Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ΒΡΗΚΑΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ;

           Έναν γενναίο, έναν μπροστάρη, ένα παγόβουνο, δεν ψάχνουμε στην χώρα του τίποτα; Στην χώρα που εκουσίως ή ακουσίως, θριάμβευσε παλαιόθεν η κλεψιά κι ο αρματωλισμός ( δηλαδή το ίδιο πράμα αλλά με όπλα κατ' εντολήν του πασά και εις βάρος του πόπολου ) και φυσικά βρήκε εκφραστή το σοσιαλιστικό κόμμα, που ούτε καν ο Χίτλερ δεν θα τόλμαγε ίδια ανδραγαθήματα.
            ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙΩΣ. ΟΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ, ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΥΡΟΠΑΝΑ, ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙ ΑΠΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ( Κουτσόγιωργας και  καταλαβαίνετε την φόρτιση που τον είχε πιάσει- από τους πιο ωραίους θανάτους δια ζώσης " κύριοι δεν θα ηδυνάμην " ΚΑΙ ΤΕΖΑ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ-) ΚΑΙ 2 ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ( Πέτσο, Τσοβόλα ) με καταδίκη για στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων. 
         ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΤΙ;
         ΜΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ Ο ΜΠΕΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ( ούτε καν οτι το έκανε ) ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ σε κάποιον διαιτητάκο ( ΝΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΤΗΝ ΧΕΡΟΥΚΛΑ ΤΟΥ ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ με εμάς ) ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΝΑ ΤΟΝ ΑΘΩΩΝΕΙ, ΠΡΟΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ( μην γελάτε ) ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ.
          ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ; ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ. ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΕΙ. ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ ΟΛΟΣ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ. ΚΙ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΤΟΠΗΜΑ ( κασέταgate), ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ.
             ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ. ΔΙΟΤΙ Ο ΜΠΕΟΣ ΑΠΛΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ. ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΤΡΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΜΕΣΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.
              Το ίδιο δε βράδυ, η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, εδήλωσε αναρμόδια να δικάσει τον Βαγγέλα ( 500000) για το ματς με την αλογοτροφή. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ.  ΚΑΙ ΠΑΡΕΠΕΜΨΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΔΑΣ. ΕΚΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΠΡΟΔΡΕΥΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΕΤΑ, έχοντας την πλειοψηφία, ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗ όταν δεν του κάνει τα κέφια.
              ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΥΚΟ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΥ;
               ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, που μελετάνε τις μίζες των υποβρυχίων ταυτόχρονα με τα στημένα παιχνίδια, ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΖΥΓΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΟΙΝΟ. ΚΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ: " ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ;"
             ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ; ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΜΙΣΘΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΥ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ. ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΧ.
            Και δεν μου κάνει πλάκα ο Μπέος εμένα λέγοντας οτι " Η ΔΙΩΞΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ".  ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΣΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΟΛΛΑΤΕ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΣΕΤΕ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΡΟΣΘΕΣΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ χωρίς δουλειά ( ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΑΣΦΑΙΡΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ ΠΗΓΕΣ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΑΔΕ ) .
        ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΙ.
          ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
           ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ; ΛΑΘΟΣ ΚΥΡΙΟΙ. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ " πολέμησε". ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙ , κάτι με το οποίο δεν έχω κανένα πρόβλημα σαν βιοθεωρία ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΜΟΥ.  ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΚΑΤΙ , έστω και με το βουβάλι, ΔΕΝ ΘΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΥΡΙΟ. ΚΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ, διοτι μου δίνει την πρέπουσα επιχειρηματολογία ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ.
          ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΣ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΧ, ζωγράφο και ειρωνευόμενο τον κόσμο. ΔΙΟΤΙ ΒΑΡΑΩ ΔΥΝΑΜΗ, κι όχι κατιμάδες ( " είναι ντροπή να είμαι πρόεδρος" ).  ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΒΑΡΑΣ ΤΟ ΒΑΡΟΥΛΚΟ ΚΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΛΙΑ.
         Κι η άλλη μεγάλη πλάκα είναι από την αλογοτροφή. Που παράιτησε τον εκπρόσωπο της στην ΕΠΟ: ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ( 3 χρόνια μεγαλύτερος ) ΤΖΩΝΥ ΒΕΚΡΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΦΤΩΧΥΝΕ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ. ΑΡΑ; ΑΡΑ ΚΙ ΑΛΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΟ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ.
            ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΤΟΝ ΔΕΡΝΕΙ, ΤΟΝ ΛΑΟ 9 ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΜΕΣΩ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ( άρα είναι σκευωρία ) , ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ;  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΠΕΣ;
              ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ; Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΙ Ο ΠΑΤΤΑΚΟΣ, ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΙ ΜΥΑΛΟ; ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.  ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ, που όμως δεν τα κατάφεραν και τώρα σκούζουν σαν κότες για τα κλεμένα. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΘΕΛΑΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ. ΒΡΩΜΑΝΕ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΣΑΣ. ΑΠΟ ΝΑΥΑΡΙΝΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ. ΑΠΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΤΖΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΟΥΒΛΙΣΤΟ ΔΙΑΚΟ.
          Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥΒΛΙΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΧΙΛΛΕΑ. ΜΕΧΡΙ ΚΙ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕ, όπως τότε με τον άλλον που προτίμησε την τουρκική ημισέληνο.
          ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ SUGAR, ΑΛΛΆ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ; ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ.
                                                         ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ.
      ΥΓ. Με χαλάει ο Μπέος; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΤΑΤΟΣ Ο ΜΠΕΟΣ ΔΙΟΤΙ ΦΩΤΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
 ( " χαρίζω την νίκη του Βόλου στον Μπιτσαξή..." ). ΜΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ; ΠΕΡΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. Αυτή είναι η απάντηση; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΝ ΑΠΕΚΤΗΣΕ. ΔΙΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΜΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ.
        ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΑΝΕ ΤΟΝ ΜΠΕΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ ΜΙΑ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ ΕΤΣΙ; Κι είχε προειδοποιήσει ο Sugar τον Αδαμίδη πέρσι.

39 σχόλια:

  1. Εμεις δεν εχουμε ουτε Μπεο ετσι οπως ειμαστε....
    Και στα play-off θα γινει της πουτανας το μαγκαλι.Αν παντως ο Μαρινακης θελει ολο το μαρουλι του CL που αναλογει στην Ελλαδα,τα 25μυρια,δεν εχει να προβληματιστει και πολυ.
    Οι 3 που θα παιξουν ειναι απο νεκροι εως πεθαμενοι,και μενει ο Μπεος να κανει τον τροχονομο,και που τους τρεις τους εχει μια βλητα με ξυδι.Το αν θα πεσουν τιποτα λιμανισια η πασαλιμανισια τηλεφωνα δεν το ξερω,μπορει ομως τα κουμπαρισια να κανουν δουλεια.
    Ρε δεν πανε να γαμηθουνε ενας-ενας,με πρωτο και καλυτερο τον Αδαμιδη? Δωστε του ενα κυπελλο να ξεχαρμανιασει μπας και μας αδειασει την γωνια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι είχε προειδοποιήσει ο Sugar τον Αδαμίδη πέρσι.

    Ναι και εγω ειχα πει στο γατακι του γειτονα να μη βγαινει στο δρομο γιατι περνανε αυτοκινητα..

    Το αγαμιδι συμφωνησε λεει με τον ΔΧ και τον δημο (ποιον??? ναι τον δημο που ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ εκλεξανε δημαρχο την γυναικα!!! του αποθανωντα..) να κανουνε λεει γηπεδο.

    Μιλαμε για το ποιο ΓΕΛΟΙΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ που υπαρχει στο κοσμο. Και επειδη το ξερω οτι διαβαζεις, θα σου εξηγησω γιατι εισαι ενας απλος καραγκιοζακος.

    Ποιο γηπεδο ΡΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕ που δεν εχεις να πληρωσεις αυτους που απολυεις?

    Ποιο γηπεδο ρε ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΕ που εμφανιζεσαι μονο στα καικλεισμενων?

    Ποιο γηπεδο ρε ΛΙΓΟΥΡΗ που το μονο που σε νοιαζει ειναι να εισαι μεσα στη διαδοχη κατασταση? ΑΠΟΤΥΧΥΜΕΝΕ δικηγορακο της συμφορας που παρατησες τη λαμπρη καριερα σου για 1000 ευρω και το κινητο.

    Ποιο γηπεδο ρε ΛΟΥΣΤΡΑΚΟ που ουτε μπουγαδα δεν μπορεις να απλωσεις? Που πας με την ουρα στα σκελια να παρακαλεσεις τον επομενο προεδρο μονο και μονο για να δειξεις οτι εισαι ΙΚΑΝΟΣ ΚΟΛΟΓΛΥΦΤΗΣ στο αφεντικο σου?

    Εκει που ανελυες το οικονομικο πλανο και ελεγες οτι με τα λεφτα του ch.l θα κρατησεις την ομαδα.

    Ποιο ch.l ρε αχρηστε? Με ποιους θα πας στο ch.l? Με τον Ματζιο και τον Αμπουχαρουρανι (η οπως διαολο τον λενε)?

    Ποιος ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ θα σε παει στο ch.l ? o Μανωληθ? Αυτος ειναι πιο βλακας απο σενα.
    Αυτος πανυγηριζει που κρατησε το μηδεν !!!!με τον Ηρακλη!!!
    Απο αυτον θα πας στο ch.l? Με τον Μπεο παιζεις ρε βλακα που σου εχει βαλει 7 γκολ σε δυο ματς. Και του εχεις βαλει 1..

    Η νομιζεις οτι θα σε σωσει ενα κυπελλο ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ.

    Ο Μπαχας θα σε παει στας Ευρωπας? Αυτος ειναι τοσο μαλακας που εχει παιξει 11 ματς και δεν μπορει να βαλει ενα (1) γκολ.

    ξαναλεω 11 ματς.

    Ποιος θα σε παει ρε ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΧΕΡΟΥΛΙΑ στο ch.l?

    Και αντε και πας να παιξεις προκριματικα. Με ποιους θα πας?

    Με τον Μπλανκο που του προτεινες (και καλα) 600 την ωρα που βγαινεις και λες οτι ο ακριβοτερος δεν μπορει να παιρνει πανω απο 400?

    Ειχες η δεν ειχες παρουσιασει το πλανο με εσοδα απο το ch.l? Ειχες η δεν ειχες στο ΙΔΙΟ ΠΛΑΝΟ τα εξτρα εσοδα μεσω χορηγιων?

    Α ΡΕ ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΕ φαπα που ερχεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παμε παρακατω ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΕ

    Θες λεει να δωσεις μετοχες ...(ποιες???) στο κοσμο.

    Σοβαρα? Και ποσο θα κανουν οι ΄μετοχες΄ρε καραμητρο?

    Γιατι με το φεσι ΕΠΙΣΗΜΑ στα 60 (ανεπισημα ειναι πολυ παραπανω και το ξερεις ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ) και τις ...μετοχες (ναι βρε αυτες που εχει ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΕΣ Η MORGAN STANLEY) ποσο ειναι η τρεχουσα αξια της μετοχης?

    ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Η ΜΕΤΟΧΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ?

    ΠΩΣ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ?

    ΠΩΣ ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ?

    ΠΩΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΓΚΟΥΦΗ θα συμμετεχει ο κοσμος σε κατι που σε καμμια ΑΜΚ δεν καλυφθηκε?

    Ποιος θα διθεσει τις ΄μετοχες΄του?

    Αφου θα τις διαθεσει θα πρεπει να τις εχει σωστα?
    Και για να τις παρει θα πρεπει να πληρωσει τις υποθηκες ΣΩΣΤΑ?

    Η θα ειναι τιποτε μετοχες αλλα Δ.Χ με το αναλογο μουσι?

    Η τιποτε μετοχες τυπου Τακη? Απο αυτες που μια χαρισθηκαν μια μεταβιβασθηκαν και μια τελικα παρεμειναν εκει που ηταν.

    Δηλαδη στην MS.

    ε ρε ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙ ξεμπροστιασμα που θες. ΓΙΔΙ ορθιο που νομιζεις οτι ολοι ειμαστε της οργανωσης και με ενα εισητηριακι θα μας κανεις καλα.

    Γι αυτο αλλωστε εισαι ΛΑΓΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ στα παιχνιδια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΩΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ.

    Κατσε ανθρωπε μου στο μαγαζακι σου και ασε τη ΚΟΥΡΑΔΑ ΠΟΥ ΕΠΙΠΛΕΕΙ να νομιζει οτι ειναι στον αφρο λογω αξιας ενω το μονο που εχει ειναι ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ.

    Μη πεφτεις στη παγιδα της ΑΕΚφροσυνης του ΚΟΥΡΑΔΑ ΕΚ ΛΟΝΔΙΝΟΥ.

    ΣΩΣΙΒΙΟ ΨΑΧΝΕΙ να πιαστει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Se ola mazi sou alla afto to 3 xronia megaliteros yia to Tzonny itan below the belt.
    AEK Londino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημερα στα παιδια.
    Dimi, φουριοζος παλι με τον Αδαμιδη. Τι σου'χει κανει ο κακομοιρης και τον περνας γενεες 14;
    Ο τελευταιος τροχος της αμαξης ειναι.
    Οχιοτι δεν ευθυνεται για πραγματα. Αλλα οτι του λενε κανει. Τωρα αν ειναι και λιγο στραμπουλοχερης και κανει καμια μικρη καβατζα για τις δυσκολες μερες που φτανουν με βημα ταχυ,αυτο ειναι ενα θεμα βεβαια.


    Steven, ο Χατζηχρηστος εχει εισητηρια ακομα. Στους ταμειακως ενταξει λεει δινει απο δυο. Η σε αυτους που θα γραφτουν σαν νεα μελη στην αγελη.
    Εσυ που ΚΑΙ διακρκειας εχεις, ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΑΜΕΙΑΚΩΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΣΑΙ, γιατι δεν εχεις εισητηριο;

    Το βασικο κριτηριο για την διασπορα των μετοχων...συγνωμη, των εισητηριων, ηταν "η παρουσια στο γηπεδο". Ανταμοιφθηκαν δηλαδη οσοι υπεμεναν τα κρυα και τις τεσσαρες.
    "ο ακολουθων μοι,ου μη περιπατησει εν τη σκοτια αλλ'εξει το φως της ζωης".

    Ο Αδαμιδης που δεν παρουσιαστηκε ουτε σε τρια-τεσσερα εντος εδρας παιχνιδια, γιατι δικαιουται να εχει θεση στον τελικο;

    Το σωστο, δεν ειναι να φυγει η τεχνικη ηγεσια των 4 και 6 γκολ οπως και η διοικητικος υπαλληλος που παριστανει τον προεδρο και εγινε αφορμη για να ζησουμε ντροπες σε λιγκες και επιτροπες και το κυπελο -αν και οταν- να το σηκωσουν μονο οι παικτες; Οι οποιοι ηταν αδιαφοροι κατα καιρους και με στοιχηματικα ενδιαφεροντα μεν, αλλα απληρωτοι καμια δεκαρια μηνες δε.

    Οσο για την Μπεοκατασταση του Χελενικου ποντοσφαιρου, δεν χρειαζεται να πει κανεις κατι.
    Ολα ειναι αναμενομενα. Και εληνικοτατα.
    "επαρχιωτης στην Ομονοια,τι να γυρευει";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ WW : Αδερφέ, αν ο Μπερλουσκόνι την έπεφτε στην Τρέμη ή στον Πρετεντέρη ( το ίδιο είναι ), λες να του ρίχνανε χυλόπιτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρήστο δεν μπορώ να ακούω αλλο μαλακιες ρε φίλε. Δεν ανέρχεται το λιγουρι. Μας έχει πεθάνει στη μαλακια κ στο φουμαρο. Τι με νοιάζει ποιος τροχός είναι; Ας το βουλωσει επιτέλους έχει κ η μαλακια ταβάνι. Ο βαγγελας με κούπα με γήπεδο και μια κατοσταρα μαγαζί τόσο πολυ δεν μιλάει.
    Αι στα τσακιδια με το μουλικο κ την κάθε παπαρια που του κατεβαίνει κάθε μέρα, ας παει στο παπά να τα λένε νε ξεχαρμανιαζουν να υσηχαζουν. Μεταξύ κατεργαρεων ειλικρινια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΑΕΚ ΛΟΝΔΙΝΟ: ΓΙΑΤΙ ΑΔΕΡΦΕ; ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΟΥ 81 ΚΙ Ο ΤΖΩΝΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 78. ΚΑΝΕΝΑ "UNDER THE BELT". ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΕΡΣΙ. NO NO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΞΑΝΑΠΗΓΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΜΗΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑ 6 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ( 2 ΑΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ). ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΤΗΡΑ.
    ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΠΕΥΣΩ ΣΤΟΝ ΔΧ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Plaka sou kanw. Profanws kai magkia tou pou paraitithike kai sta grigora
    AEK Londino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ ΑΕΚ ΛΟΝΔΙΝΟ: ΕΝΤΑΞΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΟΛΟΣΩΣΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΙΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ Ο MONEGASCOS KAI O DIMI.
    Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 25. ΜΕ ΕΠΑΡΧΟ ΤΟΝ ΜΠΕΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΒΟΛΟΣ, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, Ο ΒΟΥΒΑΛΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ 25 ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΔΙΦΡΑΓΚΟ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟ .
    ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ( ειλικρινά τα είπε αυτά ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ) ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 25; ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΕΙΝΑΙ 12,5. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑΤΑΝ ΠΙΩΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Exies dikio alla kai pou eitan ekei o Tzonnakos den ton stamatise. Oi Lexrites allonizoun outws i allws toulaxisto na min exoun psevdesthiseis . Oute aftoi , oute emeis.

    AEK Londino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΣΤΟΝ Φ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΚΩΒΟ: " ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΟΛΠΟ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΤΗΣ LOTTOΜATICA, ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ."
    ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ; ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ; ΧΕΧΕΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. LOTTOMATICA η οποια συνεργαζεται με την ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ (καντε τους συνειρμους) GTECH.Εναν γιγαντα που καποια ιντρακομ, την κανει μια χαψια.

    Τι δουλεια εχουν θα πει ο αλλος τα πετρελαια και τα καραβια με τον τζογο. Χα! Τα λεφτα βγαινουν απ'την θαλασσα και τοποθετουνται στην στερια. Οπου αυγατιζουν και μετα ξαναριχνονται στη θαλασσα. Και ου το καθ'εξης.

    Βεβαια προκαλει αλγεινη εντυπωση το οτι καραβονυκοκυραιοι που ρισκαρουν με τα κυμματα, την πεφτουν στο φτωχικο πορτοφολι του συνταξιουχου η του αλκοολικου με τον τζογο,προκειμενου να του υφαρπαξουν εστω και τα κερματα απο την τσεπη.

    Σιγα τωρα! Λεπτομεριες. Που κολλας και συ.
    Μπορει τα λεφτα να μην κανουν τον ανθρωπο,αλλα μια χαρα ο ανθρωπος μπορει να κανει τα λεφτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τα εισιτηρια εξαντληθηκαν απο ολα τα εκδοτηρια..

    Αντε τωρα να βρουμε συνδεσμο να τα αγορασουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ steven, δεν ειναι πιωμενος, μαλακας ειναι. Και σε αυτους που τα λεει (και τα ειπε και το Σαββατο στη κουβεντα της αδειοδοτησης) το ΙΔΙΟ μαλακες με αυτον ειναι που ως ΧΑΠΑΤΑ τον πιστευουν.

    Tα λεφτα μοιραζωνται ως εξης απο το επισημο site της UEFA και οχι απο τις μαλακιες του αγαμιδι:

    The revenue distribution system in place for the 2010/11 UEFA Champions League will be confirmed later in the summer.

    Each of the 32 clubs that featured in last season's group stage received a participation bonus of €3.8m plus a match bonus of €550,000 per group game played. On top of that, clubs benefited from performance bonuses of €800,000 for every win and €400,000 for every draw in the group stage.

    The 16 teams that reached the first knockout round all collected €3m, the eight quarter-finalists €3.3m apiece, and the four semi-finalists €4m each. Winners FC Internazionale Milano pocketed €9m and the runners-up FC Bayern München €5.2m. It follows, then, that any side winning all six group-stage matches would have been entitled to €11.9m, a figure that would have risen immediately to €14.9m because that club would also have qualified for the last 16.

    Last term a fixed amount of €413.1m was destined for teams in the UEFA Champions League from the group stage onwards and in the UEFA Super Cup. FC Barcelona, as winners of the 2009 UEFA Super Cup, picked up €2.5m and runners-up FC Shakhtar Donetsk €2m.

    Some €55m was allocated exclusively to the UEFA Champions League play-off round, meaning each of the 20 sides participating in the play-offs earned a fixed amount of €2.1m. As in the 2006-09 cycle, €10.3m was also reserved for solidarity payments to clubs eliminated in the qualifying phase of the UEFA Champions League and UEFA Europa League

    Χρηστο intralot ειναι, και δεν ειναι μεν lottomatica αλλα ειναι πολυ δυνατη εταιρεια με δυνατους partners οπως η Ladbrokes. Τρεχει λοτταριες σε ολο τον κοσμο ειδικα σε Νοτια Αμερικη και περσυ εκανε €1,115,7 δις ευρω κυκλο εργασιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Όπως ανακοίνωσε η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, τα μέλη της που είναι ταμειακώς εντάξει ή αυτά που θα κάνουν νέα εγγραφή, θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για τον τελικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.
    Τι λέει ρε το λαμόγιο ο Χατζημούσιας που τα έκανε πλακάκια με το παπαρίδι Εθνικάριο. Τι λέει ο ξεφτίλας.
    Ρε από τον αγκώνα προτιμώ να το κόψω το χέρι μου παρά να το βάλω στην τσέπη να βγάλω λεφτά για εγγραφή.
    Ουστ ρε από δω που μαζευτήκατε και θέλετε να μας εκβιάσετε πατώντας στην αγάπη μας για την ομάδα. Ρε χίλιες φορές με την ανάμνηση του Ραβούση και ας μην ξαναδώ ζωντανά τίτλο, από το να δώσω λεφτά στον ξεφτίλα.
    Και να του το μεταφέρετε του Χατζημούσια, αν δεν διαβάζει ο ίδιος το blog αυτό, ότι εγώ θα τον δω ζωντανά τον τελικό, μέσα στο γήπεδο θα είμαι και μάλλον τσάμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εχεις δικιο. ιντραλοτ. Αλλα τι σημασια εχει;
    Τα κοζα εδω περα αλλαζουν αρδην.
    Να πανε να γαμηθουνε με τα μονοπωλια.
    Ας μας τα παρει και κανενας αλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο Παπας - κατα την "εξεδρα της μαλακιας"- εχει εντοπισει καποιον - αλλον εναν- συμπαικτη-εφοπλιστη απο το Λονδινον, με τον οποιο ειναι σε προκεχωρημενες επαφες 2ου τυπου.
    Ελπιζουμε να γινουν καποια στιγμη και 3ου τυπου μπας και εχουμε καμια απαγωγη και γλυτωσουμε.

    Αλλα, αφου ειναι ετσι,αντε θα το πω.
    Εγινε ονταως ενα τηλεφωνημα,αλλα - ο Γκραχαμ Μπελ ειχε προειδοποιησει για τις ατελειες της εφευρεσης- εγινε καποιο λαθος κατα την αναμονη και την προωθηση της κλησης και κατα σατανικο τροπο,χτυπησε το δικο μου τηλεφωνο. Σηματα ειναι αυτα,οτι θελουν κανουν)

    Το σηκωνω λοιπον αν και δεν μου ηρεσε ο αριθμος καθ'οτι 12ψηφιος.
    - Γεια σας" μου λεει μια φωνη
    -Πριν πεις οτι πεις, βεβαιωσε με οτι δεν χρεωνομαι εγω με καμια περιαγωγη και μου'ρθει κανενας κολπος στον λογαριασμο που θα δω. του λεω.

    - Οχι, σας παιρνουμε απο τα γραφεια της ΠΑΕ ΑΕΚ.
    - Καταλαβα. κλεισε και σε παιρνω" λεω.

    Πηγαινω στον καταλογο,ψαχνω το τηλ. της ΠΑΕ, πουθενα. "ρε λες να ψαχνω λαθος" λεω. Κοιταζω και σε ασχετες κατηγοριες: Λουδουδαδικα, εστιατορια γραφεια κηδειων... τιποτα. Μεχρι που το εντοπησα στην στηλη με τα συνοικεσια "χηρος ζητα χειραν", "ζητειται γερος με τρεμαμενο χερι δια να ριχνει τυρι στα μακαρονια" κλπ
    διαβαζω: "ιερεας αναζητα "συμπαικτη δια να εμπλακει εις ακολαστες πλην κερδοφορες πραξεις,με σκοπο την συντηρηση και αναμορφωση της ιερας μονης, της οποιας ηγειται,εκ Κωνσταντινουπολης φερομενης,χρονιως και πολλαπλως βαλομενης και αιμοφορουντος εκ των βδεληρων εδω αντιπαλων της ιερων μονων. Και συγκεκριμενα της μονης "Δαφνοστεφιτη" της οποιας αρχει ο αφρον ηγουμενος Προγουλος και της εταιρης μιαρης μονης Βαζελέισας" της οποιας,λογω χρεων, χρεη ηγουμενου τελει ο τραπεζοκομος Γοντικιος.


    Αυτη ειναι λεω. Δεν καταλαβαινω μονο γιατι ειναι τοσο συγκεκαλυμενη. Τι θα πει "ιερεας"; Το "Παπας" ενοχλει; Τελος παντων.

    Παιρνω το νουμερο λοιπον,το σηκωνει μια γραμματεας που εκτελει και χρεη καθαριστριας.
    - Παρακαλω" μου λεει.
    - Τον παπα της ενοριας" της λεω
    - Δεν ειναι ωρα για αστεια κυριε
    - Μη το κλεινετε. Τον κο Παπα θελω. Εκτος και αν εχει αναχθει σε Αρχιμαντριτη. Εαν εχασα την χειροτονια του, συγνωμη.
    - Δεν σας καταλαβαινω. Μισο λεπτο,περιμενετε..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. (εχει και συνεχεια...)

    Μετα απο λιγο ν'ασου και ο Παπα-ΑΕΚτζης στην γραμμη.
    - Ελα, κε Παπα. Ειμαι ο συμπαικτης σου.
    - Μαζι μιλουσαμε προηγουμενως;
    - Ναι. Λοιπον ακου. Τι θυμηθηκα. Θυμασαι το καλοκαιρι του 78 σε διπλο που παιζαμε, τι τριμπλα ειχες φαει. Α,ρε Πετρο. Απο τοτε εισουν λιγο δυσκινητος. Αλλα εκανες καλη παρεα. Αξεχαστα τα ντερμπακια μας.
    Τι λετε κυριε; Ποιος ειστε τελικα;
    - Ελα τωρα! Παλιος "συμπαικτης" ειμαι Πετραν. Ο Γιωτσης ρε μαλακα...ο "σαλιαρης".... ο αρκουδογυφτας...αα! Θα σε μαλωσω.
    - Κατι θυμαμαι ρε φιλε. Αλλα δεν εισαι αυτος που αναζητω. Καλα τα λες, αλλα τωρα καιγομαι. Ψαχνω συνεργασια για ενα κωλομαγαζο που εχω μπλεξει.
    - Μα γι'αυτο σε πηρα και εγω. Περα απο τα παιδικα,να μιλησουμε και για μπιζνες.
    - Για τι;
    - Μπιζνες ρε. Γιου νοου. Ακου λοιπον. Εχω μια ψαροβαρκα στο χωριο. Πλην ομως με επαγγελματικη αδεια. Που σημαινει οτι καλλιστυα μπορει με ενα δανειακι να παρουμε ενα ψαροκαικο. Ξερες τι φραγγα φερνουν οι αστακοι; Τα κερδη,σε δευτερο ψαροκαικο. Τα κερδη τους σε τριτο. ΣΤα δεκα αγοραζουμε ενα μεταχειρησμενο σκαρι 50 μετρο,για τουριστικα. Βολτες στα βραχια και τους αμμους. Μαλακιες. Ξερες τωρα. Ξερες τι αφηνει; Χρημα με ουρα.
    Σε δυο σεζον, θα εχουμε ηδη και αλυσιδα με πιτσαριες στα γυρω χωρια. Και τι πιτσες. Με ελαιοφυλλα. Πυρινοπιτσα.
    Αστα σου λεω τα εχω σκεφτει ολα. Ενα συνεταιρο χρειαζομαι για με βγαζει απο τη φυλακη μονο.
    - Ποια φυλακη ρε;
    - Γιατι μηποως νομιζεις οτι αν δεν κρατηθεις για λιγο μεσα,οτι μπορεις να κανεις δουλεια "εξω"; Μαλακας εισαι; Μη κοιτας εσυ.
    - Δεν εχεις κι'αδικο. Τωρα που το σκεφτομαι...
    - Μη σκεφτεσαι τιποτα. Θα τυναχτουμε ψηλα. Θα τους σκισουμε. Και μετα δωσε το μαγαζι ετουτο και κανε οτι θελεις.
    - Τι λες καλε; Να το ξεχρεωσω και να το δωσω μετα;
    - Κανε οτι θες. Αν θες την γνωμη μου, κανε πλειστηριασμο. Σκοτωσε το.
    - Τι πλειστηριαςσμο ρε "σαλιαρη"; Για να πουλησεις κατι,θα πρεπει πρωτα να το εχεις. Τι να δωσω λοιπον;
    - Ε, τοτε τι εχεις; Με δουλευεις;
    - "Εχω". Αλλα τι; Μονο χρεη. Αερα κοπανιστο. Περιουσιακα στοιχεια μηδεν. Μονο κατι μιλαγρος Αργεντινους εχω,που τωρα το καλοκαιρι τους νοικιαζω στον Αγροτικο Συνεταιρισμο Σπαρτης. Πορτοκαλια,ξερεις.
    - Ω, ρε φιλε. Νομιζα οτι κατι υπηρχε.
    -Αστα. Γαματα.
    - Δεν υπαρχει κανενας μαλακς να την σπρωξεις;
    - Μπα. Ουδεις. Εχω πλευρισει μερικους,αλλα μολις δουν τι γινεται, σκορπανε σα ρεγγες.
    Υπαρχει και ενας αλλος. Ο οποιος ολο λεει οτι δεν ασχολειται. Ξερεις τωρα...μαλακιες. Και μας εχει τηγανισει ο πουστης.
    - Θα γινει τιποτα;
    - Μπα. Αυτουνου δεν του ξεκολλας ουτε κερμα. Ειναι πιο πιθανο να του δωσουμε για να φυγουμε παρα να μας δωσει.
    - Τι να σου πω. Η φουντο, η συνεργασια. Δωσ'την να απει στο διαολο,οσο και να σου στοιχισει.
    - Ζηταει πολλα ο ατιμος.
    - Δωσ'την. Εδω μιλαμε για πολλα λεφτα. Με την μαλακια που εμπλεξες θα χαθεις;
    - Εχεις δικιο. Θα κοιταξω να τα βρουμε. Οσο-οσο. Και μετα θα την κανω. Δεν γαμιεται. Λεω να αγορασω μερικα γαριδακια.
    - Γαριδαδικα εννοεις;
    - Ναι,γιατι εγω τι ειπα;
    -Τιποτα. Λοιπον, ο.κ. Παμε μαζι.

    Αυτη ειναι η αληθεια. Μια πλακα που εκανα στον Πετραν, εγινε θεμα.
    Και το κυριοτερο, εχω δεσμευτει απεναντι σε ενα καλο και δυσκινητο απο ολες τις αποψεις φιλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δεν ειναι θεμα μονοπωλιων.
    Εξ αλλου στην ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΥΦΗΛΙΟ ολες τις δουλειες που κερδιζει (και που χανει) τις κανει μεσω διεθνων διαγωνισμων.
    Με συνηθεις αντιπαλους την lottomatica και την gtech.

    Φυσικα παντα με τοπικους partners μιας και μονη της η λοταρια ΔΕΝ γινεται να κερδισει.

    Χρειαζωνται οι διασυνεδεσεις και τα κονε ανα χωρα για μπορεις να στησεις τετοια μαγαζια και τετοια δικτυα.

    Εξ ου και ο sugar και ο κοντομηνας και ο φεσσας στην ελλαδα που χτυπανε στα ισια πλεον τον Intralot, και λεω intralot γιατι ο σωκρατες ειναι με ενα 20% μεσα πλεον (αλλα φυσικα και καθοριζει εξελιξεις).


    Μονο στην Ελλαδα υπαρχει το ΣΙΧΑΜΑ της απ ευθειας αναθεσης και του μονοπωλιου στον ΟΠΑΠ που και αυτος με την μερια του καθοριζει με φωτογραφικους διαγωνισμους την τυχη του λειτουργικου συστηματος (που ολως τυχαιως ειναι ΙΔΙΟ με το Lottos...) για να υπαρχει η υποστηρικη μεσω συμβολαιων.

    Και οι διαγωνισμοι κυρρησωνται ακυροι, με την GTECH να βγαζει αφρους πλεον και επισημα..


    Μεγαλη η κουβεντα φιλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλη η ιστορια με τα γαριδακια.

    Θυμιζει Forrest Gump.

    Και σαν business plan αλλα και σαν μυαλο..

    Run Forrest RUNNNNN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΣ DIMI: ΟΜΩΣ Ο ΟΠΑΠ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΑ. ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΚΑΒΟΥΡΑ. ΠΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @steven Μεχρι περσυ επαιζε ΠΟΛΥ δυνατα και στο λειτουργικο αλλα και στα τερματικα η GTECH.

    Και με αγριες διαθεσεις μιας και η intralot ειναι η πρωτη λοταρια που χτυπησε ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ κερδιζωντας μερικες πολιτειες, αλλα και επειδη ΔΙΣ κυρηξαν αγονο τον διαγωνισμο με συνεπεια ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΑΝΑΔΟΧΟΣ να συνεχιζει με μικρες συμβασεις 12-18 μηνων (εναντι της συνηθους 7+2 ετη) να συντηρει το συστημα και ειδικα το στοιχημα που παιζει απο την Πευκη.

    Τωρα οπως τα εχει κανει ο ΓΑΠ και ο αλλος ο μπουφος με τα γυαλια... πραγματικα δεν ξερω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μα για το εδω μονοπολιο μιλαω.
    Το απολυτως αποικιοκρατικο. Τα Αφρικανικο.
    Στοιχημα μεσω ιντερνετ παιζω 10 χρονια...
    Αυτο που συμβαινει εδω,δεν υπαρχει πουθενα στον Γαλαξια.
    Μιλαμε για νταβατζιλικι. Για δικτατορια
    Αλλ εφθασε η ωρα τους,τα μουνια της λασπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ε,δεν σου ειπα οτι εχει να κανει με πεη;
    Μη τα λες σε εμας αγορι μου.
    Εμεις το εργο, το βλεπαμε.
    Στους "ΟΕ-ΟΕ-ΟΕ" να πας να γραψεις τα παραπονα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Υπαρχει μια παγια αρχη,σαν νομος της φυσης: ΠΑΣΣΑΛΟΣ ΠΑΣΣΑΛΩ ΕΚΚΡΟΥΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΜΕΓΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ. ΑΣΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ. ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ CORN FLAKES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΓΙΑ ΤΟΝ " ΜΥΛΟ" ΞΕΡΕΤΕ. ΤΙ ΕΙΠΑΝΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δεν καταλαβαινω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Για τον μυλο στον Αγιο Βασιλη λες,που καθε 15 μερες στελνει ανθρωπο ο Μπεος για αλευρι,γιατι ειναι πρωτης ποιοτητας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ MONEGASCO: ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΟΥ ΧΙΛΤΟΝ ΜΙΛΑΩ.
    SUGAR ΚΑΙ ΤΖΙΓΓΕΡ. ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΘΕΣ ΚΙ ΑΛΛΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Υπαρχει η πηγη που αναβλυζει γαργαρο και αφθονο χρημα.Οποιος παει πρωτος καπαρωνει και το οικοπεδο.Οταν οι χρυσοθηρες ειναι οι περισσοτεροι δυνατα ονοματα,για να ελαχιστοποιησουν τις απωλειες τους,φτιαχνουν ολοι μαζι μια εταιρεια (...πως ειναι οι 7 sisters)και κανουν ντου κι οποιον παρει ο χαρος.
    Το που θα παει ο ΟΠΑΠ,ειναι καθαρα θεμα συμμαχιων εντος χωρου και σε συννενοηση με τους ισχυρους στην απεναντι παραλια του Ατλαντικου.Και αμα ηδη υπαρχουν σχεσεις,δεν υπαρχει και λογος να μη συνεχιστουν και οι συνεργασιες,δοκιμασμενα πραγματα και πετυχημενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ SUGAR ΜΕ ΒΓΕΝΟ - ΤΖΙΓΓΕΡ? ΤΙ? ΕΝΕΡΓΕΙΑ? ΤΖΟΓΟΣ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ ΑΕΚ ΠΑΟ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή