Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Ο ΝΕΟΣ ΡΟΛΟΣ

           " Ηθοποιός σημαίνει φως, κι είναι καημός πολύ πικρός..", έλεγε παλιά ο Χόρν, φυσικά εννοώντας άλλα. Όμως είναι καημός πλέον να είσαι Αεκτζής έτσι όπως βολοδέρνει η ομάδα. Ειδικά αν έχεις ζήσει και περασμένα μεγαλεία.
           Κι αυτά ο Ντέμης δεν τα αντέχει πια. Ομάδα δεν άλλαξε στο φινάλε. Και δεν υπήρχε μεγαλύτερη παραδοχή εκεί στο λιμάνι, ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΑΡΕΣΥΡΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ σαν μπροστινού ( για τις εκλογές μιλάω ). Εξ άλλου δεν ήταν αυτός ο μεγαλομέτοχος. ΤΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ; ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΕ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΓΙΟΙ ΠΙΣΙΝΟΙ;
            Εμείς απο αυτήν την θέση, του έχουμε σούρει πολλά του κοντού. ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΕΘΥΝΤΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. Για τον χαρακτήρα του δεν έχουμε πει τίποτα. Προσωπικά εγώ, δεν έχω και δικαίωμα καθότι δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ. Έχω αφήσει κάτι αιχμές για αντιεπαγγελματική στάση, για κακοδιαχείρηση , για μεγαλομανία, αλλά μέχρι εκεί.
             Κι άρα πρέπει να αναγνωρίσω οτι σαν το φως του ηθοποιού, που σε ρίχνει με την παράσταη του στην άγνωστη ποιότητα της τέχνης, έδρασε σαν Αεκτζής. ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΤΟ 2005 ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΤΑΚΑ : " Ε, ΟΧΙ ΚΙ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ; "
            Βγήκε μπροστά, όχι πλέον για φτηνά κόλπα τύπου συσπείρωσης του κόσμου, αλλά συσπείρωσης εκατομμυρίων για το καλό τη ομάδας. ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ, ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΤΟΥΡΜΠΙΝΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΑΥΛΟ ΚΙ ΟΧΙ Η ΑΚΑΤΟΣ. ΚΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, βάσει των δημοσκοπήσεων, ΕΤΣΙ ΚΙ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΝΤΕΜΗΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΩΝ SUGAR. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΞΥΔΕΡΚΕΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΠΕΚΤΗΘΗ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ. Γηράσκω αεί διδασκόμενος , όπως έλεγε κι ο άλλος ο φιλόσοφος της αρχαίας Αθήνας. ΚΙ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΓΝΩΣΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ.
           Και πρακτικά τι έγινε; ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΟ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΑΜΑ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ. ΑΝ ΑΜΦΙΒΑΛΕΤΕ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΤΟ.
           Όπως είναι πολύ δύσκολο και κάτι άλλο: " Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί  μα η χαρά δεν την αφήνει" ( παροιμία ).  ΚΙ ΟΠΟΥ ΧΑΡΑ, ΒΑΛΤΕ ΟΠΟΙΑ ΛΕΞΗ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ Ή ΜΙΑ ΠΤΩΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. Ή ΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ " ΕΥΛΟΓΙΑ ". Τύπου,  κι όλοι τέκνον μου κάποτε αμαρτήσαμε. Άλλος για το παιδί του, άλλος για το στάτους του, ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΛΑΜΟΓΙΑΡΗ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.  ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΑΠ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΟΥΡΟΠΑΝΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΛΟΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΑΝ.
            ΠΑΝΤΩΣ Η ΣΥΝΑΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΟΥΜΕΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ με τον οποίο και μιλάει συνεχώς ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΥ ( μην πέφτετε από τα σύννεφα ). Μην σας κουράζω όμως με λεπτομέρειες.
          ΕΞ ΑΛΛΟΥ, ΕΓΩ ΠΟΥ ΝΑ ΗΞΕΡΑ; ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΕΩ ΣΤΙΣ 7, ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ 9; ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ,. ΕΝΑ ΤΗΛ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ; ΠΟΥ ; ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ. ΣΤΟΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑ ( πιστεύω να τα είδατε τα σημερινά ) ή ΣΤΟΝ ΓΚΟΥΡΟΥ. ΤΙ, ΒΑΡΙΟΜΟΥΝΑ; Και συμβουλές για τήρηση κωδίκων δεν με ενδιαφέρουν. Εξ άλλου είναι  τόσο προφανής η ανώνυμη γραφή, το κλισέ και ο χαρακτηρισμός " χαφιές".
         Κι επειδή λοιπόν, πλέον πρέπει όλοι να πορευθούμε ενωμένοι και " ας παν στην ευχή τα παλιά",  ΚΙ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ,  ή περίπου, ΣΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΤΕΜΗ. ΑΛΛΑ ΣΕ ΝΕΟ ΡΟΛΟ. ΝΑ ΔΙΑΔΕΧΘΕΙ ΤΟΝ ΔΧ ΣΑΝ ΝΕΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΧΩΝ ΑΚΟΜΑ ΕΡΙΣΜΑ ΣΕ CLUBS ΑΠΟΣΚΙΡΤΗΣΑΝΤΑ. ΕΝΑΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟΥ ΠΑΕΙ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙ Ο ΟΓΚΟΣ ΤΩΝ 2000 ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΑΣ ΜΗΝ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ Ή ΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΙ ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΣΚΟΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΣΗΣ.
         ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ PARKING. ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΠΙΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΥΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Η ΑΕΚ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΞΕΡΑΜΕ ΚΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ.
      ΥΓ. Και χρειαζόμαστε ηρεμία εν όψει του τελικού των τελικών με την Χαλκηδόνα. Θάμαστε 30000 μέσα; ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΠΛΉΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ.
          
           

36 σχόλια:

  1. PASSALOS PASSALO EKKROUETAI.
    Δηλαδη θα τον κανει Χατζηχρηστο στη θεση του Χατζηχρηστου,προκειμενου να στραφει εναντιων του πρωην υποστηρικτη του κατα τις πουλημενες εκλογες του 07' και αφου ετσι απονευρωσει το εκει συστημα θα τον μετατρεψει σε παρκαδορο;
    Αυτο νομιζω λεγεται "ηλεκτρολυση".
    Σατανικα πραγματα.

    Γη και υδωρ πρεπει να υποσχθηκε ο κοντομαλακας.
    Ετοιμος να κανει τα παντα. Πολυ στριμωγμενο ειναι το σεντερ φορ.
    Τοσο που ηνηγκασθει να διαδιδει προσφατως ανανηψας,το ευαγγελιον. Δηλαδη την υποσχεση της παρουσιας του κυριου,που θα κρινει απαντες και θα φερει φωτια και τσεκουρι.
    Του οποιου εκεινος ειναι απλα ο υπερμαχος και ο διαδωσας το χαρμοσυνο νεον εις τους τιμιους και τρομερο νεον εις τους ατιμους.

    Συγκινηθηκα παλι. Τετοια μεταστροφη; Τετοια μετανοια; Ναι,γιατι οχι. Αμα ειναι να σωσει τον κωλο του κανεις,κανει τα παντα.
    Δεν ημπορω να μην μνημονευσω εις τα αγαπητα μελη του παροντος ηλεκτρονικου εντευκτηριου,τα λογια του προγονου του σημερινου Θεμιστοκλη προδρομου. Του Ιαωννου.(απ'το "κατα Ματθαιον")
    Λεγει λοιπον μεσες-ακρες:

    " Και επειδή είδε πολλούς από τους Φαρισαίους και τους Σαδουκκκαίους να έρχονται για το βάφτισμά του, τους είπε: “Γεννήματα εχιδνών, ποιος σας υπέδειξε, για να ξεφύγετε από τη μελλοντική οργή; Κάντε λοιπόν καρπό άξιο της μετάνοιας και μη νομίσετε ότι μπορείτε να λέτε μέσα σας: “Πατέρα έχουμε τον Αβραάμ”. Γιατί σας λέω ότι δύναται ο Θεός από τους λίθους τούτους να εγείρει τέκνα στον Αβραάμ. Ήδη, λοιπόν, το πελέκι βρίσκεται κοντά στη ρίζα των δέντρων. Επομένως, κάθε δέντρο που δεν κάνει καρπό καλό κόβεται εντελώς και ρίχνεται στη φωτιά. Εγώ, βέβαια, σας βαφτίζω μέσα σε νερό για μετάνοια, αλλά αυτός που έρχεται ύστερα από εμένα είναι ισχυρότερός μου, του οποίου δεν είμαι ικανός να βαστάξω τα υποδήματα. Αυτός θα σας βαφτίσει μέσα σε Πνεύμα Άγιο και σε φωτιά. Αυτού το φτυάρι είναι στο χέρι του, για να λιχνίσει, και θα καθαρίσει εντελώς το αλώνι του και θα συνάξει το σιτάρι του στην αποθήκη, ενώ το άχυρο θα το κατακάψει με φωτιά άσβεστη”.

    Εχω αρχισει να πιστευω οτι υπαρχει θεος.
    Αλλα παλι, λεω: "αφου υπαρχει θεος, τοτε οι εκκλησιες γιατι εχουν αλεξικεραυνα";
    Και πεφτω εις την νοσηραν αμφιβολιαν εις μιαν ετι φορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω Χρηστο,λεω πως μαλλον ειναι ιστοριες για αγριους.Εκδουλευση πηγε να πουλησει,καρφωσε και τιποτα μικρολεπτομερειες για τους μετοχους και αυτο ειναι ολο...Δεν πας στο στομα του λυκου χωρις προεργασια,γιατι κινδυνευεις απο τον τριτο να βρεθεις στο λεπτο μουρη με μουρη με το πρωτο πλοιο στην προβλητα...Εχει ανοιξει πορτα,λεμε τωρα,μπας και γλυτωσει οτι μπορει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. steven eipe :
    ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΗΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΔΩ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ BLOG, ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΏΝΗΣΕ ΠΕΡΙ ΤΙΣ 7 ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΟΥ ΑΝΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΒΑΙΩΣΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ( "...περί τύρου κι αχλαδιού...") ή ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ.

    ---------------

    nai milisame ti mera pou graftike to thema kai mou eipes "egine n sunantisi alla malakies mi dineis kai polu simasia
    kai to afisame ekei epeidi isoun se sunantisi .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. steven :
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑ ΡΟΜΠΑ;

    --------------

    epeidi exw xasei epeisodia kana duo meres logo douleias,elpizw na anaferese se allo mixali .

    ego kai san anonimos opote grafw epeidi skalonei to pc sto magzi , pali lew oti einai dika mou ta keimena .-

    ki apo ti mera pou milisame sto til , prwti fora tora molis egrapsa sto blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημερα,

    Μα φυσικα και παρακαλει η οργανωσης πλεον steven. Ειναι μηπως τυχαιος ο πολεμος που ανοιξε εδω και κανα μηνα στους αμετοχους και στο 'προεδρο'?

    Αφου καταλαβεμε οτι το ρευστον μας τελειωσε, κανουμε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια που κανουμε χρονια τωρα. Ξεκιναμε πολεμο,και συντασομαστε με τον διαφαινωντα επομενο. Και παντα off the record. Πεταμε και καμμια δηλωσουλα λεγωντας τα αυτονοητα και αναμενουμε.

    Τον επομενο βεβαιως βεβαιως που θα μας επιχορηγησει, καθοτι απο μονοι μας ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.

    Και μολις δουμε οτι βουλιαζει το καραβι, οχι της ΑΕΚ-ΧΕΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗ, παμε με τον επομενο κλπ, κλπ, κλπ, κλπ.

    ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ, το εχουμε δει πλειστακις..

    Τωρα για το ραντεβουδακι, τα πραγματα ειναι απλα ρε παιδες.

    Ο ενας ειναι χεσμενος, τον βριζει ολος ο κοσμος της ΑΕΚ, και κοιταει πως θα την κανει (ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ) γυριστη για να συμμετεχει στο νεο κολπο,και μαλιστα και ως σωτηρας. Ειδατε εσεις με βριζετε αλλα εγω ενω ελεγα να πουληθει η ομαδα (στους μετοχους) και τωρα ερχωμαι παλι να καθαρισω. Και ας με βριζετε εσεις.Ασε που τον τσουζει καθε μερα που τον εχουν ολοι στη μπουκα αλλα το συνεταιρακι απολαμβανει απο φιλικη ως αδιαφορη σταση.
    Και ξερετε τι ειναι αυτο για το γκοντο?

    Μεγαλη μαχαιρια..

    Μονο μεγαλε που το ΣΩΤΟ το φαγαμε ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

    Οι πραγματικοι λογοι λοιπον ειναι:

    1)700,000 πρεπει να χωσει ο γκοντο αν κανουν οτι συμμετεχουν οι πρωην. Που για τον καθε Πολυ, ενα τετοιο σεναριο ειναι ΜΟΝΟΝ ΗΘΙΚΗΣ ΤΑΞΕΩΣ και οχι χρηματικης. Για το γκοντο ομως τα 700 θα πονεσουν..

    2)Αν παμε σε ελεγχους και ξεμπροστιασμα, πρεπει να εμφανισουμε βιβλια, παραστατικα κλπ.
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ, ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΣΤΗ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ.Αλλιως τεραστιε, να παμε και εμεις να κανουμε καμμια μπιζνα με τιποτα αργεντινους...

    3)ΟΡΘΟΤΑΤΑ Ο steven αναφερει: ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ.Και το γκοντο εχει στησει 10 μαγαζια και 30 εταιρειες (παντα με λεφτα δικα του μιας και δεν υπαρχουν .....αποδειξεις) και ενα τετοιο σεναριο ειναι ζορικο.

    εχει και κανα δυο ακομη αλλα δεν ειναι της παρουσης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημερα σε ολους.
    Γιαννη, ασφαλως και ειναι μαλακιες αφου πλεον τα ηνια ειναι αλλου και το σεντερ φορ ειναι ξεδοντιασμενο.
    Αλλα να σου πως κατι; Ειναι ασχημη ιδεα; "η φυλακη, η προεδρος στην ερασιτεχνικη".Ειναι μια καλη προταση,οταν εισαι στα σχοινια.
    Και ασε τους 2000 του μουσια να βγαλουν ακρη με το "χαφιε". Η το αντιθετο.
    Και παρε μετα και τον ΔΧ και ελατε κατα δω αναγκαστικα.Αγκαλιτσα, με την αποφαση του πρωτοδικειου στα χερια.
    Η-οποια- ενωση δεν ερχεται ποτε με επιφοιτηση. Αλλα εξ'αναγκης. Δεν μιλω μονο για την ΑΕΚ.

    Αν δεν γινει η ηλεκτρολυση ομως δεν γινεται τιποτα.
    Επρεπε να βρεθουν μηχανισμοι πιεσης ετσι ωστε και οι μετοχοι να στραφουν εναντιων του κοντου ανοιχτα πλεον αλλα και ενεινος να αρχιζει να κελαιδαει προκειμενου να σωσει οτι μπορει.

    Με λιγα λογια,αν δεν συμβει το γερο ξεκατινιασμα μεταξυ της παρεας της λιμνης,δουλεια δεν γινεται.
    Εως τωρα κατι γενικοτητες ακουγαμε,κατι "λαθη", κατι "ειμαστε φιλοι ακομα παρο'ολο που.." κατι στρογγυλεματα, κατι "δεν βαριεσαι" κλπ.
    Με κρυμενα σκατα,δεν πλησιαζει κανεις.

    Και κυριως αν δεν υπαρξουν τιμωριες για τους ενοχους των πουλημενων εκλογων.
    Και ο ενας εξ'αυτων-ο αλλος ειναι πασιγνωστος και εχει και μουσι αν δεν κανω λαθος- ειναι ο κοντοβρακης.
    Οποτε λοιπον σαν αποκατασταση -οχι των σχεσεων μεταξυ ΔΜ και κοντου,αυτες δεν ηταν και δεν θα ειναι ποτε καλες-αλλα σαν διορθωση του λαθους του 07 απο τον ιδιο τον κοντο, θα πρεπει ο τελευταιος να κανει την πλυστρα.

    Δηλαδη θα γινει αυτο που πραγματικα ειναι: παιδι για τα θεληματα. Και οχι"διευθυνων συμβουλος" οπως κοκορευοταν μεχρι χθες.Ετσι για να ξερουμε και τις δυνατοτητες μας.

    Ρε μαζεψε το βρακακι σου,σου πεφτει μαλακισμενο,που σε επεισε η μαρια καλλας της παραλιακης οτι "αν δεν διευθυνεις σημερα μια εταιρεια,δεν μπορει να εισαι δεκτος στην κοινωνια του Κωστοπουλου". Υποκριτες και δηθεν. Μεχρι και στον καθρεφτη ψεματα λετε.

    Οπως και η σειρα του αλλου του μαλακα που παριστανει το βουδα,λιγομιλητος γαρ, πλεον θα ερθει και αυτη. Παρακαλετοι και οι δυο θα αναλαβουν το βαρος της ξευτυλας και της ντροπης που τους αναλογει. Και θα πανε εκει που πρεπει σερνοντας.
    Τα εχουμε πει.
    Το πως το ποτε δεν το ξερουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και μεσα σε ολα εχουμε και εκεινο το μαλακομουρη το μυτογκα να μας λεει οτι δεν του ειπε λαει κανενας να παρει το κυπελλο. Ουτε να βγει λεει δευτερος στα πλει ωχ.

    Και τοτε γιατι παιρνεις??? κοντα 2 μυρια εσυ και το παρεακι ρε μεγαλε για 7 μηνες δουλειας?

    Τοτε γιατι παιζει στον θεσμο η ΑΕΚ.
    Γενικα γιατι συμμετεχουν σε διοργανωσεις οι ομαδες?

    Για πλακα?
    Για να λενε οτι περναει η ωρα?
    Για να λεμε οτι παιζουμε αγωνες κυπελλου?

    Για ποιο λογο παιζαμε στο κυπελλο ρε τεραστιε ΜΑΛΑΚΑ, αφου κανενας δεν στο ειπε?

    Ρε τριμαλακα ΑΛΕΦΑΝΤΕ της Ιθπανιαθ, αιντε παλικαρι μου σε καμμια Χερκουλες (τον αντιστοιχο Πας Γιαννενα δηλαδη) να εισαι μεταξυ primera και secounda καθε χρονο.

    Αιντε ρε αμπαλλε που αμα ειχε κανει αλλος τα ΜΙΣΑ απο οσα εχεις κανει εσυ, θα ειχε φυγει ΔΑΡΜΕΝΟΣ ΝΥΧΤΑ.

    Αιντε παλικαρι μου, και στην επιστροφη, τσιμπα και αυτον τον Μπακα που μας κουβαλησες.
    Το ΘΡΕΦΤΑΡΙ που εχει να βαλει γκολ εναμισυ χρονο τωρα. Που εχει παιξει 10 ωρες μπαλλα επιθετικος στην ΑΕΚ και δεν εχει καταφερει να σκοραρει..

    Παρτον στη Χερκουλες μαζι σου ρε μυρωδια, να πατε subito στο πατο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ MIKE21HLK: ΑΔΕΡΦΕ ΣΟΥ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΣΟΥ. ΘΑ ΤΗΛ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
    ΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΧΑΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ: O Mike21hlk ( ΧΑΛΚΙΣ), ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ. ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ.
    ΕΙΠΑΜΕ: ¨" άλλο προσωπικά κι άλλο δημόσια".
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΞΑΝΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΩΔΙΚΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΡΕΙΤΑΙ.
    ΡΟΜΠΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΩ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΥΔΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @steven.

    Το marfin arena κιτρινιζει?

    Αν ναι με προσοχη βεβαια, γιατι ο λογος του Βγενο ειναι 10 φορες καλυτερος απο του γκοντο.

    εγγυηση.... βλεπε ΠΕΚ, ΠΑΟ, Ολυμπιακη, Ντυναν, Vivartia..

    Αν και βεβαια ο sugar μια διαφορα με το μικρο Γιαννακη ,που ΟΤΙ εχει πιασει στα χερια του-εκτος απο τιμονι- το εχει παει απατο, την εχει.

    Εδω ο τεραστιος μεχρι και το γυμναστηριο ΚΑΤΑΦΕΡΕ να χαντακωσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ DIMI: Ε, ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπορει για το γηπεδο. Μπορει για ακινητα. Μπορει για ακτοπλοια. Μπορει για στοιχημα. Μπορει και οι Κινεζοι να παιζουν μπαλα.
    Πολλα μπορει.

    Μερικα σχολια ΑΕΚτζιδων ομως εχουν και αλλες εκδοχες. Οπως:

    "ΕΙΠΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΣΑΜΠΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ."

    "Ήθελαν να ανταλλάξουν πούρα ..."

    "ΚΟΥΜΠΑΡΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ και βρεθήκανε να πιούνε 2-3 ΤΣΙΚΟΥΔΙΕΣ............"

    "ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΟΙΝΟ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ...ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥΣ"

    =================================================
    Ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη κατά του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού Βόλου Αχιλλέα Μπέου με την κατηγορία της απόπειρας εκβίασης σχετικά με την υπόθεση με τις κασέτες και τα όσα φέρεται να έχει πει για τον Δαλούκα.

    Πω-πω! Τρομαξαμε.
    Α,το καλο ειναι αυτο: Η ΔΙΩΞΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΛΗΜΕΛΗΜΑΤΟΣ. Δηλαδη ΠΛΗΜΕΝΟΥ- ΛΥΜΑΤΟΣ.
    Δηλαδη στον ιδιο βαθμο που βρισκεται και η κλοπη μιας φρατζολας απο ενα φουρνο. Αλλα οχι.Λαθος.Ααυτο νομιζω ανηκει στις κακουργηματικες πραξεις.
    Πως νοιωθετε; Εγω υπεροχα. Μαζευω λεφτα για να παω στις Αζορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Χρήστο
    Αγαπητέ ο εισαγγελέας βάση των στοιχείων που είχε στα χέρια του και βασιζόμενος στους νόμους που εσύ και εγώ ψηφίσαμε(μέσω των εκπροσώπων μας) έβγαλε την απόφαση αυτή. Πίστεψε το, κάτι παραπάνω δεν υπήρχε δυνατότητα να γίνει.
    Εξάλλου και μένα δεν μου αρέσει να είναι ο Μάκης στα γήπεδα μέσα, και να καπνίζει το πούρο του αμέριμνος όμως ας προσέχαμε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μα δεν ειπα κατι για τον συγκεκριμενο διακαστη.
    Απλα,-και-αυτο ειναι αλλη μια αποδειξη για το χειροποδαρα και με ΝΟΜΟΥΣ δεμενο συστημα απονομης δικαοσυνης (εδω γελανε τρανταχτα)
    Τα παντα ειναι βασισμενα στο επιβεβλημενο καθεστως της απαλλαγης και στον αγραφο νομο της ατημωρισιας.

    Σθμβαινει κατι; υπαρχουν στοιχει; Δεν τα ψαχνουμε,απλα τα θεωρουμε ανεπαρκη. Οποτε "ελευθερος ο κυριος". Αφου "δεν επαρκουν τα στοιχεια" κατα εναν ανωνυμο οπως ελεγε εδω, ο ταλαιπωρος απαταιωνας απαλλασεται απο την βασανο της προανακρισης και δηλωνει "η αληθεια ελαμψε" (ηυσε τα αρχιδια σου με ενα γραβαλο) και η δικαιοσυνη τον παραδιδει λευκο εις την κοινωνια.

    Η οποια εκτος απο στραβη, ειναι και κουτση. Δηλαδη δεν παρακολουθει και δεν ακολουθει τις εξελιξεις σε καθε υποθεση,παρα γρηγορα-γρηγορα τις θαβει στα συρταρια,οπως η γατα τα σκατα της στην αμμο.

    Μηπως πρεπει να της δωθει επιδομα ΑΜΕΑ απο την προνοια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πολυ εμπαθεια ρε παιδια.
    Για εξήγησε μου ρε DIMI, εγώ που έχω 10 μετοχές ΟΤΕ απο το χρηματιστήριο, τι θα πάθω αν πτωχευσει ο ΟΤΕ; Δε θα μπορώ να παρω φορολογική δήλωση;
    Και τι θα συμβεί στις δεκάδες άλλες ΑΕ στις οποίες είμαι επίσης μέτοχος; Θα κλείσουν κι αυτες επειδη χρεοκόπησε ο ΟΤΕ;
    Ειλικρινα εξηγήσε μου αν θέλεις, γιατι απ'όσο ξέρω ο Ντεμης αυτη τη στιγμή τυπικα είναι απλά ένας μικρομέτοχος μιας ΑΕ. Και αν εχει δεσμευμένο ενα μερος της προσωπικής του περιουσίας λογω της εμπλοκής του με την ΠΑΕ, σιγουρα εχει συμφερον να μη πτωχευσει η εταιρεία, αλλα αυτο είναι νομίζω ένα τελείως διαφορετικο πραγμα απο αυτο που λες.
    Και ναι φιλε μου, οσο δεν έχει αποδειχτεί ότι τσεπωσε, δεν έχεις δικιο να υποννοείς ότι το έκανε. Ο Ντεμης υπηρξε ενας απο τους πιο ακριβοπληρωμενους ελληνες ποδοσφαιριστές, και η "Καλας" οσο κι αν την αντιπαθω είναι η πιο επιτυχημενη ελληνιδα τραγουδιαρα τα τελευταία 10 χρόνια. Φραγκα θεωρητικά υπαρχουν και για βίλες, και για εταιρείες, και για ο,τι βαλει ο νους σου. Αν εχει φαει αλλωστε, θα αποδειχτεί συντομα, αφου οπως λετε θα ξεκινήσει ολομετωπη επιθεση εναντίον του.
    Αφηνω κατα μέρος τους χαρακτηρισμους για τον Χιμενεθ. Μπορει να μην κανει για την ΑΕΚ για 1000 λογους, αλλα τριμαλακας αμπαλος μαλακομουρης μυτογκας;
    Ουτε τη γκομενα να σου είχε φαει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δυο μέτρα χαντάκι ανοίξανε οι κάτοικοι της Κερατέας στην Λεωφ. Λαυρίου Χρήστο. Ποιος; Κανένας, μόνο του άνοιξε από τα νερά της βροχής.
    Μπέος και Ψωμιάδης είναι πταίσματα 100% φίλε.
    Στην Ελλάδα ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ.
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ανώνυμο
    Την μόνη ‘’επιχείρηση’’ που είχε το ζεύγος πριν ΑΕΚ εποχή ήταν το club και αυτό το είχε με συνεταίρο. Όλες οι υπόλοιπες επιχειρήσεις, τελείως συμπτωματικά ,γίνανε την εποχή που δήλωνε Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΕΚ .ΑΥΤΑ λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: Αν μου επιτρέπεις, όχι να σου εξηγήσω, αλλά να μπω στην κουβέντα και να σου πω εγώ:
    ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ( ΌΧΙ δήλωση ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ( όπως και ο Αδαμίδης ), ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΣΤΟ 44 Η ΑΕΚ ΜΠΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΟΜΟ Ο ΣΤΑΘΗΣ. Όλα τα άλλα είναι κουραφέξαλα.
    ΤΕΛΟΣ, ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΚΑΤΙ;
    ΑΛΛΑ ΠΕΣΜΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΟ 1972 ( ΠΑΚ ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟΛΟΓΗΣΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. ΜΕΤΑ ΚΑΝΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ, ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΚΛΠ. ΚΙ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΔΙΚΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΟΛΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ " ΕΜΠΑΘΕΙΑ".
    ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ.
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΛΥΦΤΘΗΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΝΤΑΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΟΤΕ Ή ΚΑΠΟΙΑΣ ΆΛΛΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, που πιθανως να χρεοκοπήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Kαι τι λεει αυτο φίλε Χαραλαμπε; Ότι αυτος και η γυναίκα του δεν είχαν προσωπική περιουσία πριν το 2004;
    Δε βαζω το χερι μου στη φωτια για τη τιμιοτητα κανενος Νικολαίδη, αλλα αυτα που λετε δε λενε τιποτα απο μόνα τους. Τα ταληρα δεν ελειψαν ούτε απο τον Ντεμη ούτε απο την Βανδη η οποία απο το 1997 μεχρι το 2004 ειχε κανει 5-6 πολλαπλα πλατινενιους δισκους με τον Φοιβο.
    Και δεν είναι και το πιο παραλογο πραγμα για εναν ποδοσφαιριστη που εγκαταλείπει την ενεργο δράση να ανοιγει επιχειρηση ή επιχειρήσεις. Το εκαναν κι άλλοι πολλοι. Που θα επενδυες δηλαδη τα λεφτα του αν ησουν στη θεση του; Στο χρηματιστήριο; Ή σε ασφαλιστήρια της ΑΣΠΙΣ;

    Στο κατω-κατω, πιο παραλογο μου φαίνεται να δεσμεύει καποιος την προσωπική του περιουσία για τα χρεη μιας εταιρείας την οποία σκοπευει να "ξαφρίσει" μεχρι χρεωκοπίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΙΣΚΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ; ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΣ= 15000 Χ 20 = 300,000. 85 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ, ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΕΣ.
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ 44.
    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ;
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΚΗ;
    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ " ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;" ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Steven δε διαφωνουμε, περα του οτι ο Ντεμης και η Βανδη είχαν ηδη μεγαλα εισοδήματα προ του 2004. Δε βλεπω δηλαδη μεγαλη σχέση με Ακη.

    Επειδη ομως δηλωνω μισοασχετος με τις ΑΕ, το να μην εχει ενημερότητα τον εμποδίζει να είναι μέτοχος σε άλλες εταιρείες οπως υποννοεί ο dimi;

    Και αν μπορεις λύσε μου μια ακόμα απορία: Ο Ντεμης αφηνει συμβολαια υψους 3-4 εκ για τα 3-4 χρονια μπαλλας που είχε το 2004 μπροστα του. Βαζει χρηματα απο την περιουσία του για να παρει μετοχες (καποιες εκατονταδες χιλιαδες ευρω νομίζω), πληρωνει τα πρωτα χρόνια και τις υποχρεωσεις του σα μετοχος, αρνείται να παρει μισθο για τη θεση του διευθυνοντα συμβούλου και βαζει εγγυηση τη προσωπική του περιουσία για χρεη που οπως λετε σκοπευε να μεγαλωσει για να "παντελονιάσει".

    Ποσα εκατομυρια δηλαδη υπολογίζεις ότι εβγαλε απο όλη αυτη την ιστορία για να ηταν ελκυστική η ιδέα μιας τετοιας κομπινας το 2004 με τα παραπανω δεδομένα; 10 εκατομύρια; 15; Σε 4 χρονια; Τοσο επιστημονας στην απατη ο 'κοντος';

    Αν τα εβγαζε με μιζες απο υποβρυχια να το καταλάβω. Με μίζες απο μεταγραφες Αργεντινων (και ειδικα των συγκεκριμένων Αργεντίνων) μου φαινεται υπερβολικο...

    ΥΓ Μολις είδα το σχολιο σου για τους δισκους της Βανδη. Εισαι σίγουρος ότι η Βανδη κονομάει απο τα 20ρικα των δισκων;
    Αν ήταν ετσι στην εποχη του download θα είχαν ψοφησει ολοι οι τραγουδιστες της πεινας.
    Και φυσικα ο Ντεμης δεν εφυγε επειδη δεν αλλαξε την νοοτροπία του κοσμου. Αυτο αποδεικνύει ότι είναι κλεφτης;
    Και οι γαβροβαζελοι Steven τοσες πανω κατω μεταγραφες έκαναν την ίδια περίοδο. Μετρα τες αν θελεις. Μηπως και ο Τζιγγερ εβγαζε μίζες με Αργεντινους;

    Αφου όλα θα βγουν συντομα στη φορα οπως λετε, ας κραταμε και μια πισινη με τους χαρακτηρισμους. Εκτος αν ξέρεις/ξερετε πραγματα (με αποδείξεις) και απλώς τα κρυβεις/κρυβετε για άλλους λόγους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΑΔΕΡΦΕ, ΚΑΛΑ ΡΩΤΑΣ ΚΙ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ. ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ( ΠΕΡΙ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΚΙ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ).
    ΧΩΡΙΣ Φ.Ε. ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕΣΩ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ( λόγω τραπεζικής γνωριμίας ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ( εδώ είναι τα λεφτά της Καβαλιώτισας ) , ΟΠΩΣ SECURITY KAI ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ ΔΙΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΗ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ. ΚΙ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ. ΚΙ ΑΝΑΜΟΧΛΕΥΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΛΕΟΝ Η ΚΑΒΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 20άρικο ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟΤΕ.
    ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ. ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΟΥ, ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΔΙΟΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΜΠΑ, ΠΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΑΧΙΛΛΕΥΣ;
    ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ ΠΛΕΟΝ. ΡΕ ΚΑΤΙ ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
    ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Λες να μην εχει σχεση ο "Ακης" με τον "κοντο";
    Για το οτι και οι δυο ειχαν την ισχυ της υπογραφης κονδυλιων τα οποια κονδυλια ειναι λεφτα ξενα,δηλαδη δικα μου και δικα σου,δεν σου θυμιζει κατι;
    Ο ιδιος ο Παπας εχει πει για το σεντερ-φορ-διευθυνοντα συμβουλο οτι "το παιδι, στην ΑΕΚ με τα λεφτα μας,ηταν σαν να επαιζε monopoly"
    Και αφου σε καθησυχαζει κατα καποιον αδιορατο τροπο το να μην τον λεμε καταχραστη,ενταξει τοτε, να τον αποκαλουμε πιστοποιημενα ΒΛΑΚΑ.
    "Ο κουτοθωμας απο την Αλεξανδρουπολη".

    Και πως γινεται τελος παντων το "επιχειρηματικο θαυμα της Αλεξανδρουπολης" να απετυχε παταγωδως στην ΑΕκ και να πετυχε απολυτως στις επομενες επιχειρησεις του;
    Δυο τινα. Η μαλλον τρια μπορει να συμβαινουν.
    α) εκλεψε απο την ΑΕΚ και επενδυσε στις αλλες
    β)εμαθε στου κασιδη το κεφαλι,δηλαδη με τα ξενα λεφτα στην ΑΕΚ το μανατζαριλικι και το εφαρμοζει με επιτυχια στις επομενες δουλειες του.
    γ) Ηταν απλα θεμα τυχης. Και η σειρα της αποτυχιας και τις επιτυχιας ηταν ενα παιχνιδι των συμπτωσεων.

    Επελεξε καποια και πες μας. Εκτος και αν εχεις καμια τεταρτη εκδοχη.

    Οσο για "την καλυτερη τραγουδιστρια" που λες δεν μου κανει εντυπωση. Αφου "καλυτερη σειρα" θεωρειται το "50-50" η το "παραπεντε" των δυο πουστιδων. Η, "καλυτερη εκπομπη διασκεδασης το dancing with the stars η πιο παλια καποιο "big brother". Αλλα και "καλυτερος τραγουδιστης" ο Ρεμος,η και ο Ρουβας και "καλυτερο περιοδικο το ciao, οπως και το clic και "καλυτερος δημοσιογραφος" ο Χατζηνικολαου" η η Σταη και "καλυτερος πρωθυπουργος ο Καραμανλης" αλλα και "καταλληλοτερο κομμα το Πασοκ παραλληλα".

    Εγω πιστευω οτι "καλυτερο" και "καταλληλοτερο" γαμισι απο το ΔΝΤ δεν δυνατο να εξευρεθει δια την φαρα των νεοελληνων.
    Τι λες εσυ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΓΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ. ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΜΜΕ ( τα μισά κλείνουν πλέον ), ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ.
    ΠΑΝΤΩΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΧΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το ξερω καλα γιατι εργαζομαι σε ενα μμε οποτε η τρομαρα των εργαζομενων αλλα και το σφυχτοκωλιασμα των ιδιοκτητων γινεται οχι απλα αντηλιπτο αλλα ειναι κυριαρχο.
    Εχει πεσει "σκουπα" σε τεχνικα τμηματα, δημοσιογραφοι και τεχνικο επιτελειο δουλευουν σε σχεδον ολα τα καναλια απληρωτοι μηνες. Με εναντι ζου.Ειδικα υπαλληλοι εξωτ. μεταδωσεων, ηλεκτρολογοι κλπ. (και λογω digea αλλα και λογω κλειστης κανουλας απο τον κρατικο κορβανα)αλλα και διοικητικο προσωπικο.
    Καθε μερα πετιωνται στο δρομο δεκαδες.Πεφτει λεπιδι. Δεν υπαρχει μαντιλι να κλαψουν που λεει και ο ΓΕωργιου.

    Και εδω που τα λεμε,ποιοι ειμαστε για να συντηρουμε ενα καρο κηφηνες; Ολες οι χωρες εχουν τετοιους αλλα εδω το πραμα παραβρωμισε.
    Ο καθενας επαιρνε ενα ΑΦΜ,εστηνε ενα παραμαγαζο,εβαζε το μαχαιρι στο λαιμο των προσκειμενων τοπαρχων (βουλευτων,νομαρχων κλπ και αρπαζε δουλειες στο "τσατρα-πατρα" διχως βεβαια να εχει ουτε τα μεσα,ουτε την υλικοτεχνικη υποδομη,το εκπαιδευμενο προσωπικο αλλα και την εμπειρια για κατι τετοιο. Τελειως "αλα Μακρυγιαννη" δηλαδη.

    Εξ'ου και οι νεοσυστατοι δρομοι που φουσκωνουν μονοι τους τον χειμωνα σαν φαριναπ, τα γεφυρια που τα παιρνει ο αερας και ο διαολος,οι λιμενοβραχιονες που μετατρεπονται συν τω χρονω σε υποβρυχια, μοναδες διαφορες "πρασινης" και "κιτρινης" αναπτυξης ροκανιζουν εκατομμυρια μη παραγοντας τιποτα," νεες τεχνολογιες " και "εφαρμοσμενη καινοτομιες" με υπεροχα προσπεκτους και αξιοζηλευτα project τα οποια στο τελος δεν ειναι τιποτα αλλο απο ενα παραλληλο συμπαν το οποιο καλουμαστε να ανακαλυψουμε. Ουτε γραφεια εχουν,ουτε διευθυνσεις υπαρχουν, ουτε στα τηλεφωνα βγαινουν.
    Μιλαμε για την χωρα των φαντασματων. Ενα απεραντο σκηνικο Χιτσκοκικης ταινιας.

    Τεραστιο παρτυ εγινε. Και συνεχιζει βεβαια με πολυ μειωμενους ρυθμους ειναι αληθεια,αφου αυτοι οι γαμημενοι οι κουτοφραγκοι μας καταλαβαν και μας ζητουν να βγουμε απο την καλυβα μας με ψηλα τα χερια και απο ενα κουτσουρο στον κωλο ο καθενας μας.
    ΥΠΕΡΟΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΥΡΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ. ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανωνυμος ΑΕΚτζης14 Απριλίου, 2011 22:41

    Την εκανε τη μαλακία λοιπον ο κοντός. Χρεωκόπησε την ΑΕΚ για να κονομησει και να φτιάξει βιλες και εταιρείες αλλά του είχε διαφυγει ότι μετά δε θα μπορούσε να τις πουλησει.
    Αν εγιναν ετσι τα πραγματα, μαλλον είναι οντως πιστοποιημένα βλακας οπως λεει και ο Χρήστος.
    Σαν τον τυπο που ανοιξε τρυπα στη βαρκα για να φύγουν τα νερα, ενα πραγμα...

    Ο Πατερας παντως με τον Αντωνιου εφερναν παλτα για δυο χρονια, οχι για τεσσερα. Πριν απο αυτους, ο Τζιγγερ με τον Βελιτς εφεραν ουκ ολίγα επισης.
    (Παντως μια που αναφεραμε τον Πατερα, σκεψου να εδινε ο Ντεμης 2εκ για Μελισση και 4εκ για Λαζαρο, τι θα λεγαμε σήμερα.)

    Χρηστο οποιοσδηποτε σε αντιστοιχη θέση εχει την ισχύ της υπογραφής κονδυλίων. Ολοι όσοι την εχουν είναι λοιπον κλεφτες;
    Το οτι επαιζε τα λεφτα σαν μονοπολυ, σημαίνει ότι τα εβαλε στη τσεπη;
    Πες μας φιλε μου, ποιός πετυχε τα τελευταία 15 χρονια στο ελληνικο ποδοσφαιρο εκτός του Κοκκαλη με τους γνωστους τροπους; Πετυχε ο Κοντομηνας; Πετυχε ο Μυτιληναίος; Πετυχε ο Τζιγγερ; Πετυχε η ΕΝΙΚ, ακόμα και με τον Μελισσανίδη για πρόεδρο;
    Λες ολοι αυτοι να μη μπορούσαν να τρεξουν αξιοπρεπως μια εταιρεία συναυλιών;

    Εγω δε μιλησα για καλυτερη τραγουδίστρια αλλά για την πιο πετυχημενη. Εχεις ενσταση και σε αυτο; Ποσοι ελληνες τραγουδιστές έχουν βγαλει την 8ετία 1997-2004 περισσοτερα απο την Βανδη;

    Καλα μας κανει το ΔΝΤ φιλε μου, εχεις δικιο. Οχι ομως γιατι η Βανδη εχει σουξε.
    Αλλα γιατί οι μόνες σου επιλογες σα λαος εδω και καμποσες δεκαετίες είναι να εισαι ειτε με τους κλεφτες ειτε με τη Παπαρηγα.
    Ουτε με τους κλεφτες λοιπον, ούτε με την Παπαρηγα, μπας και βγαλουμε καποτε ακρη με την κοινη ψυχρη λογικη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανωνυμε με προλαβε ο steven μιας και ειμαι ακομη στο γραφειο μου και δουλευα..
    Βλεπεις εχω την τυχη (το εννοω) να εχω δικια μου δουλεια και ΞΕΡΩ οτι αν δεν ΦΤΥΣΕΙΣ ΑΙΜΑ, δεν προχωραει το μαγαζι..

    Θα σου πω και εγω απο την μερια μου 2 πραγματακια.

    Οταν ΜΕΣΟΥΡΑΝΟΥΣΕ η τραγουδιαρα, και χτυπαγε ο αεκαρας ΟΛΗ την αποζιμιωση (κι του τριτου χρονου που ΔΕΝ επαιξε στην ΑΕΚ) ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ για Ισπανια, το ζευγος λοιπον εμενε στην Φιοθεη σε πιτι 1.5 εκκ απο τον Νταλαραν το πρωην του δηλαδη..

    Οταν λοιπον το χρημα εβγαινε με ουρα, το σπιτι κοστιζε 1.5

    Οταν εγινε (προς θεου αμισθι) διευθυνων συμβουλος εχτισε σπιτι 9εκκ κατα την συζηγο..

    Που το ξερω? Μα εμενε στον ακριβως απο κατω δρομο μου. Στη οδο Πινδου, αριθμος 20.

    Παμε παρακατω. Το BMW X5 που κυκλοφορουσε ο αμισθι κοντος ητνα με leasing στην ΠΑΕ. Κοστος περιπου 2000 ευρω το μηνα ΜΟΝΟ για το αμαξι.
    Πολλα ειναι? ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ.

    Αλλα οχι να μου παιρνεις τους Παουτασο για να γλυτωσεις 50 χιλιαρικα, και να μου φεσωνεις 100 την ΠΑΕ για αμαξι.

    Οχι να μας λες οτι εισαι αμισθι.

    ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΓΚΟΝΤΟ ΧΡΕΩΜΕΝΑ ΣΤΗ ΠΑΕ ΗΤΑΝ.

    ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Φαγητα ξενοδοχεια κινητα διακοπες ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ (με το ζαγορακη και τον ζηκο μαζι..) και αλλα πολλα φιλε μου ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΑΡΝΗΣΗ.

    Αμα λοιπον μου ζεις τη μεγαλη ζωη με τα λεφτα των αλλων εισαι ΛΑΜΟΓΙΟ.

    Αμα φιλε μου εχεις κανει το ταμειο της εταιρειας τσεπη σου, εισαι λαμογιο.

    ξερεις ποσα πολλα εχει να λεμε? Δεκαδες ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.

    ναι αμισθος ηταν, και συμπτωματικα η εταιρεια security που ειχε η ΠΑΕ ηταν δικια του..

    πηγαινε δηλαδη σαν προεδρος της παε μπροστα στο καθρεπτη και ελεγε ποσα θες για να φυλας το γηπεδο?
    τοσα ελεγε ο καθρεπτης.

    οκ καλα ειναι ελεγε αυτος. και εκλεινε το deal..
    Αμισθα παντα..

    Να θυμηθουμε κατι περιεργες χορηγιες που μπηκαν λεφτα στη παε αλλα δεν τα ειδε ποτε κανεις? κατι dinners ας πουμε...
    Και καλα λεει ο steven.για κανενα δεν υπαρχουν αποδειξεις. μονο βιλες σκαφη εταιρειες off shore και χλιδα.

    αποδειξεις ποτε.

    παμε παρακατω.
    αλλο απλος μετοχος αυλων τιτλων και αλλο Δ.Σ και νομιμος εκπροσωπος.

    αν δεν εχεις ενημερωτητα φιλε ΟΥΤΕ αυτοκινητο δεν αγοραζεις. οχι εταιρεια..


    και για να κλεισει το σχολιο, ετοιμαζεται μεγαλη μπουκα στο γκοντο.
    γιατι αυτα που ειπανε ειναι πολυ λιγα μπροστα σε αυτα που εχει κανει.

    λειπουν βιβλια!! χρησεων που τα επαιρνε λεει εκτος εταιρειας!!!μπορεις να καταλαβεις τι σημαινει αυτο? κανονικα η παε επρεπε να εχει σφραγισθει απο το ΣΔΟΕ ΧΤΕΣ!!!

    Εχεις δει το φωναζει ο κλεφτης με τον Ηλιοπουλο?

    λειπουν (το λεει ο ιδιος) 5εκκ ευρω απο το ταμειο!!!!! που καπου πηγαν λεει χωρις αποδειξεις!!!!

    Τι συζηταμε τωρα? AN ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ Η ΟΧΙ?

    Mα ειπαμε αποδειξεις δεν υπαρχουν...

    Υ.Γ Σιγα μη μου φαει τη γυναικα ο φαφλατας με την μυτη. Ευτυχως δεν εντυπωσιαζεται απο παραμυθαδες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΕΚΤΖΗ: ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΛΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΒΓΑΛ.
    Ο ΚΟΝΤΟΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ, ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ. ΠΗΓΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ 300 ΕΤΗΣΙΩΣ ΣΑΝ PAY ROLL ( δεν είχε μισθο; ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΔΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΡΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ.
    ΚΙ ΑΡΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ; ΓΙΑ ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ , ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΡΧΙΑ;
    ΑΚΟΥ ΣΕ ΜΕ: ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ, ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ Ο ΚΥΒΕΡΝΩΝ. ΕΙΣΑΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΚΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ, ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ.
    ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟΣ, ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΧΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ( ΕΛΛΑΔΑ ).
    ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΤΗΣ, ΩΡΑ ΚΑΛΗ ΚΟΛΟΜΒΕ.
    ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ. ΠΟΙΟ; ΒΡΕΣ ΤΟ. ΑΝ ΣΤΟ ΠΩ, ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ.
    ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΕΠΑΝΩ; ( ΒΟΗΘΑΩ, ΛΗΜΜΑ ).
    ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ, που τους ξέρεις, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ, έχουν αυξήσει τις δόσεις της κοκαϊνης. ΠΡΟΣΕΞΕ, διότι αύριο θα βρεθούν στο εμπόριο. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.
    Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΕΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Κανεις και ενα βασικο λαθακι.

    ο Τζιγγερ εκανε μαλακιες, αλλα πληρωνε απο την τσεπη του. Εκτος και αν το γκοντο εχει τα λεφτα του βαρδη..

    οσο για τους μελλισηδες, ΠΛΥΝΤΗΡΙΑΚΙ βαλαν τα παιδια.

    Που παραξενευεσαι? Εσυ δηλαδη με τον Φερερ και τον Ντελιμπασιτς και τον βιελινσκι τι εβαλες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Χρηστο,το "δεν εχουν μαντηλι να κλαψουν" ειναι του Καισαρη οχι του Γεωργιου...
    Στηβεν,γιατι εμενα κατι μου λεει οτι η συναντηση Βγενοπουλου-Τιγρη δεν ηταν ποδοσφαιρικη,αλλα περιειχε μονο δυο-τρεις ποδοσφαιρικες παραγραφους? Για αρχη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Οποτε λεω αυτο που σου ειπα και τις προαλλες: κατα βαση δνε διαφωνουμε ουσιωδως.
    Ασφαλως και του αξιζει του μαλακα το ΔΝΤ (την πληρωνουμε και εμεις,αλλα αυτο ειναι αλλη μεγαλη κουβεντα.

    Και ασφαλως ειναι εξαμβλωμενη η ιεραρχηση του επιτυχημενου, η του καλυτερου,σημερα.

    Και ασφαλως αποδειξει δεν εχουμε για το αν εφαγε ο κοντος. Αλαλ εχουμε ενδειξεις.
    Και "τρωω" δεν σημαινει απαραιτητα ανοιγω το συρταρι και βουταω μια δεσμιδα.
    Τρωω επισης ειναι ολα τα αλλα τα οποια καλιστα,σε μια χωρα της πλακας οπως εδω, βαφτιζονται ξεδιαντροπα "διασπαθηση" και "κατασπαταληση" και αλλες ομορφες λεξουλες.

    Γιατι οταν εχεις αυτοκινητο 4.000 κυβικα που κοστιζει 2 χιλιαρικα το μηνα χρεωμενο στην ΠΑΕ,η κανεις εκδηλωσεις της πλακας με μια παρεα φιλους που κοστιζει 100 χιλιαρικα και τα περνας στα "εξοδα προωθησης" ταχα, η οταν κανεις ανακαινηση επιπλων με 1.5 εκ. γιουρω, για να κατσεουν οι κωλοι των Κωστοπουλαιων, ε,τοτε εχεις κλεψει. Οτα;ν το μετρο σου ειναι ανυπαρκτο και νομιζεις οτι βρηκες το μηνα που θρεφει τους αλλους 11,τοτε εισαι ΑΡΧΙΔΙ με κεφαλαια.
    Βεβαια υπαρχουν οι καταλληλες λεξεις προκειμενου να ριξεις μια προβια και να βγεις στην πιατσα. Οπως: "σοβαρο προβλημα προσανατολισμου". Εισαι "εκτος τοπου και χρονου". "Εισαι αδαης". "Εισαι αμετροεπης". "Εισαι μη ικανος δια την διαχειρηση μεγαλων ποσων". "πασχεις απ'το συνδρομο του Καισσαρα" κλπ-κλπ.
    Ορεξη να εχουν οι γραφιαδες φιλοι να βρισκουν επιθετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. προς Steven

    με εβαλες στο ιδιο καλαθι με τον ανωνυμο που σε προσβαλε, ενω εγω

    1) σου μιλησα ευγενικοτατα τονιζοντας οτι σε εκτιμαω οπως εχω αποδειξει επανειλημμενα με παλιοτερα γραπτα μου (με την ιδια παντα υπογραφη)

    2) δεν ειπα οτι δεν ηξερες, ειπα οτι δεν ξερω αν ηξερες ή οχι

    3) ειπα οτι εβγαλα το θεμα και με διεψευσες και ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ, θεωρω οτι (αφου κατα τα λεγομενα σου το ηξερες το θεμα), σε ενα blog που συζητιουνται παρασκηνιακα πραγματα για την ΑΕΚ και ειδικα για τον Μελισσανιδη, καλο θα ηταν να μην διεψευδες κατι που καποιοι το ειχαμε μαθει (για το καλο της κουβεντας εδω μεσα ΚΑΙ ΜΟΝΟ).
    Μου απαντησες οτι δεν δεχεσαι συμβουλες και το σεβαστηκα, δικο σου ειναι το blog, ο,τι γουσταρεις κανεις. Μου εγραψες επισης και καποια αλλα πραγματα απολυτως σεβαστα και γι'αυτο δεν απαντησα καν.

    επομενως τα περι "αντερων" κλπ προς εμενα, ειλικρινα δεν τα καταλαβαινω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος ΑΕΚτζής15 Απριλίου, 2011 12:56

    Αν βαλεις δηλαδη τη Μενεγακη διευθυνουσα συμβουλο σε μια μεγαλη εταιρεία και της πεις "κανε ο,τι θελεις", τι περιμένεις δηλαδη; Να σου την εκτοξευσει κανοντας οικονομία σε φτηνα επιπλα;
    Ο κοντος ηταν ακαταλληλος για τη θέση. Τελεια και παυλα. Καποιοι όμως τον εβαλαν εκει και μαλιστα χωρίς εναν γνωστη διπλα του. Και μάλιστα λεγοντας του "καλα τα πας, εμείς μαζί σου". Ενω ουτε απο επιχειρήσεις ήξερε ο ίδιος ούτε απο οικονομικα. Και τα σκατωσε, οπως ήταν φυσιολογικο. Η ευθυνη ήταν όλων τους.

    Το οτι σπαταλησε τα λεφτα της εταιρείας σε ανακαινήσεις καναπέδων, σε ακριβά ληζινγκ, σε χλιδατες εκδηλώσεις, γιατι την είδε γιαπης μανατζερ, δεν είναι κλοπη. Δεν τους πηρε κρυφα τους καναπέδες, ούτε τους πηρε για το δικο του σπιτι. Οι κωλοι των μετόχων δεν καθησαν στους καναπέδες δηλαδη; ΑΠο τα συννεφα επεσαν δηλαδη όταν το έμαθαν;
    Και η εταιρεία σεκιουριτι που λετε, θετει σιγουρα ένα ζητημα ηθικής ταξης, αλλα κλοπη δεν είναι, εκτός βεβαια αν βρεθει ότι η ΠΑΕ πληρωνε σε αυτην 2 φορες πανω απο ότι θα πληρωνε σε μια οποιαδηποτε αλλη αντιστοιχη εταιρεία.
    Και αυτα βεβαια θα βρεθουν ευκολα.

    Τα 9εκ σπιτι επισης δε λεει πολλα. Αν ο οποιοσδηποτε ανθρωπακος εχων μια μονιμη εργασία και καποιες οικονομίες μπορει να αγορασει ενα σπιτι 200.000 ευρω (τουλαχιστον προ κρίσης αυτο ίσχυε) Θεωρω λογικο η Βανδη και ο 'κοντος' μαζι να έιχαν τουλαχιστον 50 φορες μεγαλυτερη οικονομικη ανεση απο αυτη του ανθρωπακου.
    Αν απο την αλλη ανοιξε το συρταρι και εβγαλε 9 εκατομυρια για να τα ρίξει στο σπιτι του, δεν θα τον τσιμπήσουν; 9 εκατομύρια δε ξεφυτρώνουν έτσι στις φορολογικες δήλωσεις.

    Που ακριβως διαφωνεις με εμενα όταν λες ότι ο Τζιγγερ πηρε τα παλτα με δικα του λεφτα; Το ίδιο λεω κι εγω. Ειτε με δικα σου ειτε με ξένα λεφτα οι μεταγραφες είναι το ίδιο ρισκο. Και όταν οι ανταγωνιστές σου κανουν 80 μεταγραφες, δεν είναι παραλογο να κανεις κι εσυ το ίδιο. Ασε που για καθε Ντελιμπασιτς και Βιενλινσκι υπαρχουν πολυ πιο ακριβοπληρωμενοι αποτυχημενοι Μπισκαν, Κονσεισάοι και Ντιογκοι. Αλλωστε ο Ιβιτς που εφερε τους συγκεκριμένους που λες, βρηκε ευκολα δουλεια υστερα στο γαβρο σαν επιτυχημένος παραγοντας για να φέρει μια δοση απο Νιουνιες και Μπραβους και σε εκείνους.


    Τελος παντων μακαρι να ξεκαθαρίσουν όλα, μπας και τελειώνουμε καποτε με αυτο το θέμα και σταματήσουν και οι υπερβολες.

    Steven το ότι δεν ειμαι οπαδος της αναρχίας δε σημαίνει ότι ειμαι υποχρεωμενος να παρω μια θεση που δεν με εκφράζει. Ασχετο παρόλα αυτα. Αυτο που ηθελα να τονισω απλώς ηταν ότι το να τα μηδενίζεις και να τα απαξιώνεις όλα ελαφρά τη καρδία δεν βοηθαει στο να βρεις λύσεις αλλα στο να διαιωνίζεις τα προβληματα.


    ΥΓ Το ότι ο Ντεμης ειχε αρνηθεί να παιρνει μισθο, είναι δηλωση μετοχου - αν και δε θυμαμαι ποιου αυτη τη στιγμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή