Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

O ΚΩΔΙΚΑΣ

           Έγινε η συνάντηση τελικά; Μιλάω για Μελισσανίδη και Ντέμη. Ο καθένας κάνει τις αναλύσεις ή τις σκέψεις του. Αυτό θα κάνω κι εγώ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ( τα κεφαλαία δεν σημαίνουν οτι είμαι οργισμένος. Τα χρησιμοποιώ μόνο για εμφαντικούς λόγους ).
          Στα γραφεία λοιπόν του Μήτσου, με πρωτοβουλία Ντέμη, έγινε το ραντεβού. Το τι ειπώθηκε απο τον τέως ακριβώς, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ και δεν ενδιαφέρουν προς το παρόν. Ενδιαφέρει μόνο το συμπέρασμα: Ο,ΤΙ ΑΚΟΥΣΕ Ο ΜΗΤΣΟΣ, ΠΗΓE ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ. ΓΙΑΤΙ; ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΟΥΤΕ ΟΜΟΤΙΜΟΙ ΕΙΝΑΙ, ούτε κάποια ιδιαίτερη σχέση έχουν, ΟΥΤΕ ΙΔΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΜΥΑΛΟ.
          Γιατί λοιπόν έγινε η συνάντηση; Για ένα και μόνο λόγο: ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ ΝΤΕΜΗ ΤΟ 2008 προς τους άλλους μέτοχους, ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΕΝΑ CREDIT ΕΙΧΕ ΚΡΑΤΗΘΕΙ.
          Αυτά που δεν κρατήθηκαν ήταν τα προσχήμτα. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Διότι η συνάντηση είχε συμφωνηθεί να μείνει μυστική. ΚΙ Ο SUGAR ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ, OΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΟΙΟ " ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ" ΤΟΥ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΨΕΥΔΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
         Ο Ντέμης όμως έκανε χρήση του γεγονότος. Κύρια φυσικά με τις εφημερίδες που αποτελούσαν παλιά το περίφημο Ντεμοτεχνείο. Γιατί; Το ρωτάτε; ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΛΕΞΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ διότι δεν δεσμεύομαι.
        Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ, η μετά τον τελικό, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ. ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ, ΣΤΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΊΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ.
        ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΠΛΕΟΝ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΔΡΑ ΑΚΟΜΑ, έστω και παρασκηνιακά, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΕΚ.
        Όταν λοιπόν υπάρχει ένας κώδικας συμφωνημένος, ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΗΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΔΩ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ BLOG, ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΏΝΗΣΕ ΠΕΡΙ ΤΙΣ 7 ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο  ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΟΥ ΑΝΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΒΑΙΩΣΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ( "...περί τύρου κι αχλαδιού...") ή ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ.
          Η ιστορία αγαπητοί, δεν είναι εύκολο να δημοσιοποιηθεί. Κι όπως σας έχω γράψει εδώ και 2 εβδομάδες, έχει πάρει την ρότα της. ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ. Όλα τα δεδομένα έχουν βγει απο τα ντουλάπια και προχωράνε με μια μεθοδικότητα που θα την ζήλευαν ονομαστές μυστικές υπηρεσίες. ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΤΟΥΝΕΛ.
             Χαρακτηριστικά παραθέτω κομμάτι των δηλώσεων του Sugar:
                           ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΤΟ " ΔΕΝ".
   -    " ...κι όπως έχω πει επανειλημμένα, ΥΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, δεν έχω πρόθεση να ασχοληθώ με τα διοικητικά της ΠΑΕ. "
  -  "... δεν προτίθεμαι για τους δικούς μου λόγους, επαγγελματικούς κυρίως, να ασχοληθώ ΜΕΧΡΙ ΝΕΟΤΕΡΑΣ, με τα κοινά της αγαπημένης μας ΑΕΚ."
        Κρατείστε αυτό το κείμενο στην άκρη του μυαλού σας. Περισσότερα δεν μπορώ να πω και ειδικά για τις συναντήσεις που θα δει μόνο το φως του φεγγαριού και η σκιά του ήλιου. ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΝΟΙΓΕΙ. ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΘΑ ΕΧΕΙ; ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΧΑΡΜΟΣΥΝΟ.
          ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΙΜΗΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΑΡΤΡΑΪΤ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΟΝΟΜΑΣΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΜΟΥ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ.
           ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗΣ Ή ΤΩΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ.
        ΥΓ1. Ο Λάρυ ( κουμπάρος του Κολοκοτρώνη ) ήταν μια μεγάλη προσωπικότητα κι απο ΣΕΒΑΣΜΟ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΡΚΕΙ Η ΟΛΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Φ.
        υγ2.  ΕΝΑΣ Φ, που πραγματικά κινδυνεύει.         

25 σχόλια:

  1. ΑΡΗΣ ΛΕΥΚΑΣ13 Απριλίου, 2011 01:08

    ΑΔΕΛΦΕ ΣΤΗΒΕΝ Κ ΛΟΙΠΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ,
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΛΕΙΣΕΙ Κ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗ,
    ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ..

    ΥΓ.ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ 6-Ο Κ 0-4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε βρε ΑΕΚΑΡΑ, να πάς στα σωστά χέρια!
    ΑΝΤΕ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ, ΚΑΝΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. steven είπε...

    ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ. ΑΥΤΑ ΕΙΑΝΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ.
    Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΠΟΤΑ.
    Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΕΚ365.
    ΟΙ ΝΤΕΜΗΣ ΚΑΙ SUGAR, ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΚΑΣ.
    12 Απρ 2011 12:32:00 π.μ.

    -----------------------------------------

    pantos otan milas gia kodikes k ta resta de ta grafeis etsi.apla to vouloneis k de sxoliazeis.k to oti de to paradexesai se kanei akoma megalyteri roba psile

    p.s starxidia moy o melisanidis k starxiia moy k o xafies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργης ο Γαρατζέος13 Απριλίου, 2011 09:59

    @ ανώνυμο από πάνου: Ελληνικά καταλαβαίνεις? Πήγαινε στον ασφαλιστή με το παπάκι να σου μάθει ξανά ανάγνωση, διότι προφανώς κάπου δεν την έχεις την ερμηνεία κειμένου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημερα.
    Τα ειπαν τελικα η δεν τα ειπαν;
    Ο ανωνυμος απο πανω λεει "στα αρχιδια μου και ο ενας και ο αλλος"
    Εγω λεω "στα αρχιδια μου αν πηγε η δεν πηγε ο κοντος".
    Εχει καμια σημασια;
    Αυτα ειναι για την "ωρα", το "365" και τα παιδακια που αγονται και φερονται.
    Ειτε ετσι ειτε αλλιως,δεν αλλαζει τιποτα, οσο αφορα στις οποιες εξελιξεις υπαρξουν η στα οποια σχεδια γινονται.
    Τι θα μπορουσε να αλλαξει ενα παρακαλι του κοντου απο κοντα;
    Θα μπορουσε να ηταν και τηλεφωνικο παρακαλι.

    Πολλοι παρεξηγουν το γεγονος της οποιας συναντησης και χτιζουν πανω του προσδοκιες.
    Οτι θα υπαρξει "ενωση επιτελους" οτι "παμε δυνατοι ολοι μαζι" και αλλες τετοιες κουταμαρες.
    Για να πουλαμε σεναρια αρα και φυλλα σαν κωλοφυλλαδες.

    Για οποιον γνωριζει τον Μελισσανιδη, εστω και απο τις εφημεριδες,θα πρεπει να ξερει οτι ποτε των ποτων δεν θα εκανε χωριο με ανθρωπους που τον πουλησαν. Οταν μαλιστα ειναι αυτοι που βρισκονται με την πλατη στον τοιχο και αυτος ειναι που βρισκεται καβαλα και ειναι παρακαλετος.
    Ειναι δυνατον; Ουτε μια στο εκατομμυριο.
    Κατα τις εκλογες κανενας Παπας και κανενας Νοτιας δεν ηταν παρον. Ασχετοι οι ανθρωποι. Ο κοντοβρακης ηταν εκει ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ. Και μαλιστα εβγαλε και λογιδριο απο βηματος,πατωντας πανω σε μια στοιβα βιβλια.
    "ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΣ" Φωναξε το σεντερ φορ. Και εψηφησαν.
    Και οπως παντα,επραξαν το σωστο.
    Ελατε λοιπον τωρα να σας εξηγησω το ονειρο, κοντε και μουσια.

    Αν δεν γινει ολομετωπη επιθεση στο ντεμοτεχνειο και δεν ξακαθαρισουν απολυτα το σε πιο στρατοπαιδο θελουν να βρισκονται οι υπαρχοντες μετοχοι,το πραμα θα πηγαινει ετσι. Προς το τιποτα.
    Αν επιλεξουν-και αυτο φαινεται να εχουν κανει- σε ποια οχθη θα βρισκονται,τοτε κατι μπορει να γινει.

    Γενικα να πουμε,οτι η εφοπλιστικη οικογενεια ειναι πολυ δεμενη. Εχουν γερο κογκλαβιο και ειναι πολυ δυσκολο η καθε ΠΑΕ (δεν μιλω σαν ιδεα, η αγωνιστικο μεγεθος κλπ) δεν μπορει να σταθει εμποδιο η να γινει αφορμη για να χαλουν δουλειες.

    Η μια εκ των εκδοχων της πορειας της ΠΑΕ ΑΕΚ ειναι "να πληρωσουν οι υπαρχοντες μετοχοι και να αποχωρησουν". Ναι αλλα αμα ειναι να πληρωσω εγω αυτα που χρωσταω στο μαγαζι μου, τοτε ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΦΥΓΩ ΜΕΤΑ; Για να ερθει ο αλλος να το παρει καθαρο; Μπα;

    Αρα; Αρα, η πληρωνω και καλω συμπαικτες στην επενδυση, η την παραταω στην Δ εθνικη και να παει να βγαλει τα ματια της.
    Τιποτα αλλο δεν υπαρχει. Τιποτα αλλο δεν μπορει να γινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ. ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ. ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕ, ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ.
    ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ, ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ( ! ).
    ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ, γραμμένα όλα εδώ μέσα, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
    ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ. ΑΝ ΟΧΙ, ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΨΗΛΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΑΕΚΑΡΑ μας μπήκε στον 88 χρόνο της.Ιδρύθηκε 13-4-1924.(13/4:1+3+4=8,1924:1+9+2+4=8+8)
    11 χρονια μετα το 2000 έχουμε τον αριθμό 8 να κυριαρχεί .(11888.τυχαίο:δεν νομίζω).Αυτόματα η
    σκέψη μου με οδηγει σε ένα πρόσωπο και ω του θαύματος( ή σύμπτωσης αν θέλετε ή μήπως πεπρωμένου;)τα αρχικά Δ+Μ αντιστοιχούν σε 4+12=16 δηλαδή 8+8.Μετά την 30 Απριλίου (ημέρα τελικού και αφετηρίας των εξελίξεων)θα έχουμε για 8 ακόμη μήνες την κυριαρχία το 8.Ελπίζω να μην χρειαστεί να εξαντληθεί το 8μηνο για να
    οριστικες λύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επισης να πουμε: εχω 118 ευρω στην τσεπη μου και 88 λεπτα στο βαζακι με τα ψιλα. Αρα 11888

    Ασε που ο ανωνυμος με το "6-0" σημερα εκανε το "6-2" (6 μαλακιες 2 λυποθυμιες) αρα 8. Συν 118 ευρω που εδωσε για να αγοραει δεκαπεντε τσοντες απο μαυρους,με μαυρους,μας κανουν παλι 11888

    Ακομα: 88 εκ. ειναι το χρεος και συν καμια τριανταρια που χρειαζονται για να εκινησει το μαγαζι ξανα μας κανουν ποσο;88+30=118 Αρα 11888
    Τυχαιο; Τελειως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παρεπιπτόντως το BLOG λειτούργησε για πρώτη φορά τον (8)βριο του 2009.(9+2=11) και ο πρώτος
    σχολιαστής είχε 8 γράμματα.1188..Χρήστο σου βρίσκονται 8 λεπτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ DNAEK: ΚΑΙ Ο SUGAR ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ 8/3.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι προλαβω να κανω σε 8 λεπτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κατάλαβα.Το βαζάκι δεν είναι κοντά σου.Δεν πειράζει.Καλή αεκτζήδικη καρδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ13 Απριλίου, 2011 16:12

    ΑΦΟΥ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΕΡΙΞΕ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΤΗΠΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΝΑΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΩΣΤΕ ΤΟ ΔΩΣΗΜΟ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ.ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΤΙΓΡΗ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ;ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολύ φοβάμαι ότι το διοικητικό αδιέξοδο στην ΑΕΚ είναι πιθανό να «γεννήσει» σενάρια εφάμιλλα της χρυσής εποχής της Metro Goldwyn Mayer.

    Συναντήθηκε τελικά ο «Τίγρης» Μελισσανίδης με τον Ντέμη ή το story είναι «δράκος» με extra κιτρινόμαυρες φολίδες; Άγνωστο μέχρι στιγμής. Βαθύ σκοτάδι απλώθηκε γρήγορα πάνω από την κιτρινόμαυρη Μόρντορ και κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα για το ραντεβού των δύο επιφανών ΑΕΚτζήδων. Όπως και να ‘χει, πάντως και μόνο το σενάριο ενός εν δυνάμει meeting μεταξύ τους πουλάει σαν ζεστή τυρόπιτα.

    Το δίδυμο Μελισσανίδης-Νικολαΐδης είναι μακράν ότι πιο εμπορικό και συνάμα παραγωγικό μπορεί να επιδείξει η πρόσφατη διοικητική ιστορία της Ένωσης. Τώρα βέβαια αν συνεταιριστούν ποτέ, το πράγμα είναι πιθανό να φέρνει λίγο σε μυθιστόρημα της Τζέιν Όστιν για ρομαντικές καρδιές, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Στην τελική, δεν είναι κακό να λυγίσει κανείς στα ναζάκια της ενότητας –ειδικά μπρος σε πρωτοσέλιδες φωτογραφίες Ντέμη-Τίγρη αγκαλιά και τίτλους από κάτω του τύπου «Λογική και ευαισθησία», «Περηφάνια και προκατάληψη»;

    Από την άλλη, είναι κομματάκι παράδοξο όσο να το πεις, το εξής γεγονός: Ότι από το περιβάλλον και των δύο βγαίνει χωρίς πολλές, πολλές ντροπές ότι δεν θέλουν να έχουν καμία διοικητική ανάμειξη με την ΑΕΚ. Ειδικά σε μια εποχή που η οικονομική κρίση δεν χαρίζει κάστανα σε κανέναν. Γιατί λεφτά –ειδικά από πλευράς Μελισσανίδη- μπορεί να υπάρχουν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι για πέταμα. Όσο για το Ντέμη; Αυτοί που τον ξέρουν καλά λένε ότι ακούει ΑΕΚ και ανεβάζει παλμούς. Τι μπορεί να είπαν λοιπόν, αυτοί οι δύο «παλιόφιλοι»; Μάλλον πρέπει να κάνουμε υπομονή, περιμένοντας η πραγματικότητα να ξεπεράσει κάθε φαντασία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλησπερα,

    Ενας Ταβερνιαρης, με μαρτυρα υπερασπισης τον ιδιοκτητη κομπολογαδικου (και οι δυο χορηγοι.... της ΑΕΚ!!!!) ΚΕΡΔΙΣΑΝ την δικη εναντιον του αγαμιδη, που αφου εβρισε τον χορηγο, μπροστα στην γυναικα του και στο παιδι του με ακατανομαστες φρασεις (ως προεδρος και παραγωντας της ΑΕΚ), εστειλε και ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΑΝΤΑ, επιστολη που του αφαιρουσε λεει το διαρκειας!!!

    1) Φυσικα, ως γνωστη ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ, η επιστολη ηταν ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΗ.
    2) Φυσικα, ως γνησιο ΛΑΜΟΓΙΟ, πουλησε την 'μαγκια' του εκει (που νομιζε) οτι τον επαιρνε, δηλαδη σε ενα ιδιοκτητη ταβερνας. Ενοειται οτι δεν κατακρινω τον ανθρωπο,ΙΣΑ ΙΣΑ που ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΗ σε αντιθεση με την λαμογια του ιδιου, απλα επισημαινω την δυναμικη του.
    3) Ειναι δε ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ που αφου εβρισε και πουλησε μαγκια ΕΜΑΘΕ ποιος ηταν αυτος που εβριζε, ενας ανθρωπος που του εδινε, περαν των 5,0000 για το διαρκειας, και χρηματα χορηγιας για να το τρωει ο ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ.

    Εκτος των τρομερων χορηγιων με κομπολογαδικα, ταβερνες και εταιρεις κοινοχρηστων, που εχουμε μαζεψει στην φανελλα, εχουμε φτασει στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ σημειο να μας ΜΥΝΗΟΥΝ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ.

    Που, ΣΩΣΤΟΤΑΤΑ, ο ανθρωπος λεει: η αγωγή σε βάρος της ΠΑΕ ισχύει μόνο όσο θα είναι πρόεδρος ο κ. Αδαμίδης. Και φυσικά δεν διεκδικώ χρήματα για μένα, αλλά το όποιο ποσό θα διατεθεί στα ερασιτεχνικά τμήματα της ΑΕΚ...

    Δεν βρεχει ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ.

    ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ.

    Και θα φας το κραξιμο το φτυσιμο, και πραγματικα ευχωμαι να εχεις την ιδια αντιδραση για να μαζεψεις και καμμια φαπα, στις 30 του μηνα.

    Γιατι ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ που ειμαι σιγουρος οτι θα πας να σηκωσεις κουπα ΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ενας ανθρωπος που εχει κυριολεκτικα ΔΙΣ ΕΥΡΩ και τον περιμενουν ΩΣ ΜΕΣΣΙΑ, οικονομικα, οργανωτικα και διοικητικα, συναντηθηκε με το ΚΑΤΑΚΑΘΙ που εχει φερει την ΑΕΚ στην χειροτερη στιγμη των 87 χρονων της.

    Με ενα τυπο, που με αποδειξεις δεν εχει βεβαια παρει ουτε ενα ευρω, αλλα καπου εχει χασει 2 ετων βιβλια και ομολογησε ο ιδιος οτι 5 εκκ ευρω (απο αυτα που εχουν δει το φως-φαντασου τι αλλο παιζει) τα εδωσε λεει χωρις παραστατικα εστι γενικως, γιατι ετσι γινωνται λεει οι δουλειες.

    Και η οποια συναντηση (αν και εφοσον εγινε-δεν εχω λογο να αμφιβαλω) ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΡΕΥΣΕ απο την μερια του πλεον φερεγγυου.

    Του μονη ξανα δεν θα σε αφησω, του φευγω γιατι γιουχαραν τον Μαιστοροβιτς, του τυπου με την λιμνη κλπ κλπ.

    Και ακουγεται οτι ο αλλος φορτωσε (κια με το δικιο του ο ανθρωπος) γιατι ενω αλλα ειχαν συμφωνησει περι δημοσιοτητας, τελικα το κοντοπουτανο αλλα εκανε.

    Και που το παραξενο? Αλλαζει ο ανθρωπος? Κοβει η πουτανα το γαμησι?

    Η μηπως υπαρχει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ανθρωπος που να πιστευει οτι ο Sugar ζητησε να δει το κοντοπουτανο για να σηζητησουν τα της ΑΕΚ??

    ΝΑΙ, αυτον περιμενε για να ενημερωθει.

    Τον Mr.Ψευτη. Τον Mr.Λαμογιο. Τον Mr.ναι μεν αλλα.

    Ε ρε ΣΩΤΟ...

    Συνεχισε κοντοπουτανε, με τετοια κολπακια θα φτιαξεις την φημη σου παλι..

    Αυτα ουτε τα παιδια της οργανωσης δεν τα πιστευουν. Ξερεις αυτα που ετρεχαν και τρεχατε μαζι πριν 5 χρονια για να ΜΗΝ ΜΠΕΙ Ο αλλος και να μπορεις να αλλωνιζεις μονος σου.

    ΡΕ ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Steven, επειδη τα εγραψα νωρις-νωρις και με διεψευσες....
    την επομενη φορα μην διαψευδεις αν γραφεται καποια σωστη φημη (ειτε επειδη δεν την ξερεις, ειτε επειδη δεν θελεις να αποκαλυφτει, λες και προκειται για κρατικο μυστικο). γνωμη μου, για το καλο του blog. κι επειδη κατα τα λοιπα σε εκτιμαω (αν θυμασαι και απο προηγουμενα post μου εδω μεσα), το λεω με εντελως φιλικη διαθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. επισης να πω οτι συμφωνω οτι ολα αυτα ειναι πρωτοβουλιες του Θεμιστοκλεους,
    ειτε για να προσπαθησει να αποκαταστησει την φημη του (στο στυλ "ο καλος Ντεμης που ψαχνει λυση και ο κακος Μελισσανιδης") για να εκθεσει τον Σιουγκαρ οσο περισσοτερο μπορει και να ανεβασει τον εαυτο του,γιατι ερχεται μεγαλη φουρτουνα και το ξερει

    ειτε γιατι εχει δεσμευτει η περιουσια του και ψαχνεται με λυσεις ακομα και με εχθρους του, γιαιτ ειναι προσωπικο το προβλημα του πλεον

    ειτε γιατι ψαχνεται να γυρισει με επιχειρηματιες και δεν βρισκει, οποτε αναγκαστικα πηγε στον Μελισσανιδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΟΣ ONSPORTS-FOOTBALLISTAS: Η γραφή δείχνει και το μυαλό. Σε θεωρώ - εκ του μακρόθεν - έξυπνο άνθρωπο. Πιστεύω η ανάρτηση η χθεσινή και η σημερινή να σε καλύπτουν.
    Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ, ΤΟ ΝΤΕΜΟΤΕΧΝΕΙΟ ΕΠΙΜΕΝΕΙ, ΕΓΩ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΡΟΜΠΑ ( και μερικοί - θα δεις και πιο κάτω - μου κάνουν πλάκα ).
    ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣ DIMI: ΙΣΑ ΙΣΑ, ΑΔΕΡΦΕ, ΠΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΧΕΤΑΙ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ.
    ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΕΜΕΝΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΓΕΛΑΩ ΕΓΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣ NIKOS: ΑΔΕΡΦΕ, ΔΕΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΩ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ, περί εκτίμησης και λοιπά.
    Όμως έχεις να κάνεις με εμένα. Που δεν φοβάμαι να εκτεθώ , ούτε και να κρατήσω ένα κώδικα καλά εξηγημένο ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ.
    ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΩ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ: ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΑ ΕΦΤΕΙΑΞΑ ΟΛΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ. ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ BLOG ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΝΑ ΧΟΡΕΨΕΙΣ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ.
    ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΗΞΕΡΑ; ΣΤΙΣ 7 ( ξαναλέω οτι βεβαίωσα την συνάντηση ) ΕΙΠΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 9 ΕΙΠΑ ΟΧΙ. ΤΟ ΕΝΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΑΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΕΝΙΚΩΣ;
    ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ( τα γράφω όλα σήμερα ); ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ, όχι τον ίδιο ή τον Κολοκοτρώνη ή τον κουμπάρο του.
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΤΟΤΕ Ή ΠΑΣ ΣΕ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ BLOGS Ή ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΑΨΕΥΣΗ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ Η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ, ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΚΑΘ' ΟΔΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΘΕΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ. ΜΙΛΑΩ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ( άντε να το πω).
    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΓΡΙΦΟΥΣ. Ε, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.
    ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ, ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΟΥ. Ή ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΔΙΑΒΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ;
    ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΣΥΝΕΙΡΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ, που υποχρεωτικά τον φανέρωσε στο μέγαρο.
    ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑ ΡΟΜΠΑ;
    ΠΟΥ; ΣΕ ΦΙΛΟ ΜΟΥ Ή ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟ; ΕΒΛΑΨΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥΘΕΝΑ; Ή ΜΗΠΩΣ ΕΧΩ ΠΑΡΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΙΟΛΑΣ; ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τι ακουμε εδω μεσα...Υπομονη να`χει κανεις.
    Εγινε η συναντηση? Εγινε,λεω εγω...
    Εξηγησε τιποτα οικονομικα στον Τιγρη ο Ντεμης?
    Οχι,λεω εγω...Τι στ`αρχιδια του ελεγε τοτε? Γιατι για διαλογο δεν το κοβω να εγινε....
    Γιατι βγηκαν στην φορα απο την πλευρα του Ντεμη? Εδω ειναι η ουσια....ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΡΦΩΣΕ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Steven ανταποδίδω τη φιλοφρόνηση και απλώς σου λέω ότι δεν θα είχα κανένα λόγο να δημοσιεύω και εδώ τα άρθρα μου,εάν δεν εκτιμούσα την πένα σου.Εγώ λοιπόν θα το πάω και λίγο παραπέρα και θα το συνδέσω και με τις δηλώσεις των δύο μεγαλομετόχων.Εστιάζω σε ορισμένα σημεία και τα βάζω εντός εισαγωγικών.
    Νίκος Νοτιάς:
    «Δεν έχω ενημερώσει τους μετόχους,αλλά πιστεύω θα δουν τη δήλωση και περιμένω την απάντησή τους.»
    «Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Μέχρι ενός σημείου. Δεν τα δημιούργησα εγώ αυτά τα χρέη και δεν μπορεί να πληρώνω μόνο εγώ.»
    Και το γλυκό το άφησε για το τέλος:
    «Εχουν και οι άλλοι μέτοχοι ευθύνη. Εγώ δεν τους είπα να βάλουν όλο το ποσό.Δεν μπορούμε να τους αναγκάσουμε νομικά να βοηθήσουν. Ολα αυτά τα χρόνια έχω βάλει τόσα λεφτά που δεν έχουν βάλει άλλοι και άλλοι. Ολοι έχουμε ευθύνες. Τι είναι αυτά τα πράγματα; Να χαρίζουμε τις μετοχές μας; Ο καθένας έχει ευθύνη για τις μετοχές του. Ολοι είχαμε μπει στην αρχή σαν γκρουπ και όλοι θα φύγουμε σαν γκρουπ. Εγώ τόσο καιρό έβαζα, έβαζα, έβαζα λεφτά.Δεν πήγα εγώ να βρω τον Ντέμη. Αυτός ήρθε και με βρήκε. Και τώρα φτάνουμε να χαρίζουμε χρεωμένες μετοχές και να φεύγουμε; Πού ακούστηκαν αυτά;»

    Πέτρος Παππάς:
    «Εγώ τον Ντέμη τον θαύμαζα. Όπως όλοι μας. Και τον πιστεύαμε. Έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου, Ενωσίτη ίνδαλμα στην ομάδα μας. Κάπως έτσι βρεθήκαμε όλοι μας μέτοχοι στην ΑΕΚ το 2004».
    «Τι να πω άλλο; Απογοητεύτηκα! Δυστυχώς... Απέτυχε. Έγινε μεγάλη κακοδιαχείριση και τεράστια λάθη αυτά τα χρόνια. Το στοκ αξίας 4 εκατ. ευρώ , με τις φανέλες της PUMA λες και είναι ΑΕΚ όλη η Ελλάδα! Ή οι μεταγραφές.»
    «Διαχειριζόμενος, κυρίως, λεφτά άλλων το' βλεπε σαν... Monopoly.Πάντως χάθηκε το μέτρο. Γενικώς, με τα οικονομικά. Είναι δυνατόν η Empire να είναι «μέσα»; Μα τα ΑΕΚ Shop και το καφέ franchising να δίναμε μόνο, θα είχε κέρδη.».
    «Ήδη έχει φύγει ο Κανελλόπουλος, έχει αποχωρήσει ο Κούλης, ενώ και οι Γκούμας - Χατζηιωάννου δεν θέλουν να μείνουν. Προσωπικά θα ήθελα να μπουν τα οικονομικά σε μία σειρά και να αποχωρήσω. Ο Νίκος Νοτιάς θα μείνει σίγουρα στην ΑΕΚ. Είναι αυτός που έχει πληρώσει τα περισσότερα, ενώ είναι και το προπονητικό. Θα δούμε πάντως. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν οι μετοχές. Θα συνεχίσω να χρηματοδοτώ, όπως συμφωνήσαμε, ως το καλοκαίρι και τότε ή θα πάμε σε αυτοδιαχείριση ή αν βρεθεί κάποιος ενδιαφερόμενος... Πάντως πιστεύω ότι μαζεύοντας το άνοιγμα, κλείνοντας το δάνειο και πληρώνοντας τα φετινά, η ομάδα και τον δρόμο της θα μπορεί να βρει και να αναπτυχθεί».
    «Να μην ελέγξουμε που θα δώσουμε την ΑΕΚ; Και μετά να ακούμε το... ανάθεμα όσο ζούμε; Ή νομίζετε ότι δεν έχουμε κρίση; Αν έρχονται δηλαδή, αύριο ο Δημήτρης ο Μελισσανίδης, θα του ζητούσαμε να μας... δείξει «τι και αν» έχει; Όμως θεωρούμε χρέος μας να είμαστε όσο πιο προσεκτικοί μπορούμε».
    «Αφήσαμε, έμπειροι επιχειρηματίες, ένα 32άχρονο (τότε) παιδί να διοικεί και να κάνει οικονομική διαχείριση.Εκεί έγινε λάθος. Όμως δεν θέλαμε να αισθάνεται ότι τον «καπελώνουμε» ή δεν τον εμπιστευόμαστε. Γιατί - αυτή είναι η αλήθεια - τον Ντέμη τον θαυμάζαμε και τον εμπιστευόμασταν. Άσχετα αν στο τέλος κατέληξα να μην πηγαίνω καν στα 4-5 τελευταία συμβούλια».

    Ο καθένας τα συμπεράσματά του.Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΟΣ OnSports-Footballistas: Αδερφέ, δεν έκανα καμία φιλοφρόνηση. ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ. ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΜΕ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΜΟΥ. stevenavramidis@yahoo.gr. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟΣ, άρα... ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή