Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

ΣΤΗΝ ΠΟΥΣΤΑΔΑ

          Με την πικάντικη μουστάρδα, την πουστάρδα. ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ. Η πουστάρδα είναι ο κάτοικος της χώρας που απλά την λένε Πουστάδα. Και δεν θέλω καμία παρεξήγηση από τους σωβινιστές, τους θρήσκους, τους ελληνάρες ή τους εθνικόφρωνες. ΜΙΛΑΜΕ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΑ. ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ, κατά την γνώμη μου βέβαια.
        Τι στο διάολο μαγειρεύει η ΕΠΟ, το δικαστήριο της, η προσφυγή σε αυτό της σούπερ λίγκας κι όλα τα κουραφέξαλα; ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΒΟΥΛΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ; ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ;
       ΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΙ ΕΝΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ, ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ;  ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, που ακόμα και σε αυτό το πάναπλο, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΤΑ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΑ ΚΙΤΑΠΙΑ Η ΟΥΕΦΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΑΚΡΗ; ΜΑΛΛΟΝ λοιπόν, κι εδώ ΔΝΤ.
        Κι εγώ δεν λέω να πάει στο διάολο ο Ηρακλής ή ο Πανιώνιος. Ούτε και να μείνει ο Αστέρας ή η Λάρισα. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ Η ΑΕΚ. ΛΕΩ ΤΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗ, ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΝΟΥ: ΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ; ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΘΗΚΕ; ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟ; ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΞΑΝΑΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΦΕΣΗ ΚΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΛΑΒΡΕΖΙΚΑ; ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ; ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΟΥΚΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ;
        Μάλλον, κι έχει δίκιο που σκούζει η Τρίπολη και η Λάρισα. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΙΛΑΩ και τις φορολογικές ενημερότητες τις πλαστές που έδειξε η γειτονιά της Νέας Σμύρνης για να πάρει τον Μήτρογλου.
       ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΒΑΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ. ΕΙΠΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2012; ΤΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΤΙ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΤΟΣΟ ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟ, που ούτε κωλόχαρτα δεν μπορούν να διαχωρίσουν; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ;
        Επιτέλους δηλαδή με την πορεία των Ηρακλειδέων ή των Πανιώνιων. Επιτέλους με την Λάρισα και την Τρίπολη, που είναι εφ' όπλου λόγχης. ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΑΥΤΑ.  ΠΟΥ ΠΕΣΑΝΕ ΒΑΣΕΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΛΟΣΩΣΤΑ, βάσει του διεθνούς κανονισμού, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. ΡΕ ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΗΤΑΝΕ ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΑΣ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ. ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΑΝΕ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΚΙ ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΚΟΠΤΑΝΕ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
             ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.
            Το θέατρο του παραλόγου θα βλέπουμε κάθε χρόνο; Και τι να σκεφτεί κι ένας λογικός πολίτης που ταλαιπωρείται από την κρίση και την ύφεση; ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΗΤΑΝ ΑΚΥΡΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΑ,  και μέσα σε κάποιες μέρες όλοι γινανε νομοταγείς ή ΜΗΠΩΣ ΠΕΣΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ;  ΒΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΙΣ 31/12. ΜΕΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ. ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ Ο ΠΟΥΣΤΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΣΤΑΣΗ.
           Επιτέλους ένας κανονισμός, δεν μπορεί να τηρηθεί; Μην γίνει πορεία του τάδε στην βουλή ή μήπως κλείσει η εθνική οδός με λάστιχα, όπως τότε παλιά ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΓΚΩΦ; ΠΟΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΑΔΑ, που έχει και σημαία με βαρειές λέξεις, ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ; ΠΟΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ Ο ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ ( δεν με ενδιαφέρει να πάει φυλακή, ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ) ΚΙ Ο ΧΑΜΕΡΠΗΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΠΟΥ ΜΠΑΖΩΝΕΙ ΡΕΜΑΤΑ Ή ΒΑΖΕΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ 3 ΜΙΣΘΟΥΣ;
          Θέλετε απάντηση; Κι εγώ. Να σας δώσω όμως 2 στοιχειάκια:
         -    Ο ΜΠΕΟΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ.
        -     ΚΑΜΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΣΕΤΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ, ΑΦΟΥ Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
         Και μετά την φρόνηση, την σωφροσύνη και την ανδρεία ΚΑΤΑ ΠΛΑΤΩΝΑ, έπεται η δικαιοσύνη. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΒΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΖΩΗ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΖΕΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ;  ΠΟΥ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ.
        ΦΥΣΙΚΑ Η ΠΟΥΣΤΑΔΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ με πολίτες που πλενόντουσαν με πουστάρδα. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ, ΚΑΙΓΑΝΕ ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ 2 ΑΝΔΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟΣ. ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ. ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ.
        ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΛΠΗΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ. ΔΗΛΑΔΗ; ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ. ΚΙ ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ( για μένα καμία σχέση ), τότε φυσιολογικά νεοέλληνα, ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ ΠΟΥΣΤΑΡΑ.
       ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ: ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ. ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΟΥΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ.
               ΑΥΤΗΝ ΓΑΜΗΣΑΤΕ. ΤΗΝ ΨΥΧΗ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ. ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΓΑΜΑΣ, ΓΑΜΑΣ. Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ.
          ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΟΙ. ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΑΔΕΣ.

41 σχόλια:

  1. Oλοσωστος.

    Κατεθεσε η οχι ΨΕΥΤΙΚΑ εγγραφα η ΑΕΚ (χεστηκα για τους αλλους) αφου ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ (ουτε ακομη βεβαια εχει) τους ποδοσφαιρηστες της στις 31\12\2010?

    Το εκανε και βουκινο το περιφημο παρτε 50 και 70% απο τα χρωστουμενα, και ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΤΕ?

    NAI H OXI?

    Πρεπει λοιπον η ΕΠΟ να τον πεταξει εξω με τις κλωτσιες ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ και να του γινει και διωξη για ΑΠΑΤΗ?

    NAI H OXI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λογικη και αναμενομενη η αγανακτηση σου.
    Αλλα αφου ξερεις.

    Ο Dimi ειχε αναρτησει ενα σχολιο απο το ταχυδρομειο του περι της αναγκαιοτητας μιας δικτατοριας αλα Παπαδοπουλου.

    Την γνωμη μου περι αυτου την εχω πει. Ειναι καταντια και ξεπεσμος το να μνημονευεις δικτατοριες,αλλα-υπαρχει και ενα ΑΛΛΑ- για τον μεγαλυτερο μπαγαποντη του πλανητη που την πουστια και την "φτιαξη" την λεει περιφανα "μαγκια",του αξιζει πραγματικα μονο να τρωει χαστουκια απο μπατσους, να τον φτυνουν στη μουρη κατι ηλιθιοι και να τον γαμαει μια ζωη και η Δυση μα και η Ανατολη.
    Δηλαδη δεν ειναι απλα πουστης,αλλα γουσταρει και την παρτουζα καθως βλεπουμε.
    Και ειναι αξιος της μοιρας του.Να παει να γαμηθει και να παει στον πατο,λοιπον.

    =============================================

    Για το μηδεν πηγαινε ο σατανας Μουρινιο αλλα πηρε τα αρχιδια του μαλλον.
    Μια του κλεφτη...δυο του κλεφτη.

    Σαν ανθρωπο εγω προσωπικα τον θαυμαζω.
    Καταλαβε νωρις την αστειοτητα της προπονητικης αλλα και το μεγαλο κερδος που μπορει να εχει απο τον χωρο αυτο,μπουκαρε και κανει πλακα πραγματικα.

    Αλλα σαν προσφορα στο ποδοσφαιρο,πρεπει οι Μαδριλενοι να τον καψουν στην κεντρικη πλατεια τους.
    Ενα εμετικο πραγμα. Ενα ταμπουρι. Που; Μεσα στο Μπερναμπεου.
    Πλακα εκαναν οι αλλοι με πασουλες. Σαν να τους λενε βεβαια "σας εχουμε για τα αρχιδια μας"

    Οπως και να εχει,το εργο του ειναι οντως δυσκολο.
    Κατι ψωλοομαδες παραλαμβανει,που πασχιζει να τις κρατισει ορθιες με το ξυλικι, την τρεχαλα, το κλωτσιδι και να σταθει απεναντι σε ανωτερους-θεωρητικα- αντιπαλους
    Και αν δεν υπηρχε η τωρινη Μπαρτσα,θα τα μαζευε ολα παλι.
    Μπραβο του.

    Σε οσους αρεσει το πραγματικο ποδοσφαιρο και γραφουν στα παπαρια τους τις τακτικες, οπως εγω -οντας θαυμαστης του ταλεντου καθε ειδους- πιστευω να χαρηκαν που περνα καθως φαινεται η πραγματικα καλυτερη ομαδα και θα δουμε μαχη με τον γερολυκο Φεργκιουσον στον τελικο.

    Καλα και χρησιμα τα "συστηματα", αλλα αμα εχεις ταλεντο που περισευει,τοτε λες στον καθε Μουρινιο "βαλε τις τακτικες στον πατο σου μιστερ".

    Η αλανα ειναι σωστο να θριαμβευει επι της ποδοσφαιρικης πουστιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περιμενω ταληρακι στο μαλακα special one.

    Οχι μονο 70% κατοχη αλλα ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ.

    Που καθε φορα ΑΓΟΡΑΖΕΙ ομαδες και το παιζει μουρη, θεωρωντας το ταμπουρι ποδοσφαιρο.

    Ελεος με το καραγκιοζη πλεον. Μας εφτασε στα ορια περσυ με τον Σναιντερ σεντερ μπακ..

    Καλα του ειπε ο ΠΕΠΕ: εμεις θα τα πουμε 10 παρα τεταρτο..

    Να εχεις τον κακα στο παγκο και να βαζεις καποιον Πεπε να μοιραζει κλωτσιες μπας και σπασεις το ματς (και κανα ποδι) και το παρεις με κανα τσαφ. Και να μου το παιζεις κιολας...

    Αιντε να δουμε μπαλλα στο τελικο επιτελους.

    Υ.Γ Στον Ολυμπιακο της Ισπανιας μπορουσε να παιζει μονο αυτο το παρτσακλο ο Κριστιανο. Ενα κυπελλο και πολυ σου ειναι ψωροφαντασμενε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρηστο

    Προπονητης ειναι ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΕΝΓΚΕΡ

    Προπονητες ειναι ο Αντσελοτι, ο Πεπε, ο Χιντιγκ, ο Ραικαρτ, ο Λιπι και πολυ αλλοι.

    Που κοιτανε μεν να νικησουν αλλα παιζουν και λιγο μπαλλα εν τω μεταξυ..

    Αυτος ειναι ενας ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟΣ που αγοραζει οτι κολυμπαει και πεταει ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ, και κερδιζει με ΑΝΤΙΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

    Πες μου ΜΙΑ ομαδα του που καθισες να την δεις να παιζει μπαλλα.

    ΜΙΑ ΜΟΝΟ

    Για τα αλλα απο κοντα, συμφωνω σε πολλα απο αυτα που μου εστειλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλυτερος- η καλυτερα χρησιμοτερος- παικτης σημερα ηταν σιγουρα ο Βιγια. Ανω κατω τα εκανε,αλλα τα γκολ τα εβαλε το χαμστερακι.

    Και μου αρεσει που κατι μαλακες εκθειαζαν αυτον τον γιδοβοσκο,αυτον τον κατσικομουρη τον Πεπε.Για τι ποσο "παθιασμενα" παιζει και το ποσο καλο εργαλειο ειναι.
    Τι ειναι αυτος; Να ειναι ψαρας σε τρατα; Να βαραει γκασμα σε κανενα λατομειο,αραγε; Να ειναι ισως νταβατζης σε κανενα στενοσοκακο της Μαδριτης; Να ειναι ενα ζωο του δασους που το εφεραν στην πολη για πειραματα;
    Ποιος ξερει.

    Το ποδοσφαιρο ειναι Τσαβι και Μεσι ρε γιδιαααα.
    Δεν ειναι οικοδομη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειμαι πραγματικα περιεργος για το πως θα αντιδρασει,το πως θα στηθει η Ρεαλ-δηλαδη ο Μουρινιο- στον επαναληπτικο.

    Γιατι σημερα,το εργο το ξεραμε απο πριν.
    Ταμπουρι και οπου το πει.

    Στη Βαρκελωνη, με δυο γκολ στην πλατη και με τον Ινιεστα η Μπαρτσελωνα (ο οποιος ηταν απωλεια σημερα και αυτο φανηκε απο την αμηχανια του Αμπινταλ στο παιχνιδι του) τι διαολο θα κανει;
    Θα εμεινει στο "Μανιακι system" σαν τον Παπαφλεσσα μπας και το κερμα γυρισει και θα δουμε να παιζει με 8 τερματοφυλακες, η θα αφησει τα παιδια ελευθερα να χαρουν το σπορ και να χαλαρωσουν οπως στον πρωτο αγωνα του πρωταθληματος;
    Θα δουμε.
    Εαν θελησει να καταδειξει στους Μαδριλενους- για αλλη μια φορα- την ανωτερωτητα των Καταλανων και αφησει λασκα τα λουρια, βλεπω το σκορ να φτανει σε επιπεδα χαντμπολ.

    Παντως ειμαι βεβαιος οτι ο Γκουαρντιολα θα ζητησει πληρη εξευτελισμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημερα,

    Εν τω μεταξυ στο κοσμο του κανονικα ο special paparas:

    Θα ντρεπωμουν λεει αν επαιρνα το ch.l οπως το πηρε ο Γκουαρντιολα.
    Ενω μεγαλε εσυ περσυ το πηρες με το συστημα 1-10-0 και τον Σναιντερ με τον Μιλιτο στοπερ.
    Η μηπως ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ OFSIDE ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ?

    Καλυτερα να ντεπεσαι για το ταμπουρι με ομαδες εκατονταδων εκκατομυριων ευρω που στηνεις καθε χρονο. Που εχεις ομαδα με Ιγκουαιν, κακα, μπενζεμα, οζιλ, κεντιρα, κασιγιας κλπ και παιζεις φτου ξελεφτερια συστημα.

    Απο κοντα και ο ΑΙΩΝΙΟΣ LOOSER, το παιδι gillete, ο ανθρωπος σαμπουαν, το ομορφοπαιδο των 96εκκ!!!! ευρω:

    Οσο ήμασταν 11 εναντίον 11 δεν παίζαμε καλά, αλλά ελέγχαμε το ματς!!!!

    Eλεγχε το ματς ο τεραστιος με κατοχη 29% στο γηπεδο του....

    Θα έμπαινε ο Κακά και θα επιτεθόμασταν στο τελευταίο 20λεπτο. Αλλά μετά αποβλήθηκε ο Πέπε.

    Μα αυτο λεμε ρε μαλακοπιτουρα οτι η προπονηταρα σου προτιμησε καποιον πεπε αντι για τον κακα.

    Ο οποιος θα εμπαινε στο τελευταιο 20λεπτο και θα αφοδευε η φοραδα στο αλωνι.

    Ασε μας ρε μεγαλε που ακουμπουσατε τη μπαλλα ανα 5λεπτο για 3 πασες με το ζορι και στη τεταρτη τη χανατε.

    Ασε μας ρε τεραστιε που μεχρι και ο Καψης σε εχει χορεψει ΔΙΣ μες στο σπιτι σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημερα.
    Μα πως να μεινεις με 11 χρυσε μου οταν κλωτσας στο σταυρο; Παλι καλα που τελειωνεις και με 10 τα παιχνιδια.

    Αυτο ηταν το "σχεδιο" προφανως Dimi.
    Ταμπουρι για το "0" μεχρι το 75 και μετα μεσα ο Αντεμπαγιορ με τον Κακα μπας και παρουμε το ματσακι.
    Να ξαμοληθει δηλαδη λιγο μπροστα στο τελευταιο τεταρτο.
    "Ποσα" σου λεει "προκανουν να μας βαλουν σε ενα τεταρτο; 1 αντε 2 γκολ; Και παλι καλο σκορ ειναι. Προτιμοτερον απο τα 5"
    Δεν ειναι κακη ιδεα.

    Ελα ομως που η πενταρα παραμονευει στον επαναληπτικο.
    Το πεπρωμενο φυγειν αδυνατον.
    Κατσε τωρα να την απολαυσεις, σπεσιαλ αφιερωμενη.

    Εδω σε εμας, καποιος Καμαρα τι δηλωσεις εκανε και βλεπω μια αναταραχη; Δεν εχω διαβασει.
    Ειπε κατι το μαμπρο παιντι που μικρος μαζευε καρυδες και τα κατουρα απο τη σκηνη του αρχηγου της φυλης;
    "Ρε, που παμε ρε"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο πνιγμενος απο τα μαλλια του πιανεται φιλε.

    Το ματς της εικοσαετιας!!!! που ειπε ο ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ πρεπει ΚΑΙ να το συντηρησουμε στην επικαιροτητα... και φυσικα ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ οσο μπορουμε σαν το μεγα επιτευγμα ΑΝ το παρουμε.

    Βρηκαν λοιπον ενα Καμαρα που ειπε τα αυτονοητα και πιαστηκαν απο τα αρχιδια του να κανουνε τραμπαλα 4-5 μερες.

    Για να μας παρουσιασουν την κουπα ως νεα κολυμβηθρα του Σιλωαμ.

    Γιατι η κανονικη ΑΕΚ και οχι αυτο το εκτρωμα του ΒΛΑΚΑ ενα παρομοιο ματσακι στην 20ετια με καποιον Απολλωνα ειχε ριξει 7 τεμαχια σε ρυθμο ρελαντι.

    ΗΔΗ ξεκινησε το νεο ΣΩΤΟ με τους supporters λεει που θα δωσουν (ΟΥΑΟΥ) 3 εκκ για να παρουν το 10%...

    Το πλανο λεει το σκεφτηκε ο ανεπισημος ΒΛΑΚΑΣ και πηρε την εγκριση του επισημου ΒΛΑΚΑ.

    Ευκαιρεια λοιπον να δουμε πλεον και τις περιβοητες ΜΕΤΟΧΕΣ και φυσικα το Δ.Σ μεσω του οποιου θα γινουν οι μεταβιβασεις θα πληρωθουν οι εφοριες και ολα αυτα τα ομορφα που λεω τοσο καιρο...

    Φανταζωμαι βεβαια οτι αφου ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ οι μετοχες ειναι ηδη υποθηκευμενες στην MS,και ΑΡΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ, θα εχουμε 2 σεναρια:

    1)Εξοφλει ο παπατζης με τον μπουλη την τραπεζα και και δινουν τις μετοχες στους supporters.
    2)Παρουσιαζουμε μετοχες απο το word (αντε και απο κανα photoshop) αναλογες με το μετοχολογιο που διανεμηθηκε στο Δ.Σ....

    Εσεις τι νομιζετε οτι θα γινει?

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ τελικα εισαι μεγαλο ΓΙΔΙ ρε προεδρε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μην υποτιμαμε τον Μουρινιο παιδες.αριστος ψυχολογος,μαστερ στο mindgame και πολυ καλος προπονητης..Την Μπαρτσα αυτη , απλως δεν μπορει κανεις να την σταματησει με αλλο τροπο..και οταν μιλαμε για ενα τσου λου ,τοτε ο σκοπος ( ταμπουρι) αγιαζει τα μεσα..αλλο αν πιανει μια στα 3 χρονια με αυτη τη Μπαρτσα..εγινε περυσι..εμαθε ο Πεπε και δεν την ξαναπατησε φετος..

    Και ο Μουρινιο κακως ειπατε οτι μονο με παιχταραδες εκανε οτι εκανε..
    Ξεχνατε μου φαινεται την Πορτο που πηρε ουεφα,τσαμπιονς, και διηπειρωτικο με παιχτες που μονο αστερια δεν ηταν τοτε..μην τα ισοπεδωνουμε ολα...
    και μαλιστα αφησε εξω στον ημιτελικο τον τσιχλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Thomas και ο Ρεχακλης με τον Ζηση Βρυζα και τον Χαριστεα αφησε εξω Γαλλια, Τσεχια (με Νετβεντ ροζισκι κολερ τσεχ) και Πορτογαλια με Φιγκο ροναλντο καρβαλιο ΔΙΣ.

    Δεν λεω οτι δεν ειναι καλος αλλα ΑΜΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ SPECIAL ONE με ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ο Βεγκερ που παιζει με τα μυξιαρικα τι ειναι??

    Ψυχολογος μπορει να ειναι αλλα κατα τα αλλα ειναι ενας ΜΕΤΡΙΟΣ που εχει γινει απλα αστερας του star system, με ψευτοσταμπουκαδες, υφακι και τουπε του κολου.

    ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ: BAD LOOSER.

    Και η Arsenal περσυ 0-2 εχανε και επαιζε με 10. Δεν θυμαμαι κανενα να κλαει σαν τη χηρα στο κρεβατι ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑΜΠΟΥΡΙ.
    Παιξανε τη μπαλλα τους και το εκαναν 2-2.
    Μετα στο camp mu βεβαια επιασε κατηφορα αλλα τι να κανουμε..

    Η Μπαρτσα φιλε δεν ειναι οτι παιζει αλλο ποδοσφαιρο.

    Ειναι οτι εχει 8!!! γηγενεις παικτες, οτι ο Μεσι των 52 γκολ φετος .... ειναι 23 χρονων.. ο Πεδρο 21, κλπ κλπ.

    Χτες εβαλε τον Ολλανδο μεσα και τους εκανε ανω κατω σε 5 λεπτα απο δεξια.24 χρονων..

    Ο πιστιρικας που μπηκε στο τελος ειναι 19χρονων και να δεις οτι σε 1-2 χρονια θα παιζει βασικος.

    Ειναι ΑΛΛΗ φιλοσοφια, ΑΛΛΗ προσεγγιση στο αθλημα.

    Σαφως και αγοραζει ο ΠΕΠ παικτες, αλλα 1-2 και τελος. Πηρε τον Βιγια και τον μασερανο φετος.
    ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟΙ και οι δυο.

    Οποιος δεν κολλαει ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ φευγει δεν πα να ναι ο θεος. Ανρι δρομο. Ιμπραιμοβιτς δρομο. Ετο δρομο.

    Και ο αλλος εχει το Κακα που πεταγε στη Μιλαν και τον εχει καταρακωσει (ειχε και ενα τραυματισμο οκ), και μου βαζει τωρα στη θεση του καποιον Πεπε μπροστα απο τα στοπερ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. DIMI δεν θελω να σου δινω συμβουλες καθοτι εισαι μεγαλυτερος και σιγουρα ποιο καταρτισμενος γενικα..αλλα απαντας μονο σε μια γραμμη απο αυτα που γραφω, στο οτι αφησε εξω τον τσιχλα?
    το οτι με την Πορτο καταφερε οτι δεν θα καταφερνε κανεις λουζερ Βενγκερ,τσιχλας,Αντσελοτι και σιγουρα ο Πεπε που εκτος του αυτοματου της Μπαρτσας αμφιβαλλω αν θα στεκοταν αλλου..

    μην διαγραφεις αυτο που πετυχε με την Πορτο..αυτο μονο..

    και στο λεω εγω που δν ειμαι φαν του ποδοσφαιρου του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν διαγραφω τιποτα φιλε.
    Απλα σου λεω οτι και αλλοι εχουν κανει τετοια.
    Και η Στεαουα το εχει κανει so what?

    Δεν ειπα looser, αλλωστε δεν ειναι ισα ισα

    Ειπα bad looser δηλαδη δεν ξερει να χανει.
    Θυμηθηκε τωρα τι ειχε γινει λεει στη Τσελσι πριν 3 χρονια..
    Λες και σε διπλα παιχνιδια Η ΜΙΑ ΦΑΣΗ ειναι που εκρινε σε 180 λεπτα μπαλλας το αποτελεσμα.

    Ρε μεγαλε κοιτα το 71-29 κατοχη ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ σου και οσο επαιζες με 11 και ασε τα σαπια.
    Τη Ρεαλ προπονεις οχι την ΑΕΚ..

    Υ.Γ Δεν ειμαι καταρτισμενος, απλα λεω τι πιστευω και τι βλεπω. Ο καθενας με την γνωμη του αλλωστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απο τη μια η Μπάρτσα, ομαδα τουλάχιστον τριών ετων διοτι εαν προσθεσουμε και τα χρονια τους στις ακαδημίες τότε ειναι όλοι αυτοι μαζί περίπου 7 χρόνια. Απο την άλλη η Ρεάλ με έναν προπονητη να έχει την ομάδα στα χέρια του 10 μήνες και με παίκτες που δεν ταιριάζουν ξεκάθαρα στο στυλ του Μουρίνιο και σίγουρα θα τους άλλαζε αν μπορούσε! Αυτή η Μπαρτσελόνα είναι 3 κλικ καλύτερη απο τη Ρεάλ και ο Μουρίνιο με τον τρόπο που την αντιμετωπίζει κάθε φορά είναι σαν να παρεδέχεται την ανωτερότητα της. Για το μόνο που έχω αμφιβολίες είναι για το αν η Μπάρτσα θα έπαιζε όπως παίζει εάν είχε τον Μουρίνιο προπονητ. Δε νομίζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. η Στεαουα το εχει κανει 2 φορες ..το ενα το πηρε το αλλο το εχασε...αλλες εποχες βεβαια με λιγοτερες αγωνιστικες απαιτησεις..τεσπα δεν διαφωνω σε κατι, αλλα θεωρω οτι παρολο γκρινιαρης ειναι σπουδαιος προπονητης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για τις ικανοτητες του Μουρινιο,δεν νομιζω να αμφιβαλει κανεις.
    Οπως και αυτα που εχει πετυχει σε μικρη-προπονητικα- ηλικια. Που σημαινει εχει ολο το περιθωριο να κανει πολλα περισσοτερα.

    Αλλα να πουμε οτι η φτιαξη του, η κατασκευη του,δεν ειναι για ομαδες οι οποιες ειναι μεγαλυτερες απο τον ιδιο.
    Γι'αυτο και ειχα εκφραστει αρνητικα και με αμφιβολιες για την επιλογη της Ρεαλ στο προσωπο του.
    Βεβαια του ιδιου, στα αρχιδια του,αφου τσακωνει 10 εκ το χρονο μονο απο το συμβολαιο.
    Δηλαδη ο σκοπος ειναι αυτος. Το μαρουλι.
    Οχι μονο για αυτον. Για ολους μας. Μη κοροιδευομαστε.

    Αλλα δεν μιλαμε για αυτο. Μιλαμε για την επιλογη του συγκεκριμενου κλαμπ, το οποιο ειναι τρισθεωρητο σαν μεγεθος, να μπαινει στα παπουτσια ενος κατσικοκλεφτη.
    Και να ταμπουρωνεται μεσα στο σπιτι της,οπως θα εκανε η ΑΕΚ,η Σπαρτα Πραγας, η η Τζενοα

    Μιλαμε για Ρεαλ και Μπερναμπεου. Μη ξεχνιομαστε.
    Δηλαδη για dna ενος ειδους το οποιο δεν αλλαζει πλεον.
    Δηλαδη για τουλαχιστον ισαξια ομαδα με αυτη της Βαρκελωνης,αν οχι σπουδαιοτερη, στα χρονια.
    Και βλεπεις τι; 11 πισω απο το κεντρο για ενα ημιχρονο; Και οι αλλοι να κανουν πασουλες μεταξυ τους;
    Και αυτο για τρια συνεχη ματς

    Δηλαδη πληρη αποδοχη και παραδοση στον αντιπαλο;
    Και ποιον αντιπαλο; Την Μπαρτσελωνα.
    Σαν να λεμε Ελλαδα-Τουρκια. Ετσι ειναι εκει τα ματς αυτα.

    Και δεχεσαι την θωπεια, το κωλοδαχτυλο, μονο και μονο γιατι μπορει να σε αφησει, η να σε λυπηθει; Η να τον ξεγελασεις με το ηφος του νεκρου;

    Δεν κανει λοιπον ο ανθρωπας για τετοια μεγεθη.
    Ειναι λαθος να βρισκεται στον παγκο των γνωστων 5-6 μεγαλων κλαμπ της Ευρωπης.
    Λαθος και για τις ομαδες και για τον ιδιο.

    Αυτος ειναι μανουλα στο κλεψιμο.
    Και με ομαδες που δεν τις πιανει το ματι σου. Ουτε σαν ονομα,ουτε σαν παικτες.

    Και ασφαλως δεν εχει σκοπο να ασχοληθει με ... ακαδημιες και τετοια κουραφεξαλα (κατα τον ιδιο)
    Θελει ετοιμους, τρεχαλατζιδες, μεσαιες προσωπικοτητες,ετοιμοι να πεσουν στην πυρα για παρτι του.
    Σιγα να μη κατσει να "βγαζει παικτες".
    Ειπαμε. Ειναι ενας μετρ κατσικοκλεφτης, που ξερει το παιχνιδι των media και στην ουσια το μονο που κανει και το μοναδικο πραγμα που εχει κατα νου,ειναι η προσωπικη προβολη.
    Εκει του βγαζω το καπελο. Και βεβαια στο οτι ξερει να κοουτσαρει. Δηλαδη συμμετεχει με την ομαδα του στο 90λεπτο. Δεν ειναι υπνος.

    Ενας πρωην μεταφραστης,που κανει τον προπονητη τα τελευταια 8 χρονια και εχει προλαβει να παρει δυο C.L. Και ειναι μολις 47. Δεν ειναι και λιγο.Για σκεφτειτε το.
    Η αξια ειναι δικη του και καθολου στις ομαδες.

    Τα μεγαθηρια ομως,Ρεαλ, Μπαγερν Μιλαν κλπ τον συντριβουν.
    Δεν παει παραπανω. Εχει και αυτος το ταβανι του.

    Και να σας πω και κατι τελο-τελος; Δυο πραγματα.
    1) τον εμαθε πλεον ο κοσμος,αλλα και οι ομαδες. Ολα εχουν ενα οριο μυστικοπαθειας και κρυφης συνταγογραφησης.
    2) το συστημα,δηλαδη το ιερατειο της ΟΥΕΦΑ,δεν τον παει,γιατι ειναι αντιτουριστικος.
    Σαν φατσα πουλαει,αλλα μονο για παρτι του.
    Σαν εσοδα,σαν κερδος,σαν μελλοντικα προσοδα,τι αποβλεπει η ΟΥΕΦΑ απο αυτον; Παπαρια. Τιποτα. Μονο χασιμο εχει.

    Και εδω,στο τελευταιο,εγκειται και η οποια μαγκια του. Να μπεινει σε ενα καθορισμενο και οργανωμενο συστημα και να γινεται αμμος στα γραναζια του. Αυτο απο μονο του ειναι κατορθωμα,αφου οι πουστιδες που διαφεντευουν το ποδοσφαιρο,δεν θελουν "αρχηγους" αλλα κομπαρσους σε θεατρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. O τυπος (οπως σωστα λεει ο Χρηστος) ειναι κατσικοκλεφτης.
    Για καμμια Βαλενθια, Μαν ΣΙΤΥ, Ρωμα.

    Ειναι ντροπη για μια Ρεαλ να παιζει 3 ματς ταμπουρι λες και εχει το Μακο και τον Καραμπελα.

    Χειροτερο απο το Σεβιλη-ΑΕΚ πριν 2-3 χρονια. Η αεκ πιο ανοιχτα επαιξε κ ας εφαγε 4+4.

    Δηλαδη το ταμπουρι με 2 ειναι καλυτερο?

    Η μηπως εχει την εντυπωση οτι ετσι και τον πετυχει με Ινιεστα, Αμπινταλ μεσα δεν θα ξαναπεσει ταληρο στο Camp Nu?

    Με πεπηδες και Μαρσελους πας να σταματησεις τα κοντα?
    Ειδικα ο Μαρσελο εφτυνε κουκουτσια απο το 60 και μετα. Και τον πηρε χαμπαρι ο αλλος του πεταξε τον Αφελαι και τον εκανε αλογο.

    Και προσεξτε οτι ο και τα 2 μπακ ΔΕΝ ανεβαιναν χτες ουτε ο Αλβες ουτε απο αριστερα. Που ο Βιγια εκανε παρτυ μονος του με αυτο το τουρμπο τον Σερχιο Ραμος.

    Αγαλμα στον Ικερ παλι χτες γιατι το 2-0 επρεπε να ειναι στο 20΄. 2 αβγαλτα επιασε.

    Η διαφορα ειναι Τ-Ε-Ρ-Α-Σ-Τ-Ι-Α και κανενα ταμπουρι δεν τη σωζει.

    Οποτε ρε μεγαλε ΠΑΙΞΕ τη μπαλλα σου και ας ερθει 2-4.

    Που μου κρατας Μπενζεμα Ιγκουαιν Κακα εξω για να παιζει το κριστιανο ροναλντο να χαιρωνται τα κοριτσακια..

    Και περνας μεσα τον Αντεμπαγιορ μονο του να κανει τι ακριβως? Να παρει τη μπαλλα στη σεντρα να περασει 5?

    Οσες φορες πιεσε η Ρεαλ δημιουργησε προβλημα (μικρο μεν) αλλα το εκανε.

    Αμα καθεσαι πισω απο τη σεντρα και περιμενεις στο γηπεδο σου σε ημιτελικο ch.l πως ακριβως ελπιζεις να προκριθεις?

    90 λεπτα οι αλλοι δεν θα κανουν τιποτε, η θα τα βγαζει ολα ο Ικερ?

    Και αντε και εβαλες 1. Την αλλη εβδομαδα?

    Κρατας στον ημιτελικο στο παγκο 150εκ παικτες για να παιζει μπαλλα καποιος πεπε? Και βολοδερνει μονος του ο Αλονσο που βαρασε σουτ απο τη σεντρα λες και παιζουμε 5Χ5...

    Ε τοτε βαλε και τον Καρβαλιο την αλλη εβδομαδα, απλα θυμησου να παρεις μεγαλο μπλοκακι γιατι θα ξεμεινεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τελος, να πουμε και δυο λογια για την Μπαρτσελωνα.
    Ειναι αδικο να μιλαμε συνεχεια για αυτους που θελουν να γκρεμισουν ενα καστρο και να μη μιλαμε για αυτους που το εχτισαν. Ημαρτον.

    Εχουμε λοιπον να κανουμε στα σιγουρα με την καλυτερη ομαδα της 30 ετιας.
    Δεν εχω προλαβει τον Αγιαξ του ολοκληρωτικου και πρωτοφανερωτου-τοτε- ποδοσφαιρου. Ουτε και εχω δει την Ρεαλ του Ντι Στεφανο.

    Αλλα εχω την εντυπωση οτι ειναι καλυτερη απο μια σειρα ομαδων που εχουν παρουσιαστει γενικα στην Ευρωπη απο το '80 και μετα

    Και μιλαμε για την Μιλαν του Σακι και την Ρεαλ του Ντελ Μποσκε.
    Το ποδοσφαιρο τους εμοιαζε και των δυο. Πολυ δυσκολο βεβαια να προκυψει τετοια φουρνια, τετοια επιλογη και τετοια χημεια. Συμβαινει σπανια.
    Καθε δεκαετια εχει την υπερομαδα της.
    90 Μιλαν. 2000 Ρεαλ. 2010 Μπαρτσελωνα.

    Ειμαστε τυχεροι λοιπον και παλι που βλεπουμε αλλη μια τετοια και ειναι βεβαιο οτι το παραμυθι,δηλαδη η διαρκεια,θα ειναι συντομη.
    Ξερει κανεις κατι πολυ ομορφο που να κραταει πολυ; Συνηθως 4-5 χρονια.
    Αρα λοιπον η Μπαρτσα βρισκεται σχεδον στα μισα της.
    Ας την χαρουμε,πρωτου την χασουμε και την μημονευουμε.
    Και αυτα που ακουω συχνα πυκνα περι "τσουκου-τσουκου-" και "εκνευριστικου ποδοσφαιρου" ειναι για τον μπουτσο.

    Αφου ειναι τοσο ευκολο ρε μεγαλε,γιατι δεν το κανεις και εσυ;

    Δεν προκειται λοιπον για "τσουκου-τσουκου" -αυτα ειναι για τους καρπετοπουλοασιμακοπουλους που ποδοσφαιρο δεν επαιξαν ποτε παρα μονο το βλεπουν απο την εξεδρα. Δηλαδη,ξυσε τα αρχιδια σου με ενα φτυαρι.

    Η μεγιστη δυσκολια του μεγαλου αναλογικα αριθμου ευστοχων πασων με παικτες ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ, σημαινει αριστοτατη τεχνικη καταρτηση.

    Η συνεχης ανακαλυψη κενων χωρων των παικτων ετσι ωστε να βλεπουν ΣΥΝΕΧΩΣ τον συμπακτη που εχει την μπαλα ωστε αυτοςνα εχει παντα δυο και παραπανω επιλογες για πασα -ΠΟΤΕ ΜΙΑ, σημαινει ομοιογενεια και αλληλοκαλυψη που μονο με δουλεια πολυ και βεβαια με τις αναλογες ικανοτητες μπορει να επιτευχθει.

    Και η αμεση ανακτηση της μπαλας και του ελεγχου του παιχνιδιου αμεσως,σε δευτερολεπτα απο την στιγμη που αυτη χαθει, σημαινει αριστη φυσικη κατασταση (καποιοι λενε και για φαρμακα,αλλα τι μας νοιαζει; Ποιος δεν φαρμακωνεται οταν κανει πρωταθλητισμο δηλαδη; Μαλακιες λεμε τωρα.Αρα στην ουσια τα δεδομενα του ανταγωνισμου παραμενουν τα ιδια) και βεβαια πληρη εφαρμογη κανονων οι οποιοι εχουν γινει δευτερη φυση. Και αυτο αληθεια,θελει πολυ-πολυ δουλεια.

    Η παρεξηγημενη "κατοχη μπαλας" εχει αλλη εννοια σε παικτες που μπορουν να την εφαρμοσουν.
    Οταν εχεις 70% την μπαλα εσυ και 30% ο αλλος σημαινει οτι εχεις 70% πιθανοτητες να βαλεις γκολ εσυ και 30% ο αντιπαλος.

    Δεν σουταρουμε απερισκεπτα-εκτος και αν υπαρχουν οι προυποθεσεις με καλες πιθανοτητες- παρα πλησιαζουμε ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ.
    Το ποδοσφαιρο ειναι πανεμορφο,γιατι ειναι ΑΠΛΟ.

    Με λιγα λογια,η Μπαρτσελων που βλεπουμε ειναι αυτο που λεμε ΟΜΑΔΑ. Ο ορισμος της λεξης.
    Ειναι τυχερη βεβαια γιατι εχει πεσει και σε μια φουρνια εξαιρετικων παικτων με πρωτο και καλυτερο τον Μεσι.

    Δεν θα την βελπουμε για πολυ,γιατι ο καιρος περναει.
    Και αντι οι μαλακες να ασχολουνται με το "ποιος ειναι καλυτερος, ο Μεσι η ο Ινιεστα" η "εχει και ευνοια μωρε", η "θα βρει το μαστορα της" και αλλα τετοια τα οποια ειναι δηλωτικα του ανεραστου,δηλαδη του αγαμητου.
    Σου πετανε μια κορμαρα στην κρεβατοκαμαρα-στην tv εν προκειμενω- και εσυ ασχολεισαι με το αν ειναι καλυτερη απο την "ταδε", η αν εχει χαρτια παραμονης,η αν εχει βαμενα μαλλια;
    Εισαι τοσο μαλακας;
    Ορμα και φαε. Ευχαριστησου την οσο ειναι εδω ρε μαλακοπιτουρα, που σε ενοιαξε μη και σε πει μικροτσουτσουνο.
    Μπαστουνομαλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΠΑΝΤΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ, Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ( και μπορούσε βέβαια ) ΤΟ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ, ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΗΡΕΜΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ( το δήλωσε και προχθές ) ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ ΣΤΗ ΡΕΑΛ. ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΠΙΟ ΗΣΥΧΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Συσταση της επιτροπης νουμερο 2.354 στη σειρα προκειμενου να διαλευκανθει (κυριολεκτικα) το σκανδαλο των υποβρυχιων.

    Πως νοιωσατε; Εγω σαν κατοικος της νησου του Πασχα.

    Και ειναι γνωστο τοις πασοι οτι "αποδοση δικαιοσυνης" εδω στο Ελλαντα, σημαινει ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, η συσταση μιας επιτροπης. Ετσι,απο μονη της αυτη η πραξη ειναι μια αυταποδεικτη πραξη τημωριας και αποδοσης ευθυνων.
    Μη θες τωρα και ΕΝΑ πορισμα και ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ αποδηξεις και ΑΜΕΣΕΣ προδαγωγες και τιμωριες.
    Μαλακας εισαι;

    Αυτα ειναι για αλλου.
    Εδω λενε ξεκαθαρα: "συσταση εξεταστικης επιτροπης ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΜΑΛΑΚΑ. ΣΥΝΕΝΟΧΕ,ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΣΗ Η ΧΑΡΗ ΣΟΥ".

    5 πορισματα και η υποθεσης στο αρχειο. Μαζι με τις αλλες. Ολες.
    Και τα σκυλια δεμενα.
    Και να πατε να γαμηθειτε πατοκορφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χρηστο παντα οι μεγαλες ομαδες ειχαν ομοιογενεια.
    Στο λεω σαν φανατικος Milanelo (που αντιστοιχα ΣΙΧΑΙΝΩΜΑΙ τη Ρεαλ.
    Αυτη εξαλου προλαβα και ειδα.

    Που πηρε μεν τους 3 Ολλανδους αλλα απο την αλλη ειχε ΗΔΗ αμυνα που για να της βαλεις γκολ επρεπε να κανεις αιτηση, να περασει πρωτοκολο και ΑΝ εγκριθει τοτε βλεπουμε.

    Μαλντινι, Μπαρεζι, Κοστακουρτα, Αντσελοτι πισω και αντε περνα.

    Μπροστα τους Ραικαρτ και απο εκει και περα τρεχουμε.

    Ντοναντονι που ζαλιζε οποιον ατυχο ειχε την εμπνευση να τον πλησιασει στα 3 μετρα, Γκουλιτ και φυσικα Φαν Μπαστεν που οταν ειχε τη μπαλα οι αμυντικοι εσκυβαν μη τους πετυχει κανα σουτ..

    Αντιστοιχα εδω μιας και εχει αλλαξει το ποδοσφαιρο εχουμε ΑΛΛΟ θεμα.

    5-6 τυποι απο τη σεντρα και μπροστα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ, τσαβι, ινιεστα, πεδρο, βιγια, μεσι που παιζουν χαλαρα μια 5ετια μαζι και ξερουν τι χρωμα σωβρακο φοραει ο αλλος.

    Μπακ ντανι αλβεςκαι αμπινταλ (κανονικα) που ΠΑΙΖΟΥΝ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ χαφ σε οποια ομαδα του κοσμου θες.

    Και τελος 2-3 'βοηθητικοι' μπουσκετς,μασερανο, μπογιαν.... που ΕΝΑΣ αμα ερθει στην ΑΕΚ π.χ θα καθαριζει τις κερκυρες και τους ατρομητους μονος του.

    Βαλε και ενα πολυ καλο τερμα μαζι με τον Πουγιολ και τον Πικε και βουαλα.

    Η ομαδα ειναι ΓΗΓΕΝΗΣ μονο η Αρσεναλ το κανει αυτο.

    Η ομαδα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ!! Και το ελεγε ο αλλος ο μαλακοπιτουρας χθες συνεχεια λες και ειναι προβλημα. Ναι ρε μεγαλε καστε να τους στειλουμε τον Ματζιο..

    Τελος σιγουρα οι ομαδες στην 5ετια ξεφτιζουν.
    Αλλα εδω βλεπω κατι που ποτε δεν το ξαναδα.

    1)Τα αστερια τους ειναι 23-24 χρονων.
    2)Καθε χρονο βλεπω 1-2 πιτσιρικαδες να μπαινουν σιγα σιγα στη κανονικη ομαδα.
    3)Αγοραζουμε παικτες ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΜΕ ΜΟΝΟΝ. Δεν παμε να παρουμε 5 επιθετικους για να τους εχουμε στο παγκο.

    Πολλα απο αυτα πιστωνονται στον Πεπ. Εξαλου 2-3 χρονια τωρα η ομαδα βελτιωνεται και οτι ειναι ξενο σωμα απομακρυνεται μονο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΤΖΑΜΠΑ ΚΛΑΙΓΑΤΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗ ΖΩΦΡΙΑ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΠΗΓΑΤΕ. ΑΠΕΝΕΜΗΘΗ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΕΛΙΚΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλα ο Μουρινιο στην ΑΕΚ.

    Αλλα ο Μανωληθ στη Ρεαλ να κανει τι?

    Απο οσο λενε (δεν ξερω προσωπικα) οι τουαλετες τους ειναι πεντακαθαρες καθοτι και βασιλικες.

    Τι να την κανουν καινουργια καθαριστρια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ευγε στον Δ.Χ λοιπον και στη μανα ΑΕΚ.
    Ζητω οι εφεσεις και τα χαρτινα...

    ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΗΤΕ

    Ξ-Ε-Φ-Τ-Ι-Λ-Ε-Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Υπαρχει ανασταση μετα απο τριημερη ταφη; Μαλλον.
    Και αν οχι νεκρανασταση, τουλαχιστον ζωη αλα Φρανκενσταιν.
    Εφεση και αρα,δικαιωση του Ολυμπιακου και του "χαρτινου 2008"

    Αν και δεν εχει τελεσιδικησει. Υπερχει και ΑΣΕΑΔ.

    Οπως και να εχει,γενικα, προκειται περι ντροπης.
    Και για την καταντια του υποβιβασμου και για την προσπαθεια νεκραναστασης,αποδυκνειοντας οτι ολοι ειναι ιδιοι. Τα υπολοιπα ειναι για "ΟΕ-ΟΕ-ΟΕ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Απαράδεκτη λόγω δεδικασμένου κηρύχθηκε από πλευράς πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας η πειθαρχική δίωξη σε βάρος του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη. Με λίγα λόγια, η συμπεριφορά του προέδρου της διοργανώτριας στο ντέρμπι των «αιωνίων» κρίθηκε ατιμώρητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ειπαμε. Ποια "επιτροπη" και τι κουραφεξαλα.
    Δεν υπαρχει τετοιο μπουρδελο πουθενα στο συμπαν.
    Η πειθαρχικη της Λιγδας εκληθει να εκδικασει υποθεση του...προεδρου της;
    Και τι περιμενες; Δεν φτανει που εκληθει να παρει μια αποφαση,θελεις και την ορθη αποφαση;
    Δεν σου αρκει που το ...οργανο εσυσταθει και εσυνεδριασε; Θελεις και αποδοση ευθυνων;
    Α, θα σε μαλωσω.

    Προεδρας στη Λιγδα ενας χαπακωμενος κοιλιοδουλος μεθυσος και εκπροσωπος αυτης εις την ΕΠΟ ενας σεσημασμενος μπουκ με ποινικο μητρωο μαυρο που φερνει βολτα στα γηπεδα και απειλει τους παντες.

    Τι ειναι αυτα ρε; Τι μεγαλεια! Τι δοξες!

    Τωρα δηλαδη πες μου στο θεο που πιστευεις. Εναν Μελισσανιδη δεν τον χρειαζονται; Δεν το θελουν το ομαδικο γαμισι; Δεν το τραβαει ο οργανισμος τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Στεναχωρήθηκες DIMI?Δεν θα έρχεσαι τώρα στο μπάσκετ?Κρίμα που χάσαμε έναν φίλαθλο σαν και σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. mia xara to pige o mourinios me tin anafora ston imiteliko me chelsea kai inter .

    afou de mporei na ti xtypisei sta isa , tin xtypaei ekei pou ponage , sto allothi tis

    100 xronia kai vale paristane ti muksoparthena adikimeni n trendy moda tis varkelonis kai mazepse sumpatheia apo olous tous demi pseutoepanastates ana tin yfilio

    e twra paei auto

    kala ksigithike ki evgale sentra ti paraga tis unicef

    kai nai xtes , me to grama tou nomou mporei na itan kokkini n diekdikisi tou pepe me tin alli ti maimou


    me to grama tou nomou ostoso , den edwse oute ena ,oute duo alla 5 penalty sti chelsea propersy
    persy evgale ton motta afinontas tin inter me 10 enw metrise kai goal off-side tou pique
    enw n kakomoira n arsenal ,epekse me 10 sto teliko apo to prwto imixrono paliotera
    fysika otan ksanaxreiastike pire kokkini o van persie epeidi sunexise fasi ontas off-side

    auta ta epilektika efarmosima grammata tou nomou ,exoun ginei aidiastika pleon kai sunexw3s eite etsi ,eite allios eunooun stathera ti paraga tis unicef

    ki auto mou to vaftisane "Total football"
    euxaristw polu , den tha parw


    ps : kai n AEK sto camp nou emeine me 10 apo to 8' logo malakismenis apovolis tou Kapsi...imarton

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. gamietai o luis enrike kai to mouni pou ton esperne.ZITW H AEK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μιχαλη, μη μπερδευουμε το ποδοσφαιρο που παιζουν οι παικτες με τις αποφασεις του ιερατειου της ΟΥΕΦΑ.
    Το ειπα πιο πανω οτι τον Μουρινιο τον κυνηγανε γιατι τα φωτα πεφτουν πανω του και γιατι ειναι μοναχοφαης. Τι να κερδισουν απο αυτον; Τα "συστηματα";
    Ασφαλως και "σπρωχνεται" η Μπαρτσελωνα,απλα γιατι πουλαει.

    Αλλα το οτι εχει μια ομαδα δυο-τρεις κλασεις ανωτερη απο τις υπολοιπες,δεν γινεται λογος.

    Και να σου πω κατι; Στα αρχιδια μου αν τις δωσουν πεναλτι, η αν περασει τον ταδε γυρο η αν παρει το ταδε κατσαρολι.
    Εγω να την βλεπω θελω. Τι με νοιαζουν τα σεναρια της ΟΥΕΦΑ; Δεν πανε να γαμηθουνε.
    Οπαδος δεν ειμαι. Καμιας Μπαρτσελωνα,καμιας Ρεαλ, Μιλαν η Ματσεστερ.
    Οποτε στα παπαρια μου που θα "φτασουν" εκει που συμμετεχουν.
    Μπαλα θελω να βλεπω.
    Ας ειναι και απο την Κραιοβα, η απο την Γκετσλερμπιρλικι, η την Γκρασχοπερς. Τι με νοιαζει;
    Και την μπαλα απο την Μπαρτσελωνα,την βλεπω και με το παραπανω.
    Τα αλλα ειναι για οσους διαλεγουν στρατοπεδα.
    Και για τον Γεωργιου και τον Αλεφαντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Άνοιξε ο ασκός
    Του Γιώργου Κογκαλίδη
    28/04/2011 (20:3

    Η καταγγελία τού Γιώργου Δημητρόπουλου έμεινε έναν χρόνο στα αζήτητα, προτού βρει τη… θέση της στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ. Γιατί, κακά τα ψέματα, δεν ανακάλυψε ο κ. Δημητρόπουλος το ασυμβίβαστο της ιδιότητας προέδρου - ατζέντη, ήταν όμως αυτός που είχε τα… άντερα (και χαμηλότερα) να προβεί σε καταγγελία. Ήταν, όμως, ο μόνος; Υπάρχει κι άλλη μια καταγγελία, που αφορούσε στο πρόσωπο τού Τάσου Δελημπαλταδάκη και η οποία είχε ανάλογη τύχη με την καταγγελία Δημητρόπουλου. Κι αυτή η καταγγελία είναι απείρως πιο βαριά και πιο σοβαρή.

    Αναφερόμαστε στην καταγγελία του Νίκου Μπογονικολού, περί "στημένων παιχνιδιών" στην οποία κατονόμαζε τον συγκεκριμένο ατζέντη ως εμπλεκόμενο. Με την ταμπέλα "γραφικός" ο πρόεδρος της Ολυμπιάδας Πατρών περιθωριοποιήθηκε. Άλλωστε, εκείνο το διάστημα ορισμένα ΜΜΕ έφτιαχναν την αγιογραφία του ανθρώπου, για τον οποίο σήμερα δεν τολμούν να γράψουν ούτε το όνομά του. Ας είναι…




    Ο ΠΣΑΤ και η ΕΣΗΕΑ υπάρχουν;
    Πολύ σοβαρότερες διαστάσεις της απλής καταγγελίας επέχουν όσα είπε ο πρόεδρος της Ολυμπιάδας Πατρών κ.Μπογονικολός μετά την ήττα της ομάδας του από το Ρέθυμνο. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω την αλήθεια των καταγγελιών σοκ που έκανε αλλά το όλο θέμα είναι πιο βαθύ....
    Ιδού τι είπε μετά το παιχνίδι ο κ.Μπογονικολός ( αναδημοσιεύω τα βασικότερα σημεία από το τοπικό έγκυρο site http://www.kosmopolitis.gr/): ’’Μπορεί ο χώρος να έχει λαμόγια αλλά εγώ δεν θα μείνω μέσα στη λάσπη μαζί τους. Κατονομάζω με στοιχεία δύο μάνατζερ, Δελημπαλταδάκη και Καπάζογλου, που με πίεσαν με μηνύματα χτες και σήμερα αναφορικά με τη διαιτησία. Εγώ δεν ενέδωσα ούτε σήμερα, ούτε πέρυσι και πάλι με το Ρέθυμνο εκτός έδρας. Εχω μάθει να λέω τα πράγματα με το όνομα τους και να μην κρύβομαι. Είμαι στη διάθεση του αθλητικού δικαστή. Δεν τα έχω με την ΕΟΚ. ’Αλλωστε και ο πρόεδρος της ΕΟΚ τους θεωρεί μάστιγα τους μανατζαραίους’’...
    Κατ΄αρχήν, ο κ.Μπογονικολός έχει πλέον την ευθύνη της απόδειξης όσων καταγγέλει. Το πιθανότερο είναι την υπόθεση στο τέλος να τη σκεπάσει το...σκοτάδι αφού για την περίπτωση του ενός εκ των δύο μάνατζερ υπήρχε παρελθόν με καταγγελίες διαιτητή για SMS αλλά το όλο θέμα ξεχάστηκε! Επίσης, θα θεωρούσα πανίσχυρες τις καταγγελίες Μπογονικολού αν είχαν γίνει ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ και πριν από την ήττα της ομάδας του. Οχι μετά και ειδικά μετά από ήττα... Χωρίς να πιστεύω ότι λέει ψέμματα...

    __________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εκείνο που μου κάνει εξαιρετική εντύπωση είναι άλλο... Γιατί δεν δείχνουν την παραμικρή ευαισθησία τα δημοσιογραφικά όργανα (ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ) που ένας άνθρωπος που διατηρεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου (Π. Καπάζογλου) ασκεί παράλληλα και το επάγγελμα του μάνατζερ επαγγελματιών αθλητών! Παλαιότερα, μάλιστα είχε γίνει σχετική καταγγελία από δημοσιογράφο στο πειθαρχικό του ΠΣΑΤ με ολόκληρο φάκελλο όπου φαινόταν από δηλώσεις και του ίδιου του Καπάζογλου ότι είναι ο μάνατζερ του Σχορτσανίτη. Αλλά, ω του θαύματος, τότε το πειθαρχικό του Συνδέσμου Αθλητικογράφων τον αθώωσε γιατί κατά δήλωση του τότε προέδρου του: ’’Μας ορκίστηκε ότι δεν ασκεί πλέον το επάγγελμα του μάνατζερ’’. Φυσικά για το θέμα αυτό ουδείς αθλητικογράφος ή δημοσιογράφος του μπάσκετ δεν τολμάει να κάνει αναφορά για να μην θιχτεί η...συντεχνία. Μετά από εκείνη την παλαιότερη καταγγελία πλέον ο μάνατζερ του Σοφοκλή Σχορτσανίτη μοιάζει να είναι ο....αόρατος άνθρωπος. Αν βρείτε ποιός είναι, αν βρείτε το όνομα του σε εφημερίδες ή σάιτ να μου το πείτε και μένα. Εχω αρχίσει και πιστεύω ότι τον Σχορτσανίτη τον αντιπροσωπεύει απλά ο...μάνατζερ! Και μένω με την απορία αν πάλι ο ΠΣΑΤ που διαμαρτύρεται και δικαίως όταν τα μέλη του καθυβρίζονται στα γήπεδα θα παρέμβει (χωρίς την ανάγκη καταγγελίας) και θα στείλει την υπόθεση για διερεύνηση στο πειθαρχικό! Ενημερώνω πάντως και τον κ.Μπογονικολό (σε περίπτωση που είναι διατεθιμένος να υποστηρίξει σοβαρά και υπεύθυνα τα όσα κατήγγειλε το Σάββατο) ότι ο Π. Καπαζόγλου διατηρεί ακόμη ενεργή τη δημοσιογραφική του ιδιότητα και παραμένει μέλος του ΠΣΑΤ και της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας- Θράκης! Αλλά πιθανώς έχει πάψει να είναι επαγγελματίας μάνατζερ μπασκετμπολιστών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. http://www.youtube.com/watch?v=p1UihUqHKbU

    http://www.youtube.com/watch?v=m0uYDpUcFeo

    http://www.youtube.com/watch?v=cE5ai59cds0

    pote efarmozete to grama tou nomou gia ti barcelona re paidia ?

    gia na kseroume

    giati pouthena den einai grammeno oti tha kerdizei o kaluteros.
    sti mpalitsa,
    kerdizei kai o tyxeros ki autos pou paizei podosfairo skopimotitas
    kai fusika kuriarxei to stoixeio tis ekpliksis

    de katalava giati prepei na epemvenei kathe fora enas poutanas yios korakas kai na stelnei me to zori to "total football" teliko

    extes oso n mpala paizotane me 11 kai to mats pigaine sti leptomereia , n total trendy modati barca ekane 2 faseis
    kai mia n Real

    gamiete gia mia pasta o mourinio pou epeze me 10 pisw apo ti sentra alla auto , den exei poinikopointhei akoma

    opos kai to allo pou akougame propersy "THA DOUME WRAIO TELIKO" kai sfaksane to chelsaki mi dinontas tou 5 (pente) penalty

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. xristo sumfwnw me ayto pou les

    egw xtes eksagriothika me to malaka to koraka pou gamise ta 2 kalutera paixnidia pou tha paizontousan sto planiti fetos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΤΗΒΕΝ,ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΚΙ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΕΙΑΣΑΝ ΤΟΥ ΜΟΡΤΗ.ΑΥΤΟ 'ΤΟ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ' ΤΙ ΤΟ 'ΘΕΛΕΣ?ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ?ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ,ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΝΕΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ?ΚΙ ΑΜΑ Π.Χ. Ο ΠΑΣΣΑΡΗΣ Η Ο ΡΩΧΑΜΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΤΟΥΠΩΣΕΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ?ΑΜΑ ΕΝ ΤΕΛΕΙ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ,Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ, Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ,ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ, ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ;
    ΓΙΑΤΙ, Ο ΡΩΧΑΜΗΣ Ή Ο ΠΑΣΑΡΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ; ΤΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ;
    ΑΚΟΜΑ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΘΑΝΕΙ. ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ;
    ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ; ΜΑΘΕ ΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΠΡΟΣ MIKE 21 HLK: ΑΔΕΡΦΕ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ, ΝΑ ΦΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΡΕΛΑ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ:
    ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ, ΦΥΣΙΚΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΡΙΝΙΟ.
    ΕΙΠΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ, ΟΧΙ ΟΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.
    ΔΙΠΛΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΟΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΩ ΡΕ ΣΤΗΒΕΝ,ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.ΟΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΗ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ, ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΝΑΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ; ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ. ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ.
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ. ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙΣ.ΕΓΩ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΑΙ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΑΝ ΤΟΣΟ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ,ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΩ.ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΡΘΩ,ΘΑ'ΡΘΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή