Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΑΘΗ ΚΑΤΑ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ MEGA...

Σάλος έχει ξεσπάσει στη δημοσιογραφική πιάτσα για τον άγριο διασυρμό των ειδήσεων του MEGΑ, από τον αρθρογράφο Στάθη της Ελευθεροτυπίας, ο οποίος ξεσπάθωσε κατά Τρέμη και Πρετεντέρη και του δελτίου ειδήσεων του καναλιού, με τίτλο "Τα ντόπερμαν της ενημέρωσης"...

Όλα ξεκίνησαν όταν στο χθεσινό φύλλο της Ελευθεροτυπίας ο σκιτσογράφος και δημοσιογράφος Στάθης κατακεραύνωνε με πολύ έντονους χαρακτηρισμούς το δελτίο ειδήσεων του MEGA. Φυσικά το συγκεκριμένο άρθρο ξεσήκωσε όχι μόνο την παρουσιάστρια Όλγα Τρέμη και τον σχολιαστή Γιάννη Πρετεντέρη, αλλά το σύνολο των δημοσιογράφων του MEGA, που συνέταξαν επιστολή και μάζευαν υπογραφές για να τη στείλουν στον ίδιο τον Στάθη και την Ελευθεροτυπία, απαντώντας σε όσα γράφει!

Αναλυτικά το άρθρο του Στάθη με τίτλο «Τα ντόπερμαν της ενημέρωσης»

Η «πόλις» έχει αρχίσει να κόβεται στα δύο. Μας μιλούν πλέον σαν να είμαστε δούλοι -θέλουν «συμβάσεις μιας ημέρας», «απολύσεις χωρίς αποζημιώσεις», θέλουν τις κόρες μας στο χαρέμι τους, τους γιους μας στη δούλεψή τους, γιουσουφάκια.

Αυτοί που λήστεψαν τη χώρα, αυτοί που έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό, θέλουν τώρα με εργαλείο την ακροδεξιά κατοχική κυβέρνηση Παπανδρέου να έχουν να διαθέτουν και να κατέχουν ανθρώπους των 500 ευρώ.

Μας μιλούν με φερέφωνα (όπως άλλοτε με τα κατοχικά μεγάφωνα) τους καθεστωτικούς δημοσιογράφους.

Η «πόλις» κόβεται στα δύο, το παρακάτω κείμενο δεν είναι επί προσωπικού. Είναι περί του επερχόμενου εκφασισμού...

Τι Τρόμος είναι αυτός;!

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μέγκα!

Τι οργουελικός εφιάλτης!

Σαν τα κοράκια παραμονεύουν οι δύο απ' τους παρουσιαστές, η κυρία Τρέμη και ο κ. Πρετεντέρης
να αρπάξουν απ' το στόμα του καλεσμένου τους, όταν δεν είναι φιλοκυβερνητικός, την κουβέντα του, να τη δαγκώσουν, να τη διαστρέψουν, να την ανασκολοπίσουν και να του τη δώσουν πίσω να τη φάει, να τού κάτσει στον λαιμό, να πνιγεί, να σκάσει - και αυτό το λένε διάλογο, ενημέρωση, ειδήσεις.

Τι οργουελικός τρόμος είναι αυτός! Αυτό το φρικτό δίδυμο δεν επιτίθεται με μένος Ταλιμπάν εναντίον των στόχων του μόνον με το (απύλωτο, ιταμό και υπερφίαλο) στόμα του, αλλά
με όλη τη γλώσσα του σώματός του να κορυβαντιά, να ωρύεται, να σκούζει, να προσβάλλει, να ειρωνεύεται - είναι αυτό ειδήσεις; έστω σχόλιο μέσα στις ειδήσεις; είναι άποψη;
Όχι, είναι τρομοκρατία! Είναι προπαγάνδα! Είναι κουστουμάτος ταλιμπανισμός, είναι φασισμός,
είναι, ακόμα χειρότερα, εθισμός των θεατών στον φασισμό.

Τίποτα απ' όσα γίνονται σε αυτό το δελτίο δεν έχει σχέση με τη δημοσιογραφική δεοντολογία, ρωτάνε και απαντάνε οι ίδιοι, διακόπτουν όποιον γουστάρουν και το στόμα τους στάζει μέλι μόνον μπροστά στους κυβερνητικούς και τους φίλους τους. Αλλά, το πιο θλιβερό είναι όταν για «ξεκάρφωμα» οι δύο αυτοί παρουσιαστές (των οποίων, τουλάχιστον η ταπεινότης μου δεν είναι συνάδελφος) κάνουν τάχα ζόρικες ερωτήσεις στους υπουργούς, ανάλογες με εκείνες που θα έκαναν δουλικά στους αφεντάδες τους σε άλλες εποχές.

Δεν ξέρω αν λέει αλήθεια η AGB ή η Πωστηλέν τώρα, για τη θεαματικότητα αυτού του δελτίου, ούτε με νοιάζει αν είναι πρώτο ή έσχατο. Με νοιάζει ότι είναι όνειδος για τη δημοσιογραφία, πληγή για τη δημοκρατία, ντροπή για την πολιτική.

Ούτε απορώ με τους πολιτικούς που πάνε και προσκυνάνε τα ξόανα της τηλεοπτικής τυραννίδας στην πιο απεχθή τους μορφή, αμφισβητώ όμως ότι οι πολίτες δεν αισθάνονται έστω κι απ' τον καναπέ τους τον κίνδυνο που πηγάζει απ' αυτήν την τηλεοπτική χούντα -αυτό το διαρκές εξουσιαστικό ξεσάλωμα του πρασινοφρουρισμού. Αυτής της ανωφελούς γλίτσας που σπαράζει τη χώρα παραπάνω από δυο δεκαετίες τώρα.

Αυτός ο συνδυασμός γκαιμπελισμού και σταλινισμού παντός καιρού, όστις υποστήριξε υπό τη δορά του εκσυγχρονισμού με τον πιο καθωσπρεπίστικο τρόπο ό,τι πιο αισχρό μάς έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια, απ' το άγος του Χρηματιστηρίου έως την αποκοπή των μισθών και τις επιχειρησιακές ή ατομικές συμβάσεις, αυτός ο συνδυασμός, καλά οχυρωμένος από αφεντικά, χορηγούς, διαφημιστές, τραπεζίτες και συν-ένοχους δημοσιογράφους, έχει βλάψει τον λαό και το πολίτευμα περισσότερο απ' όσον έβλαψε η μαύρη πανώλη το Λονδίνο και τις τρεις φορές που το επισκέφθηκε.

Η ενημέρωση είναι δικαίωμα του λαού.

Το δελτίο του Μέγκα και τα άλλα δελτία όπως αυτό δεν ενημερώνουν τον λαό, τον στραβώνουν, τον αιχμαλωτίζουν, τον χειραγωγούν.

Βγαίνουν στον αέρα, που είναι περιουσία του λαού, μόνο και μόνο για να τον τρομοκρατήσουν, για να τον κάνουν να κάθεται σούζα, οι σταθμοί αυτοί είναι η μαύρη χείρα και η σιδερένια φτέρνα των διαπλεκόμενων - είναι εχθροί του λαού με περικεφαλαία.

Την περικεφαλαία της οίησης, του (ραγιάδικου) θράσους, του κυνισμού, του αμοραλισμού, της αναισχυντίας, της αγένειας - με έναν λόγο: μιλάνε στον λαό σαν να μιλούν σε κατσαρίδες...
Ντροπή!

21 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΝ: ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ, ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΑΝΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΕΙΑ Η ΦΟΥΣΤΑ ΤΟΥ ΤΣΟΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω τον Σταθη τον βρηκα και καπως χαλαρο θα`λεγα.Ειδικα για αυτους τους δυο,Τρεμη-Πρετεντερη,αυτο που τους αρμοζει ειναι φυματικη ροχαλα στο στομα κατ`ευθειαν....
    Εδω ειμαστε παλι,Χρονια Πολλα,Χριστος Ανεστη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. meta to stathi , deite ki ena harry klyn

    ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ…


    Επειδής να πούμε τη σήμερον ημέρα χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί το τόπι και επειδής την έκατσε στην ανάποδη ο Τζέφρης ο τριγωνοκέφαλος με τον Τσάρο τον βαψομαλλιά από την Κοζάνη και τ’ άλλα τα καθυστερημένα του κινήματος και μπάζει το κανό νερά και σε λίγο θα λέμε το ψωμί «ψωμάκι» και το τυρί «μακάρι να ‘χαμε»…
    … Δεν ημπορεί να πούμε η κάθε μία κερία να την κάνει από ραδιόφωνο και τελεόρασις και να μας τσαμπουνάει λύσεις περί το πρόβλημα και άλλες μπιρμπιλωτές κοτσάνες και πως πρέπει να την κοπανήσουν οι πρόθυμοι από το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και τις άλλες Αλαφουζοκολλητές δυνάμεις και να κάνουν καινούργιο κόμμα για να έχει το πάνω χέρι το Αλαφουζέικο που βλέπει την αξιοποίησις της δημόσιας περιουσίας ως ραβανί Βεροίας και του τρέχουν τα σάλια.

    Στη βράση κολλάει το σίδερο σου λένε και αμολάνε να πούμε το αρχιλαμόγιο τον Πρωτοσάλτε, Δευτεροσάλτε, Τριτοσάλτε πως τον ελένε, να πετάξει το δόλωμα κι άμα τσιμπήσουν οι μαλάκες (που τους εβλέπω με το ένα ποδάρι στη στενή να τραβάνε γραμμούλες στα ντουβάρια) τσιμπήσανε και πάμε του λόγου μας για γενικό κουμάντο αλα Χρήστο Λαμπράκη που έκοβε και έραβε και μοίραζε την τράπουλα όπως γουστάριζε.

    Και δε μου λες ρε Τεταρτοσάλτε, πως σε λένε, σε πήρανε κι εσάς τα σκάγια και αμολάτε τις ψιλοκοτσανίτσες σας;
    Ρε γκαϊλέ όλοι τους να μας σώσουνε αμέτι μουχαμέτ!
    Και πως το είπες το άλλο Πεμπτοσάλτε; Μόνο έτσι μπορεί να κάτσουν τα πράματα; Πού να κάτσουν ρε τσόφλι, τα πράματα με βήτα ομάδα; Δε βλέπεις ότι γίνεται της πόπης και εντός και εκτός και επί τα αυτά μέρη;
    Δε βλέπεις, που ο διατητής είναι έτοιμος να σφυρίξει τη λήξη και η ομάδα χάνει Χαβάη 5-0; Είσαι τόσο μούσμουλο που πιστεύεις ότι μπορούμε να ισοφαρίσουμε με τον φίτσουλα και τον μήτσουλα στις καθυστερήσεις; Εδώ ρε κνόδαλο, η μούρλα πήρε την βίτσα και μας πλάκωσε κι εσύ ψάχνεις να βρεις αν περπατάει η αχελώνα ανάσκελα;
    Εδώ, ρε, κοτζάμ Τζέφρης, που τον εγλύφατε πατόκορφα, με από πίσω του μνημόνια, νομισματικά ταμεία, μηχανισμούς στήριξης και άλλα πιτσιλωτά, τον ήπιε και δε βρίσκει την άκρη απ’ το κουβάρι και θα την εβρείτε εσείς με τον Γιαννάκη τον Αλαφουζάκο, τον Μπάμπη Παπαδημητρίου, τον Παπαχελά, την Σία Κοσιώνη, Κασόνι πως την ελένε και και τα άλλα αποδημητικά τσουτσέκια της πλάκας που κάνουνε κρα και δίνουν και κώλο για την βουλευτική καρέκλα;

    Και ποιος είσαι εσύ, ρε κύριε, που δήλωσες δημοσιογράφος που θα μας τη βγεις στο καουμπόικο για να μας μπουμπουνίσεις τα περί «μπορεί να σπάσει η ΝΔ, ή μπορεί να σπάσει το ΠΑΣΟΚ και να πάνε κάποιοι άνθρωποι να ενωθούν» τα περί κοινωνική ανισότις που την ανακαλύψατε άξαφνα, αποσπασματικότητα των προσπαθειών και έλλειψις σφαιρικής αντιμετωπίσεως των προβλημάτων;

    Tί έκανες ρε ζήτουλα κι εσύ και τα αφεντικά σου όταν οι μάγκες έβραζαν την κακαβιά; Ρίξατε καμιά φάπα όταν οι μακαντάσηδες μοιράζανε απ’ τα μπαλκόνια τα πιάτα και τα κουτάλια;Που να ρίξετε… Στηθήκατε κι εσείς στη σειρά μπας και αρπάξετε κάνα κομμάτι απ’ τα περισσευούμενα του συγκροτήματος και των άλλων νταβατζήδων।
    Από το πρωί μέχρι το βράδυ με το θυμιατό στο χέρι λιβανίζατε τον μυαλοσακατεμένο και τα άλλα τα πουλητάρια… Και τώρα που βλέπετε να τελειώνει η σαλαμούρα στον τενεκέ, την κάνετε γυριστή και άμα κάτσει έκατσε κι εμείς ξανά στο κόλπο।Ρε δε με τραβάτε τα βυζιά να κατεβάσω γάλα…
    Φάγατε την παπαριά σας με τον νεραϊδοχτυπημένο και βγήκατε στη γύρα να στήσετε δικό σας μαγαζάκι… Που μας το παίζετε κύριοι και δημοκράτες… Στις δημοκρατίες ρε σαρακοστιανά σκαλτσούνια τα κόμματα τα ψηφίζουν και τα καταψηφίζουν οι πολίτες, όχι τα συμφέροντα! Άντε μπράβο!

    Και πες τους δικούς σου Εφτασάλτε, Οχτασάλτε πως σε λένε ότι η μαρμίτα τέλειωσε και καθίστε ήσυχα στα κλούβια τ’ αυγά σας, γατί το θεριό που λέγεται λαός το ξέρασε το παραμύθι των πολιτικών και ένα τσακ θέλει ακόμα να σας πλακώσει όλους στο κλοτσίδι και στη ροχάλα.

    Το ‘πιασες ρε Εννιασάλτε, Δεκασάλτε, πω σε λένε ή θέλεις να κάνω και κακά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στηβεν,πηγαινε στο ταχυδρομειο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να αγιασει το στομα, η η πενα του αξιου Σταθη.
    Και για οσους νομιζουν οτι οι "σκιτσογραφοι" απλα εχουν πλακα και κανουν χαζι με τις γελειογραφιες τους, να πουμε οτι σχεδον παντα,προκειται για εντελως πολιτικοποιημενα οντα,- με την ευρεια και οφελιμη εννοια- και ασφαλως για πανεξυπνους ανθρωπους που αφουγκραζονται και ακτινογραφουν τα παντα.

    Το παραπανω σχολιο-καδρο, θα επρεπε να γινει φειγ-βολαν στους δρομους, η ξυπνητηρι του καθε πρωινου ξυπνηματος των αμετρητων δουλων που κοιμουνται, ενω οι Πρετεντεραιοι δουλευουν ανενοχλητοι.

    Προκειται για την χειροτερη φαρα,την χαμερπη ρατσα των πουστιδων, ψυχη και σωμα.
    Σε αλλες εποχες,ετοιμαζαν τα δηλητηρια,η σφουγγιζαν τους κωλους των βασιλιαδων.

    Στη σημερινη,ειναι οι ντουντουκες με κουστουμια,-η φουστανια,αναλογα τα γουστα.
    Οι γελοτοποιοι της αυλης που εκτελουν και χρεη Χατζιαβατη: "ακουσατε-ακουσατε".

    Γεννηματα ενος απολυτα διατρητου -κυριολεκτικα και μεταφορικα- και απολυτως σαπιου συστηματος,κουβαλοντας υπομονετικα και ακριβομισθωμενοι, μια νοοτροπια και ενα μπολιασμα ενος ολοκληρου κοσμου,που αν δεν μαθει να κρυβεται και να λεει ψεματα,πρεπει αναγκαστικα να υπακουει και να τρεμει. Που; Στην πουτανα που ορκιστηκε ψευδως και αντι να τυλιχτει σε μια κολλα για ψευδορκια, η μουμια συνεχιζει με τις ευλογιες του πουσταριου, να μεταφερει τις εντολες του Αυλαρχειου στους υπηκοους.

    Γαμημενες,ξεπλημενες,ξυνισμενες και κακοφορμισμενες μουρες.Χρονια ολοκληρα μες στα σπιτια μπαινοβγαινουν σαν Ες-Ες.
    Μουτρα περασμενα απο μακιγιαζ Λαμπρακειο.
    Η το αλλο το Αλαφουζεικο. Με τον Πρωτο-σαλτε πανω στην πουτσα. Και τους αλλους οικονομικους τρομοκρατες. Το "πρασινο" και με "οικολογικες ανησυχιες" καναλι του τυπου που εχει λατομεια,πετρελαια και θελει και τα σκουπιδια.
    Να πνηγεις απο πουτσα μαυρου ρε μεγαλε αντιρατσιστη.

    Ειναι μαλακας ο κοσμος. Τελος.
    Αντι να περνα απο τα μεγααρα τους και στις εισοδους να πετα σακουλες με σκατα,καθε μα καθε πρωι, καθεται και τους ακουει με τις παντοφλες και τις ρομπες,σαν υπνοτισμενος. Λες και πασχιζει ο Πρετεντερης να κανει καλυτερη την ζωη του ανεργου, η ριχνει πεπλα συμπονιας η αλλη η καριολα η μουμια,στους συνταξιουχους και τους μισθωτους,πληροφοροντας τους για τα "νεα μετρα", η τα "νεα σχεδια". Δηλαδη για ολα οσα εκεινα που καποιου απο καποιους ετοιμαζονται και απλα τα μαθαινουν εκ'των υστερων και κεκαλυμενα,δηλαδη ψευδως απο τα βρωμικες τρυπες που εχουν για στοματα,αυτοι οι ρουφιανοι.

    Πεταχτε τους στη θαλασσα ρε μαλακες. Τσιμενταρετε τους.
    "Απασαι αι εξουσιαι πηγαζουν εκ του λαου και υπαρχουν υπερ αυτου..."
    ΕΣΥ εισαι το αφεντικο ρε πασχαλιατικο αρνι. ΕΣΥ ρε κουτορνιθι.
    Καψτε τους στο Συνταγμα ρε. Καντε τους δαδες να βλεπουμε τα βραδυα να μη παταμε τα σκατα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Steven οταν λες "Χριστος" ελπιζω να μην αναφερεσαι σε εμενα. Εχω παρουσιαστει νομιζω στην ομηγυρη με σαρκα και οστα.
    Μπορειτε και την επομενη φορα, να θεσετε επι των τυπων των ηλων. Μονο να προσεχετε ποιες τρυπες θα ακουμπισετε γιατι θα γινει μακελειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος W.W.29 Απριλίου, 2011 10:47

    Ο πρωθυπουργός της χώρας βραβεύθηκε χθές από την Global Thinks για την συμβολή του στην διάδοση ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΚΕΨΗΣ.
    Καλού - κακού κύταξα το ημερολόγιο αλλά δεν ήταν 1η Απριλίου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημερα,

    Τρεις απαντησεις απο χτες:

    1)Εγω ουτε ξερω ουτε βλέπω μπαλλα, μπορω να αντιπαθω τον special παπαρα ετσι απλα? Και να χαιρωμαι που εχει κατσει στο (special παντα) παγωτο? 5 φορες την μια, και 2 την αλλη?
    2) Μονο 5 πεναλτυ? εγω λεω τουλαχιστον 17. Και στο ημιχρονο λιθοβολισμο οποιου ατιμου αντιπαλου ειναι κατω απο 1,98 υψος (για να το εχουμε σιγουρακι). Και κοψιμο της κοτσιδας του ατιμου που ενω εκανε οτι εσβηνε το τσιγαρο αυτος πηγε και μας το καρφωσε στο Γ.
    3)Ποτε μου δεν χωνεψα το μπασκετ ανωνυμε, και ακομη και 10 ευρωπαικα να παρει η ΑΕΚ ουτε απ εξω δεν θα περασω.
    Εσεις να δεις ποσο θα μου λειψετε. Βεβαια μια ελλειψη αμα δεν δω Δορκοφικη το ΣΚ την εχω, αλλα δεν γαμιεται θα το αντεξουμε και αυτο. Εδω εσυ αντεχεις να σε φωναζουν χαρτινο απο χτες, αρκει η βασιλλισα (ΠΟΙΑ????) να ειναι στην Α1... Οσα κοροιδευες δηλαδη το γαυρο ΕΤΡΕΞΕΣ να τα λουστεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kαλα ακομη υπαρχουν ανθρωποι που βλεπουν Τρεμη και Πρετεντερη? Η Πουτσο-σαλτε?

    Αφηστε τους να σκουζουν παιδες ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ μεγαλα κομματα ΜΑΖΙ εχουν 39%.

    Η δε ασπιλη κορη με ολο το σπρωξιμο του αλαφουζεικου ΟΥΤΕ 2% δε πιανει.

    Τελειωμενες καταστασεις ειναι αυτες, απλα οπως ο νεκρος πριν τα τιναξει σπαρταραει λιγο ετσι και η Τρεμη σκουζει μολις καταλαβει οτι δεν γινεται απο καποιον ο υμνος στο πρασινο ηλιο.

    Που μπορει μετα απο 3-5 χρονια να μετατραπει σε μπλε. Αναλογα τα ΄δημοσια΄εργα που θα παιζουν την εποχη εκεινη.

    Η αναλογα ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ που θα εχουν με τους ξενους ΄επενδυτες΄που θα ερθουν να βοηθησουν τη χωρα με τις 'αποκρατικιποιησεις' σε τιμη ευκαιρειας.

    Το ειπε αλλωστε ο Τζεφρυ. Εγω τα δινω 50 δις.
    Ποια?
    Μα ολα φυσικα.
    Οτι θελετε παρτε.Εγω μια πενηνταρα θελω.

    -Yes dear jefrey but what is that you sell exactly?

    -Its elementary my dear..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Oλα τα λεφτα βεβαια ειναι η δηλωση εκεινου του Τακη του Ηρακλη.

    Εμεις λεει πηραμε ΑΤΟΚΑ 514 χιλιαρικα απο ενα φιλο του Ρεμου, και απλα του δωσαμε μερος των τηλεοπτικων ως ανταλλαγμα.

    Που να ξερουμε εμεις τι ειναι? Φαρμακοποιος λεει δεν ειναι παντως.

    Ρε τεραστιε ΜΗΠΩΣ λεμε μηπως ΕΙΝΑΙ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑΣ?
    Ξερεις απο αυτους που πας με 5-8 ευρω και σου πλενουν το αμαξι?

    Μηπως λεω περασε απο το μυαλο σου, οτι ενω στη πιατσα δεν κυκλοφορει ουτε βουλγαρικο λεβα, ενας τυπος σκαει κασερι 514 ΑΤΟΚΑ ετσι χωρις λογο?

    Και απλα ρε παιδι μου εσυ του τα γυρνας πισω σε αλλη μορφη.

    Ναι ξερω που να παει το μυαλο σου οτι αυτο λεγεται ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

    Αλλωστε το ποιο συνηθισμενο απο το να εμφανιζεται ενας ΦΙΛΟΣ ενα ομορφο πρωινο στη πορτα του μαγαζιου σου και να σου λεει:

    ΘΕΣ 514,000 ευρω ΑΤΟΚΑ? Και θα δουμε ρε παιδι μου, κατι καπως θα μου τα γυρισεις. Σε σκεφτηκα σα φιλο, γιατι οπου και να πηγα γι αυτη τη δουλεια κατω απο 30% δεν μου ζητησανε.

    Αμα εχεις τετοιους φιλους τι να τις κανεις τις τραπεζες?

    Ρε Τακη Γιαννη Γιωργο πως σε λενε: δε πα να γαμηθεις και εσυ και ο Ρεμος (που του αρεσει κιολας) πατοκορφα? Αιντε παλικαρι μου και τσιμπα μαζι και τον Νεο Πανιωνιο που βγαζει ενημερωτητες στο φακελο του 2010 με ημερομηνιες 2011.
    Αιντε παλικαρια μου.

    Υ.Γ Σε κρασοκατανυξη μετα το ματς ειμαι μεσα Χρηστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. http://www.youtube.com/watch?v=vVzwXGRkvLM&feature=related

    pio tsigaro....

    sto prwto 20lepto trws tria kai eisai gia 6

    xortasame me to psema tou mouriniou kai tis amuntikis taktikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @mike

    το τσιγαρο που σβηνει μπροστα στο καρβαλιο τη παικτουρα που οπου παει την κουβαλαει μαζι του..

    το καρβαλια που γλενταγε ο καραγκουνης!!!! ΔΙΣ στο euro και τον ειχε κανει αλογο.

    κατι σαν τον αμπονσα και το πριγκηπα ενα πραγμα.

    Φετος λοιπον εχεις

    - 5-0!!!!! (θυμιζω οτι εισαι η Ρεαλ ετσι??) εκτος
    - 1-1 για το πρωταθλημα εντος
    - 0-1 στο κυπελλο (γινωνται και τσαφ) ουδετερο
    - 0-2 στο ch.l εντος
    και επεται ο επαναλητικος στο camp nu εκτος

    Ασε τι επρεπε. Τι εγινε κοιτα. Γιατι και η ΑΕΚ επρεπε αλλα δεν..


    Και μεχρι στιγμης το παγωτο γραφει 8-2 και κατοχη προχτες (στο bernabeu μεσα ετσι??) και οσο επαιζει ο πεπε η παικτουρα 29-71%.

    Συνολικα 72% κατοχη μεσα στο γηπεδο του special ειχε ο αντιπαλος...
    Και εχει ρουφηξει και special παντα 8!!! τεμαχια σε 4 παιχνιδια.

    Δηλαδη ΤΙ ΑΛΛΟ πρεπει να γινει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ti ta vlepeis ellinika re Dimi

    thes na vgalw proistoria me score 11-1?

    etsi paei ekei to ergo, opoios mporei vazei averta

    eixe to ronaldinio pou evale ti goalara , wraia kai ?
    eixe kai to karafla dietiti sto mats kai pire to mpoulo me 4ara sti plati sto mats pou mnimoneueis (mourinio sto pago ti xtypage sa xtapodi katw 90' min me to psema tis ....amunas)

    sti sunexeia epekse teliko me arsenal pou tin patisan katw oi aggloi me 10 apo to 17' mexri pou psofisan apo ti kourasi kai fagane 2 goal se 2 lepta gyrw sto 80'

    meta ksana me chelsea , kseftylisane to champions leage kai to idio to podosfairo.....n omada pou kai kala paizei to kalutero tetoio

    me inter perysi ta rixnane sta ..........ifaisteia kai ta fusika fainomena
    3 mpalakia sti mapa kai sti revans kokkini o mota kai goal off-sife o pique
    fysika katigoreite o mourinio pou tous evale tria sto prwto mats epeidi emeine me 10 ki epekse amuna sto camp nou

    fetos ksana ta idia , me 10 n arsenal sto camp nou ki enw to score einai 1-1 , xanei me 3 ki antio

    kai twra menei ap'eksw n Real epeidi isxuei kati kainourio , opoios paizei amuntika pernei kokkini

    entaksei ,de lew kali n barca na ti xazeueis me tis almeries kai ta alla tou prwtathlimatos alla sta megala mats einai ligi kai kseftulizei to podosfairo me ti paraga pou xei ftiaksei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ok mikee πασο.

    Ποια προιστορια? Για την ΦΕΤΙΝΗ ΣΑΙΖΟΝ σου λεω που ακομη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΙΞΕΙ.
    Προιστορια ειναι?

    Και επειδη θυμηθηκες την μεγαλη ....Ιντερ το γκολακι του Μιλιτο στο 3-1 ηταν καθαρο ε?

    Οποιος παιζει αμυντικα??? Αμυντικο παιχνιδι λεγωνται οι σκαριες στον αστραγαλο?

    Για την ιστορια τα φαουλ προχτες ηταν 21-25. 4 παραπανω εκανε η Μπαρτσα.

    ΟΚ επειδη χανουμε το τοπι με 29% κατοχη παιρνουμε φορα και βαραμε στο ψαχνο. Τρωει τη ποδια ο αντεμπαγιορ και χτυπαει με τα δυο χερια στο προσωπο τον αλλον. Αλλα δεν πρεπει να δει καρτα γιατι παιζει αμυντικα..
    Ο πεδρο κανει τη κεφαλια αουτ και περναει αυτο το ΓΙΔΙ ο Μαρσελο ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΑΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ στο καλαμι. Αμυντικα παντα και αφου εχει τελειωσει η φαση.

    Για τις Αλμεριες?

    Τσαβι, Ινιεστα, Βιγια, Πεδρο, Μεσι ειναι λιγοι για μεγαλα ματς και εχουν στησει παραγκα?

    Που μοιραζουνε 4αρες και ΟΠΟΥ παιζουν η κατοχη μπαλλας ειναι 65-70%????


    Τι αλλο θα ακουσουμε...

    Βλεπουμε αλλο αθλημα φιλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος W.W.29 Απριλίου, 2011 13:16

    Kαι η Μπάρτσα & η Ρεάλ μου είναι-συναισθηματικά- αδιάφορες. Αλλά εδώ υπάρχει μιά διαφορά. Το κουαρτέτο Πέπε - Ράμος - Ντιαρά - Μαρσέλο (ωραίος παίκτης) κατέβηκε να πουλήσει Ανατολάκειο τσαμπουκά. Συγνώμη αλλά το πάτημα του Μαρσέλο στον Άλβες δεν ήταν κόκκινη? Ο Β. Καραγιάννης δεν έχει αποβληθεί στην Φιλαδέλφεια σε άλα Πέπε προβολή σε Ευρωπαϊκό αγώνα ? (Με Στούρμ άν θυμάμαι καλά). Εντάξει ο Μουρίνιο είναι ο καλύτερος προπονητής. Αυτό τι σημαίνει? Ότι όταν χάνει, για να δικαιολογεί μάλλον τον μισθό του, θα κάνει το άσπρο - μαύρο ? Μιλάει τώρα για παράγκες αυτός που με τον Αμπράμοβιτς και τον Μοράτι κάνανε πράγματα και θαύματα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. pia skaria ston astragalo ?
    ksanadesto , DEN TON AKOUMPAEI KAN

    mpala contrarei ki o alvez kanei triple axel me anapodi zempekia

    diekdikisimi itan n mpala kai timorise ti prothesi me austiri kokini pou eprepe na einai kitrini ki ama

    oles oi upoloipes faseis ginane meta tin apovoli pepe kai afou o mourinio pige exedra otan eixane petaksei leuki petseta

    kai kala kanane kai riksane kai kamia psili st'arxeidakia pou voutagane kai klaigane apo to 1'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιώργης ο Γαρατζέος29 Απριλίου, 2011 20:08

    Μιχάλη, πως βλέπεις τη χάρτινη παραμονή της βασίλισσας? Δεν έχεις σχολιάσει.

    ΥΓ: Steven, χρήστο, DIMI και λοιποί, αύριο θα παίζω 300 m από το ναό (εντός έδρας, κοινώς). Γιατί όχι κρασί-κεμπάπ και πολίτικο λαούτο, λοιπόν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. kanonikotati n paramoni kai MPRAVO se opoion to kinigise

    xartini gia pio logo ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΟΣ Mike21hlk: Στα χαρτιά δεν κερδήθηκε; Φυσικά όλο το οικοδόμημα μπάσκετ είναι σάπιο, αλλά σε αυτό παίζαμε. Η καταγγελία θα είχε αξία αν την κυνήγαγε ο κυνηγός με το καλημέρα κι ας διακαιωνόταν τώρα.
    Του γαμάς την παναγία από την αρχή. Τώρα είσαι απλά δαφνοστεφανωμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ29 Απριλίου, 2011 21:18

    ΣΩΣΤΟΣ Ο ΣΤΑΘΗΣ.ΜΙΑΧΑΡΑ ΤΑΠΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ29 Απριλίου, 2011 21:37

    ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ.ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ.ΚΑΠΟΤΕ ΧΑΣΑΜΕ ΤΙΤΛΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ,ΕΤΣΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΕΙΦΑΝΕΙΑ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΣΤΗΒΕΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.ΤΩΡΑ ΔΙΝΕΙΣ ΑΛΟΘΙ ΣΤΟΥΣ ΓΑΒΡΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ-ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ-ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΣΕΣ ΕΝΑΝ ΤΙΤΛΟ ΕΣΤΩ ΜΕ ΗΘΙΚΟ-ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ.ΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή