alios. Kai esi Stevenaki...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. steven

    γραφεις ΑΕΚ και στέλνεις μηνυμα στο 54534

    ΑπάντησηΔιαγραφή