Σάββατο 16 Απριλίου 2011

ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ

     Μα να κατηγορείται ο αγαπημένος μου Μπερλουσκόνι, που πραγματικά καταδέχτηκε να κυβερνήσει όλα αυτά τα συγκεντρωμένα νούμερα στην Ιταλία; Τους απόγονους της Ρώμης, στην οποία είχε μεταμπαλαδευθεί ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός;
Κι επειδή ο Σίλβιο, μου δίνει μια ελπίδα αυριανή για το όργανο μου, να ρωτήσω ξεκάθαρα: Είναι σοβαρά πράματα αυτά που γίνονται; Να έχουν μαζευτεί κάτι αγάμητοι εισαγγελείς και νάχουν ετοιμάσει μια δικογραφία 782 σελίδων;
     « Έκανε σεξ με ανήλικη επί πληρωμή.» Έξι λέξεις έγραψα ο πούστης, πλήρως κατανοητές . Και μια λέξη ανά σελίδα να είχα γράψει, ΚΑΙ θα είχα τελειώσει με την κατηγορία, ΚΑΙ πόσα δένδρα θα είχα σώσει. Όλοι αυτοί οι μαλάκες που έχουν τελειώσει και τη νομική, τι στο διάολο έχουν γράψει στα κωλόχαρτα; Και γι’ αυτό τους λέω αγάμητους. Όταν γράφεις τόσα πολλά για ένα πήδημα, μάλλον πρέπει , ΚΑΙ να μην πηδάς, αλλά ΚΑΙ να τον παίζεις κανονικά.
     Βέβαια, μιλάμε για τον πρωθυπουργό. Άρα; Άντε να φτάσεις στις δέκα σελίδες ή και στις 69, αν έκανε και τέτοιο ο Σίλβιο. Στις περίσσιες σελίδες τι γράφανε οι παπάρες; Περιγραφή των στάσεων του πηδήματος; Και τι είναι το γαμήσι; Eγκυκλοπαίδεια; Βρε όλο το σενάριο της πιο πετυχημένης τσόντας είναι μάξιμουμ δυο σελίδες.
     Υπάρχει βέβαια μια εξήγηση για την μακροσκελή δικογραφία: Όλοι αυτοί που βάλθηκαν να εξυγιάνουν το σύστημα, τις μισές σελίδες να τις έχουν κενές. Δεν πιάνει το μελάνι σε υγρές σελίδες. Δηλαδή να ξεκινάς να γράψεις κάτι, να φαντασιώνεσαι ότι το κάνεις εσύ και να τον ψιλοτρομπάρεις κάτω από το τραπέζι. Μιλάω για τους αρσενικούς νομικούς. Για τους θηλυκούς, που ανακατεύτηκαν στην υπόθεση, τεχνικά το θέμα είναι διαφορετικό. Ανεβαίνεις στο τραπέζι της συγγραφής και παίζοντας με τον δονητή, σου φεύγουν και σένα ζουμιά. Πάντως, καταλαβαίνω ότι βράχηκαν οι σελίδες κι επειδή είναι κι αριθμημένες, θα έπρεπε να επισυναφθούν όλες. Η δικαιοσύνη τόσες σελίδες έδωσε, τόσες θέλει να πάρει. Έστω και κενές.
     Αλλά εγώ στην κατηγορία, δεν έχω καταλάβει συγκεκριμένα πράματα: Διώκεται ο αρχηγός, επειδή έκανε σεξ σε τέτοια ηλικία , επειδή το έκανε με ανήλικη ή επειδή πλήρωσε; Θέλω ακρίβεια κι ανάλυση μην τυχόν και προλάβουμε τίποτε καύλες στην δικαστική αίθουσα της ακροαματικής διαδικασίας που θα αναλύσει τα γούστα του Ιταλού πρωθυπουργού. Γούστα που θα αποτελέσουν δεδικασμένο για όλους εμάς που προσμένουμε να φτάσουμε στην ηλικία του και βέβαια με κάποιον τρόπο να εξακολουθούμε να πηδάμε.
     Διότι το σεξ είναι υγεία . Πιστεύω να συμφωνούμε σε αυτό. Πάει η πρώτη κατηγορία. Όπως συμφωνούμε ότι είναι καθ’ όλα νόμιμο και ηθικό να συνάπτεται γάμος μεταξύ δυο ανθρώπων που έχουν τριάντα χρόνια διαφορά. Που ήταν έρωτας άδολος κι όχι η δύναμη του χρήματος. Κι οι Έλληνες σαν λαός προοδευτικός, έχουμε και πολιτική παράδοση πέραν της οικογενειοκρατικής. Ο πρωθυπουργός μας, ο παλιός , θα έβγαινε με τόση πλειοψηφία , αν δεν ήταν μοιχός στα εβδομήντα του; Τώρα αν του φεύγανε τα σάλια, αυτά είναι λεπτομέρειες που δεν αφορούν εμάς. Αφορούν την κότα που καθόταν μαζί του. Και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
     Να μην ξεφεύγουμε όμως σε μπούρδες για το κρεβάτι του οποιουδήποτε. Και κυρίως πώς το κάνει. Φυσικά ή με χάπια, τζάμπα ή επί πληρωμή. Δικαίωμα του. Κι ειδικά αν είναι και πρωθυπουργός που μπορεί να γαμήσει τον καθένα όποτε του κατσικωθεί. Θα κατηγορηθεί ο Σίλβιο, που έβαλε τα χρήματα του στο κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι, και μάλιστα το έπιπλο είχε και το ίδιο χρώμα με το μαλλί του; Πλάκα κάνουμε τώρα; Αντί να κοιτάμε την χρωματική αρμονία κι ότι με τον παρά του πήδηξε και δεν ξεψείρισε τα ιταλικά δημόσια ταμεία, θα βγούμε και παραπονούμενοι; Πάει και η δεύτερη κατηγορία.
     Και το κορίτσι, ήταν πράγματι ανήλικον; Δηλαδή κανά τρίμηνο πριν την ενηλικίωση; Και παρασύρθηκε μην γνωρίζοντας ποιος πρόκειται να της τον χώσει, αφού είχε πάρει το 50% του Μαρόκο, και μετά, το 40% της Ευρώπης; Πουτάνα ήταν η κοπελιά επίσημα και με συγκεκριμένη δράση. Σε αυτό το τρίμηνο που απέμενε μέχρι να γίνει ενήλικος, θα αποφάσιζε τι δουλειά θα έκανε το μουνί της; Αυτά μαθαίνουν στα πανεπιστήμια οι δικηγόροι και οι δικαστές; Διότι άμα είναι έτσι, να τους φέρω σε επαφή με την κανονική ζωή και τις παρτούζες που γίνονται στα σχολικά πάρτυ ή στην καθημερινότητα.
     Και να πληροφορηθούν βέβαια, ότι μυριάδες γυναίκες χρησιμοποιούν το μουνί τους για πλουτισμό, κοινωνική άνοδο ή για να σύρουν το καράβι, κυρίως αυτές που είναι από νησιά και κρατούν μια ναυτική παράδοση. Και δεν βρίσκω τίποτε κακό σε αυτό. Βίασε καμιά ο πρωθυπουργός; Όχι βέβαια. Ζήτησε μια φρέσκια σάρκα, ένα στητό βυζί, μια φυσική έλλειψη κυτταρίτιδας και του βρήκαν το πουτανάκι. Τι έπρεπε να ζητήσει; Τη Μέρκελ; Ούτε εγώ δεν την πηδάω, που την έχω κι ανάγκη. Ιταλοί. Μια ζωή στη μαλακία κι ειδικά τώρα που ο κομαντάτε είπε να βρει μια γκόμενα να γαμηθεί, κι όχι τον Χίτλερ, όπως τότε.
     Γάμησε ο Μπερλουσκόνι. Και λοιπόν; Εδώ γαμάει ο κάθε τελευταίος τροχός της αμάξης. Όλοι ψάχνουν το φρέσκο, είτε δωρεάν είτε με πληρωμή, και θα κάνουμε και κατηγορίες; Εδώ πουλιούνται γυναίκες για να απαλλαγούν οικογένειες από το βάρος και θα κατηγορήσουμε κάποιον που μπορεί και να έγινε και πρωθυπουργός γι’ αυτόν το λόγο; Μα τόσο αναφροδίσιοι είναι κάποιοι που βγάζουν ηθική αξία, δηλαδή κάτι ανύπαρκτο, μέσω ενός πηδήματος; Μάλλον βέβαια πρέπει να είναι οι ίδιοι που ασχολούνται με το αν ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν αδερφή.
     Πάντως στην δίκη, πρέπει να βγεί και μια απόφαση. Και η δική μου ετυμηγορία είναι οτι ο καβαλιέρε πρέπει να κηρυχτεί ένοχος. Καθαρά και ξάστερα. Όχι για τις κατηγορίες της δικογραφίας ή επειδή ζήλεψαν κάποιοι που δεν βρίσκουν μαλαπέρδα στο παντελόνι ή κάποιες που πλέον το όργανο το έχουν μόνο για κατούρημα.
     Είναι ένοχος , διότι για τα λεφτά που έδωσε , δεν πήρε απόδειξη. Κι άρα έκανε συντήρηση της φοροδιαφυγής. Κι όπως και να το κάνουμε, αυτό είναι σοβαρότατο. Γάμησε και πλήρωσε μεν, αλλά οφείλεις να πάρεις απόδειξη δε. Ή να είμαστε σωστοί ή να μην είμαστε. Δεν θα ανεχόμαστε και τα πάντα. Φοροδιαφυγή από τον αρχηγό του κράτους; Τι παράδειγμα δίνεις σε μας που δεν θα μπορέσουμε ποτέ να βρεθούμε στην θέση σου; Να κλέβουμε τον διπλανό μας, γαμιώντας άλλην; Να τον κάνουμε και κερατά; Υπάρχουν κι όρια.  

13 σχόλια:

  1. Σε μιά πράξη αμφίδρομης αγαθοεργίας και αλληλεγγύης τι απόδειξη να γυρέψεις; Αυτός της τα δωσε για να μην εκπορνευτεί, κι αυτή του το δωσε για να μην πηγαίνει με πόρνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Συλβιο κανει πλακα με τη ζωη και αυτο δεν ειναι αποδεκτο για λαο ο οποιος θελει εναν "καθως πρεπει" και "προτυπον κοινωνικον". Δηλαδη εναν υποκριτη που επισημα σερνει μαζι του την επι 40 χρονια συζυγο η οποια πλεον ειναι μια ασβεστωμενη στα 60 φευγα.

    Τι πιο ωραιο να βλεπεις τα πιπινακια να ομορφαινουν την ζωη καποιου ο οποιος αφου ειναι πρωτος τι ταξη,αρα να ομορφαινουν και την δημοσια ζωη;
    Τα μεγαλα προβληματα του κοσμου,δεν προερχονται απο τις παλακιδες. Οι μεγαλες αναγκες,δεν εχουν να κανουν με το ποια γαμαει καποιος.
    Οι ανισοτητες και οι εχθρες του κοσμου,δεν εχουν την αιτια τους στο φρεσκο πηδημα, η στις ορεξεις.
    Εκει, θα πρεπει να αναζητησουμε οχι τα αιτια των κακων,αλλα την πραγματικη λυση τους.

    Τι εννοω; Ο πραγματικα καλοπερασακιας,δεν θα προκαλεσει ποτε κακο. Αυτος που εχει παρει πολλες ευτυχισμενες στιγμες στο κρεβατι-η οπου αλλου- ο χορτατος απο σεξ,δεν θα προκαλεσει ποτε "γενικο χαμο", η "κοινωνικη αναταραχη".
    Αυτα,ειναι ιδιον του στερημενου. Του πεινασμενου. Που για τον ενα η τον αλλο λογο,εχει μεινει μακρυα απο την αγια ερωτικη απολαυση. Ειτε γιατι ειναι μικροτσουτσουνος και τον κοροιδευαν,ειτε γιατι μικρος εφαγε χαστουκια και ζουσε στεριτικα, ειτε γιατι στην πορεια δοκιμασε πολλες αποριψεις.
    Το αποτελεσμα; Ενα μνησικακο, και κομπλεξικο ανθρωπακι. που, η κρυβεται στον εαυτο του και παραμενει στη σκια της ζωης, η -για κακη μας τυχη- αν αποφασισει να στρεψει αλλου τις πεπιεσμενες αναγκες του, δινει τα παντα και κανει τα παντα προς την πολιτικη η στρατιωτικη αναριχηση. Με μενος,με προσηλωση,με εμμονη, με παθος.
    Και ετσι και μας κατσικωθει στο σβερκο; Την γαμησαμε στην κυριολεξια. Θα παιξουμε τον ρολο των παλακιδων και των ερωμενων που ποτε δεν ειχε.
    Και θα γαμισει τον κοσμο πατοκορφα.
    Δειτε τους μεγαλυτερους σατραπες στην ιστορια. Τους μεγαλυτερους σφαγεις. Τους πραξικοπιματιες. Τους "Νερωνες".
    Αλλα και ολους αυτους που με μια περιεργη χαρα, παιρνουν αποφασεις αστραπη, με τις οποιες βασανιζονται χιλιαδες οι εκατομμυρια συνανθρωποι.

    Ολοι τους,βασικο θεμα απο το οποιο πηγαζουν ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ,ειναι αυτο. Η αγαμια. Η η δυσγαμια.

    Ο λαμβανων χαρα και ηδονη,εχει πολυ λιγοτερους λογους να προκαλεσει κακο, η πονο.Αυτο νομιζω ειναι αυτονοητο.

    Δηλαδη, ο κοσμος αιωνες τωρα υποφερει,ειτε απο κρυφοαδερφες,ειτε απο κομπλεξικους αγαμιτους.

    Και ο κοσμος- δια της "δικαιοσυνης"- επιτασει την ανταλλαγη συντροφων. Δηλαδη λεει στον γαμια: "ασε τις παλακιδες και γαμα εμας τους ιδιους"
    Ειναι να μη του κανεις την χαρη;

    Sylvio,siamo con voi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ ( ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΑ ΠΟΤΑ ): ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ " ΚΑΤΙ ΠΙΝΕΤΑΙ", ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ; ΠΟΥ ΠΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ( χρησιμοποποιώ την ορθογραφία σου ); Για το στηβενάκι, ευχαριστώ. Έτσι με φώναζε παλιά η μάνα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ, ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ. ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ: ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ DIMITRI: ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕΣ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ;
    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΟΤΑΝ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ .
    ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: " ΠΕΣΤΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ".
    ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑΤΕ; ΕΔΩ.
    ΠΛΑΚΑ ΔΙΑΒΑΖΑΤΕ; ΜΠΟΡΕΙ.
    ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΥΡΙΟ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΑΔΑΜΙΔΗ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ.
    ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ.
    ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κατ αρχάς τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Χατζηχρήστο που κατάφερε την κυπελλούχο Ευρώπης να την οδηγήσει στην Α2.
    @Στήβεν
    Σιγά μην εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια.
    Ο Αδαμίδης τα παραλαμβάνει λίγα-λίγα και από αυτά που πουλάει αγοράζει τα υπόλοιπα.
    Βέβαια έναν μεγάλο αριθμό εισιτηρίων των καβατζάρει για τις ‘’υποχρεώσεις’’ του και για να δημιουργήσει φυσικά μια τεχνική έλλειψη.
    Ξέρω τι λέω, στην μαμουνιά είναι πρώτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τρεχατε να δειτε (δηλαδη να πληρωσετε) ΑΝ και αμα,την ΑΕΚ κυπελουχο...

    Οτι βουτξηξωμεν καλο θα ναι.. αμα την ηρωικην εξοδον...

    Ε ΡΕ δουλεμα...

    Υ.Γ Που σε ρε γαμικο ανωνυμε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι εγινε ρε παιδια σημερα? Απασφαλισατε....?
    Dimi,ορεξατο σε βρισκω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιώργης ο Γαρατζέος17 Απριλίου, 2011 14:48

    Παιδιά,σήμερα στο γκετζετζόγλου αποκαλύφθηκε η παγκόσμια συνωμοσία των νεφελίμ -μαζί με τους καναπεδάτους- εναντίον της κεκαϋμένης μάνας ΑΕΚ. Εθεάθησαν, λέει το ανακοινωθέν του σκυλόσοφου, παίκτες του ηλυσιακού, του περιστερίου και του ωδείου, μαζί στα μπουζούκια. Έτσι εξηγείται...
    Μιλάμε ότι ο καισαρόπαπας δε συγκρίνεται ούτε με το γκέμπελς πια...
    Ε ρε ΑΕΚ, που σου μελε να πέσεις...
    ΥΓ: "Όποιος πολεμάει την οριτττζζζζιναλ, πολεμάει την ΑΕΚ, γκεγκε?"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργης ο Γαρατζέος17 Απριλίου, 2011 14:51

    Απορία: Μετά τα μπουζούκια, οι συνωμότες των 3 νεφελίμ ομάδων, πήγαν σπίτια με τ' αυτοκίνητα τους ή με ταξί μισθωμένα από το σκυλόσοφο? Ποτό και τιμόνι δεν είναι σωστό πράμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος W.W.19 Απριλίου, 2011 09:44

    Ένα μυστήριο πράγμα. Κράζουν & ειρωνεύονται τους ηγέτες που γαμάνε & για τους πουσταράδες σφυρίζουν αδιάφορα. Σ΄εκείνο πιά το MEGA η Τρέμη κι ο Πρετεντέρης όταν μιλάνε για τον Μπερλουσκόνι φαρμάκι στάζει η μύτη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή