Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΑΕΚ - ΗΡΑΚΛΗΣ

          Κρύο πράμα το άδειο γήπεδο. Κρύο πράμα οι τόσες απουσίες κι απο τις δυο μεριές. Κρύο πράμα και η έλλειψη ενδιαφέροντος. Σε μια πολύ ωραία ημέρα. Βροχή κι άγιος ο θεός. Όχι να πιάσουν οι ζέστες απο τώρα. Ζήτω που καήκαμε. Τέλος πάντων, αφού γλυτώσαμε τότε τις πέτρες, ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, οπότε υποχρεωτικά μπροστά στην τηλεόραση.
           Να βλέπουμε το πώς βράζει μια φασολάδα στην κατσαρόλα χωρίς φασόλια όμως. Που έχει κι ένα ενδιαφέρον το πώς χοροπηδάνε τα όσπρια. Ενδιαφέρον βέβαια όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις. Όπως δεν ήξερε τι να κάνει ο Μίτσελ πρωτίστως και κατά δεύτερον όλα τα χαφ μας στ πρώτο ημιχρόνιο. Συνέχεια κλο κλο αλλά από αυγό τίποτα. Αυγό που έβγαλε ο Ηρακλής στις δυο πολύ επικίνδυνες αντεπιθέσεις του, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΜΑΡΜΑΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ.
         Δεν μπορώ να κατηγορήσω τον Χιμένεθ για την ενδεκάδα. Όλοι ζουν και ζούμε για τον τελικό του κυπέλλου. Λογικά κατέβασε την ομάδα και λογικά άλλαζε το σύστημα. ΕΔΩ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, τι κίνητρο να βρουν κι οι παίκτες και τι ομοιογένεια; Πάλι καλά που κάποιοι τρέχανε και δεν ήταν αραχτοί σαν τους επίσημους στην κερκίδα. Ή εμένα στον καναπέ.
         Με την ίδια εικόνα και στο δεύτερο μέρος. Που ανέβηκε κάπως ο Καφές κι ο Μίτσελ, αλλά πέσανε σε μια φάκα του Παράσχου, ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΤΡΥΠΟΕΙΔΗ ΑΜΥΝΑ. Που την ενίσχυσε ο Έντερ κι ο Μπλάνκο. Κι όλα τελείωσαν ήρεμα και καλά, σαν το άδειο γήπεδο. Την άδεια ψυχή μας, τον Λαγό ( κορυφαίος για μένα ) που μου θύμιζε τον Βαραβά και τον Αραμπατζή ( το χάσκι ) που κράτησε πίσω το μηδέν. Παιχνίδι που δεν άξιζε να το δεις. Σαν να έβλεπες το δημόσιο ταχυδρομείο να αγωνίζεται απέναντι στους καλύτερους εφοριακούς.
       Και η κριτική γίνεται μόνο και μόνο για να κρατήσω κι εγώ τις συνήθειες του blog. Και την αγάπη μου για την ΑΕΚ κι όχι για το ποδόσφαιρο γενικώς. Διότι αν τελικά ήμουν σοβαρός, λογικά θα είχα γυρίσει το κανάλι στον Βόλο. ΠΟΥ Η ΑΕΚ ΚΑΡΤΕΡΟΥΣΕ ΔΙΠΛΟ ΤΗΣ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ 4-2-0 ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ. ΕΝΩ ΤΩΡΑ, αν οι διαιρέσεις και οι κανονικοποιήσεις που κάνω είναι σωστές, θα είναι με 3-1 -0. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ; ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ.
        ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΔΑΜΙΔΗ " ήδη ο απολογισμός είναι θετικός ". ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ; ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟΝ "ΗΓΕΤΗ" ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ; ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ. ΘΕΛΕΙ , όχι να δει κάτι πια ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ. ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ( διότι μέσα είμαι κι εγώ ) ΕΝΑ ΤΡΟΠΑΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΟΥΤΕ ΜΠΑΛΑ, ΟΥΤΕ ΘΕΑΜΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΝΗΝΤΑΡΗ και δεν έχω κανένα πρόβλημα να το παραδεχθώ.
       Και μια τελευταία παρατήρηση για τον διαιτητή: Ο Μήτσιος δεν μου φταίει αλλά υπάρχει κόκκινη στο φαόυλ του Έντερ και πέναλτυ στον Μπλάνκο στην φάση με τον τερματοφύλακα. Μόνο για τα αρχεία βέβαια είναι αυτά και μόνο για να ολοκληρώσω την κριτική. ΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΑΤΣ; ΟΤΙ Ο ΜΠΑΧΑ ΣΚΟΡΑΡΕ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΟΡΙΑΚΑ OFF SIGHT.
                                  ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΣ.   

10 σχόλια:

  1. Αίσχος να μην μπορείς να κερδίσεις αυτόν τον Ηρακλή που κατεβηκε να παίξει μισός μαζί μας.
    Ισπανέ πότε θα πάρεις τον πούλο να ξεκουμπιστείς;
    Απαράδεκτος ο άνθρωπος για μια ακόμη φορά. Ευτυχώς που πήραμε και το Χ να λες με τις εμπνεύσεις του. Είναι δυνατόν να βγάλει τον σέντερ φορ, ας είναι και σε κακή μέρα, και να παίζουμε χωρίς;
    Αμάν πια, νομίζω ότι τα κάνει επίτηδες για να τον απολύσουμε όπως τον Φερέρ, να πάρει το εκατομμύριο της αποζημίωσης να πάει να την αράξει Ισπανία.
    Τι θα πει ρε μουστούκια αδιάφορο ματς και το μυαλό είναι στον τελικό;
    Ο γαύρος αδιάφορο δεν έπαιζε με την Λάρισα και έβαλε έξι;
    Ευτυχώς που τα έβαλε δηλαδή γιατί θα είχαμε μόνο εμείς την τιμή να έχουμε φάει τόσα. Ξεφτίλες. Πράγματι ρε πούστη αυτό το ματς ήταν να σιχαίνεσαι να το βλέπεις. Αφού στο τέλος δεν άντεξα και έβλεπα περισσότερο Βόλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: 500 000. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φανελιτσες της ΑΕΚ με υπογραφες των παιχτων και λαμπαδες ΑΕΚ ο μελισσαν στους υπαλληλους του...
    Θα εχει Ανασταση για την ΑΕΚ φετος ? ...

    Το ματς δεν χριζει σχολιασμου..καλος ο παπαστεριανος..καλος και ο Σολτανι...για την ΑΕΚ που θελει ο Αδαμιδης θα ειναι αστερια...

    ΚΑΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο γαύρος αδιάφορο δεν έπαιζε με την Λάρισα και έβαλε έξι; Ευτυχώς που τα έβαλε δηλαδή γιατί θα είχαμε μόνο εμείς την τιμή να έχουμε φάει τόσα. Ξεφτίλες. Πράγματι ρε πούστη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιστροφή Θωμά Μαύρου στην ΑΕΚ!!

    Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Σταυρός Αδαμίδης είχε συνάντηση την Παρασκευή το βράδυ με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και τον πιο δημοφιλή στις τάξεις των οπαδών της ομάδος , τον Μεγάλο Θωμά Μαύρο .
    Η συνάντηση έγινε στην καφετέρια που διατηρεί ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών Θωμάς Μαύρος στον Άλιμο. Το περιεχόμενο της συζήτησης δεν έγινε γνωστό αλλά σύμφωνα με πληροφορίες αφορούσε την επιστροφή του Θωμά στα κοινά της ομάδας κάτι που είναι στις προθέσεις του Αδαμίδη αλλά και όλου του φίλαθλου κόσμου της ΑΕΚ. Σε ερώτηση δημοσιογράφων στον παλαίμαχο άσσο αν η συνάντηση αφορούσε κάτι τέτοιο ο Μαύρος απάντησε αινιγματικά « τώρα κοιτάμε το κύπελλο μετά τον αγώνα τα λέμε... Η επιστροφή του Θωμά στην ΑΕΚ σύμφωνα με πληροφορίες stoplekto.gr δεδομένη εκτός και αν συμβούν εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.
    http://www.stoplekto.gr/2011/04/blog-post_6732.html
    e,m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΡΗΣ ΛΕΥΚΑΣ18 Απριλίου, 2011 16:42

    ΑΝ Κ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΑΤΣ-ΕΥΤΥ.ΧΩΣ-ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΠΩΣ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΜΑΛΛΟΝ Κ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΚΛΑΥΤΗ ΣΤΑ PLAY OFFS.
    ΜΑΚΑΡΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΑΣ Κ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΑ ΘΑΥΜΑ ΜΠΑΣ Κ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟΙΩΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΝΥΧΤΑ..ΑΔΑΜΙΔΗΣ Κ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΟΥ Κ Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΙΣΠΑΝΟΣ ΜΑΓΟΣ.
    ΥΓ.1ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΠΕΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ...
    2.ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..0-4 Κ 6-0.
    ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.ΞΞΞΞΞΕΕΕΕΕΦΦΦΦΦΤΤΤΙΙΙΛΛΛΛΛΛΛΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣ.
    ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "...η επιστροφη του Θωμα ειναι δεδομενη εκτος και αν συμβουν εξελιξεις στο ιδιοκτησιακο καθεστως";
    Τι ειναι αυτο τωρα; Ανεκδοτο μας διαβασες;
    Δηλαδη οι τωρινες συνθηκες ειναι ιδανικες για την επιστροφη,ενω αν αλλαξουν οι συνθηκες- "εκτος και αν"-,τοτε δεν θα ειναι οι καταλληλες για την επιστροφη;
    Γιατι εγω πιστευω οτι"η επιστροφη του Θωμα ειναι δεδομενη ΕΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ συμβουν εξελιξεις.

    "ηξεις αφηξεις ουκ εν πολεμω θνηξεις.
    Το κομμα, βαλτο οπου θελεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΑΡΗΣ ΛΕΥΚΑΣ: ΑΔΕΡΦΕ, ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΕ: ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ C.L. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατι αν περασει και δευτερη ομαδα γινεται σπασιμο στα φραγκα.
    Ενω αν ειναι μονος του μαζευει 25 σιγουρα.

    Οχι οτι εχει καμμια ελληνικη ομαδα τυχη στα προκριματικα των ομιλων βεβαια.

    Ποιος θα περασει ο Χαβος, ο μπεος η ο ζεσουαλδο?

    Για την Ιθπανικη αρμαδα δεν μιλαμε καν...
    Μονη ελπιδα ν α μεινει ο Μπακας με διυμακι ματζιο να βαλουν τα γελια τα αντιπαλα στοπερ και να επελθει η προκτισης...χαχαχαχαχαχα

    κ ομως στην ´αναλυση´του αγαμιδι στο παπα τα φραγκα του ch.l ηταν σε πειοτη θεση.


    Ετσι δεν ειναι εσυ που μας διαβαζεις Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ??

    EEEEE???

    ΑπάντησηΔιαγραφή