Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

ΤΑ ΜΠΕΪΚΑ

           Είπα να μην βαρύνω το blog μεγαλοπεμπτιάτικα με κάποιο πολιτικό κείμενο από το ταχυδρομείο μου. Άλλωστε, όσο κι αν κουραζόμαστε με τις μαλακίες που γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΟΥΣ, δεν παύουν αυτές οι μαλακίες να δίνουν χαρά και χαμόγελα στους παρεπιδημούντες στην Ιερουσαλήμ.
          Και μέχρι τα νεότερα επεισόδια ( αυτά των μπαράζ), να κλείσω και το κεφάλαιο " ΤΑ ΜΠΕΪΚΑ" του βιβλίου " Μια κουράδα στο σαλόνι". Είναι βιβλίο δικανικής πλοκής που διαδραματίζεται σε ένα νεοελληνικό σπίτι - τα σκηνικά το φέρνουν στο μυαλό μου σαν διατηρητέο κάτωθεν του ιερού βράχου - με πρωταγωνιστή τον αείμνηστο ( κι άλλος ) Λειβαδίτη ( οι δίκαιοι, οι ιερόσυλοι κλπ ) και τον σημερινό Λαζόπουλο. Στα φωνητικά ο Γιώργος Τσαλίκης.
         Να μην σας κουράζω όμως μέρα που είναι ( βέβαια καθηγητής του Cambridge αλλάζει την ημέρα του Μυστικού Δείπνου, χώρια που προτείνει το Πεσάχ να εορτάζεται κάθε 1/4 , δηλαδή πρωταπριλιά ). Το ζευγάρι των αριστοκρατών που ζει στο εν λόγω σπίτι είχε μια συγκέντρωση. Κι ανακάλυψε μετά το πέρας της εκδήλωσης μια κουράδα στο σαλόνι. ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ INVESTIGATION. Η συνέχεια επί της οθόνης, περίεργοι.
          "ΤΑ ΜΠΕΪΚΑ" λοιπόν, είναι μια δικαίωση του blog, ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΛΟΚΡΟ. Κάποιοι με ονόμασαν συνωμοσιολόγο ή καχύποπτο. Κάποιοι κρυφογέλασαν με τα κείμενα  της παράγκας και του παρασκηνίου ( ας γελάσουμε εδώ ) , ΟΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΛΕΧΘΗ ΟΤΙ " δεν υπάρχει παρασκήνιο στην Ελλάδα" κι οτι η διαιτησία " ανήκει πάντα σε κάποιον που δεν είναι στην εξουσία". ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΦΑΝΗ:
       ΤΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΟΤΑΝ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ( εντάξει όχι οι δαφνοστεφανωμένες ) ΞΕΡΕΙ;
        Η ΕΞΟΥΣΙΑ, δηλαδή το χρήμα, ΝΑΙ ΜΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΚΙΑΖΕΤΑΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ.
       Ποιά όμως είναι η ύψιστη δικαίωση; ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΛΑ, τουλάχιστον όσοι δεν γνωρίζετε. Υπάρχει μια ομάδα αλογοτροφών, που λέγεται " ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ". Οι επιστήμονες αυτοί έβγαλαν μια ανακοίνωση για την συμπεριφορά του Μπέου, εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Λέει μπόλικα αραβουργήματα αλλά εμείς χτυπάμε τα εξής: ".... ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ - ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΗΤΑΝ, ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΘΟΤΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ..."
              ΤΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΑ ΤΕΤΡΙΜΜΕΝΑ, ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΠΕΡΙΤΤΟ. ΕΙΣΤΕ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΝΤΑΜΠΛ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ Η ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑ.
             ΕΓΩ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΑ ΗΘΗ ΤΩΝ " ΦΙΛΑΘΛΩΝ" , ΤΩΝ ΣΩΣΤΟΤΑΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ.
       Και φυσικά δεν καταγγέλω τίποτα. ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΟΤΙ " ο Μπέος την δύναμη του την αντλεί από το πόπολο." ΚΑΤΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟΝ: " ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΝΙΚΑ." ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ; Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΡΑΒΙΩΝ ΤΟΥ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΕΧΕΙ ΕΠΑΡΧΟΥΣ, δηλαδή καπετάνιους για το βούρδουλα. ΚΙ ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΑΒΓΑΣ ( κασέταgate ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΑΛΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΟ 52-48 ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΡΗ-ΠΑΟ.
         ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ, πού να τα βρει ο εισαγγελέας; Ίσως να τηλεφωνιέται με την Χειλουδάκη ακόμα, την σημερινή βέβαια καθότι η άλλη είναι και κάποιας ηλικίας.
        Πάντως και τότε, στην Χριστού εποχή, είχαν παρατηρηθεί κενά και καθυστερήσεις. Τον είχαν πιάσει και πρώτα Τον πήγαν στον Άννα ( πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ ) που δηλώνοντας αναρμόδιος, παρέπεμψε την υπόθεση στον Καϊάφα ( πειθαρχική επιτροπή της σούπερ λίγδας ) που όντας κι αυτός αναρμόδιος, τον φάκελλο τον έστειλε στον Πιλάτο ( κάτι σαν ΓΓΑ ). Κι αυτός τι έκανε; ΕΝΕΙΨΕ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ.
         ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΚΡΙΤΗΣ; ΣΤΑΥΡΩΣΗ.
                ΔΗΛΑΔΗ, ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΑΘΩΟΥΣ, ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙΝΑ ( νέα ) ΔΑΙΜΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΜΠΕΟΥΣ.
         ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΝ, ΑΛΛΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ. ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ, ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ. ΠΑΡΤΟΝ ΚΑΤΩ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ.
                                           ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ
            ΥΓ1. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΙΣ ( 21 ΓΑΡ ), ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
            ΥΓ2. ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ.  ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΘΥΜΗΣΗ: " ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΝΙΤΣΑ, Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΓΕΛΑΔΙΤΣΑ." ΕΠΙΣΗΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ. ΑΞΙΖΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ. ΤΑ ΠΕΝΘΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ.
           ΥΓ3. ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο SPECIAL ONE. ΚΑΙ ΤΕΖΑ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ.

17 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ J. PATIKAS: ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΟΜΩΣ. ΑΡΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Σημερον κρεμαται επι ξυλου...". Δηλαδη "επι ξυλου κρεμαμενος".
    Ποιος; Ολοι. Και οι μετοχοι οι τωρινοι,και οι πρωην-γεια σου κοντε μαλακα- και ο Αδαμιδης και οι παικτες- "ποιος ξερει τι μας ξημερωνει"- και η δυστυχη ομαδα μπασκετ, που θα ερθει επιτελους στο στοιχειο το οποιο προσπαθησε πολυ να της προσδωσει η Χατζηχρηστους, και επιτελους θα γινει μια γνησια ερασιτεχνικη ομαδα συμμετεχοντας σε μια ερασιτεχνικη κατηγορια, με οδηγο εναν ερασιτεχνη Ρασπουτιν και μαλακα κατ'επαγγελμα.

    Δεν υπαρχει κανενα μπασκετ. Αυτα ειναι κουραφεξαλα. "καποιος,καπου,καποτε, που να τον θυμαμαι" που τραγουδουσε και η Βεμπο.
    Τα παντα πανε μπροστα σαν τσουναμι.
    Αν ειναι να καρφωθουμε στους τοιχους της ιστοριας με προκες καποιες ημερομηνιες, ζητω που καικαμε.

    Να μας πει -επαναλαμβανω- ο κος Χατζηχρηστος, δια ποιον λογον εκλειπουν παντελως καθε ειδους κατορθωμα η ανδραγαθημα των αλλων τμηματων των οποιων εχει την τιμη να προισταται, παρα μονο καμαρωτη καμαρωτη, βλεπουμε την κορη ΑΕΚ, δηλαδη την ποδοσφαιρικη, στους τιτλους αρχης και τελους της εκπομπης του "κιτρινομαυρο μονοπατι" (εγω θα το ελεγα και "Ανοπαια οδος").

    Η οποια ως επι το πλειστον ασχολειται με τα "ξεχασμενα τμηματα απο τους επιλεκτικους ΑΕΚτζιδες" οπως συνηθιζει να λεει ο Μωυσης της πλακας.
    Διατι αμελεις και υποβιβαζεις τα τεραστια κατορθωματα του σκακι και της πυγμαχιας, παρα μονο μας μοστραρεις τον Μαυρο, τον Σαβεβσκι,την ωραια σκεπαστη του Μπαρλου,την ΚΠΡ, και τις κουπες των αδρα αμοιβομενων ποδοσφαιριστων;

    Διατι πουλας ερασιτεχνισμο με τα στεφανα των επαγγελματιων ωρε Παπαφλεσσα της Αλεξανδρας;

    Τι δουλεια εχεις με τα κατορθωματα της ΠΑΕ ρε Μπαιρακταρη;

    Παιξε μονο αυτα που αποδεχεσαι ιδεολογικα και αυτα που δεχεσαι ως γνησια.
    Αλλιως, κοψε τον κωλο σου να βρεις εναν νεο "φιλιππου", η εναν "νεο Μελισσανιδη", γιατι σε βλεπω να γερνας και τα στηγμιοτυπα της εκπομπης σου,δεν προκειται να ανανεωθουν ουτε στο ελαχιστο.
    Με τον Παπαιωαννου και τον Αρδιζογλου θα πεθανεις.
    Στο τριποδο τραπεζακι,διπλα στην μακετα του πρωην γηπεδου - το οποιο ετσι οπως ειναι στημενο,μοιαζει σαν σορος απο κολυβα,που στο τελος της εκπομπης θα μοιραστουν στους παρευρισκομενους- λεω να βαλεις και ενα καντηλακι. Υπερ αναπαυσεως.
    Χρειαζεται. Και θα χρειαστει και στο μελλον.

    "Δεν μπορουμε να υπηρετουμε δυο κυριους. Και τον θεο και τον μαμωνα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το σιχαμα ειναι αυτο που ειναι,και το ξερουμε ολοι ρε Χρηστο....Οι "απεναντι του" που ειναι επιτελους,αυτους ποτε θα τους δουμε!!!
    Και καλα κανει ο Μπεος και τους "γαμαει" ολους.Στο κατω-κατω την παρτη του κοιταει,και "τρωει" και η ομαδα του.Κανει κολλεγιες με οποιον τον συμφερει,κανονιζει οτι τον βολευει,γλειφει οποιον γουσταρει...Οι "αλλοι" για να τον σταματησουν που ειναι? Ο Βικτωρας τα ιδια δεν εκανε?
    Και μπραβο στον Μπεο που πηγε την παρτιδα στα μετρα του και την κερδισε...
    Ας ειχαμε και μεις ΔΙΟΙΚΗΣΗ,να καναμε τα ιδια και καλυτερα.Ετσι λεω γω.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είσαι ΑΠΙΘΑΝΟΣ φτιάξε μας......δυνατό κείμενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΝΙΤΣΑ, Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΓΕΛΑΔΙΤΣΑ

    Μα φυσικα και δεν θα γινει. Γιατι την αγελαδιτσα ΤΗΝ ΑΡΜΕΞΑΜΕ οσο πηγαινε και τωρα της κανουμε τα 40. Φαγαμε ξαναφαγαμε ψοφησε το ζωντανο.
    Ποσο αρμεγμα να αντεξει?

    Απ την αλλη τον Φιλλιπου μια χαρα τον βρισκω επαγγελματικα. Και καβαλα πανω απο μια vivartia που εχει αλλα δεκα παραμαγαζα και ΠΑΛΙ ΖΗΜΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙ αλλωστε οπως ολες οι εταιρειες του mr mig πλυντηροπουλου..

    Eνω ο Δ.Χ οτι πιασει τραινο το παει. Οχι σαν τον Παπα και το αγαμιδι που μπροστα τους δεν πιανει κανενας τιποτα αλλα προσπαθει.

    Βεβαια θα μου πεις που εισαστε ρε ΑΕΚτζηδες? Γιατι δεν εισαστε ταμειακως ενταξει ρε καναπεδες και δεν μου τα σκατε?

    Ξερετε τι εξοδα εχει το τμημα σκακι και το ταβλι?
    Ολο χανουμε τα ζαρια και ολο καινουργια μου ζητανε.

    Εμεις το καθηκον μας το κανουμε. Και εκμπομπη με ενα τραπεζακι και 3 καρεκλες εχουμε, και στο χαντμπολ πηγαμε και εφαγε 10-15 αγωνιστικες η ομαδα τιμωρια και στη μπαλλα ΟΠΟΤΕ χρειαζεται καθαριζουμε. Ε αν τρωμε και καμμια 100αρα προστιμο ας τα πληρωσει η κορη, τοσα φραγκα βγαζει. Επειδη λεει το αγαμιδι οτι δεν εχει λεφτα το ταμειο? Αληθεια λεει. Το ταμειο δεν εχει.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΧΟΥΝ.

    Εξ αλλου δεν μπορει 60εκκ επισημα να εξαυλωθηκαν.
    Καπου πηγαν.

    Ουτε τα ΕΠΙΣΗΜΑ 12-15 φετος μπορει να εξαυλωθηκαν.
    ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΥ ΠΗΓΑΝ. θες σε νοικια θες σε ταξιδακια θες σε 'μεταγραφες' θες σε 'προπονητες' θες σε 'δανεικους' καπου πηγαν.

    Οποιος αμφιβαλει ας κοιταξει τα βιβλια. Αυτα που ειναι στη ΠΑΕ ομως ΟΧΙ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

    Μην μπερδευτουμε κιολας.

    Αιντε οσονουπω ακολουθει και το ποδοσφαιρο...

    Δεχομαι στοιχηματα για τον επομενο σωτηρα που θα εμφανισει ο παπατζης. Που επειδη ειδε οτι τετοιο σωτο δεν το τρωει ουτε γαιδαρος σε νηστεια, διερευσε.... οτι θα κανει λεει ντα αυτους που τα διαδιδουν.

    Βρε ποιος τα λεει ρε Πετρακη τετοια μουσια ηθελα να ξερα. Μαλλον ο ιδιος που μας ελεγε για Κυπριους Κροισους ε?
    Η λες να ηταν ο αλλος με τον Μπομπ Κοζωνης?
    Ρε μηπως ηταν ο αλλος με τον mr Makris?

    Ρε συ Πετρακη:Μηπως τελικα θετε τις κλωτσιες σας να στανιαρετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος21 Απριλίου, 2011 10:48

    "Όποιος πολεμάει την κοπρίτζιναλ, πολεμάει την ΑΕΚ, ναούμε"...
    Fine.
    Το ρητό αυτό συμπεριλαμβάνει πολλά παραφερνάλια. Έχει επιπτώσεις και συνεπακόλουθα.
    Διότι το πρότζεκτ "προκρούστειος κλίνη", ώστε η ΑΕΚ να μικρύνει σταδιακά τόσο, ώστε να ισούται με μία φράξια 2.000 ατόμων που τα καθοδηγεί ένας άεργος, αργυρώνητος φιλαθλοπατήρ, ωσάν νέος γκαίμπελς ή και σκυλόσοφος της δεκάρας προχωράει σταθερά, με διαρκείς επιτυχίες. Ο υποβιβασμός αυτός είναι ένα ακόμα ποδάρι κομμένο στο κρεβάτι, ώστε να διασφαλιστεί ότι θα γίνουμε πια όλοι είτε καναπεδάκηδες, είτε πεφωτιζμένοι.
    Και εις ανώτερα, λοιπόν. Είπαμε, φταίνε πάντα οι ΑΛΛΟΙ.

    ΥΓ: Καραμανλή, πολλά είμαστε, χάρτινοι όχι (ακόμα). Άστο. Καλή και η Α2, μάλλον καλύτερη η Β. Αυτό μας (και σου) αξίζει και άστα σάπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος21 Απριλίου, 2011 10:50

    "...Ο Αλέξιος Ε' Μούρτζουφλος ήταν ο αυτοκράτορας του Βυζαντίου για ένα σύντομο χρονικό διάστημα το 1204. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, η Κωνσταντινούπολη έπεσε στα χέρια των Σταυροφόρων οι οποίοι ίδρυσαν την Λατινική Αυτοκρατορία της Κωνσταντινούπολης...."

    Μήπως και ο μπαμπής ο Καραμανλής με τον πρόεδρο της μάνας πρέπει να λάβουν αυτό τον τίτλο?
    Ο Αλέξιος ο Ε' τι έλεγε άραγε ως δικαιολογία για την άλωση? Το βρήκα..."Φταίνε οι ΑΛΛΟΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος W.W.21 Απριλίου, 2011 11:17

    Κατ΄αρχήν Χρόνια Πολλά & Καλή Ανάσταση σε όλα τα αδέλφια του blog, με υγεία, υπομονή & κουράγιο, γιατί νομίζω ότι έρχεται Αρμαγεδώνας.
    Για το ΑΘΛΗΜΑ του μπάσκετ, εντάξει είναι για γέλια. Κάθε 2 δευτερόλεπτα τρούτ & τρούτ οι διαιτητές, αμυντικό φάουλ, όχι πρόλαβε & στήθηκε είναι επιθετικό (από κάτι τέτοιες μαλακίες έγινε εκατομμυριούχος ο Γιαννάκης), η μπάλα ανέβαινε όχι είχε φτάσει στο ανώτερο σημείο και κατέβαινε (!) καλάθι ΚΑΙ φάουλ, δηλ. βάζει ο Μπλάνκο γκόλ αλλά επειδή τον είχε σπρώξει προηγουμένως ο Τσιρίλο θα χτυπήσει & πέναλτυ ! Γίνονται αθλητές κάποιοι δυσμορφικοί - χωρίς κανένα ρατσισμό - επειδή είναι 2.20 και ενίοτε δήμαρχοι. Αλλά θα μου πείς ότι ο Arnold έγινε κυβερνήτης επειδή επαιρνε τα deca - durabolin με τις χούφτες. Κι έτσι δημιουργήθηκε η λεγόμενη μασωνία του μπάσκετ σε εγχώριο και παγκόσμιο επίπεδο (Στέρν, Στάνκοβιτς, Κοτλέμπα, Σωλήνας, Ρήγας κ.ά).
    Όσον αφορά την ΑΕΚ ο υποβιβασμός άρχισε εδώ και μερικά χρόνια, απλά χθές επισημοποιήθηκε. Στο σάπιο σανίδι δεν πιάνει το καρφί.
    ΥΓ 1. Για τους παλαιότερους. Πρωταθλητές & δευτεραθλητές ΕΥΡΩΠΗΣ έχουν γίνει ο Λινάρδος, ο Καρατζάς, ο Ρωμανίδης κι ο Φιλίππου.
    ΥΓ 2. Να δείς Στήβεν που θα τους αποκλείσει και στα ημιτελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Γιώργη
    Καλή και παρακαλή είναι γι αυτούς η Β’.
    Το έγραψα στην προηγούμενη ανάρτηση, τους βολεύει αφάνταστα.
    Σβήσιμο χρεών και λευκή περιστερά επιστροφή σε 2 χρόνια στην Α κατηγορία.
    Άσε, μην ακούς που φωνάζουν. Τους παραβολεύει σου λέω…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ Ανώνυμος W.W

    O Γιαννακης εκλαιγε κιολας. Εδω γιναν αλλοι και αλλοι που αμα σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ αλλο αθλημα εμφανιζωντουσαν με σορτσακι θα γελαγανε και τα τσιμεντα.

    Ο arnold φιλε εχει καθαρισει και καμμια χιλιαρα κακους ανα εργο. Ασε που ειχε και αντιπαλο δεος στους διαλογους τον Ροκκυ.

    3 προτασεις ο ενας, 4 ο αλλος.

    Εχει πει και το: i ll be back..
    επικη ατακα.

    @ steven special one με ταληρακι οντως ενας ειναι. Κοιμηθηκε ο θεος παλι χτες και θελανε να μπουνε με τη μπαλλα στο πλεχτο. στο δευτερο ημιχρονο ξεπερασε σε αηδια η αμυνα ΑΚΟΜΗ και την Ιντερ περσυ.
    τοσο κοσμο στην περιοχη της Ρεαλ που νομιζα οτι εβλεπα τους πιστωτες της ΑΕΚ σε ημερα εισπραξης..

    και με αμυνα αναγκης επαιζε η μπαρτσα. εξω το τερμα, εξω ο πουγιολ εξω ο αμπινταλ. σχεδον ολη η αμυνα δηλαδη και το 30% της ομαδας...
    anyway ειμαι ΑΝΤΙ-ΡΕΑΛ (λογω Μιλαν κυριως) και Μπαρτσα ταυτοχρονα.
    αντε να δουμε. Τουλαχιστον βλεπεις μπαλλα.

    Διάψευση Βιντιάδη για επαφές με Παππά

    Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών σύμφωνα με τα οποία πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ ημών και οποιουδήποτε μέλους της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ουδέποτε μας προτάθηκε να συμμετάσχουμε ως επενδυτές στην ΠΑΕ ΑΕΚ και κανένα ενδιαφέρον δεν υπάρχει για συμμετοχή μας σε τέτοιου είδους επενδύσεις

    Χουνερι που εχει παθει ο κοσμος...
    Ο καθε ανθρωπος πρεπει να βγαινει να διαψευδει και να αποδυκνυει οτι δεν θελει να εχει καμμια σχεση με το αγαμιδι που ΒΓΑΖΕΙ βρωμες συνεχεια.

    Ολα τα λεφτα η τελευταια προταση..

    Ουδέποτε μας προτάθηκε να συμμετάσχουμε ως επενδυτές στην ΠΑΕ ΑΕΚ και κανένα ενδιαφέρον δεν υπάρχει για συμμετοχή μας σε τέτοιου είδους επενδύσεις

    Σε τετοιου ειδους επενδυσεις. Ακους ΑΓΑΜΙΔΙ?
    Δεν ΒΡΕΧΕΙ ΒΛΑΚΑ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ.


    Υ.Γ Πληροφοριες αναφερουν οτι μετα την αρχικη κρυαδα και το σχετικο χαβαλε στην go carriers, υπηρξε μανουρα και μαλιστα χοντρη. Γι αυτο εξαλου και οι διαψευσεις ΄κυκλων΄(α ρε ΝΟΥΜΕΡΟ εγινες και κυκλος..) της ΠΑΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. «Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών σύμφωνα με τα οποία πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ ημών και οποιουδήποτε μέλους της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ουδέποτε μας προτάθηκε να συμμετάσχουμε ως επενδυτές στην ΠΑΕ ΑΕΚ και κανένα ενδιαφέρον δεν υπάρχει για συμμετοχή μας σε τέτοιου είδους επενδύσεις»,
    Τάδε έφη Βιντιάδης.Η τελευταία φράση είναι η πιο σημαντική αντικατροπτίζει ακριβώς την κατάσταση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο...
    ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μετα απο αυτον τον Βιντιαδη που αρνηθηκε, να πανε στον αλλον Βιντιαδη,τον καραφλο σκηνοθετη με το σκουλαρηκι.
    Και να προσλαβουν και την Ρουλα στο γραφειο τυπου.

    Μη σου πω οτι ενας Ψινακης ειναι ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ.
    Επιτελους! Ας ακουστει και μια βαρια αντρικη φωνη εκει μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τους ΠΑΕτζιδες περιμεναμε να πεσουν κατηγορια για να σβυσουν τα χρεη,τελικα το μπασκετ βρεθηκε "ολως τυχαιως" σε αυτην την θεση.
    Και δεν ξερω και τη γνωμη εχει ο δεσποτης Δ.Χ.
    Ειναι κακη ιδεα;

    "οποιος μιλαει για Β Εθνικη,αυτος και η μανουλα του να παει να γαμηθει";

    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.
    ΟΕ-ΟΕ-ΟΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ DIMI: ΑΔΕΡΦΕ, ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ. Η ΜΠΑΡΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ 5 ΚΛΑΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΡΕΑΛ.
    ΕΓΩ ΑΛΛΟ ΛΕΩ. ΑΝ ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΟΙ 2 ΟΜΑΔΕΣ, ΠΟΣΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΡΟΥΦΗΞΕΙ Η ΡΕΑΛ;
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ, ΕΓΩ ΣΥΜΠΑΘΩ ΤΗ ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΟΣΙΕΔΑΔ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΑΥΤΟΙ, ΜΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ.
    ΤΟΝ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΤΟΝ ΠΑΩ ΟΜΩΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ.
    ΦΕΤΟΣ 1 ΤΙΤΛΟ, ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 2, ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ( κι αυτήν την αντιπαθώ ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η γνώμη μου είναι οτι είναι κρίμα και άδικο να απαξιώνεται το τμήμα καλαθοσφαίρισης της ΑΕΚ απο ΑΕΚτζήδες. Διοτι η ΑΕΚ είναι ενα σύνολον ανθρώπων κάτω απο ενα κοινο έμβλημα, που τους ενώνουν κοινές αναμνήσεις, κοινα συναιθμήματα ( χαρές, λύπες, αδικίες κτλ.)και θυσιες που έχουν κάνει άλλος λιγότερες και άλλος περισσότερες. Στη δημιουργία αυτού του μεγαλείου έχει συμβάλει και το τμήμα μπάσκετ. Και δεν αναφέρω σκάκι, τάβλι ούτε καν χαντμπολ. Αλλά το μπάσκετ ειμαί σίγουρος οτι όλοι οι ενεργοί ΑΕΚτζήδες, άσχετα αν μας αρέσει, ασχολούμαστε ή ενημερωνόμαστε, κάποιοα στιγμή ενδιαφερθήκαμε να ακούσουμε το αποτέλεσμα κάποιου σημαντικού αγώνα και ανάλογα στεναχωρηθήκαμε (π.χ. τελικος ευρωλίγκας 1998) ή χαρήκαμε (π.χ. τελικος πρωταθληματος 2002) έστω και λίγο. Επίσης πιστεύω οτι κάποτε συνέβαλε και στη δημιουργία ΑΕΚτζήδων έστω και λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ξερω γω? Μπορει και να εχανε, αλλα οχι με πολλα.
    Γιατι η μπαρτσα εκτος απο παικταραδες εχει και ομοιογενεια.
    δεν ειναι αγορασμενη ομαδα ειναι χτισμενη και ο πεπε εχει παιξει τεραστιο ρολο σε αυτο.
    αλλωστε 8 στους 11 ειναι γηγενεις παικτες με μεσι πεδρο τσαβι ινιεστα πουγιολ μουσκετς ακομη και τον πικε που εκανε τ αγροτικο του και τον σεσκ που ειναι θεμα χρονου να γυρισει
    η ρεαλ ποτε εβγαλε παικτη?
    η ιντερ 3 χρονια?
    η τσελσκι αλλα τοσα?
    βαρεθηκα να βλεπω αυτο το τουρμπο τον καρβαλιο ελεος πλεον μεχρι κι ο καραγκουνης τον εχει κανει ΔΙΣ ρομπα
    σε αντιθεση με τον αχωνευτο που ουδεποτε χτιζει αλλα απλα αγοραζει παικτες κι τους κανει ενα αμυντικο συνολο.
    ουτε η πορτο ουτε η τσελσκι (ενοειται ουτε η ιντερ) ουτε η ρεαλ ειναι ομαδες που παιζουν μπαλλα.
    και μπαλλα εννοω τυπου αγιαξ, λιβερπουλ,μιλαν, που στα ντουζενια τους καθοσουνα και χαζευες.

    γιατι οκ να σηκωνεις κουπες αλλα οχι με τον σναιντερ σεντερ μπακ ρε αχωνευτε...

    Τεσπα γουστα ειναι αυτα και περι ορεξεως κολοκυθοπιτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΣΑΧ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ 20ετίας ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ.
    ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ. ΠΗΓΑ ΣΤΟ 1991.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΜΑΛΑΚΑ. ΤΟ "ΜΑΛΑΚΑΣ" ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΑΝΕΙ.
    ΚΑΝΑ ΒΙΒΙΛΙΟ ΔΕΝ ΞΕΦΥΛΛΙΖΕΙ;
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή