Κυριακή 10 Απριλίου 2011

ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ

           Ωραίο παιχνίδι ρε παιδιά. Χωρίς ενοχλητικές φωνές δημοσιογράφων. Ήρεμα να παρακολουθείς αυτό που βλέπεις, όπως  και μέσα στο γήπεδο. Μόνος σου. Κι ό,τι καταλαβαίνεις από μπάλα, μόνο με τον εαυτό σου. Τα κίτρινα κίτρινα και τα βυσνί, βυσνί. Σαν τον Μάρτιο, που είτε τον πεις Λαρισαϊκά είτε Αγγλικά, είναι το ίδιο. Μάρτς.
          Εντύπωση μου έκανε, που ο τυρόκοσμος, ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΠΑΛΙ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ, που τα ξέρει όλα,  ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ; ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΙ ΛΕΦΤΑΔΕΣ.
       Αλλά αυτό το γήπεδο μας πάει φέτος. ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΕΛ ΑΡΕΝΑ; ΤΙ ΑΕΚ, ΤΙ ΑΕΛ. Κ,Λ. ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΣΑΝ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΟΜΑΔΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ , ο κόσμος εναντίον των μετόχων, ΕΥΚΟΛΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ DEAL.
       ΕΞ ΑΛΛΟΥ, ΤΙ ΒΛΕΠΑΜΕ; ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ. ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΠΟ ΑΠΟΥΣΙΕΣ. ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ 0-3 ΣΤΟ 18, ΟΥΤΕ ΤΥΧΑΙΑ Ο ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΧΑΦ ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ 4 ΚΕΦΑΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΣΩΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ 2-3.  ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ.
       Πού να τον βρεις;  Στην ομάδα της δεύτερης κατηγορίας ή στην ΑΕΚ που δεν ξέρει αν θα υπάρχει αύριο λόγω εγγυητικής; ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΠΕΡΑ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΓΓΥΗΤΗ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΤΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΑΧΑ, και μην με ρωτάτε τους λόγους. ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΜΠΑΛΑ, κατοχή, σπάσιμο ή απασχόληση αμυντικών, ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ.
        Και δεν επιτρέπεται η ΑΕΚ να έχει αυτήν την εικόνα. Σαν την εκδρομή τελειοφοίτων κάποιου δημόσιου σχολείου. Που ο προπονητής αφήνει μέσα, αυτόν τον ελάχιστο Έντερ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΠΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΧΙΤΣ Ή ΤΟΝ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
      ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ;  Υπάρχει τίποτα σε λογική, πέραν της εισόδου του Μπερνς ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟ; ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΗΛΑΔΑΚΗ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΣΟΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΑΝΟΔΟ ( λόγω γηπέδου - εξ αιτίας νοοτροπίας  ΚΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ, εκεί είναι η θέση των τυριών - ) ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΩΝΙΑ.
        ΑΛΩΝΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΕΨΕΙ Ο ΤΣΙΝΙΑΡΗΣ, που σήμερα πήγε καλά ( γύρω στο 7,5 δηλαδή ),  ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΤΟΣ ΦΑΣΗ ΓΡΟΘΙΑ ΤΟΥ ΒΕΝΕΤΙΔΗ. ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΝΕΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ, ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ INSTANT REPLAY ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΤΑΤΟ. ΚΑΘΟΤΙ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΡΩΤΗΣΕ για την επιβεβαίωση.
        ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, που είναι ένας παντού και ζει ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΡΤΟ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ. ΣΤΟ 0-3 ΦΤΑΙΓΑΝΕ ΟΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ 2-3 ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΚΙ ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΕΛΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΙΣΤΟΛΙΔΙΑ.
           ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ;  ΑΠΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ:
           ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΜΑΔΑ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ:
      - ΟΥΤΕ ΚΟΣΜΟ
      - ΟΥΤΕ ΓΗΠΕΔΟ.
                      ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ, που ξέρανε και οι παίκτες την γλώσσα. ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ. ΣΑΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΑΦΙΡΟ ΠΟΥ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ, παιζόμενο με τον Μπέο διευθυντή του όπισθεν. ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΕΧΑΣΕ, ΔΙΟΤΙ ΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ; ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΥΤΣΑΒΛΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΚΑ;
            Κατέρρευσε το ποδόσφαιρο; ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, μαζί με τον δικομματισμό έπεσε. ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΤΟΥ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΡΕΞΕΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ( εκεί να δείτε Αεκτζήδες ) ΚΙ ΑΝ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΧ  Ή ΤΟΝ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, αν βελτιωθεί και κάτι.
ΠΑΝΤΩΣ Η ΑΕΚ ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ ( εκ Δεκεμβρίου ) ειναι ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ 2 ΜΥΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ.
          ΥΓ. ΕΧΕΙ ΟΡΓΙΑΣΕΙ Η ΠΙΑΤΣΑ ΓΙΑ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ.
        ΑΕΚΑΡΑ Ο ΤΙΜΟΥΡ; Πρώτον δεν λέει τίποτα ( ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ) και δεύτερον είναι άσχετος.
                                       ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ.
               
         

10 σχόλια:

  1. Όχι βρε, ο Μητσικώστας που μοιάζει στον Τιμούρ θα είναι.

    Χαλκηδών - Μαγκιά του Πειραιά 3-1 ε, ρε ομορφιές...

    Τα χειρότερα έρχονται δυστυχώς. (Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ηρωικη φωτογραφια ειναι αυτη!
    Αθανατη.
    Οπως αξεπεραστη ειναι και η ατακα του μεγα Γκουσγκουνη οταν σε μια τετοια παραλια ειχε στριμωξει απο πισω την παθουσα "προειδοποιωντας" την: "...πιασε βραχο μωρη, γιατι θα σπρωξω".

    Δεν υπαρχουν πλεον τετοιες κωμωδιες. Δεν ξαναβγαινουν.

    Για την ΑΕΚ τι να πουμε και τι να ομολογησουμε; Μια στροφη εμεινε ακομα απο την κουρσα των μουλαριων στον καταχρεωμενο ιπποδρομο.
    Και τοτε ξεκινα το "αλλο" πρωταθλημα,στο οποιο συμμετεχουμε μονοι μας και το πιο πιθανο ειναι να τερματισουμε τελευταιοι.

    Γκουσγκουνη θεε, "παρε" την ΠΑΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξενύχτης Νομικάριος11 Απριλίου, 2011 01:37

    Επικοινωνώ μαζί σας για πρώτη φορά μετά την ταπείνωση του Καραϊσκάκη, αν και για μένα στην ομάδα μας έχουν συμβεί πολύ μεγαλύτερες ταπεινώσεις από μια εξάρα αγωνιστική. Θες όμως να αγιάσεις και τα αρχίδια ή Παπ(π)ά-ρια που έχουμε μπλέξει δε σε αφήνουν. Ακούω εσχάτως φήμες για...Κετσπάγια και δραστική μείωση του μπάτζετ, για πωλητήριο σε όλους τους παίχτες (!!!) και για...ακαδημίες και με (ξανα)ζώνουν τα φίδια. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Ή ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ; Ασφαλώς και έχει δίκιο ο φίλος μου ο Χρήστος ότι "εν αρχή η διοίκηση", όμως από την άλλη ένα σωστό αγωνιστικό πλάνο συμμαζεύει το μαγαζί και διευκολύνει τις απαραίτητες διοικητικές εξελίξεις. Σας γράφω τις σκέψεις μου:
    - Καταρχήν η τωρινή ομάδα είναι ακριβή ακόμα και για τις περιορισμένες δυνατότητές της. Είμαι βέβαιος πως με μικρότερο μπάτζετ μπορούμε να έχουμε καλύτερη ομάδα. Αυτό όμως προϋποθέτει γνώσεις και μεράκι. Αντίθετα οι άσχετοι και ανίκανοι που μας έτυχαν στο δρόμο μας, όπου βρεθούν κι όπου σταθούν, επικοινωνούν τη μιζέρια τους και την κακομοιριά τους, γινόμενοι έτσι εύκολα θύματα στις όποιες ορέξεις των μάνατζερ-αρπακτικών.
    ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΜΠΑΤΖΕΤ : ΑΠΛΑ, ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ !! ΠΡΟΣΟΧΗ : Προσωπικά είμαι κατά, όμως θέλω να είμαι και ρεαλιστής. Σε χώρα καταχρεωμένη, με ποδόσφαιρο της πλάκας, με ΠΑΕ που δεν έχει γενναία χρηματοδότηση, ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΣΟΥΚΟΥ ΤΣΟΥΚΟΥ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, παρά να φαντασιωνόμαστε μπάλα της παλιάς ΑΕΚ με παιχτάκια της πλάκας, όπως οι περισσότεροι τώρα. Άρα το πρώτο βήμα είναι να συμμαζέψουμε την άμυνά μας και κατ΄επέκταση την αμυντική λειτουργία της ομάδας μας. Ακόμα και οι τυφλοί βλέπουν ότι χρειαζόμαστε ένα στόπερ (αν φύγει δε ο Νασούτι, τον οποίο πάω με χίλια, χρειαζόμαστε δύο), ο οποίος θα κάνει χημεία με τους Δέλλα, Μανωλά, οι οποίοι "λιμπεροφέρνουν", δηλαδή είναι πιο κατάλληλοι να παίρνουν βάθος σα "σκούπες" και να ηρεμούν το παιχνίδι της άμυνας βγάζοντας παράλληλα την ομάδα μπροστά. Το στόπερ που θέλουμε δεν είναι ανάγκη να ξέρει μπάλα, πρέπει όμως να είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι και στο "ένας με έναν". Για παράδειγμα Ντουγκλάο ή Σανκαρέ. Ασφαλώς χρειαζόμαστε κι ένα αξιόπιστο (επιτέλους) δεξί μπακ, καταρχήν δυνατό αμυντικά και με υποφερτή σέντρα, αφού η θέση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι πλέον κομβική. ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΔΕΞΙΟΥ ΜΠΑΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ Η ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξενύχτης Νομικάριος11 Απριλίου, 2011 02:17

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ : ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από την απόκτηση δεξιού μπακ, εκεί πρέπει να γίνει επένδυση, είναι ξεκάθαρο για μένα, στις φτηνές ομάδες είναι υπερπολύτιμοι παίχτες "διπλοθεσίτες", που καλύπτουν δηλαδή ικανοποιητικά (όχι δηλαδή όπως πολυ-παλτά τύπου...Γιάχιτς) δύο ή περισσότερες θέσεις και "γεμίζουν" έτσι το ρόστερ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Μοντεστό (σέντερ μπακ, δεξί μπακ, κόφτης ). Κι αν ο Πολυνίκης μας κουβάλησε το βλάκα τον Καράμπελα, αντί του Βαγγελή, ο οποίος παίζει και δεξί και αριστερό μπακ, σας έχω γράψει παλαιότερα για αυτόν, όπως και ο THOMAS SILLYWIZARD, ΠΡΕΠΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΕ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, ΜΕΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! Φυσικά δεν είναι Κασάπης, προς Θεού, παίζει όμως αριστερό μπακ στον Πανιώνιο, αν και δεξιοπόδαρος, άρα μπορεί σίγουρα να παίξει και δεξιά. Έχω διαβάσει μάλιστα ότι παίζει και σέντερ μπακ, αν και προσωπικά δε με προδιαθέτει θετικά η σωματοδομή του για αυτήν τη θέση. Για την οικονομία της κουβέντας κρατείστε ένα : ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ!! (Στο κεφαλαιώδες αυτό ζήτημα θα επανέλθω). Με την απόκτησή του θα διαθέτουμε μίνιμουμ μια αξιοπρεπή ρεζέρβα για τα άκρα, όπου υποφέρουμε χρόνια, και με έναν παίχτη καλύπτουμε τρία κενά. Κι αν βγει, όπως ο Μάκος φέτος, δημιουργούμε και μια υπεραξία για το δύσκολο μέλλον.
    Κομβικής σημασίας είναι και η απόκτηση ενός γρήγορου κόφτη, ο οποίος θα πλαισιώνει τον Μάκο. Σε αυτήν την πλέον νευραλγική θέση τα έχουμε δει ΟΛΑ: Από Παντελή Καφέ να παριστάνει τον κόφτη, από τον παλαίμαχο Ντιόπ, ο οποίος κάθε δεύτερο παιχνίδι τραυματίζεται, μέχρι παλαιότερα και τον Βλάνταν Ίβιτς του ΠΑΟΚ, αλλά και τον Τόζερ, που πήγαμε να τους κόψουμε τη μπάλα δια παντός, βάζοντας δηλαδή δυο βαριά κλασσικά δεκάρια να παίζουν...αμυντικά χαφ. Ιδανική περίπτωση θα ήταν κάποιος νέος μαυρούκος, όπως βλέπουμε κατά κόρον στο Γαλλικό Σαμπιονά, ή κάποιος Αργεντίνος δολοφόνος ή και Ουρουγουανός. Κι όμως τα σαϊνια του σκάουτερ, που ΖΟΥΝΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, πάνε να μας φορτώσουνε τον αργό Ιγγλέσιας, ο οποίος δεν έκανε τη διαφορά ούτε καν στην χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος κι ο οποίος δε μπορεί να καλύπτει τους χώρους που απαιτούνται για ομάδα επιπέδου ΑΕΚ. Η απόκτησή του απλά σημαίνει ένας Ντιόπ με τα μισά λεφτά, τίποτα περισσότερο, και μάλιστα χωρίς τις παραστάσεις του Σενεγαλέζου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξενύχτης Νομικάριος11 Απριλίου, 2011 02:59

    Διαισθάνομαι ότι σας κούρασα, αλλά μπαίνω τώρα στο ζουμί: ΠΡΩΤΟΝ: Αν σκεφτείτε την καλή μας ενδεκάδα, θα διαπιστώσετε εύκολα δυο πράγματα: ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΙΤΕ ΠΟΛΥΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ (Δέλλας, Γεωργέας, Ντιόπ) ΕΙΤΕ ΓΕΡΑΣΜΕΝΟΥΣ (Δέλλας, Ντιόπ, Γεωργέας, Λύμπε, Καφές) ΕΙΤΕ , ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΑΡΓΟΥΣ (Δέλλας, Λύμπε, Ντιόπ, Καφές, Καράμπελας, Μπλάνκο, Μίτσελ και ο βαδιστής Γκερέιρο). ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΚΟΣ !! Δε μιλώ για αξία παιχτών, μιλώ για χαρακτηριστικά τους. Ωστόσο έχουμε καταντήσει ορθοπεδική κλινική, σε αυτό το γεγονός οφείλεται κατά κύριο λόγο και η ξεφτίλα του Καραϊσκάκη, αφού ο ΟΣΦΠ είναι τρεις φορές πιο γρήγορος απο εμάς, αλλά και η τραγική εικόνα που εμφανίζουμε όταν κάνουμε επίθεση και χάσουμε τη μπάλα, οι επιστροφές μας είναι να τις δείχνουνε σε προπονητικά σεμινάρια και να γελάνε με τα χάλια μας...Αντίθετα, αν στην ομάδα μας μπουν γρήγορα πόδια, ακόμα κι αν αυτά δεν κλωτσάνε και τόσο καλά τη μπάλα, η διαφορά θα κάνει μπαμ! Δε μου λέτε, σας χαλάει για παράδειγμα ο Χολέμπας του Γάβρου ;ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΦΕΡΤΕ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΠΑΙΧΤΕΣ !!!
    ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Που θα βρεθούν λεφτά για τις μεταγραφές που ζητάμε; Η "λύση" που πάνε να μας περάσουν είναι πωλήσεις πρωτοκλασάτων παιχτών. ΜΑ ΑΜΑ ΠΩΛΗΘΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ, Ο ΜΑΚΟΣ, Ο ΣΚΟΚΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ! ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ, ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ (ΤΙ ΛΕΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ; ΕΓΩ ΛΕΩ ΠΟΤΕ!!!), ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ !
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ : ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΝΖΑΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΟΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ TRANSFER LIST. ΕΚΕΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ Η ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΚΡΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΡΩΤΩ : ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο...ΡΟΤΖΕΡ, Ο ΓΚΕΝΤΖΟΓΛΟΥ, Ο ΓΙΑΧΙΤΣ, Ο ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ, Ο ΑΡΓΥΡΙΟΥ, ΕΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ Ο ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ, ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΑΔΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ;
    Κορόιδα υπάρχουν παντού να φορτωθούν όλα αυτά τα παλτά. Για αυτές τις δουλειές και για το ανάλογο πλασάρισμα (π.χ. ο...διεθνής Βραζιλιανοπολωνός, ο μαχητής μπακ Καράμπελας, η ταλεντάρα Σάββας Γκέντζογλου) χρειάζεται η ανάλογη πολιτική και πάνω από όλα Τεχνικός Διευθυντής με αρχίδια, ο οποίος δε θα περιμένει ΝΑ ΤΟΥ ΒΡΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΚΟΝΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΕΨΕΙ. Οι δουλειές αυτές δε γίνονται με πρώην...τραπεζικούς υπαλλήλους, που κάνουν διακοπές στις πλάτες της πολύπαθης ομάδας μας με τις ευλογίες του παλιοπουσταρά Αδαμίδη, κυριολεκτικά και μεταφορικά, ο οποίος στο κρίσιμο και ζωτικό ζήτημα των μεταγραφών, αγωνιστικά και προπάντων οικονομικά, οδηγεί την ομάδα μαζί με τον άσχετο Ισλανδό στο γκρεμό...
    Οι δουλειές αυτές δε γίνονται με ανύπαρκτους και ασυνείδητους μετόχους που δείχνουν με κάθε τρόπο ότι ψάχνουν με το ντουφέκι για ρευστό, έτσι ο άλλος θα εκμεταλλευτεί την ανάγκη σου μέχρις εσχάτων !!
    Κατά τα άλλα τα χώσανε στο φουκαρά τον Δημητριάδη, γεγονός ενδεικτικό της σύγχυσης και της αγωνίας του κόσμου μας!
    ΕΝΑ ΤΑΞΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΑΜΙΔΗ, ΓΚΡΕΤΑΡΣΟΝ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξενυχτη μας, καλως ηρθες. Καλα και αγια οσα γραφεις. Οι ελειψεις και τα κενα ειναι εμφανη,οπως και οι αναγκες για φρεσκαρισμα.

    Εγω αλλο εχω να πω: Θα υπαρξει παικτης που να θελει να παει καπου οπου αποδεδειγμενα και μαρτυρημενα επισημα, θα ειναι απληρωτος καμια δεκαρια μηνες;
    Που θα ζει με εναντι και θα παιρνει δανικα απο φιλους και τραπεζες;
    Τι θα τρωει; θα ζει απο το στοιχημα οπως καλη ωρα τα παιδια μας εδω;

    Και μαλιστα αν ειναι και αλλοδαπος; Ακομα πιο μακρυα θα στεκεται,στο ακουσμα "ΑΕΚ" Ουτε με σφαιρες.

    Θα ερθει ο "Κοντοες", η ο "Σανκαρε" οι οποιοι εχουν εικονα απο το χαλι μας;

    Εκτος και αν αναζητησει παικτες ο Αδαμιδης με τον Γκρεταρσον απο τον Αμαζονιο. Ισως οι παλεις με πυρανχας και πουμα,να εχουν αναπτυξει νεες δυνατοτητες στους φερελπιδες, και να ειναι χρησιμοι σαν εξτρεμ η δεξι μπακ που ζητας.

    Βεβαια το αμεσως επομενο που σκεφτεται κανεις μετα απο αυτα ειναι: γιατι,θα υπαρχει ομαδα ΑΕΚ για να φερει τους παικτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Απριλίου, 2011 10:13

    Εγώ συμφωνώ 100% σε αυτά που λέει ο Ξενύχτης.
    Και ορθά επικεντρώνει στο πραγματικό πρόβλημα, που είναι πρωτίστως διοικητικό και σε επίπεδο αποφάσεων. Ποιός θα φτιάξει ομάδα? μωρέ? Οι άσχετοι?
    Για εκποίηση και ξεπούλημα δεν χρειάζεται ένα ξαρμυριστή μπακαλιάρων και το αδαμίδι να το κάνουν, μπορώ κι εγώ.
    Ούτε από καθαρά λογιστική πλευρά δεν είναι άξιοι να διοικήσουν αυτοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλα και ορθα τα λετε παιδες.

    Απλα μετα τις 30 του μηνου (που λεει και το τραγουδι) δεν θα υπαρχει ΑΕΚ μιας δεν υπαρχει σαλιο.

    Συνεχιζωνται αι συναντησεις, παντα οι ιδιοι αλλα σε αλλα γραφεια, αλλα οσο δεν αναλαμβανει εστω μερος της χρηματοδοτησης (δεν μιλαμε για χρεη εδω) ο εταιρος, φως δεν υπαρχει.

    Διαθεση ναι αλλα με αλλες κατευθυνσεις.

    Ξενυχτη, καλη αναλυση αλλα προυποθετει 2 πραγματα.

    1)ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟ: Ο ανθρωπος που θα υπογραφει (προσεχε οχι αποφασιζει) το ροστερ πρεπει να ειναι χορτατος. Η αν δεν ειναι να εχει μετρο. Γιατι αλλιως θα σου κουβαλαει οτι βρει μονο και μονο για να παρει την μιζα του. Κατι σαν τα 500 (χαχαχαχαχαχα) που κοστισε ο Μπακας και η παρεα του για 4 μηνες.....

    2)Πρεπει να υπαρχει ενας ανθρωπος που θα βλεπει μπαλλα. Τσιαρτας, Ιβιτς, Κασαπης, Γκουαρντιολα χεστηκα πως τον λενε. Αλλα να βλεπει μπαλλα φιλε.
    Γιατι μεταγραφες απο DVD και ματι που κοβει αλλα Γκρεταρσον κανει και η κορη μου.
    Με Μπαχες που εχουν παιξει 600!!!! λεπτα κια δεκα ματς!!!!! ασφαιροι παιζουμε. Και αυτος ο τυπος παιρνει λεφτα..

    600 λεπτα φιλε.10 ωρες μπαλλα εχει παιξει το παληκαρι και δεν εχει βαλει γκολ...

    Sorry αλλα 10 ωρες μπαλλα, ενα γκολ εστω και απο τσαφ θα το ειχα καρφωσει εγω στα 43 μου

    Τεσπα ετσι κ αλλιως ακομη και μετα τα της περασμενης εβδομαδας (οπου εχουν γινει ακομη και ιστορικες συναντησεις...) ακρη δεν βγαινει (ακομη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Συναντηση" τιγρη-Ντεμη.
    Στο σκαφος λεει.
    Λετε να γινει μουτσος;

    Προς ανωνυμο: Αρα κατα βαση δεν διαφωνουμε πουθενα ουσιωδως.
    Εκεινοι τα σκατωσαν.
    Οι τωρινοι δεν ειναι μαλακες να πληρωσουν τα χρεη.
    Αλλος μαλακας να βρεθει να τα πληρωσει απο την τσεπη του δεν υαρχει.
    Αλλος ευεργετικος νομος του γιγαντιου κρατους δεν υπαρχει να ξαναπιαστουμε.
    Η ΟΥΕΦΑ επιτασει.
    Αρα; Αρα Δ κατηγορια ετσι και αλλιως. Ειτε μας αρεσει ειτε οχι.
    Που ειναι η διενεξη; Πουθενα.
    Αντε. Καλα σαραντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. περι της συναντησης Μελισσανιδη-κοντου, τα γραψαμε νωρις-νωρις καποιοι.

    τωρα αν θα βγαλει καπου, αλλο καπελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή