Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ

         - Καταλαβαίνεις αγαπητή μου, έμπροσθεν σε τι φαινόμενο ευρισκόμεθα;
         - Αγάπη μου, δεν μπορώ να το πιστέψω. Είμαι tres shocked.
         - Να μην είσαι. Σε είχα προειδοποιήσει. Σου είχα πει χαρακτηριστικά, " ο ολυμπιακός και το αιγάλεω να νικάνε, κι όλοι οι άλλοι να πάνε να γαμηθούν.¨"
         - Γουάου. Σου έχω πει οτι δεν μου αρέσουν αυτές οι λέξεις εντός του οίκου μας.
         - Κι εγώ κανισάκι μου, δεν θέλω να θυμάμαι το πόθεν έρχομαι. Αλλά έπρεπε να το κάνω έτσι ίνα σου κινήσω την προσοχήν σου, που πλειστάκις αφαιρείται μεταξύ μανικιούρ και πεντικιούρ. Κι είπα να χρησιμοποιήσω ποδοσφαιρικήν διάλεκτον και δη, την ρήση του παλαιού διαιτητού Σπάθα. Που ο άνθρωπος από την τίμια εργασία του διατηρεί εξαιρετικόν ξενώνα εις την ορεινή Κορινθίαν.
       - Ναι αγάπη μου ενθυμούμαι, αλλά στο ποδόσφαιρο ουδέποτε ήμουν κραταιά. Και τον ολυμπιακό τον ξέρω και τον έχω γνωστό γαμιά , ουπς παρδόν,  αλλά το αιγάλεω τι σχέση έχει; Εκεί δεν καθόταν ο Ξέρξης κατά την διάρκεια των εχθροπραξιών με τους αρχαίους; Ναι, ενεθυμήθην. Έκανε και το όρος κάτι σχετικόν με τα αθλητικά;
    - Άστα μωρό μου αυτά. Είναι μακρά ιστορία. Το σημαντικό είναι οτι εξευρέθησαν οι ένοχοι και ετιμωρήθησαν παραδειγματικώς. Όπως σου προανέφερα, ο πατήρ είναι εξόριστος εις τον Φενεό ποταμό κι ο γιός συνεχίζει να τιμωρείται στα ελληνικά γήπεδα. Άλλο είναι το θέμα μας.
    - Ναι, το βλέπω.
       - Και σου είχα πει τοιούτι τρόπω λοιπόν, να είσαι προσεκτική κατά την διανομήν των προσκλήσεων της τελετής . Που σημαίνει τόσα πολλά για μας. Και τόσα κρυφά μυστικά μας. Οι καλεσμένοι να νομίζουν οτι τιμούσαμε την επέτειο μας..
      - Κι εμείς, να τιμούμε την φορά εκείνη που ενεβύθισες την πεάρα σου εντός της στενοτάτης αιδοιακής κοιλότητος μου.  Κι ευτυχώς δεν το επανέλαβες ποτέ. Θα έχανε την αξία η στιγμή.
      - Ναι, αλλά μπροστά μας,  έχουμε μια κουράδα. Συγνώμη πάλι, πώς να την ονοματίσω;
     - Περίττωμα αγάπη μου ή συνθηματικά βαγγελιώ. Έχασες το χιούμορ σου;
     - Σωστά. Έχει λερωθεί το χαλί, μην λερωθεί και η ατμόσφαιρα του οίκου. Να βάλω λίγο Σοπέν, να ανοίξω ένα chateau χατζημιχαλής και να συζητήσουμε;
      -  Νομίζω οτι οι περιστάσεις το απαιτούν. We are surely determined to overcome the fact and find out who the fuck left a shit on our precious persian carpet.
      - Γιατί τα λες αγγλιστί χρυσό μου;
      - Διότι είμαι εκτός ελέγχου. Είμαι βαθύτατα συγχυσμένη, αγχωμένη, νευριασμένη και με ορμονική διαταραχή. Είμαι με ένα κεφάλι καζάνι. Είμαι νεφελίμ εκτός τροχιάς. Είμαι στην ακρόπολη και δεν πήρα είδηση οτι κάποιος έκανε αυτό το πράμα; ΚΑΙ ΤΑ 18 ΜΠΑΝΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΗΛΕΙΜΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ Ο ΘΕΛΩΝ ΝΑ ΧΕΣΕΙ;
     - Τώρα γιατί φωνάζεις; Θέλω να δούμε το θέμα ψύχραιμα. Αφόδευσε κάποιος στο σαλόνι ή αφόδευσε εντός του λουτρού και μετέφερε την βαγγελιώ στο σαλόνι; Το πρώτο, άντε να το δικαιολογήσω. Τόσος κόσμος εδώ ήταν , μπορεί τα λουτρά να μην ήταν επαρκή. Το δεύτερο όμως, το θεωρώ δολιοφθορά και άμεση προσβολή.
    - Μα τι λες τώρα σκυλάκι μου;
    - Ναι, και  μιλάω πολύ σοβαρά. Όπως ο Αχιλλέυς που τα έβαλε με όλο το σύστημα.
   - Ποιός Αχιλλεύς; Ο Θερμοπυλών;
     - Άκου, δεν έχει σημασία. Ο Αχιλλευς πάντα αγωνίζεται εναντίον κάποιου, σε όποια εποχή και να ζει. Αλλά, θέλω να έχεις μια ηρεμία και να αναγνωρίσεις τις παλιές σωστές αποφάσεις μου, που τότε τις θεωρούσες ακριβές και extreme. Όπως γνωρίζεις το σπίτι είναι γεμάτο κάμερες και τα πάντα είναι καταγεγραμμένα. Ο ένοχος έχει βιντεοσκοπηθεί και η δικαιοσύνη θα κάνει το καθήκον της. ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΒΑΓΓΕΛΙΩ. Και στο άλλο θα τιμωρηθεί, ειδικά αν βρεθεί οτι κάποιο μπανιο ήταν ελεύθερο την στιγμή που ο καλεσμένος δεν ηδύνατο να κρατηθεί, αλλά θα υπάρχουν κάποια ελαφρυντικά. Πράμα φυσικά που δεν το δέχομαι κι ακριβώς, ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΣΩ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΕΣ.
      - Αχ, πόσο με συγκινείς. Πάντα έναν άνθρωπο με το ειδικό σου βάρος ήθελα στο σπίτι. Πάντα ήθελα ο άνδρας μου να μην ζυγίζεται σε ζυγαριά αλλά σε γεφυροπλάστιγγα. Πάντως η βαγγελιώ δεν μυρίζει. Κι έχει βγει σαν το στροφογυριστό μακαρόνι που είχαμε σήμερα στον μπουφέ. Καλά, τόσο γρήγορα του ήρθε η πέψη αυτουνού του ακατανόμαστου;
      - Κοίταξε να δεις χρυσό μου. Το πρόβλημα με το πάχος είναι οτι το στομάχι δουλεύει γρήγορα, τα έντερα ανταποκρίνονται αλλά οι μύες δεν προλαβαίνουν . Είναι καθαρά ιατρικόν το θέμα.
      - Νίκο μου, με τρελαίνεις.
     - Το ξέρω Εβελίνα μου.
     - Και τι θα κάνουμε τώρα; Πώς θα προχωρήσουμε;
     - Πατροπαράδοτα. ΤΡΑΒΑ ΜΩΡΗ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ την μπέϊκη κουράδα απο τα μάτια μου. Άντε κάνε και καμιά δουλειά. Που είχες όρεξη για πάρλα. Τόση ώρα κάθομαι και μιλάω μαζί σου και παρακολουθώ μια κουράδα στο σαλόνι ΜΟΥ.
     - Πώς μου μιλάς ετσι; Εγώ που έκανα τα πάντα για να σε περιποιηθώ;
     - Με τα λεφτά μου; Τράβα να σκουπίσεις την κουράδα και πλύσου νάρθω διότι με περιμένει κι η γυναίκα μου. Που μετά την κουράδα, σε έχει πιάσει και λογοδιάρροια.
  *******************************************************************************
        Απόσπασμα από θεατρικόν έργον, ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟ 1828.  ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΤΥΧΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.
******************************************************************************
       ΟΙ ΘΕΑΤΑΙ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΙ ΣΠΕΥΔΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ, που ο σκηνοθέτης θα αλλάξει ονόματα μια που το κοινό γουστάρει την ίδια υπόθεση αλλά με φρέσκια σάρκα.
                                                                    ΟΛΕ
    

9 σχόλια:

  1. Άγνωστοι και γνωστοί φίλοι του blog του Στήβεν,
    Εύχομαι αυτή η Ανάσταση να μας δώσει ελπίδα, που τόσο έχουμε ανάγκη.
    Κωνσταντίνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΘΕΑΤΑΙ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΙ ΣΠΕΥΔΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ, που ο σκηνοθέτης θα αλλάξει ονόματα μια που το κοινό γουστάρει την ίδια υπόθεση αλλά με φρέσκια σάρκα

    ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

    Οι θεατες, οσο και αν ο θελουμε, εχουν αρχισει δυστηχως και βαριουνται το εργο.

    Απο 25 εγιναν 20 μετα εγιναν 17 φετος εγιναν 10 και του χρονου θα ειναι ΘΑΥΜΑ αν ειναι πανω απο 6-7. Με οσα τρυκ και αν ετοιμασει ο θιασαρχης και οσα και αν μοιρασει σε κληρωσεις -site-εφημεριδες-dinners και οπου αλλου του κατεβασει η γκλαβα του.

    Νεα προσφορα στο super market για τους φιλους μας. Με αγορα 3 πακετων κολοχαρτου και καθαριστικου τζαμιων της μαρκας: τα κανει αορατα, δωρο ενα διαρκειας. Αν δε παρετε επιδηξετε (με η) και καλη διαγωγη σας προβιβαζουμε εις supporter.

    Καλο το κολπακι που ετοιμαζει το αγαμιδι να τα φορτωσει ολα στο κοντο. Που ως ακρατητος δεν προλαβε να τρεξει σε κανενα απο τα 18 μπανια. Μηπως επειδη ηταν ΗΔΗ ΚΑΤΗΛΛΕΙΜΕΝΑ απο τους μετοχους? ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ το παιδι να την κανει στο χαλι τη κουραδα, δεν ηθελε. Αλλωστε στην Λατινικη Αμερικη αυτο δεν ειναι δα και μεγαλο παραπτωμα. Ετσι γινομται αι δουλειες καθως μας ενημερωσε.

    Επειδη ομως αγαμιδιον ο κοντος πολλα ειναι αλλα βλακας ΔΕΝ ειναι προσεχε μην απο κατηγορος βρεθεις κατηγορουμενος.

    Γιατι καλη η κινηση απελπισιας να τα φορτωσουμε ολα στο γκοντο, αλλα το γκοντο και ισολογισμους δημοσιευε και ΛΕΦΤΑ ΕΛΑΜΒΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, και raporto εδινε κανονικοτατα.

    Mην κοιτας τι λενε τωρα οι παπατζηδες. Γιατι απο οσο βλεπω και γραφη και αναγνωση γνωριζουν. ΟΠΩς ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΝ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

    Και οι παπαριες του παπατζη οτι δεν θελαν λεει να κανουν το γκοντο να νιωθει μειωμενος!!!! (τι αλλη μπουρδα θα ακουσουμε...) ειναι για ΑΕΚτσηδες της οργανωσης.

    Το γκοντο λοιπον επαιρνε ολα τα βιβλια εκτος εταιρειας ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ 5 ΚΟΠΙΕΣ με τα χαμενα?

    Και αμα βγει και τα βγαλει, το μπλεξιμο θα ειναι μεγαλο.
    Γιατι μετα δεν εχεις αλλο λαγο να βγαλεις απο το καπελο (οχι οτι τα χαφτει κανενας αυτα αλλα λεμε).

    Εξαλου αυτο δεν ηταν και το νοημα του ραντεβου?

    ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΟ ΚΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΦΥΛΑΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΣΒΑΡΝΑ?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΗΣΥΧΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ?

    Τωρα το εισαι βλακας εσυ και ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ αυτο ειναι αλλη ιστορια.
    Στα εχει πει ο sugar αλλα εισαι ξυλο απελεκητο.
    Τι αλλο να κανει δηλαδη να στα ζωγραφισει?

    Αυτο ειναι το νεο πλανο που θα βαλεις μπροστα μετα τον τελικο?
    Το προηγουμενο πλανο δηλαδη ΚΑΠΟΥΤ?

    Αυτο ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΟΡΘΙΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ..
    Με τον Αρναρ την πρωταθλητρια Αυστραλιας τον Πατσατζογλου και τον Εντερ.
    Αυτο που πηγαιναμε για πρωταθλημα και ξεκινησες με φαπες στο πρωτο φιλικο. Και ακομη ΜΥΝΗΕΙΣ τους υπαιτειους. ΕΣΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ?

    Α ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΧΕΡΟΥΛΙΑ, που μου θες και πλανο. Και πας να ανοιξεις πολεμο χωρις να ξερεις ΚΑΝ τι οπλα εχει ο 'αντιπαλος σου'.

    Που ειδες 32 χιλιαδες εισητηρια και αναθαρησες.
    Εκει καταντησες την ΑΕΚ καραγκιοζακο. Να εχει μεσο ορο κατω απο 10 και να λες ενα ματσακι με τον Ατρομητο, παιχνιδι της 20ετιας..

    Που στην 20ετια ΡΕ ΑΜΟΡΦΩΤΕ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ κατι ατρομητους τους μοιραζαμε ταληρακια στο ημιχρονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργης ο Γαρατζέος26 Απριλίου, 2011 13:51

    Επέστρεψα από το βενετσιάνικο λιμάνι του λεπάντο, νοιώθω βρε παιδί μου πάντα σα στο σπίτι μου σε βενετσιάνικα λιμάνια. Γνώριμα. DNA καστρινό ομιλεί? Μάλλον.
    Ονομαστική γιορτή και ανάσταση σε μικρό κύκλο πολύ καλών φίλων (και ΑΕΚτζήδων...), με μέτρο ΟΛΑ. Γι 'αυτό και ήταν όμορφα.
    Ο Άδωνις, ο Ορφέας, η Περσεφόνη, ο Γιοσουά παίζουν ζάρια με το Θάνατο. "Σε άλλους τα ντόρτια κ' οι διπλές και σ' άλλους οι εξάρες". Και βλέπουμε εμείς ο πίθηκες MKII και ξεχνιώμαστε. Κι ας επισπεύδουμε την κάθοδο με τη σώρευση τριγλυκεριδίων, 6ρων, χημείας, άγχψους, ακτινοβολιών από γκατζετς κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ!
    Τώρα που φάγατε το αρνάκι σας και πήρατε τον απαιτούμενο αριθμό τριγλυκεριδίων να είσαστε έτοιμοι για τον αγώνα της εικοσαετίας που λέει και πρόεδρος(χα χα χα χα).
    Το μόνο που με αγχώνει είναι οτι θα κάθομαι στην Ρ2, και θα είμαι κοντά στο πεδίο βολής σε περίπτωση που στραβώσει για μας ο αγώνας.
    Και όπως έμαθα, μια οργάνωση 21 που δεν τα πάει καλά με το δωματιάκι, έχει είδη οργανωθεί κατάλληλα σε περίπτωση που μείνουμε με την ανάμνηση του Ραβούση.
    Το ''δίδυμο'' Ντούσαν-Κοκός έχει πρόταση στα χέρια του από Ελληνική ομάδα, όχι της βόρειας Ελλάδας.Σοβαρή πρόταση.Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν θα υπάρξει πολεοδομικός και περιβαλλοντικός μανδύας σε μία ρύθμιση για τα αυθαίρετα που θα έχει μόνο μια εισπρακτική λογική, ξεκαθάρισε η υπουργός Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη, επισημαίνοντας ότι σε κάθε περίπτωση, είναι αντισυνταγματική κάθε μορφή νομιμοποίησης της αυθαίρετης δόμησης στη χώρα.

    «Εάν και όταν το υπουργείο Οικονομικών ετοιμάσει μια ρύθμιση για να εισπράξει τα πρόστιμα, βεβαιωμένα ή μη, το υπουργείο Περιβάλλοντος θα τοποθετηθεί όπως όλοι οι υπουργοί στα θεσμικά όργανα», ανέφερε σε συνέντευξή της στον Βήμα FM.

    Σε νέο ιστορικό ρεκόρ, πάνω από τις 1.200 μονάδες βάσης, εκτινάχθηκε το spread των ελληνικών 10ετών ομολόγων έναντι των αντίστοιχων γερμανικών, λίγο προτού ανακοινωθούν τα αναθεωρημένα στοιχεία για το έλλειμμα του 2010.

    Ο ανοδικός κύκλος των ευρωπαϊκών επιτοκίων που μόλις ξεκίνησε αποτυπώνεται ήδη στον προσωπικό προϋπολογισμό των δανειοληπτών. Οι τράπεζες προχωρούν σε αυξήσεις των επιτοκίων χορηγήσεων μετά την άνοδο του βασικού παρεμβατικού επιτοκίου κατά 0,25% ενώ το euribor σπάει εκ νέου ρεκόρ, ωθούμενο από τις προσδοκίες νέας κίνησης τους επόμενους μήνες.

    Στο 10,5% αναθεώρησε η Eurostat το δημοσιονομικό έλλειμμα της Ελλάδας για το 2010 έναντι αρχικής εκτίμησης για 9,6%. Η απόκλιση από τον στόχο του προϋπολογισμού οφείλεται κυρίως στη βαθύτερη του αναμενόμενου ύφεση της οικονομίας, αναφέρει το υπ. Οικονομικών.

    Κατα τα αλλα ο ΓΑΠ βλεπει λεει αναπτυξη!!!! και το σκυλακι του αυτος ο ΜΠΟΥΦΟΣ ΜΕ ΓΥΑΛΙΑ ετοιμαζεται λεει για νεα μετρα.

    Ναι ρε μαλακα βαλε το ΦΠΑ 30%, τη βενζινη 3 ευρω και τους μισθους 300 ευρω.
    Καταργησε ολα τα δωρα ολα τα επιδοματα ολες τις φοροαπαλαγες και η ανακαμψη ερχεται..
    Ουρες επενδυτων περιμενουν στα συνορα με τα δις στα χερια, επιχηρησεις και καταστηματα δεν προλαβαινουν να εξηπηρετουν πελατες που με τις τσεπες γεματες τρεχουν αφηνιασμενοι να ψωνισουν οτι βρουν..

    Εσεις θα φυγετε οπως ο αλλος προεδρος, νυχτα και με κλωτσιες.

    Εξυγιαντες που αντι να κατεβαζουν ανεβαζουν τα φεσια και ξεπουλανε οτι υπαρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ζωή θέλει γέλειο.Διαβάστε αυτά να γελάσετε και μετά πάμε να κλάψουμε όλοι μαζί παρέα για τα χάλια μας...
    Υλικό μαθητών:
    . Η επετηρίδα είναι αυτό που βγάζουμε στα μαλλιά μας άμα δεν λουζόμαστε συχνά
    (γυμνάσιο Πάτρας)

    2. Ο Κωνσταντίνος Καντάφης ήτανε Ελληνας ποιητής που γεννήθηκε στη Λιβύη της Αλεξάνδρειας (γυμνάσιο Αθήνας)

    3. Στην αρχαία εποχή δεν υπήρχαν ξένες χώρες, γι’ αυτό δεν έχουν βρει οι αρχαιολόγοι αρχαία διαβατήρια (γυμνάσιο Θεσσαλονίκης)

    4. Οταν ο Οδυσσέας γύρισε πίσω στην Ιθάκη, βρήκε τους είκοσι ανεμιστήρες και την Πηνελόπη να τους δουλεύει στο φουλ (γυμνάσιο Θήβας)

    5. Την Οδύσσεια της έγραψε ο Οδυσσέας. Την Ιλιάδα ο Ηλιάδης. (γυμνάσιο Λαμίας)

    6. Πρωτεύουσα της Κεϋλάνης είναι η Λιπτον Τι. (γυμνάσιο Αθήνας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. More:

    7. Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται, αλλά όχι πάντοτε (γυμνάσιο Καλαμάτας)

    8. Η σοβιέτα είναι που φοράνε οι Ρωσίδες. Στη Σερβία φοράνε σερβιέτες. (γυμνάσιο Κορίνθου)

    9. Οι βηταμίνες βρίσκονται ακριβώς ανάμεσα από τις αλφαμίνες και τις γαμαμίνες..(γυμνάσιο
    Θεσσαλονίκης)

    10. Τα 6 χαρακτηριστικότερα ζώα του Βόρειου Πόλου είναι 3 αρκούδες και 3 φώκιες (γυμνάσιο Αθήνας)

    11. (Το 11 το πηδάμε. Είναι άνευ σημασίας)

    12. Ο Ε. Λύτης και ο Σ. Εφέρης είναι και οι δύο Ελληνες ποιητές κατηγορίας νόμπελ
    (γυμνάσιο Αργοστολίου)

    13. Οι Δέκα Εντολές γράφτηκαν από τον Σινά και παραδόθηκαν στον Μωυσή στην Πλάκα. Ηταν όλες πέτρινες, αλλά σαφέστατες. (γραπτό υποψηφίου για την Σχολή Αστυνομίας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ; ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝΤΕ ΚΙ ΕΙΝΑΙ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Steven
    Γραφω..και μετά πάμε να κλάψουμε παρέα για τα χάλια μας,αν και μόνο γέλιο μου προκαλούν πλέων όλα αυτά.Λαος για γέλια είμαστε και συμφωνώ για την ισότητα και τον ψήφο.Γιωργάκη προθυπουργό έχουμε.Χα Χα Χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή