Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΕΛΙΚΟΥ

           Μετά λοιπόν  την πριγκηπική στέψη, λογικά έρχεται και η σειρά της αυτοκρατόρισσας. Να παντρευτεί  το ασημένιο κύπελλο, που σαν τίτλος της έχει λείψει πολύ. Κι αυτό φαίνεται από την τρελή ανταπόκριση του κόσμου, που θέλει κάτι επιτέλους για να δροσίσει το χειλάκι του. Ένας κόσμος που επίσημα καταγράφεται σε 45000, μαζί με τα ουδέτερα εισιτήρια της ΕΠΟ.
            Είναι το ματς της εικοσαετίας; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. Αυτά είναι για τους φελλούς. Δηλαδή, αν πρόκειται μεθαύριο να παίξουμε αγώνα για είσοδο σε ομίλους του champions league, δηλαδή να μαζέψουμε χρήμα, τότε πώς θα χαρακτηρίσουμε εκείνο το γεγονός; Του αιώνα; Το ματς σήμερα, μπορεί να είναι τελικός κυπέλλου, αλλά ο αντίπαλος δεν είναι δα και κανένα μεγαθήριο.
        Ό,τι όμως και να είναι, όλες οι προϋποθέσεις για ένα καλό παιχνίδι υπάρχουν. Και οι δυό ομάδες είναι πλήρεις και θέλουν πολύ το τρόπαιο αυτό. Το ΟΑΚΑ θα είναι γεμάτο ( όσο επιτρέπεται ) κι άρα θα υπάρχει παλμός και ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα βγαλμένη από τα παλιά. Ο καιρός προβλέπεται υπέροχος χωρίς το τεραίν να δημιουργεί τα δικά του τερτίπια. Και τέλος σφυράει ο καλύτερος διαιτητής της χώρας. Τι άλλο να θέλουμε;
         Ε, δεν είμαστε και κάτοχοι κάποιου εισιτήριου για μια απλή θεατρική παράσταση. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ, διότι έχουμε καλύτερη ομάδα ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΩΜΕΝΟ. ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΥΤΟ,  ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΕΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ. ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ.
        Αγωνιστικά δεν θα ασχοληθώ με την ΑΕΚ. Διαβάζω διάφορα που με προβληματίζουν, αλλά πιστεύω οτι στο τέλος, το προπονητικό επιτελείο θα σκεφθεί ορθολογιστικά. Μιλάω για την κορυφή του ρόμβου και τον δεύτερο επιθετικό. Όλα τα άλλα είναι σχεδόν μετρημένα κουκιά. Ξεκούραστα όσπρια, με διάθεση, ενθουσιασμό αλλά και την απαραίτητη εμπειρία.
      Και το ματς αυτό είναι πολύ καθοριστικό ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ. Από το αποτέλεσμα, θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η ψυχολογία της ομάδας στα μπαράζ αλλά και η επόμενη σαιζόν για την συμμετοχή του πραγματικού μετόχου, ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Διότι το νέο πρωτάθλημα θα είναι σίγουρα με καθεστώς ΔΝΤ, αλλά αλλοιώς επικοινωνείς την λιτότητα σαν κυπελλούχος και ίσως και με κάποια προοπτική στην Ευρώπη, κι αλλοιώς σαν πλήρως αποτυχημένος. Διότι και οι χορηγοί παρακολουθούν τον κόσμο που ακόμα ακολουθεί την ομάδα.
       Στο μυαλό μου, δεν υπάρχει άλλη σκέψη παρά μόνο η νίκη σήμερα. Θεωρώ οτι αν γίνει κάτι στραβό, ο κόσμος δεν θα είναι ελέγξιμος. Έχει καταπιεί πολλά φέτος αλλά κι αρκετά χρόνια πριν. Κι όσο δίκιο και να έχει, θα πρέπει να συμμετέχει μέχρι τέλους για τη νίκη και να έχει και την απαραίτητη αυτοσυγκράτηση. ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, που φυσικά όμως δεν θα είναι και στάχτη στα μάτια μας για ό,τι είδαμε φέτος.  Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ.
       Η διοίκηση έχει προγραμματίσει εκατομμύρια χαρτάκια και χιλιάδες μπαλόνια για σήμερα. Ο προπονητής έχει στήσει τον πίνακα με τις δηλώσεις του Καμαρά κι έχει πλήρως ενημερωθεί για το αν οι παίκτες μας πήραν όλες τις απαραίτητες βιταμίνες για να αποφύγουν τυχόν ιώσεις. Ο βοηθός του ο Γιάλομ, τους έχει περάσει όλους απο το ντιβάνι του κι έχει λύσει όλα τα προβλήματα. Άρα, το back-up είναι τέλειο.
      Εμείς έχουμε αποφασίσει να είμαστε όλοι μια φωνή. Να παίρνουμε τα συνθήματα της οργάνωσης και να τα τραγουδάμε συνεχώς. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΘΕΣΕΩΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΘΥΡΑ 21 Ή ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΣΚΕΠΑΣΤΗ.
       ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΟΜΕΡΟ. ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΚΤΖΗ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΟ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΑΦΟΥ ΧΑΣΕΙ, ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΠΡΩΤΙΑ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΕΙ Ο ΦΙΝΑΛΙΣΤ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
       Και μετά να πλημμυρίσουμε την Φιλαδέλφεια για τα μεθεόρτια και να κιτρινίσουμε όλη την Ελλάδα. ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ.
                                     ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
                              ΑΕΚΑΡΑ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
                                     ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
                                        ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ.
     Υγ1. Σκατά στον αρχικομπλεξικό Δώνη.
     Υγ2. Η κριτική για ό,τι δω σήμερα από την θύρα 9 με γυναίκα και παιδιά, θα γίνει αργά τη νύχτα, αφού θα γίνει και το σχετικό σουβλάκι με τον πρόεδρο των Ελλήνων μπαρτσελονίστας.
     Υγ3. Ελπίζω οι τιμητικές διακρίσεις να ματαιώθηκαν. ΔΙΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΣ, αφού δεν έρχεται στο γήπεδο, ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ,  ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΣΠΕΙΡΕΙ ΚΑΙΝΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ. ΕΙΠΑΜΕ, Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ( παντρεύθηκε) ΧΘΕΣ.
       

9 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΘΑΝΑΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ: ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΙΝ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΤΑ ΜΑΣ. ΜΕΤΑ, ΜΕ ΜΑΛΛΙΑΡΗ ΚΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ, ΜΕ ΚΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. steven είπε...
    ΠΡΟΣ Mike21hlk: Στα χαρτιά δεν κερδήθηκε; Φυσικά όλο το οικοδόμημα μπάσκετ είναι σάπιο, αλλά σε αυτό παίζαμε. Η καταγγελία θα είχε αξία αν την κυνήγαγε ο κυνηγός με το καλημέρα κι ας διακαιωνόταν τώρα.
    Του γαμάς την παναγία από την αρχή. Τώρα είσαι απλά δαφνοστεφανωμένη.
    ----------------------------

    ti na sou pw , opos to parei kaneis

    edw pera apokalufthike mia paraga pou eixane ftiaksei kati tupoi kai stinane averta a1 kai a2

    malakia tha itane na ekanes avasimi enstasi pou tha aporiptotan
    apo ti stigmi pou osa ypostirikse o karamanlis eixane vasi , polu kala ekane pou to kinigise kai magia tou giati otan to elege oti tha to kanei , akouse kantilia

    esena se xalaei pou apokalufthike olo auto?
    n' tha xalastei kaneis aaaaaaama kaaaaaapote apokalufthei kai n podosfairiki paraga ki aferethoun 5-6 xartina apo ton xartino?

    oi deuteroi pou tha ta paroun tha einai xartinoi ki autoi ?

    kai safestata einai entelos alli periptwsi n kalamaria me auto

    oso gia tis opadikes diaforetikotites , prosopika tis exw thapsei mazi me ton empneusti tous ,to konto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. episis ,antitheta me ola t'alla sth basketiki AEK , to nomiko tis tmima leitourgei APSOGA

    kai kinithike PRIN kai oxi meta opos lete

    an to nomiko tmima tou basket to diethete n PAE to 08 ,tote tha eixane kinithei AMESA oi diadikasies kai pithanon na eixe parei ti koupa to konto
    to opoio apaksiose tin oli fasi giati den perimene pos o kostenoglou tha ftasei na diekdikei to prwtathlima ki otan to thymithhike itan polu arga kai perasmenes oi prothesmies.

    opote paremeine stin upothesi san oura tis vazelas kai tis kalamarias

    edw isxuei to prin kai meta pou les steven
    giati oso isouna ektos diekdikisis , st'arxeidia sou auta pou ekane o gavros ki otan mpikes sto kolpo kai isouna amesa thigomenos , de prolaves tis imerominies

    fusika den yparxei kanena ithiko kai tetoies malakies opos den uparxei kai kanenas sysxetismos
    o gavros ekane enstasi kai pire ena paixnidi pou eixe XASEI (o vagner mpike allagi afou eixe krithei) kai o proedros tou ilisiakou eixe paixtes se oles sxedon tis omades tis A1
    auto katagelthike PRIN apo tto teleutaio paixnidi sto opoio analoga me ti Roh tou mats sta liosia , ksekinouse kai stamatouse
    ki otan egine ksekatharo pos n AEK tha kerdisei ton nionio , o ilisiakos an kai pisw sto score ,ekane ena seri 16-0 se 2 mins les kai einai oi Lakers
    prin apo auto eixe parei diplo sto marousi kai kati alla koula mats

    de kserw loipon pos to vlepete eseis alla egw nomizw oti s'auti ti periptwsi den mikrainw an kanw enstasi alla mikrainw an kathome kai me stinei o ilisiakos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. fysika exei dikio o thanasis ekei pou leei gia ti sunexeia

    an einai na kaname ola auta gia na zisoume mia apo ta idia , kalutera na to afiname kai na peftame sti B'

    elpizw na allaksei kati kai na tarakounithikan arketoi
    egw prosopika prwta tha parw ena kalo diarkeias sto basket fetos kai sti mpala vlepoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΔΙΑΒΑΣΑ, ΔΙΑΒΑΣΑ, ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΑ.
    ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ.
    ΡΕ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΑΜΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΡΗΣ ΛΕΥΚΑΣ30 Απριλίου, 2011 18:45

    AΔΕΛΦΙΑ ΜΑΚΑΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΟΥΠΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ.ΟΛΗ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΕΚΤΖΙΔΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ Α Ε Κ Α Ρ Α ΜΑΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ,ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΑΕΚΚΚΚΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΜΜΑΑΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.

    ΥΓ.ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ 0-4 Κ 6-0.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή τύχη ρε αδέρφια ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργης ο Γαρατζέος30 Απριλίου, 2011 19:28

    Γαμώ τη μπουτάνα μου, όντως δε χρειάζεται ανάλυση.
    Ρε είναι ο ατρόμητος και είμαστε η ΑΕΚ.
    ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή