Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΣΤΕΡΙ

            Μιλάω για την διαιτησία και το νέο υπερόπλο, που λέγεται Μάνταλος. Που καταλαβαίνω οτι έχει ανέβει πολύ γρήγορα όλους τους βαθμούς κι έχει ήδη προβιβαστεί σε στρατηγό όντας μόνο 32 χρονών. Ο ΒΑΣΑΡΑΣ ( ο υπεύθυνος για την ανάπτυξη της διαιτησίας ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ. Πρέπει να αισθάνεται σαν τον σημερινό πρωθυπουργό ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ.
           Για να τα δούμε όμως ξανά τα ανδραγαθήματα του ανδρός Μαντάλου.
          Στην Τούμπα μύρισε καμένο τερματοφύλακα, αλλά ο διαιτητής ΔΕΝ διέκοψε τον αγώνα. Μπήκαν μέσα στο τεραίν οι επιστήμονες του ΠΑΟΚ δυο φορές, αφού δεν είχαν σκοτώσει κανέναν με τα πιστόλια τους, και ο διαιτητής προειδοποίησε οτι ο αγώνας κινδυνεύει με διακοπή. Τέλος πλαστογράφησε έναν αγώνα χωρίς να κρατήσει καθυστέρηση 15 λεπτών και γράφοντας ένα ψεύτικο φύλλο αγώνα οτι το ματς έληξε κανονικά.
         Στην Ελλάδα όμως, το ποδόσφαιρο είναι αντρικό παιχνίδι ( Αχιλλεύς ) κι όποιος φοβάται μπορεί κάλλιστα να παίξει τις κουμπάρες. Αντίθετα στην Γερμανία, που καταλαβαίνω οτι τα γήπεδα είναι τίγκα στους πουστόφλωρες, ο διαιτητάκος διέκοψε παιχνίδι΄για ένα πλαστικό κυπελλάκι μπύρα που έβρεξε τον επόπτη.
          Στην χώρα μας όμως έχουμε κι άλλο ένα χάρισμα: ΔΕΝ " ΚΑΡΦΩΝΟΥΜΕ". Κι άρα στην Τούμπα ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ βούτηξαν τους αληταράδες από τα χέρια της αστυνομίας, ενώ στην Γερμανία οι ίδιοι οι οργανωμένοι κατέδωσαν τον υπεύθυνο της μπύρας στις αρχές. ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩ, Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΕΚ ΕΒΓΑΛΕ ΤΡΕΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΟ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ, ΚΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
       Στην Γερμανία η υπεύθυνη ομάδα ζήτησε απλά συγνώμη χωρίς να ψάξει δικαιολογίες. Εδώ ο ΠΑΟΚ χάλασε τον κόσμο ΚΙ ΕΒΑΛΕ ΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ Η ΑΝΤΕΦΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ( όπερ κι έγινε ).
        Στις χώρες που υπάρχει σοβαρός πληθυσμός, υπότροπος είναι κάποιος που επαναλαμβάνει το ίδιο αδίκημα. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ όμως υπάρχει διαχωρισμός επεισοδίων σε ευρεία κλίμακα ή εκτεταμένα. Επίσης αν το αδίκημα είναι πέταγμα παπουτσιού στο κεφάλι κάποιου, ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΡΕΎΝΗΣΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΟ ΥΠΟΔΗΜΑ ΗΤΑΝ ΔΕΞΙΟ Ή ΑΡΙΣΤΕΡΟ. ΚΙ ΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΔΕΞΙ, ΥΠΟΤΡΟΠΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΞΑΝΑΗΤΑΝ ΔΕΞΙ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ.
                    ΤΥΧΑΙΑ ΔΝΤ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.
          Ο Μάνταλος λοιπόν, βρέθηκε με τον μπαμπά του στον Βόλο προχθές. ΤΡΑΒΗΞΕ 2 ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ 2 ΚΟΚΚΙΝΕΣ ( ήταν ) ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΤΟ ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ: ΑΛΛΕΣ 2 ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ, ΑΠΟΒΟΛΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΥ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΠΕΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΥΛΑΤΣΑ, ΔΙΑΚΟΠΗ έστω προσωρινή ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΛΕΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΑΝΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΕ Ο,ΤΙ ΕΙΔΑΜΕ.
          ΜΑΝΤΑΛΩΣΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΜΠΕΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, όπως σας τα είχα πει από το καλοκαίρι ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ SHOW. ΕΝΑ ΠΟΛΥΒΑΡΙΕΤΕ, που στηρίζεται σε 3 άξονες:
                   ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΤΡΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΔΕΡΦΕΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟ 40 ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ;
                   ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ, ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ, ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΣΚΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ.
                   ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ, υπό την προστασία κάποιου μανιακού, ΛΟΓΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΣΕ ΚΑΤΟΧΗ.
                       ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ, ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΝΤΡΑ.
       ΥΓ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ; ΤΙΠΟΤΑ ΜΩΡΕ. ΕΤΣΙ ΜΟΥΡΘΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΥΠΟΘΗΚΟ. 

21 σχόλια:

  1. Γιατι? Γειτονοι ειμαστε...Αμα δεν σε στηριξει ο γειτονας στα δυσκολα ποιος θα σε στηριξει? Ο κοτσιβογκλης? Δεν φτανει που σου αγοραζει τα παλιοχαρτα,φωναζεις κιολας...Τζαμπα βεβαια δεν στα παιρνει,αλλα οπως και να το κανεις αμα εχει παρει φωτια η γουνα σου δεν κοιτας ποιος θα την σβησει,αρκει να την σβησει.Εδω,τετρακοσια χρονια ολο διευκολυνσεις εκανε στο ανωτατο παπαδαριο,στους μπεηδες της Μανης,και τους ζητησανε και τα ρεστα στο τελος.Ρε τι αχαριστοι που ειναι οι Ελληνες,μια ζωη στη μουρμουρα ειναι...σαν τον Αδαμιδη,ολο μπλα-μπλα και μαλακιες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ..

    SOS ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ...

    ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ..Ο ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΚΩ..

    ΤΟΥς ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΘΑ ΒΡΩ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ...ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ...


    ΜΙΧΑΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ 3 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ?

    ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΛΑΚΑ....


    ΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ ? ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΡΕ ΓΜΤ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φυσικα και εξαντληθηκαν. Ενα ματς περιμενουνε για να κανουν sold out, ουπς οχι ακριβως sold out το μισο εννοουσα 32 χιλιαδες κοσμος.
    Βαλε και τα εισητηρια που υποσχεθηκαμε μετα την εξαρα για να σταματησει ο σαματας.. Με το ζορι μια εβδομαδα κρατησε το σκηνικο και μετα ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΠΕΣΕ Ο ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ εκει στο δωματιακι.
    Σαν να τους κοπηκε ο βηχας ενα πραγμα.

    Ποσα παραπανω εισητηριακια εδωσε ο ενας προεδρος στον αλλον?
    Γιατι ως μανα επρεπε να παρει περι τα 3000 τεμαχια...
    Ποσο παει το καπελακι συνολικα?

    Ποσα υπολογιζει να καθαρισει ο Δ.Χ με τους ταμειακως ενταξει και τους μη ταμειακως ενταξει, κοινως ποσο θα μας ωφελησει ο τελικος?

    Γιατι ως γνωστον μανα ειναι μονο μια. Και αν δεν την προσεξει η κορη, μπορει να φαει και κανα χερακι ξυλο...

    Το να εισαι κλεφτης δεν σε καν ει αυτοματα αντρα σιγουρα. Σε κανει ομως σιγουρα προεδρο, διαχειρηστη, μετοχο και αλλα ομορφα που ζουμε στην ΑΕΚ απο το 2004 και επειτα.


    Υ.Γ Παλι μυστικο το ονομα του νεου κροισου που μιλαει ο παπας. Οπως οι κυπριοι κροισοι (που τελικα μας βγηκαν κατι σαν τους 29 κατασκευαστες πλυντηριων) , ουτε αυτος δεν εχει ονομα..
    Βεβαια τι ονομα να παρουσιασεις αμα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ? Η ΑΜΑ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ (οικονομικα) εμφανιζεται ως... εφοπλιστης εκ Λονδινου.

    Ειδαμε και τον δικηγορο εκ Λονδινου τι τζιμανι μας προεκυψε..

    Για σου ρε Παπατζη με τους εκ Λονδινου φιλους σου. Μες τη χλιδα και ολοι παρατησαν καριερες και ζωες για 1000 ευρω και ενα κινητο.
    Καμμια απορια που μονος σου αυτοαποκαλεισαι ΒΛΑΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ DIMI: ΒΙΤΙΑΔΗΣ ή κάπως έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μακάρι να είναι αλήθεια για τον Βιντιάδη αν και το βλέπω χλωμό σαν τον ουρανό του Λονδίνου που θα βρίσκεται του χρόνου ο Βλακίδης.Η εταιρεία η Global Oceanic Carriers έχει έδρα το Jersey και γραφεία στην Αθήνα.
    Καμιά σχέση με Κοζώνηδες και κύπριους επενδυτές.
    Το περίεργο είναι πως του ξέφυγε του κοντού το 2004 που ήταν όλοι μες την τρελή χαρά και ξαφνικά τον βρήκαν τώρα που είναι τα πράγματα ζόρικα για ‘’επενδύσεις’’ στην Ελλάδα.
    Και δεν λέω ότι θέλει αυτός να ασχοληθεί. Μπορεί να του κάνανε καμιά ερώτηση στο πεταχτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @steven σου απαντησα...

    Διαβαστε την επιστολη του Πηλαδακη. Εχει πολυ ενδιαφερον. Ενα μικρο αποσπασμα:

    Είμαστε επίσης υποχρεωμένοι να ζητήσουμε από την Ε.Π.Ο. να μας διευκρινίσει σε πόσους ποδοσφαιριστές έχουμε δικαίωμα να χρωστάμε κατά παράβαση των κανονισμών ώστε να μπορεί να μας χορηγήσει άδεια και στους πόσους «καιγόμαστε», για πόσους μήνες μπορούμε να αγωνιζόμαστε χωρίς ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα και μπορούμε να μην καταβάλλουμε ασφαλιστικές εισφορές ή φόρους, πόσο «προβληματικούς» ισολογισμούς μπορούμε να έχουμε ώστε να μπορεί να μας αδειοδοτεί.

    Εννοειται οτι εχει ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο ο Πηλαδακης. Οπως εγραφα και προηγουμενα ειναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΤΕΙΟ να καταθετει φακελλο η ΑΕΚ ζητωντας ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ να εχει μεσα υπογραφες παικτων που εχουν ' εξοφληθει' οταν ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΓΑΜΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΒΟΥΚΙΝΟ τον περιφημο διακανονισμο του 50-70%.

    Για ποιον χτυπα η καμπανα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ DIMI: OK ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ Η LOTTOMATICA.
    H KAMΠΑΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΗΡΑΚΛΗ, Ο ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΜΕΝ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΑΔΕΙΑ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
    Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΡΘΗΚΕ ΜΟΛΙΣ ΠΗΓΕ Ο ΜΠΕΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μα φυσικα.
    Και προστιμο 25 η αεκ 2 ο μπαοκ.
    προφανως το προστιμο παει αναλογα με το ΄βαρος΄των χαρτιων που λοιπουν...
    και 8 ο αχιλλευς ετσι για ξεκαρφωμα.

    ο γηραιος μαλλον παει να βαλει το ροπαλο στο πατο του καθως για δευτερη χρονια σερι τρωει πορτα..
    και δεν εχει και εκλογες τωρα να σωθει...

    ο βεντουρης τη γλυτωνει χαλαρα.

    ο εταιρος γαυρος επεσε που επεσε..

    Οσο για το σωτο με τον Γεωργιαδη, αυτες τις παπαριες του αγαμιδη οτι και καλα μενει ελευθερος τις συναγωνιζωνται ΜΟΝΟ τα λεφτα του ch.l που θα παρει..
    Γιατι υπαρχει μεν κανονισμος που λεει οτι με τον υποβιβασνμο μπορει ο παικτης να εξαγορασει το τελευταιο ετος του συμβολαιου του (100 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ) ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.
    Αυτο του διεφυγε του τεραστιου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΕΜΕΛΛΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΩ ΚΙ ΑΥΤΟ. ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΑΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΛΙΟΣΙΑ. ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΝΑ ΔΙΛΕΠΤΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΛΗΞΗ.
    ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ 2 ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΖΩΦΡΙΑ. ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΑΣΤΥΑΚΟ.
    Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ ΕΚΟΙΜΗΘΗ.
    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ. Η ΦΑΝΕΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΕΙΑ.
    ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και γιατι ειναι ξεφτιλα?
    Εχω ξαναπει με το basket δεν ασχολουμαι μου ειναι παντελως αδιαφορο.

    Αλλα ετσι με το ψυχρο ματι ρε παιδες και απο την απεξω.

    Αφηνουμε το συναισθηματικο γεγονος και εχουμε

    Χρωστας οπου μιλιεται ελληνικη διαλεκτος ΝΑΙ Η ΟΥ?
    Εχεις παικτες προπονητες κλπ απληρωτους ΝΑΙ Η ΟΥ?
    Παιζεις καλυτερα απ τους αλλους ΝΑΙ Η ΟΥ?
    Εισαι καλυτερος ως ομαδα απο τους αλλους NAI H OY?
    Eκανες ως διοικηση (τρομαρα σου θες και διοικηση ξεβρακωτε) οτι μπορουσες για να διωξεις τον γιαουρτα ΝΑΙ Η ΟΥ?

    Οπωτε τι ιστοριες και βασιλισες και κιτρινα αλογα?

    A2 και μια χαρα εισαι.

    Αφου εκει φτανει το χερακι σου μεχρι εκει τραβα. Και κρατα και τα 12-13 χιλιαδες sms για τα εξοδα. Γιατι ομαδα με 12 13 χιλιαρικα κανω και εγω αυριο. Και θα την λεω πριγκιπισα, ετσι για σπασιμο. Του Νερετβα κιολας.

    Και αφηστε την ιστορια και το 1968 στην ησυχια του.
    Μια χαρα ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

    Το παρελθον το εχουν γραψει ΑΛΛΟΙ και δεν εχετε ΚΑΜΜΙΑ δουλεια με αυτους.

    Οπως στην ΠΑΕ

    καληνυχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ασφαλως και θα επανελθει στην Α1. Αυτο δα ελειπε.
    Αλλα η Ιστορια εγραψε:
    "Η ΑΕΚ υποβιβασθηκε στην Α2 κατηγορια Επι Ημερων Χατζηχρηστου Του Σοφου".
    (...και ο Σωκρατης ο σοφος,πουστης ητανε κι'αυτος. Ασχετο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και κάνω την εξής αφελή ερώτηση…
    Μήπως κάποιους τους ‘’βολεύει’’ ο υποβιβασμός;
    Και όταν λέω υποβιβασμό δεν εννοώ την Α2 αλλά πιο κάτω, στην Β’.
    Έτσι θα εξαφανιστούν με ένα μαγικό τρόπο όλα τα χρέη και η ομάδα θα επιστρέψει λευκή περιστερά στην Α1 σε δυο χρόνια εκτός απρόοπτου.
    Τώρα για την ξεφτύλα ποιος νοιάζεται.. Αυτοί δεν κρατάνε ούτε τους τύπους.
    Α ρε ΑΕΚάρα από βασίλισσα σε κατάντησε ζητιάνα αυτό το λαμόγιο, ο οπαδός με ΑΦΜ.

    ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @dimi
    Όχι απλώς ξεφτίλα, αλλά μεγάλη ξεφτίλα είναι η Α2.
    Αλλά μια που δεν ασχολείσαι άστο ρε φίλε για μας που μας νοιάζει να νιώθουμε όπως νιώθουμε, μην μας λες τώρα ότι είναι μια χαρά. Η Α2΄
    Με την ίδια λογική και η Β για το ποδόσφαιρο που χρωστά και στον Καντάφι μια χαρά είναι…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μα φιλε μου για την Δ Εθνικη πας subito. Που βλεπεις την διαφορα?

    Εκτος αν περιμενεις να σε σωσει ο Παππας και το αγαμιδι...

    Ακριβως αυτοι δηλαδη που σε εφεραν σε αυτο το σημειο.

    Οποτε που ακριβως ειναι το προβλημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΣΥΓΝΩΜΗ, ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ; ΠΟΥ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΚΟΝΤΟΣ;
    ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ;
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΣΦΥΡΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΒΑΘΜΟΥ;
    ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΚΑΤΙ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
    ΚΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΙΑ ΖΩΗ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ 68.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. η πικρα ειναι τεραστια..η ΑΕΚ δεν ειναι μονο ποδοσφαιρο !!
    καποιους πραγματικα μας ενδιαφερει το μπασκετ και δεν ειναι ομορφο εστω και απο σεβασμο στο ονομα της ΑΕΚ να λεμε οτι ειναι μια χαρα που πεσαμε...
    συναισθηματικα δεν ειναι μια χαρα..και επειδη δεν ημαστε ρομποτ αλλα ανθρωποι αυτη τη στιγμη ειμαστε πραγματικα πολυ ασχημα..

    καληνυχτα ΑΕΚΑΡΑ μου..βασιλισσα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΙ ΕΝΤΑΞΕΙ Η ΦΑΝΕΛΛΑ. ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΝΤΑΞΕΙ.
    ΑΛΛΑ ΑΝ Η ΑΕΚ ΚΑΝΕΙ ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ, ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΩ;
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ, ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΩΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΥΛΙΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟ 68 ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ.
    ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΓΙΝΕ Η ΑΕΚ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΣ. ΜΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΑΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φιλε Thomas απλα σημερα βλεπουμε να γινεται αυτο που συζηταμε για το ποδοσφαιρο.

    Βλεπουμε πως και τι γινεται, οταν ενας λεχριτης με ενα ματσο καφρους που νομιζουν οτι επειδη ειναι με μια ομαδα μπορουν να κανουν οτι γουσατρουν.

    Βλεπουμε την δυναμικη τους, τις επιλογες τους και τα αποτελεσματα τους.

    Χρεη, τσαμπουκαδες σε πρωην ιδιοκτητες, οπαδιλικι και μπαχαλο αρκει να βγαινει το χαρτζηλικι και να το παιζουμε αρχηγοι.

    Γιατι φιλε μου ακομη και σημερα υπαρχουν καποιοι που λενε ο αρχηγος. Οπως τα σκυλακια.

    Τι φταει η ΑΕΚ γι αυτο? Mα τιποτα απολυτως. Ακουσες τι εγινε σημερα με τον Φορεα?Εμεις λεει δεν θελουμε να γινουμε ΑΕΚτζηδες, Εμας η θεση μας ειναι στην εξεδρα δεν ειμαστε Χατζηχρηστοι. Και αποχωρησαν απο το Δ.Σ

    Εμας ο δικος μας στην αναλογη περιπτωση ετρεξε να πιασει τη καρεκλα. Μια καρεκλα που φυσικα δεν αφηνει μιας και μολις μυριστει οτι παει να χαλασει η μανεστρα αρχισει τα γνωστα του. Ιντριγκες τρικλοποδιες και λαμογιες.

    Καρεκλα θες λοιπον παλιοπουστα? Παρτην και τραβα στην Α2. Και παρε και τα 13 χιλιαρικα απο τα sms μαζι σου μπας και πληρωσεις το ρευμα και το τηλεφωνο και αμα.
    Αν δεν τα τσεπωσεις και αυτα οπως τα 7 χιλιαρικα του Ντουσαν που μια χαρα τον εβριζες λαι μια χαρα τα εβαλες ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ περσυ.

    Ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο εργο που θα δεις και στη μπαλλα.

    Γιατι εκει πας χειροτερα. Τελευταια αρπαχτη ειναι στις 30 του μηνα και τελος.

    Ετοιμασου να βλεπεις Εντερ και Ντιμπρτς και να βγαινεις 8 με 10 του χρονου. Γιατι μονο ο Σκοκος εμεινε και αυτος με 2.5 με 3 εφυγε.

    Και μετα τελος.

    Εκτος αν περιμενεις απο την go carriers να σε σωσει. Μονο που αν ειναι να σε σωσουν ΠΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.
    Γιατι και αυτοι σημερα το εμαθαν οτι ειναι σε επαφες και ακομη γελανε. Και στο λεω με 1000. ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.
    Πιο 1000 δεν γινεται.

    καλα λεει ο steve ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. αρχιζουν να συσωρευονται οι πικρες και οι μαυρες νυχτες! Πολυ φοβαμαι οτι θα μας γινει συνηθειο και δε θα μας πειραζει σε λιγο! Νομίζω οτι τελειωνουμε ως συλλογος. Οταν το ένα απο τα δυο ιστορικότερα τμηματα σου (και οχι η ταβερνα που λεγεται ΑΕΚ κατι σαν το χαντμπολ) και το μοναδικο μαζι με ΠΑΟ ΑΡΗ που δεν ειχε λειψει απο Α1, υποβιβαζεται ενω το άλλο βρισκεται στη χειροτερη φαση της έως τωρα ιστοριας του έιναι λογικο να σκεφτεται κανεις μηπως ήρθε το πληρωμα του χρόνου οπως με τοσες ιστορικες ομαδες στον κοσμο (QPR, ΚΡΥΣΤΑΛ ΠΑΛΛΑΣ, ΛΙΝΤΣ κ.α)Σήμερα κάτι με ενοχλει και δεν μπορω να κοιμηθω,΄είναι οι αναμνησεις της εποχης ΦΙΛΙΠΠΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν λεμε τωρα του εφοπλιστη στο λονδινο να βαλει κανενα ευρωπουλο να παρουμε καννενα παιχτη σοβαρο!!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή